Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 8 -- KIRJOITTAMATON SHEKKI -- MILLAINEN JUMALA SIUNASI C.T. RUSSELLIA?

Jehovan todistajat viittaavat menestykseensä osoituksena Jumalan hyväksynnästä, samaan tapaan kuin kommunistit ovat viitanneet useisiin vallankumouksiin todisteena siitä että massat tulevat heitä.

Käsittämätön tuhlaus

Puolen vuosisadan aikana ennen kuolemaansa C.T. Russell käytti valtavia rahasummia. Russell matkusti miltei jatkuvasti. Hänen matkansa veivät hänet Eurooppaan toistuvasti ja ympäri maailman. Hänellä oli usein suuri seurue mukanaa. Nämä Jehovan todistajat, joita silloin kutsuttiin nimellä International Bible Students tai yksinkertaisesti Bible Students, luovuttivat valtavat määrät ILMAISIA kirjoja, traktaatteja ja muuta materiaalia. Pohdi seuraavia esimerkkejä:

Mitä meille on kerrottu

Viimeistään nyt, lukijan täytyy asettaa kiistanalaiseksi selitys jonka WT ja sen virallinen historia on antanut. Heidän mukaansa Russell myi vaatekauppansa ja rahoitti toimintansa myynnistä saaduilla rahoilla.

Jokainen jolla laivaus- ja painatuskustannukset ovat tuttuja tietää että tämän tavaramäärän jonka Russell jakoi ilmaiseksi on täytynyt maksaa yhden ainoan vuoden aikana enemmän kuin mitä vaatekaupan myymisestä irtoaa. Tämän lisäksi, Russell kävi jatkuvia oikeustaisteluita, matkusti paljon ja hänellä oli kokopäiväistä henkilökuntaa jolle täytyi maksaa palkka.

Hänen seuraajiltaan ei vaadittu rahaa silloin kun he halusivat opiskella Raamattua. Joten mistä tämä raha tuli? Ulkomaiset haarakonttorit saivat ilmaista kirjallisuutta josta he myivät jonkin verran, ja nämä tekivät kuitenkin tappiota myynnistä ja lahjoituksista huolimatta. Pidä mielessäsi, että WT ei ollut silloin yhtä tehokas kuin mitä se on tänään. Tänään he valmistavat itse oman painomusteensa, ja heillä on uudenaikaisimmat painatus-välineet. Mutta silloin, ulkopuoliset painotalot painoivat ainakin osan heidän kirjoistaan.

Virallinen totuus on, että Russell oli nerokas taloudenpidossa. Tällainen lausunto yksinkertaisesti peittää sen mitä todella tapahtui. Russellilla ei ollut sellaisia rahoja että hän olisi voinut rahoittaa operaationsa itse. Hänen tukijansa olivat ilmiselvästi erittäin rikkaita ja voimakkaita.

Kreikkalaiskatolinen kirkko on toistuvasti syyttänyt Jehovan todistajia siitä että "kansainvälisen sionismin" agentit rahoittavat Jehovan todistajia. Tästä lisää myöhemmin.

Russellin raha-asiat

Tieto siitä että Charles T. ja hänen isänsä Joseph L. olivat melko köyhiä vuonna 1870 on monille yllätys. Heidän kauppansa oli vuokrattu heille. Vuonna 1870 he eivät olleet vielä sekaantuneet uskontoon, eikä heillä ollut lainkaan maa-omaisuutta. Josephin henkilökohtaisen omaisuuden arvo oli 2.000 dollaria.

Itse asiassa, heillä meni melko hyvin ottaen huomioon että Joseph oli lähtenyt Irlannista nälänhädän aikaan ja oli jäänyt velkaa velipuolelleen.

Ensimmäinen hyvä taloudellinen läpimurto tuli kun Charles T. Russellin eno kuoli joulukuussa 1875. Hänen isänsä peri 1.000 dollaria. Koska hänen isänsä ja hän tekivät bisnestä yhdessä, tämä oli todellinen vetoapu. Oikeuden todistuksen mukaan, Russellilla oli viiden myymälän ketju vuoteen 1880 mennessä. Pian Russell investoi Butler Companyyn, ja hän avasi isänsä kanssa romumetalli-bisneksen vuonna 1882. He sulkivat miesten vaatekaupat vuonna 1883.

Charles osti isänsä ulos, ja kun hänen isänsä kuoli vuonna 1897 hänen testamenttinsa paljastaa että hänellä oli kolme taloa ja tontteja Alleghenyssä, Pennsylvaniassa, talo ja kolme tonttia Farfron Springsissä Floridassa 25 eekkerin palstan kera. Sen lisäksi hän omisti Railway and Dock Construction Companyn osakkeita jotka C.T. Russell peri.

Koska C.T. Russellin vaimo erosi hänestä vuonna 1897, Russell kätki rahansa niin että hänen entinen vaimonsa ei saanut mitään tukea. Oikeudessa C.T. Russell ei kertonut omaisuudestaan totuudenmukaisesti vaikka vannoi valan. Pastori J.J. Ross suoritti omia tutkimuksiaan ja sai selville että Russell oli vannonut valan ja valehdellut. Russell omisti Pittsburgh Asphatum Companyn osakkeita. Russellilla oli myös sijoituksia Brazilian Turpentine Companyyn joka sijaitsi Pittsburghissa, hautausmaan Pittsburghissa sekä U.S. Coal & Coke Companyn osakkeita 100.000 dollarin edestä. Valehdeltuaan oikeudessa Pastori Russellin täytyi keventää omaatuntoaan kun Pastori Ross kohtasi hänet oikeudessa mukanaan asiakirjoja joistakin Russellin yhtiöistä.

Russell oli sijoittanut rahaa myös puuteollisuuteen. Russell oli salaa hankkinut hopeakaivoksia Nevadasta, ja oli lähtenyt tarkastamaan niitä kun hän kuoli.

Vuonna 1874 kun C.T. Russell aloitti uskonnolliset kokouksensa hän myös alkoi ostaa kiinteistöjä Alleghenystä. Hän osti taas vuosina 1874, 1884, 1885 (kaksi kiinteistöä); 1889 (neljä kiinteistöä); 1890 (viisi kiinteistöä); 1892, 1894, 1896, 1897 (kaksi kiinteistöä); ja neljä kiinteistöä lisää 1900-luvulla tältä alueelta omalla nimellään.

Edelleen, WT jota hän hallitsi omisti lukuisia kiinteistöjä. Russell omisti 99% U.S. Investment Companystä joka puolestaan omisti 38 taloa ja tontteja Binghamptonista, New Yorkista, useita tontteja Tacomassa, Washingtonissa, maatilan lähellä Rochesteria, New Yorkissa, talon ja tontin Buffalossa, New Yorkissa, Maatilan Oklahomassa, sata tonttia Teksasissa, talon ja tontin Pittsburghia ja 5.500 aaria Kentuckyssä:ssä.

Suosittu tarina on että Pastori Russell antoi kaikki rahansa suureen ristiretkeensä ja kuoli köyhänä miehenä jättäen hänen köyhälle vaimolleen (WT väittää että he olivat vain asumuserossa -- avioero-paperit sanovat toisin) vain 200 dollaria. Oikeudenkäynti-pöytäkirjat osoittavat että hän oli hyvin rikas mies. Ja suurin osa Russellien rahoista tuli sen jälkeen kun hän käynnisti Vertiotorni-seuran.

