21.02.2002
 

Salaliittoteorioita III

Puntarissa Uusi maailmanjärjestys

Salaliitot Ilmestyskirjan valossa

Moni varmaankin ihmettelee, kuinka Jumala on pystynyt tekemään Lopun ajoista niin yksityiskohtaisia ennustuksia, ja kykenee vielä toteuttamaan nämä ennustukset pilkulleen, niin että kukaan meistä ei näitä tulevia tapahtumia pysty muuttamaan; ei vaikka kuinka haluaisi. Vuoden 1997 joulukuussa minä kuuntelin Helsingin Kristillisessä keskuksessa Leo Mellerin pitämää esitelmää David Wilkersonin saamista Lopun aikoja koskevista profetioista, ja myöhemmin luin hänen kirjoittamansa kirjat "Jumalan varoitus" ja "Jumala huolehtii". Wilkersonin näkemys oli sellainen, että ei tarvita mitään erikoisia "salaliittoja"; pörssiromahdus, mellakat New Yorkin kaduilla ja muut koettelemukset -- jotka johtavat lopulta Antikristuksen ilmestymiseen -- ovat puhtaasi Jumalan aikaansaamia rangaistuksia, ja että ne käyvät toteen ilman ihmisten tietoista myötävaikutusta. Toisin sanoen: valtioiden päämiehet olisivat pelkästään omaa tyhmyyttään ajaneet asiat siihen pisteeseen (USA:n vaihtotaseen valtava alijäämä, kansalaisten valkaantuminen, yritysten kirjanpolliset epäselvyydet) että romahdus on väistämätön. Ja sitten kun tämä tapahtuu, ihmiset paniikissa -- vahingossa -- tekevät ne ratkaisut jotka johtavat Antikristuksen ilmestymiseen, hänen maailmanlaajuiseen diktatuuriinsa, sekä lopulta Harmageddonin taisteluun. Tämä teoria tyydytti minua pitkään, ja sen tähden suhtauduin alussa varauksellisesti (en kuitenkaan koskaan täysin torjuvasti) teorioihin maailmanlaajuisista salaliitoista. Aikani asioita pohdiskeltuani jouduin kuitenkin toteamaan, että Wilkersonin näkemyksessä on aukkoja: jos nämä valtioiden päämiehet (Bush, Greenspan) todella ajaisivat kansalaistensa etua eivätkä suinkaan Uutta maailmanjärjestystä, viimeistään siinä vaiheessa kun Antikristus vahvistaa seitsemän vuoden rauhansopimuksen Jerusalemista, nämä ihmiset käsittäisivät mistä on kyse, ja tällöin he vielä voisivat kääntää historian suunnan, niin ettei Harmageddonin taistelua tulisi.

Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, ja mielestäni Cutting Edgen sivuilla julkaistut artikkelit tarjoavat parhaan mahdollisen selityksen. Olen lukenut ahkerasti heidän artikkeleitaan, olen suomentanut niitä ja olen lähettänyt heille kysymyksiä. Tästä huolimatta minun täytyy turvautua osin omaan mielikuvitukseeni jotta pystyisin tarjoamaan mahdollisen selityksen tulevista tapahtumista sekä Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoiden lopullisista päämääristä. Selitykseni menee näin: nämä Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat (Illuminaatit) toki tuntevat Raamatun, ja tietävät että heidän suunnitelmansa ovat täysin yhteneväiset Ilmestyskirjan ja Danielin Kirjan profetioiden kanssa. He jopa tarkoituksella sovittavat suunnitelmansa yhteen Raamatun profetioiden kanssa, jotta eksyttäisivät mahdollisimman monta juutalaista, kristittyä ja muiden uskontojen edustajaa uskomaan että Antikristus olisi todellinen Messias. Miksi he sitten jatkavat näiden suunnitelmiensa tekoa, vaikka he voivat Ilmestyskirjasta lukea että heidän suunnitelmansa eivät tule toteutumaan, ja että heitä odottaa Tulinen järvi? Tämä ongelma on askarruttanut minua pitkään, mutta luettuani Cutting Edgen artikkeleita ja käyttäen mielikuvitustani apuna, tulin siihen johtopäätökseen, että todennäköisesti demoniset henkioppaat -- jotka antoivat valikoiduille ihmisille ohjeet Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseksi jo satoja vuosia sitten -- ovat saaneet nämä ihmiset niin vakuuttuneiksi omasta ylivertaisuudestaan että he eivät pelkää epäonnistuvansa ja joutuvansa helvettiin! Toisin sanoen, he tietävät että Harmageddonin taistelu on edessä, ja että he joutuvat sotimaan itse Jeesusta Kristusta vastaan; mutta, he uskovat myös, että teknologiansa ja henkioppaidensa avulla he pystyvät lyömään Jeesuksen tässä taistelussa ja perustamaan oman versionsa 1000-vuotisesta valtakunnasta. Kenties he jopa suunnittelevat pystyttävänsä oman versionsa Haagin "sotarikos" -tuomioistuimesta, johon he toisivat toisivat Jeesuksen Kristuksen vastaamaan itse keksimiinsä valheellisiin syytöksiin. Näin ollen, vaikka Cutting edge ja moni muu ryhmittymä kuinka julkaisisi kotisivuillaan Illuminaateilla osoitettuja "avoimia" kirjeitä ja käskisi heidän lopettaa naurettavat ja tuhoontuomitut puuhansa, nämä miehet eivät suostu uskomaan, eikä Cutting Edge eikä kukaan muukaan pysty kääntämään historian suuntaa. Kuitenkin, monet Cutting Edgen lukijat tulevat aidosti uskoon näiden ihmisten Raamatun tuntemuksen ja puhtaan opin ansiosta -- puhumattakaan siitä mitä tapahtuu silloin kun ulkopuoliset näkevät heidän ennustuksensa toteutuvan -- joten tämä järjestö tekee arvokasta työtä.

Raamattu on erehtymätön. Ilmestyskirja on oikeassa. Jeesus joukkoineen tulee lyömään Illuminaatin Harmageddonin taistelussa ja perustamaan todellisen 1000-vuotisen Rauhanvaltakunnan. Nämä miehet joutuvat Tuonelaan odottamaan lopullista tuomiotaan. 1000-vuotisen valtakunnan lopussa Illuminati vielä kerran kokoaa joukkonsa ja yrittää syrjäyttää Jumalan valtaistuimeltaan, mutta tämäkin yritys epäonnistuu. Seuraa Viimeinen tuomio. Nyt Illuminati sekä heidän kanssaan yhteistyötä tehneet joutuvat vastuuseen miljardien ihmisten kuolemasta. Heidän rangaistuksensa tulee olemaan sanoinkuvaamattoman ankara.

Illuminati näkee seitsemän vuoden ahdistuksen ajan -- joka alkaa siitä kun Antikristus vahvistaa rauhansopimuksen ja päättyy Jeesuksen Kristuksen näkyvään paluuseen -- eräänlaisena siirtymävaiheena nykyisestä maailmanjärjestyksestä Uuteen maailmanjärjestykseen. Vitsaukset jotka Ilmestyskirjassa mainitaan ovat -- kenties muutamaa poikkeusta lukuunottamatta -- Illuminaatin itsensä suunnittelemia ja toteuttamia; niiden tarkoitus on vähentää maapallon väkilukua 4 miljardilla ihmisellä jotta maapallo säilyisi elinkelpoisena. Itse asiassa, kuudennen pasunan tuomion -- jonka seurauksena 200 miljoonaa kiinalaista sotilasta hyökkää länteen (Ilm. 9:14-19) -- valmistelut on aloitettu jo vuosia sitten; Cutting Edge raportoi uutisessa 1602 moottoritiestä, joka on rakennettu yksin tätä tarkoitusta varten Kiinasta Kashmirin kautta aina Pakistanin ja Iranin rajalle saakka! Näihin siirtymä-ajan valmisteluihin kuuluu toki paljon muutakin; ihmiset tullaan uudelleen asuttamaan jonkinlaisiin maatalous-kollektiiveihin joissa he sitten tuottavat maailmalle kaiken sen tarvitseman ruoan uusiutumattomia luonnonvaroja mahdollisimman säästeliäästi käyttäen. Lisäksi ihmiset tullaan merkitsemään mikrosiruilla jolloin heidän valvontansa helpottuu, ja uudestisyntyneet kristityt tullaan sulkemaan piikkilanka-aitojen taakse lopullista tuomiotaan odottamaan. Nämä projektit lähtevät siis jo käyntiin seitsemän vuoden siirtymävaiheen aikana, mutta Illuminati kaavailee saattavansa ne päätökseen Harmageddonin taistelun jälkeen. Tämä suunnitelma ei tietenkään toteudu.

