The Jewish Genocide of Armenian Christians

JUUTALAISTEN TOIMEENPANEMA ARMENIALAISTEN KRISTITTYJEN KANSANMURHA

Christopher Jon Bjerknes

Suomentanut: Pasi Toivonen


LUKU 1: Vuoden 1915 kansanmurhaa edeltävä aika

1.2b -- Juutalaiset, krypto-juutalaiset ja vapaamuurarit -- keinot


Jo ennen vuoden 1915 armenialaisten kansanmurhaa, monet ihmiset varoittivat että länsimaiden juutalaiset kiistäisivät verilöylyt jota juutalaiset tulisivat lietsomaan hedän kristittyjä naapureitaan vastaan ottomaanien valtakunnassa. The London Times kirjoitti 11.7.1911 seuraavaa.

Jews and the Situation in Albania

An Appeal for Their Intervention

FROM OUR CORRENPONDENT


Vienna, July 10

Olen kiitollisuudenvelassa Zeit-lehden toimittajalle saatuani kopion eräästä tärkeästä artikkelista otsikolla "Torgut Shevketin sotaisat menetelmät erään ei-albanialaisen silminnäkijän mukaan", jonka tämä lehti julkaisee huomenna. Minulla on syytä uskoa kirjoittajan lahjakkuuteen koskien kyseistä aihetta.

Tuhotakseen kaikki katoliset ylämaan klaanit, noin 100 000 sielua, kirjoittaja sanoo, Torgut Shevket ajoi ne, joita hän armeijansa kanssa ei saanut kiinni, rajan yli Montenegroon, ja sen jälkeen hän muodosti sotilaistaan pitkän saartorenkaan Adrianmereltä Gusinjeen. Heti kun tämä saartorengas oli muodostettu, hän sai kaikki rauhaa rakastavat albanialaiset jotka saivat elantonsa työskentelemällä Skutarissa karkotetuksi näiltä kukkuloilta. Ennen karkottamista, Torgut Shevket oli juhlallisesti julistanut että ainoastaan Malissorin klaaneja voitaisiin rehellisesti kutsua kapinallisiksi. Heti kun nämä karkotetut työläiset, jotka kuuluivat etupäässä Shalan ja Slakun klaaneihin, saapuivat kyliinsä joissa Shalan klaanien jäsenet oli myös julistettu kapinallisiksi, heidän ruokahuoltonsa -- maissi katkaistiin. Koska Shalan maakunnan elintarvikevarastot riittivät vain muutamaksi viikoksi, ja asukkaat tiesivät että sen jälkeen kun he olisivat luovuttaneet aseensa Torgut Shevketin joukot pahoinpitelisivät heitä, kuten nämä tekivät viime vuonna, he vastasivat hänen vaatimuksiinsa saada heidän aseensa: "Tule ja ota ne meiltä pois." Ja, välttääkseen nälkiintymisen he alkoivat teurastaa lampaitaan jotka muodostivat heidän ainoan omaisuutensa. Täten Torgut Shevket on, joka tapauksessa, tuhonnut noin 8 000 albanialaista (ei 3 600 albanialaista kuten turkkilaiset lehdet väittävät), ja on pakottanut heidät muuttamaan pois kotiseudultaan. Hän ilmoitti viime viikolla voittoisasti että heidän varastonsa olivat miltei lopussa. Shalan ihmisten taistelu Traboinassa ei ollut mitään muuta kuin epätoivoinen yritys murtautua turkkilaisten saartoketjun läpi jotta he saisivat tuotua leipää Montenegrosta nälkää näkeville naisille ja lapsille.

