The Jewish Genocide of Armenian Christians

JUUTALAISTEN TOIMEENPANEMA ARMENIALAISTEN KRISTITTYJEN KANSANMURHA

Christopher Jon Bjerknes

Suomentanut: Pasi Toivonen


LUKU 1: Vuoden 1915 kansanmurhaa edeltävä aika

1.2g -- Juutalaiset, krypto-juutalaiset ja vapaamuurarit -- keinot


Juutalaisia innostettiin teurastamaan kristittyjä lietsomaan Ensimmäistä maailmansotaa, ja he olivat erittäin menestyksekkäitä luomaan sotia "itäisen kysymyksen" ratkaisemiseksi, ja onnistuivat tavoitteissaan tuhota Ensimmäisen maailmansodan valtakuntia sekä voittaa itselleen Balfourin julistus. Muslimien ja kristittyjen veri jota he valuttivat oli lisäbonusta heille. Armenialaisten kansanmurha johon juutalaiset syyllistyivät kaikkialla Turkin valtakunnassa oli myös tarkoitettu luomaan casus belli (syy sotaan) Islamia vastaan. Juutalaiset ovat tähän päivään saakka käyttäneet armenialaisten kansanmurhaa aseena lietsomaan jännitystä Euroopan ja Turkin välille jotta he voisivat tappaa vieläkin enemmän kristittyjä ja muslimeja.

9.8.1911, sivulla 3, The London Times julkaisi kirjeen päätoimittajalle Konstantinopolin kirjeenvaihtajaltaan, jota seurasi rabbin valheellinen viimeinen kommentti tästä asiasta.

The Jews and the Situation in Albania

A Résumé of Facts

TO THE EDITOR OF THE TIMES


Constantinople, August 4

Sir, -- Sallinetteko minun ottaa esille joitakin huomattavia epätarkkuuksia joita Tri. Gasterin kirje (1st inst.) sisälsi yllä olevan otsikon alla?

  1. Mitä tulee Adanan verilöylyihin, ensimmäinen yhteenotto tapahtui 12.4.1909. Veriset katutaistelut alkoivat 14. huhtikuuta. Neljän päivän taisteluiden jälkeen, joiden aikana armenialaiset pitivät asemansa, paikalliset viranomaiset pyysivät tulitaukoa. Koska muslimit vannoivat noudattavansa tulitaukoa, armenialaiset luovuttivat aseensa. 23. huhtikuuta sotilaat määrättiin lähtemään Adrianoplesta Adanaan, ja he surmasivat noin 2 000 puolustuskyvytöntä armenialaista kaupungin roskaväen avulla. Sillä välin armenialaisten ja muiden kristittyjen joukkomurhia tapahtui muualla Sisiliassa ja pohjoisessa Syyriassa. Uuden sulttaanin julistus annettiin 28.4.1909, Ei ole helppoa ymmärtää miten Tri. Gasterin myyrät, jotka olivat 'paikan päällä' ja joilla 'ei ole poliittista vakaumusta' olisivat voineet kuvailla tapahtumaa, joka, jos sitä koskaan edes tapahtui, olisi täytynyt tapahtua 28.4. jälkeen, ja joka niinsanotusti aiheutti nämä joukkomurhat ja levottomuudet jotka alkoivat 12.4. ja jatkuivat 25.4. asti. Joten se siitä Tri. Gasterin 'armenialaisesta lihakauppiaasta'. Turkin hallitus on virallisesti vapauttanut armenialaiset kaikesta vastuusta liittyen Adanan verilöylyyn.

  2. Yhtäkään Sinistä Kirjaa ei ole julkaistu koskien Adanan verilöylyjä. Meidän 'viralliset edustajamme' näissä Turkin provinsseissa, joiden antamiin lausuntoihin suurin osa Sinisten Kirjojen selvityksistä pohjautuu, ovat englantilaisia herrasmiehiä, joiden kunniantuntoon moni nuorturkkilainen uskalsi luottaa vanhan hallinnon aikana. Konsulaatti (The Levant Consular Service) on viimeinen asia joka ansaitsee Tri. Gasterin vaientavaa pilkallisuutta.

