Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

ALKUSANAT

Vuonna 1990, minulta tuli kirja The Watchtower & The Masons. Tämä kirja yhdisti Jehovan todistajien Vartiotorni-yhdistyksen vapaamuurareihin. Jotkut Be Wise As Serpents -kirjan luvut oli kirjoitettu The Watchtower & The Masons -kirjaa varten, mutta niitä ei käytetty.

Vuonna 1990, Minä aloin etsiä julkaisijaa kirjalle Be Wise As Serpents sillä tällainen työ ansaitsi tulle julkaistua kunnolla tunnetun julkaisijan toimesta. Kuukaudet kuluivat kalenterissani, ja kello tikitti kohti Uutta maailmanjärjestystä kun minä etsin julkaisijaa. Koska kenelläkään ihmisellä ei voi olla täydellistä monopolia tämän aiheen faktoihin, minä toivotin tervetulleeksi muiden avun. Minä etsin ketä tahansa joka voisi liittyä yhteen minun kanssani tai arvostaa/ymmärtää minun tutkimuksiani. Minä voisin sallia jopa sen että he julkaisisivat minun tutkimukseni omalla nimellään. En löytänyt ketään. Tässä vaiheessa näyttää siltä että minut jätetään jakamaan tämä viesti jonka Herra on antanut minulle ilman työtoverin tai julkaisijan apua.

Vuoden 1991 kesäkuuhun mennessä julkaisija oli löytynyt. Mutta Herra laittoi minun sydämeeni joulukuussa 1991 että minun täytyisi julkaista tämä itse.

On silti paljon tutkimustyötä tehtävänä. Esimerkiksi, eräs saatanallisen Illuminaatin hierarkian ex-jäsen paljasti että Russellin perhe on eräs kolmestatoista saatanallisesta perheestä jotka ovat sukupolvi toisensa jälkeen siirtäneet saatanallista voimaansa eteenpäin. Olisi mukavaa mikäli minulla olisi aikaa saada päätökseen tämä genealoginen työ jonka minä aloitin Charles T. Russellin perheestä nähdäkseni kuinka ne sopivat muihin Russelleihin.

Joten miksi julkaista viimeistelemätön kirja? Tämä informaatio on hyvin ajankohtaista. 1992 on merkittävä vuosi satanisteille potkaista käyntiin sarja kriisejä tuoda maailma Saatanan hallintaan. En voi luvata että tulevaisuudessa olisi tilaisuutta julkaista kirjoja kuten tämä. Sotatila-lait voivat tulla milloin tahansa muutaman seuraavan vuoden aikana.

Jos minä voisin taistella yhtä asiaa vastaan tämän kirjan avulla se olisi pelko. Jos me tiedämme mitä vastaan me olemme, minä uskon että se vie pois jonkin verran tuntemattoman pelkoa. Mitä enemmän me etsimme Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, ja mitä enemmän me rakastamme ja tottelemme Jumalaa sitä vähemmän me pelkäämme. Kristus varoitti: "Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa ettette peljästy." [Matteus 24:6] Kristus sanoi myös: "...älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai joisitte..." [Matteus 6:25] Edelleen: "Älkää mistään murehtiko..." [Fil. 4:6]

"Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee." [Psalmi 37:5]

Me olemme kykenemättömiä näkemään kuinka Jumala antaa voiton tästä kaikesta. Me tiedämme että se on jonkinlainen voiman ja kunnian ihmeellinen esitys. Mutta me iloitsemme Herran kanssa aina, ja ymmärrämme että tänään on se päivä jonka Herra on tehnyt, me elämme aina yhden päivän kerrallaan, ja iloitsemme siitä. Tämä kirja kutsuu ihmisiä kohtaamaan todellisuuden sellaisena kuin se on tänään. Minä uskon että jos me olemme kykenemättömiä kohtaamaan mikä todellinen tilanne on meidän pelkojemme vuoksi, silloin Uuden maailmanjärjestyksen monet lonkerot jatkavat meidän elämämme tuhoamista, se jatkaa meidän resurssiemme kalvamista, ja se jatkaa meidän harhaanjohtamistamme. Antakoon Jumala sinulle toivon ja rohkeuden hengen jonka vain Jumala voi antaa kun sinä luet tätä.

Tämä kirja on omistettu kaikille miehille ja naisille jotka ovat saaneet surmansa vastustaessaan Maailmanhallitusta.

