28.11.2001
 

Tyyntä myrskyn edellä?

 
Kun Aasian talouskriisi alkoi syksyllä vuonna 1997, luulen että ainakin yksi mies riemuitsi: tämä mies oli David Wilkerson, Times Square -kirkon pastori New Yorkissa. Hän oli jo vuosikymmeniä murehtinut amerikkalaisen yhteiskunnan moraalista alennustilaa, ja nyt koston aika näytti olevan vihdoinkin käsillä. Hetken aikaa näyttikin, että Aasiasta alkanut talouslama leviäisi yli koko maailman, ja että Wilkersonin vuonna 1987 saamat ilmestykset alkaisivat vihdoin toteutua. Wilkerson kirjoitti kaksi kirjaa hyvin nopeassa aikataulussa: Jumalan varoitus (1997) ja Jumala huolehtii (1998). Nämä kirjat ilmeisesti myivät hyvin ja monet lukijat ottivat hänen varoituksensa senverran vakavasti että myivät omistamansa arvopaperit alennettuun hintaan uskoen ettei niiden arvo enää koskaan nousisi. Mutta, pian talouskriisi alkoi hellittää ja osakkeiden hinta lähti nousuun. Monet osakkeensa myyneet ihmiset pettyivät ja lähettivät vihaista palautetta Wilkersonille. Mutta, vahinko oli jo tapahtunut, ja Wilkersonin samoin kuin muidenkin "tuomiopäivän profeettojen" arvostus laski ihmisten silmissä, ja monet kääntyivät vaurautta julistavien menestys-evankelistojen puoleen. "Miksi kuunnella pessimistejä?" he sanoivat. "Jos Jumala haluaisi rangaista meitä, lama olisi jo tullut."

Syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 sattui toinen läheltä-piti tilanne. Kun kaksi lentokonetta törmäsi World Trade Centeriin ja kolmas Pentagoniin, joidenkin silmissä näytti siltä kuin kolmas maailmansota olisi jo alkanut. Cutting Edge:n David Bay havaitsi nopeasti iskujen ja vapaamuurareiden onnenluvun "11" välisen yhteyden, joka mielestäni osoittaa että okkulttisilla salaseuroilla oli sormensa pelissä. Kun 11 päivää myöhemmin mies kaappasi Greyhound-yhtiön bussin surmaten 10 ihmistä, tein monien muiden tapaan sen väärän tulkinnan että myös tulevat terroriteot -- joiden on määrä johtaa kolmanteen maailmansotaan -- tapahtuisivat sellaisina päivinä jotka sisältävät luvun 11. Olin ilmeisesti väärässä. Pyydän nöyrimmästi anteeksi.

Kun lento numero 587 syöksyi maahan Queensissa New Yorkissa 12.11.2001, en parhaalla tahdollanikaan löytänyt tapaturmasta lukua 11; en lennon numerosta enkä päivämääristä (paitsi että oli marraskuu). Kenties tämän luvun 11 puuttuminen sai aikaan sen, että Cutting Edge:kään ei kirjoittanut artikkelia tästä tapahtumasta. Mutta muiden kirjoittamia artikkeleita lukiessani vahvistui mielessäni epäilys, että tämä ei todellakaan ollut onnettomuus. WorldNetDailyn artikkeli "Flight 587 Crash Was No Accident" valottaa tätä maahansyöksyä. Artikkelissa kerrotaan, että ennen syöksymistään maahan kone oli jo menettänyt kaksi moottoriaan sekä peräosansa. United Airlinesin pilotti -- jolla on 27 vuoden kokemus lentämisestä -- myönsi haastattelussa ettei hän ole koskaan ennen kuullut moisesta. Julkisuudessa on esitetty teoriaa, että kaksi minuuttia aikaisemmin nousseen Japan Airlinesin 747:n jättämät ilmapyörteet olisivat hajottaneet koneen. Ei kuulosta minusta kovinkaan uskottavalta, että toisen koneen jättämät ilmapyörteet olisivat tehneet tällaista tuhoa; että ne olisivat repineet modernin matkustajakoneen palasiksi "tosta vaan". Täytyyhän koneiden kestää ilmakuoppia ja myrskyjäkin hajoamatta! Kusetettiinko meitä viranomaisten taholta? Vaikka tässä tapaturmassa kuoli 268 ihmistä, emme ole kuulleet tästä maahansyöksystä enää moneen päivään. Haluavatko viranomaiset vaientaa tämän tapaturman kuoliaaksi samalla tavalla kuin TWA 800:n rajähdyksen vuonna 1996 toivoen että ihmiset unohtaisivat nämä tapaukset ajan kuluessa?