Arvoitus pysyy

Tässä on mies joka aloittaa uskonnon tyhjästä. Hän matkustaa ahkerasti, kirjoittaa ja puhuu melkein kaiken aikaa. Hän on hyvin varakas mutta ei miljonääri. Käynnistettyään uskontonsa hän käytti miljoonia jakaessaan ilmaista kirjallisuutta ja investoi kenties miljoonia kulta- ja hopeakaivoksiin, valtion obligaatioihin, öljykenttiin, kiinteistöihin ja osakkeisiin. Russellin varoista ei ole koskaan tehty kunnollista analyysiä.

Russell oli mukana myös useissa taloudellisissa skandaaleissa.

Russellin rahoittajilla oli suuria suunnitelmia hänen varalleen

Jotkin raskassarjalaiset rahoittivat Russellin WT:tä. WT:n historia antaa todisteet että Valtaeliitti jonka on tarkoitus tuoda Maailmanhallitus rahoitti Russellia. Tämä WT on ollut valtakirja Uudelle maailmanjärjestykselle tiettyjen päämäärien saavuttamiseksi. Valitettavasti, Jehovan todistajien "rivijäsenet" eivät ole tienneet että heitä on käytetty hyväksi. Jäsenyys Jehovan todistajissa toi heille kaikenlaisia vaikeuksia kun Rutherford ilmoitti enkelten paljastaneen hänelle että kaikki kansalliset liput olivat "paholaisen mainoslakanoita". Kirjan Uncovered Rutherford sivulla 44 sanotaan: "Kunnian osoittaminen lipulle on suoraa Jumalan lain rikkomista." Jehovan todistajien rivijäsenten oli täytynyt kärsiä ensin jotta kiista lipun tervehtimisestä saatiin Korkeimpaan oikeuteen. Olisi näyttänyt pahalta mikäli vapaamuurari-looshit olisivat avoimesti tukeneet Rutherfordia, mutta WT suoritti teon jotka he, vapaamuurarit, olivat päättäneet ennakolta. Joten tavalliset kansalaiset vihasivat Jehovan todistajia ja vapaamuurarit kykenivät jatkamaan patrioottisen materiaalin julkaisemista julkista käyttöä varten, vaikka heidän omassa kirjallisuudessaan, he olivat selvästi merkinneet nationalismin tuhottavaksi.

J.P. Morgan, Rothschildin edustaja Yhdysvalloissa, perusti Trustin rahoittamaan useiden uskontokuntien yhdistämistä. Russell ylisti tätä hanketta Vartiotorni-lehdessä 1.1.1911: "Herra Morganin hyvin tunnettu kyky tehdä liiketoimia, joka tulee esiin hänen yhteyksistään rahoitusalan trusteihin, rohkaisee monia uskomaan että hän saa aikaan kaivatun lopputuloksen yhteyksistä tähän liikkeeseen. Yhä useammat uskontokunnat kaipaavat uskonnollista trustia tai federaatiota ja ne ovat tulossa yhä halukkaammiksi uhraamaan opit ja periaatteet, joita ne aikaisemmin pitivät niin kallisarvoisina, federaation saavuttamiseksi... Ilmiselvästi, tämä federaatio on käsillä; Raamattu on jo pitkään ennustanut federaatiota kuten me olemme kertoneet kolmenkymmenen vuoden ajan. Se on meille yksi aikamme erityisiä merkkejä, yksi erityisiä mittareita jotka merkitsevät Evankeliumin aikakauden loppua ja Messiaan valtakunnan tuloa." [Russellin puolustukseksi sanoisin, että hän EI sano että itsessään tämä federaatio olisi hyvä asia; se on vain merkki aikakauden lopusta. Suom. huom.]

"Meidän sanomamme oli juutalaisille juutalaisina."
Vuonna 1910 ja 1911 juutalaiset tulivat sankoin joukoin kuulemaan kristittyä saarnaajaa. Hänen viestinsä St. Louisissa (11. - 12.6.1911) oli: "Sionismi, maailman toivo."

Tämä isällinen saarnaaja-hahmo, sen tyyppinen jollaista juutalaiset eivät olleet nähneet koskaan aiemmin, oli C.T. Russell. Ja hän sai monien juutalaisten huomion jollei peräti sydämen itselleen. He saapuivat suurin joukoin hänen kokouksiinsa. 4.000 juutalaista kuunteli tätä kristillistä saarnaajaa New York Cityn Hippodromella 9.10.1910. Myöhemmin, Lontoossa, 4.600 meni Royal Albert Halliin (monien suurten vapaamuurari-kokousten paikka) kuulemaan häntä ja 800 Shoreditch Town Halliin. 1.200 juutalaista tuli Manchesteriin, 1.400 Glasgowiin, Skotlantiin ja 5.000 Cincinnatiin, Ohioon.

Mikä sieppasi heidän sydämensä? Russell antaa yhteenvedon Hippodromen viestistään: "Me emme saarnanneet Jeesusta heille. Meidän viestimme oli juutalaisille juutalaisina, Jesajan Kirjasta 40:1-2: 'Comfort ye, comfort ye my people.'"

Russellin toistuvat vakuuttelut että hän ei käännyttänyt juutalaisia saavutti tarkoituksensa ja rauhoitti huolestuneiden juutalaisten pelkoja. Edelleen, Russellilla oli radikaali viesti ajalleen: sionismi. Russell oli sionisti ennen kuin tämä sana tuli käyttöön.

Russellin sionismi

Vuonna 1880, Russell alkoi ennustaa että juutalaiset palaisivat Palestiinaan. Hän kirjoitti artikkelin "God's Message of Comfort to the Jews" kertoen maailmalle että Jumala oli luvannut tämän juutalaisen valtion ennalleen asettamisen. Tästä artikkelista tehtiin 32-sivuinen Bible Student -traktaatti syyskuussa 1881, ja se painettiin uudelleen traktaattina ja sanomalehden muodossa joulukuussa 1887. Eräs lähde sanoo että tämä kirjanen julkaistiin myös vuonna 1912. Tätä ei pidä sekoittaa Rutherfordin myöhempään kirjaan vuodelta 1925 jolla on sama nimi.

Russellin kolmas kirja Thy Kingdom Come uhraa kokonaisen luvun Israelin ennalleen asettamiselle.

Hänen profetiansa juutalaisten paluusta Israeliin ovat, tämän kirjailijan arvion mukaan, kaikkein parhaiten toteutuneet. Muut ovat menneet pieleen. Tämän päivän Vartiotorni-seura ei mainitse tätä profetiaa sillä se on ristiriidassa heidän nykyisen näkemyksensä kanssa että Israelin valtio ei ole Jumalan suunnitelmissa.

Russell oli onnellinen kun hän näki ennustustensa sionismista käyvän toteen.

Russell julkaisi yiddishinkielistä sanomalehteä Di Stimme joka kiersi Euroopassa ja Venäjällä. Juutalaisten avulla se kiersi maailmanlaajuisesti. Se oli erityisen suosittu Puolassa.

