Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 14 -- Protestanttiset kristityt ja Uusi maailmanjärjestys

Ovatko nämä ajatukset Raamatun mukaisia?

Tämä teoria ennen ahdistusta tapahtuvasta tempauksesta (Pre-Trib Rapture) on saatu huonoon huutoon teologien toimesta, ja siitä on tullut häpeällinen viime vuosina raamattututkijoiden keskuudessa. Jopa näinkin, on shokki monille kuulla että tämä opetus ei ole Raamatussa. [En sano etteikö kukaan väitä että se ei olisi peräisin Raamatusta. Koska tämä on historiallinen paljastus, ei opillinen tutkielma, lukijaa rohkaistaan tutkimaan tätä salaista tempausta ja sitä miksi se ei ole raamatullinen muista lähteistä.]

J Gordonin Encyclopedia of American Religions sanoo että ajatus tempauksesta alkoi Margaret McDonaldin myötä vuonna 1830.

Kahdeksantoista vuosisadan ajan, kristityt uskoivat siihen mitä tänään kutsutaan Ahdistuksen jälkeiseksi tempaukseksi (Post-Trib Rapture) -- joka on että kun Kristus palaa, he nousisivat ylös Hänen kanssaan. Tämä on se mitä 1 Tess. 4:13-18 selkeästi opettaa. Kuitenkin, useat protestanttiset ryhmät Irlannissa, Skotlannissa ja Englannissa joilla oli sidoksia jesuiittoihin alkoivat saarnata salaista tempausta Margaretin näyn mukaisesti.

Kahden lähteen yhtymäkohtana, skotlantilainen Margaret McDonald visionsa kanssa, sekä irvingiteesiläiset, auttoivat Darbya omaksumaan tempaus-teorian. Tämä ensimmäinen lähde, Margaret McDonald, oli kanavoija tai meedio, ja tämä toinen lähde, irvingiteesiläiset, saivat oppia Rabbi Ben Ezralta joka oli jesuiitta Emanual Lacunzan (1731-1801) lempinimi.

Margaret McDonald asui lähellä Glasgowta, Skotlannissa. Älykäs englantilainen, Tri. Robert Norton oli todistajana kun Margaret puhui näkyjensä aikana, ja Robert oli myös saanut Margaretin muistiin merkityt selitykset kaikesta. Hänen ensimmäinen näkynsä oli 1.2.1830. Hänen visionsa oli että että kristityt temmattaisiin erikseen ennenkuin Kristus tulisi keväällä 1830. Norton puhdisti ilmaa harvinaisella kirjallaan The Restoration of Apostles and Prophets. Tämä kirja kertoo tarinan siitä kuinka Margaretin näky aloitti tempaus-uskon.

Irlantilainen John Darby, Robert Norton, suuri määrä irvingiteesiläisiä, sekä monia muita saapui Margaretin kotiin kuulemaan hänen näystään. Edward Irving (entinen skotlantilainen presbyteeri) kirjoitti kirjeessä: "Mary Campbellin ja Margaret McDonaldin visioiden tai ilmestysten painavuutta, jotka on annettu heidän papereissaan, antavat minulle hengellisen vakaumuksen jota minä en voi sanoin ilmaista."

Irvingiltä ei kestänyt kauan ennenkuin hän alkoi saarnata tempausta. Hän myös käänsi Lacunzan teoksia tietäen hyvin että ne olivat jesuiitta-papin teoksia. Varhaisin maininta ennen ahdistuksen aikaa tapahtuvasta tempauksesta tämän pastorin toimesta joka oli pitänyt saarnoja 1820-luvulta lähtien oli kirjeessä joka oli kirjoitettu pian 6.6.1830 jälkeen. Plymouthin veljekset, jo ennen Darbyn vaikutusta, olivat kuulleet Plymouthissa, Englannissa, vuonna 1831, kapteeni Percy Hallin pitämän saarnan ennen ahdistusta tapahtuvasta tempauksesta. Kaksi lakimiestä Darby ja Schofield mainostivat tempaus-teoriaa Yhdysvalloissa. Darby teki matkoja kaikkialle Yhdysvaltoihin 1860- ja 1870-luvulla mainostaen tempausta. Darbyllä itsellään oli joitakin häpeällisiä yhteyksiä tänä aikana.

Dublinissa, Irlannissa, nämä veljekset valitsivat seitsemän johtajaa ja Edward Cronin oli eräs heistä. Edward Cronin oli entinen roomalaiskatolinen joka saarnasi vapaamuurien iskulausetta "vapaus, veljeys, tasa-arvo". Hän oli mukana mystisessä kristillisessä uskomusjärjestelmässä. Nämä kirkot olivat osa tractarialaista liikettä jota jesuiitat salaisesti tukivat ja johon Darby liittyi vuonna 1827.

Darby vietti myös aikaa irvingiteesiläisten ja tractarialaisten kanssa tapaamisessa Lady Powerscourtin linnassa vuonna 1833.

Englannissa, Oxfordin liike, salainen jesuiittojen ohjelma tuhota protestantit julkaisi lehtisiä joissa mainostettiin tempausta. Robert Baxter alkoi profetoida ja saada taivaallisia viestejä joihin kuului tempaus. Myöhemmin Baxter julisti että nämä viestit jotka hän oli saanut, vaikka olivatkin yliluonnollisia, olivat tulleet Saatanalta.

Näistä ajoista lähtien mielenkiintoinen porukka uskonnollisia johtajia on mainostanut salaista tempausta: Herbert Armstrong, Oral Roberts, Hal Lindsey, sekä 33. asteen vapaamuurari ja Etelän baptisteihin kuuluva Billy Graham.