Uusi maailmanuskonto

Mitä tulee uskontoon, niin mainittakoon se, että Uusi maailmanjärjestys sallii ainoastaan yhden uskonnon ja sen harjoittamisesta tulee pakollinen kaikille. Tämä uskonto on okkultismi tai paremminkin saatananpalvonta. Jotta tietäisin kuinka tämä muutos käytännössä saadaan aikaan, minun täytyy taas kääntyä Cutting Edgen sekä oman mielikuvitukseni puoleen apua saadakseni. Cutting edge opettaa, että tämä Uusi maailmanuskonto tullaan Roomalaiskatolisen kirkon raunioille; Paavi on heidän johtajansa ja samalla Ilmestyskirjassa mainittu Väärä profeetta. Antikristus taas heidän Maan päälle laskeutunut jumalansa jota kaikki palvovat. Pidän tätä näkemystä melko loogisena, sillä Roomalaiskatolinen kirkko on jo tänä päivänä melko okkultistinen laitos, ja jos Paavi äkkiä päättäisi järjestää Uuden maailmanuskonnon syntyneeksi, hänen seuraajansa menisivät mukaan; he kun pitävät Paavia erehtymättömänä. Yksi ongelma tässä kuitenkin on: hindulaisuus, buddhalaisuus ja New Age uskovat jällensyntymiseen; kristinusko, juutalaisuus ja Islam taas eivät tätä oppia tunnusta. Kuinka nämä uskonnot saadaan saman katon alle? Pidän mahdollisena, että Uusi maailmanuskonto itse asiassa olisikin melko löyhä yhteenliittymä; tähän kirkkoon liittyvät ryhmät saisivat pitää omat erityispiirteensä. Toisin sanoen: hindut ja buddhalaiset saisivat edelleen opettaa jälleensyntymistä, roomalaiskatoliset kiirastulioppiaan, mormonit saisivat edelleen kastaa kuolleitaan ja protestantit mitä nyt sitten opettavatkaan. Olisi vain yksi sääntö: heidän täytyisi kunnioittaa Paavia johtajanaan ja Antikristusta jumalanaan. Kenties, Antikristus ei edes puuttuisi heidän oppinsa teologiseen sisältöön. Tivattaessa häneltä, esimerkiksi, vastausta kysymykseen onko jälleensyntyminen totta vai ei, Antikristus saattaisi antaa vältteleviä ja ympäripyöreitä vastauksia. Hän saattaisi jopa luvata että pitää lehdistötilaisuuden, sitten kun olot ovat rauhoittuneet, 3½ vuoden päästä rauhansopimuksen allekirjoituksesta, jolloin hän kertoisi mikä on lopullinen totuus. Lehdistötilaisuudessa hän sitten kertoisi olevansa jumala, julistaisi New Agen/saatananpalvonnan ainoaksi oikeaksi uskonnoksi ja muuttaisi Jerusalemin Temppeliin asumaan. Mitä tämän jälkeen sitten tapahtuu, sen voi lukea Raamatusta.

