The Dulce Book

Luku 17 -- "Mysteeri-vasikka" Jim McCambell ottaa vastuulleen

Seuraava dokumentti (muiden joukossa) on peräisin eräältä USA:n tiedustelupalvelun työntekijältä joka on ollut kateissa jonkin aikaa. Huolestuneet perheenjäsenet löysivät tämän dokumentin kaapista missä tämä kadonnut tiedustelupalvelun työntekijä ilmeisesti säilytti joitakin papereitaan. Tällä dokumentilla samoin kuin muilla hänen hallussaan olevilla dokumenteilla saattaa olla jokin yhteys hänen katoamiseensa, vaikkakin tarkasti ottaen se mikä tämä yhteys saattaisi olla on epävarma.

Kopioita tästä ja muista dokumenteista päätyi lopulta useiden tutkijoiden käsiin erään tutkijan toimesta joka lähestyi tätä perhettä ja jolle nämä dukumentit annettiin. Tämä lähde kertoi että tämä perhe oli äärimmäisen huolissaan -- ei ainoastaan katoamisesta vaan myös näiden dokumenttien luonteesta sekä roolista joka niillä saattaa olla tähän katoamiseen.

Tähän dokumenttiin, jota tullaan kohta lainaamaan, on tehty joitakin sivuhuomautuksia. Nämä näyttävät olevan jonkinlaisia "korjauksia" jotka Paul Bennewitz itse on tehnyt. Nämä korjaukset on merkitty tähdellä (*).

Yhteenveto muistiinpanoista jotka Jim McCampbell oli tehnyt haastatellessaan Paul F. Bennewitziä

Tämä on Jim McCampbell joka on tallentamassa huomattavaa episodia 13.7.1984. Sillä täytyy olla jotakin tekemistä UFO-tukikohdan kanssa, karjan silpomisten, alien-kontaktien, jne. kanssa.

Tämä episodi alkoi noin viikko sitten kun sain käsiini pienen julkaisun nimeltään Stigmata. Se on numero 21, vuoden 1984 ensimmäiseltä puoliskolta. Tätä pientä lehtistä julkaisee Thomas Adams, P.O. Box 1994, Paris, TX 75460 (Thomas Adams on Christa Tiltonin entinen aviomies).

Hänellä on melko pitkä artikkeli. Mielenkiintoinen seikka on sivulla 9 ja minä oletan että parasta olisi lukea mitä siinä sanotaan sillä se on tärkeää koko tarinan kannalta.

"Lainaus:"
'Toukokuussa 1980 eräs kaikkein mielenkiintoisin asia tapahtui pohjoisessa Uudessa Meksikossa. Tapahtuma joka on samankaltainen monien muiden kanssa viitaten Doraty-tapaukseen. Äiti ja hänen nuori poikansa ajoivat pitkin maantietä lähellä Cimarronia, Uudessa Meksikossa. He havaitsivat kaksi tai useampia aluksia kuten Judy Doratykin havaitsi. He näkivät kun vasikkaa oltiin sieppaamassa. Molemmat havaitsijat joutuivat itsekin siepatuksi ja heidät vietiin eri aluksella sellaiseen paikkaan joka ilmeisesti oli maanalainen tukikohta, missä tämä nainen joutui todistamaan vasikan silpomista. [* nainen todisti silpomista kentällä -- kuollut eläin vietiin heidän kanssaan.] On myös väitetty että hän näki myös sammion joka sisälsi tunnistamattomia [* naudan] ruumiinosia kellumassa nesteessä, SEKÄ TOISEN SAMMION JOKA SISÄLSI MIEHEN RUUMIIN. Tämä nainen alistettiin tutkimuksille ja on edelleen väitettu että pieni metalliesine istutettiin hänen ruumiiseensa samoin kuin hänen lapsensa ruumiiseen. Useampi kuin yksi lähde on informoinut meitä että CAT-skannaus on vahvistanut näiden implanttien läsnäolon.'

'Paul Bennewitz, hänen oman tieteellisen yhtiönsä presidentti Albuquerquessa, ja joka on myös Aerial Phenomena Research Organizationin tutkija, on ollut tapauksen ensisijainen tutkija. Ollessaan haastateltavana toimistossaan huhtikuussa 1983, Bennewitz raportoi että regressiivisen hypnoosin kautta (äiti ja poika) sekä hänen omien tutkimustensa kautta (mukaanlukien kommunikaatio jonka hän on vastaanottanut tietokone-terminaalinsa kautta joka on mahdollisesti peräisin Ufoihin liittyvästä lähteestä), hän kykeni määrittelemään tämän maanalaisen tukikohdan sijainnin, joka on kilometrin syvyydessä Jicarilla Apache Indian Reservationin alla lähellä Dulcea, Uudessa Meksikossa (vuodesta 1976, paikka jossa on tapahtunut kaikkein eniten karjan silpomisia).'

'Tämä äiti ja häne poikansa palautettiin takaisin autoonsa tuona yönä. Tapauksen jälkeen, he ovat kärsineet toistuvista traumoista ja ongelmista kun he ovat yrittäneet muistella tätä jaksoa. Me jatkamme matkaa sillä tämä selvitys on, tietysti, kaikkein merkittävin mikäli se ontotta; mutta me emme ole siinä asemassa että me voisimme vahvistaa väitetyt löydöt. Toivottavasti, lisää informaatiota koskien tätä tapahtumaa tulee ilmi lähitulevaisuudessa. Me voimme ainoastaan pohtia tällaisia raportteja samalla kun me jatkamme todisteiden etsimistä jotka kumoaisivat tai vahvistaisivat nämä väitteet.'

