Tämä uutiskirje lähetettiin 11. syyskuuta 2001 kello 01:13 Itärannikon aikaa.

MASSIIVINEN TERRORI-ISKU AMERIKKALAISIA KAUPUNKEJA VASTAAN! OVATKO NÄMÄ ALKUA SUUNNITELLUILLE TERRORI-ISKUILLE JOIDEN ON TARKOITUS JOHTAA KOLMANTEEN MAAILMANSOTAAN?Noin 8:45 tämä aamuna kaapattu amerikkalainen matkustajakone ajettiin tarkoituksella päin World Trade Centerin pohjoista tornia. 18 minuuttia myöhemmin, toinen kaapattu matjustajakone ajettiin toiseen torniin, tällä kertaa vähän huippua alemmaksi.

Sitten, noin tuntia myöhemmin, kolmas amerikkalainen kaapattu lentokone ajettiin tarkoituksella pentagonin rakennukseen. Ainoastaan Jumala tietää, kuinka monta sotilasvirkailijaa kuoli. Ei ole varmaa tällä hetkellä ovatko maailmanlaajuiset amerikkalaiset sotilaalliset tietoliikenneyhteydet poikki, mutta se on mahdollista. Jos näin on, merentakaiset sotilasiskut Arabien, venäläisten tai kiinalaisten taholta voisivat olla mahdollisia. Me voimme ainoastaan toivoa, että menneet vuodet ovat johtaneet varmennuksiin jotka pitäisivät amerikkalaiset tietoliikenneyhteydet auki.

Kolme iskua yhden tunnin aikana. Amerikkalaiset kaupungit saattavat olla piiritystilassa tällä hetkellä. Me olemme varoittaneet tällaisesta tapahtumasta jo vuosia. Me lähetimme radio-ohjelman vuonna 1992 otsikolla: "Kaupunki terrori eräs viimeisistä vaiheista Uuteen maailmanjärjestykseen" http://www.cuttingedge.org/ce1060.html.

Yksityiskohtia lisää: Noin kello 10:00 am, ensimmäinen torni romahti osittain, ja sitten 10:30 am romahti toinen torni. Tämä katastrofi tarkoittaa että ehkä jopa 50000 amerikkalaista juuri kuoli.

Kansallinen ilmailulaitos sulki kaikki maan lentokentät. New York City on täysin jumissa; kaikki tiet, sillat, metro ja lentoliikenne on täysin pysähdyksissä. Korkeita rakennuksia kaikkialla maassa on evakuoitu, ja Los Angeles on hälytystilassa.

Monissa aikaisemmissa artikkeleissamme me olemme raportoineet että massiivinen, maailmanlaajuinen katastrofi oli suunnitteilla jotta ihmiset Amerikassa ja ympäri maailmaa joutuisivat sellaiseen paniikkiin että sallisivat hallitusten rajoittaa vapauksia, pidättää toisinajattelijoita ja lavastaa Antikristuksen ilmestyminen.

Me emme ole varmoja tarkasta tapahtumajärjestyksestä, mutta nämä ovat tapahtumia jotka on suunniteltu aikaansaamaan kolmas maailmansota. Tämän sodan tarkoitus alkaa alueellisena sotana Israelin ja palestiinalaisten välillä. Kun palestiinalaiset häviävät sodan, Arafat räjäyttää Kalliotemppelin saaden 1,2 miljardia muslimia Jerusalemia vastaa. Tällöin arabimaat lopettavat öljyn tuonnin saaden kaikki läntiset taloudet romahduksen tilaan, sekä tekevät mahdollisesti terrori-iskuja amerikkalaisiin kaupunkeihin. Venäjän ja Yhdysvaltain sotavoimat joutuvat konfliktiin Lähi-Idässä Venäjän tukiessa Arabeja ja Yhdysvaltain tukiessa Israelia. Pohjois-Korea miehittää Etelä-Korean, mahdollisesti käyttäen epätavanomaisia aseita. Yhdysvallat lähettää sotavoimia konfliktiin. Kiina tulee Pohjois-Koreaa ja uhkailee amerikkalaisia kaupunkeja ydiniskulla jos me tuemme Etelä-Koreaa. Kiina miehittää Taiwanin. Eräs New Age -kirjailija sanoo, että Los Angelisia vastaan suunnitellaan valtavaa maanjäristystä. Muista, sekä amerikkalaiset että venäläiset sotavoimat voivat voivat luoda maanjäristyksiä. Yhdysvaltain Presidentti julistaa kansallisen hätätilan. Tällöin Presidentistä voi tulla virtuaalinen diktaattori joka ottaa valvontaansa kaiken liikenteen, tietoliikenteen, ruokavarastot ja saattaa voimaan sotalait (Martial Law).

