Luku 14 -- Pohjimmainen salaliitto paljastuu?

ei ollut yllätys, että joku lopulta kommentoi paheksuvaan sävyyn lukua kahdeksan, jossa kirjoitin "On kenties parempi että tapat itsesi..." Yllättävää on se, että siihen kului peräti kahdeksan vuorokautta. En tietenkään tosissani kehoita ketään tappamaan itseään; teksti oli kirjoitettu sarkastiseen sävyyn, ja tarkoitus oli lähinnä herätellä ihmisiä. Ei Jeesuskaan tarkoittanut sitä kirjaimellisesti, kun hän kehoitti repimään silmän päästään jos se viettelee itseä, tai hakkaamaan kätensä poikki jos se viettelee itseä. Sitäpaitsi, Jeesuksen ajan hygienisissa olosuhteissa ja Välimeren ilmastossa, jos olisit lähtenyt kirjaimellisesti toteuttamaan Jeesuksen kehoitusta, haava olisi luultavasti tulehtunut ja olisit kuollut verenmyrkytykseen...

Toisaalta, oli tässä kommentissa jotain "viisauttakin": jos tuhlaat koko elämäsi roikkumalla netissä ja tutkimalla maailmanlopun ennustuksia, ON AIVAN SAMA OLETKO ELOSSA VAI KUOLLUT; kummassakin tapauksessa, sinusta on aivan yhtä paljon hyötyä maailmaa ajatellen.

Kirja Yhdeksänsataa vuotta ennen maailmanloppua alkoi siitä kun valitin elämäni tylsyyttä ja sitä, että "maailmassa ei tapahdu mitään". Sitten, tutkimusten edetessä alkoi paljastua kaikenlaisia mielenkiintoisia "salaisuuksia" tämän näennäisen tapahtuma-köyhyyden takaa. Aiemmin paljastin John Hageen toiveen, että USA ja Israel hyökkäisivät yhdessä Irania vastaan vaikka se johtaisikin sotaan joka vetää puoli maailmaa mukaansa. Hageelle oli ilmeinen pettymys että sotaa ei ole ainakaan vielä syttynyt. Kenties meidän pitäisi olla oloisia että näin ei ole käynyt. MEILLÄ EI OLE MITÄÄN TAKEITA, ETTÄ HYÖKKÄYS IRANIIN TOISI MUKANAAN SEURAKUNNAN YLÖSTEMPAUKSEN. Meillä on vain John Hageen "lupaus", tai pikemminkin arvio että näin SAATTAISI käydä, ei muuta. Mutta sen me tiedämme varmasti, että tällainen isku suistaisi maailman kaaokseen -- asia mitä me emme nyt tarvitse; tässä nykyisessäkin kriisissä on aivan tarpeeksi kestämistä. Itse asiassa, minä pelkään että ne ovat sionisteja jotka haluavat sotaa Iranin kanssa ja he yrittävät saada kristityt lietsomaan tätä sotaa kehittelemällä mitä kummallisempia teorioita, ja sitten kun Lähi-idän "ruutitynnyri" on räjähtänyt eikä Jeesuksen takaisin tulemisesta ole tietoakaan, nämä sionisti-juutalaiset yrittävät kaaoksen ja sekasorron varjolla saada tiukemman otteen maapallon asioista. Täytyy muistuttaa, että maapallolla on ollut hirvittäviä koettelemuksia aiemminkin, eikä ole tullut mitään tempausta joka olisi pelastanut meidät näiltä koettelemuksilta:

Kuvittele mitä tapahtuisi, jos Lähi-itä roihahtaisi liekkeihin ja julistettaisiin koko maailmalle, että kristityt olivat olleet vaatimassa sitä jotta se toteuttaisi heidän "maailmanlopun profetiansa" (Keisari syytti kristittyjä Rooman palosta, ja hänen mukaansa syynä oli se, että halusivat "toteuttaa Raamatun profetiat"). Kristityistä tulisi sylkykuppeja (jos he eivät ole sitä jo nyt), ja tämän jälkeen näillä sionisti-juutalaisilla tai illuminaateilla ei olisi minkäänlaisia vaikeuksia saada läpi lakeja jotka vaikeuttaisivat kristittyjen asemaa. Mutta niin kauan kuin Obama on presidenttinä, ainakaan USA ei hyökkää Iraniin, mutta toki Israel voi hyökätä sinne yksinkin. Jos Hageen kaltaiset "kristityt" -- alkuperäisessä käsikirjoituksessa (paperilla) sana "kristityt" ei ollut lainausmerkeissä mutta kun hänen aviorikoksensa paljastui minulle, tein muutoksen -- suureen ääneen kannustaisivat Israelia hyökkäämään, ja tämä hyökkäys aiheuttaisi suurta kärsimystä öljyn saannin vaikeuduttua, tappio kristittyjen kannalta olisi melkein yhtä paha kuin jos Bush olisi hyökännyt Iraniin ja hävinnyt sodan. Täten, kristittyjen rukous pitäisi olla: EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SOTAA!

Maailmassa on aivan riittävästi jännittäviä asioita joita tutkia ja joista saada mielenkiintoa elämään ilman että tarvitsee jäädä koukkuun kaikenlaisiin "lopun ajan profetioihin". Niistä enemmän seuraavissa luvuissa...


Takaisin