Russellin kuoleman jälkeen ja Rutherfordin, WT:n toisen presidentin istuessa vankilassa WT:n päämaja siirrettiin Brooklynistä takaisin Pittsburghiin. Vartiotorni-lehti julkaisee 1.9.1918 paljastavan kirjeen Vartiotorni-seuran johtajilta. Tämä kirje yhdistää Vartiotorni-seuran Sionistiseen liikkeeseen. Riippumatta siitä että ovatko nämä kaksi samaa vai eivät, tämä artikkeli todistaa että WT:n johtajat eivät olleet huolissaan siitä että tämä seura ja Sionistinen liike yhdistettiin toisiinsa.

"Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli ilo kuulla rakasta Veli Thornia joka tulkitsee Jumalan suunnitelmia. Hän puhui juutalaisten uudelleen asuttamisesta heidän maahansa, kiinnitti huomiota pääsiäisaterian merkittävyyteen sekä myös äskettäin pidettyyn Sionistiseen kongressiin Pittsburghissa. Tämä kongressi sai aikaan enemmän kuin aiemmat kaksikymmentä sionistista konventiota yhdessä..." [WT 18.9.1918]
Ei ole täydellinen salaisuus että juutalaiset ryhmät yhdistettiin C.T, Russelliin.
"...Russell haastatteli suurta määrää juutalaisia merkkihenkilöitä jotka tulivat vierailemaan Jehovan todistajien päämajassa Brooklynissä." [David Horowitz, "Charles Taze Russell, Early American Zionist", s. 33]
Hasidilainen juutalainen ja huomattava Münchenin Sionistisen konferenssin osallistuja (25.8.1897) tunsi että Russellin uskonnolliset näkemykset olivat identtiset hänen näkemystensä kanssa.

Toinen juutalainen, Raymond G. Jolly, kertoo tapaamisestaan Russellin kanssa: "Tämä jumalallinen mies teki minuun suuren vaikutuksen..." [Ibid., s. 68] Niin suuressa määrin että Jolly liittyi Russellin liikkeeseen monien muiden juutalaisten tavoin. Lukuisista juutalaisista tulisi huomattavia hahmoja Vartiotorni-seurassa mukaanlukien Paul S.L. Johnson, John J. Hoefle ja Olin R. Moyle. Monet joilla oli juutalaiset sukujuuret löytäisivät myös Russellin liikkeen vetovoimaiseksi kuten Frederick Franz ja Nathan Knorr. Bible Studentsien varhainen lista osoittaa että juutalaiset sukujuuret omaavat ihmiset muodostivat 20 prosenttia Russellin liikkeestä. Monet tekijät saavat tämän kirjailijan tekemään sen johtopäätöksen että juutalaiset liittyivät Russelliin nopeammin kuin muu väestö.

Juutalaiset viittasivat Russelliin "juutalaisten suurena ystävänä". [Ibid., s.71] Ja Russell rakasti heitä, jopa niitä jotka olivat sekulaareja humanisteja: "Minä tunnen suurta sympatiaa juutalaisia kohtaan heidän epäuskostaan..." [C.T. Russell, "Jewish Hopes -- Jerusalem Restoration Prospects", Pittsburgh, PA, 1910]

Kun Berliinin konferenssi vuonna 1878 ehdotti sionistista ratkaisua juutalais kysymykseen, Russell heitti yhteen Raamatun kirjoitusten sekasotkun osoittaakseen että tämän tapahtuman vuonna 1878 täytyi olla "milleniaalisen päivän" alkua. Tämä Milleniaalinen päivä sitten johtaisi juutalaisen valtakunnan rakentamiseen vuonna 1914. [Horowitz, op. cit., s. 24] Itse asiassa, eräs suunnitelmista palauttaa Daavidin juutalainen verilinja valtaan yhdentyneen Euroopan kera eurooppalaisten vapaamuurareiden avustuksella oli tarkoitus toteuttaa vuonna 1914 mutta suunnitelma viivästyi Ensimmäisen maailmansodan vuoksi. Rothschildit olivat eräitä juutalaisten kiistämättömiä johtajia. Pastori Russell kirjoitti Rothschildeille useita kirjeitä. Rothschildien merkityksestä keskutellaan myöhemmin.

B'nai B'rith rahoittaa Russellia

Tämä B'nai B'rith oli Russellin käynnistymisen takana. Ennenkuin selitetään mikä B'nai B'rith on ja miksi he tukivat Russellia katsotaanpa joitakin todisteita tästä yhteistyöstä. Edith Starr Miller, henkilö joka tutkii kansainvälistä politiikkaa ja sosiaalisten levottomuuksien syitä, löysi "kiistämättömiä" todisteita salaliiton hämmentävästä draamasta lukuisten organisaatioiden välillä. Hän kirjoittaa että B'nai B'rith oli vastuussa Russellin toiminnan käynnistämisestä. Frank Goldman, joka oli B'nai B'rithin jäsen sekä vapaamuurari vei Pastori Russellin autolla Hippodromelle Russellin kaksituntista puhettaan varten. Juutalaiset rahoittajat olivat vuokranneet Hippodromen Russellille. Sen jälkeen kun Russell oli pitänyt puheensa, soitettiin sionistinen hymni Rosh Hoshkana. Frank Goldmannista tuli B'nai B'rithin presidentti.

Mielenkiintoista, tämä B'nai B'rith huomauttaa heidän B'nai B'rith Messenger -lehdessään heidän läheisestä sukulaisuudestaan:

"Juutalaiset itsessään ovat Jehovan todistajia. Oikeaan aikaan, profetian mukaan, Jerusalem tulee olemaan maailman pääkaupunki ja Aabraham, Iisak, Jaakob, Mooses ja muut patriarkat herätetään henkiin ja he muodostavat Jumalan valtakunnan ytimen maan päällä. Tämä oli Pastori Russellin ymmärtämys, hänen tutkittuaan profetioita, ja näin hän opetti pitkän palvelustyönsä aikana." ["B'nai B'rith Messenger", Los Angeles, 15.1.1971]
Sionismi itse asiassa sulkee sisäänsä Russellin vision Universaalin Israelin perustamisesta jossa Jerusalem olisi maailman pääkaupunkina. Esimerkiksi, Yigal Aldon puhuessaan Yhdistyneissä Kansakunnissa 30.9.1975 Israelin puolesta määrittelee sionismin: "Sionismi on lopputulos, tämä jatkuva ja hellittämätön pyrkimys ymmärtää Israelin profeettojen kansallinen ja universaali visio." Kansallinen kotimaa ei riitä, tämä universaali valtakunta josta Talmud puhuu tulee olemaan Israelin milleniaalinen valtakunta ja se on heidän päämääränsä. [Springmeier näyttää suhtautuvan halveksivasti ajatukseen Tuhatvuotisesta valtakunnasta. Suom. huom.]

Vartiotorni-seura jakoi yiddishinkielistä lehteä Di Stimme (The Voice) kaikkialle maailmaan. Sitä pyrittiin jakamaan erityisesti Venäjällä, jotta motivoitaisiin Venäjän juutalaisia muuttamaan Palestiinaan. Koska tämä lehti oli näennäisesti kristillinen sen jakamiseen liittyi vähemmän rajoituksia kuin juutalaisen kirjallisuuden jakamiseen.

Vartiotorni-seura tarjoutui antamaan Di Stimme -lehteä jokaisella, kuinka paljon tahansa, ilmaiseksi. Ei näyttänyt olevan mitään rajaa siinä kuinka paljon ulkopuoliset tahot olivat valmiita tukemaan Vartiotorni-seuraa.

