The Jewish Genocide of Armenian Christians

JUUTALAISTEN TOIMEENPANEMA ARMENIALAISTEN KRISTITTYJEN KANSANMURHA

Christopher Jon Bjerknes

Suomentanut: Pasi Toivonen


LUKU 1: Vuoden 1915 kansanmurhaa edeltävä aika

1.3c -- Armenialaisten holokausti ja Harmagedonin taistelu: tilaisuus


Pastori George H. Filian ennusti tämän holokaustin vuonna 1896 kirjassaan Armenia and Her People, or, The Story of Armenia by an Armenian. Monien muiden ajankohtaisten sekä hämmästyttävän tarkkojen ennustusten kera, Filian ennusti vuonna 1896, että Tsaari Nikolai II, Keisari Wilhelm II, sekä Turkin sulttaani Abdul Hamid II kukistuisivat, että tulisi Ensimmäinen maailmansota, että juutalaiset ja armenialaiset tapettaisiin, ja että Juudean ja Armenian kansakunnat sitten palautettaisiin. Sivulla 200 sanotaan, inter alia:

"Mutta tämän lisäksi, minkäänlaista apua ei voitaisi odottaa Venäjältä missään olosuhteissa, sillä hän tarvitsee kaikki voimavaransa pelastaakseen itsensä sisäiseltä luhistumiselta. Hän on suuri puu, mutta sisätä laho. Nihilistit ja perustuslailliset uudistajat ovat molemmat häntä vastaan, ja minun uskomukseni on, että hän hajoaa palasiksi Tsaarin elinaikana. Sulttaanin päivät ovat luetut, mutta Tsaarin ja Keisarin päivät myös; heidän oma kansansa nousee ja syrjäyttää heidät. He kokoavat suuria armeijoita sosialisteja sekä nihilistejä vastaan. Kuinka he voisivat säästää voimavarojaan yrittääkseen pelastaa kansansa joutumasta murhatuksi?" [68]
Juutalaisia opetetaan laittamaan syy muiden niskoille, ja tämä syyllistäminen on perustavaa laatua oleva osa juutalaista uskonnollista mytologiaa. [69] Juutalaiset halusivat syyttää turkkilaisia sekä kurdeja juutalaisten suorittamasta armenialaisten kristittyjen kansanmurhasta, samalla kun he valehtelivat armenialaisille ja lupasivat heille että juutalaiset olivat armenialaisten parhaita ystäviä ja näkisivät mielellään että armenialaisilla olisi oma valtio sen jälkeen kun he olisivat käyneet läpi ahdingon ja voittaneet maailman sympatiat ja tuen puolelleen. Juutalaiset lupasivat armenialaisille, että heidän uhrauksensa saisi maailman Turkin valtakuntaa vastaan, ja että sen jälkeen kun Ottomaanien valtakunta oli romahtanut, juutalaiset jakaisivat sen ja loisivat itsenäisen Armenian. Useat johtavat armenialaiset nielivät tämän myrkyllisen petoksen.

Juutalaiset samaan aikaan tarjosivat turkkilaisille ja kurdeille armenialaisten rikkaudet jonka he voisivat ryöstää palkkiona kristittyjen teurastuksesta. Juutalaiset tarjosivat turkkilaisille ja kurdeille täydellisen synninpäästön ja jopa palkitsivat heitä rahalla kristittyjen teurastamisesta. Tähän tapaan, juutalaiset saivat sen näyttämään maailman silmissä siltä, että se oli Islam joka yllytti ihmisiä teurastamaan armenialaisia, ja täten juutalaiset keinotekoisesti saivat kristityt ja muslimit toisiaan vastaan, ja kävelivät pois saaden itselleen molempien maat ja rikkaudet, väittäen että juutalaiset itse olivat tämän kahden juutalaisuudesta syntyneen uskonnon välisen konfliktin uhreja.

Juutalaiset olivat aina syyllistäneet uhrejaan. Messiaaninen juutalainen uskonnollinen mytologia opettaa juutalaisia suorittamaan kansanmurhia kaikkia muita kansoja vastaan. Juutalaisia opetetaan tuhoamaan muun ihmiskunnan uskonnot, kulttuurit, valtiot sekä elämän. He usein kätkevät pahat tekonsa syyllistämällä uhrejaan ja syyttävät heitä julmuuksista joihin juutalaiset itse ovat syyllistyneet ja syyllistyvät tänään. Juutalaisia opetetaan myös peittelemään pahat tekonsa teeskentelemällä että he ovat toimineet uhriensa sekä ihmiskunnan parhaaksi. (Abodah Zorah 26a - 26b).