Joidenkin ihmisten kuolema on kuvailtu "onnettomuutena" tai "itsemurhana", joissain tapauksissa olosuhteet näiden oletettujen "itsemurhien" ympärillä ovat sellaiset että itsemurha kaikkein viimeisin mahdollisuus. Minä en anna heidän murhaajilleen lohdutuspalkintoa vähätellä heidän marttyyrikuolemaansa. On aika antaa tunnustus näille sankareille heidän taistelustaan totuuden ja vapauden puolesta. Useimmat listan ihmisistä surmattiin vapaamuurareiden toimesta sillä he tunsivat totuuden. Mutta lukija saattaa löytää että salaliittojen johtamat organisaatiot ovat teurastaneet miljoonia. Nämä miljoonat olivat heidän uhrejaan.

Kirjailijan esipuhe

Minun tahtoni on antaa sinulle todisteita. Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä, jätä esipuheet, jne. väliin.

Olen antanut kirjalle nimen "Be Wise as Serpents, And Harmless as Doves".

Tämä viittaus käärmeeseen muistuttaa meitä siitä että tämä viekas käärme oli uhka sillä Eeva oli naivi. Viisaus perustuu oikeaan ja tärkeään tietoon. Tämä käärme oli viisas, koska hän tiesi mitkä asiat olivat ratkaisevia. Paha oli Eevan viitekehyksen ulkopuolella. Hän ei tiennyt että häntä vieteltiin. Hän ajatteli saavansa omenan. [Raamatussa ei sanota että tämä hedelmä olisi ollut nimenomaan omena. Suom. huom.] Hän ja Aadam eivät tienneet tarpeeksi tunteakseen tarvetta ymmärtää asiat. Jokin joka oli niin yksinkertaista kuin palan haukkaaminen omenasta merkitsi eroa uskollisuuden ja kapinoinnin välillä. Naiviuden aika päättyi Eevan osalta. Hän sai omenansa.

Tämä toinen osa "...viattomat kuin kyyhkyset" on vastaus ensimmäiseen osaan. Samalla kuin kyyhkyset ovat todellisen valaistumisen ja ennustamisen symboleita ne eivät kanna kaunaa toisiaan kohtaan.

Eevan kertomuksen modernissa versiossa, me löydämme hänet ajattelemasta itsekseen kun hän tapaa käärmeen: "Minun pastorini on kehoittanut minua olemaan opiskelematta vastustajia ja kultteja. Meidän tarvitsee ainoastaan tietää miltä aito raha näyttää ja olla opiskelematta väärennöksiä. Minun pastorini on kertonut minulle miltä omena näyttää, ja se on todellinen omena. Se on aito omena, ja aidot omenat ovat syötäväksi kelpaavia. Mmmmm." Eeva kuitenkin saa omenansa, ja on edelleen naivi.

Tämä kirja paljastaa komposiitti-käärmeen joka on tehnyt pahaenteisiä suunnitelmia koskien jokaista. Kristittyjä viehättää käärmeen tarjoama kauniin näköinen omena nimeltään Uusi maailmanjärjestys. Tämä kirja vastaa kysymyksiin kuten miltä tämä käärme näyttää, missä se on, mikä on sen voima.

Tämä kirja perustuu todisteisiin ja todistuksiin. Dokumenteista ja kirjoista hankittujen todisteiden lisäksi, tämä työ perustuu kymmenien informoitujen ihmisten haastatteluihin. Näihin kuuluu Jehovan todistajia, ex-Jehovan todistajia, mormoneita, ex-mormoneita, uusaikalaisia, ex-uusaikalaisia, roomalaiskatolisia, juutalaisia, vapaamuurareita, ex-vapaamuurareita, jne. Kaikkein vahvimmat todisteet ovat henkilökohtaiset todistukset joita ovat antaneet minulle ne ihmiset jotka ovat olleet läheisesti tekemisissä salaliittolaisten kanssa. Valitettavasti, niiden pahuudesta johtuen jotka pyrkivät orjuuttamaan meidät suurien suunnitelmiensa avulla, minun lähteeni ovat anonyymejä. Tämä on ymmärrettävää; tämä on välttämättömyys hengellisessä sodankäynnissä voimakkaita salaliittoja vastaan.