Mikä sitten aiheutti lennon 587 maahansyöksyn? Mikä tarkoitus sillä oli? Miksi Illuminati luopui numeron 11 käytöstä "tavaramerkkinään"? MIkäli kyseessä ei ollut onnettomuus, mahdollisuuksia on useita: räjähde koneen peräosassa, ohjushyökkäys tai kenties satelliittien tai HAARP-laitteen kautta suunnattu energiasäde olisi voinut pudottaa tämän koneen. Varsinkin viimeisenä mainittu selittäisi räjähdysäänien puuttumisen koneen mustasta laatikosta sekä koneen tärisemisen ennen hajoamistaan. Tämä selittäisi myös viranomaisten haluttomuuden tutkia asia perinpohjin. Koska en kuulu Illuminatiin, voin vain arvailla syytä miksi kone piti pudottaa alas. Yksi päämäärä saattoi olla yleisen epävarmuuden ylläpitäminen (tämä selittäisi myös pernaruttotapaukset), toinen päämäärä saattoi olla se, että tämän varjolla Bushin hallinto sai tekosyyn ottaa lentoliikenteen valvontaansa. Päämääriä saattaa olla muitakin, mutta ne paljastuvat vasta ajan myötä.

Viimeiseen kysymykseen lienee helpompi vastata: miksi Illuminati luopui numeron 11 käytöstä? Minäkin ihmettelin tätä asiaa kunnes satuin lukemaan erästä Cutting Edge:n artikkelia. Tässä artikkelissa he paljastavat, että sekä Clintonin hallinto aikaisemmin että Bushin hallinto vierailevat säännöllisesti Cutting Edge:n sivuilla. Bush jopa viittasi epäsuorasti tähän järjestöön YK:ssa pitämässään puheessa kun hän sanoi: "Salaliittoteorioita ei tulla suvaitsemaan." Siis, Bushin hallinto tiesi jo 12. syyskuuta mitä Cutting Edge oli terrori-iskusta kirjoittanut, varsinkin iskun ja luvun 11 välisestä suhteesta. Tämän vuoksi, en pidä mahdottomana ajatusta että Bushin hallinto järjesti myös 11 päivää myöhemmin tapahtuneen linja-auton kaappauksen harhauttaakseen Cutting Edgeä. Valitettavasti tämä harhautus onnistuikin. Cutting Edge lähti näiden tapausten pohjalta ennustelemaan päivämääriä tuleville terrori-iskuille, ja kun iskuja ei tullutkaan, ihmisten luottamus Cutting Edgeen alkoi horjua. Sama pätee myös lennon 587 maahansyöksyn kohdalla: jos tämä olisi tapahtunut edellisenä päivänä (11.11), Cutting Edge olisi kirjoittanut tästä artikkelin ja entistä useammat ihmiset olisivat uskoneet Bushin olevan näiden kaikkien iskujen takana. Bushin kansansuosio olisi laskenut! Tätä Bush ei missään nimessä halua. Bush teeskentelee olevansa uudestisyntynyt kristitty ja haluaa kansalaistensa uskovan tämän (valheen); hinnalla millä hyvänsä.

Miksi Yhdysvallat ja Britannia tilaavat 3000 uutta hävittäjäkonetta?

15.11.2001 kerrottiin oli Tekniikka & Talous -lehdessä artikkeli jossa kerrottiin Yhdysvaltain ja Britannian tilaavan 3000 uutta hävittäjälentokonetta 1300 miljardilla markalla. Tällaisia määriä ei tilata jollei niille ole käyttöä. Vain todella suuren sotilasoperaation näkeminen tulevaisuudessa tekisi oikeutta tällaiselle tilaukselle. Kuukausia sitten minä kirjoitin artikkelin otsikolla "Illuminatin pahuudella ei ole rajoja". Tässä artikkelissa minä esitin mahdollisuuden, että kenties maailmasta löytyisi muutama maa joka ei suostuisi luovuttamaan suvereniteettiaan Antikristukselle -- sitten kun hänen aikansa tulee; ja että joku Pohjoismaista olisi mahdollisesti tällainen maa. Tämä mahdollisuus mielessäni minä aloin suomentamaan Cutting Edge:n artikkeleita. Jospa Suomi olisi tällainen maa. Se toivo mielessäni, että Myös Ruotsi tai Norja saattaisi tehdä näin laitoin sivulleni lämpötila taulukoita myös Tukholmasta ja Oslosta. Jospa joku näistä maista eksyisi sivulleni, ja sitä kautta Cutting Edge:n sivulle, ja kertoisi tästä kavereilleen. Yhden mielenkiintoisen seikan minä voin kertoa: minulla on ollut melkein kaksi vuotta  linkki  Bill Koenigin World Watch -sivulle. Sivun alareunassa Bill luettelee ne maat joista käy porukkaa hänen sivullaan. Silloin kun minulla ei vielä ollut kotisivua, yhtäkään Pohjoismaata ei esiintynyt luettelossa. Mutta sen jälkeen kun minä tein kotisivut ja laitoin linkin Bill Koenigin sivulle, myös Suomi, Ruotsi ja Tanska ilmestyivät luetteloon. Myöhemmin sinne ilmestyi myös Norja. Pidän täysin mahdollisena että juuri minun kotisivuni kautta moni Suomesta ja Skandinaviasta on siirtynyt lukemaan Bill Koenigin kristillisiä uutisia säännöllisesti. Onko tästä apua, niin että tarpeeksi moni ihminen jostakin näistä maista Antikristuksen ilmestymisen jälkeen huutaisi äänekkään vastalauseen näiden maiden sen hetkisille hallituksille, antaisi potkut EU-myönteisille johtajilleen, ja valitsisi sellaisen hallituksen joka sanoisi "Ei" Antikristukselle? Sen tulee aika näyttämään.