Tämä juutalaisten harrastama syyllistämisen mytologia löytyy hebrealaisesta Raamatusta (Leviticus, luku 16) sekä juutalaisesta Talmudista (Yoma). Sovituksen päivänä (Day of Atonement), juutalaiset valitsivat kaksi vuohea; toinen uhrattavaksi Jumalalle ja toinen lähetettäväksi erämaahan Azazelille. Kaikki juutalaisten synnit asetettiin tämän vuohen ylle joka lähetettiin erämaahan, ja tähän tapaan juutalaiset vapauttivat itsensä syyllisyydestä. Niihin aikoihin kun Jeesuksen Kristuksen sanottiin uhrautuneen ihmiskunnan syntien edestä, sovituksen rituaalit juutalaisessa Temppelissä alkoivat epäonnistua, kuten Daniel 9:24, 27 ennusti. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin roomalaiset tuhosivat Temppelin. Jotkut kristityt uskovat, että Jeesuksen uhri lopetti juutalaisten rituaaliset uhrit, ja että juutalaisten ei pitäisi enää jälleenrakentaa Temppeliä eikä aloittaa eläinten uhraamista, sillä tällaiset uhraamiset olisivat pyhäinhäväistys ristin uhria kohtaan. Kristityt uskovat, että Jumalan valtakunta on hengellinen (Efesolaiskirje 6:2, 19; Filippiläiskirje 3:2-3; Kolossalaiskirje 3:1-4). Juutalaiset uskovat, että heidän Jumalan valtakuntansa on maan päällä, ja että juutalaiset ovat sen ainoita kansalaisia, ja että he tulevat johtamaan juutalaista Jumalan valtakuntaa Jerusalemista käsin.

Viime aikoina, organisoitunut juutalaisuus on syyttänyt Venäjän tsaaria rikoksista venäläisiä vastaan joihin juutalaiset itse syyllistyivät halventaakseen tsaaria hänen oman kansansa silmissä. Tähän tapaan, rikolliset juutalaiset kykenivät luomaan kuilun Venäjän kansan sekä Venäjän hallituksen välille, joka epätoivoisesti yritti suojella venäläisiä organisoidulta juutalaisuudelta joka pyrki tuhoamaan heidät.

Tämän yritetyn 'Venäjän vallankumouksen' vuonna 1905 tiedetään olleen juutalaisten työtä, ja monet juutalaiset olivat ylpeitä siitä tosiasiasta. Lontoossa ilmestynyt lehti, The Maccabean, kirjoitti marraskuussa 1905 artikkelin otsikolla "A Jewish Revolution", sivulla 250:

"Tämä Venäjän vallankumous on juutalainen vallankumous, käännekohta juutalaisuuden historiassa. Se on juutalainen vallankumous, koska Venäjä on joka toisen juutalaisen koti, ja sen despoottisen hallituksen kukistamisella täytyy olla hyvin suuri vaikutus niiden miljoonien ihmisten kohtaloon jotka asuvat siellä, sekä niiden tuhansien ihmisten kohtaloon jotka ovat hiljattain muuttaneet muihin maihin. Mutta tämä vallankumous Venäjällä on juutalainen vallankumous myös, koska juutalaiset oavt kaikkein aktiivisimpia vallankumouksellisia tsaarin imperiumissa." [70]
William Eleroy Curtis kirjoitti seuraavaa National Geographic Societylle 14.12.1906, inter alia:
The Vengeance of the Jews

Kenties nämä uudistajat ovat syynä nylyiseen rauhallisuuteen, koska melkein kaikki vallankumousjohtajat kuuluvat juutalaiseen rotuun, ja kaikkein tehokkain vallankumous toimisto on Jewish Bund, jolla on päämaja Bialystokissa, missä tapahtui joukkomurha viime kesäkuussa. Tämä hallitus on kärsimyt enemmän tämän rodun tähden kuin kaikista muista asioista yhteensä. Missä hyvänsä hirvittävä teko tehdään, sen tekee aina juutalainen, ja koko valtakunnassa on tuskin yhtään lojaalia tämän rodun edustajaa. Tämä suuri lakko joka halvaannutti valtakunnan ja pakotti tsaarin myöntämään (grant) perustuslain ja parlamentin oli erään juutalaisen, nimeltään Krustaleff, järjestämä; hän on työläisten neuvoston johtaja, nuori mies, vain 30-vuotias. Hänet tuomittiin elinikäiseen vankeuteen, eikä hän ehtinyt olla vankeudessa kuin kolme viikkoa kun hän organisoi onnistuneen lakon vankilan henkilökunnan keskuudessa.