  3. Tri Gaster kysyy, miksi juutalaisia pitäisi syyttää 'sorrosta sekä teoista jotka ovat merkityksettömiä verrattuna mittakaavaan jossa julmuuksiin syyllistyttiin vanhan hallinnon aikana.' Sisilian verilöylyjen laajuus -- 18 000 armenialaista ja muuta kristittyä tapettiin, ja 2 000...3 000 naista ja lasta siepattiin -- on riittävän suuri useimmille meistä. Mitä tulee juutalaisten osuuteen aiemmissa verilöylyissä, onko Tri. Gaster tietoinen että monia juutalaisia teloitettiin osallisuudesta Damaskon verilöylyihin vuonna 1860, ja monet Haskeuin korttelin juutalaiset merkitsivät armenialaisten koteja Konstantinopolin verilöylyjen aikaan vuonna 1896, sekä ottivat osaa armenialaisten kotien ryöstelyyn? Minä otan esiin nämä faktat pelkästän osoittaakseni että jotkin Idän juutalaiset kykenevät fanaattisiin ylilyönteihin siinä missä Idän muidenkin uskontojen edustajat. Edelleen, onko Tri. Gaster tietoinen että pian Adanan verilöylyjen jälkeen ehdotus Sisilian asuttamisesta juutalaisilla maahanmuuttajilla otettiin käsiteltäväksi juutalais-turkkilaisissa piireissä? Tämä suunnitelma, joka olisi ollut kova isku armenialaisille leskille ja orvoille jotka olivat menettäneet juridiset vaateensa koteihinsa, lopulta kaatui, osin pelosta armenialaista oppositiota kohtaan, osin, uskotaan, eräiden ulkomaisten lähettiläiden epävirallisen väliintulon seurauksena. Tämä kyseessä oleva suurlähetystö on siitä lähtien ollut tiettyjen juutalaisten toimittajien hyökkäyksen kohteena sekä Turkissa että lähempänä kotimaata.

  4. Mitä tulee juutalaisten vaikutusvaltaan Committee of Union and Progressissa, tämä kirjoittaja ei ole unohtanut kuinka ulkomaiset juutalaiset kustantajat sekä kotoperäiset juutalaiset toimittajat tekivät suuria palveluksia nuorturkkilaisille vallankumouksen aikana ja sen jälkeen. Nyt kun tämä uusi régime ei ole lunastanut kaikkia odotuksia, Tri. Gaster haluaa saada meidät uskomaan että juutalaisten vaikutusvaltaa on suuresti liioiteltu. Jos todella näin on käynyt, se on juutalaisten journalistien ja poliitikkojen koulukunnan vika jotka ovat toimineet viime aikoina uuden hallituksen äänitorvena. Minä pelkästään mainitsen, että osa juutalaisista ja dönmeheistä on osallistunut anti-hellenistisen boikotin organisoimiseen sekä toteuttamiseen, mikä ei ole hyödyttänyt ketään muuta kuin heitä itseään. Nöyrä mielipiteeni, koskien juutalaisia joihin minä viittaan, on että tämä on ollut suuri karhunpalvelus nuorturkkilaisille sekä heidän rauhaa rakastaville uskonveljilleen Turkissa. Vahvasti edustettuna ottomaanien lehdistössä, sekä saaden jossain määrin arvostelukyvytöntä tukea monissa lehdissä joita heidän uskonveljensä hallitsevat muualla, he ovat edesauttaneet hiljaisuuden salaliiton jatkumista keskisessä ja läntisessä Euroopassa, mikä on saanut aikaan enemmän harmia uudelle hallinnolle kuin mikään vilpitön kritiikki olisi voinut tehdä.

  5. Tri. Gasterin näkemykset koskien vapaamuurareita Turkissa eivät ole yhdenmukaisia niiden kanssa joita monilla muslimeilla on. Minun tarvitsee ainoastaan mainita eversti Sadik Bey ja Komitean kapinalliset, sekä sheikki Rashid Ridha. Taivas varjelkoon (ettei niin kävisi). että minun pitäisi kertoa mielipiteeni siitä mikä on oikein. Minä pelkästään huomautan että, sen informaation perusteella mitä minä olen saanut Adanasta vapaamuurareilta, sekä sekä suurimmalta osalta loosheista jotka on perustettu Turkin Grand Orientin suojeluksen alla, että Britannian vapaamuurarit eivät ole vielä tunnustaneet heitä, ja että tämä Turkin ensimmäinen Grand Orient -suurlooshin 'ylin neuvosto' nimitti kolme juutalaista (Carasso, Cohen ja Faraggi), sekä kolme dönmehiä (Djavid Bey, S. Kibar ja Osman Talaat). Tällä hetkellä keskustellaan looshien depolitisoinnista sekä 'puhdistamisesta' joka on nyt jäähyllä.