"Tähän loppuu lainaus Stigmata-julkaisusta."
Pääsin kosketuksiin Tri. bennewitzin kanssa puhelimitse ja kerroin että olin nähnyt tämän viittauksen häneen ja hänen työhönsä ja minä halusin saada selvän että oliko tämä OK, tai oliko häntä tulkittu väärin. Se on melko mieltä järisyttävää ja tässä on lyhennelmä puhelin-keskustelusta.

Hän on fyysikko ja hän päätti neljä vuotta sitten ottaa selvän onko Ufoja olemassa vai ei, ja hän on mennyt paljon syvemmälle aiheeseen kuin hänellä oli ollut aikomuksena. SE ON AIHEUTTANUT HÄNELLE PALON HANKALUUKSIA HALLITUKSEN TIEDUSTELURYHMIEN TAHOLTA. Hänellä on valokuvia tältä paikalta. Hän meni sinne partiopoliisin kanssa ja he molemmat näkivät kun UFO nousi ilmaan ylätasangolta tältä paikalta. Hän hankki valokuvia ja ne mitä hän kutsuu laukaisu-aluksiksi olivat 119 metriä pitkiä ja 47 metriä leveitä. Tämä karjatilallinen nimeltään Gomez ja hän menivät takaisin tälle paikalle ja näkivät vakoilulaitteen jonka koko oli noin 2 metriä ja 3,5 metriä; kuten satelliitti, hän sanoi. Hän käytti Polaroid-kameraa ja otti sitten esiin Hausel-Bladdin saadakseen parempia kuvia. Hän pystytti tarkkailuaseman ja havaitsi että Ufoja oli kaikkialla alueella. Hän on ollut tekemisissä Majuri Edwardsin kanssa joka oli mukana Manzano Securityssä, ja kaksi [* minun vaimoni & minä] heistä näkivät neljä objektia [* ydinkärkien] varastohallin ulkopuolella noin 900 metrin etäisyydellä ja me kuvasimme niitä videolle. Hänellä on nyt yli kaksi kilometriä videonauhaa. NÄILLÄ OBJEKTEILLA ON KYKY 'VERHOUTUA', ja hän sanoo että ne voivat tehdä itsestään näkymättömiä kentän avulla joka saa valonsäteet kaartumaan objektin ympäri ja että niiden takana näkyy taivas.

Hän vahvisti sen tosiasian että tämä nainen poimittiin ylös kun hän oli sattumalta paikan päällä todistamassa vasikan sieppausta. Lääkäri on tehnyt heilla CAT-skannauksen ja vahvistanut että hänellä ja hänen lapsellaan todellakin on implantteja ruumiissaan. [* Me olemme vahviataneet naisen -- ei hänen poikaansa.] NÄMÄ ALIENIT JATKAVAT HÄNEN PIINAAMISTAAN.

Paul piti tämän naisen ja hänen äitinsä hänen kotonaan ja Ufot lensivät yläpuolella jatkuvasti. MUKANA EI OLE ESP:TÄ; SE ON PELKKÄÄ FYSIIKKAA.

He lähettävät säteitä alas. He voivat kommunikoida TÄMÄN SÄTEEN KAUTTA. Hän poimi ylös heidän lähetyksensä. Hän kehitti keinon kommunikoida perustuen heidän alfbic-koodiinsa; yksi tarkoittaa "ei" ja kaksi tarkoittaa "kyllä". Tämän koodin kautta hän on kyennyt puhumaan alieneille. Hän sitten ohjelmoi tämän järjestelmän tietokoneelle. HÄN SANOI ETTÄ VOIVAT OLLA HYVIN UHKAAVIA JA PAHANTAHTOISIA...

Hän sitten kertoi Ilmavoimien OSI:lle ja häntä pyydettiin antamaan useita esityksiä Ilmavoimien KORKEAN TASON ihmisille tästä aiheesta, WING COMMANDERILLE, sekä monille muille mukaanlukien tämä Edwards. Ja hän meni kelikopterilla tälle paikalle. [* kaksi kertaa -- ensin erään OSI:n agentin kanssa ja myöhemmin Luutnantti Carpenterin kanssa.] Kävi niin että tämä WING COMMANDER, esityksen jälkeen jonka tämä kaveri oli antanut, otti sitten helikopterin täll paikalle ja otti valokuvia.

