Kolmas maailmansota 24. tai 25. huhtikuuta? (osa 1)

UUTISKATSAUS: "Lähtölaskenta Israelin 'tuomiolle Babylonista': Iran, Irak, Syyria, Hizbollah ja palestiinalaiset määränneet ajankohdan hyökkäykselleen"; WorldNetDaily, 12.4.2002.
"Sillä hetkellä kun ulkoministeri Colin Powell lähtee Lähi-Idästä tyhjin käsin, Washingtonin Lähi-Idän viholliset -- Iran, Irak, Syyria, Hizbollah, ja palestiinalaiset -- ovat määränneet ajankohdan hyökkäykselle... Bushin joukkue ei ole ollut huomaamatta orastavaa yhteistyötä palestiinalaisten ja Hizbollahin välillä, eikä myöskään heidän yhteistä suunnittelua Irakin ja Iranin kanssa -- Syyrian siunauksella -- hyökätä. Ryhmittymän ensimmäinen päämäärä on torjua Yhdysvaltain hyökkäys Irakiin, sekä samaan aikaan horjuttaa Amerikkalais-myönteisiä arabihallituksia järjestämällä väkivaltaisia hallituksenvastaisia mielenosoituksia heidän kaupungeissaan."

"Tämän jälkeen, DEBKAfile:n yhdysvaltalaisten ja israelilaisten tiedustelulähteiden mukaan, Iranin ja Irakin on tarkoitus kasvattaa jännitystä Lähi-Idässä, varmistaakseen sen että he iskevät ennenkuin Yhdysvallat aloittaa kampanjansa Bagdadia vastaan. Tämän iskun odotetaan alkavan Irakin ohjushyökkäyksenä Israeliin."

Täten, kaikki Israelin viholliset pohjoisessa ja idässä valmistelevat massiivista sotilasiskua Israelia vastaan toivoen tuhoavansa tämän pienen maan. Israel tuntee suunnitelman, ja voi nähdä joukkojen valmistautuvan rajoillaan.

Kuinka pian tämä suunnitelma toteutettaisiin? Palatkaamme takaisin tähän DEBKAfile:n tiedusteluraporttiin.

"Suurin vaara tulee huhtikuun lopulla. Lähtölaskenta kohti tätä hetkeä alkaa maanantaina, jolloin Iranin armeija sekä Vallankumouskaarti aloittavat laajamittaiset sotilasharjoitukset nimeltään 'Wadat' tai 'Yhtenäisyys' Persianlahdella. Iranilaiset meri- ja ilmavoimat harjoittelevat strategisen Hormuzin salmen sulkemista. Noin 50000 sotilasta on kokoontunut Bandar Abbasin satamaan mukanaan maininnousu-aluksia, nopeita ohjusveneitä, sukellusveneitä sekä lentokoneita. Nämä yksiköt harjoittelevat Persianlahden saarien haltuunottoa... On merkkejä uudenlaisesta yhteistyöstä entisten vihollisten, Iranin ja Irakin välillä, Bagdadin käytöstä koordinaatiokeskuksena tai välietappina Iranilaisille sotilaskoneille niiden matkallaan Damaskokseen."
Nämä merkittävät sotilasvoimat muuttavat passiivisesta odotustilasta aktiiviseen valmiustilaan. Tämä muutos tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että arabien hyökkäys on enemmän kuin todennäköistä; se saattaa olla nyt väistämätön! Kuitenkin, maininta ajankohdasta tulee Irakilta:
"Huhtikuun 24. päivästä lähtien, Israel seisoo totisen vaaran edessä; Irakin ohjusiskun joka tehtäisiin palestiinalaisten pelastamiseksi. Tämän uhkauksen antoi Qusai Hussein, Saddamin poika ja eliittijoukkojen komentaja, kun hän julisti keskiviikkona: 'Irakin kansa on valmis hyökkäämään Israeliin taistellakseen palestiinalaisten rinnalla, mutta maantieteeloinen sijainti tekee taisteluun liittymisen hankalaksi... silti, juutalaiset tietävät että heidän tuomionsa tulee Babylonista.'"
Lähde: Cutting Edge

Takaisin