Olisi tietenkin paljon ihmisiä jotka eivät hyväksyisi tätä uutta uskontoa Paavista puhumattakaan: muslimit, ortodoksit ja osa protestanteista. Lisäsin ortodoksit tähän ryhmään sillä he vaahtoavat Pedon merkistä ym. muista Lopun ajan merkeistä yhtä innokkaasti kuin Leo Meller. Uusi maailmanjärjestys visioi ratkaisevansa ongelmat sillä, että Kolmas maailmansota -- sota jonka raunioista Antikristus nousee esiin -- tulee hävittämään melkein kaikki muslimit maailmasta. Lisäksi Googin sota, joka käydään tämän Kolmannen maailmansodan yhteydessä, tulee hävittämään Venäjää -- Ortodoksisen kirkon hengellistä kotia -- niin pahoin, että tämä kirkko olisi suuren hajaannuksen tilassa eikä siitä olisi suurtakaan vastustusta Uudelle maailmanuskonnolle. Osa ortodokseista liittyisikin tähän uuteen uskontoon, kun taas osa valitsisi marttyyriuden tien. Myös osa roomalaiskatolisista pitäisi parempana ryhtyä marttyyriksi. Protestanteista näitä marttyyreitä tulisi huomattavasti enemmän, mutta pidän varmana että osa luterilaisista, helluntailaisista, baptisteista jne. tulee valitsemaan "helpon tien" ja liittymään suosiolla Paavin johtamaan Uuteen maailmanuskontoon; varsinkin ne joilla on ylioptimistisia harhakuvitelmia pikaisesta tempauksesta.

Olemme siis siinä tilanteessa jossa kaikki järjestäytyneet uskontokunnat ovat yhdistyneet Paavin kanssa, ja ne jotka haluavat uskoa Jumalan Sanaan löytävät itsensä piikkilanka-aitojen takaa. Mutta vielä on yksi ryhmä: New Age. Hinduja, buddhalaisia, roomalaiskatolisia, ortodokseja jne. yhdistää löyhästi tietyt moraalikäsitykset (älä varasta, älä tee huorin, rakasta lähimmäistäsi), ja uskon että tämä osaltaan pitää tätä uutta kirkkoa pystyssä. New Age (ja myöskin satanismi) kuitenkin viittaa kintaallaan kaikenlaisille moraalikäsityksille. Kuinka New Age -uskovat saadaan mukaan tähän uuteen kirkkoon? Kysyin asiaa Cutting Edgeltä. Heidän vastauksensa oli melko ympäripyöreä, mutta tämän verran he pystyivät kertomaan: en ollut ottanut huomioon että he kuuntelevat henkioppaitaan, jotka käskevät heitä liittymään tähän kirkkoon. Kenties henkioppaat kertovat näille New Age -ihmisille, että pian Antikristus tulee tuhoamaan kaikki ne jotka eivät suostu kääntymään New Age -uskoon. Kenties nämä henkioppaat kehoittavat heitä olemaan kärsivällisiä, liittymään tähän uuteen kirkkoon, hyväksymään Paavin johtajuuden ja näyttelemään "kunnon kansalaista" siihen saakka kunnes tulee aika toimia. Sitten kun tämä aika tulee, monet Paavin opista tiukasti kiinni pitävät heittävät henkensä, mutta koska nämä ovat jo ottaneet Pedon merkin, edes "marttyyrikuolema" ei pysty heidän sielujaan pelastamaan.

Loppusanat

Lopuksi haluan sanoa, että Jumala todennäköisesti tempaa omansa pois ennen Pedon merkin käyttöönottoa, ja tähän tempausseurakuntaan kuuluu paitsi protestantteja, myös entisiä ortodokseja, roomalaiskatolisia, juutalaisia ja muslimeja -- jotka eivät tule hyväksymään Uutta maailmanuskontoa eivätkä Paavia, ja jotka ymmärtävät kääntyä pois synneistään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kuitenkin, pidän todennäköisenä sitä, että Uuden maailmanuskonnon rakentaminen on jo pitkällä siinä vaiheessa kun tempaus tulee, ja jos joku mukavuudenhalusta liittyy tähän kirkkoon, hän mitä suurimmalla todennäköisyydellä menettää paikkansa tempauksessa.


