The Dulce Book

Luku 12 -- Luotaamassa Dulcen arvoitusta syvemmältä

Seuraavan informaation maanalaisista ilmiöistä ja Dulcen tukikohdasta kokosi tutkija ja seikkailija John Rhodes:

"Legendat kaikkialta maailmasta kertovat 'underworld':istä jota asuttavat kaikenlaiset mystiset olennot. Minä uskon että tämä reptilialainen rotu edelleen asuttaa 'underground':ia tänäkin päivänä. Piilossa Maapallon synkissä onkaloissa sekä valtamerten syvyyksissä. Todisteet jotka tukevat tätä julistusta ovat saatavilla tuoreista raporteista sekä historiallisista muistiinmerkinnöistä..."

"1960-luvun alussa, maanalainen ydinräjähdys tapahtui noin 30 mailia lounaaseen Dulcesta. Tämä ydinräjäytys suoritettiin Project Plowsharen sateenvarjon alla, ja sille annettiin nimi 'Gassbuggy'. Viime aikoina on väitetty että tätä tiettyä maanalaista ydinrajähdystä käytettiin luomaan kolo huippusalaisen maanalaisen tunnelijärjestelmän asemaa varten, joka olisi liittyneenä maanalaiseen mustan budjetin projektiin."

"Thomas Castellon mukaan, tämä tietty maanalainen kaupunki on erittäin salainen tukikohta jota hallinnoivat sekä ihmiset että reptilialaiset alienit sekä heidän työläisluokkansa, yleisesti kohtadut Harmaat. Siellä suoritetaan ilmeisesti lukuisia projekteja, pääasiassa geneettisiä kokeita siepatuilla miehillä, naisilla ja lapsilla."

"Dulce, Uusi Meksiko, on outo paikka totisesti. Se on unelias pikku kaupunki Archuletan ylätasangolla, aivan Coloradon etelärajalla Uuden Meksikon pohjoisosassa."

"Turistit jotka kulkevat ohitse näkevät joskus hieman enemmän elämää tässä kaupungissa kuin koira joka nukkuu soratiellä. Jotkut väittävät että saavuttuaan kaupunkiin, mustat ajoneuvot joissa on tummennetut ikkunat seuraavat heitä kunnes he ovat menneet kaupungin ulkopuolelle."

"Tämän lisäksi, useat muut lähteet, jotka haluavat pysyä nimettöminä, raportoivat oudoista asioista työssään operaatio Plowsharen aikana 1960.luvulla. Itse asiassa, useita monien kilotonnien räjähdyksiä suoritettiin nopeaan tahtiin louhittaessa valtavia maanalaisia kammioita. On raportoitu että teknologia puhdistaa säteily on jo käytössä tällaisia projekteja varten."

"Kun minä pidin luentoa 13.8.1993 Las Vegasissa, minä esitin julkisesti, ensimmäistä kertaa, Bulcen tukikohdan tasojen 1 ja 6 pohjapiirroksen. Nämä pohjapiirrokset kopioitiin originaaleista jotka Thomas Castellon ystävä oli saanut. Tämä ystävä ei ollut aiemmin julkistanut näitä pohjapiirroksia, sillä niitä käytettiin vahvistamaan siepattujen väitteitä jotka sanovat olleensa siellä. Tänä päivänä, nämä originaalit ovat vahvistaneet tai kumonneet monia kertomuksia jotka kiertävät ufologian kentällä. Tämä Thomas Castellon ystävä kuitenkin uskoo että on tullut aika paljastaa puuttuvat palat."

"Tämä pohjapiirros, kun sitä tutkitaan huolellisesti, näyttää olevan äärimmäisen strategisesti suunniteltu."

"Vertikaalisesta näkökulmasta, se muistuttaa pyörää jossa on keskusnapa ja käytäviä jotka säteilevät ulospäin kuin puolat. Tämä 'napa' on koko tukikohdan keskipiste. Sitä ympäröi keskus-vartiointi ja se ulottuu tukikohdan kaikkien tasojen läpi." "Nämä 'puolat' tai käytävät jotka haarautuvat 'navasta' johtavat lukuisiin muihin laboratorioihin viidessä eri suunnassa. Yhdistä puolat ja muodostuu pentagrammin. Yläpuolelta, tämä tukikohta muistuttaa Pentagonin pohjapiirrosta Washington D.C:ssä."

