The Dulce Book

Luku 14 -- Musta budjetti ja maanalainen valtakunta

20.10.1991, kalifornialainen tutkija Michael Lindemann, ryhmän nimeltä "the 20/20 Group" perustaja, piti luennon kiinnostuneiden tutkijoiden suuren joukon edessä. Luento-kiertueellaan, jossa hän keskusteli sotilaallis-teollisen kompleksin maanalaisista tukikohdista Lancasterin ulkopuolella Kaliforniassa, hän antoi seuraavanlaisen lausunnon:

"Kuinka moni teistä on nähnyt kirjan nimeltä Blank Check? Se ei ole UFO-kirja. Minä vahvasti suosittelen että sinä lukisit tämän kirjan, jotta sinä voisit ymmärtää jotakin siitä kuinka näitä projekteja rahoitetaan ilman sinun tai Kongressin lupaa. Useimmat kansalaiset eivät tiedä esimerkiksi että tämä National Security Act vuodelta 1947 kielsi edes sanomasta kuinka paljon rahaa CIA käyttää. Itse asiassa kuinka paljon kaikki meidän aakkoselliset tiedustelupalvelumme. Puhut sinä sitten CIA:sta, NRO:sta, NSA:sta, tai DIA:sta, kaikki nämä ovat samaa kategoriaa."

"Sinä et voi sanoa kuinka paljon nämä asiat maksavat. Kaikki mitä sinä voit tehdä jos sinä haluat saada selvyyden on laskea yhteen kaikki budjetin luvut jotka eivät ole yhdistettynä mihinkään mikä itse asiassa merkitsee mitään. On olemassa valtavia kategorioita joilla on kymmeniä miljardeja dollareita sisällään jotka eivät sano muuta kuin "Special Projects". Ja joka vuosi Kongressi velvollisuuden tuntoisesti hyväksyy tämän paisuneen budjetin jossa on kutakuinkin 300.000.000.000 dollaria tai enemmän paksuja viipaleita rahaa jotka on otsikoitu tähän tapaan: 'Special Projects', 'Unusual Stuff'. Kymmenen miljardia dollaria. OK. Tuota, minne tämä raha jossa on otsikko 'epätavallista kamaa' menee? Tuota, TOKI se menee 'epätavalliseen kamaan', se on varmaa, ja eräs paikoista minne se menee ovat nämä maanalaiset tukikohdat. Itse asiassa, TIM sanoi äskettäin julkaistuaan kirjan Blank Check, että ENEMMÄN mustan budjetin rahoja menee maanalaisiin tukikohtiin kuin MIHINKÄÄN MUUHUN kohteeseen."

"Nyt minä en usko, että tämä 35 miljardia, mikä on kutakuinkin sen mustan budjetin koko, jonka sinä voit laskea analysoimalla budjettia, on LÄHELLÄKÄÄN todellista summaa sillä on olemassa kiistämättömiä todisteita että suuri määrä lisärahaa ohjataan muita reittejä, kuten ase- ja huumekaupan kautta. Ja eräs ihmeellinen esimerkki tästä on tulossa ilmi tämän B.C.C.I. -skandaalin myötä josta sinä olet toivotavasti kuullut... lukuisa määrä hyvin korkea-arvoisia amerikkalaisia viranomaisia jäi satimeen BCCI-vuorovesiaallon alle. Nämä asiat eivät aina toimi. Itse asiassa he ovat hyvin, hyvin alttiita."

"Itse asiassa tämä koko 'loppupeli' on hyvin altis ja tämä on syynä miksi he tuntevat että se vaatii tällaisen salailun. Amerikkalaiset eivät kestäisi tätä kamaa jos he saisivat tiedon, ja tämä on syy miksi meidän täytyy tuoda tämä informaatio esiin ja ottaa se vakavasti sillä siinä todellakin on kyse meidän rahoistamme ja meidän tulevaisuudestamme jota tässä ollaan panttaamassa."