Pasi ToivonenPS: Tämä teoria saattaa olla huono, ja täynnä ristiriitaisuuksia. Kuitenkin, Ilmestyskirjan tulkitseminen on vaikea tehtävä, enkä tähän hätään saanut parempaakaan selitystä aikaiseksi.11.04.2002
 

Omituista sekoilua Patmos R.Y:ssä

"Velkaikeet murtuvat". Näin julisti Leo Meller ylpeänä maaliskuun alussa Helsingin Kristillisessä keskuksessa. Benny Hinnin saaman profetian mukaan ihmisten velkojen olisi pitänyt mitätöityä maaliskuun aikana. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Kuukauden loputtua pankkitililläni oli suurinpiirtein sama määrä rahaa kuin aikaisemminkin. Myös Rainbow:n Sveitsiläinen suklaa maksaa saman paikallisessa Siwassa saman kuin aikaisemminkin eli 1,33 euroa. Suosittelen. Velkaa minulla ei ole, mutta uskon että jos rahan arvoa ei mitätöity maaliskuun aikana, myöskään ihmisten velkoja ei ole armahdettu. En siis kehoita jättämään lyhennyksiä maksamatta. Kuitenkin, aivan kuukauden viimeisinä päivinä levottomuudet kiihtyivät Israelissa, ja hetken aikaa ajattelin että jospa olisikin alku laajamittaisen sodan puhkeamiselle Lähi-Idässä, sekä Illuminaatin Uudelle maailmanjärjestykselle. Tällöin Benny hinnin olisivat toteutuneet osittain; maaliskuun viimeisen viikon tapahtumat olisivat olleet alku sille kehitykselle jonka kautta velkaikeet olisivat todellakin murtuneet. Sen takia päätin odottaa joitakin päiviä ja katsoa mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Tällä hetkellä levottomuudet jatkuvat edelleen, mutta pelko laajamittaisen sodan puhkeamisesta näyttää väistyneen. Suomensin muutama päivä sitten melko tuoreen Cutting Edgen artikkelin jossa mielestäni melko perustellusti osoitetaan että näiden väkivaltaisuuksien tarkoituksena ei ole saada aikaan sotaa vaan oma valtio palestiinalaisille. Toisin sanoen toteuttaa Bill Lambertin Uuden Jerusalemin sovinto-projektin vaihe numero 3. Kun Arafat saa valtionsa, pörssikurssien pitäisi nousta pilviin. Tällöin viimeistään selviää, että jos Benny Hinnin profetia ei ollutkaan täysin väärä, niin se kuitenkin toteutuu paljon ennustettua myöhemmin.

Minulle on tullut tavaksi kuunnella silloin tällöin Taivaan ja maan väliltä -ohjelmaa. Täytyy myöntää että jos verrataan Pasi Turusta ja Leo Melleriä, niin Pasi Turunen on juontajista huomattavasti asiallisempi, vaikkakin olen monessa asiassa eri mieltä hänenkin kanssaan. Leo Meller on asia erikseen. Ei ole montaa vuotta siitä kun hän ylisti Billy Grahamia, vaikka mies on täysi illuminaatti! Ja nyt hän ylistää Benny Hinniä vaikka hänenkin toimissaan on paljon hämärää. Hän on julkaissut Kipinässään ainakin yhden artikkelin (luultavasti amerikkalaisilta liberaaleilta) jossa kiistetään se että helvetissä olisi kuuma! Vuosia sitten hän opetti kasetilla että ihmisen omatunto on kulttuurin aikaansaannosta! Mikäli asia olisi todella näin, yksikään pakana ei koskaan joutuisi vastuuseen teoistaan koska hän ei olisi "oikeasti" tehnyt mitään väärää! Edelleen, Leo Meller opettaa että tempaus tulee ennen Antikristusta, koska Ilmestyskirjan 4. luku alkaa näin: "Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna..." Leo ei ilmeisesti ymmärrä että tässä ei puhuta tempauksesta yhtään mitään. Ovi oli taivaassa auki koska Johannes oli menossa sinne sisälle. Täytyykö tämä asia vääntää rautalangasta: ovi oli auki Johannekselle, koska muuten hän ei olisi päässyt sinne sisälle.

