Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 3 -- EDISTYKSELLINEN VALO

Kolme asiaa jotka sinnä opit tästä luvusta:

Tämä nuori SS-upseeri oli vain 23-vuotias, mutta kenties kaikkein lahjakkain Saksassa Indiana Jones -roolistaan johon hänet heitettiin. Hänen tehtävänsä todellisessa elämässä oli pyhän maljan etsiminen, muinaisen germaanisen legendan kadonneen avaimen, jonka kristillinen maailma tuntee Pyhänä Graalina. Tämä pitkä, lihaksikas ja komea saksalainen opiskeli Graalin legendoja yksityiskohtaisesti. Hän jopa tunsi paikalliset murteet.

Oli vuosi 1931 ja etelä-Ranska. Tämä uusi natsi-uskonto tarvitsi Graalia oikeuttaakseen heidän uuden gnostilaisen uskontonsa, joka perustui saksalaisten heimojen muinaiseen saksalaiseen gnostilaisuuteen.

Hänen nimensä oli Otto Rahm. Kuten monet SS-upseerit hän teki itsemurhan ennenkuin Liittoutuneet nappasivat hänet.

Otto Rahm on saattanut onnistua tehtävässään. Ilmeisesti, eräs saksalainen linna restauroitiin orjatyövoimalla Graalia varten. Mutta kuten tämä natsi-uskonto, tämä Graali pysyi hyvin säilytettynä salaisuutena monia vuosia.

Outoa? Kyllä. Mutta vieläkin oudompaa on tämän natsien gnostilaisen uskonnon peittely. Eräs ensimmäisiä asioita joita Nürnbergin oikeudenkäynnissä tehtiin oli kieltää natsien uskonnon mainitseminen. Se oli mahdotonta hyväksyä.

"Eräs parhaiten säilytettyjä salaisuuksia 1900-luvulla on tämän uskonnollisen filosofian okkultistiset juuret ja luonne joka oli Kolmannen valtakunnan sydän." [Constance Cumbey, "The Hidden Dangers of the Rainbow", s. 99]
Koska natseista on annettu väärää tietoa, yleisö ei pysty saamaan käsitystä natsismin, nykypäivän New Agen ja vapaamuurareiden välisistä yhteyksistä.

Natsismi, vapaamuurarit & Toinen maailmansota

Toinen maailmansota oli lavastettu. Liittoutuneita johti kolme vapaamuuraria: Roosevelt, Stalin ja Churchill. Saksalaisia johtivat miehet jotka tulivat vapaamuurareiden haarautumista. Mussolinilla oli myös yhteydet okkultismiin ja vapaamuurareihin, mutta Hitlerin tapaan hän oli murtautunut ulos ja ottanut suunnakseen fasismin. Stalin rohkaisi Hitleriä hyökkäämään länteen. Tietäen että Hitler ei hyökkäisi, Stalin solmi sopimuksen Hitlerin kanssa, että Hitler voisi varmistua että hänen selkänsä olisi turvassa. On olemassa kirja jossa selitetään yksityiskohtaisesti vehkeily johon Stalin ryhtyi saadakseen Hitlerin hyökkäämään Puolaan. Roosevelt tiesi että hyökkäys Pearl Harboriin oli tulossa. Roosevelt etsi keinoa saada Yhdysvallat sotaan mukaan. Tämä sota tuli kalliiksi maailmalle yleisesti, mutta maailmanhallituksen salaliiton näkökulmasta katsottuna se oli loistava. He kykenivät tekemään paljon voittoa. Venäjä kykeni valloittamaan puolet Eurooppaa. He kykenivät käyttämään Venäjän uhkaa hyväkseen luodakseen yhdistyneen Euroopan. Yhdysvallat pystyi käyttämään Toista maailmansotaa tekosyynä jonka varjolla antaa paljon materiaalista ja teknologista apua Venäjälle, mukaanlukien teknologiaa ja materiaalia atomipommin rakentamiseksi. Yhdistyneet Kansakunnat perustettiin, koekentäksi Uudelle maailmanjärjestykselle.