Minä jatkoin tätä artikkelia pohtimalla, mitä rangaistuksia Illuminati langettaisi tällaisen itsepäisen kansakunnan päälle. Ovatko Yhdysvallat ja Britannia tilanneet nämä hävittäjät juuri tätä mahdollisuutta silmällä pitäen? Siltä varalta että joku maa ei alistuisi maailmanhallituksen orjuuteen? Onko Yhdysvalloilla suunnitelma näiden hävittäjien voimalla pommittaa tällainen maa rauniokasaksi Afganistanin ja Irakin tapaan? Jos Suomi sanoisi "Ei" Antikristukselle, julistaisiko USA sodan Suomelle? Jos näin tapahtuisi, yksi asia olisi ainakin varma: yksikään meidän Horneteistamme ei nousisi ilmaan! Hornetien tietokoneisiin on mitä suurimmalla todennälöisyydellä ohjelmoitu viruksia jotka Yhdysvallat pystyisi halutessaan aktivoimaan tehden koneista käyttökelvottomia. Vaikka mitään viruksia ei olisikaan, Suomella ei olisi mitään mahdollisuuksia puolustautua tällaista ylivoimaa vastaan. Sodasta tulisi lyhyt mutta katkera. Tuskin kuitenkaan samanlainen 0-100 tappio kuin Talibaneille. Raamatunkin mukaan tällainen kansakunta tuhoutuisi viimeiseen mieheen ja naiseen. Ilmestyskirja 13:1-8 kertoo merestä nousevasta pedosta (Antikristus?) jonka valtaan annettiin "kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot". On siis kaksi vaihtoehtoa: sanoa "kyllä" Antikristukselle tai tuhoutua lyhyessä mutta katkerassa sodassa. Ensimmäisen vaihtoehdon valitseminen tarkoittaisi että kaikille kansalaisille tarjottaisiin Pedon merkkiä, ja joka ei sitä suostuisi ottamaan joutuisi kokemaan hirvittävää vainoa. Jälkimmäinen vaihtoehto taas... Miettekää itse, kumpi vaihtoehto on parempi.

En ole vastannut vielä viimeiseen kysymykseen: miksi kolmas maailmansota ei ole vielä alkanut. Cutting Edge sanoo: "Olkaa kärsivällisiä." Samaa sanon minä. Siihen voi mennä vielä joitakin kuukausia. Lohdutukseksi voin kuitenkin sanoa, että kulissien takana tapahtuu kaiken aikaa. Yhdysvallat on tilannut 250 miljoonaa annosta isorokko-rokotetta. Yksikin isorokkotapaus Yhdysvalloissa saattaisi laukaista sen, että koko Amerikan kansa vietäisiin rokotettavaksi. Tällöin Uusi maailmanjärjestys olisi ison askeleen lähempänä. Edelleen, Presidentti Bush vaatii Irakia päästämään asetarkastajia maahan. Jokainen tietää että Irakin vastaus tulee olemaan tiukka "Ei". Ilmeisesti Bush käyttää tätä vaatimusta tekosyynä hyökätäkseen Irakiin. Ja Irakin jälkeen kohteena saattaa olla Sudan, sitten Libya jne. Kolmas maailmansota voi alkaa hyvinkin pian, mutta siihen saattaa kestää kuukausiakin. Päivämäärää on turha ruveta ennustelemaan, siihen ei tarvitse sisältyä lukua 11.


04.01.2002
 

Maapallon ilmasto lämpenee III

 
Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1995 saatiin Suomessa kylmä joulukuu. Vaikka täällä ei ennätyspakkasia mitattukaan, muualla Euroopassa niistä saatiin kärsiä muidenkin edestä: Pohjois-Kreikassa lämpötila laski pariinkymmeneen miinusasteeseen; Romaniassa pakkasasteita mitattiin 31 ja Saksassa, Baijerissa jopa 45 (joidenkin lähteiden mukaan 46) astetta! Syy näihin pakkasiin oli voimakas korkeapaine joka muodostui aivan Brittein saarten länsipuolelle, ja jonka itäreunaa pitkin pääsi puhaltamaan pohjoisesta ja koillisesta hyvin kylmää ilmaa kaikkialle Eurooppaan. Tällaisen korkeapaineen muodostuminen Pohjois-Atlantille on hyvin harvinaista etenkin talvella, joten on täysin mahdollista että kyseessä ei ollut luonnollinen vaan keinotekoisesti aikaansaatu sääilmiö.

