Tempauksesta - osa 2

24.5.2002

Koska Cutting Edgeltä ei ole tullut mitään kiinnostavaa pitkään aikaan, päätin kirjoittaa viimeisimmistä löydöistä jotka tukevat teoriaa, että tempaus tapahtuisi jonkin aikaa Antikristuksen ilmestymisen jälkeen mutta ennen varsinaista Vihan aikaa:
 1. Malakia 4:5-6:
  "Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi. "
  Monet ajattelevat, että Johannes Kastaja on tämä Elia. Matteus 11:14:ssa ja Luukas 17:12-13:ssa Jeesuskin antaa ymmärtää että Johannes Kastaja on Elia. Mutta, tämä ei sulje pois sitä vaihtoehtoa että Elia tämän lisäksi olisi toinen Ilmestyskirjan säkkipukuisista todistajista. Luukas 17:11: "Jeesus vastasi ja sanoi: 'Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen.'" Sen lisäksi että Elias oli jo tullut Jeesus puhuu futuurissa: "Elias tosin tulee..." Malakia 4:6 antaa vielä voimakkaamman perustelun väitteelleni: " Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi. " Tämä jae ei toteutunut Johannes Kastajassa. Jeesus ristiinnaulittiin, ja Jumala totisesti "löi" maata vuonna 70 j.Kr kun roomalaiset valloittivat Jerusalemin, tuhosivat Temppelin ja ajoivat juutalaiset sieltä pois. Mikäli Herran päivä alkaa tempauksesta, kuten 2 Tess. 1-2:n perusteella voi olettaa, sitä ennen ei tapahdu pelkästään Antikristuksen ilmestyminen, vaan lisäksi kahden säkkipukuisen todistajankin ilmestyminen (Ilm. 11:3-12).

 2. Ilm. 19:6-7:
  "Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: 'Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.'"
  Ilmestyskirjan luvun 19 tapahtumat sijoittuvat aikaan juuri ennen Harmageddonin taistelua ja Jeesuksen laskeutumista Öljymäelle. Minä tulkitsen jakeen 7 sanat "...sillä Karitsan häät ovat tulleet..." niin, että hääateria on juuri alkanut tai juuri alkamassa. Ei ole mitenkään mahdollista, että häät olisivat jo alkaneet tempauksessa 3,5 tai 7 vuotta aikaisemmin. Minä tulkitsen Matteuksen Evankeliumin luvun 25 jakeen 10 niin, että ne jotka temmataan kyllä menevät Karitsan häihin, mutta häät eivät ala heti vaan he menevät valtaistuimen eteen odottamaan hääaterian alkua (Ilm. 7:9-17), ja että kansan paljouden ääni (Ilm. 19:6) ovat ne temmatut jotka ovat odotelleet hääaterian alkamista.

 3. Matteuksen Evankeliumin luku 24 ja Luukas 21 ovat hämmentäneet minua, koska ne ensisilmäyksellä näyttävät puhuvan samasta tapahtumasta, mutta eri sanoin. Vihdoin ymmärsin että näin ei tarvitse olla. Luukas 21 jakeeseen 24 asti puhuu Jerusalemin hävityksestä joka tapahtui vuonna 70 j.Kr, koska jakeessa 24 sanotaan: "...heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan..." ja jakeesta 25 eteenpäin tempauksesta, koska jakeessa 34 sanotaan, että niille jotka eivät valvo, tämä päivä tulee yllätyksenä. Matteus 24 taas puhuu yksinomaan tempauksen päivästä, sillä jakeessa 21 sanotaan: "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule."
Leo Meller ja George W. Bush

Kuuntelin Leo Mellerin kasettia 5755 eli "Kaksitoista totuutta Israelista täyttyvien profetioiden ihmeenä". Tällä kasetilla Meller sanoo näin: "Lännen keskellä kaaoksen voimat ovat päässeet vapaiksi" kun hän kertoo Yhdysvaltain Presidentin antaneen luvan hyökätä Irakiin ja muihin terrorismin pesäpaikkoina pitämiinsä valtioihin, vaikka Mellerinkään mielestä käsite "terrorismia tukevat valtiot" ei päde kaikkiin näihin kymmeneen valtioon. Silti, Meller käytti mahdollisimman lievää sanamuotoa "tuomitessaan" Yhdysvaltain toimet. Ei sanaakaan Bushin jäsenyydestä Pääkallon ja sääriluiden järjestössä. Vaikuttaa siltä että Leo Meller pitää George W. Bushia kohtalaisen synnittömänä.


Takaisin