The Dulce Book

Luku 10 -- Raivoavia taisteluja maan alla

Seuraavassa on lainaus artikkelista mikä ilmestyi eräässä UFO-julkaisussa. Me emme tiedä tarkkaan kuka on tämän artikkelin tekijä tai missä julkaisussa se ilmestyi, sillä meidän lähteemme lähetti meille ainoastaan joitakin valokopioita ilman viitteitä. Me kerromme tämän informaation sellaisena kuin me saimme sen:

"Lear kiinnitti minun huomioni suureen Nevadan karttaan, johon oli merkitty kaikki alueet jotka siviili-kartat jättävät tyhjiksi sotilasalueina. Aivan keskellä on paikka jota kutsutaan nimellä Area 51. Se on meidän kaikkein salaisin kompleksi. Siellä on 1.900 ihmistä. Vaatii presidentin valtuudet jotta voi tehdä töitä siellä. Työntekijät kuljetetaan sinne lentokoneilla aamulla ja haetaan pois noin kello 5 iltapäivällä. Heillä ei ole mitään tekemistä lautasten kanssa. Ihmiset joilla on tekemistä lautasten kanssa menevät sinne myöhemmin iltapäivällä, ja lähtevät kotiin keskiyöllä. Tämä lentävien lautasten laitos on nimeltään 'S-4'. Tämä S-4 on alueen lounaiskolkassa."

"Valitettavasti, tämä laitos -- SEKÄ SAMANLAINEN LAITOS LÄHELLÄ DULCEA, UUDESSA MEKSIKOSSA -- saattavat kuulua voimille jotka eivät ole lojaaleja USA:n hallitukselle, tai edes ihmisrodulle. 'On kauhistuttavaa meille ajatella että kaikki nämä tiedemiehet joiden me ajattelemme tekevän töitä meille ovat itse asiassa alienien kontrolloimia.'"

"'Sopimus solmittiin heidän kanssaan 1960-luvun jälkipuoliskolla (luultavasti vuoden 1954 sopimuksen parannus, joka puolestaan oli vuoden 1933 sopimuksen parannettu versio, jonka Baijerin Illuminati solmi Harmaiden kanssa). Vastineeksi teknologiasta, me salaisimme alienien olemassaolon.' Ilmiselvästi tämä sopimus -- jonka solmi hallituksen niin salainen käsivarsi ettei ehkä presidenttikään tiennyt tästä -- ei kieltänyt ihmisten sieppauksia joita alienit puolustelivat sivilisaation kehittymisen tarkkailulla. Me ainoastaan pyysimme saada nähdä siepattujen nimet."

"Vuonna 1973, tämä sopimus happani. 'Satoja ihmisiä -- tuhansia -- siepattiin joita ei ollut listassa. Vuonna 1978-1979, alienien ja meidän välillämme oli taistelu jossa he tappoivat 44 meidän huippu-tiedemiestämme, sekä lukuisia Delta-joukkojen jäseniä jotka yrittivät vapauttaa heidät. En ole varma missä tämä taistelu käytiin, se on voinut olla Dulce, tai sitten se tapahtui Groom Lakessa. [Huomautus: Robert Lazarin mukaan, maanalainen laitos Groom Laken alla oli näyttämönä kiivaalle taistelulle joka käytiin Harmaiden ja USA:n armeijan henkilökunnan välillä sen jälkeen kun eräs turvallisuusviranomainen (ihminen) oli kyseenalaistanut alienien kiellon astua sisään tietyille alienien hallitsemille alueilla ladatun aseen kanssa, ja hän sai surmansa uppiniskaisuutensa seurauksena. Tämä "sota" oli itse asiassa "verilöyly" erään MJ-12:n agentin mukaan (Michael Wolf). Ensimmäinen väkivallan purkaus vuonna 1975 tapahtui antimateria-reaktorin toiminnan esittelyn myötä eräässä maanalaisessa kammiossa. Nämä Harmaat jotka hoitivat esittelyn, käskivät turvallisuusviranomaisia poistamaan luodit aseistaan. Eräs viranomainen ei suostunut tähän ja eräs Harmaa ilmiselvästi näytti todellisen luonteensa. Tämä olento päätti tehdä hänestä "esimerkin" siitä mitä tapahtuu jos käskyjä ei noudateta, ja hänen toverinsa olivat samaa mieltä. Nämä Harmaat teurastivat USEITA kymmeniä vartijoita ja tiedemiehiä, vaikka vain yksi alieni kuoli tässä yhteenotossa. Thomas Castello väittää että toinen taistelu käytiin Dulcessa neljä vuotta myöhemmin, vuonna 1979, sen jälkeen kun usea tiedemies oli löytänyt "Kauhistuttavan totuuden" -- tuhansia abduktoituja ihmisiä kylmävarastossa tai vangittuina häkkeihin Dulcen alimmissa "alien" -sektoreissa. Nämä tiedemiehet vuorostaan joutuivat alienien vangitsemiksi. Nämä olivat parhaita miehiä joita Amerikalla oli tarjottavanaan. Kuten me tulemme näkemään myöhemmin, nämä "Dulce-sodat" olivat jossain määrin monimutkaisempia kuin tämä lyhyt yhteenveto saattaa vihjata. -Branton]

"Tämä taistelu, Lear väittää, jätti meidän omat laitoksemme sekä jotkim meidän parhaista tiedemiehistämme turvattomiksi. Siitä lähtien, me olemme yrittäneet kehittää vastavoimaa alienien uhkaa vastaan."

