Arafat vapauttaa kaikki terroristit vankilasta

DEBKAfile, 7.2.2002

"Palestiinan viranomaiset vapauttavat kaikki vangitut terroristit Länsirannan ja Gazan pidätyskeskuksista torstai-aamuna, mukaanlukien Jihadin ja Hamasin terroristi-agentit."
Cutting Edgen analyysi

Tämä äkkinäinen toimenpide on tarkoituksella suunniteltu nostamaan jännitystä, samalla kun sekä Yhdysvallat ja Israel ovat vaatineen Arafatia lopettamaan terrorismin sekä pidättämään pitkän listan tunnettuja terroristeja ja pitämään heidät vankilassa. Silloin kun Israel oli julistamassa sodan palestiinalaisia vastaan, Arafat alkoi "pidättää" kaikkein pahamaineisimpia terroristeja ja sulkea heitä vankilaan. Yhdysvallat varoitti Arafatia sulkemasta näitä terroristeja sellaisiin vankiloihin joissa on "pyörö-ovi takaseinällä".

Kun Arafat jatkoi terroristi-agenttien pidätyksiä, Israel lievensi retoriikkaansa ja alkoi vetää joukkojaan takaisin. Nyt, Arafat on tulossa lähelle suoraa sodanjulistusta vapauttamalla nämä terroristit. Kun tämä toimenpide yhdistetään Arafatin määräykseen asettaa puolisotilaalliset poliisivoimat hälytystilaan, siihen että hän Hamas aktivoi terroristi-solujaan ja siihen, että Hizbollah asettelee ohjuksiaan käyttövalmiiksi pitkin Libanonin vastaista rajaa, sinä voit nähdä että Israel ja hänen lähinaapurinsa näyttävät valmistautuvan sotaan.

Samaan aikaan, Yhdysvaltain joukot ovat nyt keskittyneenä Irakin/Kuwaitin vastaiselle rajalle, jonne ne on vedetty Afganistanista. Turkki on keskittänyt joukkojansa Irakin vastaiselle rajalle. Jordania on sulkenut rajansa Irakiin ja Saudi-Arabiaan. Irak on valmistellut sotavoimiaan sekä laittanut eliittijoukkonsa täyteen hälytystilaan, sekä kunnostanut tykistöään joka pystyy ampumaan joukkotuhoaseilla ladattuja ammuksia.

Yhdysvaltain sotaisa retoriikka Irakia kohtaan yltyy melkein päivittäin.

Koko alue näyttää olevan valmiina räjähtämään. Mutta, näin on ollut aikaisemminkin, ja sitten se on rauhoittunut viime sekunnilla. Onko tämä kaikenkattavan alueellisen sodan alku vai diplomaattinen "läpimurto" joka sallii sen, että Jerusalem julistetaan kansainväliseksi kaupungiksi, ja että Paavi matkustaisi Jerusalemiin julistamaan, että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä?

Meillä on useita artilleleita jotka valaisevat tätä tapahtumaa:

http://www.cuttingedge.org/news/n1395.cfm ja
http://www.cuttingedge.org/news/n1529.cfm.


Takaisin