Kolmas maailmansota 24. tai 25. huhtikuuta? (osa 2)

Huhtikuun 24. päivän merkittävyys

Artikkelissa otsikolla "Doom shall come from Iraq" (=tuomio tulee Irakista), me luimme DEBKAfile:n tiedusteluraportin näkemyksen, että huhtikuun 24. on hyvin tärkeä päivä tässä koko skenaariossa. Muistelin, että joku muukin oli maininnut tämän päivämäärän Irakin yhteydessä, joten minä tarkastelin Daily News -artikkeleitamme nähdäkseni että hyppäisikö tämä päivämäärä silmilleni. Itse asiassa, päivämäärä joka aikaisemmin mainittuun Irakin yhteydessä oli huhtikuun 25. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Kauhun tasapaino sekä punainen elohopea-painajainen", J. R. Nyquist, Geopolitical Global Analysis, 26.3.2002.

"Valkoinen Talo harkitsee taktisten ydinaseiden käyttöä sekä suunnittelee Irakin tuhoamista... suuressa sotilaskampanjassa joka on asetettu huhtikuulle."
Miksi tämä kiire?
"Varmasti, ainoastaan hyvin suuri uhka saisi Yhdysvaltain politiikan tekijät pitämään tällaista kiirettä. DEBKAfile vahvistaa että Yhdysvaltain kiireellä täytyy olla jotakin tekemistä sen kanssa että Irakilla saattaa olla hallussaan ydinaseita, vaikkakaan DEBKAfile ei vahvista että nämä olisivat Micro Nuclear (punainen elohopea) -laitteita. Miksi Yhdysvallat olisi huolissaan suurista, kömpelöistä ja helposti havaittavista aseista on kysymys jota lukijoiden täytyy pohtia itse. DEBKAfile:n mukaan, suurin syy ydinaseilla tehtävään hyökkäykseen Irakia vastaan huhtikuussa olisi 'niiden ydinaseiden paikallistaminen joita Saddamilla uskotaan olevan'. Ajatuksena olisi tuhota nämä aseet ennenkuin Irak käyttäisi niitä biologiseen tai ydinaseilla käytävään Holokaustiin. Arvioiden Yhdysvaltain kiireen perusteella, Irakin ydinase olisi käyttövalmis joskun huhtikuun 25. päivän jälkeen. Tämän vuoksi, vaikka Yhdysvaltain sotilasviranomaiset myöntävät että me emme ole vielä valmiit hyökkäämään Irakiin, hyökkäys-valmistelujen täytyy siitä huolimatta edetä. Yhdysvaltain viranomaiset myös sanovat suunnittelevansa ydiniskua joka eliminoisi Irakin johdon... DEBKAfile edelleen väittää, että varapresidentti Richard Cheney vastaanotti Lähi-Idän matkallaan tietoa siitä, että Irak olisi jo siirtänyt ydinaseita al-Qaidalle, samoin kuin aseeksi kehiteltyä pernaruttoa. Cheneylle luultavasti kerrottiin, että joitakin näistä aseista oli salakuljetettu Yhdysvaltoihin, Israeliin ja Saudi-Arabiaan."
Jos Venäjä on antanut Irakille näitä pienikokoisia punaisia elohopeapommeja jotka ovat tennispallon kokoisia, sinä voit lyödä vetoa sen puolesta että Irak on antanut niitä al-Qaidalle; tämän syytöksen Nyquist antaa myöhemmin tässä artikkelissaan. Todistettavasti, Irakin kyky saavuttaa operationaalisen vaiheen huhtikuun 24. - 25. päivän tienoilla. Jos näin ovat asiat, sinä voit odottaa amerikkalaisten ja israelilaisten ehkäisevää iskua tätä ennen. Jos arabit saavat laitteensa kuntoon aikaisemmin, sinä voit nähdä arabien iskevän ensiksi. Tässä arabien iskussa ei välttämättä käytetä ydinaseita, mutta he saattavat käyttää ohjuksia ja tykinammuksia jotka sisältävät biologisia ja/tai kemiallisia aseita.

Minulla on eräs oikein hyvä ystävä. Hän on eläkkeellä oleva Yhdysvaltain armeijan majuri. Hän kutsui minut viime viikolla kotiinsa ja kertoi että eräs hänen eläkkeellä oleva sotilastoverinsa oli juuri kutsuttu takaisin normaaliin palvelukseen. Se mikä minua tässä huolestuttaa, on että tämä mies on kemiallisten aseiden asiantuntija. Tällaista asiantuntemusta tarvitaan ainoastaan silloin jos Yhdysvaltain armeija olisi käynnistämässä kemiallisen hyökkäyksen, tai jos he uskovat että heillä on tarvetta puolustautua sellaista vastaan. Tämä äkkinäinen reserviläisten palvelukseen kutsuminen vaikuttaa pahaenteiseltä Lähi-Idän tapahtumien valossa.

Selvästi, maailma kulkee yhä lähemmäksi hetkeä joka on asetettu Matteuksen Evankeliumin luvun 24 viimeistä synnytyskipua varten, joka tuo Antikristuksen. Lue uutinen 1408 jotta ymmärtäisit paremmin nämä synnytyskivut jotka edeltävät Antikristuksen "syntymää".

Lähde: Cutting Edge


Takaisin