Kuusi kysymystä joiden pitäisi saada meidät ajattelemaan

  1. Miksi kommunistiset johtajat pitävät Billy Grahamista?

  2. Miksi Paavi ja Roomalaiskatolinen kirkko antoivat Billy Grahamille tohtorin arvon?

  3. Miksi Billy Graham on sanonut että Roomalaiskatolinen kirkko saarnaa Evankeliumia?

  4. Miksi Billy Graham on sanonut, että jos Kymmentä käskyä ei saisi opettaa kouluissa, pitäisi opetella Maon ohjeita?

  5. Miksi Billy Graham ei usko helvettiin mutta uskoo Harmagedoniin; kuitenkin molemmat ajatukset ovat Ilmestyskirjasta?

  6. Miksi Billy Graham tukee maailmanhallitusta ja maailmankirkkoa?
Uusi maailmanjärjestys luo Billy Grahamin

Meteorimainen nousu kuuluisuuteen, jonka Billy Graham koki muistuttaa muita vapaamuurareita joiden uran Uusi maailmanjärjestys oli suunnitellut etukäteen.

Billy Graham teki ensimmäisen uskontunnustuksen evankelista Mordecai Hamin edessä. Näyttää siltä että Billy Graham on ollut vapaamuurari 1940-luvulta lähtien.

Hänen nousunsa kuuluisuuteen käynnistyi Los Angelesissa. Vuonna 1949, hänen ensimmäinen Los Angelesin ristiretki käynnistyi. Kuuluisia Hollywoodin viihdyttäjiä oli mukana kuten Stewart Hamlin. William Randolph Hearst, suuren sanomalehti-ketjun omistaja, käski kaikkia toimittajiaan antamaan Grahamille laajaa huomiota.

Hearstin sanomalehti-ketjua pidetään ei-juutalaisena. Dilling raportoi vuonna 1940 että Hearstin lehtien toimitusjohtaja oli juutalainen J.D. Gortatowsky. Muita juutalaisia johtajia olivat: Solomon Solis Carvalho, Carl Dreyfuss, Arthur G. Newmyer, Moses Koenigsberg, moe Annenberg. Luettelo juutalaisista Hearstin sanomalehti-ketjun johdossa jatkuu ja jatkuu. Lukijan pitäisi vähitellen tajuta koko kuva.

Tästä ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä lähtien, juutalainen lehdistö, juutalaiset uskonnolliset johtajat, Federal Council of Churches of Christ (FCCC) sekä muut ovat kehuneet Billy Grahamia. Esimerkiksi, Tri. G. Paul Musselman National Council of Churchista puhui lämpimin sanakääntein Billy Grahamista: "Minä kutsun Billy Grahamia ekumenian suurimmaksi ääneksi."

Uusi maailmanjärjestys on käyttänyt valtavat määrät energiaa, aikaa ja rahaa rakentaakseen Billy Grahamin imogoa. Ja Billy Graham pysyi erossa kiistoista. Koska Grahamilla oli yhteyksiä Uuteen maailmanjärjestykseen, he saivat hänet kommunistisiin maihin. Tämä näyttää selkeämmältä kun me luemme Grahamin vapaamuurari-ystävän Robert Schulerin selitystä miksi Schulerin sallittiin mennä Venäjälle saarnaamaan.

Tämä vapaamuurari Robert Schuler selittää menestystään ensimmäisenä TV-evankelistana jonka sallittiin jonka sallittiin esiintyvän Neuvostoliiton Televisiossa sillä että hänellä oli: a) ystäviä kuten Armand Hammer ja; b) koska hänen lähestymistapansa ei ollut kiihkoileva tai evankelinen; hän saarnasi "positiivisen ajattelun viestiä".

Niille jotka eivät ole tietoisia, Armand Hammerilla oli läheiset yhteydet Uuden maailmanjärjestyksen valtakeskukseen, ja hän oli välittäjä Maailmanjärjestyksen ja heidän Kremliä hallitsevien miesten välillä. Raporttien mukaan, Hammer toi ohjeita joka kerta siitä kenen piti hallita Neuvostoliittoa kun siellä vaihtui valta. Hammer oli Mountbattanien ja Rothschildien ystävä.

Graham on ollut hyvin läheinen kaikkien presidenttien kanssa Eisenhowerista lähtien. Uusi maailmanjärjestys on poiminut kaikki nämä presidentit. Vaikka Nixon tiesi että Graham kannatti hänen presidenttiyttään, Nixon pyysi Grahamia että tämä ei julkisesti tukisi häntä. "Sinun palvelustyösi on tärkeämpää kuin minun saaminen presidentiksi." Miksi Nixon, joka teki töitä Rockefellereille, näki Grahamin palvelustyön tärkeämpänä kuin itsensä saamisen presidentiksi? Nixon ei ole näin uskonnollinen. Minä uskon että Nixon tarkoitti sitä enemmänkin siinä mielessä että Grahamin palvelustyö on Uudelle maailmanjärjestykselle tärkeämpää kuin Nixonin presidenttiys.

Miksi Uusi maailmanjärjestys loi Billy Grahamin?

Uusi maailmanjärjestys uskoo että he eivät voi epäonnistua kun he voivat luoda miehen kuten Billy Graham. Uusi maailmanjärjestys on tehnyt hänestä USA:n kaikkein arvostetuimman miehen. Ja hän on heidän mies joka tietoisesti tekee heille töitä. Jos hän elää tarpeeksi pitkään hän tulee olemaan heidän kaikkein voimakkain työkalunsa tuoda väärä Kristus.

Adam Weishaupt, Baijerin Illuminatin organisoija sanoi: "Kaikkein himoittavin asia on että suuret protestanttiset ja reformoidut teologit jotka kuuluvat Järjestykseemme todella uskovat näkevänsä siinä todellisen ja aidon kristillisen uskonnon mielenlaadun. Sinua ei voida ostaa uskomaan!"

Tämä suuri evankelista Charles Finney jätti vapaamuurari-looshin kun hän pyhitti elämänsä Jumalalle. Tämä evankelista Finney käytti elämänsä varoittaakseen kristittyjä vapaamuurareista. Hän julisti että korkeamman tason vapaamuurarit ovat kadottaneet omantuntonsa koska he ovat kuihduttaneet sitä niin paljon.

