The Dulce Book

Luku 18 -- Christa Tiltonin tarina

Seuraava on artikkelista otsikolla "Going Underground", kirjoittanut abduktoitu Christa Tilton -- viehättävä Blondi tai "Skandinaavi-olennolta" näyttävä nainen joka kertoo joistakin merkittävistä kontaktihenkilö- ja abduktio-tyyppisistä kokemuksista joita hänellä on ollut mukaanlukien tämä Dulcen tikikohta. Christa oli niin ystävällinen että hän antoi liittää omat kokemuksensa tähän teokseen sekä vastasi moniin kysymyksiini niin että muut abduktoidut, kuten hän itse, voisivat ymmärtää paremmin heidän omia hämmentäviä kohtaamisiaan alien-sieppaajien kanssa tai jopa maanalaisten tukikohtien kanssa:

"Useita kuukausia sitten minä tulin tietoiseksi kahdesta erilaisesta seikasta, yksi toukokuussa 1973 jossa Judy Doratyllä Teksasista oli epätavallinen kokemus jossa hänet on saatettu viedä maanalaiseen tukikohtaan; myös abduktio-tapaus jota APRO ja Hra. Paul Bennewitz tutkivat joka oli vuodelta 1980 jossa Myrna Hansenilla Uudesta Meksikosta oli samanlainen kokemus jossa hänet vietiin maanalaiseen tukikohtaan.

Koska minä teen tutkimuksia omasta maanalaisesta kokemuksestani, minä havaitsin että ollakseni avuksi itselleni tai jollekulle muulle jolla saattaa olla samanlaisia kokemuksia, minä aioin ottaa tehtäväkseni lukea heidän käsikirjoituksensa. Kuukausien ajan minä viivyttelin koska minä oletin, alitajuisesti että minä en todella halunnut muistella tätä kokemusta joka minulla oli -- lukemalla muiden henkilöiden kokemuksista. Nyt minä olen onnellinen että minä tein. Minä lopulta aion paljastaa joitakin monista yhtäläisyyksistä joita on ollut kaikkien näiden kolmen tapauksen välillä, toivoen että muut tulevat esille tarjotan lisää informaatiota.

Minun kokemukseni tapahtui heinäkuussa 1987. Minulla oli noin kolme "kadonneen ajan" kokemusta joista myöhemmin hypnoosissa, minä paljastin elämäni kaikkein epätavallisimman yön. Minä en mennyt vapaaehtoisesti tähän alukseen. Kaksi pientä alienia kiskoivat minut alukseen sen jälkeen kun he olivat tehneet minusta tiedottoman. Seuraava asia jonka minä muistan oli että heräsin pöydän päältä jonkinlaisen pienen aluksen sisällä. "Opas" tervehti minua ja antoi minulle jotakin juotavaa. Nyt minä uskon että se oli stimulanttia koska minä en ollut enää uninen juotuani tämän nesteen. Minut vietiin ulos aluksesta ja kun minä katsoin ympärilleni minä huomasin että minä seisoin kukkulan huipulla. Oli pimeää, mutta minä näin heikon valon lähellä luolan suuaukkoa. Me kävelimme tälle alueelle ja silloin minä näin miehen, puettuna punaiseen sotilaallis-tyyliseen verryttely-asuun (sellainen johon lentäjä pukeutuisi). Minun oppaani näytti tuntevan tämän miehen sillä hän tervehti häntä kun me tulimme lähemmäksi. Minä myös huomasin että hän kantoi automaatti-asetta. Kun me kävelimme sisään tunneliin, minä ymmärsin että me olimme menossa suoraan sisään pitkin suuren kukkulan tai vuoren kylkeä. Siellä me tapasimme toisen vartijan punaisissa ja sitten minä näin tietokoneistetun tarkastusaseman kaksi kameraa kummallakin puolella. Minun vasemmalla puolellani oli suuri kouru/rata jota pitkin pieni transiiti-ajoneuvo kuljetti sinut syvemmälle sisään. Oikealla puolellani se näytti suurelta käytävältä missä oli monia toimistoja. Me otimme tämän transiitti-vaunun ja kuljimme pitkän matkan toiselle vartioidulle alueella. Minun käskettiin astua jonkinlaiseen läpivalaisu-laitteeseen joka oli kytketty tietokone-näyttöön. Minä näin valojen välähtävän ja numeroita näytöllä ja sitten kone sylkäisi kortin jossa oli reikiä. Minä myöhemmin ymmärsin että sitä käytettiin ID-korttina. Minä kysyin oppaaltani että minne me olimme menossa ja miksi. Hän ei sanonut järin paljon koko aikana paitsi että hän oli aikeissa näyttää minulle joitakin asioita jotka minun pitäisi tietää tulevaisuutta varten. Hän kertoi että me olimme juuri astuneet "laitoksen" ylimmälle tasolle. Minä kysyin että millaisen laitoksen, eikä hän vastannut.

Tämä tarina on niin pitkä ja yksityiskohtainen ja minä toivon kirjoittavani siitä enemmän myöhemmin, joten minä kerron vain muutamia tärkeimpiä asioita joistakin asioista joita minä näin. Minut vietiin suuren hissin luokse jossa ei ollut ovia. Se vei meidät tasolle kaksi jossa oli vartijoita erivärisissä verryttelypuvuissa ja minä jouduin menemään alas suureen halliin ja minä näin monia toimistoja joissa oli tietokoneita jotka olivat seinällä. Kun me kävelimme ohi, minä huomasin että valaistus oli outo ja että minä en nähnyt sen lähdettä. Muita ihmisiä käveli ohitse eikä kukaan ilmaissut käytöksellään että olin muukalainen. Minä tunsin että minä olin valtavassa toimisto-rakennuksessa missä on monia työntekijöitä monien toimistojen kera. Sitten minä näin erittäin suuren alueen joka näytti valtaisalta tehtaalta. Siellä oli pieniä alien-tyyppisiä aluksia pysäköitynä sivuille. Joitakin korjattiin ja sitten minä näin ensimmäinen Harmaa-tyyppisen alienin. He näyttivät tekevän joitakin halpa-arvoisia töitä eivätkä he kertaakaan katsoneet ylös kun me kävelimme ohitse. Siellä oli kameroita kaikkialla.

Sitten me saavuimme toisen hissin luokse ja me menimme tasolle viisi. Silloin minä aistin äärimmäisne pelon tunteen. Minun oppaani selitti että niin kauan kuin minä olin hänen kanssaan minua ei vahingoitettaisi. Niin me jatkoimme matkaa ja minä näin vartijoita tarkastusasemalla. Tällä kerralla he eivät olleet ystävällisiä. Minä huomasin että kaksi vartijaa näytti kiistelevän jostakin ja he vilkuilivat minua. Minä halusin lähteä sieltä pois mutta tiesin että olin tullut liian pitkälle. Sillä kertaa minun käskettiin vaihtaa vaatteita. Minun käskettiin laittaa päälleni sellainen mikä näytti sairaala-virkapuvulta. Minä astuin sisään läpivalaisu-laitteen näköiseen laitteeseen ja äkkiä kuvaruutu heäsi eloon ja minä kuulin outoja säveliä ja taajuuksia jotka saivat minun korvani särkemään. Mitä minä todella ajattelin oli, että oli outoa että nämä vartijat tervehtivät opasta joka oli kanssani vaikka hän ei ollut pukeutunut minkäänlaiseen sotilaalliseen asuun. Hän oli pukeutunut tumman vihreääb verryttelyasuun mutta siinä ei ollut minkäänlaista tunnusta. Hän käski minua seuraamaan häntä alas käytävää. Kun minä ohitin tarkastuspisteen, minä havaitsin näiden kameroiden äänen kun ne seurasivat minun jokaista liikettäni. Minut vietiin alas toiseen halliin ja se oli silloin kun minä haistoin tämän hirvittävän hajun. Vastoin kuin JUdyn ja Myrnan keromuksessa, minä tiesin mitä minä haistoin tai ainakin luulin tietäväni. Se haisi formaldehydiltä. Koska minulla lääketieteellinen tausta, tunsin luultavasti helpotusta koska se oli tuttua minulle.