"Mutta minun ystäväni oli töissä maanalaisissa tukikohdissa, noin 30. tasolla maan alla... Nämä tukikohdat ovat luultavasti 30-35 kerrosta syviä. Kuten minä sanon ne eivät ole vain kaivoskuiluja, ne ovat valtavia, jättimäisiä laitoksia... monien korttelien kokoisia, kykeneviä majoittamaan kymmeniä tuhansia ihmisiä. Eräässä niistä, tässä YANO Facilityssä, (maakunnan palolaitoksen johtaja kertoi; hänen täytyi mennä sinne katsomaan vähäistä palomääräysten rikkomista) kertoi että laitoksen ensimmäisellä tasolla oli 400 auton parkkihalli mutta autot eivät tulleet mistää sisään tai ulos. Nämä ovat autoja joita he käyttävät SISÄLLÄ."

"OK, joten se on hyvin mielenkiintoinen tilanne. Meidän kaverimme teki töitä 30. kerroksessa siellä, kenties 30. kerroksessa maan alla. Hän ja hänen miehistönsä tekivät töitä aivan hissin lähellä. Hissin ovi avautui ja hän näki kilme 'kaveria'. Kaksi heistä oli ihmis-insinöörejä jotka hän oli nähnyt aiemmin. Ja näiden kahden välissä seisoi 'kaveri', noin kolmen metrin pituinen. Sillä oli vihreä iho, matelijan kasvonpiirteet, erittäin pitkät käsivarret, päällään laboratorion takki, pitäen käsissään alustaa papereiden kera."

"Minulla on taipumus uskoa tämä kertomus, ensiksikin koska meillä on muitakin tällaisia tarinoita, mutta vieläkin suuremmalla syyllä koska hän sanoi itsensä irti juuri tuona päivänä. Ja hänelle maksettiin PALJON rahaa."

"Joten hän lähti pois siitä työstä. Hänen kaveristaan samasta ryhmästä tuli alkoholisti pian tämän jälkeen. Tämä on erittäin järkyttävä asia. Sinä tiedät, se ei ollut niin että tämä alieni olisi vain kurkistanut ulos hissistä, tai muuta vastaavaa, se vain seisoi siinä muutamia minuutteja, ovet sulkeutuivat. Hänellä oli tunne että hissi ei toiminut kunnolla, muuten hän ei olisi nähnyt sitä paitsi sattumalta..."

Entisen Wackenhutin työntekijän, Michael Riconosciuton mukaan, siellä on suora maanalainen yhteys Nevadan sotilaallisen konpleksin sekä maanalaisten laitosten välillä lähellä Lancasteria, Kaliforniassa, kuten tämä Tehachapi-vuoren tukikohta. Useat ihmiset ovat viitanneet näinin maanalaisiin kuten myös operationaalisiin "yhteyksiin" Dulcen ja Dreamlandin tai AREA-51:n tukikohtien välillä, yhteyksiin jotka ovat olemassa Dugwayn, Utahin; ja Pagen, Arizonan välillä. Mikäli alien-joukoilla on aikomus ottaa tämä planeetta hallintaansa, silloin olisi loogista heille ottaa kohteekseen suuret ase-tutkimus ja -kehityskeskukset. Tähän voisi liittyä varsinainen "soluttautuminen" meidän sotilaallis-teollisiin komplekseihin sekä komentokeskusten kontrollointi alistamalla tietyt ja stretegiset henkilöt mielenhallinan alle. Monissa tapauksissa patrioottiset amerikkalaiset ovat jääneet kiinni keskelle tätä "maanalaista sotaa" lojaalien amerikkalaisten armeijan henkilökuntaan kuuluvien ja alienien tai alienien hallitsemien "henkilökunnan" porukan välillä, kuten tapahtui Dulce-sotien ja Groom-sotien tapauksessa. Jotkut ovat onnistuneet pakenemaan näiltä hirvittäviltä kohtaamisilta ja -- joko tarkoituksellisesti tai tarkoittamatta, kuten seuraavassa tapauksessa -- ovat ilmaisseet pelkonsa, huolensa tai jopa raivonsa niille "ulkopuolisille" jotka ovat halukkaita kuuntelemaan.