"Kun tarkastellaan lateraalisesti, se näyttää puulta jolla on runko keskellä ja sen kerrokset laajenevat ulospäin oksien tapaan. Mikäli tämä on tieteellinen laitos, sitten voitaisiin helposti sanoa että sen lateraalinen ulkonäkö muistuttaa Tiedon puuta." [Huomautus: alkuperäinen hebrealainen sana tiedon puulle on "Dah'ath" tai "cunning" (="viekkaus"). Se oli tämä "puu" jossa, juutalais-kristillisten merkintöjen mukaan, tämä alkuperäinen "käärme" houkutteli Eevan ottamaan osaa kapinaan Kaikkivaltiasta vastaan lupaamalla hänelle ja Aadamille jumaluuden. Hyväksymällä tämän väärän "self-deitification":in evankeliumin, Genesis väittää, Eeva ja hänen aviomiehensä liittyivät tähän kapinaan. Koska he näkivät itsensä potentiaalisina jumalina, heidän ei tarvinnut enää olla riippuvaisia Kaikkivaltiaasta lähteenään, ja sitten kun tämä virta LÄHTEESTÄ loppui, ihmiskunta kuten koko luomakunta alkoi muuttua "kesyttömäksi". Tämän kaiken valossa, voisiko olla niin että Dulcen tukikohta olisi moderni TIEDON PUU jossa KÄÄRMEEN siemen ja EEVAN siemen taas kerran kohtaavan epäpyhässä liitossa, kuitenkin paljon hienostuneemmassa muodossa? Tässä tapsuksessa Harmaat voisivat edustaa "käärmettä" ja "kielletty hedelmä" olisi tämä OKKULTISTINEN TEKNOLOGIA jota nämä demonien hallitsemat olennot tarjoavat ihmisten "eliitille" jolla on halu "leikkiä jumalaa"? Voisiko olla niin että tämä Eedeniläinen skenaario EI KOSKAAN LOPPUNUT, vaan sen sijaan jatkaa itsensä toistamista yhä uudestaan kunnes tämä "Eevan siemen" viimeinkin sanoo, "RIITTÄÄ", ja käskee Käärmeen lähteä huitsin nevadaan? -Branton]

"Vuonna 1978, ilmapiiri Dulcen tukikohdan sisällä oli äärimmäisen kireä. Useat vartijat ja laboratorion teknikot sabotoida näitä geneettisiä kokeita. Lopulta vainoharha puhkesi sellaiseksi joka tunnetaan nimellä Dulce-sodat. Se oli kirjaimellinen taistelu reptilialaisten ja ihmisten välillä Dulcen tukikohdan HERRUUDESTA. Ne olivat enemmän reptilialaisia kuin ihmisiä jotka painostivat tätä "Suurta valhetta", ja väittivät tarvitsevansa ihmisiä kokeisiin, JA ne jotka eivät jäänet eloon käytettiin nestemäisen proteiinin lähteiksi joilla 'ruokittiin' sekä Harmaiden sikiöitä että täysikasvuisia Harmaita. Tämä konflikti alkoi tasolta 3."

"Kukaan ei ole täysin varma kuinka se alkoi, mutta me tiedämme Thomas Castellon selontekojen pohjalta että siinä olivat mukana tukikohdan turvallisuusjoukot jotka olivat aseistautunet 'salama-aseilla', USA:n armeijan henkilökuntaa joilla oli konekiväärit, sekä Harmaat alienit (jotka ilmiselvästi yrittivät kääntää tukikohdan vartijat ja USA:n armeijan joukot toisiaan vastaan). Kun savu hälveni, 68 ihmistä oli saanut surmans, 22 haihtunut höyrynä ilmaan ja 19 paennut tunneleiden kautta. Seitsemän saatiin kiinni ja kaksitoista on piilossa tänäkin päivänä. Thomas palasi asemapaikalleen suunnitellen omaa pakoaan." [Huomautus: ei tiedetä tarkkaan kuinka monta Harmaata konfliktissa oli saanut surmansa, mutta on ilmiselvää että ihmiset olivat alakynnessä sillä kirjaimellisesti tuhansia Harmaita teki töitä Dulcen tukikohdan alemmissa kerroksissa, Castellon mukaan. On viitteitä että 'kipinä' syntyi kun monet tiedemiehet alemmilla tasoilla -- jotka olivat löytäneet tämän "Suuren petoksen" ja nähneet että alienit valehtelivat koskien abduktoituja -- joutuivat reptilialaisten vangeiksi ja heidät vietiin syvälle maanalaiseen tukikohtaan Ute-vuorten alle Coloradon kaakkoisosaan ja Utahin lounaisosaan. Muutamat muut ilmeisesti pakenivat ja kertoivat ylemmän tason ihmisille mitä alapuolella oli tapahtunut. Harmailla/Reptilialaisilla ei ollut varaa antaa heidän paeta, sillä pako osoitti heidän RIKKONEEN MJ-12:n kanssa solmimaansa sopimusta, sekä sen että he olivat rikkoneet sitä KAIKEN AIKAA ja että heillä ei ollut aikomustakaan noudattaa sitä. He toivoivat että ihmiset eivät saisi selville heidän "Troijalaisen hevosen" tyylistä operaatiotaan kunnes he kykenisivät soluttautumaan tähän planeettaan täydellisemmin. Ainakin 100 erikoisjoukkojen jäsentä lähetettiin paikalle pomojen toimesta joilla ei ollut käsitystä kokonaiskuvasta pyrkimyksenään vapauttaa nämä tiedemiehet sekä säilyttää valta tukikohdassa. Kuitenkin, nämä alienit -- joita oli paljon enemmän kuin ihmisiä -- onnistuivat surmaamaan heistä 66-68. -Branton]