Me tulimme suuren huoneen luokse ja minä pysähdyin katsoakseni sisään. Minä näin näitä valtavan suuria tankkeja joihin oli ripustettu tietokoneistettuja vaakoja sekä suuri käsivarren näkäinen laite joka ulottui näihin tankkeihin. Nämä tankit olivat noin 4 jalkaa korkeita joten seisoessani siinä missä minä olin minä en kyennyt näkemään niiden sisään. Kuului suriseva ääni ja näytti siltä että jotakin sekoitettiin näissä tankeissa. Minä aloin kävellä lähemmäksi tankkeja ja silloin opas tarttui minuun ja kiskoi sisälle halliin. Hän kertoi minulle että minun ei ollut välttämätöntä nähdä mitä tankeissa oli; vaan että se tekisi asiat ainoastaan monimutkaisemmiksi. Joten me menimme alas käytävää ja sitten hän ohjasi minut suureen laboratorioon.

Olin hämmästynyt sillä koska minä olin tehnyt töitä laboratoriossa aiemminkin ja näin laitteita joita en ollut nähnyt koskaan aiemmin. Sitten minä käännyin ja minä näin pienen harmaan olennon takaapäin tekemässä jotakin laskimen kanssa. Sitten minä kuulin metallin osuvan metalliin. Minä olin kuullut tämän ainoastaan silloin kun olin valmistelemassa kirurgisia instrumentteja lääkärilleni. Sitten minun oppaani pyysi minua istuutumaan pöydälle keskelle huonetta ja sanoi olevan helpompaa jos minä suostuisin. Hän ei hymyillyt ja olin paloissani. En halunnut jäädä tähän huoneeseen tämän harmaan alienin kanssa!

Silloin kun ajattelin tätä ihminen astui sisään. Hän oli pukeutunut kuin lääkäri, valkoiseen takkiin ja pukuun kiinnitettyyn tunnukseen. Minun oppaani tervehti häntä kädestä pitäen. Aloin vapista ja minun oli kylmä. Tuntui olevan hirvittävän kylmä. Minun oppaani hymyili minulle ja kertoi että hän odottaisi ulkopuolella ja että minä olisin siellä vain muutamia minuutteja. Aloin itkeä. Minä itken kun olen peloissani. Tämä harmaa alieni katsoi minua ja jatkoi sitten työtään. Tämä lääkäri pyysi lisää avustajia ja silloin toinen harmaa alieni tuli sisään. Seuraava asia minkä minä tiesin oli että olin hyvin unelias. Minä tiesin että minua oltiin tutkimassa sisäisesti ja kun minä nostin päätäni, minä näin tämän kammottavan harmaan alienin tuijottavan minua suurilla muistilla silmillään. Sitten minä tunsin pistävää kipua. Minä huusin ja sitten ihmis-lääkäri joka seisoi minun vieressäni laittoi pyyhi jollakin minun vatsaani. Se oli kylmä. Kipu lakkasi välittömästi. En voinut uskoa että tämä tapahtuisi minulle kerta toisensa jälkeen. Minä rukoilin heitä päästämään minut menemään, mutta he vain jatkoivat työskentelemistään hyvin nopeasti. Sen jälkeen kun he olivat lopettaneet, minun käskettiin nousta ja mennä sisään tähän pieneen huoneeseen ja pukea päälleni. Kun minä tulin ulos minä näin oppaani puhuvan lääkärille huoneen nurkassa. Minä vain seisoin siinä, avuttomana. Tunsin itseni yksinäisemmäksi kuin koskaan elämässäni. Tunsin olevani koekaniini. Sen jälkeen kun me lähdimme laboratoriosta olin hiljaa. Olin vihainen hänelle siitä että hän salli tämän tapahtua minulle "uudestaan". Mutta hän sanoi sen olleen välttämätöntä. Käski minun unohtaa.

Minä näin enemmän alieneita ohittavan meidät käytävässä. Taas, oli aivankuin olisin ollut aave. Minä pyysin opastani selittämään tämän paiken minulle. Hän kertoi minulle että se oli hyvin arkaluonteinen paikka ja että hän toisi minut takaisin muutaman seuraavan vuoden sisällä. Minä kysyin uudestaan että missä minä olin ja hän kertoi että ei voisi paljastaa minulle minun oman turvallisuuteni tähden. Sitten me menimme pieneen transiitti-ajoneuvoon ja se vei meidät toiselle puolelle. Siellä minä näin kaikkein piinallisimmat asiat. Toisin kuten nämä kaksi naista (Myrna Hansen ja Judy Doraty), jotka näkivät kun nautoja silvottiin, minä näin sellaista joka näytti siltä että kaikentyyppisiä ihmisiä seisoi seinää vasten lasisissa kaapeissa. Minä menin lähemmäksi ja näytti siltä kuin ne olisivat olleet vahanukkeja. Minä en voinut ymmmärtää mitä minä näin. Minä näin myös eläimiä häkeissä. Ne olivat elossa."

Tässä kohtaa "opas" saattoi Christan hissiin ja ylös monien tasojen läpi, jonka jälkeen transiitti-ajoneuvo vei hänet odottavaan alien-alukseen josta hänet paleutettiin kotiinsa kutakuinkin kolme tuntia sen jälkeen kun hänen sieppaus-draamansa oli alkanut.

Sattumoisin, Christa väittää myös kokeneensa kontakteja ihmisen näköisiin olentoihin muista maailmoista. Eräs alien oli nimeltään "Maijan" joka on ollut tekemisissä Christan kanssa koko hänen elämänsä ajan pukeutuu aina symboliin joka kuvaa höyhenpeitteistä käärmettä, mahdollisesti muinaista Maya-jumalaa Quetzalcoatlia. Hän myös väittää olevansa Azteekki- ja Maya-rotujen esi-vanhempia, kuten myös useat "telosialaiset" jotka asuttavat siirtokuntaa Mt. Shashan alla Kaliforniassa. Christa Tilton myöntää että nämä ihmisen näköiset Pleiadialaiset ja Lyyralaiset joita hän on kohdannut vaihtelevat järkähtämättömistä non-interventionalisteista imperialistisiin ryhmäkuntiin jotka uskovat että Maa-planeetan valloittaminen on oikeutettua keinona alistaa heidän oletetut vihollisensa maan päällä tai maan alla. Tämä saattaisi viitata että näillä "Draconialaisilla", kuten monet lähteet väittävät, on maanalaisia komentokeskuksia -- josta käsin he ohjaavat monia heidän interventionistisia interstellaarisia aktiviteettejaan.

Kaiken yllä olevan lisäksi, Christa Tilton oli niin ystävällinen että hän vastasi joihinkin kysymyksiin koskien omia kokemuksiaan.

Christan esipuhe: "Olen tutkinut maanalaisia tukikohtia sekä Dulcea -- itse asiassa maanalaisia tukikohtia kaikkialla maailmassa -- vuodesta 1987 lähtien... Minulla on ollut joitakin hyviä kokemuksia ja minulla on ollut joitakin pahoja kokemuksia (koskien alieneita)."

KYSYMYS -- Oletko sinä nähnyt ketään ihmistä jota olisi pidetty vankina maan alla, kun olet ollut Dulcessa tai muissa tukikohdissa?