Näyttää miltei naurettavalta kuvitella tämän suuren evankelistan haparoivan sokeana jossakin looshissa ja julistavan että hän kaipasi valoa "palvomisen arvoiselta" muurari-mestarilta. Mutta tämä on se mitä Billy Graham teki.

Taas kerran, kun me kysymme itseltämme että kuinka on mahdollista että kristillinen evankelista voisi olla osa Uuden maailmanjärjestyksen joukkuetta, meidän tarvitsee pysähtyä ja muistuttaa itsellemme että eräänlainen vapaamuurari, New Age -johtaja ja Teosofisen seuran presidentti Alice Bailey kirjassaan Externalization of the Hierarchy opettaa että "kolme pääkanavaa joiden kautta uuden aikakauden valmistelu tapahtuu ovat seurakunta, vapaamuurarien veljeskunta ja Koulutus".

Jehovan todistajien Vartiotorni- ja Herätkää -lehti alkoivat raportoida Billy Grahamin ristiretkistä 1950-luvulla. Billy Grahamin sanomalla Harmagedonista ja Milleniumista on niin paljon yhteistä Vartiotorni-seuran kanssa että he mielellään lainasivat häntä. Billy Graham on varoittanut että "monet asiantuntijat ennustavat että ihminen ei tule näkemään vuotta 2000".

Vapaamuurareiden ja niiden jotka tuovat maailmanuskonnon lopullinen päämäärä on valta. Heidän ohjelmansa on soluttautua ja värvätä papistoa missä se vain on mahdollista. Vastineeksi, sinä et kuule Billy Grahamin varoittavan vapaamuurareista. 33. asteen vapaamuurari Billy Graham kertoo meille että uusi aikakausi on tulossa. Hänen traktaatissaan "A New Age Is Coming" on vihjaileva sateenkaari kansilehdellä. Traktaatin sisälehdillä kerrotaan Milleniumista ja Harmagedonista jonka Graham uskoo pian olevan täällä.

Brad Steiger on ollut New Age -johtaja vuodesta 1957 jolloin hän kirjoitti artikkelin jälleensyntymisestä. Siitä lähtien hän on kirjoittanut satoja kirjoja kaikenlaisista New Age -aiheista, mukaanlukien kanavointi ja magia. Kun häntä haastateltiin ja pyydettiin määrittelemään Uusi aikakausi, Steiger ilmeisesti muisti ja lainasi Billy Grahamin New Age -traktaattia tai samantyyppistä traktaattia osoittaakseen että uusi aikakausi on kristillinen. "Koko elämäni ajan minä olen vastustanut sitä että tulisin merkityksi jonkin suunnan kannattajana. Minä tiedän että kun minä olin evankelis-fundamentalistisessa koulussa lapsena, meille kerrottiin että uusi aikakausi oli tulossa, ja että se oli jotakin mitä Jeesus oli luvannut. Nyt kun minä olen aikuinen kirjailija, tietyt ihmiset sanovat että minä olen New Age -liikkeessä, joten minä olen Saatanan puolella. Olen hyvin hämmentynyt. Onko New Age osa Jeesusta vai osa Saatanaa? Äskettäin minä näin pienen lehtisen jonka oli painanut äärimmäisen fundamentalistinen kirkko. Se oli nimeltään 'Uusi aikakausi koittaa' ja sen kansilehdellä oli suuri sateenkaari. Mutta teillä on myös Constance Cumbey, fundamentalisti, joka hyökkää uutta aikakautta vastaan kirjassaan The Hidden Dangers of the Rainbow."

Kun Billy Graham oli Moskovassa baptisti-kirkossa, hän piti saarnan aiheenaan että National Council of Churches on tärkeä myönteinen kristillinen ryhmä. Hän rukoili NCC:n puolesta. NCC:n ihmiset eivät olleet hiljaa asiasta, ja tämä tapaus kerrottiin NCC:n virallisessa uutisjulkaisussa.

Graham tukee WCC:tä joka puolestaan tukee maailmanhallitusta.

Melkein jokaisessa New Age Magazine numerossa on ollut artikkeli jossa kerrotaan että vapaamuurarit perustivat tämän maan. Vaikka Washington, Jefferson ja Franklin eivät olleet kristittyjä kristityt haluavat uskoa että he olivat. Paul L. Boiler kirjassaan George Washington & Religion panee pisteen tälle myytille. Kirjan luettuaan on mahdotonta pitää Washingtonia kristittynä. Eräs hienoista savuverhoista joita vapaamuurarit haluavat käyttää on mainostaa ajatusta että George Washington oli kristitty ja vapaamuurari, ja täten vapaamuurarius ei voi olla pahaa. Billy Graham, ikuistaen tämän myytin, meni Valley Forgeen, paikalle jossa Washington mukamas rukoili lumessa, ja Graham polvistui Valley Forgessa "muistuttaakseen" meitä tästä.

Samoin, Billy Grahamin jäsenyys looshissa on vapaamuurareiden mielestä todiste että vapaamuurarit ovat kristillinen organisaatio. Robert Morey, joka tutki Skotlantilaisen riitin kansioita mainitsee Billy Grahamin kirjassaan The History of Freemasonry sivulla 11. "Koska useimmat vapaamuurarit Yhdysvalloissa ovat kristillisten seurakuntien jäseniä ja monet papit kuuluvat tähän Veljeskuntaan, ajatus että he ovat mukana jonkinlaisessa paholais-kultissa on absurdi. Voiko kukaan vakavasti ajatella että 33. asteen vapaamuurarit kuten Jesse Helms, konservatiivinen kristitty, olisi paholaisen palvoja? Tai että eräs maailman kaikkein tunnetuimmista evankelisteista olisi luciferilainen koska hän on 33. asteen vapaamuurari?"