Se mitä minä olen tehnyt tässä julkaisussa voitaisiin kutsua tiedusteluraportiksi meidän vastustajastamme. Meille on tuttua että koripallo- ja jalkapallojoukkueet lähettävät tiedustelijoita nähdäkseen mitä heidän vastustajansa tekee. Meille on tuttua kuinka jännittynyt voimistelija on seuratessaan ja tehdessään arvioita vastustajansa liikkeistä. Meistä olisi hyvin tyhmää jos joukkue päättäisi sulkea silmänsä ja korvansa kun toinen joukkue pelaa.

Onko tiedusteluraportit jo tehty? Me tarvitsemme parempia. Ne joita meillä on koettavat pysäyttää joen virtaamisen kivellä padon asemesta. Näiden tiedusteluraporttien täytyy kyetä antamaan meille ratkaisu, todellinen parannuskeino joka pysäyttää virtaamisen sillä ne laskevat oikein joen leveyden. Kuinka leveä on tämä virtaama? Tämä raivoava koski on vallan salaliitto joka ulottuu elämän jokaiselle alueelle missä valta on -- uskonto, politiikka, talouselämä, koulutus, joukkoviestimet, tiede; ja tämä joki on virrannut satojen vuosien ajan. Se on jopa taitavasti luonut oman oppositionsa, joka säännöllisesti suorittaa etukäteen suunniteltuja, vaarattomia vastaiskuja.

Takaisin koropallo-analogiaan, uskonko minä todellakin että me voimme lyödä maailman sen omassa pelissä, varsinkin kun vastustajalla on kotikenttä-etu? ei, jos me pelaamme heidän säännöilään. Kyllä, jos me palaamme omilla säännöillämme. Sinä löydät ohjeet tehdä näin kolmannesta osasta.

Lopussa sillä ei ole merkitystä että kuka voittaa taistelut, vaan sillä että kuka on voittajan puolella sitten kun sota on ohi. Logiikka yksin kertoo sinulle että paha, jolla on taipumus tuhota itseään ei voi olla lopullinen voittaja. On ilmiselvää että älykäs luoja on luonut elämän. Luuletko sinä että älykäs luoja on luonut elämän ainoastaan antaakseen sen tuhota itsensä?

Kuinka me pidämme kirjaa pisteistä hengellisessä sodassa? Onko totuuden puolesta surmansa saanut marttyyri voitto vai tappio totuudelle? Minä henkilökohtaisesti en voi istua hiljaa ja katsoa vierestä kun minua ja minun rakkaimpiani orjuutetaan. Minua inhotti nähdä kun johtajat joita kristityt ihmiset katsovat ylöspäin myyvät heidät orjiksi. Olen väsynyt siihen kun kristilliset kirjakaupat ovat täynnä valheita samalla kun totuudesta vaietaan.

Tietysti, kaikenkattava työ salaliitosta olisi liian laaja, joten tämä teos keskittyy antamaan uutta informaatiota koskien sitä missä tämä viekas käärme on kätkeytynyt uskontoon.

Tämä uskonnollinen ulottuvuus olisi ohut ilman lisätietoa muilta alueilta. Itse asiassa, tämä teos on suunniteltu täyttämään aukot ja nitomaan yhteen tiedusteluraportit jotka ovat saatavilla.

Suuri tietämys joka minulla on tästä aiheesta vaatii minua varoittamaan toisia. Minä yritin ilman menestystä ojentaa tutkimustulokseni toisille, mutta lopussa minulle selvisi että minun täytyisi suorittaa tämä tehtävä yksin.

Miksi me tarvitsemme taas uuden kirjan maailmanuskonnon maailmanhallituksesta?

Ensiksikin, salaliiton vallan luonne on niin laaja että mikään kirja ei kata sitä täysin. Sen valta on kolmitasoinen: a) Ne jotka ovat vihkiytyneet tähän salaliittoon; b) Ne jotka on harhaanjohdettu ja jotka ovat ostaneet tämän filosofian; c) Ne joita tämä salaliitto salaisissa papereissan kutsuu "karjaksi" -- ne jotka kulkevat ajan hengen mukana. Sen valta on moniulotteinen. Monet kirjat jotka ovat yleisön saatavilla ainoastaan raapaisevat sen uskonnollisen ulottuvuuden pintaa; tai jopa teeskentelevät että uskonnollista näkökulmaa ei ole olemassa.