THE BREGUMATIA

Kyllä! verrattuna Torgut Shevketin julmuuteen Malissorin 16 000 asukasta kohtaan Bregumatiassa, se miten hän kohteli Shalan ihmisiä oli lievää. Miltei puolet ylämaan klaaneista on tottunut muinaisista ajoista lähtien vetäytymään joka syksy lammaslaumojensa ja perheidensä kera Bregumatiaan, viettääkseen talven siellä; mutta koska kesäkuussa hyttyset tekevät olon sietämättömäksi, he palaavat kukkuloille varhain kesällä. Matkalla alas syksyllä heidän on pakko kulkea Skutarin kautta, ja Drinin sillalla, jota sotilaat vertioivat, heidän on pakko maksaa kahdeksan dinaaria tullia jokaisesta lampaasta, sekä luovuttaa kaikki aseensa. Aseellinen kapina Bregumatiassa on täten mahdoton. Torgut Shevket kielsi heitä kesän alussa palaamasta kukkuloille. Malaria raivosi jo heidän keskuudessaan, lampaat nääntyivät niiden juotua pilaantunutta vettä jatkuvan vaelluksensa aikana, ja Torgut Shevket on lähellä päämääränsä saavuttamista. Eräs Skutarin ylempi turkkilainen viranomainen, Ibrahim Effendi Kjori, on julkisesti ilmoittanut, että ottomaanien hallituksen tavoitteena on antaa Malissorin klaanien "kuolla kuin sika rämeessä". Mikäli eurooppalaiset diplomaatit eivät pian herää toimimaan pohjois-Albanian katolisten puolesta, nämä joutuvat Torgut Shevket Pashan verenhimoisiin käsiin.

THE SALONIKA COMMITTEE

Tämä kirjailija, joka asiasta suuttuneena pyytää diplomaattista apua, jättää huomioimatta olosuhteet joissa, tässä tapauksessa, diplomaattiset toimenpiteet jäisivät tehottomiksi tai myöhästyisivät. Diplomaatit voivat vedota ainoastaan ottomaanien hallitukseen, mutta eivät tähän epäviralliseen, vaikeasti käsitettävään, Salonikan komiteaan jonka puolesta Torgut Shevket suoritti julmuuksiaan albanialaisia kohtaan viime vuonna -- kohtelu joka sai aikaan tämän nykyisen kapinan -- ja jonka salaista ohjelmaa hän nyt yrittää noudattaa. Ollakseen tehokas, asia täytyy tuoda Komitean eteen sellaiselta taholta jota Komitea kunnioittaa, tai ainakin pelkää. Tämä taho olisi Englannin, USA:n, Italian, sekä muiden maiden rehelliset ja humanitaariset juutalaiset.

On hyvin tunnettu tosiasia, että Salonikan komitea perustettiin vapaamuurarien toimesta juutalaisten ja dönmehien, tai krypto-juutalaisten toimesta, jonka päämaja Salonikassa ja jonka organisaatio otti, jopa Abdul Hamidin hallintokaudella, vapaamuurarien muodon. Juutalaiset kuten Emmanuel Carasso, Salem, Sassun, Fardji, Meslah; sekä dönmehit, tai krypto-juutalaiset, kuten Djavid Bey ja Baldjin perhe, nousivat tärkeään asemaan sekä Komitean organisaatiossa että sen päämajassa Salonikassa. Nämä faktat, jotka jokainen Euroopan hallitus tuntee, tunnetaan läpikotaisin myös Turkissa ja Balkanilla, jossa nähdään myös tämä lisääntyvä halu saattaa juutalaiset ja dönmehit vastuuseen raakuuksista joita Komitea on tehnyt. Vastuun jakaminen oikeudenmukaisesti on tällä hetkellä mahdotonta. Näyttää täysin selvältä, että juutalaiset ovat tämän Komitean aivot, ja on yhtälailla varmaa että, jos tämä liike kohtaa tuhonsa, he joutuvat alttiiksi paheksunnalle tapahtumista, kuten Adanan verilöylyistä, bulgarialaisten talonpoikien pahoinpitelystä viime syksynä, sekä nykyisistä operaatioistaan Albaniassa jotka ovat heittäneet synkän varjon nuorturkkilaisten hallinnon ylle.

Nämä valaistuneet ja humanitaariset juutalaiset Englannissa ja muissa maissa -- jotka eivät pelänneet organisoida juutalaisia komiteoita tarkoituksenaan taistella valkoista orjakauppaa vastaan jota heidän rappeutuneet uskonveljensä harjoittivat etupäässä ulkomailla -- eivät puuttuneet tilanteeseen joka oli kehittymässä kaikkialla Lähi-idässä, eivätkä asekauppaan jossa aseita virtasi jokaisen pogromin avustajan käsiin. Rehellinen ja peloton tutkimus paljastaisi heidän silmiensä edessä tilanteen jota diplomaatit ja valtionpäämiehet olivat kuiskineet kuukausien ajan, ja josta oli kirjoitettu silloin tällöin eurooppalaisissa lehdissä. Nyt, Albanian tilanteen näkökulmasta, vaiteliaisuus olisi väärä ratkaisu.

