Luku 16 -- NASA maalailee "maailmanloppua" -- enemmän jännitystä elämään

Sanonta kuuluu: "Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset." Kuulun ilmeisesti jonpaankumpaan kategoriaan, sillä olen jo vuodesta 1991 lähtien tutkinut säätä ja siten saanut sisältöä elämääni. Olen vuosien ajan julistanut, että talouden taantuma nostaa lämpötiloja; tajusin että Aasian talouskriisillä ja vuoden 1998 erittäin lämpimällä kesällä oli kenties jonkinlainen yhteys. Nyt, teoriani laman ja ilmaston lämpenemisen välisestä yhteydestä on ainakin NASA:n mukaan osoittautumassa oikeaksi...

Alla kuvaaja jonka piirsin yli vuosi sitten, ja joka kuvaa lämpötilojen kehitystä tammikuusta 1970 helmikuuhun 2008. Käyrässä on pyritty eliminoimaan tulivuorenpurkausten viilentävä vaikutus, kuten myös El Niñon ja La Niñan vaikutukset. Kuitenkaan, kuvaaja on pelkästään suuntaa antava, koska meriveden vaikutus ilmastoon tapahtuu viiveellä, ja tässä sitä ei ole huomioitu. Joka tapauksessa, mikäli teoria pitää paikkansa, lämpötilojen pitäisi taas nousta vuonna 2009 ja 2010... Kuvassa lämpötilat maanpinnan mittausasemilla, meriä ei ole otettu mukaan.

Lähitulevaisuudessa on odotettavissa tosi jänniä asioita -- nimenomaan säärintamalla. Uusi El Niño on käynnistynyt! Auringonpilkkujen osalta, keväällä näytti siltä että uusi jakso (Cycle #25) olisi alkanut, mutta aivan tuoreimpien tilastojen osalta, näyttää että ei se alkanutkaan... Joten, nyt näyttää siltä että vuonna auringon kirkkaus ei olisi maksimissaan vielä vuonna 2012...

Alla olevassa kuvassa on laskettu keskiarvo kaikista El Niño- ja La Niña -vuosista vuoden 1979 jälkeen. Sininen viiva kuvaa meren lämpötilaa niño 3+4 -alueella, ja punainen viiva pohjoisen pallonpuoliskon lämpötilaa (satelliittimittaukset, maa + meri). Kuvasta näkyy, että ilman lämpötilat seuraa meriveden lämpötilan kehitystä usean kuukauden viiveellä.

Mutta vuoden 2008 La Niña -vuosi oli ei ollut aivan tyypillinen. Se oli voimakas ja kesti koko vuoden. Täten, saamme ehkä tarkemman kuvan jos otamme lähtökohdaksi sellaiset vuodet jolloin La Niña on kestänyt koko vuoden, ja vertaamme sitä seuraavaan vuoteen jolloin El Niño kehittyi ja sitä seuraavaan, jolloin El Niño vähitellen hiipuu. Kuvaajissa on laskettu seuraavien sarjojen keskiarvot:

Alla olevat graafit kuvaavat maanpinnan lämpötiloja, meriä ei ole laskettu mukaan. Ne ovat neljän kuukauden keskiarvoja (I-IV, V-VIII, IX-XII, ja seuraava vuosi samoin).

NASA, Gistemp:

Met Office, Crutem3:

NASA:n mukaan ilmasto ensin viilenee alkavasta El Niñosta huolimatta ennenkuin alkaa voimakkaasti lämmetä, yleensä marraskuussa tai joulukuussa. Met Officen (Britannia) mukaan lämpötila pysyy täysin vakaana ennenkuin aloittaa voimakkaan lämpenemisen. Seuraavaksi laskemme vuoden 2009 lämpötilat kahdeksan ensimmäisen kuukauden ajalta ja vertaamme niitä vuoden 2008 lämpötiloihin nähdäksemme ovatko lämpötilat noudattaneet viiden edellisen jakson keskiarvoja.