Jopa suurin osa kristillisistä kirjoista vähättelee hengellisen vaaran todellisuutta joka on peräisin ihmisten salaliitoista. Tämä kirjan yritys katsoa todellisiin tilanteisiin jotka ovat lavasteiden takana toivottavasti paljastaa tämän vallitsevan pietistisen näkemyksen heikkouden joka kapea-alaisesti määrittelee kristityn vihollisen "paholaiseksi".

Seurauksena siitä että pietismillä on niin suuri vaikutus Läntisen maailman protestanttisuuteen tänä päivänä, monet kristityt näkevät että hengellinen sodankäynti on jotakin sellaista jota tapahtuu ainoastaan hengellisellä tasolla, sellaista jolla on tekemistä ainoastaan paholaisen kanssa, ja jota tapahtuu ainoastaan henkilökohtaisella tasolla. Maailmaa ei nähdä uhkana. Tämä pietismi suojaa kristityt siltä tosiasialta että maailma haluaa tuhota heidät, että on olemassa lihaa ja verta olevia ihmisiä ja todellisia ihmisten instituutioita joilla on halu fyysisesti satuttaa heitä.

Seuraus pietistisestä maailmankuvasta on se että se suojaa protestantteja kokemasta kristillisen yhteisön hengellistä voimaa. Pelastus nähdään hyvin itsekkäästi henkilökohtaisella tasolla eikä kristillisen yhteisön aspektina. Pietismille seurakunta on pelkästään yksilöiden kokoontuminen yhteen. Ottaen huomioon seurakuntien laajan kirjon, jopa lahkojen joita minä olen kokenut, minun mielipiteeni on että lukuunottamatta pieniä poikkeuksia, ainoat kristilliset ryhmät jotka ovat todella kokeneet kristillisen yhteisön olivat niitä jotka säilyttivät anabaptistien perinteet. Nämä yhteisöt tietävät jo että maailma ei ole neutraali ympäristö, sillä he yrittävät vilpittömästi elää todeksi Kristuksen vuorisaarnaa. Antaakseni yhden esimerkin: amishit uskovat että kristittyjen täytyisi pitää huolta vanhuksista. He eivät näe valtiota neutraalina tai hyväntahtoisena voimana vaan antikristillisenä voimana. Tästä näkemyksestä johtuen he eivät suostu ottamaan osaa eläke-ohjelmaan ja he hoitavat vanhuksiaan monin tavoin muita paremmin. Koska nämä kristityt ovat halukkaita hyväksymään että maailma jossa he elävät sisältää todellisia vihollisia, tällaiset kristilliset yhteisöt toimivat tietämättään Uutta maailmanjärjestystä vastaan vaikka he eivät ole tietoisia inhimillisen salaliiton laajuudesta jonka tämä kirja paljastaa. Pietistit kieltäytyvät näkemästä USA:n hallitusta uhkana, ja heille ei ole ongelma antaa valtiolle lisää valtaa huolehtia heidän vanhuksistaan.

Toiseksi, tämä kirja Be Wise as Serpents kirjoitettiin näyttämään maailmanuskonnon todellinen laajuus ja syvyys samalla kun kouluttaa lukija ymmärtämään millaiset suhteet maailmanuskonnolla on muihin salaliiton ulottuvuuksiin.

Tämä kirja on suunniteltu jokaiselle vapautta ja totuutta rakastavalle henkilölle. Sinun ei tarvitse olla kristitty arvostaaksesi tätä kirjaa. Minun arvaukseni on että surullisesti monet ei-kristityt ovat liian aivopestyjä jotta he lukisivat mitään kristityn kirjoittamaa. Joillakin tavoin, minä voin tuntea myötätuntoa ei-kristittyjä kohtaan tämän osalta sillä paljon siitä mitä tyrkytetään "kristillisenä" on roskaa.

Minun kirjassani ei ole pyhiä lehmiä. Minä kohtelen Jumalaa Kaikkivaltiasta kunnioituksella ja arvostan Hänen Sanaansa totuutena sillä minun elämässäni se on osoittautunut todeksi. Monet ihmiset pilkkaavat Jumalaa ja Raamattua mutta eivät ole vilpittömästi koetelleet näiden luotettavuutta. Ihmiset jotka eivät ole kokeneet Jumalan voimaa elämässään eivät ymmärrä minun motivaatioitani. Minä pidin yllä kirjoittaessani tätä kirjaa vakaumustani että Jumalan voima jonka minä olen henkilökohtaisesti kokenut jollakin tavoin lopulta voittaa tämän sodan pahuutta vastaan. Se on minun käsityskykyni ulkopuolella että kuinka; Jumalan tiet ovat korkeammalla kuin minun tieni, joten minä olen halukas luottamaan että voitto saavutetaan, ilman että minulla olisi erityistä ilmestystä tai näkyä tulevaisuudesta. Olen Herran sotilas, valmiina seisomaan paikallani ja taistelemaan. Tämä on minun velvollisuuteni.