Maxim, joka organisoi ja johti vallankumousta Baltian provinsseissa, on juutalainen jolla on ihmeelliset kyvyt. Viime syksynä hän tuli tänne luennoimaan sekä keräämään rahaa vallankumous-kampanjaansa varten, mutta jostakin syystä hän katosi, eikä kukaan tiedä hänen kuulumisistaan.

Gerschunin, kaikkein neuvokkain terroristi-johtaja, joka tuomittiin elinikäiseen vankeuteen hopeakaivoksiin Mongolian rajalla, pakeni äskettäin vesitynnyrissä, ja hänen oletetaan asuvan San Franciscossa. Hän on Puolan juutalainen, ainoastaan 24-vuotias. Minä voisin mainita sata muutakin vallankumousjohtajaa, ja heistä jokainen on juutalainen. Aina kun sinä luet salamurhasta tai pommiräjähdyksestä, sinä huomaat että syyllinen on juutalainen. Kaikkein sensaatiomaisin ja dramaattisin episodi joka on tapahtunut sen jälkeen kun levottomuudet alkoivat oli 27. lokakuuta, jolloin, aivan Pietarin keskustassa, Kazanin katedraalin sisäänkäynnin luona juutalaiset ryöstivät rahankuljetusvaunun ja saivat 270 000 dollaria. He antoivat rahat eräälle naiselle joka katosi välittömästi, eikä hänestä ole löydetty jälkeäkään; mutta ryöstäjät pidätettiin ja tuomittiin. 8. marraskuuta muutama juutalainen vallankumouksellinen ryösti rahankuljetusvaunun lähellä Ragonia, Puolassa, saivat 850 000 dollaria ja katosivat.

Jokainen tällainen teko on juutalaisen suorittama, ja nämä joukkomurhat jotka ovat järkyttäneet universumia, ja joita on tapahtunyt niin usein että nimeä 'pogromi' voitaisiin käyttää kuvailemaan niitä, olivat suuttuneiden poliisi-viranomaisten organisoimia ja johtamia kostona rikoksista joihin juutalaiset vallankumoukselliset ovat syyllistyneet. [71]


Rasistiset juutalaiset organisoivat tuhoisia lakkoja sekä pogromeja toisia juutalaisia vastaan. Sitten juutalaiset parjasivat tsaaria kansainvälisessä lehdistössä syyttämällä häntä juutalaisten kärsimyksistä joita juutalaiset ratkoituksellisesti aiheuttivat uskonveljilleen sekä pakanoille Venäjän valtakunnassa. Juutalaiset rahoittajat, toimien Rothschildien alaisuudessa, lietsoivat sotaa venäläisten ja japanilaisten välille. [72] Juutalaiset pankkiirit rahoittivat väkivaltaisia ja tuhoisia vallankumouksellisia luomaan levottomuutta venäläisten keskuuteen. Juutalaiset aiheuttivat venäläisille kärsimystä ja syyttivät tsaaria harmeista joita juutalaiset olivat aiheuttaneet. Tähän tapaan, juutalaiset saivat venäläiset tuhoamaan itsensä ja hallituksensa, sekä luovuttamaan kaiken itsenäisyytensä, valtansa ja vaurautensa organisoituneelle juutalaisuudelle. Juutalaiset olivat siten kykeneviä toteuttamaan muinaiset suunnitelmansa salaisuuden verhon takana, juutalaisten teurastaessa kymmeniä miljoonia slaavilaisia kristittyjä juutalaisen kontrolloidun lehdistön rautaesiripun takana.

Sionistiset juutalaiset asettivat sitten Adolf Hitlerin valtaan levittääkseen kommunismia sekä ajamaan vastahakoiset juutalaiset Palestiinaan. Juutalaiset sitten syyttivät Saksan pakanoita harmeista juutalaisille sekä muille eurooppalaisille, joita nämä samat juutalaiset olivat tieten tahtoen aiheuttaneet. Juutalaiset saivat sionistisen pelinappulansa Adolf Hitlerin toista sionistista pelinappulaansa Josif Stalinia vastaan, ja teurastivat vielä lisää kymmeniä miljoonia kristittyjä ja juutalaisia Toisessa maailmansodassa, jonka he keinotekoisesti loivat.