Tänä samana vuonna (1911) WT:n tilikirjat näyttivät 22.416 dollarin tappiota. "Me emme usko että tämä velkaantuminen loppuisi pian; kuitenkin, tosiasia on että alijäämä on melkein kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna ja varoittaa että meidän jossain määrin täytyy 'painaa jarruja.'" [WTR 1911, s. 4936]

Joten kuinka Vartiotorni-seura painoi jarruja? Lopettiko se sionistisen kirjallisuuden ilmaisen jakamisen? Ei. He vaivihkaa kehoittivat lukijoitaan antamaan enemmän lahjoituksia, mutta ilmaisen sionistisen kirjallisuuden levittäminen maailmalle ei vähentynyt. Syy tähän annetaan Vartiotorni-lehdessä 1.1.1911 jossa vaivihkaa paljastetaan että rahoitus tulee juutalaisista lähteistä. Tämän Di Stimmen jakamista avustivat "juutalaiset lehdet jotka olivat kiinnostuneita tästä sanomasta".

Salaiset tukijat ovat aina olleet Russellin menestyksen salaisuus. Vaikka kerrotaan nimettömistä lahjoituksista, 1.000 ja jopa 9.000 dollarin suuruisista, todellisen lähteen on täytynyt olla tuntemattomasta lähteestä tulleiden kirjoittamattomien shekkien, kun tutkitaan Vartiotorni-seuran aktiviteetteja.

Todisteita Russellin saamasta juutalaisesta avusta oikeudessa

Ovatko todisteet siitä että B'nai B'rith auttoi Russellin Vartiotorni-seuraa seikkaperäisiä? Ne eivät menisi läpi oikeudessa, eikö niin?

Itse asiassa, tämä kiista on ollut oikeudessa.

Sveitsiläinen fyysikko, Tri. Fehrman, julkisessa kokouksessa 21.1.1924 järkytti joitakin ihmisiä vakuuttamalla että B'nai B'rith sekä Kansainväliset juutalaiset olivat antaneet suuria rahasummia Ernst Bibel Forscherille (International Bible Students -- Vartiotorni-seuran sveitsiläinen osasto). R.G. Binkele Sveitsistä haastoi Tri. Fehrmannin oikeuteen herjauksesta ja Tri. Fehrmann puolusti lausuntoaan menestyksekkäästi.

Tri. Fehrmann toi esiin lukuisia todisteita. Eräs todistuskappale oli korkea-arvoiselta vapaamuurarilta tullut kirje joka oli päivätty 27.12.1922. Tässä kirjeessä sanotaan: "Me annamme heille (The Earnest Bible Students), tavalliseen epäsuoraan tapaan, paljon rahaa lukuisten veljien kautta jotka sodan aikana tienasivat isot rahat. Se ei kutista heidän lihavia tilikirjojaan. He ovat juutalaisia."

Miksi juutalaiset tukisivat kristillistä Pastori Russellia?

Ilmiselvästi, WT olisi hyvä investointi. Ja sellaiselle joka yrittää tuhota Kristinuskon valtaa, tämä WT on hyvin hajottava. Vartiotorni-seura kohdistaa käännytystyönsä vähemmistöihin ja alempaan luokkaan joten se ei ole uhka sellaiselle joka on pitää kiinni vallan kahvasta. Mutta entäpä silloin, Charles T. Russellin aikana?

Kovinkaan paljon huomiota ei ole kiinnitetty tähän kysymykseen.

Tämä huomattava juutalainen, Jeane Kirkpatrick, joka oli USA:n YK-suurlähettiläs kuvaili Russellin sionismia "laiminlyödyksi luvuksi" ja koskien hänen panostaan sionismille, hän kuvailee Russellia "laiminlyödyksi mieheksi". Tällainen ylistys on merkittävä. Kirkpatrick on CFR:n jäsen, kannattaa maailmanhallitusta ja häntä usein ylistetään CIA:n kansallisessa vuosikertomuksessa. Hänen aviomiehensä oli mukana tiedustelupalvelun avain-operaatioissa. Pastori Russell saarnasi judaismia kristillisen pintasilauksen kera. Kenties kukaan ei ole niin menestyksekkäästi kaupitellut juutalaisia ajatuksia kristillisinä kuin C,T. Russell.

Pohdi mitä Russell on opettanut. Russell sanoi:

 1. Juutaaliset olisivat pääasiallisia hallitsijoita Tuhatvuotisessa valtakunnassa.

 2. Maailman kansakunnista tulisi juutalaisia Tuhatvuotisessa valtakunnassa.

 3. Jumala siunaisi maailmaa juutalaisten kautta.

 4. Russell kehoitti juutalaisia menemään rabbiensa luokse oppiakseen kuinka suojella itseään kristilliseltä opetukselta.

 5. Russell sanoi kristityille että heidän ei pitäisi yrittää käännyttää juutalaisia sillä oli vastoin Jumalan tahtoa käännyttää heitä.

 6. Oli Jumalan tahto että juutalaiset pysyisivät juutalaisina.

 7. Russell edisti sionismia ja toistuvasti painatti uudelleen artikkeleita joissa kehoitettiin juutalaisia liittymään Vartiotorni-seuraan.
Mitä Russell ajatteli Kristinuskosta? Kaikkea sitä vastaan mikä kristityille on pyhää hyökättiin:
 1. Russell sanoo että Messias on kokoelma juutalaisia, kenties muutaman pakanan kera.

 2. Russell sanoo että protestanttiset ja katoliset Raamatut ovat epätarkkoja, ja että ainoastaan hän kykenee ymmärtämään Raamattua. [Tässä hän on samanlainen kuin Meller. Suom. huom.] Vartiotorni-seura teki tästä loogisen jphtopäätöksen. He tuottivat oman Raamattunsa nimeltään New World Translation joka yrittää poistaa Jeesuksen Kristuksen jumaluuden.

 3. Kristityt ovat kaikkein syyllisimpiä ja hirvittävimpiä ihmisiä.

 4. Jumala ei ole yrittänyt pelastaa ihmiskuntaa.
Jos Russell olisi nimittänyt itsensä juutalaiseksi, kristityt eivät olisi kuunnelleet häntä. Nimittämällä itsensä kaikkein oikeaoppisimmaksi kristityksi monet kristityt ostivat hänen sanomansa joka oli sama sanoma jota kaikkein antikristillisimmät juutalaiset ovat saarnaneet vuosisatoja.

Suomentajan kommentti:

Tästä kirjasta ja varsinkin tästä luvusta saa sen käsityksen että Springmeier ei lainkaan uskoisi Tuhatvuotiseen valtakuntaan, tai ainakin hän pitää vastenmielisenä ajatusta että Jerusalem olisi tämän valtakunnan pääkaupunki. Kuitenkin, Raamattu ennustaa näin. Kuitenkin, ne jotka hallitsevat ovat Jeesukseen uskovia juutalaisia ja pakanoita.

Mitä on sionismi?

