Cutting Edge oli taas oikeassa kun me ennustimme, että englantilaista maataloutta kutsuttaisiin "kestämättömäksi" ja että maaseutu muutettaisiin suojelluiksi biosfääri-alueiksi!

Kun tarkoituksella aikaansaatu suu- ja sorkkatauti -hulluus piti Britanniaa otteessaan kesällä 2001, Cutting edge paljasti New Age -lähteisiin viitaten, että todellinen suunnitelma oli ottaa maatilat pois niiden omistajilta ja muuttaa ne suojelluiksi biosfääri-alueiksi. Nyt tämä visio on alkanut toteutua toden teolla. Huomioi tämä lainaus BBC:n uutisista:

UUTISKATSAUS: "Englannin maatalous 'kestämätöntä'", BBC News Online, 29.1.2002.

"'Vedenjakaja' -raportti ruoantuotannosta ja maataloudesta vaatii reformia EU:n yhteiselle maatalouspolitiikalle, väittäen että nykyinen tilanne on kestämätön. Tulevaisuuden maatalous- ja ruoka -komissio jota johtaa Sir Donald Curry, ehdottaa äkkinäistä suunnanmuutosta maataloustukien jakamiseen. Riippumaton raportti vaatii, että tukiaiset kohdistettaisiin uudelleen viljan tuotannosta maaseudun suojeluun."
Avainsana tässä hallituksen hätkähdyttävässä lausunnossa on "kestämätön". Britannian hallitus on käyttänyt tätä sanaa sisäisissä asiakirjoissaan suurimman osan mennyttä vuosikymmentä, ilman että yleisö on ollut tietoinen siitä mitä se todella tarkoittaa. Tämä sana on läpeensä New Agea, ja se puhuu suoraan äärimmäisistä suunnitelmista jotka ovat Jeremy Rifkinin omaksumia. Me kerroimme tästä useisssa aikaisemmissa artikkeleissamme viime kesänä.

Meidän pihvi-kulttuurin tuho -- tarkoituksella aikaansaatu romahdus -- on olennainen osa suunnitelmaa palauttaa kaikki maailman ihmiset matalan entropian olomuotoon, jonka avainsana on "kestävä kehitys". Britannian hallitus on teurastanut 10 miljoonaa nautaa "taistellakseen" lievää eläintautia vastaan, joka ei ole vaarallinen ihmiselle ja joka ei edes tartu ihmisiin!

Miksi? Meidän pihvi-kulttuurimme tuhoaminen ja "ympäristön suojeleminen" ovat molemmat New Agen päämääriä. Kun me kerroimme tästä viime kesänä, monet nauroivat. Mutta, tämä uutisartikkeli paljastaa, että tämä päämäärä on nyt otettu käyttöön Englannissa.

Cutting Edge oli ensimmäinen joka kutsui tapausta juuri sen oikealla nimellä. Me olimme ensimmäiset jotka havaitsivat yhteyden yhdistää suu- ja sorkkataudin teurastus-alueiden ja YK:n biosfäärialueiden kanssa (uutinen 1496).

Me paljastimme ensimmäisenä vahvan New Age -agendan tämän taudin takaa. Ja, me olimme ensimmäiset jotka varoittivat, että tämä hirvittävä agenda oli suunnattu kohti Yhdysvaltoja.

Me olemme julkaiseet täysimittaisen artikkelin tästä hirvittävästä mutta ennustettavasta asiasta. [Uutinen 1611].

Kesäkuussa vuonna 1988, Cutting edge kutsui Y2K-ongelmaa huijaukseksi. Me ennustimme oikein myös suu- ja sorkkatauti -kriisin lopullisen päämäärän.

Sitten kun sinä tiedät sekä suunnitelmasta että Raamatun profetioista, useimmissa tapauksissa näyttää olevan järkeä.


Siunatkoon Jeesus sinua yltäkylläisesti.

David Bay, johtaja
Cutting EdgeTakaisin