VASTAUS -- Ensiksikin, salli minun sanoa että NYT on enemmän todisteita jotka osoittavat että tukikohta OLI olemassa vuonna 1987 kun minut abduktoitiin (noin kahdeksan vuotta Dulce-sotien jälkeen, jolloin yhteistyö loppui kahdeksi vuodeksi), ja että se oli hajoamisprosessissa. Hallituksella on maanalaisia tukikohtia erilaisia tarkoituksia varten, ja sitten ne suljetaan, täytetään sementillä tai jollakin vastaavalla. Sinä kysyit minulta että näinkö minä ihmisiä pidettävän vankeudessa ollessani Dulcessa. Minä muistan nähneeni joitakin yksilöitä kun kävelin heidän ohitseen. Ne näyttivät siltä kuin pysäytettyjä animaatio-kuvia. Minä menin kaapin luokse jossa niitä säilytettiin. Minä laitoin käteni lasiin nähdäkseni reagoivatko ne. Eivät reagoineet. En voinut tietää silloin että olivatko ne elossa. Ne eivät liikkuneet, enkä voinut nähdä että oliko siellä mitään nestettä. Minä luulen että siellä ei olut nestettä. Mitä tulee muihin tukikohtiin, en aio kommentoida sillä minulla on tutkimukset kesken. On ollut spekulaatiota sekä erään Ilmavoimien upseerin antamaa tietoa Kirtlandin lentotukikohdasta että minä samoin kuin jotkin toiset naiset ja miehet ovat olleet, enemmän kuin todennäköisesti, abduktoitu ja viety maanalaiseen laitokseen lähelle Kirtlandin lentotukikohtaa. Se on Manzano-vuorten alueella Kirtlandista etelään missä suoritettiin ydinkokeita tuohon aikaan. [Huomautus: KIRTLAND AFB on tämä tukikohta jossa "jakaantuminen" tiedustelu-yhteisön sisällä liittyen Dulcen laitokseen ja muihin yhteistyö-projekteihin näyttää alkaneen, sellainen jossa oli aluksi mukana Luutnantti Doty, Luutnantti Edwards, tämä Wing Commander sekä muita, jakaantuminen Harmaa-vastaisiin USA:n laivaston ryhmäkuntiin CABAL/COM-12:ssa -- jota "laillinen" hallitus tuki; sekä heidän vastustajiinsa, Harmaa-myönteisiin NSA:n ryhmäkuntiin AQUARIUS/MAJI:ssa -- joita "korparaatio" -hallitus tuki. -Branton]

K -- Mainitsiko kukaan sinun alien- tai ihmis-kontakteistasi Dulce-sotia?

V -- Ei. Nämä alien-olennot joiden kanssa minä olin yhteydessä maan alla ollessani eivät puhuneet minulle. Ihmis-kontaktit puhuivat mutta ei, he eivät maininneet minkäänlaisesta sodasta jota olisi käyty siellä. Joten tuona tiettynä aikana minä en nähnyt merkkejä minkäänlaisesta valtataistelusta jota siellä olisi ollut meneillään. Minut vain vietiin sinne tiettyä tarkoitusta varten, minä luulen ja sitten kun se saatiin päätökseen minut vietiin pois ja minä en usko että mitään tietoa kuten tämä olisi annettu minulle, ei olisi ollut mitään syytä antaa sitä minulle.

K -- Millaisia reptilialaisia, jos lainkaan, sinä olet kohdannut?

V -- Minä en usko kohdanneeni reptilialaisia lainkaan. Ainoat tyypit joiden kanssa minä olen ollut tekemisissä ovat olleet pieniä harmaita alieneita, sellaisia joita minä kutsun työläisiksi. Nämä ovat olentoja joiden minä uskon olevan sieluttomia olentoja jotka tekevät töitä vakiintuneelle alien-rodulle. Heille on annettu tiettyjä halpa-arvoisia töitä, aivan kuten meille itselemme annettaisiin jos me tekisimme töitä suuressa yhtiössä. On joitakin pidempiä Harmaita alien-olentoja joita minä olen kohdannut. Vaikka niiden silmät ovat suuria ja tummia, heillä ei ole "reptilialaista" ulkomuotoa. Minä tiedän mistä sinä puhut ja ei, en ole kohdannut tuollaisia. [Huomautus: Tietysti monien muiden selontekojen perusteella, useimmat "Harmaista" ovat reptilialaisiin pohjautuvia klooneja joihin on sulautettu geenejä insectoideista ja jopa kasveista. Ulospäin nämä -- varsinkaan kloonit -- eivät normaalisti ole "reptilialaisen" näköisiä, mikä on todennäköisesti syy miksi heidän yleisesti käytetään "olemaan tekemisissä" maanpäällisten tieduetelu-virastojen kanssa. Tämä "vakiintunut" alien-rotu joiden eteen Harmaat tekevät töitä, monien lähteiden mukaan, ovat pidempiä ja enemmän "reptilialaisen" näköisiä mukaanlukien tämä "Valkoinen Draco" -- joka asuu kuudennella ja seitsemännellä tasolla jonne Christa ei muista astuneensa. -Branton]

K -- Tiedätkö sinä muita tukikohtia joista tutkijat saattavat olla tietämättömiä?

V -- Tämä on hyvä kysymys, todella, koska juuri nyt minä teen töitä kahden yksilön kanssa Englannista. Nämä ovat kaksi upeaa tutkijaa jotka ovat olleet yhteydessä Timothy Goodiin. En tiedä oletko sinä lukenut hänen materiaaliaan, Above Top Secret. Se on upea kirja. Myös Alien Liaison on toinen. Mutta kyllä, minä olen tietoinen monista, monista maanalaisista laitoksista tai tukikohdista joita käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Useimpia maanalaisia tukikohtia käytetään peittely-tarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin joissa on mukana hallitus joka tekee tietynlaisia kokeita jotka heidän mielestään on turvallisempi suorittaa maan alla. Ja sitten on tukikohtia, eräs erityisesti Tucsonista pohjoiseen, Arizonassa, jonne minut melko varmasti on viety, se toimii peitenimen "Evergreen Aviation" alla. Heillä on kaikki nämä lentokoneet siellä ja kaikkea, mutta se mitä minä löysin kymmenen vuoden tutkimusteni aikana on että se on CIA-taustainen tai CIA:n perustama laitos. Minä pääsin hyvin lähelle sitä laitosta, minä kiipesin piikkilangan yli ja hiivin sisään erään lentäjä-ystäväni kanssa ja sain joitakin hienoja valokuvia mustista helikoptereista. Nämä mustat helikopterit olivat merkitsemättömiä. Siellä oli muunkin tyyppisiä lentokoneita, ja täten me todella uskomme että on monia tukikohtia monissa osavaltioissa. Minä olen kuullut tukikohdista melkein jokaisessa osavaltiossa täällä Yhdysvalloissa. Nyt nämä kaksi henkilöä joiden kanssa minä teen tutkimusta Englannista tutkivat erityisesti maanalaisia laitoksia USA:ssa ja Englannissa. Minä arvaan että he ottivat minuun yhteyttä koska he uskoivat että oli jonkinlainen sidos tai yhteys, ja että olisi hyvä asia tehdä töitä yhdessä ja jakaa informaatiota sekä nähdä millaisia laitoksia me voimme löytää. Monissa laitoksissa he suorittavat lääketieteellisiä kokeita, jotkin ovat laboratorioita kuten Los Alamos Laboratories. He tekevät massiivisia määriä peittelyä Mustia projekteja varten, joten me puhumme laitoksista, maan alla ja maan päällä, jotka tekevät asioita joista meillä luultavasri ei ole tietoa. Me kuulemme tietysti huhuja erilaisista asioista joita on meneillään. Minä arvioisin että 90% huhuista on totta.

K -- MInun uskomukseni on että Harmaat toimivat eläimen tai saalistajan vaistojen pohjalta agendassaan lisätä valtaansa ja riistää muita kulttuureita, ja että he jatkavat toimimistaan tällä pohjalla kollektiivina kunnes heidät pysäytetään voimalla. Jotkut Harmaat, minä uskon, saatettaisiin "kesyttää" ihmisten toimesta, sekä liittää heihin emotionaalista individualisuutta JOS heidät kyetään erottamaan tästä kollektiivisestä MEHILÄISPESÄ-mielestä. Mikä on sinun näkemyksesi tähän?