Suosittu väärinkäsitys Goyimien (pakanoiden) kesken on että sionismi on pelkästään juutalaisten halu palata pienelle paikalle jota kutsutaan kodiksi. WT on tietoinen että sionismi käsittää enemmän. Heidän kymmenennen Souvenir Reportinsa sivulla 296 sanotaan: "Monet hebrealaiset Yhdysvalloissa uskovat että maailman tapahtumien kurssi on nyt suosiollinen sionistiselle liikkeelle, ja että päivä on lähellä jolloin heidän päämääränsä ymmärretään ja juutalaisista yhdistyneinä ihmisinä, tulee kaikkein voimakkaimpia tekijöitä modernissa maailmassa." Mutta kun heidän tarvitsi tyynnytellä oppositiota joka vastusti Palestiinan ottamista arabeilta, tämä B'nai B'rith kertoi julkisuuteen: "Amerikan tai minkään maan juutalaiset eivät palaa Palestiinaan." Siihen aikaan (ennen Israelin valtion perustamista) tämä B'nai B'rith kuulosti siltä kuin että juutalaiset olisivat lojaaleja veltioille joissa he elävät ja että heillä ei ole mitään halua muuttaa Israeliin.

Hatikvah

Hatikvah ("toivo") palata Eretz Yisraeliin ("Israel") ei alkanut Theodor Hertzlin myötä, vaan ajoittuu Tenakhiin (hebrealainen Vanha Testamentti). Mutta suurin piirtein tätä modernia liikettä ovat johtaneet sekulaarit juutalaiset yhdessä kultillisten ja okkultististen juutalaisten johtajien kanssa. Sekulaari messianismi on tunkeutunut judaismiin jossa modernin Israelin valtion uskotaan olevan maailman Vapahtaja. Maailmanhallituksen salaliitto on harhauttanut niin monet ihmiset deterministiseen eskatologiseen mielenlaatuun. Tämä mielenlaatu on, että Jumala on edeltä määrännyt Taivaassa että Israelin valtio olisi mahtava. Täten, asian vastustajat olisivat pahoja ihmisiä. Monet ja juutalaiset johtajat ovat menneet askeleen pidemmälle ja antaneet Israelille kirjoittamattoman shekin tehdä mitä ikinä he vain haluavat ilman minkäänlaista moraalista vastuuta. Vainot ovat langenneet niiden Goyimien päälle joilla on ollut röyhkeyttä kertoa julkisesti mitä Talmud sanoo maailman valloittamisesta ja juutalaisten hallintavallasta. Ei uskalleta kritisoida tätä suurta gay-yhteisöä Tel Avivissa, eikä myöskään puhua prostituoiduista siellä, eikä puhua myöskään Mossadin hallitsemasta huumekaupasta eikä myöskään terrorismista jota juutalaiset harjoittavat palestiinalaisia kohtaan -- joista monet ovat kristittyjä. Ei kehdata puhua kristillisistä jumalanpalveluksista joita häiritään umpimähkäisellä ampumisella Uzi-konepistooleita käyttäen, eikä viattomista kristityistä pastoreista joita israelilaiset poliisit hakkaavat.

Suomentajan kommentti:

Fritz Springmeyerillä on kirjassaan paljon asiaakin (suurin osa) mutta tämä juutalaisvastainen sävy hiukan ihmetyttä. Tästä saa sen käsityksen että kristittyjen vaino juutalaisten taholta olisi tavallista. Mistään tämänkaltaisesta en ole koskaan kuullut. Lisäksi minua ihmetyttää että kristittyjen mielestä juutalaisia eivät muka koskisi samat moraalisäännöt kuin muitakin tai että heillä olisi lupa tehdä syntiä. En ole KOSKAAN kuullut kenenkään TOSISSAAN sanovan että juutalaiset olisivat synnittömiä.

Fritz Springmeyer on oikeassa siinä että suurin osa tämän päivän juutalaisista on kasaari-juutalaisia. Mac Dominickin (Cutting Edge) mukaan kasaari-juutalaisten osuus on 67% ja hebrealaisten juutalaisten osuus 33%. Kuitenkin, hän sanoo että myös käännynnäiset ovat Jumalan omaisuuskansaa.

Vaikka inhoan Leo Melleriä, olen kuitenkin sitä mieltä että suurin osa juutalaisista ei ole pahoja, ja että jäännös pelastuu.

Russell sanoo että juutalaiset ovat ylempänä moraalisesti & älyllisesti

Russell saarnasi että juutalaiset ovat kristittyihin verrattuna ylivoimaisia moraalisesti ja älyllisesti. "Kuka voisi kiistää etteivätkö nämä kaksitoista miljoonaa juutalaista olisi tavallista kristittyä ylempänä älyllisesti ja moraalisesti?" [C.T. Russell, "Jewish Hopes", s. 12] Tämä on erittäin ymmärrettävää mieheltä joka on muuttanut Messiaan kokoelmaksi juutalaisia. Russellin viha Kristinuskoa kohtaan palvelisi minkä hyvänsä ryhmän intressejä jotka haluavat tuhota Kristinuskon. Lukija tulee tietämään enemmän siitä kuinka nämä lukuisat antikristilliset ryhmät ovat sukua keskenään.

On se sitten oikeutettua tai ei, monet juutalaiset näkevät kristityt ongelmiensa lähteenä. Useimpia monista ryhmistä jotka toimivat maailmanhallituksen luomiseksi yhdistää viha Kristinuskoa kohtaan. Tämä tosiasia ei tarkoita automaattisesti sitä että heillä kaikilla olisi salainen sopimus, mutta se on paljon puhuva merkki heidän samanlaisista lähtökohdistaan. Tämä kirjailija muistaa että kun hän vieraili synagoogassa sapattina, hänen juutalainen isäntänsä selvästi kasasi kaikki kristityt yhteen pahojen pahojen ja juutalaisvastaisten ihmisten kategoriaan. Tämä isäntä ei ollut yksin. osat Chicagoa ja New Yorkia tekisivät mielellään palveluksen jokaiselle kristitylle joka kaipaa marttyyrikuolemaa.

Vartiotorni-seura panettelee kristittyjä samaan tapaan kuin Talmudkin tekee: "Suurella loisteliaisuudella tämä epäpyhä järjestelmä ratsastaa ihmisten selän takana. Ilman tavallisten ihmisten tukea tämä paha järjestelmä nimeltään 'kristikunta' ei jäisi eloon... Tuomio joka kohtaa 'organisoitua Kristinuskoa' tai Babylonia on sinetöity." [WT 15.10.1927, s. 312]

Sitävastoin, Vartiotorni-seura ei hyökkää modernia juutalaista uskontoa tai sen kannattajia vastaan paitsi lievin sanakääntein: "Mutta se mikä murehduttaa minua tänään on tämä suurimittainen vapaaehtoinen sulautuminen (kristilliseen yhteiskuntaan) erityisesti juutalaisen nuorison taholta." [Kenneth W. Rawson]

