Katsaus viime viikon tapahtumiin

1. Toinen kotisivuni

Viime viikon keskiviikkona (13.3) pääsy kotisivulleni oli estynyt. Pari lukijaa ottikin yhteyttä ja epäili että sivut olisi suljettu. Eräs heistä jopa ehdotti että lähettäisin tiedonsoni hänelle sähköpostin kautta. Totta puhuakseni, olin itsekin aika ymmällä, mutta päätin odottaa torstai-aamuun ja katsoa olisiko tilanne silloin palautunut normaaliksi.

Aamulla sivuni toimivat normaalisti. Lisäksi olin saanut postia eräältä ystävältä HongKongista. Hän oli jo aikaisemmin kirjoittanut minulle ja kehunut sivujani. Hän kertoi myös kääntävänsä englanninkieliset artikkelini "Atlantis" ja "Mitä lentävät lautaset ovat" kiinaksi. Torstai-aamun sähköpostiviestissään tämä kiinalainen mies kertoi että hän oli tehnyt minulle uudet kotisivut -- tosta vaan, mitään etukäteen ilmoittamatta! Ilmeisesti tiedostojen imuroinnin takia pääsy sivuilleni oli estynyt edellisenä päivänä. En tiedä oliko hän HongKongista käsin tarkoituksellisesti sulkenut sivuni siksi aikaa kun hän kopioi tiedostojani, vai oliko kyseessä pelkkä tahaton seuraus. Joka tapauksessa kiitin tätä miestä siitä että hän uhrasi aikaansa minuun. Cutting Edge Finlandin sivut löytyvät nyt siis myös osoitteesta: http://cuttingedge.0catch.com/cef.html.


2. Ovatko nämä Illuminaattien viralliset kotisivut?

Eräs lukija antoi minulle linkin sivuille joita pitää illuminaateiksi itseään kutsuva ryhmä. "Ovatko nämä oikeasti illuminaatteja" hän kysyi, "vai onko kyseessä karkea pila?" Olin alussa taipuvainen uskomaan jälkimmäiseen vaihtoehtoon, koska nämä illuminaateiksi itseään kutsuvat lupaavat taistella vapauden, yksityisen maaomistuksen ja kaiken hyvän puolesta. Todellisuus ei kuitenkaan ole tällainen. Illuminati on tahrannut kätensä vereen useita kertoja historian aikana: he loivat kommunismin, fasismin, molemmat maailmansodat ja vaikka mitä muita kauheuksia. Lisäksi heillä oli sormensa pelissä syyskuun 11. päivän iskuissa. Nämä tosiasiat, ja se että heidän jäsenekseen pääsee maksamalle 95 dollaria, sai minut ensiksi arvelemaan että kyseessä olisi joku joka on keksinyt omasta mielestään nerokkaan tavan ansaita rahaa.

Kuitenkin, näitä sivuja tarkemmin tutkittuani sain sen vaikutelman että ne on tehty vakavalla mielellä. Missään ei paljasteta keitä nämä henkilöt ovat ja mikä on heidän sähköpostiosoitteensa. Lisäksi mineen paikkaan pääsee vain salasanan avulla. Nämä seikat lisäävät entisestään epäilyksiä, että he ovat tekemisissä valonarkojen asioiden kanssa. Tulin lopulta siihen johtopäätökseen että kyseessä voivat sittenkin olla aitojen Illuminaattien sivut. Näillä sivuillaan he julistautuvat suuriksi hyväntekijöiksi; se on ymmärrettävää, sillä kun heidän tulee aika nousta esiin piilostaan, he lupaavat tuoda rauhan ja järjestyksen tähän sekasortoiseen maailmaan. Myös heidän johtajansa, Antikristus, esiintyy alussa suurena hyväntekijänä. Ilmestyskirjasta saamme kuitenkin lukea millaiseen verenvuodatukseen me joudumme sitten kun Illuminati paljastaa todelliset kasvonsa.

Illuminaattien kotisivu: http://oneworldorder.org

Heiltä saa myös ilmaisen sähköpostiosoitteen: nimi@oneworldorder.org


3. Leo Mellerin armonaika alkaa kulua loppuun

Pari viikkoa sitten, tarkemmin sanottuna 2.3.2002 oli Helsingin Sanomissa mielenkiintoinen ilmoitus. Leo Meller lupasi pitää esityksen aiheesta "Benny Hinn lähetti ilmestysprofetian Suomen kristityille velkaikeiden murtumisesta ja talousihmeitten tulemisesta maaliskuussa 2002!" Lähetin asiasta tiedotteen Cutting Edgen Mac Dominick:ille. Hän tuskin paljon ihmettelee jos profetia osoittautuu vääräksi, sillä hän jo aikaisemmin kertoi minulle että tämän miehen opetukset eivät ole lähelläkään Jumalan Sanaa. Kuitenkin, vaikka minäkään en usko Benny Hinnin olevan aidosti uudestisyntynyt, soisin hänen silti olevan oikeassa. Jos hänen antamansa profetia toteutuisi, se olisi merkki siitä että Uusi maailmanjärjestys olisi entistä lähempänä. Tosin minun täytyisi tällöin keksiä hyvä selitys, miksi vääräksi profeetaksi haukkumani miehen ennustus toteutui, ja antaa mahdollisesti julkinen anteeksipyyntö. Tosin, maaliskuu hupenee kovaa vauhtia, ja näyttää siltä että parin viikon päästä se on Leo Meller eikä minä jolla on edessään selityksen paikka.

Minua ihmetyttää miksi Leo Meller ylipäänsä julistaa tällaisia uskaliaita ilmoituksia ja ottaa riskin poliittisesta itsemurhasta. Joko Leo on niin vakuuttunut että Benny Hinn on aito profeetta ettei hän edes usko siihen mahdollisuuteen että profetia voisi jäädä toteutumatta, tai sitten hän ajattelee että ihmiset nielevät loputtomasti toteutumatta jääneitä profetioita ilman että pahoittaisivat mielensä. Omalta kohdaltani voin sanoa, että luottamukseni Leo Melleriin on melkein hävinnyt kuunneltuani radio Dei:stä hänen naurettavia eskatologisia tulkintojaan, oppiaan jonka mukaan kerran pelastettu on aina pelastettu ja liberaaleja tulkintoja koskien 1. Timoteuskirjettä 2:12. Herääkin kysymys, että maksaako Illuminati Leo Mellerille siitä että hän kertoo satuja? Jos Benny Hinnin ennustus kaikesta huolimatta toteutuu, lupaan palata asiaan myöhemmin, ja pyydän terpeen vaatiessa anteeksi.


Takaisin