V -- Minä olen kanssasi samaa mieltä suurimmaksi osaksi... Varmasti Harmaat näyttävät tekevän asioita kuten massiivinen kollektiivinen tietoisuus. Olen huomannut että he tekevät asioita yhdessä, he eivät keskustele juuri ollenkaan toistensa kanssa. He näyttävät tekevän töitä projekteina tai asioina jotka heitä ylempi taho heilla antaa, korkeammat alienit ja/tai ihmiset. Minä en todellakaan voi kertoa sinulle. Minulla on epäilykseni sen suhteen että pystyisivätkö ihmiset "kesyttämään" minkäänlaista älykkyyttä täällä maan päällä. Jos tosiaankin näyttää siltä että ihmiset tekevät töitä Harmaiden joukossa yhdessä, syynä on enemmän kuin todennäköisesti jonkinlainen hallituksen solmima sopimus. Minä uskon että nämä alienit tulivat tänne syystä, ja tietyille yksilöille hallituksessa on annettu määräykset heidän johtajiensa taholta antaa heille mahdollisuus tehdä töitä näiden alienien kanssa mahdollisesti Maailmanhallitusta ajatellen. Jollei minulle pystytä osoittamaan että ihmiset voisivat kesyttää nämä Harmaat jotka tekivät töitä minun kanssani, minun olisi hyvin vaikea uskoa tähän.

K -- Oletko sinä kohdannut natsi-tyyppisiä alieneita kuten ne joista Barney Hill, Alex Christopher, Vladimir Terziski ja muut ovat kertoneet; alien- "fasisteja" jotka ajoittuvat salaisiin natsien lentokiekko-kokeisiin ja jotka kertoman mukaan tekevät töitä Harmaiden ja Reptiloidien kanssa?

V -- Minä olen kuullut näistä natsi-alieneista. Ensimmäisen kerran minä kuulin niistä TAL LeVesquelta vuonna 1987. Ei, minä en ole koskaan joutunut kontaktiin sellaisten kanssa mitä minä kutsuisin natsi-alieneiksi, vaikka koska suurin osa minu kokemuksistani on liittynyt lääketietellisiin kokeisiin, geneettisiin kokeisiin minulla ja tyttärelläni tai paerheelläni, minun täytyy sanoa että se lemuaa samanlaiselta... Jos sinä ajattelet lääketieteellisiä kokeita joita tehtiin juutalaisilla Holokaustin aikana, tämä on se mihin minä samaistan jotkut kokeet jotka tapahtuivat minulla. Se on outoa koska minä olen osin saksalainen, minä tulen perheestä joka alunperin lähti Saksasta, joten minussa on saksalaista verta. Mutta joka tapauksessa, en ole kohdannut näitä natsi-tyyppejä, ja minä olen kuullut heistä paljon, minä olen kuullut että he ovat hyvin pahantahtoisia, en tiedä mikä heidän agendansa on... Koska minulla ei ole ollut kontakteja näihin tyyppeihin minulla ei ole syytä tehdä heitä koskevia tutkimuksia, ja sama koskee reptilialaisia, vaikkakin monet, monet ystävät ja muut tutkijat ovat olleet minuun yhteydessä kertoen tarinoitaan reptilialaisista alien-roduista.

K -- Mikä on sinun näkemyksesi KONGRESSIN tukemaan Dulcen tukikohdan valloittamiseen tulevaisuudessa, ja mikä on sinun näkemyksesi ongelmaan mikäli Harmaat eivät antaudu?

V -- Kaiken sen tutkimustyön pohjalta mitä minä olen tehnyt, sekä kaikkien niiden todisteiden pohjalta joita on kerääntynyt -- en tiedä oletko sinä edes kuullut, sinä olet saattanut kuulla huhuja, tai vaikka ne ovat olleet vain huhuja -- mutta minä uskon että tämä tukikohta on hylätty eikä MEIDÄN hallituksemme enää käytä sitä. En ole varma että mistä syystä. Minä uskon että suurelta osin sillä täytyy olla tekemistä -- jos siellä tosissankin oli sotilaallista toimintaa siellä, mistä me olemme löytäneet todisteita. Me löysimme joitakin käytettyjä armeijan ammusten kuoria paikalta missä me uskoimme yhden sisäänkäynneistä olevan. Me löysimme erilaisia antenneja joita hallitus olisi käyttänyt kommunikaatioon. Nämä ovat asioita joita on löytynyt näiltä vuoristoisilta alueilta. Jos sinä olet koskaan ollut siellä sinä tiedät mistä minä puhun. Nämä asiat kertovat minulle ja minun tutkija-tovereilleni että siellä on ollut jonkinmoista sotilaallista toimintaa menneisyydessä. Nämä alueet joista minä puhun, joista minun tutkija-toverini joka elää tällä alueella väittää joidenkin sisäänkäyntien sijainneen, on täytetty sementillä. Me uskomme että se oli CIA-taustainen organisaatio joka oli siellä... Minun Dulce-papereissani minä osoitan alueen hieman pohjoiseen Archuletan tasangolta, jonka kohdalla me emme ole kyenneet jäljittämääm tai löytämään ketään joka olisi omistanut tämän maa-alueen menneinä vuosina. Mitä meille on kerrottu niiden yksilöiden toimesta jotka asuivat tai tällä alueella tai sen lähistöllä, on että siellä on kiitorata juuri tällä tietyllä maa-kaistaleella, että siellä on suuria torneja... Minä pääsin tälle alueelle, tarpeeksi lähelle että sain otettua kuvia näistä tormeista jotka olivat tällä tontilla. Niitä OLI ENNEN 20, ja nyt niitä on vain 5. Me ihmettelimme että miksi ne oli otettu pois, ja minne ne oli viety. Joka tapauksessa, sain kuvia niistä. Nämä eivät ole vain tulipalojen tarkkailua varten, kuten jotkut ovat yrittäneet selittää. Outo asia tässä on se että sinä kävelet ylös torneilleja siellä on mustaa lasia... Sinä et näe sen lävitse. ja se on luodin kestävää. Ja mikä on outoa on sen ovi... Sinä et pääse sisään näihin torneihin. Me emme tiedä laitettiinko ne sinne vain esittelyä varten, me emme tiedä tarkkaan mitä ne ovat, mutta me uskomme että ne ovat siellä jostakin syystä. Me emme ymmärrä että mistä syystä. Pieniä Lear-koneita on nähty lentävän alueelle ja sieltä pois viime vuosina. Kukaan Dulcen kaupungissa ei tunnu tietävän kuka tämän tontin omistaa. Minun tutkija-toverini jäljitti jonkun joka omisti tämän tontin yli 20 vuotta sitten, mutta sen jälkeen se on näyttänyt joutuneen salaisiin käsiin. Tällä tontilla oli myös sellainen joka näytti pieneltä puutalolta. Sinä voit vain kävellä sinne, se on evakuoitu eikä siellä ole mitään. Tällainen laitos tai julkisivu maanalaiselle tukikohdalle olisi täydellinen, sillä tämä alue oli suljettu sellaisella minkä me kerran uskoimme olevan sähkö-aita jonka heidän mukaansa oli tarkoitus pitää karja ulkona. Me uskomme että sitä käytettiin muuhun tarkoitukseen koska kylttejä oli kaikkialla -- NO TRESPASSING, ja siellä oli kylttejä joita sinä näet lähellä Area 51:tä, ja niin meidän täytyy ihmetellä että mitä tällä tontilla oikein oli meneillään. En tiedä että oletko sinä koskaan nähnyt elokuvaa The Andromeda Strain, minä näin sen tässä lähiaikoina. Tämä maanalainen laitos johon he menivät (elokuvassa) oli perustettu eräänlaisen kulissi-maatilan suojiin, jossa he menivät farmi-rakennukseen ja menivät jonkinlaiseen työkaluvajan näköiseen rakennukseen, ja sitten äkkiä tämä hissi menee alas ja alas ja alas. Ja mitä he löysivät kun he menivät alas oli massiivinen maanalainen biologinen koelaitos. Minun täytyy uskoa että tällaisia laitoksia on kaikkialla jokaisessa osavaltiossa. Joten sitten, takaisin kysymykseen. Jos siellä oli sotilaallinen haltuunotto se on jo tapahtunut, ja tukikohta on suljettu. Taas kerran, ei ole todisteita. Jotkin intiaanit jotka asuvat Jicarilla Apache -maalla, nämä ihmiset ovat hyvin sulkeutuneita, he eivät puhu ulkopuolisille. Tämä informaatio jonka minä sain oli ainoastaan sisäpiirin lähteestä, ja minä voin ainoastaan kertoa mitä eräs Jicarilla Apassi-intiaani kertoi hyvälle ystävälleen monta vuotta sitten. Hän sanoi että hän oli menossa ylös pitkin vuoristoista aluetta, ylös pitkin Archuletan tasankoa ja takaisin kukkuloille, ja oli kävelemässä pitkin kallion reunaa. Äkkiä hän huomasi kun jonkinlaista likaa valui hänen päälleen. Hän katsoi ylös ja näki sellaista mikä kauhistutti häntä: "Minä näin harmaan olennon jolla oli suuret mustat silmät tuijottavan minua tuijottavan minua kallion kielekkeeltä, ja se näytti suurelta kiveltä joka oli kääntynyt ympäri, se pisti silmään kallion reunasta." Hän lähti juoksemaan ja juoksi henkensä edestä. Hän oli hyvin peloissaan, ja mikä outoa on se, että tämä mies on Jicarilla Apassi -heimokonsiilin korkea-arvoisten jäsenten ystävä, mutta hän ei ole kertonut kenellekään muulle paitsi minun tutkija-toverilleni. Joten tämän hän kertoo minulle -- ja tämä tapahtui vain pari vuotta sitten (tämä haastattelu tehtiin talvella 1996). Joten tämä kertoo minulle että SIELLÄ ON YHÄ HARMAITA ALIENEITA jotka miehittävät ainakin jotakin osaa tästä tukikohdasta. Mielenkiintoinen kysymys sinulle koska totisesti siellä yhä on osa tukikohtaa joka on yhä Harmaiden olentojen miehittämä, silloin siellä varmasti on ongelma joka saattaisi TARVITA Kongressin tukeman sotilaallisen haltuunoton, tai he ovat halunneet jättää sen oman onnensa nojaan sanoen: "Antakaamme Dulcen ihmisten murehtia alieneista, me emme enää halua olla tekemisissä heidän kanssaan." En todellakaan tiedä mitä tapahtui sotilaallisten tapahtumien aikana joita siellä oli, en todellakaan tiedä mitä tapahtui, Minä vain tiedän että olen melkein EHDOTTOMAN VARMA että siellä oli jonkinlainen yhteenotto! Kuka voi sanoa varmasti? Kaikki mitä minä tiedän on että monet näistä yksilöistä jotka tulivat esiin monenlaisten kertomusten kanssa, nämä eivät ole yksilöitä jotka vain kertovat tarinoita; itse asiassa, monet eivät ole edes kiinnostuneita Ufoista. Itse asiassa kun tämä aihe tuodaan esille he eivät halua puhua siitä. On hyvin vaikea päästä sisään tähän yhteisöön. Minulla on ollut paljon ongelmia saada vastauksia, mutta kiitos Jumalan, yksi minun tutkija-tovereistani, hänen isänsä asuu siellä, hän on elänyt siellä koko elämänsä. Ja tämä nuori mies tuotiin ylös sinne (Dulceen). Hän tietää mitä siellä tapahtui, hän tuntee kaikki huhut ja kertomukset, ja hän tietää mitä kaikki intiaanit ovat nähneet.