Jos minä uskon Raamattuun minä voin vastata myöntävästi tähän kysymykseen. Raamattu sanoo että Saatana ei ilmesty pahana vaan valkeuden enkelinä ja pettää monet. Raamattu varoittaa että "viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja".

Mutta jotkut väittävät että eikö Billy Graham houkuttele ihmisiä tulemaan Kristuksen luokse? Vuonna 1957, Billy Grahamin ristiretkellä, 373 uskoontulo-korttia lähetettiin Norman Vincent Pealen (33. asteen vapaamuurari) Marble Collegiate -Kirkkoon. 135 uskoontulo-korttia lähetettiin liberaaliin Riverside-Kirkkoon jossa Tri. Robert J. McCracken on pastorina. McCracken on sellainen jota kristityt kutsuvat kapinalliseksi; hän kieltäytyy tunnustamasta sovitusta, ylösnousemusta sekä neitseestä syntymistä. Toistuvasti tulee raportteja että roomalaiskatoliset jotka tulevat esiin Billy Grahamin ristiretkillä ohjataan liittymään Roomalaiskatoliseen Kirkkoon. Tämä on ollut pitkään jatkuva politiikka. Vuonna 1957 Billy Graham sanoi: "Jokainen joka tekee päätöksen meidän kokouksissamme ohjataan paikallisen pastorin tykö; protestanttisen, roomalaiskatolisen tai juutalaisen." Kuinka monet kristityt jotka vapaaehtoisesti tekevät suurimman osan työstä tehdäkseen Billy Grahamin ristiretket mahdolliseksi, tietävät että ihmiset jotka tulevat eteen -- mikäli he ovat juutalaisia ohjataan synagoogaan? Tätä ei tapahdu joka kerta mutta sitä tapahtuu.

Juutalainen kirjailija Gerald S. Stroeber kirjassaan American Jews Community in Chrisis (s. 110) kertoo Billy Grahamin antaneen lausunnon että Jumalalla oli erityinen paikka juutalaisille ja hylkäsi "pakottavat evankelistiset pyrkimykset". Yksityisesti, Graham on vakuutellut juutalaisille johtajille että hän vastustaa juutalaisten käännyttämistä kristityiksi. Stroeber myös informoi lukijoitaan (s. 111) että monet kristilliset organisaatiot jotka suorittavat "juutalais-lähetystyötä" saavat marssijärjestyksensä Billy Grahamilta. Täma vahvistaa useiden kristittyjen antamat raportit että monet juutalais-lähetysjärjestöt on yksinkertaisesti luotu kynimään kristittyjen rahat samalla kun he teeskentelevät käännyttävänsä juutalaisia. Kristittyjen pitäisi tutkia minne heidän rahansa itse asiassa menevät.

Ajatus että meidän kristittyinä pitäisi katsoa kaikkiin suuriin asioihin joita Billy Graham on tehnyt on Raamatun vastainen. Kristus sanoi että vähäisin maan päällä on suurin Taivaassa. Kristus sanoi että jos sinut on palkittu maan päällä sinä et tarvitse palkintoa Taivaassa sillä sinulle on jo maksettu. Nämä monet kirjat ja julkisuus jotka ylistävät Grahamia kaikin mahdollisin tavoin, mukaanlukien se että häntä kutsutaan profeetaksi, ovat antaneet Billy Grahamille hänen palkintonsa. Suurin osa hänen teoistaan ei ole niin ihmeellisiä kuin on kerrottu; monia ihmisiä jotka astuvat eteen näillä ristiretkillä ei ohjata tervettä opetusta antaviin kirkkoihin vaan New Age -kirkkoihin, jne. Ihmiset antavat oikeutuksen heidän jäsenyydelleen vapaamuurareissa ajattelemalla että jos kaikkein suurin kristitty on vapaamuurari, sen täytyy sitten olla hyvä organisaatio. Uudet kristityt myös katsovat Grahamiin heidän ylimpänä roolimallinaan. He ajattelevat että jos suurin kristitty on miljonääri, silloin tämä on hyvä roolimalli. He eivät voi puolustella tällaista kieroutunutta ajattelua sillä Jeesus on meidän roolimallimme. Mutta kuinka hyvä Graham on roolimallina kun ihmiset nääntyvät nälkään kaikkialla maailmassa ja hän elää miljonäärin elämää pelaten golfia, jne. Kun Grahamin töitä tutkitaan ne palavat kun taas vanha leski jolle kukaan ei ole antanut huomiota saa monta kultaista kruunua Taivaassa. Jeesuksen sanat käyvät sitten toteen, että vähäisin maan päällä tulee olemaan suurin Taivaassa.

Mutta joku voi väittää että Billy Graham ei vesitä sanomaa pelastuksesta. Ja että hän on puhunut Kristuksesta useammalle ihmiselle kuin kukaan muu, ja katso kuinka monet tekevät päätöksen seurata Kristusta. Mutta Billy Graham vesittää sanoman Kristuksesta monin tavoin. Kaikki paitsi yksi Billy Grahamin lapsista on kastettu sylilapsena pirskottelemalla vettä hänen päälleen. Oletettavasti, Baptistit ovat määrätietoisia sen suhteen että kaste tapahtuu uskontunnustuksen yhteydessä ja he torjuvat lapsikasteen. Billy Graham ei tee näin.

Mielenkiintoista, huolellisesti laadittu artikkeli Billy Grahamista lehdessä Journal of Church and State tekee seuraavanlaisen johtopäätöksen: "Voisiko Graham puhua totuuden sanaa -- erityisesti kun tämä sana voi olla kriittinen tai viiltävä -- tälle miehelle Valkoisessa Talossa kun hän käyttää niin ystävällisiä termejä hänestä? Niiden todisteiden perusteella mitä nyt on saatavilla, vastaus on 'Ei'."

Kuinka Graham sopii Raamattuun?