Hän sanoo että sinä voit nähdä lautasia maan päällä. Hän sanoo että siellä on eräänlainen kartio -- suuri kartio ja suuria ajoneuvoja tulee ja laskeutuu kartion huipulle, ja tämä kartion huippu mahtuu aukkoon joka on pohjalla. Kartion sisällä on hissi ja se laskeutuu alas vuoren sisään tai maahan noin kilometrin syvyyteen. Sinä voit nähdä nämä alienit juoksemassa tukikohdan ympärillä astuen sisään ajoneuvoihin. He käyttävät pieniä ajoneuvoja joissa ei ole pyöriä päästäkseen liikkumaan ympäristössä. Ne ovat suorakulmion muotoisia ja ne pystyvät leijumaan. Niiden pinta on erittäin heijastava. Hän sanoo etä siellä on sädeaseita jotka leijuvat strategisissa paikoissa ja että tukikohtaan menee tie. Hän hankki infrapunakuvia tästä alueesta noin 5.000 metrin korkeudelta. Alueelle menee tie joka on 13 metriä leveä. Se on GOVERNMENT ROAD (osa yleisöltä kielletystä tiestä joka kulkee Coloradon UTE-reservaatin läpi ja sitten etelään rajan yli). Voidaan nähdä viisikulmaisia rakennuksia joissa on kupoli. Se on standardi armeijan käytäntö. Siellä on monia vartiointipisteita ja siellä on laukaisu-kupoleita jotka voidaan nähdä. Laukaisukupolin vieressä hän näki MUSTAN LIMUSIININ SEKÄ TOISEN VÄHÄN MATKAN PÄÄSSÄ. [* Ilmeisesti.] Huolelliset mittaukset osoittivat että tämä limusiini oli saman mittainen kuin hänen Lincoln Town -autonsa. Se on CIA:n auto. Siellä oli myös sininen pakettiauto. Hän varoi näytä lumusiineja sille ne työntävät pois tien päältä jos sinä yrität päästä tälle alueella ja itse asiassa joku on kuollut tässä rytäkässä. Pohjoiseen on laukaisupaikka. SIELLÄ ON KAKSI HAJONNUTTA ALUSTA. Niiden leveys on 13 metriä siipien kanssa, ja voi nähdä myös happi- ja vetytankkeja. Siellä on neljä sylenterin muotoista objektia -- kaksi niistä kuljettaa jotakin samalla kun ne lentävät. Tämä koko operaatio perustuu hallituksen solmimiin sopimuksiin ja teknologia-vaihtokeuppaan. Me pääsimme eroon siitä atomi-laivasta joka toimii plutoniumilla. Tämä Cash-Landrum -tapaus oli eräs niistä. Ovet jumittuivat auki ja neutroni-säteilyä pääsi ulos. Ne ovat peräisin Kirtlandin ja Hollomanin lentotukikohdista ja jostakin Teksasista. [* Mahdollisesti Ft. Hoodista, pelkkä arvaus.] Hän sanoi että hallitus maksoi Cash-Landrumin uhrien sairaalalaskut. Plutoniumin tankkaaminen tapahtuu Los Alamosissa. Hänellä oli kuvia tästä tukikohdasta vuodelta 1948 ja se on ollut siellä siitä lähtien. Vuoden 1962 kuvissa, sinä voit nähdä monia lautasia ja kuorma-auton. Hänellä oli valokuvia [* minä uskon] siitä kun sädease ampuu samanaikaisesti kahteen suuntaan. [* Tämän täytyy välttämättä olla lentävä lautanen.] Hän on laskenut tietokoneen avulla näiden lentävien lautasten nopeuksia ja todennut niiden olevan 24.000 km/h. Alieneilla on ollut atominen työntömoottori-järjestelmä 48 vuoden ajan (tai pikemminkin yhdellä tietyllä "alien" -ryhmällä, luultavasti kotoperäisillä maan alla asuvilla) ja nämä lautaset toimivat sähköisellä varauksella jolla on jotakin tekemistä kristallisten semikonduktimien kanssa ja [* mahdollisesti] super-hilan kanssa. Minä luulen hänen sanoneen: "Kun sinä lisäät jännitettä, virta pienenee." Tällä hetkellä siellä on kuudesta kahdeksaan ajoneuvoa, kenties jopa yli kymmenen ja joskus jopa sata. NIITÄ VOIDAAN NÄHDÄ PILVISSÄ. Ne menevät sisään cumulus-pilviin ja tuottavat typpi-nitriittiä. [* Minä oletan tai spekuloin että se on tätä.] SINÄ NÄET MUSTIA PISTEITÄ PILVISSÄ. Ne syövät reikiä pilviin. Jos sinä näet mustia pisteitä pilvissä, sitten sinä voit kertoa että ajoneuvo on siellä.

Hän sanoo että he tulevat kuudesta erilaisesta kulttuurista ja hänen kommunikaationsa perusteella (pääsemällä sisään maanalaisen tukikohdan informaatio-järjestelmään salakuuntelemalla heidän laivasta tukikohtaan tapahtuvaa kommunikaatio-taajuutta käyttäen radio-tietokone-video -viritelmää jonka hän oli kehittänyt) hän oppi että jotkut tulevat kahden auringon aurinkokunnasta, mahdollisesti Zeta Reticulista sekä etäisyydeltä joka on 32 valovuoden päässä tai kauempana. Heillä myös on [* näyttää olevan] yhdestä kolmeen emoalusta maata kiertävällä radalla 50.000 kilometrin korkeudessa [* perustuen dataan]. Hänen täytyi muodostaa sanoja voidakseen kommunikoida ja hän tuotti 627 sanaa sisältävän sanakirjan matriisimuodossa ja käytti tietokonetta. Nämä lentävät lautaset pystyvät toimimaan ainoastaan ilmakehässä.

