The Dulce Book

Luku 1 -- Suurta outoutta Archuletan tasangolla

Keväällä 1990 tutkija Jason Bishop lähetti kopioita seuraavasta raportista muutamalle valikoidulle tutkijalle, sekä antoi myöhemmin luvan tämän raportin jakamiseen laajemman lukijakunnan kesken. Onko tässä kyseessä salaisen teknologian tuote jota kehitellään tässä sotilaallis-teollisessa kompleksissa vai peitelty avaruusprojekti? Vai onko siinä mukana enemmän "alienia" kuin pelkässä huippusalaisessa mustan projektin tutkimusohjelmassa joita kehitellään Nevadan koealueella? Vai voisiko se olla yhdistelmä molemmista?

Tämä artikkeli on otsikoitu: "Vaikutelmia vierailusta Dulceen, Uuteen Meksikoon -- lokakuu 23-24, 1988." Se on alla kokonaisuudessaan.

"Saapuessani minut esiteltiin Tri. John F. Gillellem Ranskan kansalaiselle. Tri. Gille on suorittanut tutkinnon matematiikassa/fysiikassa Pariisin yliopistossa. Hän on tehnyt hyvin läheistä yhteistyötä Ranskan hallituksen kanssa UFO-ilmiön parissa siinä maassa." [Sivuhuomautus: Tri. Gille on myös julkaissut raportin toisesta "Dulcen tapaisesta" tukikohdasta lähellä Pine Gapia -- Alice Springsissä, Australiassa. Tämä tukikohta on massiivinen -- siinä on monta maanalaista kerrosta -- laitos jota "Rooman Klubi" johtaa; tämä on kuin Bilderberger-organisaatio, eräs Baijerin Illuminaatin julkisivuista. Tämä artikkeli puhui antigravitaatio-kiekkojen tutkimuksesta, sekä suunnitelmista tehdä Pine Gapista Uuden maailmanjärjestyksen merkittävä hallintokeskus. Pine Gap on varustettu tietokone-terminaaleilla jotka on yhdistetty maailmanlaajuiseen tietokoneverkkoon joka sisältää henkilökohtaisia tietoja suurimmasta osasta teollisuusmaiden kansalaisia. Tämä artikkeli puhui myös Baijerin Illuminaatin soluttautumisesta useisiin merkittäviin uskontikuntiin, mediaan, kansainvälisiin hallituksiin ja talouteen, koulutuslaitokseenm sekä muille yhteiskunnan tasoille jotta valmisteltaisiin tietä Uuden maailmanjärjestyksen diktatuurille. Tässä raportissa myös sanotaan että Pine Gapin työntekijät on sopeutettu ja ohjelmoitu niin että he eivät vaaranna puheillaan Illuminaatin projektien turvallisuutta joita siellä suoritetaan. -Branton]

"'Hän kertoi minulle', Bishop jatkaa, että hän ei ole työskennellyt omalla alallaan viiteentoista vuoteen, vaan että hän on omistanut kaiken aikansa UFO-tutkimukselle. Tri. Gille on rakastettava, suoraselkäinen mies. Hän ei epäröi ilmaista omaa näkemystään tämän aiheen suhteen. Minun henkilökohtainen näkemykseni hänestä on varovainen. Kunnes minä opin tuntemaan hänet paremmin, minun pitäisi olla hyvin varovainen."

"Edmound Gomez on karjankasvattaja. Hänen karjatilansa sijaitsee 13 kilometriä länteen Dulcesta. Vuodesta 1975 vuoteen 1983 Gomezin karjatila oli sen paikan keskipisteessä missä tapahtui suurin osa Uuden Meksikon/eteläisen Coooradon karjan silpomisista. Hän kertoi minulle että tämä perhe on harjoittanut karjataloutta Dulcen alueella 111 vuoden ajan ja että seurauksena näistä silpomisista, he olivat menettäneet 100.000 dollaria kahdeksan vuoden aikana. Eräs näistä tapauksista tapahtui vain 200 metrin päässä hänen kotoaan. Hän näytti minulle tämän alueen."