IPCC on etukäteen arvellut että vuosi 2001 olisi ollut historian toiseksi lämpimin; 0,3 astetta kylmempi kuin vuosi 1998, jota pidetään yleisesti lämpiminpänä siitä lähtien kun mittauksia on alettu tehdä 1850-luvun puolivälistä lähtien. Saa nähdä vaikuttavatko joulukuun kylmät säät lopputulokseen. Helsingin Sanomissa oli 9.9.2001 mielenkiintoinen artikkeli, jossa annettiin suunvuoro -- lehden aikaisemman politiikan vastaisesti -- kasvihuoneilmiöön epäilevästi suhtautuville tutkijoille. Artikkelissa mainitaan tanskalaiset fyysikot Egil Christensen ja Knud Lassen, sekä selitetään lyhyesti heidän teoriansa kasvihuoneilmiöstä: syy ilmaston lämpenemiseen heidän mukaansa on auringon aktiivisuuden tilapäinen lisääntyminen -- tämä näkyy auringonpilkkujen lisääntymisenä -- joka vähentää maapallolle saapuvan kosmisen säteilyn määrää ja täten myös pilvien määrä vähenee. Myös mittauspisteiden vähäisyys sekä niiden keskittyminen liiaksi kaupunkien ympärille saavat artikkelissa haastatellun suomalaisen merigeologin Boris Winterhalterin epäilemään kasvihuoneilmiön todenperäisyyttä.

Voin sanoa, että olen melko lailla samoilla linjoilla merigeologi Winterhalterin sekä näiden tanskalaisten fyysikkojen kanssa, mutta sanoisin toisaalta, että kasvihuonekaasujen olisi pitänyt lämmittää maapalloa näiden 200 vuoden aikana ainakin jonkin verran; en usko, että tutkijat jotka uskovat hiilidioksidin nostavan lämpötilaa olisivat täysin väärässä. Kuitenkin, mikäli lähdemme siitä olettamuksesta että IPCC:n laskema 0,6 asteen lämpötilan nousu viime vuosisadalla perustuu mittausvirheisiin, silloin lämpötila ei hiilidioksidin märän lisääntymisestä huolimatta olisi noussut, ainakaan näin paljon. Satelliittimittaukset antavat tukea tälle väitteelle, sillä niiden perusteella lämpenemistä ei ole juurikaan tapahtunut viimeisen 21 vuoden aikana. Jos oikein tarkkoja ollaan, voidaan havaita että viimeisen viiden vuoden aikana nousua olisi ollut Pohjoisella pallonpuoliskolla noin 0,3 astetta -- juuri silloin kun auringon aktiivisuus oli korkeimmillaan -- mutta, että Eteläisellä pallonpuoliskolla nousua ei tällöinkään ollut juuri havaittavissa. Täten, lämpötilan nousu kokonaisuudessaan jää 0,15 asteeseen huolimatta kasvihuonekaasuista, auringon aktiivisuuden lisääntymisestä sekä toimista joilla maapalloa tarkoituksella pyritään lämmittämään korkeaa teknologiaa käyttäen (lue artikkeli kotisivultani http://www.mantta.fi/~patato/Yst6.html). Olisiko niin, että lämpenemisen sijaan maapallo olisikin viilenemässä hirvittävää vauhtia?

Joulukuussa esitettiin televisiossa mielenkiintoinen dokumentti aurinkokunnastamme. Kun sarjan kolmas eli viimeinen osa oli alkamassa, kuuluttaja kertoi että jakso saattaa aiheuttaa ahdistusta perheen pienimmille. Jakson nimi oli "Maan tulevaisuus". Koska minä olen aikaisemminkin katsellut aihetta käsitteleviä ohjelmia, arvelin jo etukäteen tietäväni mitä asioita ohjelmassa tultaisiin käsittelemään, ja miksi kuuluttava antoi tällaisen varoituksen. Arvaukseni osoittautui oikeaksi.

Kuten jakson nimikin kertoi, ohjelma keskittyi tapahtumiin joiden uskotaan käyvän toteen aurinkokunnan loppuaikoina. Kun aurinko polttaa energiaansa loppuun, se kasvaa. Kasvun uskotaan olevan alussa hidasta: noin 10% miljardissa vuodessa; mutta loppua kohden se kiihtyy ja noin kahdeksan miljardin vuoden päästä aurinko kasvaa niin suureksi että se nielaisee Maan. Ohjelmassa kerrottiin, miten maan päällä asiat tullaan kokemaan: Kun lämpötila on noussut 5%, kasvit alkavat kuolla; kun lämpötila nousee 10%, alkavat eläimet kuolla; lämpötilan noustua 15% meret alkavat höyrystyä, jolloin muodostuu paksu pilvipeite Maan ilmakehään ja lämpötilan nousu kiihtyy entisestään. Lopulta Maa-planeetta muuttuu tulipalloksi joka syöksyy aurinkoon... Ei mikään miellyttävä tulevaisuuden kuva. Varmasti tällainen aiheuttaa ahdistusta pienelle lapselle, sellaiselle joka kuitenkin on tarpeeksi vanha ymmärtämään mitä ohjelmassa sanottiin. Minutkin tieto hiljensi vaikka osasin tällaista odottaakin. Kaiken lisäksi kerrontaa elävöittämään käytettiin huolella tehtyjä tietokone-animaatioita.