Nyt, koskien tätä karja-ongelmaa, alienit käytävät KARJASTA SAATAVAA DNA:TA JA LUOVAT HUMANOIDEJA. Hän sai kuvia heidän videonäytöltään. Jotkin näistä olennoista ovat eläinten näköisiä, jotkin ovat lähellä ihmistä (näyttää siltä että kaikki hybridit eivät ole valmistettu reptilialaisesta DNA:sta, vaan pikemminkin karjan DNA:sta tai lukuisista eri DNA-lähteistä joita on ollut saatavilla seitsemännen tason "painajaishallista"). He kasvattavat sikiöitä/alkioita. Kun ne kuolevat, ne laitetaan takaisin tankkiin. Niiden ruumiinosat kierrätetään.

Vuonna 1979 tapahtui jotakin ja tukikohta suljettiin. Siellä oli kiistaa aseista ja meidän väkemme ajettiin pois, yli 100 ihmistä oli mukana. [Huomautus: Tämä "saattaa" olla se mistä nämä luvut 66 -- 44 tulivat, se on että 100 erikoisjoukkojen sotilasta lähetettiin sisään ja he kohtasivat TUHANSIA Harmaita, 66 sotilasta sai surmansa, 44 onnistui pakenamaan takaisin maan pinnalle. -Branton]

Tämä tukikohta on 1.440 metriä pitkä ja meidän helikopterimme lentävät sinne sisälle kaiken aikaa. Kun tuli tunnetuksi että hän tiesi tästä kaikesta, silpomiset loppuivat. [* Totta.] He vievät humanoidien alkiot/sikiöt pois tästä tukikohdasta jonnekin muualle. Minä kysyin että oliko se Albequeeque vai Los Alamos, mutta hän sanoi että hän ei tiennyt. [* Vaikuttaa siltä että se olisi ollut Albuquerque.]

[Huomautus: Maanalaisia tukikohtia Albuquerquen alla? Thomas E. Castello myös sanoi että suuri osa Dulcen aktiviteettia oli laajennettu SUURELLE "Harmaiden" tukikohta-alueelle Los Alamosin alueen alle. Eräs tiedemiesten ryhmä jotka tutkivat joitakin äskettäin löydettyjä muinaisia hieroglyfejä/kuvakirjoituksia joissa kuvattiin "alien-nököisiä" maisemia Santa Fen kansallispuiston sisällä tai ympäristössä, väittivät että he olivat nähneet varhaisina aamun tunteina ollessaan leiriytyneinä alueella useita kymmeniä kiekkoja taivaalla vuorten yllä, ja pian tämän jälkeen karavaani "karjankuljetusautoja" saapuivat alueelle ja lähtivät pois vasta tunteja myöhemmin purettuaan lastinsa. Tämä koko tilanne näyttää viittaavan että tämä salainen hallitus saattaa "ruokkia" Harmaita Los Alamosissa, mikä on ilmeisesti suurin "pesä" Pohjois-Amerikassa muiden tunnettujen "pesien" ulkopuolella -- Fort Lewis, WA; Lakeport-Hopland, Mt. Lassen & Deep Springs, CA; Area 51, NV; Dugway, UT sekä tämä suuri verkosto Dulcessa, New Mexico. Tämä kaikki saattaa olla osa huolellisesti laadittua operaatiota "tyynnyttää" näitä alieneita. Nämä tiedemiehet sanoivat että mustat helikopterit jotka ilmeisesti olivat nähneet heidän ajoneuvonsa jonkin etäisyyden päästä, lensivät alueen yllä jonkin aikaa pyrkimyksenä paikallistaa heidät mutta he eivät onnistuneet. He sanoivat että melkein samanlainen skenaario toistui seuraavana yönä ja varhain aamulla. -Branton]

Hän sanoi että siellä on edelleen jonkin verran helikoptereita toiminnassa. Ne lentävät yöllä. [* Kaikki merkitsemättömiä.] Hän meni sinne itse helikopterilla ja OSI opasti kopterin lentäjää ja hän ajatteli että kenties tämä kopterin lentäjä oli heidän palkkalistoillaan. He näkivät helikopterien alustoja siellä -- Samanlaisia kuin Vietnamissa, ja puita oli kaadettu ympäriltä. Se on sellainen villi alue, hän sanoi. Hän suostui lähettämään minulle tämän tukikohdan koordinaatit.

Koskien abduktoituja ihmisiä, he valitsevat sellaisia joiden ÄO on matala tai keskitasoa. [Huomautus: He ovat myös -- minuin lähteideni mukaan -- yrittäneet siepata ihmisiä joilla on korkea älykkyys, valokuva-muisti, jne., joko hyötyäkseen heistä näiden itsensä tietämättä tai neutralisoidakseen heidän älyllisen kapasiteettinsa mikäli he näyttävät olevan potentiaalinen uhka. -Branton]