Me voimme jo nähdä Illuminatin okkulttisen nimikirjoituksen näissä tapahtumissa. Numero 11 on jo liitetty näihin tapahtumiin. Tämä numero on eräs tärkeimmistä numeroista koko okkultismissa. Kuten okkultisti Wynn Wescott kirjoitti: "11 kuvaa kaikkea syntistä, haitallista ja epätäydellistä." [Numeroiden okkulttinen voima s. 100].

Numero 11 on yhdistetty näihin tapahtumiin jo kolme kertaa: 1) Tänään on 11.päivä. 2) Syyskuu on 9.kuukausi, ja kun siihen lisätään 11.päivä (9+1+1) saadaan myös 11. 3)Yhden kaapatun koneen numero oli 11.

Joten, meillä on kolminkertainen '11', eräs voimakkaimmista numeron '11' ryhmistä. Näin meillä on kolminaisuus numerosta joka julistaa "kaikkea joka on syntistä, harmillista ja epätäydellistä". Me olemme perustamassa "World War III" -sivua, jossa me raportoimme tapahtumista sitä mukaa kun ne kehittyvät. Sinä pääset tälle sivulle meidän kotisivultamme www.cuttingedge.org ja klikkaamalla sitten World War III -kuvaketta. Kun tapahtumat kehittyvät me laitamme ne sekä etusivun uutisten joukkoon (=Headline News) sekä World War III -sivulle.

Please, rukoile välittömästi tämän maan puolesta, kaikkien pelastumattomien ihmisten puolesta sekä Cutting Edge -ministeriön puolesta. Rukoile että Jumala Jumala vetoaa Psalmiin 91 tämän ministeriön puolesta, jotta meidän sallittaisiin raportoida näistä tapahtumista jatkossakin.

Älä tee erehdyksiä näiden tapahtumien kohdalla: nämä ovat luultavasti alkua tuomioille jotka näyttävät Antikristuksen ilmestymisen ja ovat alku seitsemän vuoden Ahdistuksen ajalle. Jos nämä tapahtumat ovat suunniteltuja, me voimme odottaa lisää kriisejä. Ihmiset tuskin ehtivät sulattaa yhden uutisen kun uusi katastrofi jo tulee.

Me odotamme Internetin, television ja radion toimivan niin, että suunniteltu paniikki juurtuu yhä syvemmin ja syvemmin, kunnes "Ihmisten sydämet pettävät pelosta".

Pysy kuulolla, ja varmista että sinulla on Pelastussivu valmiina, niin että sinä voit johtaa monia pelastumattomia Jeesuksen Kristuksen luokse. Äkkiä, monet ihmiset jotka jotka ovat kieltäytyneet kuuntelemasta Evankeliumia ja sinun varoituksiasi Illuminatin suunnitelmista, tulevat luoksesi peloissaan ja vastauksia kaivaten. Tulkoon miljoonat ihmiset nyt Jeesuksen luokse.

Tule pian, Herra Jeesus!

The Cuttung Edge

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


 


Takaisin