"Jokaisella meistä on viitekehys ja minulle kristittynä, tämä viitekehys jolla minä mittaan elämäni ja ajatukseni on Raamattu, Vanha ja Uusi Testamentti." [Billy Graham]
Minä halusisin muistuttaa Billy Grahamia että Kristus ei tehnyt mitään salassa, varsinkaan mitään vapaamuurareiden mysteeri-uskontoihin liittyvää.

Kukaan ihminen ei ole sen yläpuolella etteikö Jumalan Sana voisi nuhdella häntä. Paavali nuhteli Apostoli Pietaria joka oli niin tärkeässä asemassa varhaisessa seurakunnassa. [Gal. 2:1-14]

Billy Graham väittää että Raamattu on hänen elämänsä mittanauha.

"Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan." [1 Johannes 4:1] Raamattu käskee koettelemaan henget.
Billy Graham on ollut aktiivinen vapaamuurareissa ja on ollut avulias WCC:tä kohtaan. On ilmiselvää näiden hänen ystäviensä ja niiden ryhmien suhteen joita hän tukee että hän ei koettele henkiä nähdäkseen ovatko ne Jumalasta.
"Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä." [Room. 16:17] Raamattu käskee vetäytymään pois (merkitsemään) ne joilla on väärä oppi.
Mutta Graham ylistää ja suhtautuu kunnioittavasti kaikkein pahimpiin harhaopettajiin kuten Tri. E. Stanley Jones (kirjoitti kirjan Gandhista), tai metodisti-piispa Gerald Kennedy (vuoden 1963 Los Angelesin ristiretken puhemies ja jota Graham ylisti yhdeksi kymmenestä suurimmasta kristitystä saarnaajasta Amerikassa).

Traktaatti "Miksi me emme voi tukea Billy Grahamin ristiretkeä" antaa yhteenvedon siitä mitä Raamattu sanoo että meidän pitäisi tehdä harhaopettajien kanssa:

Billy Graham epäonnistuu kaikissa näissä kohdissa. Tri. Robert McCracken, joka on Riverside Churchin johtaja ja kapinallinen oli tämä mies jonka Graham halusi nousevan lavalle ja johtavan rukousta vuoden 1957 ristiretken aikana. Yhä uudestaan, tällaiset miehet ovat esittäneet avainroolia Grahamin ristiretkissä. Roomalaiskatoliset jotka tekevät päätöksen seurata Jeesusta lähetetään roomalaiskatolisiin kirkkoihin, juutalaiset lähetetään rabbien tykö ja monet heikot kristityt ohjataan New Age -"kristillisiin" kirkkoihin. Niistä 1.300 katolisesta jotka astuivat eteen San Franciscon ristiretken aikana "käytännössä kaikki pysyivät roomalaiskatolisina". ["Sword of the Lord", 2.7.1964] Joe Kennedy, liberaali pastori sekä huomattavan NCC:n komitean puhemies oli asetettu vastuuseen Grahamin uusista käännynnäisistä vuonna 1958.

Puhemies Billy Grahamin ristiretkellä vuonna 1973 oli Arthur Lee Malory (32. asteen vapaamuurari ja Eteläisten baptistien diakoni).

Ennen vuoden 1972 Pariisin ristiretkeä lehdistölle kerrottiin että ihmiset jotka astuvat eteen "pyydettäessä heitä vahvistamaan katolisen uskonsa ohjattaisiin Roomalaiskatoliseen kirkkoon". Lentolehtiset Billy Grahamin ristiretkillä vihjaavat että käännynnäiset lähetetään roomalaiskatolisiin kirkkoihin.

Billy Graham antoi vakuutuksen juutalaisille johtajille että hän ei tunne että heidän tarvitsisi kääntyä sillä Jumalalla oli erityinen suunnitelma juutalaisia varten. Sopusoinnussa tämän kanssa juutalaiset jotka tulevat astuvat eteen ristiretkien aikana ohjataan synanoogiin. Billy Graham on käyttänyt tiettyjä maailmallisia viihdyttäjiä toistuvasti ristiretkillään. Pat Boone, "karismaatikko", jatkoi esiintymistä Playboy-tyyppisissä klubeissa ja yökerhoissa samalla kun Graham käytti häntä laulamaan ristiretkillään. Pat Boonelle annettiin erityisasema Israelin valtion taholta ja hän on hyvin juutalaismyönteinen Billy Grahamin tapaan. Hän oli mukana Nugen Hand Bank -skandaalissa; Nugen Hand oli CIA:n luoma pankki. Hänen tyttärensä Debbie Boone teki hitti-laulun You Light up My Life; tämän laulun sanat oli kirjoittanut nainen joka palvoi Luciferia ja kirjoitti tämän laulun Luciferille.

Kristus kehoitti meitä olemaan varuillaan kun kaikki ihmiset puhuvat meistä hyvää, ja ymmärtämään että on vaikeampi kamelin päästä läpi neulansilmästä kuin... Hänen sanojensa yksinkertaista merkitystä ei pitäisi hukuttaa kaikkeen siihen materiaaliseen rikkauteen joka on osa evankelistan elämää.

Lopuksi, jos me haluamme sanoa kiertelemättä, Billy Graham, sinun Luciferrin palvontasi on Raamatun vastaista.

Lukijan sivistyttämiseksi, salli meidän katsastaa kuinka ylempien tasojen satanismi toimii.

Illuminati vaatii että sen ihmisillä olisi peite, mieluiten peite-identiteetti joka on hyvin arvostettu. Säilyttääkseen saatanallisen voimansa, satanisti uskoo että hänen täytyy säilyttää tasapaino hyvien ja pahojen tekojen välillä. Jos tämä tasapaino menetetään, he menettävät voimansa ja kilpailukykyinen Illuminati tuhoutuu. Tämä on syy miksi eräät johtavista illuminaateista ovat kaikkein arvostetuimpia ja johtavia filantroopikkoja.