Tämän tausta-informaation avulla oli tarkoitus tutustuttaa lukija tähän monikasvoiseen gnostilaiseen uskontoon sekä maailmanhallituksen salaliittoon jonka kanssa se on naimisissa. Sinä opit nyt että lukuisten gnostilaisten uskontojen hierarkiset perus-ainesosat ovat samat, niissä on käytetty vain hiukan erilaista maustetta. Ne operoivat samojen periaatteiden mukaan. On olemassa jopa kirja How to Start Your Own Religion. Kun sinä käyt läpi tätä kirjaa Be Wise As Serpents, sinä opit kuinka ne tekevät yhteistyötä ja toimivat yhdessä. Ne mitkä me näemme erillisinä itsenäisinä uskonnollisina ryhminä, tekevätkin itse asiassa yhteistyötä ylimällä tasolla.

Tämän luvun on tarkoitus olla työkalu jonka avulla lukijan on mahdollista nähdä että nämä gnostilaiset perus-ainesosat joista kaikki gnostilaiset uskonnot, Jehovan todistajat, natsit, mormonit, vapaamuurarit, wiccalaisuus, jne. muodostuvat ovat yksinkertaisesti saman asian erilaisia mausteita. Jos haluat muslimi-mausteen ole sufilainen; jos haluat juutalaisen mausteen liity juutalaiseen New Age -synagoogaan; jos haluat buddhalaisen mausteen liity Nichiren Shoshuun tai lamalaisuuteen; jos haluat Amerikan intiaanien mausteen liity Earth Circleen tai Bear Tribe Medicene Circleen; jos haluat kristillisen mausteen liity Moravialaisiin tai Jehovan todistajiin tai Mormoni-kirkkoon. Tällä gnostilaisella New Age -liikkeellä on myös muita mausteita; egyptiläinen, arjalainen, noituus, auringon palvonta, saatananpalvonta ja New Thought. Millaisen mausteen sinä haluat?

Sanotaanpa että sinun uskonnollinen makusi on yhdistelmä kolmesta. On ryhmiä jotka majoittavat sinut. Esimerkiksi Annalee Skarinilla on mormonismin haarauma joka on pieni metafyysinen uskonto. Vuonna 1948 hän julkaisi kirjan Ye Are Gods. Toinen monista mormonien haarautumista on nimeltään Aryan Christian Church joka yhdistää mormonien ja natsismi filosofiat. He käyttävät Hitler-tervehdyksiä ja hakaristiä.

Perus-ainesosat joita tarvitaan luomaan gnostilainen uskonto:

  1. Salainen tieto.

  2. Hierarkia joka yleensä jaetaan kolmeen perus-kerrokseen: perus-vihityt, valitut, valaistuneet huippujohtajat (1-3 kappaletta).

  3. Mitä korkeammalle joku ylenee hierarkiassa sitä enemmän salaista tietoa hänelle annetaan.
Natsismi, vapaamuurarit & Toinen maailmansota

Esimerkkejä organisaatioista.

Jotkin näistä luokituksista ovat karkeita, sillä useimmat näistä ryhmistä kuuluvat useisiin luokkiin. Ne eivät ole ainoastaan toistensa kaltaisia -- usein niiden johto on tekemisissä toistensa kanssa.

Tämä on New Age -liikkeen uskonnollinen voileipäpöytä. Se on aivan kuin menisi Baskin & Robinsille jossa on saatavana 32 erilaista jäätelöä. Tämä ei ole täydellinen lista, mutta se tarjoaa ymmärryksen erilaisista gnostilaisuuden "mausteista" joiden sisälle henkilö voi mennä. Kirjassa The Gnosis and Christianity sanotaan: "Tästä käytännöstä joka oli yhteistä kaikille aidoille gnostilaisille kulteille seurasi että oli ainakin kolme jäsenyyden tai vihkimyksen astetta. Se oli ainoastaan korkein aste jossa syvimmistä 'mysteereistä' keskusteltiin suullisesti." Heidän käyttämillään termeillä tässä kolmiportaisessa järjestelmässä, pohdi seuraavia gnostilaisia uskontoja.