Jos tämä kirja koskaan näkee julkaisun, minä olen ainoastaan tehnyt velvollisuuteni maatani kunnioittaen, Jumalan valtakuntaa. Minä toivon että muut ovat valinneet korkeamman täyttymyksen valon etsinnälleen liittymällä mukaan.

May God Bless You.

Persona Vitae

Ihmisten lukumäärä jotka ovat mukana tavalla tai toisella tämän kirjan tapahtumissa on kuin mielen hiekka. Seuraavassa on osittainen lista merkittävistä Uuden maailmanjärjestyksen pelaajista joita sinä kohtaat tässä kirjassa.

Aivan kuten aina näyttää olevan halukkaita sieluja tarjoamaan itsensä Uudelle maailmanjärjestykselle, tulee aina olemaan miehiä ja naisia joilla on rohkeutta seisoa hyvyyden ja totuuden puolesta. Tämä lista on vain jäävuoren huippu, eikä merkitse että nämä ihmiset olisivat tehneet enemmän kuin toiset, vaan pikemminkin heidät on valittu sen tähden että heillä on osuutensa tässä käsikirjoituksessa. Tärkeitä määritelmiä

Kaksi sanaa jotka täytyy määritellä ennenkuin lukija jatkaa ovat "kristitty" ja "juutalainen".

Kristitty -- Oli minun haluni käyttää kieltä sen yleisessä käyttötarkoituksessa. Kuka minä olen sanomaan että onko henkilöllä lupa kutsua itseään kristityksi? Tässä kirjassa ensisijaisesti käytetään tätä termiä sen laajimmassa merkityksessä. Valitettavasti, sen yleinen käyttö on niin laveaa että sillä on vain vähän todellista merkitystä. Tänään, on vaikea sanoa "olen kristitty" Kristuksen opetuslapselle sillä tämä sana on vailla merkitystä. Tässä kirjassa sitten, jos satanisti kutsuu itseään kristityksi, häneen nimellisesti viitataan tässä kirjassa tähän tapaan (sana kristitty on saattanut alunperin olla halventava nimitys Kristuksen opetuslapsista). Ainoa muunlainen järkevä vaihtoehtoinen käyttö tälle sanalle on sen oikeutettu kapea-alainen merkitys mikä tarkoittaa aitoa Jeesuksen opetuslasta ja tätä sanaa satunnaisesti käytetään tässä sen oikeutetussa kapea-alaisessa muodossa.

Pitäisi huomauttaa että Jeesus käski opetuslapsiaan rakastamaan vihollisiaan ja tekemään heille hyvää. Tämä tarkoittaa että useimmilla kristillisillä kirkoilla ei ole Kristuksen kaltaista maailmankuvaa. Tai sanoakseni sen selvemmin, suurin osa siitä mitä kutsutaan kristilliseksi ei ole kristillistä. Protestantit tai katoliset eivät näe mitään väärää siinä että miljonääri-evankelista saarnaa Jeesuksen sanoja köyhille. Myöskään monet heistä eivät tunne oloaan epämiellyttäväksi että protestantilla saattaa olla "Jeesus sydämessään", hän saa tukea antavia rukouksia kenttäpapilta ja sitten kiipeää hävittäjään ja pudottaa 250 kilon pommin viattomien sivullisten päälle. Jeesus jatkoi temppelin kutsumista "Jumalan huoneeksi" vaikka siitä oli tullut varkaiden pesäpaikka. Mieluummin kuin että kutsuisin näitä kaikkia ryhmiä joita salaliitto käyttää hyväkseen "pseudo-kristillisiksi", minä pidän parempana käyttää heidän omia nimityksiään. Todelliset kristityt ovat äärimmäisen pieni kaltoin kohdeltu vähemmistö. Vaikka on suosittua sanoa että on tuomitsevaa sanoa että joku ei ole kristitty, on yhtä lailla tuomitsevaa sanoa että hän on kristitty. Tuomitseminen tarkoittaa mielipiteiden muodostamista jostakin, määritellä autoritaarisesti. Raamattu käskee kristittyjä muodostamaan mielipiteen ihmisten toimista ja hedelmistä perustuen Raamatun auktoriteettiin.