Salli meidän ottaa esimerkki. Oliko Jimmy Carter: a) kristitty; b) satanisti; c) molempia?

Tämä kirjailija sanoisi että molempia.

Jimmy Carter tuli perheestä joka oli mukana satanismissa. Hänen siskonsa oli Pohjois-Amerikan korkea-arvoisin noita. Hänen veljensä Billy oli Muammar Qaddafin hyvä ystävä. Tavistock-instituutti ohjelmoi Carterin. Tavistock-Instituutin psykologi Tri. Peter Bourne poimi Carterin presidentiksi koska hän oli läpikäynyt "intensiivisen aivopesu-ohjelman amiraali Hyman Rickoverin ohjauksessa Annapolisissa". [Mullins, "The World Order", s. 192] Tavistock myös ylläpitää kahta koulua Rothschildien vanhassa tyyssijassa, Frankfurtissa, Saksassa.

Ohjelmoinnin kautta Illuminaatit kykenevät luomaan monipersoonallisuuksia. Näillä ihmisillä voi olla joitakin persoonallisuuksia jotka palvelevat Jumalaa, ja muita jotka ovat saatanallisia. Näitä lukuisia persoonallisuuksia kutsutaan sivupersooniksi. Ollessaan Illuminaatin 13 henkilön neuvostossa ennen kääntymistään kristityksi, Johnny Todd sai muistion Rothschildeilta (saatanalliselta päämajalta= kertoen hänelle että satanistit kykenevät täysin luottamaan Jimmy Carteriin. Todd paljasti myös että Carter oli vapaamuurari ja osa Illuminatia. [En usko että kukaan Illuminaatin huipulla oleva voisi kääntyä kristityksi. Suom. huom.]

Tietäen sitten kuinka satanismi toimii, me odottaisimme että korkea-arvoisia satanisteja arvostetaan samalla tavalla kuin Billy Grahamia. Tämä on se tapa jolla he toimivat. On myös hyvin normaalia että näillä ihmisillä on arvostetun henkilön ulkokuori sekä monta persoonaa.

Mitä hyvää Billy Graham tekee

Jumala toki tekee hyvää kaikissa olosuhteissa, ja voi toteuttaa tahtoaan Saatanasta huolimatta. Kristityt ymmärtävät että Jumala loi Saatanan ja varmasti tietää kuinka Saatana ajattelee. Jotkut lukijat ajattelevat että eikö ole parempi että Billy Graham jatkaa ristiretkiään vaikka julkisivun takana hän saattaisikin olla jotakin muuta.

Tämä kirjailija haluaisi ehdottaa että kristityt arvioisivat uudelleen mitä ristiretkillä todella tapahtuu. Marshall Frady on kirjoittanut ehkä parhaimman kirjan yrittäessään piirtää todellisen kuvan Billy Grahamista myyttien takana. Hänen kirjansa on nimeltään Billy Graham - A Parable of American Righteousness (1979).

Eräs kristitty väitti että jos jokainen kristitty lukisi Fradyn kirjan Graham menettäisi kannatuksensa. Frady kertoo New Yorkin ristiretkestä sivuilla 291-315. Nämä yksityiskohdat ovat erityisen valaisevia Be Wise As Serpents -kirjan tutkimusten näkökulmasta. Alkuperäinen kannatus tehdä tämä ristiretki tuli ihmisiltä kuten Vanderbilt, Gould ja Whitney. New Yorkin ristiretken komitean valvojat olivat samoja nimiä joita löytyisi kirjasta Kuka on kukin Uudessa maailmanjärjestyksessä jos tällainen kirja olisi olemassa. Komitean puhemies oli Ragen Hull, Mutual Lifen päätoimittaja. Tähän komiteaan kuului Chase Manhattan -pankin presidentti George Champion, 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale sekä moljonääri William Randolph Hearst, Jr. Miljoonia dollareita yksittäisten kristittyjen ja kirkkojen lahjoittamia rahoja käytettiin tähän ristiretkeen. Valtava määrä aikaa ja energiaa käytettiin lavasteiden pystyttämiseen sitä hetkeä varten jolloin Graham nousisi puhumaan. Pystytettiin 650 mainostaulua ja jaettiin 40.000 puskuritarraa. Vaikka ristiretken kerrottiin olevan suunniteltu pelastamaan "Sodoma" eli New York City, 7.500 tuolia puistossa oli varattu kristityille jotka tulivat kaikkialta Yhdysvalloista. 11.200 tuolia oli varattu kaukaisille delegaatioille, vieraileville pastoreille, henkilökunnalle, paikannäyttäjille ja kuorolle. Vain 7.800 tuolia [29,4 prosenttia. Suom. huom.] oli varattu newyorkilaisille. Useimmat newyorkilaiset jotka tulivat paikalle olivat seurakuntien jäseniä. Useimmat "uskonratkaisun" tehneistä olivat kristittyjä jotka olivat syyllistyneet vähäisiin lankeamuksiin. Ihmisistä jotka astuivat esiin 64% ohjattiin seurakuntiin joiden jäseniä he jo olivat, ja melkein kaikki loput 36% eivät liittyneet kirkkoon mihin heidät ohjattiin. Graham itse myönsi että 40-70% uskonratkaisu-korteista tuli ihmisiltä jotka kuuluivat ristiretkeä rahoittaneisiin seurakuntiin, ja melkein kaikki loput kortit tulivat ihmisiltä jotka kuuluivat muihin seurakuntiin. Frady tekee johtopäätöksen lukuisten tutkimusten perusteella että Grahamin New Yorkin ristiretki teki vain vähän pelastumattomien newyorkilaisten eteen. Ristiretken tarkakilijat kuvailivat kääntymyksiä "popcorn-kääntymyksiksi". Kaikkialta stadionilta kuuluu "Pop!", "Pop!", kun ihmiset poksahtavat sisään painottomiksi kristityiksi. Eräs pastori joka tarkkaili New Yorkin ristiretkeä sanoi: "Minun suurimmat pelkoni Grahamissa on hänen ilmiselvä vakaumuksensa että eräänlainen muurien sisäpuolella oleva herätys kirkon sisällä palvelee aivan yhtä hyvin kuin todellinen pyyhkivä herätys ulkona maailmassa. Tästä syystä, en usko että hän tulee koskaan saavuttamaan todella kadotetut, maailman halveksitut ja sovituksen ulkopuolella olevat. Se on enemmänkin 'sisällä pyhäkössä' -tuote, taloudenhoitoa uskon kera."

