Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 7 -- VIILTÄÄ MINUN KURKKUNI AUKI

Seuraavat kertomukset, tilastot ja faktat ovat vastenmielisiä eivätkö ole sellaisia että me haluaisimme kirjoittaa niistä yksityiskohtaisen tarkasti. Kuitenkin, tämä kirjailija haluaa huomauttaa kuinka yleistä satanismi on. Riippumatta siitä että onko lukija tietoinen pahoista hengistä, faktat osoittavat että on ollut lukemattomia ihmisiä jotka ovat palvoneet pahoja henkiä.

Perjantai- ja lauantai-öisin kaikkialla Yhdysvalloissa saatanallisten noitapiirien jäsenet tapaavat salaa. He tapaavat myös monina saatanallisina juhlapäivinä. Entinen Illuminaatin jäsen arvelee että Yhdysvalloissa on 300.000 noitapiiriä joissa on vähintään 13 jäsentä. black Prince (Musta saatanallinen maagikko) arvioi että Yhdysvalloissa suoritetaan vuosittain 40.000 - 60.000 ihmisuhria.

Tällä kirjailijalla on ollut etuoikeus keskustella sellaisen henkilön kanssa jolla oli sattumalta tapahtunut harvinainen kontakti satanistien kanssa ja joka onnistui paeta tätä tilannetta ja jäädä eloon.

Ollessani kadettina West Pointissa, kiinnitin huomioni tapaukseen jossa West Pointin päiväkotia syytettiin 30 lapsen rituaalisesta hyväksikäytöstä. Upseeria joka vaati tutkimusta hänen 2½ -vuotiaan lapsensa hyväksikäytöstä käskettiin eroamaan (tämä ei ollut yllätys millään muotoa).

Useita kymmeniä päiväkoteja Kaliforniassa tutkitaan joka vuosi siitä että ovatko nämä alistaneet lapset saatanalliselle rituaaliselle hyväksikäytölle. Los Angelesin piirikunnassa on annettu 800 syytettä rituaalisesta hyväksikäytöstä joihin on sekaantunut 64 koulua tai esikoulua ja 27 lähiötä. TV:ssä ja sanomalehdissä kerrotaan toistuvasti uutisia jotka liittyvät satanismiin. Useimpia näistä kertomuksista ei koskaan julkaista, ja monissa kertomuksissa jotka julkaistaan ei tehdä silmin nähtävää johtopäätöstä että kyseessä on saatanallinen aktiviteetti. Esimerkkeinä tästä ovat uutiset joissa kerrotaan hautojen häpäisystä. Ruumiista on otettu tiettyjä luita, ja uutisten mukaan tässä on kyse vain joidenkin nuorten ajanvietteestä. Irti laikattu vasen käsi viittaa satanismiin. Tämä vasen käsi, reisiluu, kallo ja tietyt kylkiluut ovat erityisen tärkeitä ruumiinosia.

Monet rikokset joissa on viitteitä vapaamuurareiden osallisuuteen saavat poliisin ja lehdistön ylenkatseen. Esimerkiksi Viiltäjä-Jackin tapaus.

Tämä kirjailija tietää henkilökohtaisesti sen perusteella kun hän on ollut töissä maatilalla, että silloin tällöin löydetään naudan raatoja jotka on tapettu samalla tavoin kuin saatanallisissa rituaaleissa. Lehdissä ei usein raportoida tällaisia asioita.

The Chicago Tribune -lehdessä oli 21.4.1986 uutinen nimeltä "Saatananpalvonta lisääntymässä". Tässä uutisessa kerrottiin kuinka nuoret tällä alueella ovat yrittäneet uhrata ihmisiä Saatanalle, sekä useista tapoista Cookin ja Du Pagen maakunnissa vuosina 1981-1982 jolloin neljä nuorta miestä sieppasi ja tappoi 18 naista. Näiden kuolleiden naisten ruumiinosia käytettiin saatanallisissa rituaaleissa joihin liittyi kannibalismi ja seksuaalisuus.