K -- Onko sinua viety muille planeetoille tai sfääreihin abduktio-matkoillasi?

V -- Ei tietääkseni. Kuitenkin, minä muistan että minut vietiin jonkinlaiseen suureen laivaan, sen on täytynyt olla emoalus. Se oli massiivinen, se oli maileja ja taas maileja pitkä. En ollut varma missä minä olin. Sain joitakin ohjeita ollessani siellä. Siellä oli "valo-olentoja". He näyttivät taivaallisilta olennoilta mutta vain ilman siipiä. Heillä oli pitkät viitat, ja minut vietiin alueelle missä heillä oli jalusta ja opettaja joka tuli ulos ja opetti ihmisiä jotka olivat siellä. Nämä olivat ihmisiä. Minä en nähnyt yhtään alienia (harmaata) siihen aikaan, joten en ollut varma missä olin.

K -- Näitkö sinä koskaan mitä "tankkien" sisällä oli?

V -- Ei, en Dulcen kokemuksen aikana. Minä aloin kävellä kohti tankkia. Se haisi pahalta. Se on haju jonka voi tunnistaa ainoastaan rikkimäiseksi. Minä muistan kun minä ensimmäisen kerran menin lääketieteelliselle kentälle; meidät kutsuttiin katsomaan ruumiinavausta, ja tällä formaldehydillä jota he käyttivät oli sairas makea haju, se on haju jota on hyvin vaikea selittää sellaiselle joka ei ole haistanut sitä aiemmin, mutta minä voin sanoa että se haisi samanlaiselta. Tämä viranomainen, armeiijan mies joka oli minun kanssani opastamassa minua, ei sallinut minun katsovan tankkiin sisälle. Minä voin vain spekuloida että siellä oli jotakin sisällä joka olisi pelästyttänyt minua, koska hän reagoi hyvin nopeasti pysäyttääkseen minut. Sinä kysyit minulta että olivatko ne jalostus- ja ruokinta-tankkeja. Minä uskon niin, sillä sen pohjalta mitä muut naiset jotka näkivät nämä tankit ovat kertoneet minulle, jotkut heistä näkivät ruumiinosia niiden sisällä. Niitä tankki-tyyppejä käytettiin pienten alien-olentojen jalostukseen ja viljelemiseen. Ainoa asia jonka minä voin kuvailla on että ne ovat kuin keinotekoisia kohtuja. Nainen kantaa lastaan kohdussaan, tuota tällaisia jalostus-tankkeja joista sinä puhut käytettiin sikiöiden kasvattamiseen jotka oli otettu pois henkilöiltä jotka he abduktoivat ja tuovat sinne. He poistavat sikiön kuten he ovat tehneet minulle MONTA kertaa, ja minö uskon että he istuttavat ne tämän tyyppiseen tankkiin, lasin näköiseen jalostus-tankkiin.

K -- Mitä sinä arvelet useimpien hybridien ajattelevan asemastaan? [Huomautus: Minä tarkoitin tämän kysymyksen tarkoittamaan humanoidi-sikiötä johon on liitetty naudan tai Harmaan DNA:ta ja joita pidetään maanalaisissa tukikohdissa tai aluksissa. Kuitenkin Christa ymmärsi tämän kysymyksen tarkoittavan TERRALAIS-SKANDINAAVISIA alien-hybridejä, kuten Christa ja hänen poikansa jotka elävät meidän maailmassamme. -Branton]

V -- Tämä on hyvä kysymys eivätkä monet ihmiset esitä sitä. Minä itse olen hybridi ja olen tuntenut että en sovi minnekään. Minä edelleen tunnen että että minä en "sovi" tähän päivään. En tiedä, tiedän että olen erilainen, enkä pyri kertomaan sitä kenellekään. Minä olen vain hyväksynyt sen ja jatkan elämääni, mutta minä voin vakuuttaa sinulle että jokainen hybridi jonka kanssa minä olen puhunut on kertonut minulle, on yrittänyt selittää minulle tyhjyyttä jota he tuntevat sisällään. He tuntevat että ikäänkuin eivät kuulu tänne maan päälle. Minä varmasti tunnen että minä en kuulu tänne.