On syytä uskoa, että länsimaiden humanitaaristen juutalaisten suoralla vetoomuksella Turkin juutalaisille organisaatioille olisi enemmän vaikutusta estämään katastrofin kehittyminen Lähi-idässä kuin kaikilla eurooppalaisten diplomaattien ponnisteluilla.

RAPORTOITU KANSANNOUSU ETELÄSSÄ

Sähkeessä Neue Freia Presselle kerrotaan, Montenegron viranomaisten antaman informaation pohjalta, että jotkin Toskin klaanit eteläisessä Albaniassa ovat nousseet kapinaan. Täten Alessiosta on lähetetty joukkoja paikalle.

Ei kestänyt kauaa kun eräs epärehellinen juutalaisjohtaja astui esiin pettääkseen lukijat törkeillä valheilla tarkoituksenaan peittää juutalaisten pahat teot. Tämä ylirabbi epäilemättä sekä virheellisesti uskoi voivansa pelotella jokaista joka tunsi totuuden, julistamalla heidät juutalaisvastaisiksi siitä hyvästä että uskalsivat paljastaa totuuden. Juutalaiset ovat aina käyttäneet tätä taktiikkaa jäädyttääkseen keskustelun, ja liian monelta juutalaiselta puuttuu moraalinen rehellisyys rajatakseen itsensä totuudelle. Juutalaisille opetetaan hebrealaisessa Raamatussa, juutalaisessa Talmudissa, sekä juutalaisissa kabbalistisissa kirjoituksissa olemaan lojaaleja ainoastaan juutalaiselle heimolle, ja heille edelleen opetetaan että heidän 'moraalinen valvollisuutensa' on pettää goyimit valheilla ja väärillä selityksillä, mikäli pakanat (Gentiles) saavat selville juutalaisten suunnitelman hävittää kaikki ei-juutalaiset. Juutalaisille opetetaan, että heidän ei tulisi asettaa moraalisia periaatteita etusijalle heidän ollessaan tekemisissä pakanoiden kanssa. Juutalaisille opetetaan että pakanat ovat ali-ihmisistä muodostuvaa karjaa, jotka täytyy hävittää jotta juutalaisten Jumala voisi palauttaa 'järjestyksen' maailmaan tekemällä maailmasta yksinomaan juutalaisille kuuluvan. Näitä ajankohtaisia juutalaisia uskonnollisia kirjoituksia jotka todistavat nämä faktat tullaan lainaamaan myöhemmin tässä kirjassa.

Tri. Moses Gaster, joka oli Englannin sefardi-juutalaisten yhteisöjen ylirabbi (monet Turkin ja Englannin juutalaisista olivat taustaltaan sefardeja jotka olivat muuttaneet Espanjasta ja Portugalista -- sefardi-juutalaiset pitävät itseään rodullisesti ylempinä ashkenasi-juutalaisiin verrattuna, jotka ovat peräisin useista lähteistä, mukaanlukien kasaarit), sekä Anglo-Jewish Associationin varapresidentti lähettivät välittömästi litanian valheita kirjeessä The London Timesin toimittajalle jotka julkaistiin 27.7.1911, sivulla 5.

