Luku 21 -- Republikaani-presidentti Yhdysvaltoihin?

Sunnuntai-aamuna, 20.9.2009, MTV3:n tekstikanavalle oli ilmestynyt seuraavanlainen uutinen sivulle 132:

MUSLIMIEN RAMADAN PÄÄTTYY

Muslimien pyhä paastokuukausi ramadan on päättymässä. Ramadan päättyy kolmipäiväiseen Eid al-Fitr -juhlaan.

Paastokuukauden päättyminen määräytyy kussakin maassa sen mukaan, millioin uusi kuu havaitaan ensimmäistä kertaa. Ensimmäisenä juhla alkoi Libyassa eilen. Valtaosa muslimeista päättää paastonsa tänään.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tervehti muslimeja ramadanin päättymisne johdosta viestissään, jossa korostettiin yhteneväisyyksiä amerikkalaisen kulttuurin ja islamin arvojen välillä.

Sinänsä tässä uutisessa ei ole mitään kummallista; Ramadan on vuotuinen juhla, mutta viimeinen lause sai minut hieraisemaan silmiäni. Päällisin puolin katsottuna, Obaman tervehdyksessä ei ole mitään järkeä. Koko ajan saadaan tulee yhä enemmän todisteita siitä että Obama on todellisuudessa muslimi, mutta nyt näyttää siltä että hän tahallaan tuo tätä asiaa ilmi, yhä enenevässä määrin, ilmeisesti saadakseen amerikkalaiset ärtymään entistä enemmän, ja vielä hetkellä jolloin Obaman suosio on muutenkin laskussa, terveydenhoito-uudistus vastatuulessa, ja eri oikeusasteissa viriämässä juttuja joissa kiistetään hänen syntyperänsä... Myös ortodoksi-kristityillä on paastonaika ennen Kristuksen ylösnousemusjuhlaa, ja roomalaiskatolisillakin erilaisia paastoja, mutta enpä ole kuullut että hän olisi lähettänyt tervehdyksiä kristityille tai edes kehunut heitä koskaan; päinvastoin.

Eräässä ranskalaisessa dokumentissa, joka tuli vähän yli vuosi sitten ja joka käsitteli "kristillistä oikeistoa" ennustettiin että Bushin kausi on viimeinen kerta jolloin maassa on "uskonnollinen" presidentti. He eivät olisi voineet olla pahemmin väärässä! Bush mainitsi Jeesuksen pari kertaa näiden kahdeksan vuoden aikana jolloin hän oli presidenttinä, mutta Obama on tuonut uskoaan esille paljon enemmän -- islamin uskoa. Cutting Edge ministeriö julkaisi jokin aika sitten artikkelin jossa "ennustettiin" että Obaman todellinen syntyperä "paljastettaisiin" amerikkalaisille, ja sen jälkeen Obama Perustuslakia saatettaisiin muuttaa siten ettö Obaman virkakaudet rajoitettaisiin yhteen tai että hänet peräti potkaistaisiin hänet virasta kesken kauden (http://www.heinola.org/~patato/cef2376.html).

Toisaalta, illuministinen media, esim. Helsingin Sanomat on voimakkaasti painottanut että huhut Obaman kenialaisesta syntyperästä ovat puppua, mutta jos he nyt joutuisivat myöntämään olleensa väärässä, se olisi suuri arvovaltatappio illuminaateille. Ovatko he valmiita tähän? En tiedä.

