Luku 17 -- Borat ja Israelin lopullinen pelastus

Olen tässä sekä aiemmassa kirjassani suhtautunut hieman väheksyen juutalaisiin, sekä Israelin valtioon. Myös monet suomentamani kirjat heijastavat tätä asennetta. Juutalaiset eivät ole synnittömiä, kuten ei meistä kukaan (vastasyntyneitä lukuunottamatta). Juutalaisissa on niitä jotka uskovat Jeesukseen Messiaanaan, ja niitä jotka halveksivat tai vihaavat kristittyjä. On paljon mahdollista, että juutalaisilla on yliedustus useimmissa Kristinuskon tuhoamiseen tähtäävissä salaseuroissa, vapaamuurareista alkaen. Syynä ei tietääkseni ole se, että juutalaiset olisivat rotuna tai uskontona erityisen pahoja, heidät on vaan opetettu olemaan luottamatta kristittyihin tai peräti vihaamaan heitä, ja koska monet juutalaiset ovat nousseet yhteiskunnallisesti merkittävään asemaan, heille saattaa käydä ylivoimaiseksi kiusaus liittyä johonkin salaseuraan ja hyödyntää asemaansa sekä omaisuuttaan tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Ja jos juutalainen -- kuten kuka hyvänsä -- liittyy esim. vapaamuurareihin (jos he rikkaita, tai älykkäitä, heitä todennäköisemmin houkutellaan tällaiseen kiltaan), ei heille tietenkään heti paljasteta killan perimmäisiä tavoitteita; se tapahtuu vasta myöhemmin ja vähitellen henkilön noustessa yhä korkeammalle arvoasteikossa. Ja mitä korkeammalla henkilö on, sitä vastentahtoisempi hän on eroamaan...

On siis väärin syyllistää juutalaisia rotuna Illuminaatin rikoksista -- suurin osa maailman juutalaisista ei ole mukana minkäänlaisten salaseurojen toiminnassa -- mutta on yhtä lailla väärin teeskennellä että juutalaiset olisivat synnittömiä, tai että juutalaisten rötöksiä täytyy katsoa "sormien läpi". Ne juutalaiset jotka ovat mukana salaseuroissa, nauttivat siitä kun juutalaisia puolustaneet "ministeriöt" tai pastorit joutuvat häpeään aina kun paljastuu joku skandaali jossa juutalaiset ovat olleet osallisina. Ilmeisesti he tarkoituksella luovat tällaisia tilanteita. Yhdysvalloissa New Jerseyssä, on aiheuttanut suurta kohua tapaus jossa monet poliitikot sekä rabbit olivat sotkeutuneet lahjontaan, rahanpesuun sekä elinkauppaan. Nämä rabbit olivat pyytäneet seurakuntalaisiaan "lahjoittamaan" munuaisiaan (he olivat maksaneet näille 10 000 dollaria) ja sitten myyneet ne eteenpäin 16-kertaisella hinnalla. Toinen tapaus on "Borat" -- oikealta nimeltään Cohen (juutalainen nimi). Ensimmäisessä elokuvassaan hän oli saattanut naurunalaiseksi erään naisen joka opetti "etikettiä" (hyviä käytöstapoja) asiakkailleen. Hän oli laittanut IHMISEN PASKAA osin läpinäkyvään muovipussiin ja esitellyt sitä tälle naiselle, teeskennellen että hän ei tiennyt mihin uloste laitetaan vessa-reissun jälkeen. Katsojilla oli varmasti hauskaa, mutta nainen joutui pilkatuksi eikä hän ollut saanut yhtäkään asiakasta elokuvan esittämisen jälkeen. Moni varmasti ajattelee, että tämä vahvisti ennakkoluulot juutalaisista "elinkauppiaina" sekä "kommunisteina jotka haluavat tuhota ahkerien protestanttisten kristittyjen elinkeinot jolla he pyrkivät elättämään perheensä". Cohenin toisessa elokuvassa, "Bruno", tehdään pilkkaa USA:n "raamattuvyöhykkeen" kristityistä.

