The Dulce Book

Luku 11 -- Dulce -- muinainen sisä- ja ulkoavaruuden terminaali?

Tutkija Paris Flammonde antaa kuvauksen siitä mikä näyttää olevan Dulcen maanalainen tukikohta-verkosto, kuten UFO-tutkija James Moseley kuvailee:

"Outojen painostusryhmien pelottelu-kampanja, ilmeisesti tarkoituksena hämärtää lentävien lautasten todellista tarkoitusta, alkoi 1950-luvun alkupuolella; kaikkein kuuluisimmat näistä olennoista olivat nämä 'kolme miestä mustissa', sekä tämä 'silence conspiracy', joihin Majuri Keyhoe ja muut viittaavat pahamaineisena elementtinä Ilmavoimien sisällä."
Kesällä 1956, Saucer News -lehden toimittaja James Moseley kirjoitti oman näkemyksensä aiheeseen. Teorisoiden että USA:n hallitus oli tutkinut lentäviä lautasia vuonna 1946, että ne kykenivät lentämään 4.000 mailin tuntunopeudella, ja operoivat huippusalaisista maanalaisista tukikohdista käsin eräässä lounaisessa osavaltiossa, hän jatkoi:
"Tämä koko projekti on niin salainen että tavalliset armeijan lentäjät tai edes Ilmavoimien lautas-tutkijat jotka tekevät töitä Project Blue Bookin parissa eivät mahdollisesti tiedä siitä. Itse asiassa, tämäntyyppinen lautanen EI OLE USA:n hallituksen rakentama NIINKUIN ME TAVALLISESTI YMMÄRRÄMME SANAN 'HALLITUS'. Niin mielikuvitukselliselta kuin tämä saattaakin kuulostaa, nämä lautaset on rakentanut ja niitä ylläpitää organisaatio joka on TÄYSIN ERILLÄÄN tuntemamme hallituksen sotilaallisista ja poliittisista haaraumista. Minä kutsun tätä 'organisaation' salaiseksi projektiksi."
Moseley, Flammonden mukaan, "käsitteli yksityiskohtaisesti tämän varjoisan salaliiton aktiviteetteja joidenkin huomattavien paljastusten kera".

Tämä "salaseuran - salaisen hallituksen" tukikohta "lounaassa" on eittämättä tämä Dulcen tukikohta josta me olemme kertoneet koko ajan. Salaseuroilla, jollei salaisilla virastoilla, on omat symbolinsa. Dulcen tukikohdan symboli joka on monilla työntekijöillä yllään koostuu ylösalaisin olevasta kolmiosta tai pyramidista jossa on ylösalaisin oleva "T" -kirjain. William Hamilton paljastaa seuraavaa koskien tätä Dulcen tukikohtaa:

"Schoenfeld Clinical Laboratories Albuquerquessa analysoi silvotuista naudoista otettuja näytteitä, ja löysivät huomattavia määriä kaliumia ja magnesiumia. Tämä kalium-pitoisuus oli 70-kertainen normaaliin verrattuna."

"Tukikohdan tasolla numero 1 on parkkipaikka katujen huolto-ajoneuvoille. Tasolla 2 on parkkipaikka junille, sukkuloille, tunneleita poraaville laitteille sekä lautasille."

"Näillä Harmailla ja Reptilialaisilla oli ollut muinainen konflikti ulkoavaruuden yhteisöistä tulleiden SKANDINAAVIEN kanssa, ja he saattavat olla valmistautumassa tulevaa konfliktia varten."

Tämä edesmennyt Thomas Edwin Castello, joka työskenteli maanalaisessa Dulcen laitoksessa, vihjasi että Randin ja Los Alamosin laboratorioiden varhaiset kokeet ydinvoimalla toimivalla "maata poraavalla" teknologialla oli viety äärimmäisyyksiin. Kirjeessä joka oli päivätty syyskuulle 1990, hän mainitsi ydinvoimalla toimivista PORAUS-mekanismeista jotka väitteen mukaan voivat porata tunnelin maahan 5-10 mailin tuntunopeudella murskaten ympärillä olevan kiviaineksen sekä kuumentamalla tämän kiven nestemäiseksi, sekä puristaen nestemäisen kiven halkeamiin missä se jähmettyy minuuteissa, ollen jättämättä ylimääräistä materiaalia joka muuten täytyisi poistaa, kuten perinteisemmissä louhinta-operaatioissa.