Jews and the Situation in Albania

TO THE EDITOR OF THE TIMES


July 11

Sir, -- Messrs, Carasso, Farhi, Mazlum, ja jopa Djavid Bey hierovat silmiään hämmentyneenä, ja tuntevat itsensä enemmän kuin vain vähän suuttuneiksi tämän mielikuvituksellisen kuvan johdosta jonka teidän kirjeenvaihtajanne on maalannut The Times -lehden numeroon, koskien tämän Salonikan komitean vaikutusvaltaa ja merkitystä, sekä osuutta joka heillä väitteen mukaan on nuorturkkilaisten väitetyssä väkivallassa. Nämä miehet ovat rauhaa rakastavia lakimiehiä ja kauppiaita, ja he kavahtaisivat ajatusta että verta vuodatettaisiin heidän toimestaan. Tiedän Wienin kirjeenvaihtajanne ja diplomaatit jotka kuiskivat eivätkä koskaan uskalla nostaa ääntään täytyy tuntea paremmin nuorturkkilaisten sisäinen organisaatio sekä se, kuinka merkityksetön osa niillä muutamalla juutalaisella on Komitean neuvostossa Salonikassa ja muualla. Se on loukkaus Komiteaa kohtaan, eikä siinä ole hiventäkään totuutta mukana.

Tämä koko organisaatio on puhtaasti sotilaallinen, ja tärkeimmät turkkilaisten siviilien ainekset ovat miehiä jotka ovat viettäneet suuren osan elämästään maanpaossa Länsi-Euroopassa Abdul Hamidin hallituskaudella; siellä he ovat oppineet luomaan salaisen organisaation jolla ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa. He ovat myös oppineet Valtion periaatteen joka nojaa homogeeniseen kansallisuuteen, sekä valtakuntansa erilaisten ainesten pakolliseen kansallistamiseen. Turkin juutalaisilla on vain vähän tekemistä sen kanssa, samoin kuin armenialaisilla tai kreikkalaisilla, joilla on joitakin edustajia tässä Komiteassa. Vihjaus, että Adanan surulliset verilöylyt, jotka eräs armenialainen lihakauppias aloitti, olisivat olleet Salonikan neuvoston juutalaisten inspiroimia, on tavaton jopa teidän kirjeenvaihtajanne laatimaksi, joka todistettavasti hakee tietonsa lähteistä joissa juutalaiset ja vapaamuurarit ovat samanlaisen parjauksen kohteena.

Mitä albanialaisiin tulee, he ovat urheita, jalosydämisiä hienoja ihmisiä, joiden sana pitää, ja joiden lojaalisuuteen henkilö voi asettaa luottamuksensa, kenties Balkanin niemimaan hienoin rotu. Olen tuntenut nämä albanialaiset varhaisesta nuoruudestani lähtien, ja rakastanut heitä heidän urheutensa ja suoraselkäisyytensä vuoksi, ja ilman kerskailua voin väittää että minulla on kirjastossani kenties enemmän albanialaisia kirjoja kuin missään toisessa yksityisessä kirjastossa British Museumin ulkopuolella. Nämä albanialaiset ovat myös saaneet tartunnan samasta nationalistisesta kuumeesta, ja siellä toimii nyt useita uskonnollisia ja poliittisia toimistoja jotka sekoittavat ja johtavat harhaan näitä onnettomia urheita ihmisiä. Eurooppaa on johdettu harhaan. Paljon suurempi joukko islamilaisia tai kreikkalaiskatolisia albanialaisia ei ole osoittanut minkäänlaista merkkiä kapinoinnista. Tämä katolinen Malissori, vain pieni siru Albanian kansasta, on saatu houkuteltua mukaan taisteluun, ja näitä onnettomia ihmisiä käytetään pelinappuloina tässä salaisessa pelissä jota muut valtatekijät pelaavat kulissien takana. Sen vihjaaminen, että Komitean juutalaisilla olisi mitään tekemistä tämän kanssa, tai että se olisi syyllistynyt minkäänlaisiin väkivaltaisuuksiin Albaniaa vastaan on lähestulkoon naurettavaa.

