Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 15 -- ORTODOKSIJUUTALAISTEN TUHOAMINEN

Kaksi ortodoksijuutalaista on tullut esiin järkyttivien todisteiden kera kirjoissaan Perdify ja The Holocaust Victims. Se mihin nämä todisteet viittaavat on että sionisti- ja reformi-juutalaiset uhrasivat Euroopan ortodoksijuutalaiset. Yhä useammat ortodoksijuutalaiset kirjoittavat kirjoja ja kertovat totuuiden siitä kuinka sionisti-juutalaiset jotka olivat kiinni vallankahvassa pettivät heidät.

Malkein Greenwald, holokausti-tutkija, löysi että eräs korkea-arvoinen israelilainen viranomainen oli suoraan vastuussa miljoonan unkarilaisen ortodoksijuutalaisen teurastamisesta.

Edelleen, tulee ilmi että Kolmannen valtakunnan maastapoistumis-byrokratiaa johtivat sionisti-juutalaiset. Täten, Rothschildit ja muut reformi-juutalaiset pääsivät pois kun taas ortodoksijuutalaisten hakemukset hylättiin. Voimakkaan reformi-juutalaisten valtiot kuten Yhdysvallat rohkaisivat kieltämään ortodoksijuutalaisten pääsyn turvaan ennen Toista maailmansotaa. Voitaisiin sanoa että juutalaisten valta oli kyllin voimakas jotta Roosevelt valittiin presidentiksi, mutta ei tarpeeksi voimakas nostattamaan protesteja saamaan ortodoksijuutalaiset pois Saksasta, kun Hitler yritti karkoittaa juutalaisia ja mikään maa ei suostunut ottamaan heitä vastaan.

Juutalainen kirjailija David S. Wyman kirjassaan The Abandonment of the Jews kirjoittaa sivulla 198 ja 199:

"Tämä juutalainen Emergency Committeetoimi melkein yksin Kongressimme kautta Pelastus-päätöksen kanavana. Sionisti-johtajat, toimien American Jewish Conference kautta, jopa vaikeuttivat sen edistymistä. Stephen Wise oli perustanut todistuksensa politiikalle jonka American Jewish Conferencen sionistijuutalaiset olivat asettaneet. Tämä ryhmä johon kuuluivat Stephen Wise, Abba Hillel Silver, Naham Goodman, Herman Shulman ja Irving Miller, olivat äänekkäitä Kongressissa, ja heidän on täytynyt tajuta että palestiinalais-kysymyksen esillä pitäminen ei auttaisi Pelastus-päätöstä ja että se saattaisi vaarantaa tämän. Ei ole täysin selvää, että kaivoivatko he tarkoituksella maata tämän lainsäädännön alta."
Sivulla 200 sanotaan:
"Tämä Emergency Committee, osin juutalainen lehdistö, ja jopa eräs huomattava sionisti, rabbi Meyer Berlin, syyttivät julkisesti sionisti-johtajia Pelastus-päätöksen hankaloittamisesta. Senaattori Gillette, vakaumuksellinen siomismin ystävä, vilpittömästi selvitti tätä hankaloittamista jota hän kohtasi sionisti-johtajien taholta: 'Nämä ihmiset käyttivät kaikkia mahdollisia keinoja estääkseen päätöksen hyväksymisen. He yrittivät torjua sen tarjoamalla muutosehdotuksia jotka nostaisivat esiin kysymyksiä, ristiriitoja herättäviä kysymyksiä sionismista ja anti-sionismista tai mistä hyvänsä muusta joka estäisi toimet joihin me pyrimme.'"
Vuonna 1985, eräs sionisti-juutalainen kirjoitti kirjan The Abendonment of the Jews. Tämä kirja, kirjoitettu sionistisesta perspektiivistä itse asiassa kertoo totuuden, että sionistit tekivät päätöksen keskittyä Israelin perustamiseen mieluummin kuin että olisivat yrittäneet pelastaa ortodoksijuutalaiset Euroopasta:
"Varjopuolella, sionistien hellittämättömyys sitoutua juutalaiseen valtioon Palestiinassa, sodan jälkeinen tavoite, pysäytti mahdollisuuden yhdistyneestä juutalaisesta operaatiosta pelastustoimiin... Väistämätön johtopäätös on, että Holocaustin aikana, amerikkalaisten sionistinen johto keskitti suurimman osan voimistaan ajamaan eteenpäin tulevaa juutalaista valtiota Palestiinassa. Se piti juutalaisten pelastamista toisarvoisena tavoitteena..."
Tämä informaatio selvittää useita asioita. Ensiksi, se selittää miksi juutalaiset kansainväliset rahoittajat rahoittivat Hitleriä. He yrittivät tuhota kilpailijansa ortodoksijuutalaiset sekä luoda olosuhteet jossa maailma tuntisi myötätuntoa juutalaisia kohtaan niin että he saisivat Palestiinan itselleen.

He myös kuljettivat maailmaa kohti Valtaeliitin päämääriä, vapaamuurareiden maailmanuskontoa. Ortodoksijuutalaiset voivat olla yhtä sidottuja Raamatun moraaliin kuin kristitytkin.

Se on myös yhdenmukainen hengen kanssa eräisiin muihin asioihin nähden joita reformi-juutalaiset ovat tehneet ortodoksijuutalaisille Toisen maailmansodan jälkeen. Reformoitu juutalaisuus ja illuminismi on aktiivisesti toiminut tuhotakseen juutalaisten ihmisten moraalin sekä heidän uskonsa Raamattuun. He ovat tehneet tätä vuosisatojan ajan.


Takaisin