Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 2 -- UHRIN KIDUTTAMINEN & TRAUMATISOINTI

Monarch-mielenhallinnan ohjelmoinnin menestyksen perusta on se että voidaan luoda erilaisia persoonallisuuden osia tai sivupersoonia jotka eivät tiedä toisistaan mutta jotka voivat ottaa vallan eri aikoina. Salli meidän katsastaa joitakin tärkeitä kohtia jotka mainittiin aiemmassa kirjassa: "Nämä unohduksen muurit, jotka ovat rtaumojen aikaansaamia, muodostavat salaisuuden suojakilven joka suojelee hyväksikäyttäjää paljastumiselta sekä estää julkisivu-persoonaa, joka on vallassa suurimman osan aikaa, tietämästä kuinka heidän sivupersooniensa järjestelmää käytetään. Tämä suoja sallii kultin jäsenten elää ja työskennellä muiden ihmisten ympärillä ja säilyä täysin piilossa. Nämä julkisivupersoonat voivat olla suurenmoisia kristittyjä, ja syvällä olevat sivupersoonat voivat olla pahimpia kuviteltavissa olevia saatanallisia hirviöitä -- Tri. Jekyll/Mr. Hyde -efekti."

Suuri panos on pelissä kun yritetään pitää salassa tiedustelupalvelun tai okkultistisen ryhmän osuus, joka hallitsee näitä orjia. Onnistumisprosentti tämäntyyppisessä ohjelmoinnissa on korkea, mutta kun epäonnistutaan, uhrit surmataan. Jokainen trauma ja kidutus palvelee tarkoitusta. Luotaessa sivupersoonia, mitä pahempi trauma, sitä paksumpi unohduksen muuri, joten ohjelmoijat ovat käyttäneet vuosia yrittäessään päihittää toiset luomalla pahimpia kuviteltavissa olevia traumoja jotta he voisivat ohjelmoida ihmisiä. Lukijat saattavat aluksi ihmetellä, että miksi peittää tämä kammottava osa tätä ohjelmointia. On useita syitä. Ihmiset jotka teeskentelevät olevansa avuliaita -- kuten jotkin pastorit ja jotkin ammattimaiset terapeutit -- ovat haluttomia katsomaan faktoihin että mitä on tehty uhreille joita he sanovat haluavansa auttaa. Kuinka uhrit voivat koskaan tulla ulos asian kieltämisestä ja kohdata asiat heidän persoonallisuutensa jakautumisen ympärillä -- JOS ihmiset jotka auttavat heitä ja joilla ei ole kokemusta näistä traumoista eivät edes pysty kohtaamaan näiden traumojen olemassaoloa ja luonnetta? Monet terapeutit rohkaisevat uhria säilyttämään unohduksen muurin. "Anna menneiden olla menneitä", he sanovat. "Sinä et voi muuttaa mennyttä." Huolimatta siitä kuinka houkuttelevalta tämä neuvo saattaa kuulostaa, tällainen neuvo traumaan perustuvan mielenhallinnan uhrille on älytön. Tällainen neuvo saa aikaan vain mielenhallinnan ja uhrin hyväksikäytön jatkumisen. Ei ihme että kristittyjen pastorien, jotka on alistettu mielenhallinnalle, on tapana antaa tällaisia huonoja neuvoja. On tärkeää peittää ohjelmoinnin traumat sillä se vahvistaa toipuvien uhrien muistot, ja koska on olemassa standardi-tyyppisiä traumoja joita käytetään tietynlaiseen ohjelmointiin. Esimerkiksi, traumoja jotka tekevät tunnottomaksi suorittaa murha -- toisin sanoen, traumoja joissa uhri pakotetaan surmaamaan viaton henkilö -- käytetään salamurhaaja-sivupersoonien ohjelmoimisessa. Ohjelmoinnin perustana on PELKO joka lisätään trauman päälle. Toivottavasti, lukijat saavat inspiraation ja motivoituvat kuten tämä kirjoittaja jotta he yrittäisivät lopettaa tämän hirvittävän mielenhallinnan.