Seuraava keskustelu, koskien Nevadan sotilaallista kompleksia ja näitä "maanalaisia laitoksia" tapahtui Billy Goodman Happening -ohjelmassa -- KVEG Radio 840 AM, Las Vegas, Nevada, 19.11.1989. Eräs Las Vegasin asukas kirjoitti tämän puhtaaksi.

Billy Goodman järjestää käyntejä, yhteistyössä KNBC Radion kanssa, tarkkailemaan "kiekkoja" joita testataan Groom Lakessa, Nevadassa. Goodman ja muut väittävät nähneensä näitä kiekkoja toiminnassa, ja perustelevat näitä väitteitä videoiden avulla. Eräällä tällaisella nauhalla näkyy leijuva onjekti joka nousee pystysuoraan ylös, pysähtyy, tekee horisontaalisen pyörähdyksen, jota seuraa toinen pystysuora nousu. Tällainen olisi mahdotonta mille tahansa tunnetulle ilma-alukselle. Billy Goodman, joka on tämän jälkeen siirtynyt toisen radioaseman palvelukseen Los Angelesiin, on ollut hyvin seikkaperäinen pyrkiessään tuomaan esiin informaatiota Area 51n maanalaisesta tukikohdasta. Eräs meidän lähteemme on informoinut meitä eräs hänen hyvä ystävänsä Las Vegasissa, Nevadassa, on paljastanut joitakin hyvin häiritseviä faktoja ja todistuksia koskien rakennustyöläisiä ja muita jotka ovat olleet mukana näissä tukikohdissa. Monet näistä henkilöistä saivat surmansa myöhemmin oudoissa olosuhteissa, ja on huhuja että toisia pidetään vangittuina maan alla koska he "näkivät liian paljon". Tämä tietolähde, Stacey Borland, löydettiin myöhemmin kuolleena -- veljensä kanssa -- Las Vegasissa seurauksena jengi-tyyppisestä teloituksesta. Jotkut olivat ilmiselvästi astuneet sisään hänen paikkaansa ja murhenneet heidät kylmäverisesti.

Seuraavassa muistiinmerkinnössä, soittaja joka väittää olevansa maanalaisten laitosten työntekijä Mercuryssä, Nevadassa, esiintyy nimellä "C".

Billy Goodman -- Hi! Sinä olet Billy Goodman Happeningissä KVEG:llä! Herra, mitä minä voin tehdä hyväksesi tänään?

C -- OK. Oletko sinä valmis? Pidä kiinni tuolistasi! Tässä se tulee! Me menemme 3.000 jalkaa maan alle! Me saavumme ruostumattoman teräksen ilmapiiriin... Me tulemme ihmisten joukkoon jotka ovat rakennustyöläisiä... työläisiä ja niin edelleen joita oletetaan olevan tällä alueella. Sitten me saavumme toisten ihmisten luokse jotka työntävät meidät toiseen pieneen huoneeseen. He kertovat meille: 'Älä poistu tältä alueelta kunnes teidän käsketään poistuvan.' Nämä kaverit ovat merijalkaväkeä, all right? He kertovat meille: 'Jos sinä poistut sinua satutetaan!' OK? Joten me olemme rakennustyöntekijöitä!

BG -- Missä te työskentelette? Missä se on mitä sinä kuvailet meille?

C -- Tietyllä testipaikalla!

BG -- Tietyllä testipaikalla! Millä? Sinä et voi paljastaa millä?