Edelleen, Leo Meller opettaa että Antikristus tulee hallitsemaan vain Eurooppaa! Hän perustelee tämän Ilmestyskirjan luvun 6 jakeella 8: tässä jakeessa tuhkanharmaa hevonen, jolla kuolema ratsastaa, saa haltuunsa neljäsosan maata. Leo Meller uskoo että tämä, sekä kaikki muut kuudennen luvun vitsaukset koskevat vain Eurooppaa ja sen lähialueita, niin että neljäsosa asuttua maanpiiriä tulee katetuksi. Koska ensimmäinen hevonen (Ilm. 6:2) todennäköisesti kuvaa Antikristusta, hän tulkitsee että tällöin myös hän saa haltuunsa vain neljäsosan asutetusta maapallosta -- eli Euroopan.

Minusta tämä on lapsellinen selitys. Minusta on paljon loogisempaa tulkita jaetta 8 niin, että neljäsosa maapallon väestöstä saa surmansa, ja että nämä kuolemantapaukset sattuvat tasaisesti kaikkialla maapallolla. Edelleen, Wilkerson, Cutting Edge, David J. Meyer ja monet muut opettavat että Yhdysvallat -- ei Eurooppa -- on kaikkein syntisin kansakunta, Jos Antikristus hallitsisi vain Eurooppaa, amerikkalaiset saisivat jatkaa rauhassa kulutusjuhliaan, ostaa tavaroita dollareilla, eikä Pedon merkistä olisi pelkoakaan. Ajatteleeko Leo Meller että amerikkalaiset saavat sikailla niin paljon kuin ikinä tahtovat ja saada silti syntinsä anteeksi niin etteivät joudu kärsimään tekojensa seurauksista? Vai pelastuuko ihminen automaattisesti jos hän syntyy Yhdysvaltain kansalaiseksi?!

Suomi ei ole täydellinen maa, meillä on omat ongelmamme, mutta meillä on silti monet asiat paremmin kuin Yhdysvalloissa: toimiva julkinen liikenne, terveellinen kouluruoka, ihmiset eivät ota autoa lyhyille kauppamatkoille, parempi sosiaaliturva, ja paljon muuta. Jos lähdetään siitä olettamuksesta että Amerikka hyvä Eurooppa paha, niin se kuulostaa jopa solvaukselta suomalaisen korvissa. Ei tarvitse kuin katsoa jotain Divorce Courtia, Ricky Lake Show:ta tai jotain muuta vastaavaa, niin huomaa pakostakin että 90% amerikkalaisista on pilalle hemmoteltuja kakaroita jotka ovat tottuneet aina saamaan tajtonsa läpi. Antikristus tulee käyttämään tätä tosiasiaa hyväkseeen.

Entäpä sitten Leo Mellerin "kerran pelastettu, aina pelastettu" -oppi? Tässä heillä menee sormi suuhun ja pahasti (ollakseni täsmällisempi sanoisin vielä että pallo hukassa ja pasmat sekaisin). Leo Meller on opettanut, että siinä vaiheessa jolloin kerran pelastettu ihminen on luopumassa uskostaan, Jumala surmaa hänet ettei Hänen tarvitsisi tuomita häntä helvettiin. On se vaan kumma että Jumala salli Martti Lutherin kirjoittaa teoksen "Juutalaisista ja heidän valheistaan" ja antoi hänen silti pysyä hengissä. Muutama viikko sitten Pasi Turunen selitti, että uskosta luopuminen oli mahdollista, mutta ainoastaan Vanhan liiton aikana. Vaikka hän näin pienen myönnytyksen tekikin, niin tilanne ei tästä paljon parantunut. Minä uskon että Raamattu on puhtaasti Jumalan Sanaa. Täten sitä on myös Vanha Testamentti. Jumala tarkoituksella hankaloitti Vanhan Liiton omaisuuskansansa ihmisten elämää lukuisilla säännöillä ja määräyksillä -- en tiedä tarkkaan miksi, mutta kysyn sitä Häneltä silloin kun tapaan Hänet kasvoista kasvoihin. Mutta, sitä en voi sulattaa että Vanhan Liiton aikana ihmisillä olisi ollut mahdollisuus luopua uskosta, mutta että Uuden Liiton aikana Jumala pelastaa vaikka väkisin; että sellaisella ihmisellä joka syntyi Vanhan Liiton aikaan sattui vaan olemaan niin huono tuuri, että -- sen lisäksi, että hänen täytyi elää raskaiden säädösten alla, ja ilman McDonaldsia ja Playstationia -- he olivat suuressa vaarassa menettää pelastuksen ja joutua helvettiin. Tällöinhän Jumalan täytyisi pyytää heiltä anteeksi sitä että he olivat syntyneet huonoon ajanjaksoon!