Päivittäinen hyväksikäyttö toimii parhaiten ohjelmoinnissa

Jotta varmistettaisiin että ohjelmointi ja hyväksikäyttö säilyy salassa jopa orjalta, tälle orjalle annetaan päivittäin traumoja hänen ollessaan lapsi, jotta hänet pidettäisiin hajaannuksen tilassa. Illuminaatin ohjelmoijat tekevät yhteistyötä suuren hyväksikäyttäjien verkoston kanssa jotka traumatisoivat ohjelmoitavia lapsia. Eräs Illuminaatin julkisivuista on Roomalaiskatolinen kirkko jonka sisällä jesuiitat hoitavat Illuminaatin asioita. Uskonnollisen imagon peitteen alla, monet roomalaiskatoliset kirkonmiehet ovat valtavan traumatisointi-verkoston jäseniä jotka aktiivisesti luovat traumaan perustuvia mielenhallinnan orjia. Ongelma tämän paljastamisessa on se, että ensinnäkin traumatisoitavilla ihmisillä on tapana luottaa pappeihin jotka suorittavat nämä traumat. Toiseksi, jos uhrit tai uhrien vanhemmat epäilevät jotain, he tavallisesti kääntyvät Kirkon viranomaisten puoleen mieluummin kuin poliisin. Lisäksi, useimmissa tapauksissa, korruptoitunut uskonnollinen järjestelmä joka toimii korruptoituneen poliisin ja korruptoituneen oikeusjärjestelmän takana suojelee hyväksikäyttäjää sekä syyllistää mielanhallinnan uhria ja jokaista joka yrittää pelastaa uhrin. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä salaisen hyväksikäytön laajsta verkostosta, joka ei paljastu koska järjestelmä jonka pitäisi ottaa hyväksikäyttäjä kiinni on ollut korruptoitunut jo pitkään ja sitä hallitsevat mielenhallinnan orjat samoin kuin vaiennetut viranomaiset.

Roger Trott, roomalaiskatolinen pappi Delmontista, Pennsylvaniasta, joka syyllistyi 12 pojan seksuaaliseen hyväksikäyttöön, sai vapauttavan tuomion. Voitko sinä uskoa tällaista käsittämätöntä lempeyttä?

Isä John Engbers (syntynyt vuonna 1922 Hollannissa), oli roomalaiskatolinen pappi Lousianassa. Hän oli lastenvahtina eräässä perheessä jossa hän seksuaalisesti käytti hyväkseen heidän lapsiaan, viittä tytärtä. Pappia kohdeltiin kuin perheenjäsentä ja perheen äiti "palvoi" Isä Johnia. Pappi käytti hyväkseen joitakin tytöistä melkein joka päivä, ja hän piti heitä kontrollissaan niin että he palasivat hänen luokseen silloinkin kun he elivät kaukana hänestä. Hänellä oli hypnoottinen ote heihin. Isä John Engbers käytti hyväkseen monia lapsia hänen ollessaan pappina Louisianassa kunnes hän pakeni sieltä vuonna 1985. Roomalaiskatolinen kirkko tiesi hänen käyttäneen lapsia hyväkseen jo vuodesta 1952, jolloin jotkin vanhemmat valittivat. Roomalaiskatolinen hierarkia auttoi häntä pakenemaan Hollantiin vuonna 1985, jolloin syytöksiä häntä vastaan alkoi ilmaantua. Isä John Engbersin tapauksella on kaikki Monarch-mielenhallinnan tunnusmerkit.

Dennis Dellamalva oli roomalaiskatolinen pappi Pennsylvaniasta, joka hyväksikäytti poikia, ja oikeusjärjestelmä suojeli häntä oikeusprosessilta. Tätä pappia koskevat asiakirjat sinetöitiin, ja Roomalaiskatolinen kirkko, joka tiesi hänen poikkeavasta käytöksestään antoi hänen jatkaa virassaan.

Michael Peterson, lapsia hyväksikäyttävä pappi joka käytti huumeita ja oli homoseksuaali, oli eräs roomalaiskatolisen hierarkian päämiehistä jotka olivat mukana pedofiliatapauksten tutkimuksissa. Hän eli ylellistä elämää Marsalinissa ja myöhemmin Suitlandissa St. Lukesin vieressä ja kertoi ihmisille että hän ei ollut huolissaan kenenkään taholta, sillä hän oli lahjonut heidät hiljaisiksi. Roomalaiskatolinen kirkko käytti Michael Petersonin St. Lukesia monien pedofiliasta kiinnijääneiden pappien hoitolaitoksena. Ensimmäisten kuuden vuoden aikana. St. Lukesissa on väitetty hoidetun 55 lapsia hyväksikäyttävää pappia.