Toinen vahvistus että Dulcen tukikohta on merkittävä terminaali -- ei ainoastaan avaruusaluksille vaan myös yhteys muihin maanalsisiin järjestelmiin -- lähetettiin meille erään naisen toimesta joka tunsi Thomas Castellon henkilökohtaisesti, ja jonka isä oli tehnyt töitä Castellon kanssa Dulcen laitoksen ylimmillä tasoilla. Thomas Castello antaa seuraavanlaisen kuvauksen näistä muinaisista tunneleista:

"Käytävät Dulcen tukikohdan ympärillä ovat hieman käyriä, ja useimmissa paikoissa sinä voit nähdä mikä näyttää loputtomalta käytävältä. Ainoastaan silloin kun sinä vilkaiset ylös ja näet tämän luonnollisen kiven korkean katon peittämässä sinä muistat että sinä olet äärettömän luolan sisässä. Tässä paikassa on äärettömyyden tunne, tunne että sinä näet jotakin ikivanhaa."

"Minä ymmärrän että tätä paikkaa on laajennettu toistuvasti monien vuosien aikana. Mutta jollakin tavalla, ihmisellä on tapana unohtaa kirjoitettu historia. Tämä paikka tuntuu MUINAISELTA. Tämän planeetan alkuperäisrodut ovat käytäneet tunneleita ja luolia vuosisatojen ajan. Ihmisen käsi myös, lisättynä heidän henkilökohtaiseen kosketukseensa tavalla joka saa sinut tuntemaan aikakausien vierähtämisen. Siellä tällä on arkkitehtuurisia ratkaisuja jotka muistuttavat Art Deco fantasiaa..."

"Tunneleiden sisäänkäynneistä tuijottaa alas gargoylejä ja sivellisiä olentoja jotka tarrautuvat kiinni sinun muistoihisi paljon pidempään kuin niidne pitäisi. Nämä groteskit gargoylet ovat synkkiä ja näyttävät esikuvalta sille mitä Nightmare Hallista löytyy. Joidenkin näiden pelottavien olentojen kasvot ovat kadottaneet yksityiskohdat tavalla joka pehmentää niiden rumuutta. Kenties nämä gargoylet on veistetty elävien mallien pohjalta. Kenties sellaisten joita nähdään kuudennella tasolla."

"Eräs erityinen tunneli, pitkä tunneli Taosiin, on täysin erilainen. Symboli joka osoittaa tätä portaalia on suon tai rämeen symboli. Tämä kuvio muistuttaa 'Z' -kirjainta jossa on kaksi poikkiviivaa."

"Vasta silloin kun minä menin Taosiin saattaakseni ulkomaista arvohenkilöä hänen tehdessään kiertokäyntiä tukikohdassa, minä ymmärsin miksi tämä tunneli oli nimetty tällä tavalla. Muutaman mailin päässä tämä kivinen tunneli muuttui suurimmaksi osaksi valkoiseksi ja se oli täynnä maalauksia kaikenlaisista kasveista. Minä näin muinaisia saniais-puita valtavien ruusun näköisten kukkien kera kuvattuna kauniiseen reliefiin. Nämä kauniit seinät esittävät tiheää muinaisaikaista trooppista tiheikköä. Näiden puiden takana, jotkin tuntemattomat muinaiset vuoret kuvataan samaan selkeään tyyliin. Minä hidastin autoa, tarkkailin ympäristöä toivoen näkeväni eläimiä tai humanoidi-luomuksia, mutta niitä ei ollut. Ei merkkejä tai allekirjoituksia näkyvillä." [Huomautus: oliko tämä eräs muinaisemmista tunneleista jonka esihistoriallinen rotu oli jättänyt jälkeensä, tunneli joka oli vanha jo silloin kun USA:n hallitus ja Reptiloidit/Harmaat "löysivät" tai "ottivat haltuunsa" nämä alkuperäiset maanalaiset järjestelmät? Kenties tunneli tai maanalainen järjestelmä jonka Pueblo-intiaanien esi-sät olivat kaivaneet esihistoriallisina aikoina, joiden legendat väittävät että hyökkäävät reptilialaiset joukot olivat ajaneet heidät pois luolamaailmasta -- näin hopi-apassien jälkeläisen Robert Morningskyn mukaan? -Branton]

"Näytti kuin siellä olisi ollut kuvattuna maapallon jokainen kasvi -- sekä muinainen että moderni. Maili toisensa jälkeen puita, vehnää, kukkia ja ruohoja näillä heikosti hohtavilla seinillä."

"Sen täytyy olla kaikkein kaunein paikka maailmassa. Kenties se luotiin museoksi. Tai kenties pyhäköksi. Tämä paikka ei ole voinut olla MITENKÄÄN modernin ihmisen kädenjälkeä. Nämä kasvit ovat aivan liian yksityiskohtaisia, ja ne näyttävät aivan uusilta."

"Katsoin nopeasti tunnelin ylempiin osastoihin toivoen näkeväni lähteen tälle pehmeälle valolle joka näytti tulevan kaikkialta. En löytänyt vastausta."