SAATANALLISEN RITUAALISEN HYVÄKSIKÄYTÖN KALENTERI:

Jan. 1 New Years Day Druid Feast Day
Jan. 7 St. Winebald Day Blood ritual
Jan. 17 Satanic Revels Sex ritual
Jan. 20 St. Agnes Eve ****
Jan. 23 **** Kidnapping, sacrifice preparation
Jan. 26 Grand Climax Sex ritual, human sacrifice (5 weeks & 1 day since equinox)
Feb. 2 Candlemas Sex ritual, one of the witches' Sabbats
Feb. 25 Blood Host or St. Walpurgis Day Blood ritual, animal sacrifice
March 1 St. Eichatadt Day Blood ritual, demon hommage
March 20 Equinox Feast Sex and blood rituals, Sabbat
March 24 **** 16 year old bride of Satan ritual
April 19-25 **** Kidnapping, sacrifice preparation
April 24 St. Mark Eve ****
April 25 Grand Climax Female sacrifice (can be a child), sex & fertility ritual (5 weeks 1 day since equinox)
April 26-30 High holy days for Beltaine ****
April 30 Walpurgis Night May Eve Blood ritual, one of the greatest witches' Sabbats
May 1 Beltaine, Walpurgis or May Day Blood ritual and/or fire festival
June 21 Solstice Feast Sex ritual, animal or human sacrifice
June 23 Midsummer's Eve Fire festival, most important times for the practice of magic
July 1 Demon Revels Blood ritual, sex with demons
July 20-27 **** Kidnapping, sacrifice preparation
July 25 St. James Day ****
July 27 Grand Climax Sex ritual, human female sacrifice (5 weeks & 1 day since solistice)
July 31 or Aug. 1 Lammas/Harvest Animal or human sacrifice, great Sabbat
Aug. 3 Satanic Revels Sex ritual
Aug. 24 St. Bartholomew Day Fire festaval, great Sabbat
Sept. 7 Marriage to the Beast Sex & blood rituals, female under 21
Sept. 20 Midnight Host Hands of glory/blood ritual
Sept. 22 Equinox Feast Day Sex ritual
Oct. 23-30 **** Kidnapping, sacrifice preparation
Oct. 29-30 or 31 All Hallows' Eve Blood ritual, fire festival, great Sabbat, believe the dead return to earth this night
Nov. 1 Halloween Sex ritual
Nov. 4 Satanic Revels Sex ritual
Nov. 11 All Hallows' Eve The ancient date, celebrated by some groups
Dec. 16-23 **** Kidnapping, Sacrifice preparation
Dec. 21 St. Thomas Day Fire festival, great Sabbat
Dec. 22 Solstice Feast Day Sex ritual (also burial ritual for some groups)
Dec. 24 High Grand Climax Blood ritual

LISÄKSI PITÄISI LISÄTÄ SEURAAVAT PÄIVÄT:

Year 2009 Feast of the Beast Year long celebration, occurs every 28 years
Good Friday **** Passion, mock crusifixion, male sacrifice only
Holy Saturday **** Male or Female sacrifice
Easter **** Male, female, adult or child, sacrificed followed by three days of chanting
The survivor's birthday **** Highest of all days for individual

Sapatti, perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun pitäisi myös huomioida. Astrologiset tapahtumat kuten täysikuu ja pimennykset ovat myös "juhlinnan" arvoisia.

Demoninen rappio

Tällä saatanallisella Skull & Bones Orderilla on vihkimysriittejä joissa kandidaatti makaa arkussa ja muistelee seksuaalista historiaansa. Toinen osa tätä seremoniaa on lantakasassa painiminen. Tämäntyyppinen rappiollinen aktiviteetti liittyy usein ihmisen vetämiseen sisälle satanismiin. Eräs merkittävä kristitty demoni-tutkija Merrill F. Unger kirjoittaa: "Ihmiset jotka ovat tekemisissä okkultismin kanssa ovat usein moraalittomia. Miehet ja naiset jotka luovuttavat itsensä moraalittomuudelle saavuttavat pisteen jossa Jumala ei enää suojele heitä demonien vallalta, niin että heidät hylätään moraalittomuuden rappeuttaviin syövereihin, ja he häpeämättömästi alentuvat tekemään asioita joita jopa eläimet välttävät (Room. 1:26-32; Ilm. 9:20-21).

Demonien rooli uskontojen käynnistämisessä

Hindulaisuus on täynnä jumalia ja taikauskoisia käsityksiä. SIllä on syvään juurtunut taipumus kohti mystiikkaa, ja se saa suuren osan voimastaa demonisesta aktiviteetista. Jotkin hindulaisuuden pyhimmistä miehistä ovat sekopäisiä miehiä jotka ryömivät nelinkontin kuin eläimet. Tämä kirjailija on henkilökohtaisesti nähnyt ihmisen täydellisen demonisen rappion hindulaisuudessa hengellisyyden verhoon puettuna.

Primitiiviset uskonnot ovat pääsääntöisesti täynnä magiaa ja pahojen henkien palvontaa. Näitä pahoje henkiä pelätään, niille uhrataan ja niitä palvotaan.

