Terrorisminvastainen lainsäädäntö -- askel kohti diktatuuria


Alaotsikko: Okkulttinen allekirjoitus (666) nähtävissä sekä Senaatin että Edustajainhuoneen äänestyksissä.

Kesällä 1986 minä kuuntelin James Dobsonin Focus On The Family -radiokanavalta kun hän jäsenteli kokemuksiaan kongressista jossa hän oli juuri viettänyt viikon lobbaamassa abortinvastaisen lain puolesta. Tohtori Dobson järkytti minua kun hän jakoi oivalluksiaan kuulijoille.

Tohtori Dobson tuli ymmärtämään, että sekä Demokraattisen että Republikaanisen puolueen politrukit säännöllisesti ennaltamääräävät näiden äänestysten tulokset! Nyt minä kerron kuinka tämä temppu järjestetään:

Kaikissa erityisen tärkeissä äänestyksissä jokaisen puolueen pomo kokoaa senaattorit ja/tai kongressiedustajat yhteen keskustelemaan kuinka he olivat aikoneet äänestää. Politrukki kertoo heille halutun tuloksen ja sanoo sitten jokaiselle jäsenelle kuinka hänen tulee äänestää. Toisille kerrottiin, että heidän tulee äänestää lain puolesta ja toisten lakia vastaan. Lopullinen äänestystulos oli aina sellainen kuin puoluepomot halusivat sen olevan.

Tohtori Dobson oli tyrmistynyt! Hän ei olisi ikinä uskonut, että tällainen petos olisi ollut mahdollinen Capitol-kukkulalla.

Tämän anti-terrorismilain "keskustelujen" aikana oli ilmeistä kokeneelle tarkkailijalle, äänestystulos oli ennalta määrätty. Vaikka Presidentti Bush ja oikeusministeri Ascroft vaativat poliisivaltiota -- tätä konservatiiviset amerikkalaiset eivät olisi sulattaneet Clintonin ja Renon aikana -- kongressi näytti olevan halukas vaarantamaan amerikkalaisten vapaudet ja perustuslailliset oikeudet terrorismin vastustamisen nimessä.

Älä kulje harhaan ajatellen, että tämä terrorisminvastainen laki lopettaisi "Lähi-Idän tyyliset" terroriteot. Pian tämä laki kääntyy fundamentalistisia kristittyjä ja muita "äärioikeistolaisia" tahoja vastaan.

Lain tarkoitus on edistää uuden maailmanjärjestyksen, Antikristuksen valtakunnan syntymistä. Siksi, meidän ei pitäisi olla kovinkaan yllättyneitä siitä, että tämän äänestyksen tuloksessa on nähtävissä Okkulttinen nimikirjoitus jonka okkultismiin vihkiytyneet kaikkialla maailmassa näkevät, mutta joka on piilossa "sivistymättömältä massalta".

UUTISKATSAUS: "Edustajainhuone hyväksyy terrorisminvastaisen kompromissin" Yahoo News, keskiviikkona 24.10.2001, Jesse Holland, Associated Press

"WASHINGTON (AP) -- Edustajainhuone hyväksyi keskiviikkona lain joka antaa poliisille lisää etsintävaltuuksia vastauksena viime kuun terrori-iskuun, sisältäen luvan tutkia asuntoja salaa, kuunnella epäillyn kaikki puhelinkeskustelut sekä seurata ihmisten Internetin käyttöä... Bush ja oikeusministeri John Ascroft ovat sanoneet, että laki laajentaa FBI:n puhelinkuuntelun ja elektronisen valvonnan valtuuksia, sallii kovemmat rangaistukset niille jotka auttavat tai rahoittavat terroristeja sekä koventaa terrorismista annettuja rangaistuksia."

"REpublikaanien hallitsema Edustajainhuone antoi vahvan tuen lakiesitykselle hyväksyen sen äänin 357-66 huolimatta kritiikistä joka koski kansalaisvapauksien uhraamista."

Okkultisti huomaisi välittömästi huonosti peitetyn luvun "666" tässä äänestystuloksessa. Ensimmäinen asia johon sinun pitäisi kiinnittää huomiota on "66" ääntä lakia vastaan. Missä on viimeinen kuutonen? Jos sinä lasket niinkuin okkultisti sinä teet tällä tavalla: (3 + 5 + 7 = 15); numero "15" hajoitetaan osiin (1 + 5 = 6). Näin sinä saat kolmannen kuutosen: 6; 66.

Jotta tämä yhtälö toimisi, 12 kongressin jäsentä ei äänestänyt.

Nyt, keskitytäänpä Senaatin äänestykseen.

UUTISKATSAUS: "Senaatti hyväksyi terrorismilain" Yahoo News, torstaina 25.10.2001, Jesse Holland, Associated Press

"WASHINGTON (AP) -- Senaatti hyväksyi Presidentti Bushin lain joka antaa poliisille uusia ja laajennettuja valtuuksia seurata, rangaista ja pidättää terrorismista epäiltyjä. Laki hyväksyttiin Senaatissa äänin 98-1."

Salli minun nyt kertoa, kuinka tämä äänestystulos muodostaa luvun "666". Kun sinä lasket yhteen numerot 9, 8 ja 1 sinä saat luvun 18; luku 18 voidaan hajoittaa osiin (6 + 6 + 6 = 18).

Jotta tämä yhtälö toimisi 1 senaattori ei äänestänyt.

Presidentti Bush ja John Ascroft vievät yhdessä maailmaa kohti uutta maailmanjärjestystä käyttäen Syyskuun 11.päivän tapahtumia työkaluina. Terrorismin vastustamisen nimissä Kongressi on juuri antanut Presidentille äärettömät poliisin valtuudet jotka voidaan kääntää tavallisia amerikkalaisia vastaan sekä synnyttää diktatuuri.

Tämä on suunnitelma. Ja, ne jotka tietävät kuinka mustan magian satanistit laskevat, voivat ymmärtää ketä varten laki säädettiin -- New Age Kristuksen valtakuntaa varten.

Totisesti, kun sinä ymmärrät sekä mustan magian satanismia että Raamatun profetioita sinä et enää koskaan lue uutisia samalla tavalla.

David Bay, johtaja

Cutting Edge -työryhmä


Takaisin