  6. Tri. Gasterin kirjeessä on muitakin kohtia joita haluaisin kritisoida, mutta tilan puutteen johdosta tyydyn kolmeen:

I am, sir, Yours faithfully,
YOUR CONSTANTINOPLE CORRESPONDENT

Tri. Gaster vastaa.

The Jews and the Situation in Albania

TO THE EDITOR OF THE TIMES


August 8

Sir, -- Salli minulle lyhyt ja viimeinen oikaisu kirjeenvaihtajasi huomautuksiin. Hän ei kiistä yhtä ainutta tosiasiaa jonka minä olen tuonut esiin koskien Adanan verilöylyjä, lukuunottamatta virheellisiä päivämääriä jotka minulle oli annettu. Antamani tieto nähtävästi sekoitti sulttaanin kukistumisen sekä vastavallankumouksen ajankohdan keskenään, joista molemmat olivat hämmentäviä tapahtumia paikallisessa historiassa. Virhe on täten helposti selitettävissä. Kaikki muut seikat pysyvät horjumattomina.

Hra. Abbott, Macedonian Folkloren toimittaja, ei ole jättänyt satujen valtakuntaa.

Luutnantti Woodin todistus Adanan verilöylyistä olisi arvokas jos hän olisi ollut paikan päällä verilöylyjen aikaan eikä vasta kaksi viikkoa niiden jälkeen.

Tämä anonyymi 'protestanttinen englantilainen joka on asunut useita vuosia Turkissa' ja jonka kertomusta sinun kirjeenvaihtajasi siteeraa pitkästi osoittaa millainen vaikutusvalta itämaisella mielikuvituksellisella satuilulla voi olla englantilaiseen hillittyyn mieleen.

Mikäli väliintulollani on ollut minkäänlaisia seurauksia, se on luultavasti auttanut tuomaan rauhan albanialaisten keskuuteen; täyttymys jota teidän kirjeenvaihtajanne ei todistettavasti toivo. Ja mitä tulee omaan kansaani, Haman ei ole koskaan lopullisesti astunut virkaan.

I Remain yours, obediently,
M. GASTER 9.8.1911, sivulla 3, The London Times julkaisi seuraavanlaisen jutun sivulla 9:

The Jews and the Young Turks

Me olemme julkaisseet joitakin kirjeitä koskien tätä outoa riitaa joka on noussut Wienin kirjeenvaihtajamme kirjoittaman raportin pohjalta, jossa hän vilpittömästi kehotti 'valaistuneita ja humanitaarisia juutalaisia' Englannissa ja muualla vetoamaan uskonveljiinsä Turkissa albanialaisten puolesta. Maailmassa ei ole toista maata missä juutalaiset nauttivat niin korkeasta sosiaalisesta ja poliittisesta asemasta kuin täällä. He ovat englantilaisia kuten me kaikki, ja me katsomme heihin kaikella kunnioituksella kuten kaikkiin muihinkin maanmiehiimme. Heillä on korkea maine meidän keskuudessamme valaistuneisuudestaan sekä humanisuudestaan, ja syynä oli epäilemättä tämä hyvin ansaittu maine joka sai meidän kirjeenvaihtajamme rukoilemaan että he käyttäisivät vaikutusvaltaansa viisauden, armeliaisuuden ja rauhan puolesta. Hän lausui hyvin tunnettuna tosiasiana, että juutalaiset ja krypto-juutalaiset ovat ottaneet johtavan osan Edistyksen ja liiton komiteassa vapaamuurarien suojeluksen alla. Tämä tiedetään yleisesti. Monet juutalaiset ja juutalaisten hallintoelimet, kuten meidän Konstantinopolin kirjeenvaihtajamme muistuttaa meitä kirjeessään tänään, kerskuvat suurista palveluksista joita juutalaiset ovat tehneet nuorturkkilaisille vallankumouksen aikana sekä sen jälkeen. Meidän Wienin kirjeenvaihtajamme oikeudenmukaisesti havannoi, että on tällä hetkellä mahdotonta jakaa vastuuta KOmitean toimista, mutta hän painotti että juutalaisille on laajalti annettu ansio siitä että he ovat antaneet aivot tälle Komitealle. Hän varoitti heitä samaan aikaan, että kaikkialla Turkissa ja Balkanilla heitä vaaditaan yhä yleisemmin vastuuseen Komitean suorittamista veritöistä, ja hän mainitsi esimerkkeinä Adanan verilöylyt, bulgarialaisiin talonpoikiin kohdistuneen väkivallan viime syksynä, sekä tämänhetkiset operaatiot Albaniassa. Myös muut kirjeet jotka me olemme julkaisseet vahvistavat tämän yleisen mielialan. Ei ole epäilystäkään, etteikö se muodostaisi vaaran Idän juutalaisille yhteisöille.