Billy Grahamin jäsenyys vapaamuurareissa tuntuu kuten särkevä peukalo niille joille vapaamuurarius on tuttua

Graham on hyvää pataa muiden vapaamuurari-pastorien kanssa. Kirjoissaan, jos hän viittaa johonkin henkilöön, tämä ihminen on usein vapaamuurari. Hänen jäsenyytensä vapaamuurareissa tuntuu kuten särkevä peukalo niille joille vapaamuurarius on tuttua.

Kristus hengaili kaikenlaisten ihmisten kanssa. Mutta Hän antanut siunaustaan heidän tekemisilleen kuten Billy Graham tekee. Billy Graham kommentoi kerran ystävyyssuhteitaan: "Minä teen kaikkeni jotta ei näyttäisi siltä että minä yhtä osapuolta toisen osapuolen kustannuksella. Minä lasken Dullesin ystäväkseni, mutta Senaattori Humphrey on myös hyvä ystäväni jonka minä tapasin kun me olimme uimassa YMCA:n uima-altaassa Minneapolisissa jossa hän pyrki pormestariksi."

Allen Dulles oli erityisen tärkeä Uuden maailmanjärjestyksen pelaaja ja Senaattori Humphrey oli myös hyvin verkostoitunut. Toistuvasti, nämä ovat niitä ihmisiä joiden kanssa Billy Graham viettää aikaansa ollessaan vapaalla. Paljon muutakin tähän liittyvää voitaisiin sanoa, mukaanlukien hänen hiljainen tukensa hänen vapaamuurari-ystäviensä poliittisille kampanjoille kuten senaattori Jesse Helms.

Eräs kristitty sekä Billy Grahamin läheinen ystävä vietti aikaa eräässä Itärannikon hotellissa Billy Grahamin kanssa keskustellen salaliitosta, Vietettyään 18 tuntia tässä hotellissa keskustellen Uudesta maailmanjärjestyksestä, Billy Grahamin kerrottiin sanoneen: "Minä olen tämän organisaation vanki." On Illuminaatin standardi-taktiikka käyttää pelkoa ja kiristystä saadakseen ihmiset kuriin. Tämä on se mikä erottaa ne jotka rakastavat Kristusta niistä jotka asettavat muut asiat etusijalle. Ne jotka yrittävät pelastaa elämänsä menettävät elämänsä, ja ne jotka menettävät elämänsä Kristuksen tähden tulevat olemaan niitä jotka todellisuudessa pelastavat elämänsä (Matteus 16:25, Markus 8:35, Luukas 9:24; 13:33, Johannes 12:25).

Auktoriteetti

Tämä aihe tässä ei käsittele oppia vaan auktoriteettia. Tähän aiheeseen liittyy väärä auktoriteetti jolla on ääretön valta, ja joka on johtanut harhaan monet ihmiset. Billy Graham on tietoisesti auttanut Valtaeliittiä pystyttämään maailmanuskontoa.

Vapaamuurarit ovat olleet luomassa hurrikaania -- valtakeskittymää joka tornadon lailla syöksyy alas taivaalta. Se on kuin Orwellin 1984, Aldous Huxleyn Uljas uusi maailma ja H.G. Wellsin Shape of Things to Come; Uusi maailmanjärjestys, moderni utopia, jne. Itseni kohdalla, ei ole merkitystä kuinka mukavilta ihmiset näyttävät, jos he avustavat salaisesti tai avoimesti agendaa joka pyrkii orjuuttamaan minut sekä jälkeläiseni; silloin minä en tue heitä tai heidän ohjelmiaan. Vanha kirje jonka pastori Ezra Fisher Uudesta Englannista kirjoitti 3.7.1855 eräälle Baptisti-pastorille on jäänyt minun mieleeni. Tässä kirjeessä kuvaillaan Baptisti-pastori Boyakinia, joka oli ensimmäinen baptisti-pastori Portlandissa, Oregonissa sekä vapaamuurari. "Veli Boyakin on hyvin suosittu seurakuntalaistensa ja maailman silmissä." Nämä sanat ovat jossain määrin pelottavia kun ajatellaan Jeesuksen sanoja: "Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä näin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille." [Luukas 6:26]

Vapaamuurareiden vaikutus baptistien sisällä on aina ollut voimakas tälläalueella. Eräs pastori joka yritti nostaa tämän aiheen (vapaamuurarit) esille pastorien konferenssissa kesäkuussa 1909 vaiennettiin ryhmän toimesta. Tämä asia joka oli saanut Wyattin nostamaan tämän aiheen esille oli että Portlandin ensimäinen baptisti-pastori, W. Broughter, vapaamuurari, oli kutsunut vapaamuurari-kiltansa hänen kirkkoonsa edellisenä sunnuntaina ja saarnannut aiheesta "Baptistit ja vapaamuurarit". Tässä saarnassa hän oli julistanut että nämä kaksi ryhmää uskoivat samoin. Tarkka lainaus on että he ovat "yhtä fundamentaalisia opeissaan". Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun tällaista oli tapahtunut tällä alueella. Heinäkuussa 1904, baptisti-evankelista Ray Palmer, vapaamuurari, oli puhunut myönteisesti vapaamuurareista mikä oli ollut hänen saarnansa aihe. Eräs pietistinen baptisti-kirkko tällä alueella, ilmeisesti sellainen jolla oli yhteyksiä vapaamuurareihin oli kaivertanut temppeliritarien logon kirkkonsa seinään vuonna 1919.