He poimivat näitä ihmisiä, panevat sitten implantteja heihin ja ottavat sitten kudosnäytteitä. HE VOIVAT OHJELMOIDA NÄMÄ IHMISET ORJIKSI TEKEMÄÄN MITÄ IKINÄ HE VAIN HALUAVAT EIKÄ UHREILLA OLE MUISTIKUVAA TÄSTÄ. HE [* Hard Core-tyyppiset ihmiset] KIELTÄYTYVÄT MENEMÄSTÄ RÖNTGENIIN TAI ALISTUMASTA HYPNOOSIIN. SINÄ VOIT TUNNISTAA HEIDÄT HEIDÄN SILMISTÄÄN. Hän sanoo: "eriskummallinen katse ja hassu hymy." Hynek (tämä edesmennyt J. Allen Hynek, joka työskenteli Ilmavoimien Project Blue Bookin parissa varhaisina vuosinaan ja josta tuli myöhemmin ufologi) tietää tästä kaiken ja hän on ollut kontaktissa Coraliin [* Lorenzen]. Hänen mielestään Hynek on vaarallinen. [* Ei todellakaan. Minä luulen että hän on edelleen hallituksen palkkalistoilla.] Kotonaan, hän näytti Hynekille filmejä. Hän kysyi Hynekiltä tämän näkemystä abduktioihin, että kuinka monta ihmistä on saattanut joutua siepatuksi. HYNEK, ILMAN EPÄRÖINTIÄ SANOI ETTÄ JOKA NELJÄSKYMMENES. [Huomautus: Toiset lähteet väittävät että tuoreemmat luvut vihjaavat että joka kahdeskymmenes tai peräti joka kymmenes amerikkalainen, sillä yhä enemmän ihmisiä siepataan ja sirutetaan kun aika kuluu -- joista useimmat ovat tietämättömiä tästä prosessista hypno-sähkö-kemikaalisen muistin tukahduttamisen kautta! -Branton]

Hän sanoi että monet ihmiset tulevat hänen ovelleen nähdäkseen hänet, ja hän näke ARPIA heidän niskassaan. HÄN TUNTEE ETTÄ TÄMÄ ON SAIRAALLOINEN TILANNE.

TUKIKOHDAN SIJAINTI ON 2,5 MAILIA LUOTEESEEN DULCESTA. SE ON YLÄTASANGOLLA. Me keskustelimme samankaltaisuuksista kaiken sen mistä me olemme keskustelleet tässä sekä elokuvan Kolmannen asteen yhteys välillä. Hän sanoi spekuloineensa että elokuva näytti eräänlaiselta paljastus-suunnitelmalta. Paikan koordinaatit eivät ole kaukana ja vuori missä tukikohta sijaitsee näyttää paljolti samalta kuin vuori tässä elokuvassa.

Seuraavana oli vuorossa keskustelu vaihtokaupasta. Tässä on se mitä me saimme. Me saimme atomi-teknologian, atomivoimalla toimivat lentävät alukset. Useita. Ensimmäinen hajosi ilmassa ja se voidaan nähdä ilmakuvissa. Toinen hajosi. Kolmas hajosi. Ilmeisesti tämä viimeinen korjattiin ja se oli tämä joka oli osallisena Cash-Landrumin tapaukseen. Seuraavat asiat jotka me saimme olivat sädeaseet, tämä sädetys-teknologia ja kolmantena [* Minä spekuloin] olivat ajatus [* Psioniset] säteet. Nämä ovat ne keinot joilla kommunikointi suoritetaan. Se on sähköstaattinen luonteeltaan magneettisen komponentin kera [* ihmiskäden työ] ja se on ainoa tapa kommunikoida ihmisten kanssa. Heillä täytyy olla nämä implantit voidakseen käyttää sitä. Tämä maahansyöksy tapahtui tukikohdassa KUN SIELLÄ OLI JONKINLAINEN HÄIRIÖ, NÄMÄ ALIENIT TAPPOIVAT 66 MIESTÄMME JA 44 PÄÄSI PAKENEMAAN.

Hänelle oli tuttu sellainen jota alienit kutsuvat nimellä MPS, mikä tarkoittaa manipulaatiota per sekunti -- ei, manipulaatiota per taajuus. Sähköstaattinen kenttä joka voidaan manipuloida moniin muotoihin ja tämä alus voidaan saattaa jumiin. jotta estettäisiin tämä, tämä kenttä säädetään/sovitetaan neljänkymmenen millisekunnin välein. Hän tutki Ufojen jättämiä jälkiä ja ne näyttävät hajoavan pulssiksi 62 kertaa sekunnissa. Välifilmien perusteella, siellä näyttää olevan valonvälähdys ja spektraalisia komponentteja ja koostumus siellä, keula-aallon kera Ufon edessä vihreänä näyttäytyvän typen ja sinisenä näyttäytyvän hapen kera, mutta itse lautanen on näkymätön. Ne voivat lentää auton tai lentokoneen edestä ja keula-aalto tuhoaa ne. Raketit voivat osua tähän keula-aaltoon ja tuhoutua. Ne eivät voi läpäistä sitä. White Sandissa hänelle näytettiin kuvia kun F-15 ampuu raketteja ohjuksen kera kohteeseen ja lautaset tulevat ohjuksen takaa. 30 jalkaa jäljessä ja sitten lensivät räjähdyksen läpi. Hän ei tiennyt mikä tämän esityksen tarkoitus oli, mutta epäilivät että tarkoituksena oli vain osoittaa kuinka haavoittumattomattomia he ovat. Mutta joskus lautaset joutuvat vaikeuksiin.