Juutalaiset asettivat George W. Bushin valtaan Amerikassa. Juutalaiset sekä heidän agenttinsa George Bush veivät Amerikan loputtomaan sotaan sekä loputtomaan velkaantumiseen. Nämä samat juutalaiset syyttävät nyt Bushia ja USA:n hallitusta harmeista joita juutalaiset tieten tahtoen luovat amerikkalaisille ja Lähi-idän ei-juutalaisille asukkaille. Juutalaiset jopa syyttävät Yhdysvaltoja israelilaisten aggressiosta ja kansanmurhasta libanonilaisia vastaan. Tähän tapaan, juutalaiset eivät ainoastaan vapauta itseään syyllisyydestä; he parjaavat pakanoiden hallituksia ja vievät pakanoiden hallitukset tarpeettomiin sotiin toisiaan vastaan, mikä edistää muinaisia juutalaisia messiaanisia päämääriä hajottaa kaikki pakana-hallitukset ja korvata ne maailmanlaajuisella juutalaisella hallinnolla. Lopulta, juutalainen johto haluaa saada pakanoiden kansakunnat niin väsyneiksi sotaan että he ilolla luovuttavat itsenäisyytensä juutalaiselle maailmanhallitukselle pakanoiden toivoessa että kansallisen itsenäisyyden menettäminen johtaa rauhaan. Sen sijaan se johtaa tuhoamisleireihin jollaisia maailma ei ole vielä nähnyt.

Turmiollinen juutalainen Alexander Israel Lasarevich ('Alexander Parvus') loi tämän uuskonservatiivisen opin "pysyvästä sotatilasta" sekä "jatkuvista hallituksen vaihdoksista" yli sata vuotta sitten. Hänen suojattinsa, Lev Davidivich Bronstein ('Leon Trotsky') päivitti tämän konseptin "jatkuvasta vallankumouksesta" sekä "maailman vallankumouksesta" ja sulautti tämän tuhoisan, kansanmurhallisen doktriinin "uuskonservatiivisiin" juutalaisiin jotka ovat pakottaneet USA:n sotiin Lähi-idäddä. Parvus ei ainoastaan saanut apua Trotskilta, Leniniltä ja bolshevikeilta Venäjän tuhoamiseksi; hän toimi Salonikan juutalaisen Emmanuel Carasson puolesta propagandistina, ja Carasso teki Parvusista hyvin rikkaan vilja- ja asekaupan korruption kautta.

Parvus otti ahkerasti osaa Venäjällä vuoden 1905 ja 1917 'vallankumouksiin', jotka, kuten tämä 'nuorturkkilaisten vallankumous" oli juutalaisten haltuunotto. Parvus järjesti Leninille ja hänen palkkalaisilleen matkan Sveitsistä Venäjälle vuonna 1917.

Emmanuel Carasso rahoitti erästä toista sionistista vallankumouksellista juutalaista nimeltään Vladimir Jabotinsky, joka myöhemmin perustaisi tämän antisemitistisen liikkeen nimeltään "Revisionist Zionist Movement", sekä arabi-, englantilais- ja amerikkalais-vastaisen terroristi-organisaation nimeltään "Irgun". Jabotinsky halusi anastaa arabien maat Niililtä Eufrat-joelle perustaakseen "suur-Israelin". Carasso oli makedonialaisen Risorta-looshin suurmestari ja johti nuorturkkilaisia jotka teurastivat armenialaisia kristittyjä.

Juutalaiset syyllistävät myös Hizbollahia ja palestiinalaisia barbaarisesta juutalaisesta kansanmurhasta palestiinalaisia ja libanonilaisia vastaan. Israelilaiset noudattavat tätä samaa mallia luodakseen tekosyyn avuttomien arabien murhaamiselle. Nämä sotaa lietsovat israelilaiset lähettivät sotilaita maan rajojen ulkopuolelle luodakseen keinotekoisesti edellytykset sodalle, ensin Gazassa ja myöhemmin Libanonissa, ja sitten he teeskentelivät että näiden sotilaiden sieppaukset tarjoaisivat syyn (casus belli) tälle kansanmurhalliselle sodalle jota juutalaiset olivat suunnitelleet 2 500 vuoden ajan, jotta juutalaiset voisivat anastaa itselleen maat jotka he lupasivat itselleen tuhansia vuosia sitten -- joiden alkuperäisiä asukkaita juutalaiset eivät ole koskaan olleet. Minä julkaisin tämän faktan kirjani ensimmäisessä painoksessa, ja minun vakaumukseni on sen jälkeen vain vahvistunut Israelin pääministerin Ehud Olmertin todistuksen myötä Winograd Commissionin edessä.