Eiköhän Mellerillä ja kumppaneilla olisi aika ryhdistäytyä, niin että he voisivat vielä pelastaa osan arvostuksestaan. Tämä ryhdistäytyminen merkitsisi sitä että he ottaisivat oppia Cutting Edgestä ja vaikka kutsuisivat heidät Helsinkiin luennoimaan. Mutta tämäkin vuodatus taitaa olla turhaa. Jos on tottunut pitkän ajan kuluessa ajattelemaan tietyllä tavalla; tällaisen ihmisen päätä on vaikea kääntää -- vaikka esittelisi kuinka vahvoja perusteluja tahansa. Sitäpaitsi, huomiota herättävät aiheet -- kuten sellaiset joissa ryhdytään ennustelemaan päivämääriä -- saavat kyllä ihmiset liikkeelle ja tuovat rahaa; Patmos kerää kolehdin kuuntelijoilta, myy kirjoja ja lehtiä. Lisäksi he nauhoittavat kokoukset kasetille ja myyvät niitä edelleen. Toki raha menee hyvään tarkoitukseen, mutta jos rahaa pyritään haalimaan "hinnalla millä hyvänsä", se helposti kostautuu ja näin ikävät seuraukset peittävät alleen moninkertaisesti alussa saadun hyödyn.

Paljastukset jatkuvat

Leo Mellerillä on ansiokas historia yhteistyöstä liberaalien Raamatunopettajien kanssa. Aika Oy:n julkaiseman Viimeisten päivien vaellus -kirjasarjan innoittamana myös Kuva ja Sana julkaisi kirjan Tim LaHaye:ltä, nimeltään "Tuuliin ja pilviin". Aiheena mikäs muukaan kuin tempaus. Taas yksi liberaali opettaja lisää luetteloon. Olen jo kauan ajatellut, että näissä kirjoissa on jotakin "mätää". En vain ole kyennyt tarkemmin yksilöimään mitä. Kuitenkin, julkaisin jo aikoja sitten artikkelin jossa arvostelin näitä kirjoja. Kirjoitin muutama päivä sitten ainoalle luotettavalle taholle -- Cutting Edgelle -- ja kysyin heidän mielipidettään asiasta. Vastauksessaan he paljastivat asioita jotka olivat järkyttävämpiä kuin mitä osasin odottaa. Kirjoissa eräs henkilö ottaa Pedon merkin ja on silti pelastettu!! Luonnollisesti Cutting Edge on jyrkästi eri mieltä tällaisen tulkinnan kanssa, ja niin pitää ollakin, sillä kristityn velvollisuutena on johdattaa mahdollisimman paljon ihmisiä pelastukseen. Tim LaHayen ja Jerry B. Jenkinsin tapauksessa saattaa käydä niin että tuhannet tai jopa miljoonat ottavat Merkin ja joutuvat kadotukseen koska ovat uskoneet mitä nämä ovat kirjoittaneet. Silloin kun Aika Oy teki somimuksen LaHayen ja Jenkinsin kanssa vuosia sitten, Aika Oy:n ihmiset eivät todennäköisesti tienneet mihin suuntaan juoni kirjoissa kääntyy. Mutta kun Kuva ja Sana päätti julkaista kirjan "Tuuliin ja Pilviin", heidän täytyy tietää enemmän. Minulla ei ole varaa ostaa kaikkia eteeni tulevia kirjoja, joten en tiedä mitä LaHaye opettaa Pedon merkistä kirjassa Tuuliin ja Pilviin. Vai opettaako mitään. Onkin mahdollista että Kuvan ja Sanan ihmiset eivät tienneet, että LaHaye ja Jenkins opettavat että Pedon merkin ottanut voi pelastua. Toinen vaihtoehto on se, että Leo Meller valmistelee kaikessa hiljaisuudessa julkilausumaa, että Jumala "rakkaudessaan" sallii sellaisenkin pelastuvan joka ottaa Pedon Merkin.