"Vuonna 1979 tämä voimakas paine joka oli Thomasin päällä sai hänet lopulta rikkomaan hiljaisuuden. Hän kertoi parhaalle ystävälleen, muistilapulla jonka hän ojensi tälle, että hän teki töitä maan alla, valtavassa laitoksessa Dulcen ulkopuolella."

"Hän kertoi ystävälleen että hän teki töitä Harmaiden alienien kanssa jotka pitävät itseään Terran alkuperäisasukkaina, ja että ylösalaisin oleva musta kolmio jossa oli kultainen ylösalaisin oleva 'T' -kirjain oli projektin tunnus."

"Thomas tiesi että hänen täytyi lähteä pois oman mielenrauhansa tähden. Kuitenkin, nyt kun hän tunsi totuuden alhaalla vangittuina olevista siepatuista, olisi melkein mahdotonta elää 'normaalia' elämää. Hän olisi aina tarkkailun ja uhan alaisena kunnes hän kuolisi. Hän oli myös tietoinen faktasta että ikä ei välttämättä tappaisi häntä. Tietyt ihmiset voisivat surmata hänet helposti."

"Oltuaan yhden viikonlopun poissa laitoksesta, hän päätti palata takaisin töihin. Tällä kerralla kuitenkin salaista reittiä pitkin. Sitten kun hän oli sisällä, hän teeskenteli suorittavansa päivittäisiä rutiineja, mutta kuitenkin hän yritti tukahduttaa kaikki laittomat ajatukset ollessaan Harmaiden lähettyvillä. Ollessaan sisällä tukikohdassa, hän otti vaivihkaa mukaansa valokuvia ja sopimuksia joissa oli autenttisia allekirjoituksia kuten Kalifornian kuvernöörin Ronald Reaganin sekä myös Harmaiden allekirjoituksia. Thomas otti myös mukaansa seitsemän minuutin pituisen mustavalkoisen videonauhan geneettisistä kokeista, häkeissä olevista ihmisistä, Harmaista, kuten myös kaavoja alienien laitteista sekä monimutkaisia geneettisiä kaavoja. Hän ajatteli että nämä olivat asioita joista yleisön pitäisi saada tietää."

"Hän teki kopioita näistä filmeistä, valokuvista ja pepereista, pakkasi ne useisiin paketteihin ja ojensi useille eri ihmisille joihin hän luotti käskien heitä pitämään ne itsellään kunnes koittaa oikea aika."

"Sitten hän tuli tietoiseksi tiettyjen lähteiden kautta että hänen vaimonsa Cathy ja poikansa Eric oli viety kotoa maanalaiseen tukikohtaan kunnes hän päättäisi palata esineiden kanssa. Tässä vaiheessa, hän tiesi että VAIKKA hän palaisikin, hänen vaimonsa ja poikansa eivät luultavasti KOSKAAN olisi enää entisensä (jos heitä edes palautettaisiin) sen jälkeen kun heidät olisi alistettu aggressiiviselle mielenhallinnalle. Hän tiesi myös että hän ja hänen perheensä joutuisivat VARMASTI jonkun 'onnettomuuden' uhriksi. Thomasilla ei ollut vaihtoehtoa. Hän vietti pakenijan yksinäistä elämää. Osavaltiosta toiseen, rajalta toiselle. Aina katsoen taakseen ja yrittäen parhaansa mukaan katsoa eteen..."