"Minun täytyi pysäyttää tämä sähköauto, koska halusin koskettaa näitä seiniä, toivoen että voisin saada käsityksen sen iästä tutkimalla sitä lähemmin. Yllätyksekseni nämä seinät oli päällystetty jollakin läpinäkyvällä aineella. Nämä seinät tuntuivat olevan kiillotettua lasia ja se näytti olevan ainakin 36 cm. paksu. Suurin järkytys oli kun minä kosketin tätä seinää. Tämä kevyt kosketus sai aikaan vähäisen valon lepatuksen. Mikä vielä yllättävämpää, nämä valot näyttivät olevan lasin SISÄLLÄ. Alkaen pehmeänä hellävaraisena harmonisena äänenä joka resonoi valon kirkkauden muutosten kanssa, ja kasvoi luihin asti tunkeutuvana syvänä värähtelynä joka oli hienovaraista ja yllättävän tunkeutuvaa, kuten joku joka puhuu silloin kun olen meditoimassa. Tämä tunneli vahvisti tämän musiikin. Kamppailin erottaakseni eron sen välillä mitä minä kuulin ja mitä minä tunsin. Minä en voinut erottaa niitä. Minä tiesin että nämä musiikilliset nuotit olivat sanoja ja minä tunnistin sen kadonneeksi kieleksi."

"Se oli eräs elämäni kaikkein voimakkaimpia kokemuksia, mutta olen varma että en haluaisi kokea sitä uudestaan!"

"Dulcen tukikohdassa, tiet lähtevät ulos kolmelta ylimmältä tasolta. kaikilla muilla tasoilla tiet nousevat spiraalina liittyäkseen ylempiin tasoihin. Näillä viidellä pää- ulosmenotiellä jotka lähtevät tukikohdasta ei ole minkäänlaisia kylttejä, mutta risteyksen jälkeen siellä on mailimerkkejä jotka on kirjoitettu englanniksi tunnelien seiniin."

"Nämä maanalaiset valtatiet kulkevat samaan suuntaan kuin metro-sukkula. Tämä sukkula tunnetaan myös nimellä Sub-Global System. [Huomautus: eri lähteet väittävät että täytyy olla hyvin korkea-arvoinen vapaamuurari korporaatio-tiedustelu -agentti tai sub-terralainen alkuasukas päästäkseen tähän Sub-Global -järjestelmään. Pohjois-Amerikassa ja muualla on useita sisäänpääsy-terminaaleja jossa henkilöllisyys täytyy varmistaa. Kuitenkin, Al Bielekin ja muiden mukaan, kun henkilö on läpäissyt turvatarkastuksen hän on vapaa menemään minne haluaa tämän verkoston sisällä. Monet maanalaiset asukkaat, olkoot he sitten maan ulkopulisia, sub-terralaisia tai vierailijoita maan päältä, ovat sidoksissa kollektiiviseen mieleen tai ryhmä-älykkyys -matriisiin jota kutsutaan nimellä "Ashtar" tai "Astarte" -verkosto jolla on juurensa maanalaisiss ajärjestelmissä muinaisen Egyptin alla. Tämä on ollut päasiallisin viitekehys kollaboraatiolle humanoidien, reptiloidien sekä muiden alienien elämänmuotojen välillä. Vaikka on aina ollut itsenäisiä humanoidi- ja reptiloidi-ryhmäkuntia jotka ovat olleet keskenään sodassa vuosisatoja, viime vuosikymmeninä Dulce-sotien myötä, nämä konfliktit ovat lisääntyneet Maapallon sisällä "kollektivistien" ja "individualistien" välillä. Tämän takia me saattaisimme järkeillä että nämä sisäisen maailman "valtatiet" eivät kenties ole turvallisia paikkoja matkustaa yksin, vaikka henkilöllä olisi "lupa" tehdä näin. Vaikka on olemassa "järkiavioliittoon" perustuvaa yhteistyötä tiettyjen ihmisten ja reptilialaisten ryhmien välillä, tätä yhteistyötä tehdään koska alienit TARVITSEVAT ihmisten yhteistyötä saadakseen täydellisen globaalin elektronisen vallan; kyse ei ole aidosta ystävyydestä tai suvaitsevaisuudesta näiden kahden rodun välillä. Esimerkiksi jotta toteutettaisiin Uusi maailmanjärjestys, ihmisten eliitin täytyy TURVAUTUA alienien mielenhallinta-teknologiaan ja alienien täytyy TURVAUTUA ihmisten sosiaalisen verkoston rakenteisiin. Ilmeisesti, ihmiset murehtivat jo etukäteen että keiden puolella he sitten taistelevat JOS ja KUN tämä globaali diktatuuri on pystytetty. Meidän täytyy ymmärtää että tämä maanalainen "maailma" on aivan yhtä vieras tavallisille ihmisille kuin ovat nämä maailmat joista monet tähtienväliset avaruusalukset joita meidän ilmakehässämme on nähty ovat peräisin. Se on hyvin muinainen maailma joiden asukkaat ovat ovat olleet tekemisissä muiden maailmojen kanssa, tai jopa kolonisoineet muita maailmoja, tuhansien vuosien periodin aikana. -Branton]


Takaisin