NASA, Gistemp:

Met Office, Crutem3:

NASA:n mukaan ilmasto on touko-elokuussa ollut 0,3 astetta lämpimämpi kuin mitä sen olisi pitänyt olla. Jos otamme huomioon ainoastaan elokuun, ilmasto on ollut peräti 0,43 astetta "liian lämmin". Mikäli NASA:n laskelmat pitävät paikkansa, tämä olisi selvä todiste että taantuma todella lämmittää ilmastoa. Lisäksi, mikäli lämpötilat jatkavat nousuaan käyrän esittämällä tavalla, vuosi 2010 olisi maapallolla painajaismaisen kuuma (voimakkain nousu alkaisi joulukuussa ja kestäisi helmikuuhun, jonka jälkeen se tasaantuisi kääntyen laskuun syyskuussa 2010).

Met Officen mukaan lämpötilat taas eivät olleet juuri lainkaan korkeampia kuin mitä niiden pitäisikään olla. Lisäksi, NASA:n mukaan lämpötilat nousivat ensimmäisestä neljänneksestä kun taas Met Officen mukaan ne laskivat. Lisäksi, varsinkin heinäkuu oli sellainen jonka Met Office "kalkuloi" huomattavasti NASA:a viileämmäksi, pudottaen toisen neljänneksen keskiarvoa.

Kesäkuu NASA:n mukaan, keskilämpötila 0,70 astetta vuosien 1961-1990 keskiarvoa korkeampi:

Kesäkuu Met Officen mukaan, keskilämpötila 0,53 astetta vuosien 1961-1990 keskiarvoa korkeampi:

Kesäkuu NOAA:n mukaan, keskilämpötila 0,67 astetta vuosien 1961-1990 keskiarvoa korkeampi:

Meillä on siis vielä muutama kuukausi aikaa rentoutua sekä julistaa ilmastonmuutos päättyneeksi, mutta mikäli ensi kesä on niin lämmin kuin mihin diagrammin viittaavat, Uuden maailmanjärjestyksen porukka alkaa tosissaan vainota "ilmastoskeptikkoja". Toki voi käydä myös niin, että El Niñosta huolimatta lämpötila ei nousekaan kovin korkeaksi, jolloin ilmastonmuutos olisi todellakin pysähtynyt, mutta se ei näytä todennäköiseltä vaihtoehdolta... Emme tiedä myöskään sitä, että onko NASA:n porukka ollut rehellistä vai ovatko he tarkoituksella liioitelleet lämpötiloja, varsinkin toukokuusta lähtien. Joskus NASA ja Met Office ovat liikuttavan yksimielisiä (esim. vuosi 2008) mutta toisinaan NASA antaa paljon korkeampia lämpötiloja (esim. vuosi 2007). NASA ja Met Office toki voivat olla taas yksimielisiä vuonna 2010, mutta vaikka näin kävisikin, lämpötilat voivat siltikin olla 0,3...0,4 astetta käyrän ennustaman arvon yläpuolella. Jos taas he eivät ole yksimielisiä, on lähes varmaa että se on NASA joka antaa taas korkeampia lukemia, mutta ainahan "skeptikot" voivat vedota Met Officen lukemiin -- siis mikäli ne ovat erilaisia...