Eräässä toisessa BBC:n tiedeohjelmassa kerrottiin, että tiedemiehet uskovat Marsin "jokien" syntyneen kolme miljardia vuotta sitten, jolloin planeetan pinnalla virtasi vesi. Nyt siellä on liian kylmää, joten kaikki kosteus on muodostunut jääksi planeetan napaseuduille jo aikoja sitten. Huomaatko ristiriidan: samat tiedemiehet jotka uskovat auringon lämpenevän 10% miljardissa vuodessa, uskovat että kolme miljardia vuotta sitten Mars oli lämpimämpi paikka ja että siellä virtasi vesi? Tämän logiikan mukaan Marsin olisi pitänyt olla kolme miljardia vuotta sitten vielä nykyistäkin kylmempi paikka! Pekka Reinikainen on kirjassaan "Unohdettu Genesis" selittänyt, että koko teoria auringon toiminnasta fuusioreaktioineen pitäisi heittää romukoppaan. Hänen mukaansa aurinko käyttäytyy niin kuin palavat esineet yleensäkin käyttäytyvät: polttoaineen vähetessä se pienenee eikä suinkaan kasva. Todistaakseen tämän Reinikainen on laittanut kirjaansa tilastoja jotka tosiaankin osoittavat, että aurinko on pienentynyt prosentin verran viimeisen 200 vuoden aikana. Reinikaisen teoria selittäisi, miksi Marsissa on aikoinaan virrannut vesi. Tiedemiehet eivät hyväksy tätä teoriaa, koska tällöin aurinko ei voisi olla enempää kuin 50 000 vuotta vanha. Myös evoluutioteoria täytyisi tällöin romuttaa.

Jos lähdemme siitä olettamuksesta että Reinikainen on oikeassa, pääsemme mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle. Voisimme ajatella, että kenties keskiajan lämmin jakso johtui osittain siitä, että aurinko oli silloin hieman nykyistä suurempi. Sitten, vuosien 1500 ja 1700 välisenä aikana ilmasto oli huomattavasti kylmempi auringon passiivisemman jakson (vähän auringonpilkkuja) takia, mutta myös siksi että monet tulivuorenpurkaukset syöksivät suuria tuhkamääriä ilmakehään. Tämä jälkimmäinen väite ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä siihen aikaan maalatuissa tauluissa auringonlaskut kuvataan poikkeuksellisen punaisiksi (tämä on syy myös siihen, miksi maailmanlaajuisen ydinsodan jälkeen iltaruskot ovat poikkeuksellisen kauniita). Sitten, 1700-luvun puolivälistä lähtien tulivuorenpurkaukset vähenivät ja auringon hiljainen jakso päättyi. Ilmasto lämpeni vähitellen, mutta ei enää niihin lukemiin joista keskiajalla saatiin nauttia koska aurinko oli tällä välin kutistunut. Ihmisen toiminta tänään on sitten lämmittänyt ilmastoa sen verran, että viileneminen on saatu tilapäisesti pysäytettyä ja jopa käännettyä lieväksi lämpenemiseksi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että ilmeisesti ilmastoa on yritetty lämmittää tarkoituksellisesti syöttämällä ilmakehään suuria energiamääriä sekä ilmavirtausten reittejä ohjailemalla. Kun tähän lisätään ihmisen toiminnalla aikaansaatu ihmisen toimilla aikaansaatu tahaton lämpötilan nousu sekä viime vuosituhannen lopulle osunut auringon aktiivisempi jakso (paljon auringonpilkkuja), ilmasto on lämmennyt vuosien 1979 ja 2000 välillä aikaisemmin mainitut 0,15 astetta. Jotta saataisiin todella näyttämään siltä että kasvihuoneilmiö olisi totta, nämä samat tiedemiehet jotka syöttävät energiaa ilmakehään ohjailevat korkeapaineiden ja matalapaineiden reittejä niin että lämpimät ilmamassat pysyttelevät tiheästi asutettujen seutujen, kuten Euroopan yllä. Ilmeisesti tämän vuoksi Pohjoisella pallonpuoliskolla on noussut 0,3 astetta kun taas Eteläisellä pallonpuoliskolla lämpenemistä ei ole havaittu lainkaan. Ilmeisesti Yhdysvalloissa monina perättäisinä vuosina koettu kuivuus ja sadon menetykset ovat seurausta tästä ilmaston säätelystä ja tarkoituksella aiheutettuja. En osaa varmasti sanoa, miksi nimenomaan Yhdysvallat on näiden Illuminati-tiedemiesten hampaissa, mutta siellä hehtaarisadot ovat suuria ja silloin myös satotappiot kuivina kesinä. Saattaa myös olla niin, että Pohjois-Amerikan Keskilänteen on suhteellisen helppo luoda voimakas korkeapaineen alue joka pysyy paikallaan koko kesän, jolloin lännestä tulevat säärintamat pysähtyvät rannikolle ja kuihtuvat siellä pois. Koska Illuminatin tarkoituksena on hävittää maapallolta neljä miljardia ihmistä, sekä uudelleen asuttaa väestö, kuivuus ja katovuodet tulevat jatkumaan USA:n keskilännessä myös tulevina kesinä. Vuonna 1999 Texe Marrs julkaisi videon (http://www.texemarrs.com/091999/thirst1.htm) jossa hän ennusti että Amerikkaa tulee kohtaamaan ankara kuivuus. Tämä ennustus on toteutunut hämmästyttävän hyvin. Drought Watchin (http://enso.unl.edu/ndmc/watch/watch.htm) mukaan noin puolet Yhdysvaltoja on eri asteisen kuivuuden kourissa. Mikäli tämä talvi on siellä vähäsateinen ja ensi kesä yhtä kuiva kuin mitä parina viime vuotena on koettu, seuraukset maailman suurimman viljanviejän maataloudelle saattaisivat olla tuhoisat. Viljan hinta nousisi, maailmalla saattaisi syntyä nälänhätää, valtiot joutuisivat sekasortoon... Mutta tätähän Illuminati haluaakin. Näin ollen, minä ainakin tulen seuraamaan suurella mielenkiinnolla talven ja tulevan kesän säätä, niin Pohjois-Amerikan, Suomen kuin koko maailmankin osalta.