C -- Me olemme tavallaan sekaisin! Me emme tiedä mitä helvettiä on meneillään. OK? Joten on eräs henkilö jolle minä soitin ja selitin mitä tapahtuu minulle ja he käskivät minun soittaa sinulle ja kertoa sinulle! Joten, tämä on se mitä minä juuri nyt teen! Soitan sinulle!

BG -- Sinä esitit sen hyvin outoon tapaan! Ensiksikin, en tiedä että oletko sinä edes vakavissasa, tai mitä! Oletko sinä sanomassa että sinä olet rakennustyöläinen ja että sinä olit 3.000 jalkaa maan alla? Ensiksikin, mitä sinä teit maan alla? Salli minun kysyä sinulta tätä!

C -- Me vedimme valo- ja voimajohtoja.

BG -- Ja kuka antoi sinulle tämän työn?

C -- Se on Reynold's Electronicsin kautta. Minun täytyy sanoa näin sillä minä saan palkka-shekkini joltakulta muulta! [Huomioi: Reynold's Electronics on osa EG & G -korporaatiota joka TODELLAKIN tekee töitä ja rakentaa Nevadan ja Utahin koealueilla. -Branton]

BG -- He käskivät teidän asentaa valoja maanalle?

C -- Yeh, mutta siinä on enemmänkin kuin vain tämä! Minä olen tavallaan peloissani kun kerron tämän. MInä puhun sinulle, vai mitä?

BG -- Kyllä, sinä puhut suoraan minulle!

C -- Sinä tiedät joistakin näistä asioista joita on tapahtunut. Se pitäisi saattaa julkiseksi! Yleisön pitäisi saada tietää mitä helvettiä on meneillään! Ja se pelottaa minua helvetisti. Se mitä ei tuoda julkisuuteen, sinä tiedät? Esimerkiksi, voinko minä antaa sinulle esimerkin? Tässä on esimerkki! Muutama viikko sitten me olimme tietyssä luolassa kulkemassa ruostumattoman teräksen hallin läpi, kulkien pohjoiseen, ja kun me kuljimme me ripustimme valoja. Sisällä huoneissa on... ne ovat kuin operaatiohuoneita. Äkkiä, ulos hissistä, meidän USA:n merijalkaväki tuli ulos, kaataen meidän rakennustelineemme, kiskoen meidät alas, ja sitten sisään huoneeseen. Tämä vaatii minulta aivan helvetisti kertoa tämä juuri nyt! Pomot tulivat sisään tähän huoneeseen ja me olimme saamassa selvitystä ja kaikki tämä kama ja äkkiä he kantavat aseisiin kiinnitettyjä pistimiä. Nyt minä taistelin Vietnamissa ja minä ajattelin että nämä heput olivat minun kavereitani! Oh, ei mitenkään! Unohda se! Nämä heput ovat ulkoavaruudesta! Nämä ihmiset toivat näitä pieniä hahmoja 'on gurneys', OK? Niillä oli suuret päät ja pienet vartalot ja he menivät sisään tähän pieneen huoneeseen. Sitten, heidän takanaan, nämä lääkärit valkoisissa takeissaan! Ja me olimme todella ah... me emme tienneet mitä helvettiä oli meneillään! Me olimme helvetin järkyttyneitä! Olin PELOISSANI.

BG -- Tuota, varmasti sinä et tiennyt mitä oli meneillään etkä sinä odottanut sitä! Minä arvaan että se miten he kohtelivat sinua järkytti ennen kaikkea. Sinä ajattelit että miksi hänet pitäisi kohdella sinua tällä tavalla! Ja tämä oli odotettua. Mitä tulee siihen missä sinä olit minä en tiedä.