Me emme voi ajatella että tällä yhteisöllä tai hänen vastuullisilla uskonveljillään olisi syytä olla kiitollisia Tri. Gasterille, rakennuspalikoista joiden hän ajatteli olevan sopiva lisä meidän kirjeenvaihtajamme kommunikaatioon, tai innosta jolla hän on pitänyt yllä kirjeenvaihtoa mukaanlukien hänen tuorein oikaisunsa tänään. Tri. Gaster ja 'Salonikan juutalainen yhteisö' suhtautuvat kirjeenvaihtajamme vetoomukseen koskien heidän uskonveljiään Englannissa sekä muissa länsimaissa loukkauksena. Hänen lausuntonsa, he vahvistavat, muodostaa mielikuvituksellisen kuvan, ja hänen väitteensä -- että 'vain harvat juutalaiset' ja kämmenellinen dönmehejä, tai krypto-juutalaisia tässä komiteassa esittävät mitään muuta osaa kuin sellaista jolla ei ole merkitystä -- on vailla totuutta. Juutalaiset jäsenet ovat rauhaa rakastavia lakimiehiä ja kauppiaita, meille vakuutetaan -- miehiä jotka kavahtaisivat ajatusta verestä. 'Kaikki mitä he ovat oppineet vapaamuurareilta on salaseurojen käyttämä organisaatio', ja vihjaus että heillä ei ole mitään tekemistä Adanan verilöylyjen kanssa tai bulgarialaisiin ja albanialaisiin talonpoikiin kohdistuneen väkivallan kanssa on julistettu myytiksi. Tri. Gaster myöntää, että juutalaiset ovat saattaneet antaa aivot tälle Komitealle, mutta hän vapauttaisi heidät vastuusta kaikkiin veritöihin, joita olisi tuskin voitu suorittaa ilman Komitean hyväksyntää ja tukea. Valitettava virhe päivämäärissä mihin hän lankesi koskien tapahtumien järjestystä Adanassa heikentää Tri. Gasterin pätevyyttä tapahtumien tuomarina, ja tämä nenäkäs tapa jolla hän viittaa tämän päivän tapahtumiin ei lisää hänen auktoriteettiaan vakavissa tutkimuksissa. Lehtemme lukijoiden täytyy päätellä itse miten suuressa määrin Komitea on ollut mukana Adanan verilöylyissä. Mihin hyvänsä johtopäätökseen he tulevatkin, he ovat yksimielisiä, me uskomme, että on suuri syy uskoa juutalaisten vaikutusvaltaan tässä Komiteassa, ja että meidän Wienin kirjeenvaihtajamme oli oikeudenmukainen pyytäessään heidän läntisiä uskonveljiään käyttämään vaikutusvaltaansa oikein.

Suuri määrä korjauksia näihin törkeisiin valheisiin joita juutalaiset johtajat kertoivat yleisölle ilmestyi The London Times -lehdessä 11.8.1911, sivulla 3.