Nämä olivat ehkä kaikkein näkyvimmät esimerkit. Paljon hiljaisempaa tuhoa saa aikaan "asuntokuplan puhkeaminen". Varmasti USA:ssa on paljon esimerkkejä joissa kristitty on houkuteltu ottamaan pankista lainaa ja muuttamaan isompaan asuntoon. Ja sitten kun hän on menettänyt työpaikkansa, hän on joutunut myymään asuntonsa, ja asunnon arvon laskettua osa lainasta on jäänyt maksamatta. Vielä pahempaa on, jos tämä henkilö on kuulunut Ted Haggartin seurakuntaan tai johonkin muuhun vastaavaan, joka on voimakkaasti Israelin puolella. Ja sitten hän tutustuu "salaliittoteorioihin" joissa "Juutalaisia pankinjohtajia" syytetään asuntojen hintojen romahduksesta. Mitä voimakkaammin henkilö on tukenut jotakin ideologiaa, sitä voimakkaammin hän alkaa vihata sitä joutuessaan petetyksi; syynä osaksi se että sitä voimakkaammin hän myös alkaa inhota itseään, ja haluaa siirtää pahan olonsa muualle.

Vielä yksi esimerkki: eräs helluntailainen pastori kertoi minulle että New Yorkissa, jos juutalaiset haluavat vallata jonkun kadun itselleen, kaikki kadun juutalaiset kauppiaat panevat pystyyn sellaisen alennusmyynnin että kaikki ei-juutalaiset joutuvat lopettamaan bisneksensä. Sitten nämä juutalaiset ostavat heidän liiketilansa...

Jesajan 60:14 puhuu tuhatvuotisesta valtakunnasta:

"Ja kumarassa käyden tulevat sinun tykösi sinun sortajaisi pojat, ja sinun pilkkaajasi heittäytyvät sinun jalkaisi juureen. He nimittävät sinut 'Herran kaupungiksi', 'Israelin Pyhän Siioniksi'."
Tässä sanotaan selvästi että Israelia halveksivat joutuvat pyytämään asennettaan anteeksi. Ilmeisesti tämä koskee niitä jotka vihaavat juutalaisia rotuna, tai niitä jotka vihaavat heitä vielä senkin jälkeen kun he ovat ymmärtäneet että Jeesus on Messias. Israel hylkäsi Jeesuksen muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Johannes 12:37-43:
"Ja vaikka hän oli tehnyt niin monta tunnustekoa heidän nähtensä, eivät he uskoneet häneen, että kävisi toteen profeetta Esaiaan sana, jonka hän on sanonut: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme, ja kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?" Sentähden he eivät voineet uskoa, koska Esaias on vielä sanonut: "Hän on sokaissut heidän silmänsä ja paaduttanut heidän sydämensä, että he eivät näkisi silmillään eivätkä ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi". Tämän Esaias sanoi, kun hän näki hänen kirkkautensa ja puhui hänestä. Kuitenkin useat hallitusmiehistäkin uskoivat häneen, mutta fariseusten tähden he eivät sitä tunnustaneet, etteivät joutuisi synagoogasta erotetuiksi. Sillä he rakastivat ihmiskunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa."
Juutalaisten epäusko ja farisealaisten suoranainen vaino varmasti satutti Jeesusta. Mutta Hän ei voinut muuta kuin alistua heidän tahtoonsa, ja antaa heidän jatkaa entiseen malliin, tiellä joka vie kadotukseen. Jeesus ei voinut muuta kuin jättää heidät oman onnensa nojaan, Saatanan rusikoitavaksi, kovaan kouluun joka päättyy vasta sitten kun he ymmärtävät ristiinnaulinneensa Messiaan. Matteus 23:37-39:
"Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet. Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'. Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"
Tässä sanotaan selvästi että Jeesus hylkäsi Israelin, tosin väliaikaisesti.