C -- Minä tiedän missä minä olin! Minä tein siellä töitä joka päivä! Minä kerron sinulle mies että he eivät kerro totuutta. Meidän hallituksessamme on jotakin mätää. Minä näen vain vilahduksen tästä tiedemiehestä televisiossa (todennäköisesti Robert Lazar), mutta minä tiedän että hän ei kerro paljoakaan siitä minkä hän tietää. Minä olen vain työläinen. Naula- ja vasara-mies. Näillä kavereilla on paljon enemmän aivoja kuin minulla, ja tietävät siitä enemmän kuin mitä. Siellä SISÄLLÄ on jotakin mitä he eivät kerro meille!

BG -- OK. Minä ymmärrän tämän! Nyt mitä sinä haluat meidän tekevän sen suhteen?

C -- PALJASTA SE!!!

BG -- Minä luulen että sinä olet tehnyt sen itse, juuri nyt! Nyt kun sinä et ole kertonut meille sijaintia ja minä ajattelen että se on tärkeää joten meillä on jonkinlainen aavistus missä tämä on. Minä toivon sinun ymmärtävän juuri tällä hetkellä...

C -- Minä teen töitä Mercuryssä, Nevadassa ja minä olen paras sähkömies siellä. Tämä on sinun ja minun välistä tietoa nyt. Minä en halua että kukaan muu tietää tästä!

BG -- Mutta sinä olet lähetyksessä, Sir.

C -- Sinä meinaat että joku tietää tästä sinun ja minun lisäksi?

BG -- Mutta sinä puhut radioon, Sir! Jokainen, kaikki Länsirannikolla jotka kuuntelevat ovat juuri kuulleet sinut! Joten olet saanut sanasi ulos. Nyt katsotaanpa tietääkö kukaan muu tästä. Kenties me saamme joitakin puheluita ihmisiltä jotka ovat tehneet töitä sinun kanssasi.

C -- Odota hetki! Sinä meinaat että joku muukin tietää tästä sinun ja minun lisäksi?

BG -- Nyt, tämä on talk show, sinä soitat talk showhun. Minä olen radiossa -- tämä on se minne sinä olet soittanut"

C -- OH, MY GOD!!!

BG -- Miksi, mikä on väärin tämän suhteen? Sinä soitit puhe-ohjelmaan!

C -- Minä ajattelin että minä soitin sinulle!

BG -- Nyt sinä sanoit jonkun käskeneen soittaa minulle. Oliko se joku jonka kanssa sinä teit töitä?

C -- Kyllä.

BG -- Kukaan ei tiedä kuka sinä olet. Sinä et ole sanonut nimeäsi tai mitään! Nyt, katsotaanpa tukeeko kukaan sinun kertomustasi!

C -- Mutta en tiennyt muiden ihmisten kuuntelevan tätä. Nyt pelkään henkeni puiolesta! Siellä on valtavia asioita joita pidetään piilossa. Se on sisältä korruptoitunut.

BG -- Tuota, tämä on se mitä me teemme täällä. Me yritämme tuoda tämän informaation ulos, ja he ovat ihmisiä kuten sinä jotka saavat tämän tapahtumaan. He tuovat meille informaatiota kaiken aikaa! Yritätkö sinä tuoda tämän tiedon esiin koska sinä et pidä siitä mitä on meneillään?

C -- Minä pelkään henkeni puolesta koska minä olen nähnyt mitä tapahtui. Minä pelkään henkeni puolesta koska hallitus valehtelee minulle.

BG -- OK. Miksi sinä pelkäät henkesi puolesta. Onko sinua uhkailtu?

C -- Ennenkuin sinä menet sisälle kuiluun he uhkailevat sinua! Se on että jos sinä puhut mitään siitä mitä sinä näet, sinä olet kuollut!!!

BG -- Mutta sinä et sanonut enempää kuin mitä sinä näit. Onko jotakin muuta mitä sinä haluat sanoa ennenkuin me sanimme kiitoksia soitosta?

C -- Kyllä, yksi asia vielä. Meillä on kuusi pientä ruumista maan alla, mies!!!

BG -- Pidä meidät ajan tasalla, OK?


Takaisin