K -- Jos ulkopuolinan maailma saa käsiinsä Dulcen teknologian ja käyttää sitä kolonisoidakseen muita maailmoja, voisiko tämä lievittää väestö-ongelmaa, taloudellisia ongelmia, ympäristö-ongelmia ja muita ongelmia joita tämä planeetta kohtaa? Toisin sanoen rikkoa aidat jotka ovat pitäneet meidät sidottuina Maahan ja sallia meidän lopulta päästä "ulos kehdosta", näin puhuakseni? Harmaat eivät halua Terralaisten saavan interstellaarista teknologiaa ja tulevan uhaksi heidän empiitisille agendoilleen, ja operoimalla lukuisten valta-kulttien kanssa maan päällä he ovat onnistuneet pitämään interplanetaarisen teknologian poissa meidän käsistämme sekä ryöstävän luonnonvarojamme rahoittaakseen yhteiset maanalaiset ja maan ulkopuoliset projektit, joista monet hyödyttävät ainoastaan heitä ja meidän kustannuksellamme. Ryöstettyään luonnonvaramme Harmaat käyttävät heidän psykologisia orjiaan Maan päällä saadakseen meidät toinen toisiamme vastaan ja sitten kääntyvät ja sanovat: "Ha, te ihmiset olette liian väkivaltaisia jotta teille voitaisiin antaa interstellaarista teknologiaa!" Vaikka on ollut jonkin verran teknologian vaihtokauppaa, näyttäisi siltä että Harmaat käyttävät sitä sotajuonena päästäkseen sisään meidän yhteiskuntaamme niin että he voivat luoda globaalin elektronisen diktatuurin ja/tai sitten se on teknologiaa jonka "Skandinaavien" Federaatio on tarjonnut jotta he voisivat auttaa meitä puolustamaan planeettaamme sekä heidän että meidän eduksemme. Mitä sinä ajattelet kaikesta tästä?

V -- Minä uskon ilman epäilystä että me olemme tehneet töitä projekteissa kolonisoida Kuu, alueita maan alla, sekä myös kolonisoida Mars... Olen jutellut tiedemiesten kanssa, olen jutellut entisten NASA:n astronauttien kanssa jotka uskovat ilman epäilystä että tämä on se mitä on meneillään. He eivät tunne että sillä on mitään tekemistä alienien kanssa; jotkut astronautit sanovat tuntevansa että tämä on teknologiaa jonka me olemme kehittäneet itse, ja että varmasti väestön määrä on ongelma jota sinun täytyy ajatella ja että ihmiset ovat tulleet kaikkiin näihin johtopäätöksiin itse. Minä olen eri mieltä, minä luulen että se oli alien-teknologiaa jota oli annettu meille, ja minä ajattelen että me toimimme sen pohjalta, ja että me olemme jo aloittaneet. Kuten biosfäärin kanssa, monet ihmiset ajattelevat että se on vain meidän ekologiamme ja kasvien ja eläinten opettelemista. Minä tiedän että tämä on vasta julkisivu. Minä tiedän paljon asioita jotka menivät maan alla siellä. Tämä on myös maanalainen laitos, se on massiivinen laitos ja se on ihmeellinen laitos. Teknologia jota siellä testattiin oli alien-teknologiaa. Kaikkea tätä tullaan käyttämään kun he aloittavat siirtokuntien perustamisen Kuuhun ja Marsiin. Nämä ovat ne kaksi "planeettaa" juuri nyt, itse asiassa Kuu ei ole niin paljon planeetta (jotkut väittävät että Kuu on Maan kaksoisplaneetta) kuin Maan satelliitti, mutta varmasti se on ponnahduslauta muille planeetoille, ja tämä on se mitä on meneillään. Minulla ei ole epäilystäkään siitä. Minä olen jutellut niin monien tiedemiesten kanssa jotka ovat tehneet töitä salaisissa tai mustissa projekteissa meidän hallituksellemme jotka ovat sanoneet että juuri tämä on se mitä me olemme tekemässä... Minä uskon me emme enää pitkään selviydy Maan päällä ilmasto muuttuu... Joten meillä täytyy olla tämä teknologia päästäksemme jonnekin muualle. Tämä on se minkä monet alienit tekivät kauan sitten. Nämä alienit joiden kanssa minä olen ollut tekemisissä, ne jotka tulivat Lyyran tähdistöstä... Heillä itse asiassa oli massiivinen räjähdys planeetallaan (jonka saivat aikaan hyökkäävät reptilialaiset joukot kuten jotkut kontakti-henkilöt ovat vihjanneet). Heidän täytyi evakuoida planeetta ja muuttaa Pleiadian tähdistöön jossa he tiesivät muiden alien-sivilisaatioiden jo asuvan. On monenlaisia Pleiadialaisia alien-tyyppejä, en voi painottaa tätä riittävästi ihmisille jotka sanovat että on vain yksi Pleiadialainen rotu (Pleiadialainen tähtijärjestelmä koostuu yli 200 tähdestä, ja näihin tähtiin kuuluu AURINKO joka kiertää Pleiadialaista keskusrykelmää, tähtiä jotka tunnetaan nimellä "seven sisters"). Jotkin minun kansastani tulivat myös meidän järjestelmäämme ja asettuivat Marsiin, mutta jotakin tapahtui tällä planeetalla joka pakotti heidät maan alle.

K -- Mikä sinusta on Harmaiden suurin heikkous?

V -- Minä voin kertoa juuri nyt että Harmaiden suurin heikkous on siinä että niillä ei ole sielua, ne ovat sieluttomia. Älä anna heidän väittää mitään muuta. Joidenkin heistä tiedetään yrittäneen syöttää vääriä uskonnollisia filosofioita ihmisille joita he ovat siepanneet, ja asia on että sinun täytyy ymmärtää on että näillä alieneilla on oma agendansa, ja että se ei ole sellainen jonka minä uskon olevan positiivinen. Joten minä olen joutunut olemaan tekemisissä heidän kanssaan suurimman osan elämääni. He ovat sieluttomia, ja kun minun uskonnolliset uskomukseni tai taustani tulee esiin, EN PELKÄÄ SANOA ETTÄ OLEN KRISTITTY, MINÄ USKON JUMALAAN, MINÄ USKON YHTEEN YLIMPÄÄN OLENTOON, JUMALAAN JOKA LOI KAIKEN, KAIKENLAISET ALIENIT, KAIKKI ERILAISET TÄHTIJÄRJESTELMÄT jotka ihmiset ovat kolonisoineet kaikkialla universumissa, olennot, eläimet, asiat joista meillä luultavasti ei ole aavistustakaan. Varmasti minun täytyy uskoa että Harmaat ovat, ainoa tapa jolla minä voin kuvailla sitä on että he ovat tyhjiä, tyhjiä astioita... Heillä ei ole mitään muuta kuin ylivoimainen teknologia-tyyppinen aivo-aparaatti heidän kallonsa alueella. Muuten heillä ei ole mitään käyttöä. Heitä käytetään levittämään erilaisia teknologioita sekä antamaan meille informaatiota, mutta mitä tulee luottamukseen, minä en luota heihin.

K -- Mikä on mielestäsi ihmisten suurin vahvuus?