Tosin, voi olla että heidän on pakko toimia näin jotta suunnitelmat Uudesta maailmanjärjestyksestä menisivät eteenpäin; yksi askel taakse, kaksi askelta eteenpäin. Olen ollut kaiken aikaa sitä mieltä, että illuminaateilla on vakaa tarkoitus tehdä Hillarysta presidentti -- joko yhdeksi tai kahdeksi kaudeksi (toimintasarjassa 24 oli ensin presidenttinä musta mies ja sen jälkeen nainen, joka on hieman Hillaryn näköinen). Paljastettiinko tässä Illuminaatin suunnitelma? Tosin en tiedä, oliko alunperinkin tarkoitus että Obama voittaa vaalit koska Hillary ei ollut tarpeeksi suosittu amerikalaisten keskuudessa, vai voittiko Obama reilusti, jolloin illuminaattien suunnitelmiin tuli viivästys. Joka tapauksessa, Obaman alamäki ei ole nostanut Hillaryn suosiota, joten Hillaryn saaminen presidentiksi vaatii vielä yhden republikaanisen presidentin, jonka kaudella asiat menisivät vielä pahemmin pieleen kuin Bushin kaudella. Hän ei voi olla John McCain, McCain on liian maltillinen ja "järkevä". Sen täytyy olla joku uskonnollinen kiihkoilija, Sarah Palin tai joku vastaava joka käynnistää sotilaallisen iskun Irania vastaan tai yllyttää Israelia tekemään tällaisen iskun, "messiaanisten kristittyjen", esim. John Hageen kannustuksen kera. Ja kun sitten hyökkäys epäonnistuu ja syntyy suurta inhimillistä kärsimystä kun öljyn tuonti tyrehtyy, ihmiset raivostuvat ja nostavat Hillaryn presidentiksi. Näin illuminaattien pitkäaikainen toive lopulta toteutuu, ja toteutuu skenaario josta kerroin luvussa "Pohjimmainen salaliitto paljastuu?". Ahmadinejad esittää tapahtumissa omaa rooliaan. Hän jaksaa aina silloin tällöin muistuttaa, että "juutalaisten holokaustia ei ole koskaan tapahtunut". Tuskin hän uskoo itsekään näihin sanoihinsa, hän haluaa ärsyttää länsimaita (lähinnä USA:ta ja Israelia) jotta he hyökkäisivät Iranin kimppuun. Ahmadinejad tuskin tekisi näin jollei hän olisi vakuuttunut pystyvänsä torjumaan hyökkäyksen...

Vielä yksi merkittävä yksityiskohta: olen monissa artikkeleissa pyrkinyt "todistamaan" että kylmät säät Yhdysvalloissa tukevat republikaaneja ja lämpimät säät demokraatteja. Esimerkiksi vuosi 2004 (samoin kuin vuosi 2000) oli Yhdysvalloissa kylmin moneen vuoteen ja Bush valittiin presidentiksi (vuonna 1996 Keskilännessä oli ennätykselliset pakkaset mutta siitä huolimatta Bill Clinton valittiin presidentiksi -- kenties illuminaateilla oli tavoite että presidentiksi olisi tullut hänen vastaehdokkaansa). Tässä valossa, en ymmärrä miksi mennyt kesä, varsinkin heinäkuu oli Yhdysvalloissa paikoin historian kylmin. Se ei mitenkään voi olla sattumaa, varsinkin kun otetaan huomioon tiedemiesten kyky hallita säätä. Virallisesti syynä oli korkeapaineen harjanne Kanadan yllä (kuva alla).

Vuodesta 1988 lähtien, on ollut pikemminkin sääntö kuin pokkeus että USA:n itäosassa kesät ovat pysyneet viileinä kun muualla maailmassa ne ovat lämmenneet. Tämä ilmiö voidaan selittää Alaskan (sekä Norjan) HAAPR-laitteilla jotka muuttaa suihkuvirtauksen luonnetta siten että kylmät ilmamassat Pohjoisnavalta pääsevät purkautumaan USA:n itäosaan, ja samalla Skandinaviassa on ollut poikkeuksellisen lämmintä (kuva alla).

Tämä ennätyksellisen kylmä kesä saattaa olla merkki siitä että USA:han on tarkoitus tulla republikaani-presidentti vielä kerran...

Tässä kirjassa on esitetty monenlaisia skenaarioita eivätkä ne kaikki voi tietenkään toteutua, mutta jos edes joku toteutuisi. Huomattavaa on, että useimmissa skenaarioissa ei ole tilaa ajatukselle etä antikristuksen seitsenvuotinen kausi alkaisi vuonna 2012 tai edes muutaman lähimmän vuosikymmenen aikana. Siihen mennee vuosikymmeniä tai vuosisatoja. Eri asia sitten on, toteutuuko suuri, puolet ihmiskuntaa tuhoava kataklysmi 21.12.2012. Vaikka näin kävisi sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä Ilmestyskirjan tapahtumien kanssa. Olen hiema skeptinen vuoden 2012 suhteen, mutta ei sitä koskaan tiedä...


Takaisin