Monet ovat kysyneet tältä kirjailijalta, että tietävätkö kulttien johtajat mitä on meneillään. Vastaus on "Kyllä". Heille on suullisesti kerrottu tarkkaan mitä on tapahtumassa. New Agen, Jehovan todistajien ja LDS-kirkon johtajat tietävät millainen rooli heillä on maailmanhallituksen luomisessa. Tämä on se menetelmä jota gnostilaisuus käyttää. Huippujohtajaa -- profeettaa tai valaistunutta mestaria informoidaan suullisesti.

Minkä tahansa gnostilaisen ryhmän valaistus tulee yli-inhimillisestä tiedosta. New Age -johtajat melkein aina väittävät että he toimivat kanavina. On olemassa kehittyvä dualistinen taistelu valon ja pimeyden välillä joka löytyy hindujen Veda-kirjoista, vanhoista germaanisista legendoista, pohjoismaisista saagoista ja Jehovan todistajien myytistä että Jehova kamppailee puolustaakseen itseään Saatanan syytöksiltä. Kuten C.T. Russell, Vartiotorni-seuran perustaja, gnostilaiset näkevät usein auringon primäärisenä pyhänä symbolina. Natsien hakaristi oli auringonpyörä. Tätä hakaristiä on usein käytetty vapaamuurarien symbolina Hitlerin aikaan asti. Hitleristä lähtien vapaamuurarit eivät ole käyttäneet sitä. Se on myös nimeltään Gamma Cross ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan. Juutalaisilla gnostilaisilla ryhmillä on ollut tapana korottaa kuuta (myös planeettoja ja tähtiä) kun taas arjalaisilla ryhmillä Intiassa, Iranissa ja Saksassa on ollut tapana korottaa aurinkoa.

Teosofinen seura antaa erään parhaista yhteenvedoista gnostilaisuudesta ja siitä kuinka gnostilainen uskonto on tullut aikojen myötä meidän luoksemme:

"Uusplatonisten ja gnostilaisten koulujen sulkemisesta lähtien 1800-luvun viimeiseen neljännekseen, ainoastaan muutamien alkemistien, kabbalistien, ruusuristiläisten, okkultististen vapaamuurareiden ja kristittyjen mystikkojen vaalimana, teosofia oli tuntematon ilmiö läntisessä maailmassa. Ennen sitä se tunnettiin monissa muodoissa platonilaisten, pytagoralaisten, egyptiläisten ja kaldealaisten taholta, kun taas Intiassa ja Kiinassa se säilyi katkeamattomana linjana. Se on Upanisadojen ja Vedojen viisaus sekä sydän Hindulaisuudessa, Taolaisuudessa ja Islamissa." [Geoffrey Hodson, "Theosophy Answers Some Problems of Life", Adyar, Madras, India: Theosophical Publishing House, s. VIII]
Sen ymmärtäminen mitä on juuri sanottu on silmiä avaavaa. Ruusuristiläiset ja okkultistiset vapaamuurarit ovat säilyttäneet gnostilaisen teosofian joka on Hindulaisuuden, Taolaisuuden ja Islamin sydän. Näitä gnostilaisia uskontoja on usein kutsuttu pakana.uskonnoiksi. Tämä pakanuuden palvonta on usein esoteerinen kuori johon alimpien asteiden jäsenet vihitään. Korkein taso on usein todellista esoteerista palvontaa ja siinä on usein mukana suora luciferilainen tai saatanallinen palvonta. Toisin sanoen, vapaamuurareiden ja muiden ryhmien harjoittama auringon palvonta on usein peite jonka takana ylimmän tason jäsenet palvovat Saatanaa.