The Jews and the Situation in Albania

TO THE EDITOR OF THE TIMES


Royal Societies Club, S.W., August 8

Sir, -- Sen jälkeen kun minä kirjoitin kirjeen koskien yllä olevaa aihetta joka julkaistiin 3. elokuuta, olen lukenut Tri. Gasterin toisen kirjeen, joka ilmestyi The London Times -lehdessä 1. elokuuta, sekä myös teidän Wienin kirjeenvaihtajanne vastauksen.

Liittyen Tri. Gasterin tarinaan koskien erästä armenialaista lihakauppiasta jonka sanotaan keskeyttäneen rukouksen uuden sulttaanin puolesta Adanassa voin ainoastaan sanoa, että sinä aikana kun asuin tässä kaupungissa, tätä tarinaa ei koskaan kerrottu minulle yhdenkään turkkilaisen tai kristityn taholta. Teidän kirjeenvaihtajanne, myös, on täysin oikeassa sanoessaan, että ensimmäinen verilöyly puhkesi Adanassa 14.4.1909. Itse asiassa, jo 8. huhtikuuta kaupungissa oli levotonta, kaupungissa kuultiin ammuskelua, ja eräs armenialainen tapettiin sunnuntaina, 11. huhtikuuta. Taas kerran, sunnuntaina, 25. huhtikuuta, näyttää varmalta että Salonikan sotilaat avasivat tulen armenialaisia vastaan ja liittyivät hyökkäykseen Adanan kristittyjä kortteleita vastaan. Kuten teidän kirjeenvaihtajanne vihjaa aivan oikein, näiden tapahtumien syy olisi tuskin voinut liittyä millään tavalla uuden sulttaanin nimitykseen, joka nousi valtaistuimelle vasta 27. huhtikuuta.

Ollessani Konstantinopolissa marraskuussa 1909, minulle kertoi useampi kuin yksi asioista hyvin perillä oleva henkilö, että Ihsan Fikri, viipyessään Egyptissä, mihin teidän kirjeenvaihtajanne viittaa, kertoi erään sanomalehden kirjeenvaihtajalle seuraavaa:

"Adanan sotaoikeuden jäsenet eivät kyselleet häneltä mitään liittyen armenialais-vastaisiin kirjoituksiin Iktidal-sanomalehdessä koska he tiesivät erittäin hyvin, että kirjoitukset jotka ilmestyivät tässä lehdessä laadittiin hallituksen sihteerin toimesta Adanassa ja lähetettiin julkaistavaksi hänen allekirjoituksellaan varustettuna, ja että hänen oli pakko toimia niin muodoin."
Ihsan Fikri sanoi samaan aikaan, että paikallinen kuvernööri (nimellisesti nuorturkkilainen, mutta todellisuudessa luultavasti vanhan hallinnon kannattaja) tiesi oikein hyvin että tulisi verilöyly, ja että siinä tapauksessa hän todistaisi sen mitä hän oli sanonut dokumenttien pohjalta jotka hänellä oli hallussaan. Näyttää varmalta että nuorturkkilaiset viranomaiset eivät uskaltaneet pidättää Ihsan Fikriä, sillä kun hän pakeni karkotuspaikastaan sinä aikana kun asuin Turkin pääkaupungissa, ja palasi Konstantinopoliin, hänen itse asiassa sallittiin viettää joitakin päiviä Stamboulissa ennenkuin hänet ajattiin Konyaan -- kaupunki jolla on se etu puolellaan, että siellä ei ole eurooppalaisia kirjeenvaihtajia.

Tämä 'protestanttinen englantilainen' jota teidän Wienin kirjeenvaihtajanne lainasi on oikeassa sanoessaan, että "mitään ei ole vahvistettu sen suhteen, että kuka aloitti nämä verilöylyt armenialaisia vastaan Adanassa." Vaikka, myös, tätä parlamentaarisen komission raporttia jotka lähetettiin Adanaan tutkimaan verilöylyjen syytä, ei koskaan julkaistu, on syytä uskoa että virallinen raportti laadittiin elokuussa 1909, erään komission toimesta jossa oli mukana valtiovarainministeri, julkisten töiden ministeri sekä oikeusministeri, joka kokonaisuudessaan vapauttaa armenialaiset kaikista syytteistä -- ja tuomitsee Adanan hallituksen viranomaiset -- pohjautuu itse asiassa tähän parlamentaarisen komission julkaisemattomaan raporttiin. Varmasti, myös, on ilmiselvää, kuten tämä 'protestanttinen englantilainen' sanoo, että jos todisteita Abdul Hamidin syyllisyydestä olisi löydetty, Turkin hallitus olisi julkistanut ne vapauttaakseen itsensä kaikista epäilyksistä että se olisi ollut millään tavalla vastuussa tämän uuden hallinnon kaikkein suurimpaan häpeätahraan.