23.01.2002
 

David Bay selittää

 
Jonkun korvaan saattaa särähtää aika pahastikin, kun minä kirjoitin artikkeliin 1573 loppukommentin joka meni suurinpiirtein näin: "Sille joka odottaa malttamattomana Kolmatta maailmansotaa, tämän artikkelin lukeminen saattaa olla aika masentavaa..." Kolmannen maailmansodan, eli Illuminatin suunnitteleman Uuden maailmanjärjestyksen Viimeisen vaiheen käynnistäminen tietäisi suuria kärsimyksiä ihmisille kaikkialla maailmassa. Ydinaseita ei todennäköisesti tulla käyttämään tässä sodassa -- jonka on tarkoitus tuoda Antikristus -- mutta paljon ihmisiä tulee kuolemaan joka tapauksessa. Suomi on onneksi sen verran syrjässä tulevan sodan polttopisteistä (Lähi-Itä, Korean niemimaa, Taiwan), että tämä maa kenties säästyy pahimmilta tuhoilta, mutta meillä on arvaamaton Venäjä rajanaapurinamme eikä sen käyttäytymistä voi ennustaa tulevassa kriisissä.

Se, että pidän Kolmannen maailmansodan puhkeamista jopa toivottavana, on aiheuttanut ärtymystä helluntailaisten piirissä, ja olen tämän vuoksi jopa menettänyt ystävyyssuhteita. Vakaa näkemykseni kuitenkin on, että mikäli sodan tulo vielä viipyy, maailmassa ei ole kohta jäljellä enää ainuttakaan uskovaa! Luterilaisessa kirkossa ja vapaissa suunnissa uskotaan yleisesti että uskoontulo tarkoittaa jonkinlaisen litanian lausumista jossa "hyväksytään Jeesus sydämeen" ja sitten eletään tietynlaisissa kristilisissä kulisseissa -- käydään kokouksissa, kuunnellaan Radio Dei:tä jne. Sillä, merkitseekö Jeesus tai lähimmäisenrakkaus mitään tälle ihmiselle, ei ole niin väliä. Nimimerkit "Lefa" ja "Fred Phelps" Netmissionissa edustavat juuri tällaisia teeskentelijöitä.

Suomi, mutta etenkin Amerikka on täynnä tällaisia "niinsanottuja" uskovaisia. Se maa on täynnä kirkkoja, ihmiset osallistuvat jumalanpalveluksiin, mutta yleisen moraalin taso on siellä vielä Suomeakin alhaisempi. David Wilkerson kirjoittikin kirjassaan "Herätys on täällä", että 90% jumalanpalvelukseen osallistuvista on siellä teeskentelijöitä. Vielä, jos pelastus olisi kiinni joistakin "taikasanoista", silloinhan 100 tai 200 vuotta sitten kukaan ei olisi voinut pelastua. Tällaisia taikasanoja ei silloin opetettu.

Väitteeni, että pian maailmassa ei ole ainuttakaan uskovaa jäljellä perustuu siihen, että se melkein kaikki mitä Amerikassa tapahtuu tänään, tapahtuu Suomessa 5-10 vuoden viiveellä. Sellaiset televisiosarjat kuten South Park, Sinkkuelämää ja Viettelysten saari osoittavat että siellä moraali on vajonnut paljon Suomea alemmaksi. Lisäksi uutisista saamme lukea, että julkisissa kouluissa siellä opetetaan pornagrafiaa, pakotetaan oppilaat osallistumaan kursseille joissa rukoillaan Allahia, ja järjestetään kursseja kuinka "ottaa yhteyttä kuolleisiin"! Olen itsekin syyllistynyt South Parkin katseluun, mutta lupaan että en tee sitä enää.