Gnostilaiset uskonnot käyttävät symboleita ja rituaaleja. Jehovan todistajat ovat muodostaneet omat uudet rituaalinsa ja omat uudet symbolinsa. Mutta he ovat säilyttäneet sanan "Jehova" maagisen käytön joka on ollut käytössä vuosisatoja. Vartiotorni-seura on seurannut hyvin suosittua gnostilaisuuden oppisuuntaa joka seuraa ajatusta Valentiuksesta. Tämä koulukunta opettaa että aineellinen on enemmän pahaa kuin hyvää, ja että tuli tuhoaa kaiken aineen. Esimerkiksi, tämä ajatuskulku nähdään siinä että Vartiotorni-seura kieltäytyy hyväksymästä seksiä luonnollisena prosessina ja näkee sen pahana.

Kuuntele oppinutta gnostilaista: "Ihmiskunta saavuttaa hengellisen täyttymksen kun koko maapallo on asutettu ihmisrodulla jotka on täydellisesti tietoisia jumalallisesta luonnostaan ja voimastaan; ja synti, sairaus ja kuolema kielletäänjäljellä olevaksi ajaksi maapallon kosmista sykliä." [Ibid., s. 71] Tämä kulostaa siltä kuin se olisi peräisin Vartiotorni-lehdestä.

Tämä Vartiotorni-lehti on jopa käyttänyt fraseologiaa että uusi rotu tulee asuttamaan tämän uuden uuden järjestelmän.

Gnostilaiset uskovat että he ovat syvempi Kristinuskon muoto. Sitten he yleisesti väittävät edelleen että heillä on muiden uskontojen muinaisten kirjoitusten syvin opetus. Heillä totisesti on uskonnon syvin opetus, mutta ei kristillisen uskon. Hebrealaisten kirjoitusten ensimmäisessä kirjassa on kertomus täydellisestä Eedenin puutarhasta. Tämä täydellinen puutarha-ympäristö osoittaa että alunperin Jumala oli perustanut järjestyksen. [Jotkut lukijat eivät usko tätä Genesiksen selitystä, vaikka jatkamalla tämän kirjan lukemista sinä ymmärrät vaihtoehdon Uuden maailmanjärjestyksen gnostilaisuudelle ja miksi monet kristityt väittävät että heidän uskonsa Jumalaan ei ole uskontoa. Tämä on tärkeää -- ei ainoastaan niille jotka etsivät vastauksia vaan -- jotta ymmärrettäisiin miksi Kristinusko jota Kristus opetti on määrä tuhota.]

Siitä lähtien kun ihminen jätti tämän järjestyksen puutarha-ympäristön hän on yrittänyt luoda Uutta maailmanjärjestystä. Uskontoa käyttämällä hän on yrittänyt paikata villiä maailmaa sekä uudistaa tätä harhaanjohdettua maailmaa. Olosuhteet maailmassa todistavat että uskonto on epäonnistunut. Mutta uskontoa ei ole koskaan tarkoitettu järjestämään maailmaa uudelleen. Eedenin puutarhassa, Jeesus Kristus luvattiin Aadamille ja Eevalle Jumalan omana menetelmänä tehdä sovinto ihmiskunnan kanssa. Kristus oli hebrealaisten profeettojen toivo, ja keskuksena heidän uskossaan Jumalaan. Tämä Jumalan mysteeri, Jeesus Kristus, lähetettiin ihmiseksi Jumalan keinona sallia näiden ihmisten jotka etsivät Häntä, tulla tuntemaan Hänet. Uskonnon oletetaan olevan Jumalan etsimistä, mutta todellisuudessa papisto ei etsi Jumalaa jotta Hän paljastaisi itsensä (kuinka usein he puhuvat sovituksen tarpeesta?), vaan he etsivät tekniikoita joita he voisivat kehittää myydäkseen niitä massoille. Uskonnollisuus jatkuu useista syistä, joista monet ovat itsekkäitä. Todellisuudessa, he ovat ymmärtäneet väärin kristillisen viestin. Kaikki uskonnot etsivät Jumalaa/jumalia omissa voimissaan ja tulevat ylpeiksi siitä mitä he ovat löytäneet.

Jumalan etsiminen on uskonnon väitetty päämäärä. Tämä näyttää hienolta päämäärältä. Jos halutaan etsiä ja tutkia kiveä, kivi ei vastusta tätä. Jos halutaan etsiä ja tutkia ihmistä ilman hänen omaa suostumustaan voidaan joutua vaikeuksiin. Jos etsitään Jumalaa, saadaan selville että jollei Jumala paljasta itseään etsijälle, äärellinen etsijä ei kykene löytämään ääretöntä Jumalaa.