I am, Sir, yours faithfully,
H. CHARLES WOODS

+++++++
TO THE EDITOR OF THE TIMES


Grand Hotel, Eastbourne, August 9

Sir, -- Henkilönä joka tuntee Turkin poliittisen tilanteen, ja jolla on tilaisuus arvioida sekä arvostaa sitä huomattavaa tarkkuutta jolla teidän Wienin ja Konstantinopolin kirjeenvaihtajanne ovat asiaa käsitelleet, voinko lisätä sanan protestoidakseni Tri. Gasterin vihjailuja juutalaisvastaisista syytöksistä?

Olisi vaikea liioitella arvoa, niille jotka ovat kiinnostuneita Lähi-idän poliittisista kysymyksistä ja ristiriidoista, joka teidän huomattavan kyvykkäillä ja hyvin informoiduilla Wienin ja Konstantinopolin kirjeenvaihtajilla on.

Henkilönä jolla on läheiset suhteet juutalaisiin intresseihin, minä rukoilen vapautusta Tri. Gasterin epäilemättä vilpittömään, mutta väärin informoituun näkemykseen asiassa, jonka suhteen on äärimmäisen tärkeää, että läntiset juutalaiset olisivat sekä tarkkoja että puolueettoman valaistuneita.

Yours obediently
SYDNEY SCHIFF

+++++++
TO THE EDITOR OF THE TIMES


August 8

Sir, -- Luettuani hämmästyksellä Tri. Moses Gasterin kirjeitä koskien Adanan verilöylyjä, minä pidättäydyn vaivaamasta teitä minkäänlaisilla kommenteilla, sillä minä tiedän aivan hyvin tarkkuuden jolla teidän lahjakas ja rehellinen Wienin kirjeenvaihtajanne on tehnyt työnsä. Salli minun, kuitenkin, lausua että minulla on hallussani eräs kirje jonka eräs Adanassa asuva amerikkalainen on kirjoittanut, jossa vahvistetaan informaatio jota teidän Wienin kirjeenvaihtajanne lainaa -- että minulla on sisäministeriöstä saatu julistus, että hallitus totesi armenialaisten viattomuuden; ja että ne, jotka ovat lukeneet Adanan raportin (jota ei koskaan julkaistu) vakuuttavat minulle, että syy sen salaamiseen oli ministerineuvoston mielipide, että sen julkaiseminen olisi poliittisesti sopimatonta siinä ilmapiirissä.

Yours truly,
A CITIZEN OF LONDON

Tämä 'nuorturkkilainen vallankumous' oli itse asiassa juutalaisten haltuunotto, ei vallankumous, ja samanlainen kuin tämä 'bolshevikkinen vallankumous' joka tapahtui vuonna 1917, ja jossa oli mukana samoja juutalaisia avain-pelaajia.

Nämä molemmat niinsanotut 'vallankumoukset' olivat juutalaisten ja krypto-juutalaisten suunnittelemia, rahoittamia ja toteuttamia. Molemmat juutalaiset haltuunotot toteuttivat muinaisia juutalaisia profetioita joissa vaaditaan parjaamaan sekä tuhoamaan pakanoiden hallitukset, uskonto ja kulttuuri; surmaamaan pakanoiden älymystö sekä luomaan juutalainen valtio Egyptistä Irakiin, josta käsin juutalaiset hallitsevat maailmanhallituksen ominaisuudessa Jerusalemin juutalaisen kuninkaan johdolla (Genesis 15:18-21; 17:8; Exodus 34:11, 24; Deuteronomy 1:7-8; 6:10-11; 11:24-28; Joosua 1:3-4).