Olen tehnyt tätä tutkimustyötä -- en sen tähden että olisin joitakin tiettyjä henkilöitä tai uskontokuntia vastaan vaan -- koska Kristus on ostanut minut, ja koska minä uskon että pettureiden paljastaminen (sudet lampaiden vaatteissa) suojelee laumaa ja rohkaisee ihmisiä etsimään jumalallisia ihmisiä. Kaikista tieteellisistä, taloudellisista ja poliittisista tutkimuksista puuttuu Jumalan, Luojan elintärkeä ääni. Hän voi ja Hän auttaisi ratkaisemaan ihmiskunnan ongelmat jos ihmiskunta vain kuuntelisi. Mutta Jumalan kuunteleminen tarkoittaa sitä että lopetetaan valtaan liittyvien kulttien kuunteleminen. Kuinka kultti voi puhua Jumalasta tuntematta Häntä? SItävastoin, siellä on kollektiivinen tietämättömyys kun ihmiset sallivat Vallan uskonnollisesti johtaa heitä. Nämä ihmiset, vaikka ovatkin nimellisesti kristittyjä, elävät ja palvovat hämärän rajamailla niin että he eivät voi erottaa mustaa valkoisesta, sillä kaikesta harmaasta joka on tullut tulokseksi, jossain matkan varrella mustasta on tullut valkoista ja valkoisesta mustaa. Sen määritelmä mikä on todella kristillistä on kadotettu näillä hämärän rajamailla.

Juutalainen -- Jotkin ihmiset väittäisivät että tämän sanan täytyy tarkoittaa joko rotua tai uskontoa. Se voi viitata rotuun -- Juudan heimon jälkeläisiin. Se voi myös viitata niihin jotka harjoittavat juutalaista uskontoa. Tätä sanaa on käytetty määrittelemään sekä rotua että uskontoa, mutta tänään sitä ei voi rajoittaa kumpaankaan. Tänään "juutalaiset ihmiset" eivät ole "yksittäinen rotu" eivätkä he myöskään muodosta "yksittäistä uskontoa". Juutalaisten kirjo ulottuu ateisteista, humanisteista, satanisteista ja ortodoksisista Talmudin seuraajista Tooraa noudattaviin suoraselkäisiin miehiin ja naisiin. Jewish Encyclopedia käyttää termiä "juutalainen" tarkoittamaan niitä jotka seurasivat jonkin aikaa.

Rabbi Morris N. Kertzner on hyvin tunnettu rabbi. Kun häntä pyydettiin selittämään judaismia hän antoi hyvin tarkoituksenmukaisen vastauksen kysymyksiin kuka on juutalainen.

"Kuka on juutalainen? On vaikea löytää yksittäistä määritelmää. Juutalainen on sellainen joka hyväksyy juutalaisen uskon. Tämä on uskonnollinen määritelmä. Juutalainen on sellainen joka, ilman muodollista uskonnollista liittymistä tuntee juutalaisuuden opetukset, sen etiikan, sen kirjallisuuden -- omanaan. Tämä on juutalaisuuden kulttuurillinen määritelmä. Juutalainen on sellainen joka pitää itseään juutalaisena tai jota hänen yhteisönsä pitää juutalaisena. Tämä on juutalaisuuden "käytännöllinen" määritelmä. Professori Mordecai Kaplan kutsuu juutalaisuutta 'sivilisaatioksi'. Juutalaiset jakavat yhteisen historian, yhteisen rukouksen, valtaisan määrän kirjallisuutta, ja kaiken yläpuolella, yhteisen moraalisen ja hengellisen tarkoituksen. Juutalaisuus on todella elämäntapa." ["A Guide to the Religions of America", Simon & Schuster, 1955, s. 65]
Mielenkiintoista Rabbi Kertzerin näkemyksessä on se, että huolimatta siitä että onko henkilö uskonnollinen tai maallinen, juutalaiset ovat "sivilisaatio" joka jakaa yhteisen tarkoituksen.