Kristus tuli osoittaakseen ihmiselle kuinka hänen ei tarvitse etsiä Jumalaa omin voimin, että Jumala on halukas paljastamaan itsensä ihmiskunnalle. Mieluummin kuin että turvauduttaisiin uskontoon ihminen voi sallia että Jumala sovittaa itsensä ihmiskunnan kanssa. Jeesus Kristus ei ollut kovin sovinnollinen aikansa uskonnollisiin johtajiin. Hän sanoi heille: "Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä." [Matteus 23:13]

Nämä fariselaiset olivat poimineet itselleen koko babylonialaisen uskonnollisen järjestelmän. Sen jälkeen kun roomalaiset valloittivat Jerusalemin, nämä juutalaiset uskonnolliset johtajat palasivat Babyloniaan josta tuli juutalaisten uskonnollinen keskus siihen asti kunnes he alkoivat muuttaa Eurooppaan keskiaikana. The Universal Jewish Encyclopedia sanoo sivulla 13-17:

"Toisella vuosisadalla [jälkeen Kristuksen syntymän] Babyloniasta oli tullut turvapaikka juutalaisille... Tästä etnisestä karkoituspaikasta oli tullut pakolaisten maa... Seitsemännellä vuosisadalla babylonialaisten juutalaisten merkitys lisääntyi huomattavasti. Edeltävänä 300 vuotena, Palestiina oli ollut pelkästään kunnioitettu paikka, kun taas Babyloniasta tuli juutalaisen elämän ja oppimisen keskus. Babylonialaiset juutalaiset eivät enää katsoneet Palestiinaan saadakseen neuvoja; jopa Tiberiuksen koulujen johtajat olivat babylonialaisia juutalaisia... Babylonia oli juutalaisuuden hengellinen keskus, ja sen vaikutus toi monia babylonialaisia tapoja yleiseen käyttöön..."
Nämä varhaiset ryhmät joita kutsuttiin gnostilaisiksi Egyptissä ja Lähi-idässä olivat ensisijaisesti juutalaisia. Tämän edellä kerrotun informaation perusteella voidaan alkaa käsittämään kuinka maailma on kiitollisuudenvelassa juutalaisille jotka palvelivat työkaluna gnostilaisuuden levittämisessä kaikkialle maailmaan.

Tutkimassa Jehovan todistajien gnostilaisia opetuksia

Salli meidän tutkia hetken Jehovan todistajien gnostilaisia opetuksia. Rutherford kirjassaan Preservation (1932) sanoo sivulla 153: "Jumala on tehnyt selväksi ihmisilleen tarkoituksen josta suurin osa on ollut aiemmin salattua, ja nämä asiat voidaan ottaa osoituksena että Harmagedon on lähellä..."

Jehovan todistajien valtakirjat perustuvat paljastettuun salaiseen tietoon. Salli meidän nyt tutkia heidän kirjaansa The Harp of God:

"Jehovalla oli suuri suunnitelma ennen maailman perustamista; mutta kukaan ei tiennyt siitä mitään. Ihmiskunnan ensimmäisen neljän tuhannen vuoden aikana Jumalan suunnitelma pysyi salassa. Hän alkoi paljastaa sitä ihmiskunnalle melkein 1900 vuotta sitten, ja sitten niille jotka ovat keskittyneet toimimaan hänen tahtonsa mukaan. Annettiin lupaus että suurempi valo tulisi aikakauden lopussa, ja tämä lupaus on pidetty. ME OLEMME TÄSSÄ AJASSA kuten tämän kirjan sisältö selvästi osoittaa..."