Edelleen huomautusia John Rhodesilta:
"Ollessaan pakosalla, Thomas kykeni antamaan jonkin verran tietoa siitä mitä kulissien takana tapahtuu. Hänen läheiset ystävänsä säilyttävät tätä tietoa jotta sen avulla voitaisiin nähdä että ovatko joidenkin abduktoitujen kokemukset tai tutkijoiden löydöt uskottavia. Usko minua, on joitakin hyvin tunnettuja ihmisiä jotka tienaavat rahaa sillä että myyvät tämäntyyppistä informaatiota, ja että he valehtelevat 'kokemuksistaan'." [Huomautus: onko tähän kirjaan joutunut joitakin tällaisia vääriä lausuntoja? En tiedä, ja kuten minä kerroin tämän teoksen alussa, en ole sulkenut pois MITÄÄN tietolähdettä -- vaikkakin minulla saattaa olla omia "mielipiteitäni" tietystä informaatiosta kuten tämä Phoenix-projektin "tutkimuksesta". Kuitenkin, olen päättänyt ottaa tämän kaiken esiin kaikkien nähtäväksi, ja annan tulevaisuuden tuomita. Vaikka yksi tai muutama näistä kertomuksista olisikin harhaanjohtava, mahdollisuus että KAIKKI nämä selonteot olisivat vääriä olisi liian suuri sattuma. Kentien ainoa tapa varmistua asiasta olisi tehdä niin kuten tämä unohdettu sankari Paul Bennewitz ehdotti -- tehdä laajamittainen sotilaallinen hyökkäys tätä tukikohtaa vastaan, ja tuoda kaikki aktiviteetti Kongressin tarkastelun alle. Olen varma että ei olisi puutetta vapaaehtoisista jotka olisivat halukkaita menemään mukaan tämäntyyppiseen hyökkäykseen; loppujen lopuksi kymmenet tuhannet nuoret amerikkalaiset miehet on lähetetty menneisyydessä kuolemaan suojelemaan CIA:n huumeiden salakuljetusta Kultaisessa kolmiossa, uhraamaan elämänsä Yhdistyneiden Kansakuntien "Uuden maailmanjärjestyksen" puolesta, tai sodissa joita ei ole ollut edes tarkoitus voittaa. Minä haluaisin kuitenkin kaikessa rehellisyydessäni huomauttaa että Korean sota ja Vietnamin sota olivat todellisia uhkia kommunismin muodossa, ja monet nuoret miehet urheasti taistelivat ja kuolivat puolustaessaan vapautta. Kuitenkin heidän isänmaallisuutensa ja toivo voitosta usein sabotoitiin kommunisteja sympatisoivien YK:n viranomaisten toimesta tai huume-operaatioiden toimesta tai jonkun muun salaisen agendan toimesta. Toisin sanoen, Jos me olemme menneisyydessä käyneet sotia pedon "lonkeroita" vastaan, niin sanoakseni, silloin en näe syytä miksi potentiaaliset värvättävät eivät haluaisi osallistua taisteluun Pedon "päätä" vastaan, erityisesti kun me pohdimme että tällaisen taistelun seuraukset saattaisivat ulottua toisiin galakseihin. Eräs Dulce-sotien ongelma oli että vain sata erikoisjoukkojen jäsentä lähetettiin sisään tähän tukikohtaan jota miehitti yli 18.000 Harmaata. 44 näistä miehistä jäi henkiin, mikä ottaen vastustuksen huomioon oli aika paljon. Kuitenkin, ottaen huomioon sotilas-teknologian viimeaikaisen kehityksen, sekä yksityiskohtaiset tiedot tästä tukikohdasta -- kiitos Paul Bennewitzin ja muiden, sekä miljoonat amerikkalaiset kristityt patriootit jotka epäilemättä olisivat halukkaita ja valmiita käymään PYHÄÄ SOTAA Draconialaisia kollektivisteja vastaan, tämä seuraava sotilaallinen isku ei olisi yksipuolinen verilöyly. -Branton]

"Ilmeisesti, jos nämä käärme-ihmiset tai reptilialaiset todella elivät kerran Homo Sapiens -populaation joukossa, he ovat ryhtyneet äärimmäisiin toimiin ollakseen paljastumatta sillä he menivät piiloon. Kuitenkin, tämä vaikeasti tavoitettava reptilialainen rotu joka elää Maapallon luolissa on huolellisesti tarkkaillut meidän edistymistämme."

"Legendat Maapallon eri osista kertovat kaikki 'underworld':ista jota kaikenlaiset mystiset olennot asuttavat. Minä uskon että tämä reptilialainen rotu asuu maan alla tänäkin päivänä. Todisteet jotka tukevat tätä julistusta ovat saatavilla tuoreiden raporttien sekä historiallisten merkintöjen muodossa. Jos sinä todella haluat nähdä suuren näytöksen, älä katso ylös vaan katso jalkojesi alle!"


Takaisin