Maailma tuhon aattona

Merkit Taivaissa

Last Trumpet Newsletter, marraskuu 2001

Sillä aikaa kun kansat maan päällä ovat ahdistuksen ja hämmennyksen tilassa, aivan niin kuin meidän vapahtajamme kertoi tulevan tapahtumaan, me näemme merkkejä myös Taivaissa. NASA:n insinöörien on ollut pakko muuttaa avaruusluotaimen lentoreittiä joka lähetettiin kiertämään Mars-planeettaa lokakuussa. Mytologiassa ja noituudessa Mars tai Aries, joka tunnetaan "vihaisena punaisena planeettana", oli sodan jumala. Nyt, ennennäkemätön planeetanlaajuinen hiekkamyrsky on puhjennut, se alkoi juuri ennen kaksoistorneja vastaan tehtyjä hyökkäyksiä. On mielenkiintoista, että tämä valtava hiekkamyrsky alkoi paikasta jota me kutsumme Hellaksen altaaksi aiheuttaen laajan punaisen pilven, joka liikkui pohjoiseen ja itään peittäen koko planeetan. Minä olen henkilökohtaisesti katsellut tätä myrskyä teleskoopin läpi, ja se on todella ihmeellinen. Tämä on ilmiselvästi merkki Herralta, kun planeetalla joka on perinteisesti liitetty sotaan, riehuu raju yli 400 kilometrin tuntinopeudella kulkeva myrsky joka nostaa tummanpunaista pölyä 65 kilometrin korkeuteen planeetan pinnasta.

Meidän ongelmallisella Maa-planeetallamme tiedemiehet ovat hyvin huolestuneita Cumbre Vieja -tulivuoren mahdollisesta purkautumisesta La Palman saarella Kanarialla. Tiedemiehet ovat laskeneet, että jos tulivuori purkautuisi, se saisi aikaan 900 metrin korkuisen hyökyaallon joka liikkuisi 1500 kilometrin tuntinopeudella. Laskelmat osoittavat, että Floridaa ja Karibian aluetta kohtaisivat 50 metrin korkuiset aallot

Toinen ongelma on kiusannut Yhdysvaltoja lokakuun kahtena ensimmäisenä viikkona. Lokakuun ensimmäisen puoliskon aikana 83 tornadoa on riepotellut Yhdysvaltoja. Monet näistä iskivät Teksasiin, Presidentin kotivaltioon hänen valmistautuessaan sotaan. Keskimääräinen tornadojen määrä lokakuussa on 29. Onko Kaikkivaltias Jumala kertomassa meille jotakin?

Kaiken ylläkerrotun lisäksi, USA:n geologinen tutkimuslaitos raportoi hämmästyttävät 300 maanjäristystä lokakuun 2. ja 14. päivän välisenä aikana. Nämä järistykset ravistelivat planeettaamme 13 päivän ajan. Vaikka useimmat näistä järistyksistä eivät olleet voimakkaita, näyttää silti, että jossain päin maapalloa jyrisee jatkuvasti. Se mikä minusta on vielä hämmästyttävämpää, on kolmen päivän jakso lokakuun 14.10 - 16.10. Tänä aikana tapahtui 21 maanjäristystä voimakkuuksiltaan 3,8 - 5,7 Richterin asteikolla. Minua hämmästyttää, että vaikka nämä järistykset tapahtuivat eri puolilla maapalloa ja kaukana toisistaa, 16 näistä 21 järistyksestä tapahtui 33 kilometrin syvyydessä. Tämä numero "33" on erittäin merkittävä koska se on vapaamuurareiden pyhä luku.

Selvästi, profetiat täyttyvät, ja merkit annetaan meille. Astronomit Pariisissa ovat hiljattain tehneet hämmästyttävän löydön. Meidän galaksimme keskellä on valtava musta aukko, josta he sanovat, on tulossa ahne gravitaatio-hirviö kun se nielee tähdet ja valon. Onko Jumala laittanut liikkeeseen liikevoimat joiden kautta maailma loppuu? Kaikki mittarit kertovat meille saman asian, ja se on, että meiltä on aika loppumassa. Eikö ole aika katua? Hyvin pian me seisomme kaikki yksilöinä Luojamme edessä ja teemme tiliä. Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen Verestä, jonka kautta me olemme puhdistuneet kaikista synneistämme ja pahoista teoista.

David Meyer


Takaisin