Hebrealaiskirje 6:4-6 sanoo:

"Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, ja sitten ovat luopuneet -- taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät."
Sakarja 12:10:
"Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.
Näissä jakeissa sanotaan selvästi, että juutalaiset RISTIINNAULITSIVAT Jeesuksen, vaikkakin vertauskuvallisesti. Koska Jumala on hylännyt Israelin, on täysin järjetöntä että sinun pitäisi ottaa tämä tehtävä vastaan. Jos osallistut Israelia tukevalle marssille tai lahjoitat rahaa Israelille (johonkin muuhun kuin juutalaisten evankeliointiin), sinun työsi ei ole pelkästään turhaa, vaan sillä itse asiassa vaikeutetaan Jumalan työtä. Toki evankeliointiin liittyy humanitaarinen avustustyö, joten on ihan oikein tukea esimerkiksi kristillistä klinikkaa jonka työhön evankeliointi saumattomasti liittyy, vaikka se olisikin Israelissa, mutta puhtaasti maallisiin kohteisiin rahaa ei kannata lähettää, siten juutalaisia kohtaan tehdään vain haittaa...

Äärimmillään tämä "Israel-ystävien" oppi on sellaista, että meidän kristittyjen täytyisi itsekin omaksua juutalaisia tapoja ja uskomuksia; esimerkiksi, ei saa uskoa kolmiyhteiseen Jumalaan (se on "roomalaiskatolista hapatusta") koska juutalaisetkaan eivät usko; ristiä pitää vihata (se on "pakanallinen symboli"); juutalaisia kosher-säädöksiä pitäisi noudattaa, ja miesten pitäisi ympärileikkauttaa itsensä.

Jeesuksen sanat kävivät toteen, ja juutalaisia alettiin vainoamaan varhaiselta keskiajalta lähtien, enimmäkseen (nimi) kristittyjen toimesta. Tämä vaino pakotti juutalaiset eristäytymään ghettoihin ja ansaitsemaan elantonsa kauppiaina ja rahan lainaajina. Tässä ammatissa muutamat heistä rikastuivat ja heille tarjoutui tilaisuus kostaa kokemansa vääryydet.

Jo 1700- ja 1800-luvulla juutalaiset pankkiirit olivat sekaantuneet valtioiden välisiin kiistoihin rahoittaen toista osapuolta; joskus kumpaakin tullen täten entistä rikkaammiksi, ja saaden ilmeisesti tyydytystä nähdessään kristittyjen tappavan toisiaan. Mutta vasta Venäjän vallankumous oli ensimmäinen kerta kun juutalaiset todella pääsivät näyttämään mahtiaan saaden aikaan hirvittävän verilöylyn. Hitler ymmärsi millaisen uhan Venäjän vallankumous muodosti "vapaalle" maailmalle ja yritti pysäyttää heidät, tappaen siinä sivussa miljoonia viattomia juutalaisia. Täten, Hitlerin sai kiistatta myös jotain hyvää aikaan, mutta hän joutui syntipukiksi ja koko maailman tuomittavaksi (Stalinia ja Mao Tse-Tungia ei ole tuomittu läheskään yhtä voimakkaasti vaikka nämä kommunistijohtajat surmasivat paljon enemmän ihmisiä).

Hitler tapatti miljoonia viattomia juutalaisia, kuten myös paljon romaneja, psyykkisistä ongelmista kärsiviä sekä vammaisia. Toisaalta, ilman hänen "salamasotaansa" Stalin olisi valloittanut koko Euroopan ja ehkä koko maailman. Toisen maailmansodan ansiota oli myös se, että Stalinin jälkeen valtaan nousi huomattavasti inhimillisempi Hrutshev, joka ei halunnut sotaa Idän ja Lännen välille.

Nämä pahat juutalaiset ovat siis vain pieni vähemmistö jotka uskovat Talmudiin ja Kabbalaan enemmän kuin Tooraan, ja jotka vihaavat kristittyjä (ja muslimeja) yli kaiken toivoen voivansa hävittää heidät maan päältä. Heidän toiveensa toteutuu lopulta, mutta sitten kun heidän esiin tuomansa johtaja ja maailmanhallitus on hävittänyt nämä "viholliset" -- ensin muslimit ja pian sen jälkeen kristityt, hän kääntyy heitä itseään vastaan ja alkaa vainota juutalaisia, riippumatta siitä ovatko nämä messiaanisia, kabbalistisia, vai Tooraan uskovia. Sakarja 13:8-9 puhuu tästä:

"Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: 'Se on minun kansani', ja se sanoo: 'Herra, minun Jumalani.'"
Jesajan luku 11 kertoo Israelin lopullisesta pelastumisesta:
"Mutta Iisain kannosta puhkeaa virpi, ja vesa versoo hänen juuristansa. Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki. Hän halajaa Herran pelkoa; ei hän tuomitse silmän näöltä eikä jaa oikeutta korvan kuulolta, vaan tuomitsee vaivaiset vanhurskaasti ja jakaa oikein oikeutta maan nöyrille; suunsa sauvalla hän lyö maata, surmaa jumalattomat huultensa henkäyksellä. Vanhurskaus on hänen kupeittensa vyö ja totuus hänen lanteittensa side. Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa. Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas. Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan. Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren. Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä. Ja sinä päivänä Herra vielä toisen kerran ojentaa kätensä hankkiakseen itselleen kansansa jäännöksen, joka on jäljellä Assurissa, Egyptissä, Patroksessa, Etiopiassa, Eelamissa, Sinearissa, Hamatissa ja merensaarilla. Hän nostaa viirin pakanakansoille ja kokoaa Israelin karkoitetut miehet; ja Juudan hajoitetut naiset hän kerää maan neljästä äärestä. Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia. Ja he lentävät länteen päin filistealaisten niskaan, yhdessä he ryöstävät Idän miehiä. Edom ja Mooab joutuvat heidän käsiinsä, ammonilaiset heidän alamaisikseen. Ja Herra vihkii tuhon omaksi Egyptin merenlahden ja vihansa hehkussa kohottaa kätensä Eufrat-virtaa vastaan, lyö sen hajalle seitsemäksi puroksi ja tekee sen kengin kuljettavaksi. Siitä tulee valtatie hänen kansansa jäännökselle, joka on jäljellä Assurissa, niinkuin tuli Israelille silloin, kun se Egyptin maasta lähti."
Huomioi jae 11: "Ja sinä päivänä Herra vielä toisen kerran ojentaa kätensä hankkiakseen itselleen kansansa jäännöksen, joka on jäljellä Assurissa, Egyptissä, Patroksessa, Etiopiassa, Eelamissa, Sinearissa, Hamatissa ja merensaarilla." Eli, tämä nykyinen muuttoaalto Israeliin, joka saa "sionistiset kristityt" hurmokseen, ei edesauta Israelin hengellistä heräämistä mitenkään (paitsi siinä mielessä että ilman nykyisenlaista Israelin valtiota ei tulisi myöskään antikristusta eikä väärää rauhaa). Se on vasta tämä toinen, Jumalan yliluonnollisin keinoin aikaansaama muuttoaalto joka tuo Israelin hengellisen heräämisen. Ne jotka nyt muuttavat Israeliin joutuvat ansaan kun antikristus alkaa hallita maailmaa Jerusalemista käsin (olettaen että tämä tapahtuu heidän sukupolvensa aikana). Hesekiel 36:23-29 sanoo:
"Minä pyhitän suuren nimeni, joka on häväisty pakanakansain seassa, jonka te olette häväisseet heidän keskellänsä. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, sanoo Herra, Herra, kun minä osoitan teissä pyhyyteni heidän silmäinsä edessä. Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne. Ja minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhdistutte; kaikista saastaisuuksistanne ja kaikista kivijumalistanne minä teidät puhdistan. Ja minä annan teille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille lihasydämen. Henkeni minä annan teidän sisimpäänne ja vaikutan sen, että te vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne. Niin te saatte asua maassa, jonka minä annoin teidän isillenne; ja te olette minun kansani, ja minä olen teidän Jumalanne. Minä vapahdan teidät kaikista saastaisuuksistanne. Ja minä kutsun esiin viljan ja teen sen runsaaksi enkä anna teille nälänhätää."
Jakeet 23 ja 29 osoittavat että tämä ei voi tarkoittaa meidän nykyistä aikaamme. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Israeliin muuttaneet sionistit kärsivät äärimmäisestä köyhyydestä sekä nälästä. Lisäksi, loputon sota Hamasia vastaan sekä terrori-iskut ovat laimentaneet Kuuden päivän sodassa koetut ihmeet. Lainaus kirjasta The Six-Pointed Star:
"Eräs kirjeenvaihtaja kirjoitti: 'Köyhien kärsimykset ovat sanoinkuvaamattomia. Tien reunoilla on ihmisjonoja jotka kerjäävät saadakseen palan leipää. Nämä onnettomat juutalaiset myyvät omaisuuttaan, vaatteitaan, liinojaan, peitteitään sotilaille saadakseen muutaman kolikon joilla ostaa ruokaa.' Valitusvirsien Kirjan jakeet toteutuvat. 'Nuoret lapset pyytävät leipää, eikä kukaan anna sitä heille.'" [35]
Joskus tulevaisuudessa, kymmenien tai satojen vuosien päästä, Jeesus laskeutuu Öljymäelle ja tuhoaa Jerusalemia vastaan ryhmittäytyneet pakanakansat. Vasta tämän jälkeen toteutuu juutalaisten lopullinen paluumuutto Luvattuun maahan jota seuraa hengellinen herääminen ja tuhatvuotinen valtakunta. Sitä ennen, Saatana käyttää kabbalistisia juutalaisia pyrkiessään lietsomaan eripuraa juutalaisten ja kristittyjen välille. Ja totuuden puhujat joutuvat vainotuksi. Kuten Texe Marrsin kesäkuun 2009 uutiskirjeessä sanotaan: [36]
Meet the Jews Who Own Hollywood and the Media

