NBC Nightly News (11.10.2001) julistaa, että ajankohtaiset tapahtumat ovat ajaneet maailmaa kohti Uutta maailmanjärjestystä! Uusi maailmanjärjestys julistettiin tänä yönä!


Tänään 11.10.2001 minun vaimoni katsoi Tom Brokaw:n NBC:n iltauutisia. Ohjelman viimeinen osa oli tulossa, ja minä päätin istua alas ja katsoa sen vaikka en ollut katsonut tämän uutislähetyksen aikaisempia osia. Se, mitä minä näin oli sekä uskomatonta että vahvisti pitkään odotetun kriisien sarjan joka oli suunniteltu tapahtuvaksi!

Tom Brokav seisoi kuvaruudun oikeassa reunassa, ja hänen takanaan oli kuvaruudun kokoinen puna-valko-sininen tausta. Taustan vasemmassa alareunassa oli kuvia ajankohtaisista tapahtumista jotka vaihtuivat nopeaan tahtiin: Osama bin Laden, muslimitaistelijoita, ihmisiä Lähi-Idästä, Koraani ja amerikkalaisia.

Etualalla, isoilla ja lihavilla tikkukirjaimilla olivat sanat: NEW WORLD ORDER.

Tom Brokav selitti, kuinka päivän tapahtumat toivat maailmaan uuden järjestyksen, kun entiset viholliset kuten Yhdysvallat ja Venäjä tekevät nyt yhteistyötä entisten terroristivaltioiden kuten Iranin kanssa, ja että myös Irak tekee yllättäen yhteistyötä terrorismin kitkemiseksi.

Tämä symboliikka merkitsee kaikkea!! Se merkitsee kirjaimellisesti, että tänään, 11.10.2001 Illuminati julisti Uuden maailmanjärjestyksen toimeenpannuksi. Merkitse tämä päivä kalenteriisi, niitä tapahtumia varten jotka seuraavat tätä julistusta, niin se todistaa, että hyökkäykset World Trade Centeriin ja Pentagoniin 11.syyskuuta olivat ensimmäinen isku siirtymisessä Uuteen maailmanjärjestykseen.

Edelleen, haastatteluissa Kenraali Singlaubin ja Amiraali Thomas Moorerin kanssa (uutinen 1555) vahvistettiin se, että suunnitelma joka sisältää kolmannen maailmansodan on edelleen voimassa. Jos tämä on totta, niin suunnitellut sodat, taudit, terrorismi meidän kaupungeissamme sekä luonnononnettomuudet ovat aivan edessämme!

Niille jotka eivät ole lukeneet Cutting Edgeä pitkään aikaan, okkulttinen määritelmä Uudelle maailmanjärjestykselle on: New Age -kristuksen valtakunta. Raamattu kutsuu häntä Antikristukseksi. Rukoile.

David Bay, johtaja
Cutting Edge


Takaisin