"Edmound oli hyvin avoin ja keskusteli kanssani useista silpomistapauksista joita oli sattunut hänen karjatilallaan ja niistä joita oli tapahtunut muiden karjatiloilla. Palatessamme vuoristoon suuntautuneelta retkeltämme, hän kutsui minut kotiinsa missä hän näytti minulle useita valokuvia, lehtileikkeitä, kirjeitä, jne. jotka liittyivät näihin tapauksiin. Hän lainasi minulle ilmakuvia Mt. Archuletan alueelta. Toivon että kykenisin tutkimaan niitä teknisillä laitteilla."

"Edmound kertoi minulle myös useista tapauksista jolloin sotilaita oli lähetetty tälle alueelle. Jotkin näistä joukoista oli lähetetty alueille jonne pääsee ainoastaan nelivetoisella maastoautolla tai jalan. Näitä joukkoja lähetettiin myös alueille joille ainoastaan apassi-intiaaneilla on lupa mennä. Kun tämä raportoitu "kokeellinen lentokone" putosi alas vuonna 1983, alueella oli satoja hampaisiin asti aseistautuneita sotilaita."

"Osanottajat tällä Mt. Archuletan tutkimusretkellä olivat: Gabe Valdez, Edmound Gomez, Tri. John Gille, ____________, Manuel Gomez (Edmoundin veli), Jeff ja Matt Valdez (Gaben lapsia). Koska Gabe oli osavaltion poliisin päällikkö Dulcessa, ja Edmound oli osa yhteisöä, meillä oli lupa kiivetä vuorelle. Se sijaitsee Apassi-reservaatissa."

"Me lähdimme kello 14:30 sunnuntaina 23.10.1988. Me käytimme Gaben maastoautoa päästäksemme ylös vuorille. Tie oli hyvin vaikeakulkuinen. Kerran meidän täytyi käyttää lapiota päästäksemme eteenpäin. Noin kello 17:30 me saavuimme aiotulle leiripaikalle. Se sijaitsi melko tasaisella alueella noin 300 metriä Mt. Archuletan huipulta."

"Gabe ja Edmound molemmat kertoivat minulle että vuonna 1978 oli tehty sopimus liittomaltion ja Ute-intiaanien välillä. Tämän sopimuksen mukaan Ute-intiaanien 'valtakunta' saa kaiken maan Meksikon ja Coloradon väliseltä raja-alueelta mutta vastineeksi heidän täytyy tiukasti valvoa että kukaan ulkopuolinen ei mene sinne. Täten, ei ole mahdollista edes kulkea Ute-intiaanien reservaatin poikki ilman erityislupaa. Luvatta kiinni jääneet saavat sakkoa ja voivat joutua vankilaan. Nyt on rakennettu tie joka johtaa Archuletan alueell tämän reservaatin läpi. Indian Forest Service partioi siellä." [Coloradon raja on vain muutaman mailin päässä Archuletan tasangon pohjoisreunasta. -Branton]

"Kello 19:51 me kaikki seitsemän näimme hyvin kirkkaan valon tulevan luoteesta hyvin suurella nopeudella. Tämä objekti näytti olevan bumerangin muotoinen ja siinä oli kirkas valo juuri keskikohdan alapuolella." [Jotkut ovat sitä mieltä että näillä "bumerangin" muotoisilla laitteilla saattaa olla jotain yhteyttä super-salaiseen mustan budjetin avaruus-operaatioon nimeltään "Alterenative-3". -Branton]

"Tämä valo oli kirkkaanvalkoinen, sininen ja vihreä. Kun se lähestyi sen vauhti hidastui (ilmeisesti jonkinlaisen älyn kontrolloimana), se näytti muuttavan suuntaansa ja lopulta pysähtyi. Kun se pysähtyi, bumerangin molemmista päistä lähti kipinäsuihku, ja sitten se alkoi taas liikkua eteenpäin ja katosi näkyvistä erittäin suurella nopeudella. Kaikki tämä tapahtui noin 10-15 sekunnissa. Me yritimme ottaa valokuvia tästä objektista mutta emme onnistuneet."

