Pahaenteisiä sodan merkkejä Israelista (DEBKAfile, 24.10.2001)


  1. "Korkea hälytystila Israelin pohjoisella rajalla; tämä on seurausta maanantain voimakkaasta laukaustenvaihdosta Shaaban sektorilla." HUOMAA: Hizbollahin sotilaat avasivat tulen kranaatinheittimillä ja ohjuksilla Israelin puolustusvoimien asemiin Shaaban sektorilla. Israel vastasi tuleen mutta ei kovinkaan voimakkaasti.

  2. "Hizbollah siirsi ohjuspattereita, tankkien tuhoamisaseita sekä ilmatorjunta-aseita etulinjalle." HUOMAA: Hizbollahin muslimisoturit ovat lupautuneet taistelemaan ja kuolemaan marttyyreinä "kunniakkaassa" taistelussa Israelia vastaan. Jos he ymmärtävät, että Amerikka on valmiina hyökkäämään heidän kimppuunsa sotalaivoilla Libanonin rannikolta -- 2500 merisotilaan voimin -- he eivät kenties halua kuolla taistelussa vääräuskoisia amerikkalaisia vastaan. He saattavat hyökätä Israeliin ennenkuin Yhdysvaltain sotavoimat aloittavat oman hyökkäyksensä.

    Tämä saattasi johtaa laajamittaiseen sotaa.

  3. "Israelin ilmatila suljettiin tiistaina ilman varoitusta kolmeksi päiväksi, kun valtavat US C-17 kuljetuskoneet kuljettavat sotatarvikkeita Israeliin ja Jordaniaan." HUOMAA: tämä toimenpide on selvä osoitus valmistautumisesta sotaan. Israelin ja Jordanian täytyy tuntea että he tarvitsevat ylimääräisiä sotatarvikkeiden varastoja juuri ennen sodan puhkeamista. Tämä äkkinäinen Israelin ilmatilan sulkeminen huutaa sotaan valmistautumista.
Cutting Edge:n kommentti

Selvästi, koko alue näyttää horjuvan kohti laajaa sotaa. Meillä saattaa olla lyhytkestoinen rauha kun askeleet 3 ja 4 toteutetaan Uuden Jerusalemin sopimus-projektissa (lue uutinen 1529), mutta Raamattu puhuu ainoastaan heltymättömästä sodasta, kun maailma valmistautuu lopulliseen Matteus 24:n synytyskipuun jonka on suunniteltu tuovan Antikristuksen.

Tapahtumat näyttävät kertovan meille että kolmannen maailmansodan skenaario häämöttää edessämme; tätä seuraa terrorismi meidän kaupungeissamme, talouden romahtaminen, sotalait (=Martial law) sekä meidän perustuslaillisen hallituksemme toiminnan keskeyttäminen. Oletko sinä hengellisesti valmis?


David Bay, johtaja

Cutting Edge

Takaisin