Juutalaiset ovat paljon Hizbollahia voimakkaampia tarjoten edellytykset Libanonin täydelliselle tuhoamiselle jota muinaiset juutalaiset suunnittelivat hebrealaisessa Raamatussa (Hesekiel 27-28). Juutalaiset tarjosivat väärää toivoa että heidän aggressionsa loppuisi pian, sitten lyttäsivät nämä toiveet kiihdyttämällä libanonilaisten lasten murhaamista tässä "toisessa Libanonin sodassa". Juutalaiset sitten syyllistivät uhreja julmuuksista joihin juutalaiset itse olivat syyllistyneet. Tällä hetkellä juutalaiset suunnittelevat hyökkäävänsä Libanoniin uudestaan sekä anastavansa maan libanonilaisilta. He ovat taas hyökkäämässä puolustuskyvyttömien palestiinalaisten kimppuun Gazassa. Ja he tietysti syyllistävät uhrejaan kansainvälisessä lehdistössä omistamisen, soluttautumisen sekä uhkailun kautta.

Syyllistäminen on vain yksi petoksen muoto joka on syvällä juutalaisessa psyykessä. Toinen muinainen juutalaisen petoksen muoto on krypto-juutalaisten käyttäminen kaivamaan maata pakanoiden yhteiskuntien ja uskontojen alta. Krypto-juutalaiset sekä rikkaat sionistiset juutalaiset jotka usein johtavat ja rahoittavat kristillisiä sionisteja, yrittävät epätoivoisesti toteuttaa ainakin kahden miljardin ihmisen kansanmurhan tässä väärässä ja äärimmäisen itsekkäässä toivossa että teurastamalla nämä viattomat njoudutettaisiin seurakunnan ylöstempausta.

Krypto-juutalaiset loivat nämä väärät uskomukset, sekä muut heidän kaltaisensa, satoja vuosia sitten johtaakseen kristityt omaan perikatoonsa. [73] Sionistiset juutalaiset rahoittavat mytologiaa "tempauksesta" tänä päivänä pyrkimyksenä saada pakanat tappamaan toisiaan. Muinaiset juutalaiset opettivat tätä käyttäytymistä jossa he teeskentelivät olevansa pakanoita, jotta alistettaisiin pakanoiden yhteiskunta ja uskonto, Esterin Kirjassa, joka kertoo tarinan krypto-juutalaisesta joka soluttautuu pakanoiden hallitukseen suorittaakseen kansanmurhan amalekilaisia vastaan -- aivan kuten krypto-juutalaiset dönmehit soluttautuivat Turkin valtakunnan johtoon, jotta he voisivat toteuttaa kansanmurhan armenialaisia "amalekilaisia" vastaan. Juutalaiset juhlivat pakanoiden kansanmurhaa sekä krypto-juutalaisten petollisuutta joka vuosi juutalaisessa Purim-juhlassa, jossa muistellaan Esterin tarinaa. Se on juutalaisten suosikki-juhlapäivä.

Krypto-juutalaiset, sionistiset juutalaiset sekä petolliset "Israel ensin" -agentit ovat soluttautuneet joukkoviestimiin sekä halituksiin kaikkialla maailmassa. He yrittävät tarkoituksellisesti saada aikaan ydinaseilla käytävän kolmannen maailmansodan toivoen että se surmaisi pakanat ja jättäisi ainoastaan "vanhurskaat juutalaiset" eloon messiaanisena "lopun aikana". Maailman ihmisten täytyy ryhtyä toimiin pelastaakseen itsensä tältä kansanmurhalta jota rasistiset juutalaiset ovat suunnitelleet 2 500 vuoden ajan, ja josta he uskovat että se täytyy toteuttaa nyt kun he ovat luoneet juutalaisen valtakunnan Palestiinaan. Me emme voi turvautua hallituksen tai median apuun. Molemmat ovat kansanmurhallisen juutalaisen vaikutusvallan korruptoimia. Juutalaiset pankkiirit omistavat suurimman osan maailman varallisuudesta, ja heillä on helppo pääsy yleisen mielipiteen kontrolloimiseen, ja sotien sekä vallankumousten lietsomiseen saamalla pakanat toisiaan vastaan.