Omistavatko sionisti-juutalaiset Hollywoodin ja median? Hyödyntävätkö he median muovaaman amerikkalaisten mielipiteitä ujuttamalla jatkuvasti sionistista propagandaa sekä yksipuolista suuntausta uutisiin, elokuviin sekä TV:n show-ohjelmiin, ja jopa lasten piirrettyihin ja viihteeseen?

Vastaus on selkeä "kyllä". Niin selkeästi että sinä ajattelet, että nämä kysymykset eivät ole edes tavoittelemisen arvoisia. Mutta, äskettäin, erään patrioottisen talk-shown isännän kommentit pysähdyttivät ja saivat minut ajattelemaan asiaa uudestaan. Onko siellä jossain ihmisiä -- jopa patrioottisessa liikkeessä -- jotka todella ovat niin suuressa pimeydessä, jotka kiistävät juutalaisten vaikutusvallan mediassa?

Hiljattain, kun eräs henkilö soitti Genesis Communications Networkiin ja vihjasi että juutalaiset hallitsevat mediaa, isäntä repi pelihousunsa. Hän raivosi pitkän aikaa, ottaen esille rotu-kortin. Hän solvasi tätä yllättynyttä soittajaa sekä muita hänenlaisiaan -- jotka ovat huolissaan juutalaisten vaikutusvallasta -- "natseiksi" ja "antisemitisteiksi". Vihaisena, hän kielsi juutalaisten sekaantumisen mihinkään salaliittoon ja pilkkasi niitä joilla oli rohkeutta vihjata että juutalaiset hallitsevat Hollywoodia ja mediaa. Sitten, todellisena käärmeen myrkyn sylkäisynä, tämä Talk Show -isäntä vaati että soittajan ja muiden jotka uskovat hänen laillaan pitäisi mennä ulos ja hirttää itsensä vähentääkseen liikakansoitusta.

Ja ikään kuin tässä ei olisi vihaa riittämiin, tämä pro-sionistinen isäntä lausui että "kaikkien natsien ja antisemitistien" jotka vastustavat sionismia "pitäisi tarttua leivänpaahtimeen, hypätä vedellä täytettyyn kylpyammeeseen ja pitää juhlat". Toisin sanoen, tappaa itsensä.

Melkoinen raivonpurkaus tältä niin sanotusti "patrioottiselta" Talk Show -isännältä. Ja tämä kaikki siksi, että tämä soittaja uskalsi vihjata juutalaisten vaikutusvaltaan mediassa.

Kuultuani tästä lähetyksestä päätin taas kerran informoida lukijoitani siitä millainen ote sionistisilla juutalaisilla on mediaan. Paras tapa tehdä näin on se, että ei raivota ja syljetä käärmeen myrkkyä, vaan se että yksinkertaisesti esitetään faktat joissa kerrotaan totuus siitä miten juutalaiset hallitsevat mediaa.

MITÄ ASIOISTA PERILLÄ OLEVAT JUUTALAISET ITSE SANOVAT?