V -- Tuota, meidän suurin vahvuutemme on meidän uskomme Jumalaan... Meidän suurin vahvuutemme on tämä kyky... Ja meidän ainoa yhteytemme jokaiseen rotuun on meidän yhteytemme tämän yhteen ylimpään olentoon, Jumalaan. Nyt minä uskon että Jumala näki jossain historian vaiheessa että on tarvetta tuoda joku ohjaamaan meitä myönteiseen elämäntapaan. Minä uskon että Jeesus syntyi esimerkkinä tavasta jolla Jumala haluaisi meidän elää elämäämme... JOS ME USKOMME JEESUKSEEN KRISTUKSEEN JUMALAN POIKANA, YHTENÄ JA AINOANA JUMALANA, SILLOIN MEIDÄN TÄYTYY USKOA ETTÄ TÄMÄ KAIKKI ON TOTTA. MINÄ USKON ETTÄ HÄN, JEESUS, TULEE TAKAISIN... Minä uskon enkeleihin, minä kerään enkeleiden kuvia. Minun paras ystäväni lähettää minulle enkeli-kortteja kaiken aikaa, ja minä lähetän hänelle takaisin enkeleitä joka muodossa; enkeli-jalokiviä, enkeli-veistoksia, kaikkea koska minä totisesti uskon että enkelit kävelevät meidän keskellämme. Usko minua, minä olen nähnyt heitä, olen ollut tekemisissä heidän kanssaan (esimerkiksi hänen kokemuksensa "emo-aluksesta" -- kuitenkin, tässä tapauksessa meidän täytyy kysyä että olivatko ne Jumalan enkeleitä vai kapinallisia enkeleitä jotka tekevät yhteistyötä Harmaiden ja Reptiloidien kanssa). Minä voin sanoa että nämä enkelit ovat ilmestyneet tyhjästä ja pelastaneet minun henkeni, joten minun täytyy vain uskoa että nämä ovat Jumalan olentoja (palvelijoita)... Ne ovat ihmeellisiä.

[Huomautus: En haluaisi suistaa teitä pois tästä ilmapiiristä. Kuitenkin, minä tunnen pakottavaa tarvetta sanoa että ei pitäisi luottaa mihinkään olentoon joka sanoo olevansa "enkeli". Esimerkiksi, langenneet tai kapinalliset enkelit voivat vakuuttaa vilpittömästi että he ovat "enkeleitä" ja he olisivat aivan oikeassa -- kuitenkaan, he eivät kerro sinulla mitä "luokkaa" enkeleitä he ovat, tai millä puolella taivaallista konfliktia he palvelevat, sillä on sekä pystyssä seisovia enkeleitä että langenneita enkeleitä. Onneksi maailmankaikkeudessa on pystyssä seisovia enkeleitä kaksi kertaa enemmän kuin langenneita enkeleitä , vaikkakin langenneet enkelit näyttävät olevan erityisen kiinnostuneita Maa-planeetasta siinä että tämä planeetta näyttää olevan se jonka he ovat valinneet "viimeiseksi tukikohdakseen" tai "komentokeskukseksi" -- liitossa serpentiini-rodun kanssa johon he inkarnoituvat -- heidän muinaisessa konfliktissaan Mikaelin ja hänen legiooniensa kanssa jotka ovat Jumalan enkeleitä. Ilmestyskirjan luku 12 on paljastava tämän suhteen, sillä se näyttää yleisesti kertovan sodasta taivaassa Jumalan enkelien tukemien humanoidien ja langenneiden enkelien tukemien reptiloidien välillä, kuten myös tämä profetia että reptilialaisten tukikohdat tähtien joukossa hajotetaan kun nämä draconialaiset voimat peräytyvät Maapallolle tehden siitä viimeisen linnakkeensa, ja näin tekemällä he onteloisesta valtakunnastaan käsin tukevat globaalia diktatuuria epätoivoisessa yrityksessään saada ihmis-liittolaiset tekemään vielä viimeisen rynnäkön taivaallisia valtoja vastaan. Asia joka tulisi muistaa on, että pitäisi olla varovainen, sillä kapinallisilla enkeleillä on kyky näyttäytyä "valon enkeleinä" niille jotka he haluavat eksyttää. Joten tutki heidän viestiään sillä sinun sielusi riippuu siitä, jos sinä satut kohtamaan tällaisia olentoja. Mitä Draconialaisiin itseensä tulee, kaikessa rehellisyydessä, "individuaalit" reptiloidit eivät ole ylimpiä "vihollisia", tämä vihollinen LUCIFERIALAINEN KOLLEKTIIVI jonka alaisuudessa he palvelevat, ja samaa voidaan sanoa Uudesta maailmanjärjestyksestä josta Ilmestyskirja kertoo -- nämä jotka systeemi on orjuuttanut joko heidän omasta tahdostaan tai petoksella eivät ole ylin vihollinen; ylin vihollinen on tämä Luciferialainen SYSTEEMI. Asia jota ei ole usein pohdittu on tämä reptilialainen perspektiivi koskien fyysistä ja hengellistä eloonjäämistä. Eräs ongelmista on että reptilialaiset ovat tarpeeksi älykkäitä ja tuntevia -- osaksi Luciferialaisten ansiosta jotka auttoivat tuhoamaan ihmisten ja eläinten kuolemattoman statuksen -- ymmärtääkseen että kun he kuolevat fyysisesti he kuolevat myös hengellisesti, seurauksena tosiasiasta että heillä ei ole sisäistä "sielua". Nämä reptilialaiset täysin ymmärtävät tämän, ja se kauhistuttaa heitä. Eräs syy miksi "hybridejä" luodaan ei ole ainoastaan kehittää tiettyjä fyysisiä ominaisuuksia heidän rotuunsa, vaan mikä kaikkein tärkeintä, antaa heille "sielu" niin että he voisivat jäädä eloon kuolemankin jälkeen, toivottavasti ikuisessa autuudessa mieluummin kuin kidutuksessa. Meidän ei pitäisi sanoa, että koska olennolla on reptilialaiset "geenit", hän on sen seurauksena "paha". Pahuus ei ole geneettistä, vaan oma valinta. Sen tosiasian tähden että monet reptilialaiset ovat enemmänkin "soluja" Luciferialaisessa kollektiivisessa "MEHILÄISPESÄSSÄ", se ei ole individuaalisten reptilialaisten vika (jos on olemassa sellaista asiaa kuin "individuaalinen" reptilialainen) niinkuin se on itsensä "MEHILÄISPESÄN" vika. Tämän MEHILÄISPESÄN täytyy olla meidän hyökkäystemme kohde, ja erityisesti mikä tahansa voimakeskus joka opastaa tätä Mehiläispesää. Maanpäällisten ja maan ulkopuolisten humanoidien pitäisi pyrkiä Mehiläispesää vastaan ja rikkoa individuaalisten reptilialaisten "solut" vapaaksi kahleista. Sitten kun he ovat vapaita ja heidän sallitaan kehittää emotionaalinen yksilöllisyys, heille pitäisi antaa mahdollisuus alistua ehdoitta Andro-Pleiadialaisen ihmisten yhteiskunnan alle, erityisesti niiden jotka ovat onnistuneet kesyttämään "eläimen" luonteensa. Koska reptiloideilla -- ja kollektiivilta itseltään jolta puuttuu sielu -- ei ole kykyä "KESYTTÄÄ" omia saalistajan vaistojaan, humanoidien täytyy tehdä tämä heidän puolestaan (Genesis 1:28; 3:1,14-15). Ne reptilialaiset jotka eivät suostu alistumaan uudelleen ohjelmoitavaksi ja kieltäytyvät ALISTUMASTA tälle prosessille, pitäisi kukistaa VOIMALLAA, tai muuten ihmisrodut kaikkialla galaksissa tai jopa universumissa joutuvat elämään ikuisen kaaoksen vankeina -- ikuisesti piinattuina ja kidutettuina rotujen toimesta joita ohjaavat AINOASTAAN saalistajan vaistot; ainoastaan sen takia että ihmiskunta ei ole onnistunut ottamaan vastuuta Jumalan määräämästä tehtävästä olla luomakunnan vartijoita. Ensiksi kuitenkin meidän täytyy hyväksyä että tämä Jumalallinen JÄRJESTYS määrättiin alunperin universumia varten, alkaen Kaikkivaltiaasta Luojasta ja jatkuen lukuisten taivaallisten hierarkioiden läpi, ihmiskunnan läpi, ja sitten reptilialaisten rotujen läpi jolla alunperin oli asema jossakin ihmiskunnan ja petojen välimaastossa, ja ulottuen alempiin eläinten valtakuntiin ja lopulta itseensä luonnon valtakuntaan. Tämä on originaali Jumalan määräämä hierarkia jonka kautta jumalallinen elämä Lähteestä pulppuaa korkeammilta tasoilta alemmille tasoille. Jos tämä hierarkia rikotaan kuten se rikkoutui langenneiden enkelien VÄLIINTULON seurauksena, silloin YHTEISÖLLISYYS ja JATKUVUUS tuhoutuvat ja KAAOS hallitsee. Joten jos joku saa sen näkemyksen että tämä kirja kehoittaa hyökkäämään reptilialaisia vastaan vain siksi että he ovat reptilialaisia, sitten hän ei ole ymmärtänyt syvempää viestiä. Minä en kehoita kaikkien draconialaisten lajien täydelliseen hävittämiseen, minä vain ehdotan että heidän täytyy saada itse valita -- haluavatko alistua Jumalan määräämään järjestykseen vapaaehtoisesti vai pakolla. -Branton]