Monsignor William A. Kraft, (syntynyt Rochesterissa, New Yorkissa), Puhän Haudan ritari, oli pastorina St. Theresessä 1960-luvulla sekä vuodesta 1978 lähtien St. Charles Borromeossa, San Diegossa. Hänen isänsä oli Eastman Kodakin pääjohtaja. Kraftin suorittamalla lasten seksuaalisella hyväksikäytöllä oli kaikki Monarch-mielenhallinnan tunnusmerkit. Roomalaiskatolinen hierarkia suojeli häntä. Kun yhteiskunnallisesti arvostetut henkilöt kiduttavat ja traumatisoivat lapsia, ja kun nämä lapset näkevät poliisin ja tuomarien suojelevan näitä ihmisiä, niin ymmärrätkö sinä miksi tämä traumatisoi heitä entistä enemmän ja vakuuttaa heille että ei ole toivoa? Sitten kun heillä ei ole toivoa ulkoa tulevasta avusta, heidän mielensä on halukkaampi tottelemaan hyväksikäyttäjiensä käskyjä. Ihmiset jotka eivät ymmärrä näiden traumojen syvyyttä, ajattelevat että näiden uhrien pitäisi kyetä kertomaan että he ovat orjia. Uhreilta on riistetty tämä kyky. Ainoa toivo jonka he näkevät on pyrkiä toteuttamaan heidät omistavien hirviöiden sadistiset odotukset.

Hyväksikäyttö joka tulee vanhemmilta, poliisilta, poliitikoilta ja pastoreilta saa uhrin tuntemaan että ei ole pakopaikkaa. Jatkuva salaienn hyväksikäyttö pitää lapsen hajaannuksen tilassa. Me keskustelemme nyt yleisestä hyväksikäytöstä. Myöhemmin kerrotaan yksityiskohtaisemmin joistakin tietyistä ohjelmoinnin traumoista.

Vihanhallinta-ohjelmoinnin traumat

Ensimmäinen hyväksikäytön laji on syntymää edeltävä. Toinen sarja hyväksikäyttöä tapahtuu 2-4 vuoden ikäiselle lapselle. Kolmas sarja tapahtuu lapsille jotka ovat 5-6 vuotiaita. Eräs tietty ohjelmointiin kuuluva hyväksikäytön laji on opettaa lapsi-orja suuntaamaan vihansa pois isästä tai äidistä, eli orjan omistajasta. Isähahmo tarkoituksella kiusaa tätä lasta ja yrittää saada hänet raivoon. Se miten tämä tarkkaan ottaen tapahtuu vaihtelee, mutta tulos on sama, lapsi tuntee raivoa. Sitten esitetään kysymys: "Oletko sinä vihainen isälle?" "Kyllä!" Tässä kohtaa lapselle annetaan sähköisku, lapsi viedään raivon asteelle ja annetaan sitten jäähtyä noin 30 minuutin ajan. Sitten lapsen sivupersoona opetetaan käyttäytymisen muokkauksella & hypnoosilla suuntaamaan raivonsa itseään kohtaan. "KUN SINÄ OLET VIHAINEN ISÄLLESI, SINÄ SATUTAT ITSEÄSI. YMMÄRRÄTKÖ SINÄ?" Lapsi on järkyttyy kunnes hän on kuuliainen. Itsemurha-ohjelmointi istutetaan. Osa itsemurha-ohjelmoinnin istuttamista on luoda kipua oikeaan korvaan, neulan tai kovien äänien avulla samalla kun sykkivää valoa ajetaan aivoihin niidne ollessa alfa-ohjelmointitilassa. Tietyssä aivoaalto-tilassa ohjelmointi aloitetaan toistuvilla itsetuho-viesteillä. Sen jälkeen kun lapsi on oppinut että hänen tulisi satuttaa itseään, hän oppii viiltämään itseään jos hän suuttuu isälle tai jollekin Illuminaattiin kuuluvalle perheenjäsenelle. Tämän koulutuksen jälkeen, lapsi liittää alitajuisesti palon kivusta konseptiin joka koskee vihan tunnetta Illuminaatin kontrolloijia kohtaan.

Hiljaisuutta opettavat traumat

Eräs tapa opettaa hiljaisuutta on surmata kaikenikäisiä ihmisiä ohjelmoitavan henkilön edessä samalla kun tälle mielenhallinnan uhrille kerrotaan että he tappavat sadistisesti näitä ihmisiä sen tähden että he ovat puhuneet. Kuitenkin, tätä "no-talk" -läksyä toistetaan ja sitä istutetaan monin eri tavoin orjan mieleen. Kenties suosituin Illuminaatin metodi on laittaa uhri katsomaan dentaalista kipua. Tätä katselua voidaan vahvistaa aiheuttamalla tätä kipua myös katselijalle itselleen. Yleinen dentaalinen kipu on repiä kieli irti elävältä ja tajuissaan olevalta uhrilta. Intensiivinen leukaperään kohdistuva kipu yhdistetään "no-talk" -ohjelmointiin. Jos henkilö puhuu -- hänen leukaperäänsä sattuu ja hänelle saattaa muistua mielikuva siitä kun hän on nähnyt ihmisen menettävän kielensä. Tätä voidaan edelleen vahvistaa opettamalla sivupersoona leikkimään venäläistä rulettia jos tämä systeemi (tarkoittanee kaikkia sivupersoonia yhdessä) puhuu, sekä kouluttaa lukuisia muita sivupersoonia muidentyyppisiin itsemurhiin mikäli systeemi puhuu. Toisin sanoen, monet eri ohjelmat tukevat toisiaan.