Holokausti

Tänään, miehet kuten CBS:n Norman Lear (joka on humanisti ja uusiaikalainen) tykkäävät syyttää kristittyjä holokaustista. Learin "Sunday Dinner" -sankaria Beniä käytetään yhdessä kohtauksessa syyttämän kristittyjä holokaustista. WT on syyttänyt kristittyjä tästä samasta asiasta vuosien ajan. Totuus on että monet kristityt vastustivat natsien hallintoa [33% papeista vastusti, 67% ei vastustanut. Suom. huom.] ja menettivät henkensä siitä hyvästä. Totuus on että monet kristityt vaaransivat henkensä pelastaakseen juutalaisia. Totuus on että monia kristittyjä kuoli holokaustissa. Jopa juutalaiset lähteet myöntävät että monet ihmiset jotka vangittiin juutalaisina eivät olleet juutalaisia. Natsit pitivät parempana surmata vahingossa liikaa ihmisiä kuin liian vähän. Totuus on että natsit toki yrittivät lopullista ratkaisua, holokaustia, ja heidän uusi uskontonsa, joka tunnetaan nykyisin New Age -uskontona jälleensyntymis-opin kera auttoi poistamaan syyllisyyden. Kun tämä kirjailija on lukenut juutalaisten kirjoittamia kirjoja jotka on kirjoitettu juutalaisia varten tämä kirjailija on toistuvasti törmännyt huomautuksiin joissa mainitaan sana "KEHILLA". Tämä KEHILLA esiintyy jatkuvasti sellaisessa yhteydessä että se on organisaatio joka hallitsee juutalaisyhteisöjen elämää. Vaikuttaa siltä että KEHILLA on salainen (ainakin ei-juutalaisille) organisaatio joka ohjaa juutalaisten elämää, ja tämän organisaation huipulla ovat satanistit.

Kuinka me voimme rehellisesti arvioida mitä tapahtui kun Valtaeliitti armottomasti sensuroi kaikkia yrityksiä tehdä tutkimusta? Totuus on että kansainväliset rahoittajat rahoittivat Hitleriä, ja tämä lista ihmisistä jotka ovat rahoittaneet kommunisteja ja niistä jotka ovat auttaneet Hitleriä on usein sama, esimerkiksi Chase Manhattan.

Totuus on että Valtaeliitti New Age -uskonnon takana on vastuussa holokaustista, ei Kristinusko. Ole rationaalinen ja ajattele tällaisia asioita. Oliko hakaristi hindulainen vai kristillinen symboli? Olivatko vapaamuurari-looshit vai kristityt niitä jotka käyttivät hakaristiä symbolina ennen Toista maailmansotaa? Vapaamuurari-looshit ja teosofiset looshit käyttivät sitä.

Sitomassa kaikkea yhteen

Tästä saattaa tulla melko hämmentävä. Aluksi, tässä kirjassa kerrotaan Russellin uskomuksesta aurinko-jumalaan, myöhemmin tämä kirja näyttää Russellin, juutalaisen jota juutalaiset rahoittivat, saarnaamassa judaismia Kristinuskon pintakiillon alla, ja lopuksi tämä puhuu New Age -uskonnosta. Onko tämä ristiriitaista? Ei, ja tämä kirja käsittelee kaiken ajallaan. Joseph Campbell näyttää kirjassaan The Mythic Image kuvan vanhasta synagoogasta joka osoittaa että aurinko-jumalan palvonta oli osa tätä synagoogaa. Kun mennään sisälle siihen mistä nykypäivän juutalaisuus johdetaan ja mistä Talmudissa ja Kabbalassa on kyse, tutkija löytää että ne ovat jatkumo babylonialaisesta magiasta ja pakanismista. Ne ovat okkultistisia. Mutta sitten, kuinka levinnyt Kabbala on juutalaisten keskuudessa? Uskonnollisissa elementeissä sen käyttö on laajaa. Judaismista on tullut kulttuurillinen ja traditionaalinen rituaali monille juutalaisille. Pieni ryhmä Karaite-juutalaisia sekä Samaritan-juutalaisia sekä suurempi ryhmä messiaanisia juutalaisia ovat hylänneet Kabbalan. Tämä Kabbala, joka tuli Babyloniasta, muodostaa perustan monille, jollei kaikille saatanallisille, maagisille ja okkultistisille veljeskunnille.

Edelleen, tämä kirja osoittaa kuinka New Age -liikkeellä ei ole ongelmia kutoa verkkoa näistä jokaisesta uskonnollisesta narusta, sekä kenen toimesta, miksi ja kuinka New Age -liike tuotiin Länsimaihin. New Age -liike itsessään sekoittaa useat asiat yhteen niinkuin salaatti. Tässä eräs esimerkki: kun tämä kirjailija asui Nepalissa, monet ihmiset olivat sekä buddhalaisia että hinduja. Hindulainen maailmankuva hyväksyy melkein kaiken paitsi Islamin ja todellisen Kristinuskon. Hindulaisuus on monia asioita monille ihmisille. Caryl Matrisciana joka myös eli tällä alueella ja joka oli aktiivinen New Age -likkeessä, on samaa mieltä tämän kirjailijan kanssa kirjassaan God's of the New Age että New Age on pohjimmiltaan hindulaisuutta.

Tarkoittaako tämä että New Age ei ole sukua okkultismille ja Babylonille? Hindulaisuus ja Babylonian uskonto ovat läheistä sukua keskenään. Esimerkiksi, nimi "Moolok" on peräisin samasta lähteestä kuin "Pluto", "Saturn", "Kali" ja "Durga". Kokonainen kirja voitaisiin kirjoittaa toisiinsa sotkeutuneista uskonnollisista ajatuksista Kreikan, Egyptin, Babylonian ja Intian välillä. Kuten että hindulaisuuden Shiva on sukua Jupiterille. Rabbien judaismi tuli Babyloniasta. tämä teoreettinen Kaballah on panteistinen. Tänään juutalaiset opettavat muinaisten mysteerikoulujen viisautta. Vain yksi esimerkki monista, siitä kuinka pitkälle nämä sidokset yltävät on että egyptiläinen Horus (joka kuvataan pahana vihollisena käärmeen muodossa) löytää vastineensa Calyiasta, käärme-jumalasta jonka Krishna, Vishnun kahdeksas inkarnaatio surmasi.

Sionistinen James P. Warburg, Kuhn, Loeb & Companystä kertoi USA:n Senaatille että me tulisimme saamaan maailmanhallituksen, pidimme siitä tai sitten emme. Ainoa kysymys on, että saavutetaanko tämä maailmanhallitus yhteisymmärryksessä vai sodalla. Toinen Kuhn, Loeb & Companyn jäsen, juutalainen lakimies Louis Marshall sanoi: "Sionismi ei ole muuta kuin pitkäkestoisen suunnitelman episodi." Russell oli hyvin tietoinen että tämän sionistisen valtion itsenäisyysjulistuksessa (joka julkaistiin Jewish World -lehdessä 9.2.1883) sanottiin: "Judaismin suuri ihanne on... että koko maailma kyllästetään juutalaisella opetuksella ja että kansakuntien universaalissa veljeydessä -- suurempi kuin juutalaisuus itse asiassa -- rotujen ja uskontojen erottaminen katoaa." Kun ymmärretään että tämän päivän judaismi (Rabbiininen juutalaisuus -- samaa kuin Babylonialainen okkultismi) haluaisi olla maailmanlaajuinen, ja kun havaitaan että New Age -liike leviää maailmalla, mitä tämä tarkoittaa? On selvää että poliittiset voimat yrittävät kiskoa meidät pois Kristuksen opetuksista.