"Ihmisille yleisesti ei ole kunnolla opetettu Raamattua. Jopa ne jotka osallistuvat pyhäkouluun ovat pelkästään lukeneet tekstiä eivätkä tekstin merkitystä. Kuten vanhan ajan profeetat he ovat kuulleet mutta eivät ymmärtäneet. Todellinen syy näille olosuhteille on että Jumalan suunnitelmaa ei olisi kyetty ymmärtämään ennenkuin oli hänen hetkensä paljastaa se. TÄMÄ HETKI ON NYT." ["The Harp of God", alkusanat, 1921]

"Tämä Jumalan mysteeri on ollut kompastuskivi sekä juutalaisille että kristityille, niin kutsutuille; mutta Jumalan säätämänä aikana hän TEKEE TUNNETUKSI kaikki mysteerinsä salaisuudet ja sitten kaikki jotka ymmärtävät tämän tulevat riemuitsemaan ylitsevuotavalla ilolla." ["The Harp of God", s. 182]

"Tämä mysteeri on KRISTUS... Tämä Kristus on instrumentti tai¨ kanava ihmiskunnan siunaukseksi. KRISTUS ON YHDISTELMÄ JEESUKSESTA, SUURESTA JA MAHTAVASTA PÄÄSTÄ SEKÄ 144.000 JÄSENESTÄ." [Ibid., s. 187]

"Jehova on järjestänyt niin että ainoastaan ne joiden mieli on valaistunut voivat ymmärtää ja arvostaa Jumalan mysteeriä. Nämä ovat niitä joiden profeetta Jooel on ennustanut olevan Jumalan palvelijoita..." [Ibid., s. 190]

Analyysi

Liittyen tämän "mysteerin" paljastamiseen, kolossalaiskirje 1:24-27 sanoo: "Nyt minä iloitsen kärsiessäni teidän tähtenne, ja mikä vielä puuttuu Kristuksen ahdistuksista, sen minä täytän lihassani hänen ruumiinsa hyväksi, joka on seurakunta, jonka palvelijaksi minä olen tullut Jumalan armotalouden mukaan, joka minulle on annettu teitä varten, täydellisesti julistaakseni Jumalan sanan, sen salaisuuden, joka on ollut ilmoitettu polvesta polveen, mutta joka nyt on ilmoitettu hänen pyhillensä..." Kun Paavali sanoo, että "tämä mysteeri on NYT ilmoitettu se oli 1.900 vuotta sitten.

Tämä on vain yksi monista Raamatun jakeista jotka sanovat tämän saman asian. Room. 16:25-26 ja 1 Kor. 2:7-10 olivat molemmat Paavalin kirjoittamia ja molemmat julistavat että tämä "arvoitus" joka oli "salattuna" paljastettiin kaikille kansakunnille Paavalin aikana.

Tämä gnostilainen Rutherford uskottelee meille että hän paljastaa maailmalle mysteeri-tiedon ensimmäistä kertaa.

Kuitenkin, Juudas 1:3 sanoo: "...tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu."

Oliko kristittyjen tarkoitus saada parempi uusi viesti jossain tulevaisuudessa? Paavali varoittaa kristittyjä: "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." [Gal. 1:8]

Älä anna kenenkään huiputtaa sinua. Seurakunta ensimmäisellä vuosisadalla tunsi tämän mysteerin ja julisti sitä maailmalle. Kyllä, tämä mysteeri on ollut Jumalan mielessä aivan alusta lähtien, ja se on osittain paljastettu Vanhassa Testamentissa ja profeetoissa.

Tarkempi tutkimus Kristuksesta ja Hänen suhteestaan halveksittuihin tavallisiin ihmisiin osoittaa että Hän oli gnostilaisuutta vastaan. Hänen viisautensa ei ollut piilotettuna vakan alle vaan asetettu kukkulalle, niin puhuakseni, kaikkien opittavaksi ja hyödynnettäväksi. Kristus myös palveli ja oli ystävä kaikkien yhteiskuntaluokkien kanssa, mukaanlukien hallituksen virkailijat ja pakanat. Jumala haluaa sovittaa itsensä kaikkien kanssa, ei ainoastaan jonkin sisäpiirin klikin kanssa.