Onko sitten parempi piileskellä vai pitää mahdollisimman julkista profiilia? Olen valinnut jälkimmäisen, moni muu on valinnut ensimmäisen vaihtoehdon. Esimerkiksi, jotkut joiden kanssa olen ollut tekemisissä haluavat pysyä tuntemattomina ja haluavat jopa välttää tiettyjen avainsanojen käyttöä puhelimessa. Oma tapauksensa sitten on Jouko Piho, joka julkaisee hirvittäviä määriä profetioita sivullaan ja jonka mielestä helvetti ei ole ikuinen (eikä edes kuuma). Hän on AVOIMESTI pohtinut Netmission-foorumilla SALAISEN kommuunin perustamista jonnekin syrjäiseen paikkaan. Osallistuin tähän keskusteluun, ja kysyin että ovatko naiset siellä yhteisiä. Vastaus oli: "Ei. Jos ei ole vaimoa, joudut olemaan ilman naista." Sitten minä kysyin: "Jos kerran naiset eivät ole yhteisiä, saako siellä juoda edes kaljaa?" [Oltaisiin sitten kännissä aamusta iltaan Lutherin esimerkkiä seuraten.] Tähän hän vastasi, että siellä toki voidaan juoda itse tislattua olutta; miellyttävä yllätys. Vakavasti puhuen, jos henkilö OMALLA NIMELLÄÄN ja JULKISELLA foorumilla pohtii SALAISEN piilopaikan perustamista, puoli Suomea sietää siitä eikä "piilopaikka" täten voi olla mitenkään salainen.

Ja millaisen sinä kuvittelisit maailman nyt olevan, jos kaikki illuminaattien suunnitelmasta jotakin tietävät olisivat olleet hiljaa? Uusi maailmanjärjestys olisi alkanut jo aikoja sitten, kenties jo kaksisataa vuotta sitten! Ja onko piileskelystä edes hyötyä? Luulisi että CIA:lla, FBI:llä, MI6:lla, MOSSAD:illa ja SUPO:lla on sen verran tehokkaat laitteet ja että he tietävät kuka käy lukemassa juttuja kirjoittajan sivuilta, kuka lähettää tiettyjä avainsanoja sisältäviä sähköposteja tai tekstiviestejä, ja kuka puhuu arkaluonteisia asioita puhelimessa -- on se siten kännykkä tai lankapuhelin. Fritz Springmeier paljasti liikaa asioita, joten hänet lavastettiin pankkiryöstäjäksi ja tuomittiin vuosiksi vankilaan. Jim Keith kuoli epäilyttävissä olosuhteissa polvileikkauksen yhteydessä. Texe Marrs jatkaa edelleen kirjojensa kirjoittamista; kukaan ei ole tappanut häntä eikä sulkenut vankilaan jonkun tekosyyn nojalla. Miksi? Onko hän liian kuuluisa, ovatko hänen "paljastuksensa" sen verran matalan tason salaisuuksia ettei hänestä ole todellista vaaraa, vai levittääkö hän valheinformaatiota? Vastaus jää kunkin arvailujen varaan. Oma tapauksensa tietenkin on Meller. 15...30 vuotta sitten hän toistuvasti varoitteli Bilderbergereistä sekä maailmanhallituksesta, ja hänen kirjoittamassaan kirjassa Raha ja Raamattu (vuodelta 1989) on sivulla 206 tällainen kuva Rooman Klubin suunnitelmista jakaa maailma kymmeneen "valtioon".

Sitten hän teki 180 asteen käännöksen ja julisti että EU yksin on antikristuksen valtakunta ja Bush uudestisyntynyt kristitty. [Sivuhuomautuksena voisi mainita, että hänen väitteensä että Eurooppa olisi tämä "neljäs osa maata" (Ilm. 6:8) ei edes pidä paikkaansa, pinta-alaltaan Eurooppa kattaa maapallosta noin 5 prosenttia.]

Sivulla 206 sanotaan:

"Ilmestyskirja mainitsee kymmenen kuningasta. Perinteisesti on ajateltu, että kymmenen kuningasta lopun ajan ennustetussa valtioliitossa löytyvät muinaisen Rooman valtakunnan alueelta Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueelta."

"Rooman Klubi on tuonut uuden ulottuvuuden tähän profetiaan."

"Rooman Klubi on valmistamassa maailmaa, jossa Rooman rajat vedetään itse asiassa koko asutetun maanpiirin alalle. Mutta samalla -- jotta profetia ei voisi raueta tyhjiin -- näin rakennettava yhdistetty maailma on edelleen kymmenvaltioliitto!"