Ei saa kirjoittaa -kidutus

Uhrin oikea käsi sidotaan selän taakse ja sitten hänet laitetaan kävelemään polvillaan kuin koira.

Kiinnitä huomiota -kidutus

Niitä on useita. Eräs esimerkki on että neula tungetaan sieraimeen silmämunantakaa.

Kuukiaisuus -kidutus (Mustan orjan tuoli)

Eräs syyrialainen lääkäri joka valvoi kidutusta keksi tämän Mustan orjan tuolin; siitä sen arabiankielinen nimi al-Abd as-Aswad. Uhri sidotaan metallituoliin. Tuolissa on reikä niin että kuuma paistinvarras voidaan tunkea uhrin perä-aukkoon. Eräs toinen tapa on veden muuttaminen sähköiseksi sähköankeriaan avulla. Kuuliaisuutta opetetaan myös kiskomalla uhrilta silmämuna (myöhemmin se pannaan takaisin) tai niksauttamalla käsivarsi tai olkapää sijoiltaan.

Trauma jonka avulla kehittää eläin-sivupersoonia

Joku eläin -- leijona, tiikeri, käärme, tms. -- surmaa viattoman sivullisen mielanhallinnan lapsi-uhrin edessä. Sitten tämä eläin uhrataan ja sen henki rituaalisesti liitetään lapsen sivupersoonaan. Muunkinlaista ohjelmointia lisätään jotta varmistettaisiin että lapsen sivupersoona ottaa tietyn eläimen muodon. Kun homma on valmis, tämä lapsi pitää sisällään sitkeän suojelevan eläin-sivupersoonan systeemissään. Saattaa olla tärkeää painottaa lukijalle että nämä traumat tulevat monissa muodoissa. Tietynlaisia traumoja annetaan halutunlaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Trauman voimaa ja kauhua on vaikea mitata. Se usein johtaa alitajuiseen adrenaliini-riippuvuuteen. Traumat joihin sisältyy aistien tukahduttaminen ja luottamuksen pettäminen voivat olla yhtä tuhoisia kuin kipu. Surullista sanoa, että joskus, tietyn tavoitteen saavuttamiseksi jokaista näistä kolmesta lajista yhdistellään taitavasti yhdeksi hirvittäväksi kokemukseksi joka täyttää mielen.

Trauma eristää uhri

Uhrille pidetään syntymäpäivä-kekkerit. Syntymäpäiväkakku sisältää pavun. Ilmoitetaan että se joka löytää pavun saa yllätyksen. Kun joku saa pavun, mielenhallinnan uhri huomaa että hänen täytyy riistää henki lapselta joka löytää pavun. Tämä trauma on osa traumojen sarjaa jonka tarkoitus on saada syvempi sivupersoona pelkäämään lahjan vastaanottamista ulkopuoliselta. Tälle syvemmälle sivupersoonalle ohjelmoidaan että lahja vaatii aina uhrin. Lahja maksaa aina jotakin. Mitään ei tule ilmaiseksi. "SINULLA EI SAA OLLA YSTÄVIÄ", on tämän ohjelmoinnin viesti. Todellisuudessa, se mitä Saatana tekee tällä traumalla on hengellinen vastine sille mitä Brittiläinen imperiumi teki pienten valtioiden kanssa. Britit varoittivat pieniä valtioita: "Sinä olet vaarassa, me suojelemme sinua." [Pelon henki sanoo, että lahjat ovat vaarallisia, joten salli tämän pelon hengen suojella sinua.] Kun britit tunkeutuivat pieniin valtioihin, he kutsuivat niitä protektoraateiksi ja sitten he valloittivat nämä. [Pelon henki, joka teeskentelee suojelevansa uhria, ottaa haltuunsa uhrin ja kehittää syvään istutettuja ja vapaana kelluvia pelkoja kaikkien antamia lahjoja kohtaan. Se mikä esittää suojelevansa, lopulta päätyy kontrolloimaan ja orjuuttamaan.] Lopulta, pelon aallot, jotka ovat toistuvien traumojen luomia, muodostavat synkän hengellisen perustan.


Takaisin