Juutalaisille ei ole koskaan annettu ansiota, että he olisivat toimineet kuten täydelliset pölkkypäät, ja olisi idioottimaisuuden huippu, poliittinen rikos mikäli juutalaiset pyrkisivät saamaan tapahtumat Turkissa siihen pisteeseen että Eurooppalaiset joutuisivat puuttumaan asioihin. Voit vakuuttua, että jos me juutalaiset voisimme tehdä jotain vakuuttaaksemme Turkin viranomaisiin, sekä saada heidät myöntämään vapaudet albanialaisille, me emme odottaisi yhdenkään teidän kirjeenvaihtajanne vetoomusta; vaan tämän vetoomuksen täytyy kulkea toista reittiä pitkin. Sallikaa näiden joukkojen laskea kätensä ja rauha vallitsee pian Albaniassa. On ainoastaan puhdasta oikeudenmukaisuutta Salonikan komitean juutalaisilat kiistää suuttuneena nämä syytökset ja vihjailut jotka teidän kirjeenvaihtajanne on esittänyt, sekä protestoida tätä vilpillistä tapaa jolla muutamasta rauhaa rakastavasta juutalaisesta pyritään tekemään syntipukkia toisten synneille joita, ilmiselvistä syistä, ei uskalleta mainita. Nämä juutalaiset ovat saattaneet antaa aivot tälle komitealle, mutta he eivät ole ottaneet miekkaa käteensä, eivätkä tulisi koskaan näin tekemään.

I am yours obediently,
M. GASTER

Juutalaiset ehdottomasti yrittivät "saada eurooppalaiset puuttumaan Turkin asioihin", sillä juutalaiset halusivat hajottaa Turkin valtakunnan ja ottaa itselleen maan Niililtä Eufrat-joelle. Juutalaiset epätoivoisesti halusivat sytyttää sodan kristittyjen ja muslimien välille, ja juutalaiset lietsoivat vihaa näiden kahden uskonnollisen yhteisön välille teurastamalla kristittyjä ja syyttämällä siitä muslimeja.

Tämä petollinen rabbi varmasti tiesi, että sionistiset juutalaiset olivat suunnitelleet lietsovansa maailmansotaa, aloittamalla luoden jännitystä Iso-Britannian, Venäjän ja Turkin valtakunnan välille, koskien kauppareittejä jotka kulkevat Lähi-idän poikki, sekä liittyen "itäiseen kysymykseen", joka koskee ensisijaisesti Kreikkaa, Balkania, jne; aivan kuten juutalaiset olivat jo lietsoneet sodan Krimin niemimaalle, sekä Venäjän ja Turkin välille. Tämä suunniteltu maailmansota keskittyi rasistiseen (tai: rodulliseen) perspektiiviin koskien kansallisuutta jota juutalaiset voisivat hyödyntää saadan aikaan keinotekoisen sodan Pan-Islamin, Britannian imperiumin, pan-saksalaisuuden ja pan-slaavilaisuuden välille, kätkien samalla pan-judaismin käden, joka, kulissien takana, lietsoi vieraiden valtioiden rodullista nationalismia toisia valtioita vastaan. Juutalaiset johtajat toivoivat voivansa anoa "juutalaista valtiota" Palestiinaan tämän tuhoisan sodan jälkeen joka heidän oli aikomus luoda, rauhankonferenssissa tämän sodan jälkeen -- joka ei ollut vielä alkanut ja joka tuhoaisi valtakunnat jotka juutalaiset halusivat tuhota tehdäkseen tietä "rodullisesti" eristäytyneelle valtakunnalle. [15]

Juutalainen mytologia vaatii tuhoamaan kaikki pakanoiden valtakunnat, ja juutalaiset halusivat hajottaa kosmopoliittiset ja suvaitsevaiset valtakunnat jotka pyrkivät sulattamaan juutalaiset itseensä. Juutalaiset halusivat myös hajottaa nämä valtakunnat jotta ihmiset osaisivat vaatia itsenäisiä kansakuntia joiden rajat kulkisivat "rodullisten" rajalinjojen mukaan, joka antaisi juutalaisille tilaisuuden pyytää Palestiina itselleen, sen jälkeen kun juutalaiset olisivat menestyksekkäästi tuhonneet Turkin valtakunnan joka omisti tämän maan -- tuhonneet sen taloudellisesti, sotilaallisesti, kulttuurillisesti, uskonnollisesti, sekä poliittisesti. Juutalaiset johtajat olivat menestyksekkäitä tämän suunnitelmansa kanssa, vaikka he eivät onnistuneet saamaan riittävän monia juutalaisia muuttamaan Palestiinaan. Juutalaiset johtajat sitten asettivat Adolf Hitlerin valtaan toivoen että hän voisi ajaa Euroopan juutalaiset Palestiinaan.


Takaisin