Viikko sitten minä rohkaisin mieleni ja kirjoitin Cutting Edgen johtajalle, David Bay:lle, kysyen olisiko hänellä yhtään tietoa, milloin Kolmas maailmansota oikein alkaa. Tässä otteita Davidin vastauksesta:

Dear Pasi:

Yhdysvaltain armeijan tiedustelupalvelussa työskennellessäni minä huomasin, että vihollisen suunnitelmissa oli kolme erillistä osaa. Ensinnäkin, suunnitelma itse monien yksityiskohtiensa kanssa. Toiseksi, hyökkäyksen paikka. Kolmanneksi, hyökkäyksen ajankohta. Vihollinen ei halunnut sinun tietävän mitään näistä kolmesta asiasta. Mutta, jos sinä tiesit suunnitelmasta ja hyökkäyksen paikan, he luultavasti jatkaisivat suunnitelmassa pysymistä niin kauan kuin sinä et tiennyt ajankohtaa.

Ajankohta on kaikkein oikuttelevin yksityiskohta. Ja, kaikkein helpoimmin muuteltavissa! Näinä Lopun aikoina, kun Illuminati on luonut suunnitelman joka toteuttaa Raamatun profetiat, ja kun heidän suunnitelmansa paikka on hyökätä koko maailmaa, ja erityisesti Jerusalemia vastaan, Jumala kontrolloi ajankohtaa.

Illuminati odottaa heidän henkioppaidensa kertovan heille tarkan ajankohdan jolloin toteuttaa lopullinen vaihe heidän suunnitelmassaan, ja heidän henkioppaansa odottavat Jumalan merkkiä!!

Minä uskon että Illuminati-johtajat ovat aivan yhtä malttamattomia kuin sinä, koska he ovat valmiita lähtemään, heidän armeijansa on valmis hyökkäämään, mutta lopullista lupaa ei ole annettu, koska se lupa tulee Jumalalta.

Minä olen tuskaillut aivan kuten sinäkin, mutta olen lopulta pannut aika-kysymyksen yksin Jeesuksen käsiin, enkä ole ajatellut sitä enää.

Siunatkoon Jeesus sinua,

David E. Bay, Director
Cutting Edge ministries

Näin siin David Bay. Hänellä ei ole tietoa tarkoista ajoista, mutta ei ole menettänyt toivoaan.

Jos Kolmas maailmansota alkaisi pian, ihmiset vielä saattaisivat ymmärtää että tämä on Jumalan antama rangaistus, mutta vielä pari Potter-elokuvaa, niin ihmisten mielet on niin pimentyneet että he eivät enää ymmärrä tehdä parannusta, ei vaikka mitä tapahtuisi.


30.01.2002
 

Lefa -- murhaaja?

 
Lefa -- murhaaja? Sain innoituksen tämän artikkelin kirjoittamiseen Netmissionin keskustelupalstalla käydystä väittelystä, jonka aloitti nimimerkki "Lefa". Hän nosti kissan pöydälle ehdottamalla että ehkäisy olisi syntiä, ja sai tällä aikaan vastalauseiden ryöpyn.

Totuus on, että kukaan ei synny toista pahammaksi, eikä kulttuuri jonka keskelle ihminen syntyy pakota ketään pahaksi tai hyväksi. Ihmiselle on annettu omatunto, joka kertoo -- mikäli se ei ole täysin turmeltunut -- mikä on hyvää ja mikä pahaa. Ihminen itse valitsee noudattaako hän omantuntonsa ääntä, ja jos hän päättää olla noudattamatta, hän saa itse kärsiä tästä oikeudenmukaisen rangaistuksen. Kulttuuri jonka keskelle ihminen syntyy ei ole mikään lieventävä asianhaara, paitsi ehkä siinä mielessä, että jos tällä ihmisellä ei ole ollut tilaisuutta kuulla Jeesuksesta ja Hänen tarjoamastaan pelastuksesta. Se, että jollain on sellainen uskonto joka käskee tehdä pahaa lähimmäiselleen, ei ole mikään puolustus, sillä ihminen itse päättää haluaako hän seurata tätä uskontoa ja noudattaa sen ohjeita.

Näin on Talibanien keskuudessa ja näin myöskin Lefan ja kaikkien samalla tavalla ajattelevien tapauksessa. He ovat päättäneet seurata oppia joka käskee tehdä väkivaltaa naisia kohtaan, ja tämä oppi vie heidät lopulta helvettiin. Lefa saattaa olla helluntailainen --Netmissionin palstalla käyvät tosin muutkin kuin helluntailaiset -- mutta ei helluntailaisuus sinänsä ketään pelasta. Hän on saattanut sanoa "taikasanat" joissa "pyydetään Jeesusta sydämeen", mutta hän ei ole ollut tosissaan; uskonto ja Jeesus on ollut hänelle vain tekosyy jonka varjolla hän voi pönkittää miehistä itsetuntoaan ja tehdä väkivaltaa naisia kohtaan. Näin myös nimimerkki "Fred Phelps":in tapauksessa. Miksi minä olen näin varma asiasta? Kuuntele 1 Joh. 3:9: "Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä..." Kansanlähetyksen Raamattupainoksen alaviitteessä selitetään että tässä on kyse toistuvasta synnin tekemisestä. Kuinka sellainen voi olla Jumalasta syntynyt joka laittaa -- tai edes hyväksyy tämän -- rakkaan(?) vaimonsa vuosikausia tai vuosikymmeniä kestävään orjuuteen?