Judaismi on luonteeltaan rasistinen sekä rotuerotteluun pyrkivä uskonto, sekä rasistinen kokoelma lakeja (Genesis 28:1, 6; Exodus 34:16; Leviticus 20:26; Numbers 23:9; Deuteronomy 7:1-6; Esra 9; Nehemia 9:2; 13:3, 23-30). Juutalaiset ovat pitäneet itsensä eristettynä muusta ihmiskunnasta 2 500 vuoden ajan toivoen että heidät jätettäisiin koskemattomaksi rodullisesti erilaisina ihmisinä juutalaisessa 'lopun ajassa' jolloin heidän Daavidista polveutuva kuninkaansa, heidän Messiaansa tuhoaa kaikki ei-juutalaiset ja muuttaa maapallon juutalaiseksi paratiisiksi. Pakanoiden kansanmurha on juutalaisuuden ylin päämäärä.

Nämä juutalaiset jotka olivat toteuttamassa armenialaisten kansanmurhaa uskovat että heidän Messiaansa oli saapunut vuonna 1666 itse itsensä kuninkaaksi julistaneen Shabbatai Zevib muodossa. Zevin perilliset määräsivät toteuttamaan Armenialaisten kansanmurhan.

Hebrealaisen raamatun, juutalaisen Talmudin ja judaistisen Kabablan mukaan juutalaiset ovat maailman herroja ja pakanoiden täytyy palvella juutalaisia orjinaan sekä alistua ajatuksille jotka säteilevät Jerusalemista (Sanhedrin 20b; 56a-60b; 88B, 971-99b; 105a; Shabbath 32b; Sukkah 52a-b; Erubin 21b; Rosh Hashanan 17a; Zohar 1: 47a; Zohar II: 219b; Zohar III: 19b; 43a; 282a).

Tämä juutalaisten suorittama armenialaisten kansanmurha vaati 1,5 miljoonan viattoman pakanan hengen. Juutalainen kommunismi vaati sata miljoonaa luollutta, ja meidän täytyy lisätä näihin lukuihin kymmenet miljoonat ihmiset jotka saivat surmansa juutalaisten maailmansodissa. On hyvin tärkeää attä maailma tuntee nämä faktat. Maailman juutalaiset yrittävät keinotekoisesti luoda kolmannen maailmansodan täyttääkseen muinaiset juutalaiset messiaaniset profetiat.

Juutalaiset ovat aina uskoneet, että pakanoiden kuninkaat, kuningattaret, prinssit ja prinsessat, toisin sanoen, kaikki pakana-johtajat, on määrätty juutalaisten orjiksi. Juutalaiset uskonnolliset kirjoitukset kehottavat juutalaisia tuhoamaan kaikki pakanoiden hallitukset. Juutalaiset pitävät itseään Jumalan länsäolon ilmentymänä maan päällä, sekä vanhurskaina hallitsijoina joiden täytyy alistaa pakanoiden hallitukset alaisuuteensa, sitten orjuuttaa kaikki pakanat, tuomita heidät, ja lopulta tappaa heidät (Jesaja 11; 40:23; 42:1; 49:7, 23; 60: 10-12; 65; 66; Hesekiel 39:17-18; Sefanja 2:11; Sakarja 8:23; 14).

Minä lainaan muutamia kohtia hebrealaisesta raamatusta muistuttaakseni lukijaa juutalaisen verenhimon tyrannimaisesta luonteesta. Huomioi, että myöhemmät juutalaiset teokset, kuten Talmud ja kabbalistiset kirjoitukset ovat ainakin yhtä pahoja sekä arvostetumpia kuin Toora. Erityisesti Zevin lahkon juutalaiset arvostavat niitä, jotka, satojen vuosien aikana, ovat tehneet hyökkäyksiä Turkin ja Venäjän imperiumeja vastaan, jotka johtivat nuorturkkilaisten ja bolshevikkien 'vallankumouksiin'.

Suomentajan kommentti: KIrjoittaja ymmärtää joko tahallaan tai vahingossa väärin. Talmud ja Kabbala ovat asia erikseen, mutta Raamattu ei vaadi pakanoiden orjuuttamista juutalaisten vallan alle -- ei edes Vanha Testamentti.


Takaisin