Vapaamuurari Richard Carlile lainaa mielellään kirjaansa nimeltään Manual of Freemasonry jossa pastori Robert Taylor väittää että termi "juutalainen" oli alunperin kahdennentoista eleusinialaisen mysteerin termi, joka oli korkein taso. Nämä eleusinialaiset mysteerit alkoivat ainakin 1.400 vuotta ennen Kristusta ja niihin kuuluivat Isiksen palvonta ja seksuaaliset riitit. Ne jotka osallistuivat korkeimmalle eleusinialaiselle tasolle kutsuttiin nimellä "juutalainen" ja ajateltiin että heistä tuli jumalia tämän jumalallistamis-prosessin myötä. Jotkut sitten näkivät termin "juutalainen" tulevan -- ei niinkään Juudan heimosta vaan -- siitä tosiasiasta että Banjaminin, Juudan ja Leevin heimojohtajat vihittiin babylonialaisiin mysteereihin. Vapaamuurari-looshit ja ruusuristiläiset väittävät jatkavansa näiden eleusinialaisten mysteerien perinnettä. Riippumatta siitä että onko Taylorin näkemyksellä minkäänlaista historiallista meriittiä, on mielenkiintoista huomioida että tämä on vaihtoehtoinen näkemys johon jotkut uskovat.

Tämä kirja käyttää termiä "juutalainen" sen laajimmassa merkityksessä.

Kuinka me määrittelisimme henkilön joka on syntynyt juutalaisista vanhemmista, jonka nimelliset kristityt ovat adoptoineet, jonka päälle on pirskotettu vettä, ja joka sitten kääntyy satanismiin? Onko hän kristitty, juutalainen vai satanisti? Joissakin tapauksissa kuten tämä, tämä henkilö tässä kirjassa saatetaan tunnistaa "juutalaiseksi" -- näin jos hän tietää että hänet on adoptoitu juutalaisesta perinnöstä oletuksella että "veri on vettä sakeampaa". Verenperintö on tärkeää satanismissa ja noituudessa. Monet korkeammat noidat ajattelevat että ollakseen todellinen noita täytyy kuulua sukuun jolla on noituuteen liittyvät perinteet. Koko asia on todella vaikea. Karl Marx ja Adolf Hitler olivat molemmat satanisteja. He olivat molemmat nimellisesti kristittyjä mutta molemmilla oli "juutalaista" verta. Tämä sama saatanallinen verilinja joka siitti Hitlerin vanhemmat, rahoitti Karl Marxia niin että hän kykeni kirjoittamaan Pääoman. Miksi emme sanoisi että Marx oli saatanallista verta? Varmasti, näissä kahdessa tapauksessa Karl Marxin tai Adolf Hitlerin kutsuminen juutalaiseksi ei tunnu lainkaan soveliaalta. Mutta kuinka sitten kuvailisi heidän sidoksiaan? Sana juutalainen, vaikka se ei kunnolla kuvaile kumpaakaan miestä, tulee kuitenkin lähemmäksi auttamaan ihmisiä ymmärtämään verenperinnön.

Termin "juutalainen" käyttäminen tässä kirjassa ei merkitse henkilön hyväksymistä tai hyväksymättä jättämistä. Syy miksi minä käytän termiä "juutalainen" on se että on niin tärkeää osoittaa lukuisat verilinjat jotka tällä salaliitolla on. Eräs ensisijaisista saatanallisista ryhmistä luoda Väärä messias ihmisten paljottavaksi on väärä juutalainen veriryhmä. Tämä väärä juutalainen veriryhmä on vaara jokaiselle juutalaiselle joka rakastaa Luojaansa, ja hänen Luojansa lakeja.

Termit yleisesti

Profeetta Jesaja varoitti: "Voi niitä jotka kutsuvat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi." Englannin kielestä on yleisesti tulossa pahojen ihmisten työkalu. Pahat ja itsekkäät ihmiset viittaavat itseensä termillä "hyvä" ja "antelias". Synnin orjat kutsuvat itseään "vapaiksi". Hölmöt viittaavat itseensä termillä "valaistunut". Himokkaat kutsuvat itseään "hyvän arvostajiksi". Kuolevaiset kutsuvat itseään "Jumalaksi". Vanhimpien uskonnollisten filosofioiden seuraavat kutsuvat itseään "Uuden ajan" pioneereiksi.


Takaisin