Lefa selitti, että naisella on "varmat päivät" jolloin seksiä voi turvallisesti harjoittaa ilman pelkoa raskaaksi tulemisesta, ja että Jumala on tätä varten säätänyt nämä "varmat päivät". Tämä on satua. Mitään "varmoja päiviä" ei ole edes olemassa: Väittämällä tällaista Lefa syyllistyy kaiken lisäksi myös valehteluun! Joku fiksu vastasi Lefalle tuntevansa lestadiolaisia jotka eivät hyväksy ehkäisyä, ja että tuloksena on ollut keskenmenoja ja että äidin henki on ollut monesti vaarassa. Tällaisesta mielettömyydestä todellakin seuraa keskenmenoja. Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että LEFA KEHOITTAA TEKEMÄÄN MURHAN! [Supo, tule apuun!] Lefa puolusti mielipidettään sillä, että koska nainen on syyllisempi, hänen joutaakin kuolla. Tällä perusteella Lefan pitäisi aloittaa murhaaminen itsestään koska hän tässä kaikkein syntisin näyttää olevan. Jokaisella on tietysti mahdollisuus tehdä parannus, mutta uskon Lefan olevan niin kaavoihinsa kangistunut että tämäkään kirjoitus ei saa häntä muuttamaan mielipiteitään. Hän ei kenties edes halua uskoa sellaiseen Jumalaan joka ei halua että ihmiset eivät tuottaisi kärsimystä lähimmäisilleen. Näin, Lefa on erittäin suuressa vaarassa joutua helvettiin kaltaistensa kanssa. Jos hän ei tee parannusta, tämä rangaistus on hänelle aivan oikein. Cutting Edgen artikkelissa numero 1487 (http://www.cuttingedge.org/news/n1487.cfm), jonka julkaisen suomeksi lähiaikoina, kerrotaan että helvetti, siis se paikka johon syntiset lähetetään Valkoisen valtaistuimen tuomion jälkeen, sijaitsee Sirius-tähdessä. Kun seuraavan kerran tulee kirkas yö, voit katsoa taivaalle, yrittää löytää Siriuksen ja ajatella: "Tuolla on se paikka johon suurin osa ihmiskunnasta lopulta päätyy..."

Moni tietenkin saattaa ajatella, että rikon itsekin Raamatun käskyä vastaan "Älä tuomitse". Myönnän tämän ja selvitän asian Jumalan kanssa sopivalla hetkellä. Mutta me elämme nyt todella kriittisiä aikoja. Antikristus tulee pian, ja hän tekee kaikkensa saadakseen ihmiset vihaamaan Raamattua, Kristinuskoa ja niitä kristittyjä jotka ovat todella uudestisyntyneitä. Jos me ajattelemme, että "kaikkihan me olemme pelastettuja kunhan vain 'otamme Jeesuksen vastaan', käymme kokouksissa, pidämme yllä kristillistä kulissia... että ei haittaa vaikka kulissien takana joku hakkaa vaimoaan, toinen kieltää ehkäisyn, kolmas kuuntelee hevi-metallia ja vetää suoneensa kasvuhormonia" -- jos me ajattelemme näin, silloin Antikristus tekee kaikkensa -- ja onnistuu aikeissaan -- jotta ihmiset saataisiin uskomaan että Kristinusko todella halveksii naisia, ja että se pitää tuhota. Hyvät ystävät, tässä on kyse Suomen ja kenties koko Pohjolan tulevaisuudesta. Jos uudestisyntyneet ihmiset pystyvät osoittamaan että he "eivät ole niin pahoja", kenties yleisön paine pakottaa Suomen päättäjät sanomaan "Ei" Antikristuksen Uudelle maailmanjärjestykselle. Olen Suomen johtavia salaliittohörhöjä, suomennan Cuting Edgen artikkeleita, ja haluan vain osoittaa että NWO-kiihkoilijatkin voivat olla ihmisiä, jotka eivät tahdo pahaa lähimmäisilleen.

Terveisin

Pasi Toivonen

Lisäys 21.2.2002: Koska Lefa ei ole naimisissa, niin hän itse asiassa EI ole murhaaja. Kuitenkin, jos Lefa joskus löytäisi itselleen vaimon, eikä muuttaisi asennettaan -- mitä toivottavasti ei koskaan tapahdu -- niin silloin... Jokainen saa itse päätellä millaisiin seurauksiin tämä saattaisi johtaa.


Jatkuu...


Takaisin
 

Cutting Edge Finland