Tämä on osa laajempaa suunnitelmaa toteuttaa juutalainen prodetia poliittisten toimien kautta joiden on tarkoitus halventaa pakanoiden hallituksia ja uskontoja, sekä edistää myyttiä että juutalaisuus ja juutalaiset ovat täydellisen viattomia sekä moraalisesti ylempänä. Me näemme sen tänään laajamittaisena hyökkäyksenä Islamia vastaan uskontona, sekä muslimi-kansakuntia vastaan, jota rasistiset ja epäeettiset juutalaiset johtavat.

Suomentajan kommentti: Kirjoittaja mielestäni turhaan puolustelee muslimeja, jotka todistettavasti ovat olleet väkivaltaisia sekä toisiaan että muiden uskontojen edustajia kohtaan. Toki juutalaiset ottavat muslimien väkivallasta kaiken hyödyn itselleen, pyrkien 'todistamaan' maailmalle että heidän tuhoamisensa palvelisi koko ihmiskuntaa.

Aivan kuten sionistiset juutalaiset alistivat saksalaisen yhteiskunnan krypto-juutalaisilla johtajilla, jotka nousivat valtaan juutalaisvastaisuudella ratsastaen, sionistiset juutalaiset alistavat muslimi-kansakuntia krypto-juutalaisilla johtajilla sekä juutalaisilla agenteilla jotka nousivat valtaan ratsastaen juutalaisvastaisuudella. Juutalaiset tekevät salaa terrori-iskuja toisia juutalaisia vastaan josta he syyttävät ei-juutalaisia, luodakseen antagonismin ja epäluottamuksen ilmapiirin, jossa juutalaiset rasistit voivat esittää moraalista ylemmyyttä. Juutalaiset suorittavat terrori-iskuja myös muslimeja vastaan luodakseen keinotekoisesti eripuraa muslimien välille. Juutalaiset toteuttavat "false flag" -terrorismia luodakseen olosuhteet ihmisoikeuksien supistamiselle sekä kiihkeälle bolshevisaatiolle Amerikassa, mitä tapahtuu tällä hetkellä.

Tähän tapaan, juutalaiset syyllistivät turkkilaisia armenialaisten kansanmurhasta, joka oli juutalaisten suunnittelema, rahoittama ja toteuttama. Armenialaisten kansanmurha on jäänyt vähälle huomiolle juutalaisten hallitsemassa mediassa; silloin kun siitä puhutaan, tapahtuma pyritään langettamaan Turkin hallituksen, turkkilaisten sekä Islamin syyksi.

Juutalaiset johtajat pyrkivät käyttämään liittolaisiaan -- pelinappuloitaan -- kurdeja viemään Turkki, Syyria, Irak ja Iran laajamittaiseen sotaan, joka johtaa kolmanteen maailmansotaan sekä "Harmagedonin taisteluun" jonka Shabbatai Zevin lahkon jäsenet haluavat luoda tuhotakseen maan sekä yllyttääkseen Jumalaa luomaan "uudet taivaat" ja "uuden maan" joka olisi ainoastaan juutalaisten asuttama (Zohar I 28a-28b; Jesaja 11:4; 42:1; 65:9, 17; 66:12, 22; Jeremia 33:15-16; Hesekiel 36:26). Nämä fanaatikot uskovat että Jumala antaa heille uuden lihan "kuivien luiden" ympärille sen jälkeen kun he ovat tuhonneet maapallon ja surmanneet kaikki pakanat (Hesekiel 36-39).

Aivan kuten juutalaiset petollisesti lupasivat armenialaisille ja kurdeille oman valtakunnan sitten kun Ensimmäinen maailmansota loppuisi -- huomioi, että kurdit olivat eräs työkalu jonka avulla juutalaiset murskasivat armenialaiset -- Israelin juutalaiset lupaavat tänään kurdeille oman itsenäisen valtion mikäli he auttavat juutalaisia käynnistämään kolmannen maailmansodan.


Takaisin