Ihmisen tekemät uudet järjestykset

Kristuksen sovitustyö ylenkatsotaan täysin populaarin "teologian" toimesta johon Uusi maailmanjärjestys yrittää saada ihmiset ripustettua. Eräs niistä on nimeltään "Vapautuksen teologia". Luonnollisesti, he antavat sille hyvältä kuulostavan nimen. Vapautuksen teologian päämäärä on luoda ihmistekoinen Jumalan valtakunta maan päälle, millenium. Tämän tuhatvuotisen valtakunnan on tarkoitus olla sosialistinen (marxilainen) hallitus kuten Kuuban kommunistinen hallinto. Siitä miten Uusi maailmanjärjestys käyttää luvattua milleniumia puhutaan myöhemmin. Ihmisille kerrotaan että jos he väkivaltaisen vallankumouksen kautta luovat marxilaisen sosialistisen maailmanhallituksen, silloin heillä on tämä luokaton utopialainen yhteiskunta jonka Jeesus muka yritti perustaa. Ihmiset tänään tappavat Vapautuksen teologian nimessä, sokeasti taistellen heidän oman orjuuttamisensa puolesta. Tämän Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmat yli sata vuotta sitten olivat saada meidät vaatimaan mitä he halusivat tehdä meille. Uskonnollisen "Vapautuksen teologian" ansan alla monet ihmiset auttavat luomaan sellaisen jonka on jo suunniteltu olevan pahin orjavaltio ihmiskunnan historiassa.

"Sillä sisästä, ihmisen sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset... Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen." [Markus 7:21-23] Tätä Raamatun aikakausia vanhaa viisautta, että jollei Jumala rakenna taloa sen rakentajat tekevät turhaa työtä, voidaan soveltaa teologiaan. Ihmiset rakentavat uskontoja, Jumala rakentaa ihmisten uskoa Häneen.

Joka tapauksessa, se että ollaanko uskonnollisia vai ei, ei ratkaise ihmiskunnan perus-ongelmia. Se että porsas kierii mudassa ei vielä tee siitä porsasta. Siitä ei tule lammasta jos se lopettaa mudassa kierimisen. Samoin, ihminen ja ihmiskunta ovat poikenneet harhaan ja niillä on syntinen luonne. Se että rypeekö ihminen uskonnossa vai ei, ei muuta ihmisen luontoa, ja niin tieto ei tuo ihmistä yhteen Jumalan kanssa. Jumala tuo ihmisen yhteen Jumalan kanssa.

Ihminen on tehnyt ahkerasti töitä luodakseen Uuden maailmanjärjestyksen ilman uutta sydäntä jota Jumala on tarjonnut hänelle. [Hesekiel 18:31, 36:26; Jeremia 31:33; Deut. 30:6]

Lopullinen paketointi

Gnostilaiset uskonnot luovat välittömiä valta-tukikohtia heidän johtajilleen -- kutsutaan näitä johtajia sitten papeiksi, rabbeiksi, guruiksi, jne. Gnostilaiset uskonnot seuraavat kaavaa. Näiden lukuisat johtajat aivan huipulla tekevät yhteistyötä. Se mikä näyttää kenties viideltäkymmeneltä tai sadalta uskonnolta ovat yhden yksittäisen salaliiton komponentteja lopulliseksi maailman hallitsemiseksi.

Judaismi tuli Babyloniasta. Niiden jotka pitävät muinaisista mysteeriuskonnoista tulisi kiittää juutalaisia. Juutalaiset ovat olleet eräs parhaista instrumenteista levittää gnostilaisuutta sen lukuisissa muodoissa.

Kristuksen opetukset ja tehtävä oli vastoin gnostilaisten opetuksia. Kristus oli tämä ennustettu menetelmä joka Jumalalla oli paljastaa itsensä niille jotka etsivät Häntä. Usko Jumalaan Jeesuksen Kristuksen kautta ei ole voiman uskonto. Mieluummin kuin yrittää piilottaa tietoa, Kristus yritti levittää Hyvää Sanomaa käskemällä opetuslapsiaan menemään kaikkialle maailmaan ja tekemään hyviä tekoja kaikille, jopa niille jotka halveksivat heitä.


Takaisin