Kun hän meni Dulceen helikopterilla, he laskeutuivat ja jättivät joitakin varusteita sinne, mutta sitten kun he tulivat takaisin, lentäjä oli äärimmäisen hermostunut. Paul halusi laskeutua tukikohtaan, mutta lentäjä ei halunnut. He palasivat takaisin Dulceen ja laskeutuivat pienelle kaistaleelle siellä, mistä he löysivät kaksi suurta Huey-helikopteria. Tämä intiaani [* Moottoritien partiopoliisi] joka oli vastuussa siellä, nimeltään Valdez, meni yhden kopterin luokse JA HE HAVAITSIVAT NIIDEN OLEVAN TÄYNNÄ KOMMANDOJA. HE ARVIOIVAT ETTÄ NIITÄ OLI YHTEENSÄ 75 COMMANDOA, täysin aseistautuneina M-1 -kivääreillä [* M-16 -kivääreillä] ja raketeilla [* Sekä laukaisimilla].

Heillä oli ainoastaan merkit olkapäillä eikä helikoptereissa ollut muita tunnisteita kuin numerot. Nämä helikopterit olivat osa projektia nimeltään Blue Light ja he olivat Ft. Carsonista, Coloradosta. Kun he lähtivät, kaksi Huey-helikopteria saattoi heitä. Kun he lensivät mukana, taustalla he näkivät erään edistynyttä avaruusteknologiaa edustavan ajoneuvon nousevan ylös. Se lensi vaakasuoraan näiden kahden saattavan helikopterin ohi. PAUL TUNTEE ETTÄ ON TÄRKEÄÄ ETTÄ TÄMÄ INFORMAATIO TULEE JULKI KOSKA HÄN TUNTEE ETTÄ ON PERUSTUSLAIN VASTAISTA ETTÄ HALLITUS ON MUKANA SELLAISESSA SOPIMUKSESSA JOKA LOUKKAA YKSITYISYYDEN SUOJAA SIRUTTAMISILLA. HÄN SANOO ETTÄ "SITTEN KUN ALIENIT OVAT PEUKALOINEET HEITÄ HE EIVÄT OLE ENÄÄ KOSKAAN SAMOJA". [* Minä uskon että tähän on helppo uskoa.] Joten näyttää siltä, koskien biologisen materiaalin keräämistä karjaa silpomalla ja ihmisiä sieppaamalla, että hallitus on sallinut tämän jatkua ja jopa avustaa tätä siitä hyvästä että saa vastineeksi ydin-teknologiaa. [* Jim McCampbellin kommentti.] Paul pitää minua äärimmäisen konservatiivisena, asioista äärimmäisen hyvin perillä olevana sekä luotettavana tiedemiehenä jolla oli nykyaikaiset välineet laboratoriossaan. Hän on läpikotaisin tieteellinen ja luotettava. [* Jim McCampbellin arvio.]

Minä kysyin muista tikikohdista joihin viitattiin Stigmata -nimisen julkaisun artikkelissa. Hän sanoi että kaikki mitä hän tiesi oli että yksi oli etelässä, yksi lännessä ja yksi idässä ja että hän ei halua tietää siitä mitään. [Huomautus: Tämän kaupungista pohjoiseen sijaitsevan tukikohdan lisäksi, oli muitakin laitoksia kaupungista lähteen, etelään ja itään. Itse asiassa jotkin lähteet ovat väittäneet että Dulcen tukikohdan taso numero 1 ulottuu Dulcen kaupungin alle 200-300 jalan syvyydessä. -Branton]

Minä keskustelin pyrkimyksistä löytää silpomisten keskuspaikka (gravity center) joita tapahtui noin vuodesta 1972 vuoteen 1982 tai 1983. Sana painovoima (gravity) laukaisi hänen mielessään toisen yhteyden joll aon jotakin tekemistä Sisäminieteriön kanssa, jolla on painovoima-osasto, ja he itse asiassa kartoittavat Yhdysvaltoja ja julkaisevet karttoja joihin on merkitty painovoiman määrä. SIELLÄ ON HYVIN HEIKKO PAINOVOIMA lähellä Dulcea. Hän sanoi että nämä alukset ovat hyvin herkkiä painovoima-tasoille ja VIHJASI ETTÄ MYÖS MUISSA LAITOKSISSA SAATTAA OLLA SUHTEELLISEN HEIKKO PAINOVOIMA. [Huomautus: toinen hyvin heikon painovoiman alue on Creedessä, Coloradossa, joka raporttien mukaan on Dulcen laitoksen pohjoisin kolkka. Dulce ulotttuu myös kaakkoon Roswelliin ja Carlsbadiin, Uuteen Meksikoon, ja ilmeisesti sen lounaisin kolkka ulottuu Superstition-vuorille Phoenixin itäpuolelle, Arizonaan. Nämä "ulokkeet" eivät kaikki ole välttämättä tukikohta-komplekseja, vaan tunneleita jotka alienit, salainen hallitus tai muinaiset kulttuurit ovat kaivaneet -- tai kaikki yhdessä -- ydinkäyttöisillä porakoneilla jotka elimonoivat jätteet sulattamalla kiven ja työntämällä suleneen kiviaineksen tunnelin halkeamiin jossa se jähmettyy sileäksi ja vedenpitäväksi seinäksi. -Branton]