"Tämä SDI oli eräs sellainen yritys. 'SDI, huolimatta siitä mitä sinä olet kuullut, saatiin valmiiksi kaksi vuotta sitten; sen oli tarkoitus ampua alas kaikki kohti tulevat lautaset. Virhe oli siinä että me ajattelimme niiden tulevan ulkoavaruudesta -- itse asiassa, ne olivat jo täällä. Niitä on maanalaisissa tukikohdissa kaikkialla.' Näyttää siltä että alienit olivat rakentaneet monia tällaisia tukikohtia tietämättämme, missä he suorittavat ilkeitä geneettisiä kokeita eläimillä, ihmisillä sekä itse kehittämillään 'parannelluilla' olennoilla."

"Tässä taistelussa, jopa sellaisessakin konfliktissa joka oli epätavallinen kuin tämä 'Delce-sodat', otettiin sotavenkeja. Tutkija Val Valerian paljasti seuraavaa:"

"Varhain marraskuussa 1988, me saimme sanan että erään tiedemiehen poikaa pidetään nyt vankina maanalaisessa laitoksessa Fort Waynen alla, Coloradossa. Tämä maanalainen tukikohta sijaitsee lounaisessa Coloradossa lähellä UTE-vuoria. Tämä poika ilmiselvästi teki töitä geeni-laboratoriossa Archuletan tasangon alla lähellä Dulcea, ja lopulta hän sai tarpeekseen siitä mitä hän näki. Hänen isänsä, B.M. ilmeisesti kohtasi kaksi 'skandinavialaisen' näköistä olentoa Pomonassa, Kaliforniassa, 22.10,1988." [Huomautus: nämä Ute-vuoret intiaani-reservaatin rajalla ovat vain muutaman mailin päässä Archuletan tasangolta. Se ulottuu tästä kohdasta länteen pitkin Four Cornersin aluetta. Rajalla Utahin puolella, on toinen laitos, John Learin mukaan,missä raporttien mukaan pidetään vankina toista Dulcen tiedemiestä. Lear puhui tämän nuoren tiedemiehen isän kanssa, ja yritti paikallistaa tämän tukikohdan sijainnin. Lear sanoi: "Tätä poikaa, jonka isän minä tapasin ja joka katosi useita vuosia sitten, ilmiselvästi pidetään vankina tukikohdassa Sleeping Ute -vuoren lähellä (Sleeping Ute Mountain sijaitsee aivan Utahin kaakkoiskulmassa , lähellä Four Cornersin aluetta Ute-reservaatin alueella, etelään valtatieltä 666 joka kulkee myös Coloradon ja Uuden Meksikon lävitse. -Branton]

"En muista kuinka minä sain tämän informaation mutta sillä täytyi olla jotain tutkimusten kanssa joita minä suoritin etsiessäni Project Blue Lightin tukikohtaa lähellä Deloresia (jota minä en koskaan löytänyt."

Koskien Utahia, on ollut huhuja "uuden maailmanjärjestyksen" tukikohdista joita rakennetaan maan alle kaakkoiseen Utahiin jotka sisältävät laitoksia joissa "toisinajattalijoita" on tarkoitus säilyttää maan alla jos ja kun tämä Uusi maailmanjärjestys ottaa vallan Yhdysvalloissa. Pohjois-Amerikassa on raporttien mukaan useita tällaisia maanalaisia vankiloita.

USA:n armeija ei ole ainoa voima joka on mukana "sodassa" Harmaita vastaan. Eräs suuri maanalaisten IHMISTEN joukko jotka ovat hyvin järkyttyneitä Harmaiden tähden -- koska nämä rikkovat alue-sopimuksia sekä julmuuksien tähden joita Harmaat ovat tehneet useita Maapallon sisällä olevia siirtokuntia vastaan -- mukaanlukien Telosialais-Aghartilaisten allianssin tietyt segmentit, kuten myös joitakin heidän Siriuslaisia liittolaisiaan vastaan jotka taistelevat Harmaita vastaan. Tämä seuraava informaatio lähetettiin eräälle utahilaiselle tutkijalle Juliette Sweetin toimesta; hän on Sharula Duxin henkilökohtainen ystävä jonka kerrotaan olevan Aghartilainen "prinsessa" Telosilta, tästä kaupunki-kompleksista Mt. Shashan alta. Tämän Telosin keskeisen metropleksin sanotaan ulottuvan viiden mailin syvyyteen ja se on ainakin 20 mailin laajuinen, joka ulottuu sub-urbaanisiin kolonioihin tämän ulkopuolella. Sharulan mukaan, Telosista lähtee maanalaiset yhteydet metro-sukkulan kautta ainakin sataan kaupunkiin Pohjois-Amerikan alla, samoin kuin kaupunkeihin Etelä-Amerian alla, kuten Posid-nimiseen kaupunkiin Matto Grosson alueen alla Brasiliassa. Monia näistä kaupungeista pitävät yllä muinaiset Pohjois- Keski- ja Etelä-Amerikan "alkuperäiset" asukkaat. Seuraava kirje oli päivätty 7.2.1993:

"Viime kuussa minä luin sinun materiaalisi koskien kiekkoja. Hyvin kiinnostavaa, ja täynnä huolellisesti muistiinmerkittyjä faktoja. Minä arvostan sinun maalaisjärkeä esitellessäni sinun ajatuksiasi. Saurialainen rotu ei ole minulle tuttu, en ole myöskään kuullut että Sharula tai Adama olisi maininnut niistä... Harmailla on tapana tulla esiin silloin tällöin, Ja telosialainen hierarkia käski heitä lähtemään pois, ja että heidät ajettaisiin pois, jos muu ei auta. Tämä häätö-prosessi on ollut meneillään viime vuosina ja Adama on osoittanut että Los Alamos tulee olemaan eräs viimeisiä alueita jotka tullaan puhdistamaan... Siellä on ollut joitakin 'Tähtien Sota' -tyyppisiä konflikteja, mutta nämä telosialaiset mestarit kertovat että niistä ei tarvitse olla huolissaan, että heillä on tilenne hallinnassa... Sharulan ikä on itse asiassa 267 vuotta. Vaikka maanpäällisiä bisneksiä varten, hän sanoo että hän syntyi vuonna 1951. Se helpottaa sosiaaliturvan ja passi-asioiden hoitamista. Sinä saattaisit haluta päivittää materiaalisia koskien hänen todellista ikäänsä..." [Huomautus: erään luennon aikana, Sharulalta kysyttiin mitä telosialaiset aikoivat tehdä ongelman kanssa jota Harmaat edustavat. Sharula kertoi että nämä Telosialais-Aghartilaiset Hopea-laivastot olivat ottaneet yhteen Harmaiden kanssa ja että he olivat käskeneet näitä lopettamaan pahantahtoiset toimensa tällä planeetalla, johon Harmaat olivat vastanneet että heillä on oikeus jatkaa toimiaan, sillä "USA:n hallitus" oli valtuuttanut heidän toimensa maan päällä ja Amerikassa. Viittaavatko nämä Harmaat natsi-taustaiseen CIA:n ja NSA:n "salaiseen hallitukseen" joka on soluttautunut Amerikkaan murhien ja manipulaation kera, sekä käynnistänyt ihmisten ja alienien yhteisiä projekteja ILMAN kongressin lupaa? On aivan kuin näillä vihreäverisillä, melonipäisillä, verta imevillä parasiiteilla -- jotka rikkovat sopimuksia, rikkovat ihmisten tahtoa vastaan, sieppaavat ja joka tappavat ihmisiä tieteellisiin tarkoituksiin tai ravinnokseen, valehtelevat ja pettävät, rikkovat non-interventio -etiikkaa vastaan, tuhoavat eläimiä ja omaisuutta, manipuloivat massojen ja heidän johtajiensa ajatuksia näiden tietämättä, raunioittavat ihmisten elämää henkis-emotionaalis-fyysisellä tasolla -- olisi MINKÄÄNLAISTA paikkaa antaa tällaisia tekosyitä!!
------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: jos tässä kirjassa kerrottuja olentoja haluaa laittaa "paremmuusjärjestykseen", niin ehdottomasti kaikkein luotettavimpia ja selkeimmin "hyvien puolella" ovat Telosialais-Aghartilaiset kansat, sillä he IHMISIÄ. Seuraavaksi tulevat nämä "skandinaavit". En tiedä ovatko he ihmisiä vai avaruusolentoja, mutta ainakin pinnalta katsoen näyttää siltä että he ovat "hyvien puolella" ja taistelevat "pahoja" rotuja vastaan. En tiedä ovatko he tosissaan vai onko se vain näyttelemistä. Sitten tulevat "reptilialaiset"; heidän joukossaan SAATTAA olla muutamia "hyviä" mutta suurin osa heistä on pahoja. Lopuksi ovat nämä Harmaat jotka ovat läpeensä pahoja olentoja, sekä "siivelliset Dracot" jotka ovat Reptilialaisten johtajia, joilla on siivet selässä ja sarvet päässä. Uskon että klassinen kuva "paholaisesta" on saatu näiden olentojen pohjalta, kun ihmiset ovat itse asiassa NÄHNEET näitä joko ilmassa lentelemässä tai maan päällä.

Olisi ihanaa asua telosialaisten valtakunnassa!

     

Reptilian      -      Draconian      -      Vinged Draco      -      Nordic      -      Gray      -      Telosian
------------------------------


Takaisin