Voidaan esittää kysymys, että onko epäreilua tuomita judaismin pyrkimykset valloittaa maailma kun kristityt visioivat että maailma tulee olemaan täysin kristillistetty jossain vaiheessa tulevaisuutta? Se riippuu. Jos kristityt haluavat valloittaa maailman kuten ristiretkien aikaan, silloin kristityt tekisivät väärin. Talmud ei esitä maailman rauhanomaista valloittamista -- vaan "karjan" (pakanoiden) teurastamista. [Tällä kirjailijalla on hallussaan useita erilaisia moderneja juutalaisia dokementteja jotka tietävät suunnitelmista suorittaa tällainen armoton verinen valloitus-sota.]

Informoidessaan ihmisiä Uuden aikakauden "vesimiehen salaliitosta", kuten New Age -kirjailija Marilyn Ferguson kutsuu sitä, hän kertoo sivulla 63 keitä nämä ihmiset ovat jotka tukevat tätä New Age -salaliittoa. "Riippumattomat teologit sekä papiston jäsenet pohtivat tätä 'uutta hengellisyyttä' joka nousi kun kirkot kuihtuivat. Oli verkosto innovatiivisia 'trans-persoonallisia' kouluttajia sekä ekonomisteja, futurologeja, insinöörejä, ja teoreetikkoja jotka kaikki etsivät luovia, humanistisia vaihtoehtoja. Muutamia teollisuuden ja rahoitusalan kapteeneita. Säätiöiden johtajia ja yliopiston ohjelmoijia, taiteilijoita ja muusikkoja, julkaisijoita ja TV-ohjelmien tuottajia. Yllättävä pesue julkisuuden henkilöitä. Entisiä poliittisia radikaaleja jotka ovat nyt vaikutusvaltaisessa asemassa." Kun sinä luet tätä kirjaa pidemmälle, sinä opit tietämään paremmin keitä nämä ihmiset ovat. Julkaisijat ja TV-ohjelmien tuottajat ovat juutalaisia ja vapaamuurareita. Aivan oikein, juutalaiset omistavat kaikki kolme suurta kanavaa, sekä suuria sanomalehtiä että painotaloja. Sivulla 367 hän sanoo että galluppien mukaan 20% vesimiehen salaliiton jäsenistä on juutalaisia. Se mitä ei kenties tiedetä on, että monet näistä juutalaisista ovat korkeissa asemissa.

B'nai B'rith

Jewish Defense Leaguen jootalaisen johtajan, rabbi Meir Kahanen mukaan, sellaiset henkilöt kuten Adler, Schiff, Marshall, Seligman, Loeb ja Warburg perustivat B'nai B'rithin ja ADL:n.

Itse asiassa, vaikka nämä miehet olivat huomattavassa asemassa B'nai B'rithissä, sen alkuperä on yhteydessä vapaamuurari-looshiin. 13.10.1843, kaksitista miestä New York Citystä perustivat Order of the B'nai B'rithin. Useimmatnäistä olivat vapaamuurareita ja Oddfellowsin jäseniä.

Philip Klulznick, B'nai B'rithin presidentti (1953-1959) johti kuudentoista suuren juutalaisen organisaation presidenttien delegaatiota kun nämä tapasivat ulkoministeri John Foster Dullesin lokakuussa 1954 keskustellakseen USA:n Israelia ja Lähi-itää koskevasta politiikasta. Nämä yhteistyö pyrkimykset johtivat suurten amerikkalaisten juutalaisjärjestöjen presidenttien konferenssiin koordinoimaan amerikkalaista juutalais-politiikkaa Israelin suhteen.

Ensimmäisten kuudenkymmenen vuoden aikana B'nai B'rith käytti vapaamuurari-looshia esikuvanaan. Vapaamuurari-looshi puolestaan käytti esikuvanaan suurelta osin synagoogaa, noituudella höystettynä. Koska he käyttivät esikuvanaan vapaamuurareita ja Oddfellowsia, tämä B'nai B'rith oli salainen ja sillä oli veljeskunnan luonne. Toisin kuin vapaamuurareiden looshit jotka olivat avoimia kaikille uskonnoille, B'nai B'rith hyväksyi jäsenikseen ainoastaan juutalaisia.

Mutta toisin kuin vapaamuurareiden looshit jotka ovat hyvin valikoivia hyväksyessään jäsenikseen pääasiassa yhteiskunnan kermaa, B'nai B'rith hyväksyi alhaisen sosiaalisen statuksen omaavia miehiä. Tämä oli myös Oddfellowsien tapa. Tämä kirjailija uskoo että oli tarvetta perustaa salainen juutalainen veljeskunta joka olisi avoin kaikille juutalaisille, ja että tämä motivoi perustamaan Järjestyksen (kuten B'nai B'rithiä kutsutaan).

Tämä perustaja seuraten vapaamuurareiden esimerkkiä luokitteli Järjestyksen ei-uskonnolliseksi. Ja sitten tyypilliseen vapaamuurareiden tapaan kutsui tätä Järjestystä "ihanteellisen synagoogan restauraatioksi joka oli lakannut olemasta." Tämä antaa meille lisää viitteitä Russellin yhteyksistä B'nai B'rithiin, niin että B'nai B'rith pyrki uudistamaan juutalaisen uskonnon vapaamuurareiden uskonnoksi. B'nai B'rith yhdistettiin Reformoituun juutalaisuuteen sen jälkeen kun se hahmoteltiin vuonna 1885. Reformoidun judaismin valtakeskuksia olivat Pittsburgh ja Brooklyn, kaksi kaupunkia joista käsin Russell toimi.

Brooklyn, N.Y. -- juutalainen valtakeskus

Brooklynin Crown Heightsin kaupunginosa ei ole ainoastaan Jehovan todistajien päämaja vaan myös maailman päämaja "maailman parhaiten organisoidulle ja kaikkein vakaumuksellisimmalle juutalaiselle organisaatiolle", nimeltään Habad of the Lubavich, osoitteessa 770 Eastern Parkway. National Council of Churches raportoi vuonna 1957 että Kings Countryssä, New Yorkissa, oli 1.077.000 juutalaisen synagoogan jäsentä ja Bronxissa heitä oli 556.000.

B'nai B'rith & vapaamuurarit

B'nai B'rithin yhteydet vapaamuurareihin ovat selkeitä. Eräs vapaamuurari valotti asiaa kun hän kirjoitti että B'nai B'rith oli tehnyt salaisen sopimuksen vapaamuurareiden kanssa. Albert Pike ja Armand Levi sinetöivät tämän salaisen sopimuksen. On lukuisia esimerkkejä että B'nai B'rithin johtavat olivat myös vapaamuurareita. On myös lukuisia esimerkkejä joissa tämän Järjestyksen johtavat jäsenet edistävät sosialismia ja kommunismia. Esimerkkinä tästä on se että B'nai B'rithin suurmestari Venäjällä vuonna 1917 oli myös 32. asteen vapaamuurari ja eräs sosialistisen vallankumouksen johtajia.

Lukuisat juutalaiset johtajat ovat taistelleet estääkseen B'nai B'rithiä joutumasta pois juutalaisten hallinnasta mutta he eivät olleet menestyksekkäitä. Kuten tämä kirja osoittaa, myöskään kristityt eivät olleet menestyksekkäitä sillä myös monet kristityt marssivat vapaamuurareiden agendan tahdissa.

