Onko Presidentti juuri uhannut kaikkia kristittyjä jotka ymmärtävät Raamattua?

Profetia ennustaa salaliittoa Viimeisinä päivinä.

UUTISKATSAUS: "Presidentti Bush puhuu Yhdistyneissä Kansakunnissa", 11.11.2001

http://www.whitehouse.gov/news/releases/2001/11/20011110-3.html

"Meidän täytyy kertoa totuus terrorista. Älkäämme koskaan suvaitko vastenmielisiä salaliittoteorioita jotka koskevat syyskuun 11. päivän hyökkäyksiä; pahantahtoisia valheita jotka yrittävät siirtää syyn pois terroristeilta itseltään, pois syyllisiltä."

Tarkoittaako tämä sitä mitä minä luulen sen tarkoittavan? Onko Yhdysvaltain Presidentti, "kristitty" George W. Bush juuri uhannut kaikkia kristittyjä jotka ymmärtävät että Raamattu opettaa salaliittoa Saatanan ja hänen miestensä välillä, Jumalaa vastaan Viimeisinä päivinä? Se totisesti kuulostaa tältä minusta, ja Herra Bush riskeeraa näin kristityjen äänestäjien tuen.

Kun hallitus sanoo että se ei "suvaitse" jotain käytöstä tai puhetta, tämä uhkausta säestää usein poliisi ja aseistettu miliisi. Koska me olemme viimeisessä vaiheessa Antikristuksen tuomisessa, meidän täytyy olla valppaita tämän uhkauksen suhteen.

Kaikkien kristittyjen täytyy rukoilla heidän hengellisten johtajiensa puolesta, ja erityisesti niiden jotka ottavat pelottomasti koko Raamatun todesta, ja jotka ottavat todesta Viimeisten päivien profetiat.

Siunatkoon Jeesus Sinua rikkaasti,

David Bay
Cutting Edge Ministries


Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Visitors since: Nov 13, 2001


Takaisin