Hän osoitti että nämä objektit lentävät huojuen. Hänen ottamansa kuvat ovat osoittaneet tämän. Hän sanoo, että "kuten kiikkerä vene". Hän on mitannut monia suunnanmuutoksia sekä myös 180 asteen käännöksiä sekunnin kahdeskymmenesosassa ja objekteilla on edelleen keula-aalto. Hän on myös havainnoinut ja valokuvannut tämän objektin tai valojen liikkuvan muodostaen kolmion tai neliön. HÄN SANOO ETTÄ VOIMAKAS TUTKA VOI HÄIRITÄ NIITÄ. Minä kerroin kokouksesta joka meillä oli sunnuntai-iltapäivällä ja esitin joitakin kysymyksiä jotka tulivat esiin tässä kokouksessa. Eräs niistä oli että miksi me emme poistaisi näitä implantteja? Hän sanoi että siitä on keskusteltu ja tämä nais-todistaja sanoo hyväksyvänsä sen jos hänelle voidaan vakuuttaa että siitä ei seuraa hermovaurioita. Sitten hän jatkoi puhumalla aiheesta yksityiskohtaisesti joka ylitti minun tietämykseni anatomiasta, kuvaillen näiden implanttien sijaintia. YKSI SELLAINEN NÄYTTÄÄ OLEVAN AIVOKUOREN LÄHELLÄ, JOSTA MINÄ LUULEN HÄNEN TARKOITTANEEN ETTÄ SE OLI AIVOJEN POHJALLA. CAT-skannauksen kuvissa näkyy hyvin pieni kierukka, aivan kuin se liittäisi yhteen kaksi suurta hermoa lähellä selkärankaa. Sitten ulommassa oikeassa puoliskossa takaa, on implantti joka on kenties samanlainen. Toinen on vasemmassa puoliskossa. Kaksi muuta ovat kallon etuosassa, jotka näyttävät olevan pieniä kahden millimetrin kokoisia elektrodeja. Näiden asioiden muoto joihin hän viittaa on ikäänkuin tuttipullon pää joka on ylösalaisin. Minä esitin kysymyksen että näkevätkö Neuvostoliiton satelliitit tämän tukikohdan. Hän myönsi että myös meidän satelliittimme varmasti näkevät ne. Hän keskusteli joidenkin valokuva-analyytikkojen kanssa [* OSI:n valokuva-analyytikko] joka vihjasi että hän oli nähnyt jälkiä kukkulan päällä sekä laukaisupaikan. Kysyin, että oliko vaarallista mennä sille alueella. Hän sanoi että on olemassa riski mikäli sinne menee jalkaisin, mutta hän ajattelee että helikopteri olisi turvallinen. Mutta se mitä hän haluaisi tehdä on tarkkailla enemmän ilmasta käsin. Sitten mennä ryhmässä, mitä suurempi ryhmä sen parempi. Tämä moottoritien partiopoliisi, hänen ystävänsä, on valmis tulemaan mukaan milloin tahansa. Hän sanoi että ei voida toimia hetken mielijohteesta. Sinulla täytyy olla suunnitelma.

Hän on Thunder Scientific Corporationin presidentti, hyvin tunnettu yritys siellä; heidän erikoisalaansa ovat lämpötilaa ja kosteutta mittaavat laitteet. Heidän laitteitaan on ollut avaruussukkulassa ja monet heidän liikekumppaneistaan ovat korkea-arvoisia.

On toinenkin organisaatio nimeltään Bennewitz Laboratory joka on Thunder Scientific Corporationin tutkimus-yksikkö ja josta Thunder Scientific Corporation omistaa 90% ja jota hänen kome poikaansa johtavat. He ovat keksineet kuulolaitteen jossa ei ole liikkuvia osia ja jonka ansiosta täysin kuurojen ihmisten on mahdollista kuulla, ja lisäksi, se laajentaa kuuloaluetta 100 Hertzin verran ylätaajuuksilla ja 10 Hertzin verran alataajuuksilla.

Hän sanoi että hän joutui tähän mukaan pelkästään harrastuksen pohjalta ja siitä tuli pakkomielle. Hän yksinkertaisesti halusi tietää mitä oli meneillään sekä kehittää instrumentteja joilla mitata dataa, jne. KOSKA SIGNAALIT UFOISTA TULEVAT HYVIN MATALALLA TAAJUUDELLA, ja koska sinä luulet etsiväsi jonkinlaista melua. Mutta minä uskon hän sanoi ETTÄ AINOASTAAN MUISTI-SKOOPPI PYSTYI SUODATTAMAAN NÄMÄ SIGNAALIT KUN TAAS TAVALLISET SUODATTIMET EIVÄT SIIHEN PYSTY. He lähettävät nämä signaalit vanhanaikaiseen tapaan käyttämällä kapeaa pulssia ja leveää pulssia viestin muodostamiseen. Jokaista yhteydenottoa edeltää neljä tai viisi pulssia. Hän oli ollut aiemmin yhteydessä OSI:hin jonka kirja Clear Intent vahvistaa. MUTTA NYT HÄN SANOO ETTÄ KUN HÄN KUTSUU HEITÄ, HE EIVÄT PUHU HÄNELLE, JOTEN HÄNET ON "TYÖNNETTY ULKOPUOLELLE". Minä mainitsin hänelle että kirjan Clear Intent mukaan häntä tarkkailtiin. Hän sanoi: "Minä tiedän että minä olen tarkkailun alla." He pystyttivät kadun toiselle puolelle hänen kotiaan vastapäätä tietokoneita ja tallentimia. Eräs tyttö vuokrasi tämän talon. Bennewitz näki hänen lävitseen sai selville että tyttö toimi peite-nimellä ja että hänellä ei ollut sosiaaliturva numeroa. Hänellä on valokuvia kun ihmiset menevät asuntoon ja tulevat sieltä ulos NORAD:in rekisterikilvin. Hän ajattelee että NSA oli tämän takana. Täysin erillisenä aiheena, hän ajattelee että tämä koko operaatio, TÄMÄN UFO-TUKIKOHDAN YKSITYISKOHDAT OVAT PRESIDENTTIÄKIN SALAISEMPAA TIETOA. HÄN AJATTELEE ETTÄ PRESIDENTTIKÄÄN EI TIEDÄ TÄSTÄ. [* Ei kaikkea.]

