Luku 13 -- "Vapaamuurarien salaiset opit" -- erinomainen kirja

Rehellisesti sanottuna, ei Öljykriisi ollut ainoa Mellerin toimittama hyvä kirja. Itse asiassa, Monissa hänen 1970-luvulla, 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa kirjoittamissa tai toimittamissa kirjoissa on ihan hyvää asiaa, vaikka ennustukset Harmagedonista tai Neuvostoliiton hyökkäyksestä Suomeen eivät toteutuneetkaan. Kuten edellisessä luvussa mainitsin, vuonna 1995 Kuva ja Sana julkaisi John Ankerbergin ja John Weldonin kirjoittaman kirjan Vapaamuurarien salaiset opit, joka oli ilmeisesti Mellerin suomentama. Mutta, tämä nykyinen Meller ja Meller viisitoista vuotta sitten ovat "kaksi täysin eri henkilöä". Paljastavin esimerkki tästä oli kirja Jerusalem -- Jumalan uhriliesi kuumennettu, jossa kirjoittaja TUOMITSEE Evankeliumin julistamisen juutalaisille, sekä "sionistisen kristityn" Jan Willem van der Hoevenin kutsuminen Tampereelle puhumaan. Jos Meller ajatteli että kirja muuten on niin erinomainen (jota se ei ole) että se piti suomentaa, olisi edes laittanut omia kommenttejaan joissa hän ilmoittaa "että ei ole kaikissa asioissa samaa mieltä Hageen kanssa". IRR/TV lähettää evankelioivaa ohjelmaa myös juutalaisille. Minulle tuli aikoinaan heidän lehtensä, Itäportti -- sen voi lukea netistä [27] -- mutta joitakin vuosia sitten ilmoitin että en halua sitä enää; syynä saattoi olla se, että he laajensivat toimintaansa, hankkivat uuden studion, tarvitsivat lisää rahaa, ja koin sen yrityksenä painostaa että lukijat lahjoittamaan entistä enemmän rahaa. Rakkaat lukijat, IRR/TV tekee HITON HYVÄÄ TYÖTÄ lähettäessään avustuksia Venäjän vankiloihin sekä toimittaessaan Jeesuksesta kertovia TV-ohjelmia moniin maihin, myös Israeliin. Lisäksi sitä lehteä oli kiva lukea (nyt minulle ei tule muita lehtiä kuin Keskisen toimittama Ykköset! sekä ilmainen KMV silloin tällöin. Jos haluatte avustaa jotakuta ettekä oikein tiedä että ketä, harkitkaa IRR/TV:n avustamista. Itse olen roisto, mutta olkaa te hurskaampia...

Eksyin taas kerran sivuraiteelle. Vuonna 1995 Meller toimitti tällaisen erinomaisen kirjan. Mutta koska tämän jälkeen suurin Kuva ja Sanan julkaisemista kirjoista on ollut enimmäkseen roskaa (Benny Hinn, LaHaye, Billy Graham, ym.), minä itse olen joutunut tekemään valtavasti töitä ja suomentanut sekä julkaissut sellaisia kirjoja jotka Kuva ja Sana olisi kenties julkaissut mikäli heidän politiikkansa olisi sama kuin kaksikymmentä vuotta sitten esimerkkeinä Bloodlines of the Illuminati, Be Wise As Serpents, Deeper Insights into the Illuminati Formula, Project L.U.C.I.D., Days of Hunger, Days of Chaos, The Six-Pointed Star, Space Invaders, Dulce Book, Alternative-3, jne. Jos Meller ei olisi muuttunut, Kuva ja Sana olisi mitä todennäköisimmin julkaissut ainakin pari vastaavaa krjaa. Cutting Edge ministeriöllä on vahvat todisteet, että Billy Graham on 33. asteen vapaamuurari, he ovat jopa pyynnöstä luvanneet lähettää kopion netissä olleesta sivusta jossa Billy Grahamin mainitaan vapaamuurarien luettelossa, joten pidän tätä asia kiistämättömänä. Jos joku on sitä mieltä että valehtelen, hän voi vapaasti haastaa minut oikeuteen. Kirjassaan Viisi minuuttia keskiyöhön Meller tuomitsi tämän ministeriön, väittäen että puheet köyhdytetyn uraanin vaarallisuudesta ovat puppua. Cutting Edge on toki antanut paljon vääriä ennustuksia, mutta puheet köyhdytetystä uraanista saattaa olla niitä harvoja asioita joissa he ovat oikeassa. Sitäpaitsi tämä kirja, Viisi minuuttia keskiyöhön, julkaistiin jo neljä tai viisi vuotta sitten eikä antikristus ole vielä tullut, Googin sodasta puhumattakaan, joten nimi "viisi minuuttia" on ainakin tältä osin harhaanjohtava.

Julkaisemalla tällaisen kirjan, Vapaamuurarien salaiset opit, Meller paljastaa tuntevansa tarkkaan mitä vapaamuurarius pitää sisällään. Täten, viimeisellä tuomiolla hän ei mitenkään voi vedota tietämättömyyteen kun häneltä kysytään, että miksi hän päätti toimittaa Billy Grahamia ylistävän kirjan kymmenen vuotta myöhemmin, tai miksi hän ei ottanut esille George W. Bushin jäsenyyttä Skull & Bonesissa.

Seuraavassa lainauksia joiden pohjalta hänet tuomitaan.


Takaisin