Mesopotamialaisten, sumerilaisten, assyrialaisten, persialaisten ja babylonialaisten polyteismi on täynnä demoneja varhaisimmista historiallisista muistiinmerkinnöistä lähtien. Demonismi on tämä dynamiikka näiden ryhmien uskontojen magian ja hengellisten voimien takana. Kanaanilaiset, egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset jumalat ovat sukua babylonialaisille jumalille luonteensa puolesta ja ne ovat myös demonisia. Kaikenlainen magia, moraalittomuus, ihmisuhrit, astrologia, jne. tuli käytäntöön näiden jumalien myötä.

Saatanallinen hierarkia

TASO A -- Saatana ja henkivaltojen hallitsijat -- Henkivaltojen hallitsijat (prinssit) tunnetaan laajalti satanistien keskuudessa. Monilla hallitsijoilla on useita nimiä, joihinkin hallitsijoihin viitataan nimillä joita käytettiin muinaisessa Babyloniassa ja Egyptissä.

TASO B -- Demonit -- Korkeimman luokan satanistit opettavat lapsilleen että demonit ovat alieneita vierailta planeetoilta. Saatanallisten noitapiirien sisällä eräs yleinen demonilaji näyttää samalta kuin elokuvan E.T. hahmo (mutta ne voivat olla karvaisempia) ja ne palvelevat vartijoina. Myös harmaa demonilaji mantelinmuotoisine silmineen joka yhdistetään Ufoihin tekee myös läheistä yhteistyötä korkean tason saatanallisen Illuminatin kanssa. Ensimmäiset saatanallisten suunnitelmien väreet käyttää valheellista alien-invaasiota ulkoavaruudesta yhdistää maailma Saatanan hallintaan annettiin satanisteille 1800-luvulla, kenties Pedon juhlavuonna 1868. Seuraavan juhlavuoden jälkeen, 28 vuotta myöhemmin, Ufoja alkoi ilmestyä suurin joukoin Yhdysvalloissa, erityisesti Kaliforniassa. H.G. Wellsin novelli Maailmojen sota julkaistiin seuranneina vuosina. Vuoteen 1917 mennessä, salaiset okkultistiset veljeskunnat osoittivat merkkejä yhteistyöstä tällaisen keinotekoisen alien-invaasion luomiseksi. Tätä UFO-ilmiötä seurasivat a) Lukuisat kertomukset sieppauksista ja kontaktihenkilöistä joiden mukaan ihminen ei ole onnistunut kehittymään moraalisesti yhtä nopeasti kuin teknologisesti ja että nämä alienit antavat ihmiskunnalle tai ihmiskunnan eliitille sekä edistynyttä teknologiaa että kehittynyttä moraalia. Galaksien mysteereitä -- ei ainoastaan muinaiset mysteerit vaan aikakausien mysteerit -- annetaan meidän eliitillemme ilmaiseksi näiden alienien (demonien) toimesta; b) Ihmiskunta on suuren evolutionistisen harppauksen kynnyksellä, mutta kohtaa myös Harmagedonin. Demonit jotka ilmestyvät onnistuvat tulemaan kaiken kokoisina ja kaikissa muodoissa. Näillä hengillä on erilaiset tehtävät ja ne tulevat usein ryhminä joiden koko on 4, 7 tai 13.

TASO C -- Vartijat -- Näitä Nephalimeja (puoliksi ihminen - puoliksi demoni) on siroteltuna kaikille tasoille. Ne ovat kersantteja ja niillä on arvoaste sen tason mukaan millä ne toimivat.

TASO D -- Illuminati -- Illuminaatin jäsenet ovat riippuvaisia ryhmistään ja heillä itsellään on useita tasoja. Heidän tietonsa Saatanan organisaatiosta riippuu siitä missä ryhmässä ja millä tasolla he ovat; useimmiten heillä on vain se tieto mikä tarvitaan toimimiseen omalla tasolla. Illuminaatin jäsenet ovat kirjoittaneet nimensä kirjaan käyttäen verta musteena. Illuminaatin lukuisat osastot hallitsevat maailmaa johtajina politiikassa, rahalaitoksissa, pornoteollisuudessa, huumekaupassa, tietoliikenteessä ja uskonnossa valmistellessaan Antikristuksen (Kashema) nousemista valtaistuimelleen hallitsemaan saatanallisen kolminaisuuden osana Pedon ja Väärän profeetan kanssa. Tähän tasoon kuuluu Suuri Druidi-konsiili ja 13 korkea-arvoisinta saatanallista perhettä. Useilla haarautumilla on oma terminologiansa ja sääntönsä heidän alempia tasojaan varten jotka seuraavat kaavaa.