Monet rabbit tänä päivänä ovat Järjestyksen jäseniä mikä tekee sen jäsen jäsenmääräksi puoli miljoonaa sekä maailmanlaajuisen. Eräs jäsen sanoo: "Kysymykseen siitä että kuka puhuu juutalaisten puolesta ei ole yksiselitteistä vastausta. B'nai B'rith on painottanut omaa johtavaa asemaansa, ensiksi sen sekulaarin ja kansallisen luonteensa pohjalta, ja sitten, ADL:n perustamisen jälkeen, sillä edellutyksellä että kuka ikinä puolustaa amerikkalaisia juutalaisia johtaa heitä. Koska B'nai B'rith on edustanut läpileikkausta juutalaisista se näkee itsensä arvollisena istumaan juutalaisten yhteisön pöydän päässä." USA:n presidentti tunnustaa heidän johtavan asemansa ja on vuodesta 1954 lähtien sponsoroinut merkittävien amarikkalaisten juutalaisjärjestöjen presidenttien konferenssia jota B'nai B'rith johtaa koordinoidakseen USA:n hallituksen juutalaispolitiikkaa.

"Sekulaari synagooga"

Niitä juutalaisia jotka ovat sidoksissa Vanhan Testamentin moraaliarvoihin sorretaan ja humanismia edistetään. Esimerkiksi, B'nai B'rith on edistänyt kaikenlaista juutalaista koulutusta, joka on eliminoinut suuren osan juutalaisesta uskonnollisesta opetuksesta.

1970-luvulla B'nai B'rith alkoi tuntea että sukupuolten erottaminen oli keinotekoinen muinaisjäänne josta pitäisi päästä eroon. Tämä Järjestys käynnisti vuonna 1913 Anti Defamation Leaguen (ADL). Tämä ryhmä organosoitui kauan annan ratsien ruskeapaitoja ja on käyttänyt mafian tasoisia taktiikoita. Heidän radikaalit johtajansa ovat toistuvasti ylenkatsoneet kaikkia lakeja, uskoen että tarkoitus pyhittää keinot. Rabbi Meir Kahane hälventää kaikki epäilyt siitä kuinka vaarallinen hän on kirjassaan The Anti Defamation League. Seikkaperäinen selonteko ADL:n pommi-iskuista ja murhista on kirjassa The Zionist Terror Network. Heillä ilmiselvästi on valtaa kristittyjen keskuudessa, sillä he kykenevät mobilisoimaan kristityt heidän näkemystensä taakse milloin he vain haluavat. Monet vapaamuurareita tutkineet uskovat että B'nai B'rith on antanut määräyksiä monille vapaamuurareiden loosheille. Jos B'nai B'rithillä on vaikutusvaltaa vapaamuurareihin, se selittäisi miksi ADL:llä on vaikutusta fundamentalististen ja liberaalien kristittyjen keskuudessa.

ADL on tehnyt yhteistyötä FBI:n kanssa. Ja sen johtaja Meir Kahane teki töitä CIA:lle ennenkuin käynnisti ADL:n.

Juutalaiset puhuvat suunsa puhtaaksi

Juutalaiset sukujuuret omaavilla ihmisillä on kaikenlaisia mielipiteitä. Jotkut ovat rohkeasti tuoneet ne ilmi kuten eräs juutalainen mies: "Olen anti-sionisti. Juutalainen kansalliskiihko ei ole vähemmän halveksittavaa kuin mikään muukaan kansalliskiihko ja halveksittavampaa kuin monet muut sillä se perustuu rasistiseen ideologiaan. Kiistassa joka koskee Israelia ja 900.000 arabipakolaista jotka on ajettu pois heidän mailtaan, minä olen arabien puolella." [Kahane, op. cit.]

Juutalainen kirjailija Kenneth M. Mitzner The Wanderer -lehdessä (29.6.1989) rohkaisee kristittyjä vastustamaan näitä juutalaisia voimia jotka pilaavat tämän maan moraalia. Hän kirjoittaa: "Ei ollut epäisänmaallista saksalaisen vastustaa natseja tai venäläisen vastustaa bolshevismia. Ei ole juutalaisvastaista vastustaa näitä voimia juutalaisen yhteisön sisällä jotka käyvät sotaa sinua ja perhettäsi vastaan."

Jack Berstein, juutalainen, kertoo kirjassaan kuinka niitä juutalaisia vaonotaan jotka haluavat olla juutalaisia mutta eivät sionisteja. Toinen juutalainen, Henry H. Klein, paljastaa että tietyt juutalaiset tässä maassa eivät ole kenenkään hallinnassa ja että maailma ei ole kiinnostunut siitä mitä he tekevät -- näin kirjassa A Jew Exposes the Jewish World Conspiracy.

Jotkin fundamentalistit lankeavat juutalaisten vaikutusvallan alle

J. Frank Norris, fundamentalistinen pastori kirjeessään toiselle fundamentalistiselle pastorille nimeltään Swain paljastaa että jos Sam Swain puhuisi miellyttäviä asioita hän voisi saada rahoitusta B'nai B'rithiltä. [Elizabeth Dilling, "The Octopus", s. 200-202] Jotkin nimellisesti kristityt jotka ovat halukkaita tekemäään yhteistyötä B'nai B'rithin kanssa ovat niitä joilla on juutalaiset sukujuuret. B'nai B'rith -aikakauslehti on itsessään kirjoittanut artikkeleita sellaisten juutalaisten yleisestä käytännöstä jotka teeskentelevät kääntyneensä kristityiksi.

B'nai B'rith rahoitti National Conference of Jews and Christiansia, ja tämän Järjestyksen suojeluksessa, protestanttiset, roomalaiskatoliset ja juutalaiset puhujat esiintyivät yhdessä vuonna 1939 kymmenessä tuhannessa kokouksessa kaikkialla Yhdysvalloissa. Samalla kun se järjestää tällaisia konferensseja, tämä Järjestys on aktiivisesti pyrkinyt poistamaan kaikki kristilliset kirjat koulujen kirjastoista, on pakottanut keskeyttämään useiden Passion-näytelmien esitykset, ja on uhkaillut kristittyjä pastoreita olemaan puhumatta ristiinnaulitsemisesta radiossa. Uusi Testamentti erityisesti kuvailee antikristuksiksi niitä jotka kieltävät että Jeesus on Kristus.

Yhdessä kohtaa Kaikkivaltias itse julistaa hebrealaisista: "Kuinka kauan tämä kansa kestää minua?" Mutta Jeesus käski opetuslapsiaan rakastamaan, ja jos kristitty ei kykene rakastamaan juutalaista kuinka hän voi rakastaa Jumalaa? Ja jos kristittyjen joukossa on ihmisiä jotka haluavat valtaa kristityn pitäisi seurata Mestarinsa Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä ja kostaa paha hyvällä. Ne jotka haluavat elää miekan kanssa luolevat miekkaan. Ne jotka haluavat elää pitäen vallan kahvasta kiinni tuhoutuvat vallan korruptoimina.

Tämä kirjailija haluaisi nähdä että jokaisella juutalaisella olisi hengen voimaa. Tämä uskonto jonka C.T. Russell auttoi luomaan, on ottanut kannattajiltaan pois juutalaisen Jeesuksen Kristuksen kaikkein arvokkaimman perinnön. Tämä on että Jumala rakastaa jokaista lastaan, ja on antanut heille mahdollisuuden olla Hänen poikiaan ja tyttäriään, sekä vastaanottaa Pyhä Henki ohjaamaan heitä.


Takaisin