Sivulla 198 sanotaan:
"Olen itse toisten joukossa kuvitellut pitkään, että kymmenen kuninkaan liiton tulisi tulisi muovautua muinaisen Rooman valtakunnan alueella. Nyt on kuitenkin tosiasia, että Rooman klubi on jakanut olemassa olevan asutetun maanpiirin kymmenen valtion kokonaisuuteen -- yhdistämällä olemassa olevia valtioita maantieteellisesti. Mielenkiintoista on, että Israel mm. on irrotettu maantieteellisistä kuvioistansa: sitä ei löydy sen enempää Aasian kuin Afrikan taikka Euroopan 'valtioista' vaan yhdessä Etelä-Afrikan ja Oseanian ja Australian kanssa! Israel siis tarvitsee erityistä kohtelua Rooman klubin maailmanjaon toteutuessa."
Ensin Meller kuvittelee yhtä, sitten toista, ja lopuksi palaa entisiin kuvitelmiinsa!

Melleriä ei sekään tunnu haittaavan että Billy Graham on todennäköisesti 33. asteen vapaamuurari, vaan hänestä piti kirjoittaa elämäkerta. Ainakin kerran Meller on julistanut että syyskuun 11. päivän iskut olivat MUSLIMIEN lähtölaukaus maailmanlaajuiselle Jihadille, vaikka todisteet nimenomaan viittaavat USA:n hallitus oli tämän iskun takana. Täytyy muistaa, että nämä iskut olivat lähtölaukaus fundamentalistisen Kristinuskon tuholle: aluksi Bushin suosio kasvoi 90 prosenttiin, ja Bush sai luvan hyökätä Irakiin vaikka Saddamilla ei ollut mitään tekemistä Al-Qaidan tai bin Ladenin kanssa; Saddam itse asiassa vainosi shiia-muslimeja ja kurdeja ankarasti. Täten Irakin sota osoittautui valheelliseksi, ja se kaiken lisäksi se ei edes ollut kovin menestyksekäs loppua kohden. Tämä sota, hurrikaani Katrina, Enron ja pankkikriisi varmistivat tappion republikaaneille kongressin, edustajainhuoneen ja presidentinvaaleissa. En tiedä että oliko joku ulkoinen taho sen takana, että 6.12.1997 Meller julisti että pedon merkkiä ei pidä ottaa missään nimessä, mutta yhdeksän vuotta myöhemmin hän julisti että merkin ottanut henkilö voi pelastua.

Viesti Mac Dominickilta:

Olen siis päättänyt esiintyä julkisesti, paitsi tehdäkseni oman osuuteni "maailman pelastamiseksi". myös siksi että näkyvä profiili ainakin joissain tapauksissa on paras tae henkilön pysymiseen elossa (Springmeier on elossa vaikkakin kalterien takana). Jos ja kun joukkopidätykset alkavat, pääsee ehkä helpommalla jos on ensimmäisten "kadonneiden" joukossa. Springmeier sekä monet muut ovat kirjoittaneet, että ennen Uuden maailmanjärjestyksen valmistelujen viimeisen vaiheen lähtölaukauksen alkamista kaikkein näkyvimmät vastustajat tulevat vaivihkaa "katoamaan" tai kuolemaan. Minun kotiosoitteeni ei ole salainen, eikä sitä ole myöskään puhelinnumeroni. Minun kulloinenkin olinpaikkani pitäisi olla melko hyvin viranomaisten tiedossa. Minua ei voi myöskään kiristää, paitsi kaappaamalla lemmikki-eläimeni; tosin kanin kaappaaminen tekisi illuminaateista julkisesti naurunalaisia sekä aiheen monille vitseille. Joten ehkä joskus lähitulevaisuudessa tai vähän kauempana tulevaisuudessa saadaan kuulla minun kirkumistani: "AI, AI! SATTUU, SATTUU! ÄLKÄÄ SOHIKO SILLÄ KUUMALLA RAUDALLA! AIIIII!!"


Takaisin