Entäpä jos käännytään median johdossa olevien juutalaisten puoleen ja katsomme mitä he itse sanovat? Otetaanpa esimerkiksemme Joel Stein, Los Angeles Timesin kolumnisti, ja joka on myös Time-aikakauslehden säännöllinen avustaja. Kolumnissaan Los Angeles Timesissa (19.12.2008), Stein sanoo, että amerikkalaiset jotka ajattelevat että juutalaiset eivät hallitse Hollywoodia ovat idiootteja (plain dumb).

"Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia täydellisesti," Stein myöntää ylpeänä. Sitten hän jatkaa esittelemällä pitkän luettelon Hollywoodin median johtajia -- kaikki juutalaisia -- todistaakseen näkemyksensä. Hänen luettelossaan on seuraavanlaisia henkilöitä:

Tässä on ainoastaan studioiden ylin johto. Sitten tulevat näyttelijät ja viihdyttäjät -- ensisijaisesti juutalaisia, Barbara Streisandista ja Gwyneth Paltrowista Adam Sandleriin ja Ben Stilleriin. Juutalainen... juutalainen... ja taas kerran juutalainen. Kuten Stein ironisesti huomauttaa, jopa näyttelijöiden ammattiliiton päällikkö Alan Rosenberg on juutalainen.

"Juutalaiset ovat niin hallitsevia," kirjoittaa Stein, että minun täytyi penkoa arkistoja perin pohjin jotta olisin löytänyt edes kuusi pakanaa viihde-yhtiöiden johtopalleilta. Mutta katsos kummaa," Stein sanoo, "jopa yksi näistä kuudesta, AMC:n presidentti Charles Collier osoittautui juutalaiseksi!"

"Ylpeänä juutalaisena," Joel Stein sanoo, "minä haluan Amerikan tietävän meidän taitomme. Kyllä, me hallitsemme Hollywoodia."

ADL:N FOXMAN MYÖNTÄÄ JUUTALAISTEN VALLAN

Stein sanoo, että sitten hän soitti Abe Foxmanille, ADL:n puheenjohtajalle, kysyäkseen häneltä että miksi juutalaiset eivät tule ulos piilostaan ja kersku tällä loistavalla saavutuksella? Fox vastasi myöntämällä että kyllä, on totta että useimmat huippujohtajat "sattuvat olemaan juutalaisia". Itse asiassa, Foxman kertoi Steinille: "Kaikkia kahdeksaa suurta elokuvastudiota johtavat miehet jotka sattuvat olemaan juutalaisia."

Ben Stein, tämä hyvin tunnettu juutalainen näyttelijä, talous-kommentaattori ja kirjailija, kun häneltä kysyttiin että johtavatko juutalaiset Hollywoodia, tuijotti ilmeettömästi ja vastasi: "Voit olla varma että johtavat -- ja entä sitten?" Shakar Ilan, kirjoittaessaan Haaretz-lehden internet-versioon kommentoi: "Juutalaiset hallitsevat amerikkalaista mediaa. Tämä on aivan selvää, ja jos väittää muuta se on loukkaus yleistä tietämystä vastaan."

Neal Gabler, myös juutalainen ja arvostettu mediatutkija kirjoitti kokonaisen kirjan jossa kerrottiin kuinka juutalaiset hallitsevat Hollywoodia. Se on nimeltään An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood. Mutta jos haluaa todella nähdä kuinka nämä juutalaiset, omissa julkaisuissaan ja lehdissään, näkevät sen todellisuuden että juutalaiset hallitsevat mediaa, kaikki mitä hänen tarvitsee tehdä on katsoa Jewish Daily Forward -lehden numeroa jossa on artikkeli nimeltään "Billionaire Boychiks Battle for Media Empire".

MILJARDÖÖRI-JUUTALAISET TAISTELEVAT MEDIAN HALLINNASTA

Tämä kiehtova artikkeli kertoo siitä kuinka juutalaiset olivat vuosikymmenten ajan omistaneet median ja nyt he kilpailivat siitä kuka saa omistaa erään USA:n mahtavimmista mediayhtiöistä, Tribune Companyn joka omistaa 23 TV-asemaa, Baseball-joukkueen sekä useita suuria sanomalehtiä, mukaan lukien Chicago Tribune ja Los Angeles Times.

