Huipputiedemiehet DNA-järjestyksen ja biologisen sodankäynnin alueella ovat äkkiä kadonneet ja/tai kuolleet! Juutalainen kirjailija Chamish sanoo että heidät on murhattu!


Nyt kun sanomalehdet ovat täynnä varoituksia mahdollisista kemiallisilla ja/tai biologisilla aseilla tehtävistä hyökkäyksistä, eikö meidän pitäisi olla huolestuneita kuolemantapauksista joita on tapahtunut näiden tiedemiesten keskuudessa? Emmekö me ole menettäneet etummaista puolustuslinjaa näiden johtavien tutkijoiden menettämisten kautta?

Arvostettu juutalainen kirjailija Barry Chamish lausui myötätuntoisesti: "Israelilaiset biologian ja atomiallalla toimivat tiedemiehet on surmattu yksi kerrallaan, ja tämä sota jatkuu edelleen uutispimennossa... Sinun etulinjaasi -- ydinaseilla ja biologisilla aseilla tehtäviä iskuja vastaan -- kohti on ammuttu tällä peitetyllä murha-kampanjalla ja sinun hallituksesi ei ole ryhtynyt varotoimenpiteisiin lopettaakseen tätä älymystön teurasrusta."

Sitten Chamish luetteloi suuren määrän teränsuulla olevia tiedemiehiä oppilaineet jotka on surmattu viimeisen kahden kuukauden aikana.

Mutta, kaikkien kauheuksien äiti! Amerikkalaisia tiedemiehiä on myös surmattu. Ei vähemmän kuin viisi amerikkalaista, australialaista ja venäläistä tiedemiestä on myös surmattu samoihin aikoihin! Samaan aikaan kun meidän sanomalehtemme ovat täynnä vakavia varoituksia mahdollisista biologisin tai kemiallisin asein tehtävistä terrori-iskuista, me tarvitsisimme parhaat aivomme olemaan valmiina hyökkäyksen varalta jotta ihmisiä pelastuisi. Jos sinä olet koskaan katsonut elokuvaa jossa on juonena tarttuva sairaus, sinä tulet huomaamaan että tällöin viranomaiset ottavat välittömästi yhteyttä lääketieteen huippu-tutkijoihin. Näistä huippu-tutkijoista tuleekin usein elokuvan sankareita.

Mitä on oikein meneillään? Ovatko kaikki nämä kuolemantapaukset -- joita on ainakin 10 tai 11 -- omituisia yhteensattumia vai tapetaanko heidät tarkoituksella koska heidän tietojaan voitaisiin käyttää mihin niitä ei haluttaisi käytettävän. Yksi tiedemies, Dr. Doyle uskoo että jälkimmäinen vaihtoehto on totta.

Me olemme kirjoittaneet artikkelin tästä aiheesta, ja me vaadimme että sinä luet sen. Mene meidän kotisivullemme www.cuttingedge.org ja klikkaa Headline-painiketta. Tämä artikkelin numero on 1592. Koska tämä artikkeli on tarkoitettu ainoastaan jäsenmaksun maksaneille, me olemme tarjonneet yhden viikon ilmaisen koeajan niille jotka eivät halua maksaa 25$ jäsenmaksua. Kun sinulta kysytään e-mail osoitetta, kirjoita dbay@cuttingedge.org. Tunnussanaksi kirjoita EAGLES. Tämä tilapäinen tarjous loppuu joulukuun 23. päivänä, ja antaa sinulle mahdollisuuden lukea kaikki artikkelit tänä aikana.

Me emme voi ajatella tärkeämpää aiketta kuin tämä, koska Raamattu ennustaa juuri tällaista kulkutautia Ilmestyskirjan luvussa 6. Tämä rutto saattaa olla lähempänä kuin mitä kukaan on koskaan uskonut.

Siunatkoon Jumala Sinua rikkaasti

David Bay, johtaja

Cutting Edge -työryhmä


Takaisin