"Noin kello 22:00 me kiipesimme Mt. Archuletan huipulle ja ihailimme maisemia noin 1,5 tunnin ajan. Me kykenimme näkemään kanjonin poikki kuun valossa. Tässä kanjonissa on seinämä missä Paul Bennewitz (huomattava ja tunnettu fyysikko ja UFO-tutkija) väittää 'alien' -tukikohdan sijaitsevan ja että oisin niiden aluksia nähdään tulevan sisään ja lähtevän ulos seinämän oviaukoista. Sinä aikana kun me olimme vuoren huipulla, me näimme kaksi hyvin kirkasta valoa seinämän edessä juuri siellä missä Paul sanoi tukikohtien oviaukkojen olevan. Sinne ei mene tietä. Nämä valot ilmestyivät äkkiä ja sitten himmenivät kunnes sinä et enää voinut nähdä niitä. Tällöin me myös kuulimme ääniä jotka kuulostivat radiolähetyksiltä. Nämä äänet eivät olleet ymmärrettäviä mutta ne olivat siellä kaikesta huolimatta. Kun minä istuin Edmound Gomezin kanssa kahdestaa huipulla noin kello 01:00, me näimme nämä valot uudestaan. Kerran me olimme kuulevinamme kuorma-auton äänen mutta me emme olleet varmoja. Kello 02:00 jälkeen ei enää näkynyt valoja eikä kuulunut ääniä."

"Maanantaina 24.10.1988, koko seurue kiipesi vuorelle uudestaan. Me etsimme todisteita "kokeellisen lentokoneen" maahansyöksystä joka tapahtui vuonna 1983. Sanomalehdet kirjoittivat tästä maahansyöksystä kahden päivän ajan sanoen sen olleen pienlentokone ja sitten vaikenivat. Huhujen mukaan tämä alus oli kaapattu UFO jota amerikkalaiset lensivät. Me toivoimme että olisimme todistaneet että siellä oli tosiaankin tapahtunut maahansyöksy sekä toivoimme myös löytävämme joitakin syysisiä todisteita."

"Me löysimme puut joihin alus oli Bennewitzin mukaan törmännyt. Ne olivat kaikki linjassa toisiinsa nähden ja viimeinen puu oli kaatunut. Ensimmäinen puu oli noin 40 tuumaa läpimitaltaan. Siihen oli törmatty noin 11 metrin korkeudella. Olen ottanut näytteitä tästä puusta analyysiä varten. Nämä kaksi muuta puuta olivat pienempiä (noin 12-20 tuumaa läpimitaltaan). Otin näytteitä myös näistä puista. Toisen ja kolmennen puun välistä me löysimme suuria paloja siitä mikä näytti olevan osa ensimmäsitä puuta. Yksi pala näytti palaneelta kun taas toinen pala näytti palamattomalta. Otin näytteitä näistäkin. Etsiessämme fyysisiä todisteita me löysimme kuulakärkikynän. Tämä oli samaa tyyppiä jota USA:n hallitus käyttää mutta myös tavalliset ihmiset voivat käyttää niitä. Oli outoa löytää tällainen kynä näin syrjäisestä paikasta. Väitetyn putoamispaikan kohdalta me löysimme suuren puoliympyrän muotoisen alueen jossa kasvoi uutta kasvillisuutta. Otin näytteitä maaperästä ja kasvillisuudesta."

"Minun vaikutelmani kokonaisuudessaan oli ristiriitainen. Minä uskon että jotakin on meneillään tällä alueella. Mitä se on, en tiedä. Kenties siellä on tukikohta. Kenties se on 'alienien' ja hallituksen yhteinen operaatio, kuten John Lear väittää. Taas kerran, se voisi olla USA:n tukokohta joka on niin super-salainen että siellä ei ole piikkilankoja herättämään epäilyjä. En voi sanoa varmasti. Minä toki tiedän että todisteet jotka me löysimme ja näimme osoittivat sitä tosiasiaa kohden että jotakin on meneillään tällä alueella."


Takaisin