Hän sanoo että Ufot voidaan paljastaa tutkanpaljastimilla ja ne myös laukaisevat poliisin nopeudenvalvonta laitteet. INTIAANIT OMISTAVAT TÄMÄN ALUEEN -- OVAT ERITTÄIN PELOISSAAN JA HYVIN TAIKAUSKOISIA JA 90% HEISTÄ ON MUUTTANUT KAUPUNKIIN. Tämä poliisipäällikkö (Valdez) kertoi hänelle kokemuksistaan joita hänell oli ollut. Heimopäällikkö oli lähtenyt metsästämään peuroja ylätasangolle Dulcesta etelään. Kaksi päivää kului. Kun hän ei palannut, lähetettiin partio etsimään häntä. Päivänvalossa tällä ylätasangolla, alus nousi ylös jostakin alhaalta ja laskeutui maahan. Nämä kaverit (ihmiset) toivat tämän päällikön poia aluksesta. Sitten he palasivat alukseen ja katosivat. Hän oli olut metsästämässä ja oli "kaatunut". Hän oli murtanut jalkansa ja nämä kaverit olivat poimineet hänet alukseen. He olivat mustia. [* Ei -- alus oli musta, mustat univormut.] Hän selitti jotakin joistakin laitteista joita kutsuttiin spherikaaleiksi jotka ovat ilmeisesti kauko-ohjattuja pieniä ajoneuvoja (näitä leijuvia laitteita on myös nähty maanalaisissa tukikohdissa jotka yltävät kahden mailin syvyydelle Edwardsin lentotukikohdan alle Kaliforniassa). Me keskustelimme aseista joita alienit käyttävät ja että käytetäänkö niitä ihmisten halvaannuttamiseen. Kyllä, ne koostuvat kuutiosta jonka sivu on noin kaksi tuumaa, ja ne lähettävät säteen. Toinen aluksessa tuottaa sinisen valon jonka hän on nähnyt. Se tulee laitteesta joka on noin 4 tuumaa korkea ja 12 pitkä ja jossa on mustien viivojen verkko. Väri jonka se tuottaa on hyvin vaalean sininen joka on kuin ionisoitu happi. Hän ei ole nähnyt kerrottavan julkisuudessa mitään tästä. Hän on vain kiinnostunut saamaan faktoja. [Huomautus: Onko Bennewitz myös abduktoitu? -Branton]

Minä edelleen saan vakuutteluja että se mitä tämä kaveri sanoo pitäisi ottaa vakavasti... [Jim McCampbellin kommentti]

Ufologi Penny Harper, Whole Life Times -lehden tammikuun 1990 numerossa lisää epätavallisen loppunäytöksen Bennewitzin tapaukseen artikkelissa jonka hän paljastaa seuraavanlaiseksi:
"Paul Bennewitz -- olinpaikka tuntematon. Paul oli tiedemies joka tutki erästä abduktio-tapausta. Nainen ja hänen poikansa ajoivat pitkin tietä lounaassa, nainen näki kun alieni oli silponassa vasikkaa. Nämä alienit sieppasivat sekä äidin että hänen poikansa, vieden heidät maanalaiseen laitokseen."
Tämä nainen näki monia pelottavia asioita, ilmeisesti samanlaisia kuin mitä abduktoitu Christa Tilton ja muut ovat todistaneet, kutenkin he -- äiti ja poika -- myös näkivät:
"Ihmiset ruuumiinosia kellumassa sammiossa jossa oli meripihkan väristä nestettä. Hirvittävän koettelemuksen jälkeen, nainen ja hänen poikansa palautettiin autoonsa. Bennewitz kykeni myös määrittelemään että Dulcen alapuolella on salainen "alienien" tukikohta. Hän kirjoitti The Dulce Reportin ja lähetti sen sivilien UFO-ryhmälle nimeltään APRO (Aerial Phenomena Research Organization). Sitten Bennewitz joutui New Mexico State Hospital mieleltään sairaana jossa hänelle annettiin sähköshokki- "terapiaa". Kun hänet vapautettiin, hän julkisesti sanoi että hänellä ei ole mitään tekemistä Ufojen kanssa. Hän elää erakkona tänään, mutta on edelleen hengissä, viimeksi kun kuulin."

Takaisin