Tämä juutalainen pohatta hehkutti: "Kuitenkin, näyttää siltä että meillä on juutalainen joka on vastuussa Los Angeles Timesista joka oli kerran eräs vanhan Los Angelesin kaikkein kuuluisimmista WASP (White Anglo Saxon Protestant) -instituutioista. Mikä suurenmoinen päivä vanhan Los Angelesin juutalaisille..."

Tässä numerossa huomautettiin, että juutalaisten miljardöörien (boychiks) joukossa jotka kilpailevat Tribunen media-imperiumista on "liberaali, juutalainen mediamoguli Davd Geffen."

Ja kuka on nykyinen Tribune Companyn omistaja? Miksi, tämä olisi juutalainen miljardööri Sam Zell. Zell lahjoittaa paljon rahaa Israelille, sionismille sekä juutalaisten pyrkimyksiin. Hänen oma rabbinsa julistaa ylpeänä että Zell on "antaumuksellinen sionisti, antelias Israelin tukija ja synagogan jäsen."

Kysyttäessä että kenestä sanomalehden kolumnistista hän pitää eniten, Zell vastasi nopeasti: "Charles Krauthammer, Thomas Friedman, sekä David Brooks." Nämä kolme ovat kiihkeitä sionisteja jotka vaativat Yhdysvaltoja hyökkäämään Iraniin, järjestävät Israelille miljardeja dollareita avustusta, jne.

PAIKALLISET SANOMALEHDET ULKOMAISTEN AGENTTIEN OMISTAMINA

Niin voimakas on juutalaisten valta mediassa että Nathanael Kapner, eräs harvinainen juutalainen joka kääntyi Kristinuskoon ja joka nyt paljastaa näitä asioita, vakuuttaa että me emme voi enää luottaa paikalliseen sanomalehteen. Kapner kirjoittaa: "Sionisti-juutalaiset ovat ottaneet haltuunsa 'paikalliset sanomalehdet' Amerikassa." Itse asiassa, hän selittää että pohjimmiltaan ei enää edes ole paikallislehteä koska 'useimmat paikalliset sanomalehdet ovat sionistien hallitsemien yhtiöiden omistamia joiden toimipisteet ovat satojen mailien päässä."

Kapner esittää valtavasti todisteita siitä, että sionistit hallitsevat mediaa kaikilla tasoilla. Hän sanoo: "Newhouse Empire, tämä juutalaisten veljesten, Samuel Newhousen, Donald Newhousen ja Theodore Newhousen omistama yhtiö "on hyvä esimerkki kyltymättömästä ruokahalusta hallita mielipiteitä."

Sitten, on valtava valikoima aikakauslehtiä joita juutalainen Newhousen perhe johtaa, mukaan lukien New Yorker, Vogue, Golf Digest, Glamour, Gentleman´s Quarterly, sekä Parade,

JUUTALAINEN MEDIA SYLKEE ULOS SIONISTISTA PROPAGANDAA

Se tosiasia että sionistit hallitsevat käytännössä jokaista uutisjulkaisua Amerikassa on epäilemättä syynä siihen miksi tavallinen amerikkalainen kuulee vain yhden version Lähi-idän tapahtumista: juutalais-myönteisen, Israel-myönteisen. Tämä sai Kevin MacDonaldin, Kalifornian Yliopiston professorin kirjoittamaan:

"Nykyajan maailmassa, organisoidut amerikanjuutalaiset lobbausryhmät, sekä syvästi asialleen omistautuneet juutalaiset mediassa ovat Israel-myönteisen ulkopolitiikan takana joka johtaa sotaan koko arabimaailmaa vastaan."
Tämä sionistinen propaganda jota juutalaisten omistama amerikkalainen media sylkee ei ole uutta. Jo vuonna 1978, tämä arvostettu juutalainen poliittinen kirjailija Alfred Lilienthal lausui paljastavassa kirjassaan, The Zionist Connection:
"Kaikkein tehokkain komponentti juutalaisesta yhteydestä on luultavasti se, että he hallitsevat mediaa. On hyvin tunnettua että amerikkalaiset mielipiteen muokkaajat ovat suurelta osin muutaman suuren sanomalehden vaikutuksen alaisia, kuten New York Times, Washington Post, sekä St. Louis-Post Dispatch (kaikki juutalaisia perheitä)."
Havainnollistaaksemme edelleen median vaikutusvaltaa, me huomautamme että tämän juutalaisen pohatan, Arthur Sulzbergerin media-imperiumiin ei kuulu ainoastaan New York Times (joka Stalinin päivinä systemaattisesti kertoi juutalaisten komissaarien rikoksista kommunistisessa Neuvostoliitossa) vaan myös Boston Globe, Lexington Dispatch (NC); Gainesville Sun (FL), Ocala Star Banner (FL); Tuscaloosa News (AL); Spartanburg Herald Journal (SC); sekä Santa Barbara News Press (CA). Jokainen näistä sanomalehdistä jotka Lilienthal mainitsi jo vuonna 1978, vuorostaan, omisti ja omistaa edelleen kymmeniä muita. Niin saastuneita nämä uutiset ovat, että miltei jokainen sanomalehti Amerikassa kannatti presidentti George W. Bushin radikaalia Israel-myönteistä politiikkaa Lähi-idässä, mukaan lukien Libanonin ja Palestiinan moukaroiminen.

Ei ole epäilystäkään. On helppoa meille dokumentoida median massiivinen dominointi pahantahtoisten juutalaisten markkina-kaupustelijoiden apurien toimesta jotka ovat jatkuvasti vihamielisiä amerikkalaisia intressejä kohtaan samalla kun he joka päivä sylkevät ulos harhaanjohtavaa sionistista propagandaa, TIME, Newsweek, NBC, ABC, CBS, CNN, Fox, sekä monet, monet muut ovat juutalaisten omistamia tai hallitsemia, ja niiden ainoa tarkoitus on toimia Amerikkaa vastaan sekä yhä kasvavan sionistisen maailmanvallan puolesta.

KOKO AMERIKKA ON SIONISMIN KÄTKETYN, PUNAISEN RAUTANYRKIN ALLA

Tietenkin media, niin tärkeä kuin se onkin meidän kulttuurillemme, on vain pieni pala kokonaisuudesta, joka valitettavasti on juutalaisen sionistisen eliitin suuren peukalon alla. Meidän koululaitoksemme, Wall Street, pankit, Keskuspankki, Kongressi, Valkoinen Talo (mieti vain Rahm Emmanuelia, tätä sionistista kummajaista joka on Obaman Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö), sekä tuomareitamme -- joista jokainen on sionististen radikaalien soluttama jotka asettavat Israelin ja "valitun kansan" etusijalle, sen kaiken vahingoksi mikä on pyhää rehellisille, Jumalaa pelkääville, ahkerille amerikkalaisille.

Joten, ensi kerralla, kun sinä kuulet jonkun tietämättömän maalaistollon radiossa tai jossain muualla ottavan esille rotukortin ja raivoavan "natseista" ja "antisemitisteistä" jotka "väittävät" että juutalaiset hallitsevat mediaa, miksi et vain kääntäisi radiota jollekin toiselle kanavalle. Äläkä unohda kertoa radioaseman tai kanavan johtajalle inhostasi.

Tosiasia on, että epärehelliset sionistiset markkina-kaupustelijoiden apurit siellä jossain edistävät sionistisia valheita, sekä hölynpölyä jotka totisesti ansaitsevat meidän halveksuntamme.

TOTUUS ON KULLANARVOISTA

Mitä tulee Texe Marrsiin ja Power of Prophecyyn, me olemme jo kauan sitten vannoneet kertovamme sinulle totuuden, koko totuuden eikä mitään muuta kuin totuuden. Ja osa totuutta on, että sionistiset juutalaiset omistavat sekä hallitsevat Hollywoodia ja mediaa. Joten, varo heidän valheitaan ja petollisuuttaan. Totuus on kullanarvoista. Toimikaamme yhdessä suojellaksemme ja hoivataksemme sitä.

"Totuus on kullanarvoista." Tähän lauseeseen on hyvä lopettaa tämä luku...


Takaisin