Jotkin Billy Grahamon läheisistä vapaamuurarillisista pastori-ystävistä pilkkaavat ajatusta että Jumala on tuomari. Tämä vapaamuurari G. Bromley Oxnam, Grahamin perheen ystävä, kirjassaan Preaching in a Revolutionary Age pilkkaa käsitystä tuomitsemisesta kutsumalla Jumalaa joka tuomitsee synnin "likaiseksi kiusankappaleeksi". [Sana "kiusankappale" voidaan myös korvata sanalla "sutenööri". Kumpaa lie tarkoittanut? Suom. huom.]

Jokainen on tässä maassa vapaa harjoittamaan millaista uskontoa hän vain haluaa harjoittaa sekä kutsumaan itseään kristityksi. Se että perustuslaki antaa tämänm oikeuden ei tarkoita sitä että olisi "oikein" harjoittaa mitä tahansa uskontoa. Perustuslaki ei ole standardi. Jumala tuomitsee määrittelemällä miellyttääkö jokin asia Häntä vai ei. Jumala on antanut sanansa ja standardinsa ihmiskunnalle Raamatussa.

Tuomitsemassa heidän omien standardiensa mukaan

Monet salaliitossa ovat piilottaneet osallisuutensa sumuisten lausuntojen taakse joissa ollaan olevinaan Antikristuksen voimia vastaan. JOtkut ovat jopa tavanneet agendansa käänteisessä järjestyksessä. Esimerkiksi, Mafia omisti suurimman osan Kummisetä-elokuvan tuottaneen firman osakkeista. Mafia tienasi miljoonia elokuvalla joka niin sanotusti paljasti heidät.

Billy Graham kirjan Approaching Hoofbeats the Four Horsemen of the Apocalypse, luvussa seitsemän lukijalle kerrotaan maailmanhallituksen soluttautumisesta kirkkoihin. Siitä kuka kirjoitti tämän luvun "The White Horse And It's Rider" ei olla selvillä, ja lukijaa pitäisi varoittaa että suuret kristilliset painotalot julkaisevat kirjoja joissa on mausteeksi suurten kristillisten kirjailijoiden tekstejä. Billy Graham sanoo kirjan esipuheessa, sivulla IX että "ilman muutamien ystävieni apua en olisi voinut kirjoittaa tätä kirjaa. meidän pitäisi sanoa että se on 'meidän' kirjamme."

Mielenkiintoista, kuka sen kirjoittikaan, tämä henkilö antaa hyvän varoituksen Valtaeliitin eksytyksestä Kirkon sisällä.

Ensiksi, lainaten joitakin Raamatun jakeita: Matteus 24:24; Toinen tessalonikalaiskirje 2:9; Toinen korinttolaiskirje 11:14; sekä Genesis 3:13. Nämä Raamatun jakeet ovat hyviä varoituksia kristityille että on vaikea tunnistaa eksyttäjiä koska nämä eksyttäjät esittävät niin monia merkkejä ja ihmetekoja. Sitten huomautetaan että Saatana tulee valkeuden enkelinä ja kätkee taitavasti todelliset aikeensa.

Lainaten Toisen timoteuskirjeen lukua 3:13: "Muut pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen."

Tämä luku jatkuu: "Raamattu opettaa että tulee olemaan yhä enemmän vääriä opettajia, profeettoja ja jopa vääriä uskonnollisia konferensseja kirkossa kun aikakausi kulkee kohti loppuaan. Kuten Apostoli Pietari sanoi, teidän keskuudessanne tulee olemaan vääriä opettajia. He vaivihkaa syöttävät tuhoisia harhaoppeja, kieltäen jopa Herran kaikkivaltiuden, joka osti heidät -- tuoden tuhon monille. Monet seuraavat heidän häpeällisiä teitään ja saattavat totuuden häpeään. Ahneudessaan nämä opettajat riistävät teitä itse keksimillään tarinoilla..."

Huomioi, että joissakin Grahamin opetuksissa on kielletty Kaikkivaltiaan Jumalan hallintavalta sekä tehty Kristuksesta pelkästään subjektiivinen totuus.

Billy Grahamin kirja jatkuu:

"Saatana ei halua rakentaa kirkkoa ja kutsua sitä 'Saatanan kirkokso'. Hän on liian älykäs tehdäkseen näin. Hän tunkeutuu pyhäkouluun, nuortenpiiriin, kristillisen koulutuksen ohjalmaan, saarnastuoliin ja seminaari-luokkaan."

"Apostoli Paavali varoitti että monet seuraavat vääriä opettajia, tietämättä että ottaessaan vastaan sitä mitä nämä ihmiset sanovat he ottavat paholaisen myrkkyä elämäänsä. Tuhansia tietämättömiä kristittyjä eksytetään tänään. Väärät opettajat käyttävät juhlavia sanoja jotka kuulostavat siltä kuin että puhuja olisi sivistynyt ja tuntisi logiikan. He ovat intellektuaalisesti taitavia..."

Herra, me olemme sallineet itsemme tulla petetyiksi. Me nöyrästi tunnustamme että luku nimeltä "The White Horse And It's Rider" on oikeassa; me olemme sallineet suurten miesten eksyttävän meidät. Me rukoilemme anteeksiantoa Billy Grahamille. Jos hän vain yksinkertaisesti lopettaisi yhteistyönsä tämän pahan Valtaeliitin kanssa, se ilahduttaisi meitä. Herra, me rukoilemme että Sinun seurakuntasi ei tulisi välinpitämättömäksi Valtaeliitin suhteen joka suunnittelee orjuuttavansa ihmiskunnan, sekä havahtuisi heidän manipulointi-yrityksiinsä.


Takaisin