TASO E -- Valon sisaret/Asmodeus -- Nämä ovat Valon äidit, Valtaeliitin valvojia. Näiden illuminaattien koulutus alkaa 11-vuotiaana. Kruunaus Valon äidiksi tapahtuu 14-vuotiaana.

TASO F -- Rykmentti -- Tätä tasoa johtaa suurmestari/matriarkka. Rykmentit on jaettu useisiin noitapiirien ryhmien tasoihin komppanioiksi ja ala-rykmenteiksi joita johtavat kapteenit ja majurit. Useiden tasojen henkilöillä on sormuksia.

TASO G -- Noitapiirit -- Matalan tason perusryhmä, sisältää vähintään 13 noitaa jossa pappi tai papitar toimii upseerina. Useimmat noitapiirit ovat äärimmäisen hyvin vartioituja salaisuuksia. Muutamat show-temppelit kuten Anton LaVeyn Church of Satan on asetettu näytteille harhautuksena.

Omituinen löytö

Eräs oudoimmista asioista joita tämän kirjailijan tutkimuksissa tuli esiin oli että Charles Taze Russell, mies joka käynnisti Jehovan todistajien Vartiotorni-seuran näyttää olleen salaisesti merkittävä satanisti.

Eräät hätkähdyttävistä vihjeistä ovat:

  1. C.T. Russell oli ehdottomasti vapaamuurari, kuitenkin hän pystyttää paksuja savuverhoja kirjoituksissaan koskien hänen jäsenyyttään.

  2. C.T. Russelin Bethelin henkilökunta huolestui hänen okkulttisista aktiviteeteistaan ja vaati häntä vannomaan että hän lopettaisi kyseiset puuhat.

  3. Aiemmassa kirjassani The Watchtower and the Masons minä tutkin 35 uskomusta jotka ovat yhteisiä Russellille ja vapaamuurareille. Nämä 35 uskomusta eivät ole millään tavalla täydellinen selonteko; Russellilla oli monia muitakin identtisiä ajatuksia joita vapaamuurareiden looshit levittävät.

  4. Monet magiaan liittyvät asiat olivat osa Russellin uskonnollisia käsityksiä mukaanlukien parantaminen liinan avulla, frenologia, siivellinen aurinko-kiekko, Eenokilaiset maagiset tasot, jne.

  5. Russellin perheen mahdolliset illuministiset yhteydet ja hänen vaimonsa mahdolliset yhteydet saatanalliseen sukulinjaan.

  6. Russellin ilmeinen jäsenyys Ruusuristiläisessä seurassa, josta todisteena pyramidi jonka hän käski rakennuttaa, siivellisen aurinko-kiekon käyttö sekä hänen ruumiinsa polttaminen kolme päivää hänen kuolemansa jälkeen.

  7. Russell omisti hautausmaan Pittsburghissa. Johtavat satanistit mielivät päästä hautausmaiden omistajiksi useista syistä. Ensiksikin se helpottaa ihmisuhrien hävittämistä; nämä haudataan palasina toisten henkilöiden tuoreisiin hautoihin. Toiseksi, maaginen voima yhdistetään hautausmaihin. Kuolleen henkilön hengellinen voima nostetaan ylös muodostamalla valon kehä heidän yllään. Kolmanneksi, etsitään erityisiä luita kuten kallon ja vasemman käden luita. Irti leikattuja käsiä (vasen käsi) käytetään pitämään kynttilöitä tietyissä seremonioissa.

  8. Yhteydet useisiin paikkoihin tänä päivänä viittaavat siihen että moderni Vartiotorni-seura tekee työtä Uuden maailmanjärjestyksen kanssa. Tämä viittaa siihen että jossain vaiheessa tämä seura alkoi tehdä yhteistyötä Uuden maailmanjärjestyksen kanssa. Russell näyttää olleen todennäköisin aloituspiste.
Ymmärtämässä Charles T. Russellia

Kaikissa okkultistisissa organisaatioissa salaisuuden verhoa pidetään yllä vaatimalla vihkiytyneiltä valaa jossa hän lupaa olla puhumatta kuolemanrangaistuksen uhalla. Kuten noituudessa, vapaamuurareilta vaaditaan toistuvasti hiljaisuuden valoja jokaisella uudella tasolla. Charles T. Russell alkoi ottaa osaa tähän salailuun kun hän vannoi Entered Apprenticen (vapaamuurareiden ensimmäisen asteen).


Takaisin