Leo Meller tulkitsee Raamattua niin että eronnutkin voi mennä uudelleen naimisiin. Jos Meller äkkiä julistaisi että Pedon merkin voi ottaa, se olisi looginen jatko tälle ja monille muille hänen liberaaleille tulkinnoilleen.20.05.2002
 

Avoin kirje KTS:lle ja muille teosofeille

Minä tutkin aikoinani paranormaaleja asioita, idän filosofioita jne, ja syy miksi minä hylkäsin nämä ja käännyin Elävän Jumalan puoleen (fundamentalistiseksi kristityksi) oli se, että oppi jälleensyntymisestä ja usko persaanalliseen Jumalaan ovat täysin toisensa pois sulkevia asioita. Ne jotka uskovat jälleensyntymiseen uskovat että "jumala" on vain jokin maailmankaikkeudessa vaikuttava persoonaton voima jota voi käyttää mielensä mukaan joko hyvään tai pahaan. Myöskään olosuhteet johon ihminen syntyy eivät riipu edellisen elämän aikana tehdyistä hyvistä tai pahoista teoista, vaan ainoastaan siitä kuinka pitkälle henkisessä kehityksessä ihminen on edennut. Teosofisen seuran perustaja Madame Blavatsky ei ole poikkeus. Näen että tämä filosofia: teoistaan ei tarvitse maksaa on ollut perusta Hitlerin ja muiden hirmuhallitsijoiden toimille. Myös tulevan Antikristuksen filosofia perustunee tähän.

Pekka Ervast on yhdistänyt filosofiaansa kristinuskoa ja New Agea, koska suomalaiset eivät olisi hyväksyneet filosofiaa jonka mukaan pahoista teoista ei tarvitse maksaa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa; Rauni-Leena Luukanen on useasti sanonut että universumi itsessään on jumala. Hän nauraisi Ervastin lapsellisille käsityksille.

Ikuinen rangaistus tulisessa järvessä on pientä sen rinnalla että esimerkiksi Hitler saisi palkinnon "henkisestä valaistuneisuudestaan", jonka osoitti se että hän oli kitkemässä juutalaisia jotka olivat vanhan juurirodun jäänne ja joilla ei sen tähden ollut oikeutta elää Hitlerin Uudessa maailmanjärjestyksessä.

Olen hyvin perillä teorioista joiden mukaan esimerkiksi Alexandrian Kirjaston palossa olisi tuhoutunut arvokkaita dokumentteja, jotka olisivat todistaneet Raamatun luomiskertomuksen valheelliseksi. On täysin mahdollista että esimerkiksi Atlantis olisi todella ollut olemassa, mutta jos otamme kirjaimellisesti Luukkaan Evankeliumin sukupuun, niin vedenpaisumus olisi tapahtunut noin vuonna 3400 e.Kr ja Atlantiksella olisi ollut aivan riittävästi aikaa saavuttaa kukoistus ja tuhoutua vedenpaisumuksen jälkeen. Esimerkiksi seitsemän vuotta kestänyt kuivuus (1 moos. 41-44) on saattanut johtua Atlantiksen tuhoutumisen seurauksena syntyneestä tuhkapilvestä. Hiidenkirnut, jäätyneet mammutin ruhot, Nooan arkin jäännökset Araratilla, ihmisten pitkä elinikä muinoin voidaan selittää vain maailmanlaajuisen vedenpaisumuksen avulla. Atlantiksen tuhoutuminen ei olisi saanut aikaan tällaisia mullistuksia.

K.T.S, kun Antikristus tulee, hän eksyttää Sinut koska hän lupaa kaikkea hyvää kaikille eikä pelottele ihmisiä helvetillä. Lisäksi hän todennäköisesti selittää että Jeesus Kristus, jota vastaan ihmiset kokoontuvat Harmageddonin taistelussa on Vanhan Testamentin "paha jumala" jota vastaan pitääkin sotia.Takaisin
 

Cutting Edge Finland