------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: Minä kirjoitin aiemmin että "skandinaavi-olennot" tai "hyväntahtoiset" eivät ole kristittyjä. Uskoin että heidän uskonnollinen filosofiansa osoittautuisi samanlaiseksi kuin mitä George Adamskille tyrkytettiin hänen ollssaan avaruusaluksessa (voi olla niinkin että Adamski oli huiputtaja). Olin nähtävästi väärässä, ja annoin väärän todistuksen! Olen pahoillani. Ainakin Christa Tilton ("skandinaavin" ja ihmisen risteymä) vaikuttaa aidolta kristityltä. Tosin enkeleiden kerääminen on sukua New Age -hörhöilylle, mutta se on aika suosittua Yhdysvalloissa ja Suomessa. Suomessa seurakunnat jopa järjestävät kursseja joilla tehdään oma "suojelusenkeli". Siihen verrattuna enkeli-materiaalin kerääminen on aika viatonta. Joku voi tietenkin kysyä, että eikö nekin rahat voisi laittaa lähetystyöhön...
------------------------------

Seuraavassa on kertomus joka on hyvin samantapainen kuin Christa Tiltonin tapaus, raportoijana Val Valerian.

"Seuraavassa on sellainen jonka minä uskon olevan hyvin todellinen kokemus, jonka minä uskon olevan sidoksissa Christa Tiltonin kokemuksiin. Kolme minun ystävääni ja minä vietiin sellaiseen paikkaan minkä minä uskon olleen maanalainen hallituksen laitos tai UFO-tukikohta. Minä sanon 'ystävät' sillä tämä on se kuinka minä näen heidät, vaikka minä en ollut tavannut heitä silloin. Minä muistan tunteneeni aivankuin olisin ollut huumattu, ikäänkuin kaikki olisi liikkunut kuten hidastetussa filmissä. Meidät oli sidottu kuljetushihnaan ranteistamme ja nilkoistamme. Tämä kuljetin aktivoitui ja se alkoi liikkua, ja meidän ruummiimme kulkivat kirkkaiden valojen läpi, kenties laser-skannaus laitteita -- jotka olivat joko sinisiä tai vihreitä joita robotit hoitivat. Heidän värinsä korreloi sen kanssa minkä värisen valon edessä ne seisoivat. Nämä robotit olivat ihmisen muotoisia mutta niillä ei ollut ihmisen luonteenpiirteitä. Ensimmäisen huoneen seinää vasten oli tynnyreitä joissa oli jotakin ainetta jolla oli epämiellyttävä haju. Nämä tynnyrit oli pinottu toistensa päälle."

"Äkkiä me olimme erilaisella kuljetushihnalla tai ensimmäisen hihnan päässä. Kun hihna kulki pyöreän konsolin päällä se pysähtyi. Siellä oli kaksi miestä -- ihmisen muotoinen ja ihmisen piirteet omaava -- istumasa konsolin ääressä. Toinen avusti toista. Yksi heistä poimi sellaisen joka näytti partahöylältä ja ajoi puhtaaksi alueen selkäpuoleltani vatsan alapuolelta. Minä muistan että tämä kohta vuosi verta huomattavasti. He tekivät saman minun ystävilleni. minä muistan ajatelleni yhä uudestaan: 'Mitä minulle on tapahtumassa?' Hän vastasi: 'Sinulle on juuri asennettu Govermnent control extension number.' Minä muistan ottaneeni peilin ja katsoneeni sen avulla alueelle joka vuosi verta. LUku '04' oli siellä. Hyvin järkyttyneeseen tapaan minä käännyin univormussa olevan naisen puoleen ja protestoin: 'Sinä et voi tehdä tätä minulle!' Sattumoisin, kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla tässä laitoksessa oli univormu. Sitten minä juoksen takaisin konsolin luokse jonka ääressä minut oli vapautettu. Minun ystävät oli myös vapautettu. Minä nopeasti kerroin mitä minä olin saanut selville että oli tapahtunut minulle. KUn minä puhuin, nämä kaksi miestä konsolin luona olivat kokoamassa materiaalia kiirehtien, mikä näytti pakoyritykseltä. Erityisesti minä muistan tämän miehen joka oli istuttanut numeron minuun, ja jolla oli tietokoneelta tulostettu lista. Hän suojeli tätä listaa hengellään, kun minun ystäväni ja minä juoksimme hänen ja tämän toisen miehen perään. He pakenivat kaksoisovien läpi (oliko huumeen vaikutus odottamatta hälvenemässä)? Minä rehellisesti uskon että Christa Tilton oli myös tässä laitoksessa siihen aikaan -- vaikka en usko että tämä oli meidän ensimmäinen kohtaamisemme."

"Minä en koskaan unohda ensimmäistä kertaa kun minä puhuin Christan kanssa puhelimessa. Se oli 20.9.1987. Minä aivan kuin kuulin vanhan ystävän äänen, aivan kuin olisin tuntenut hänet koko elämäni ajan. Hän myöhemmin lähetti minulle kuvan itsestään mikä vain vahvisti minun tuntemustani. Kun minä näin tämän kuvan minä välähdyksenomaisesti muistin nähneeni hänet aluksessa! Se oli hyvin emotionaalinen hetki minulle, nähdä hänet uudestaan. Siitä hetkestä lähtien kaunis ja kestävä vastikeettoman rakkauden kestävä ystävyys on kehittynyt. Hän on todella kukka elämäni puutarhassa sekä TODELLINEN ystävä. Kuten Christaa, minua ovat piinanneet voimakkaat, toistuvat unet tapaamisista ja kommunikaatiosta sellaisten kanssa jotka näyttävät olevan ei-ihmisen näköisiä, toisista maailmoista peräisin olevia olentoja. Olen myös jatkuvasti turhautunut kyvyttömyydestäni saada selville totuus kokemuksistani, vaikka Christa on ollut valtava apu etsiessäni totuutta -- osoittaen etä kun ihmiset tekevät töitä yhdessä yhteisen päämäärän eteen, voidaan saada paljon aikaan."

"Vaikka Christa ja minä emme ole yksin, minä uskon että on tuhansia meidän kaltaisiamme, jotka kentis pelkäävät etsiä apua ja parempaa ymmärtämystä koskien heidän kokemuksiaan, sillä on pelko joutua naurunalaiseksi. On totta että joskus elämä voi olla hyvin julma koska on välinpitämättömyyttä tai tiedon puutetta tätä laajaa eksoottista aihetta kohtaan. Sitten kenties jotkut, strutsin tapaan, upottavat päänsä hiekkaan koska he pelkäävät kyseenalaistaa omaa kohtaloaan."

LISÄÄ TIETOA CHRISTA TILTONIN KOKEMUKSISTA JA HÄNEN JATKUVASTA TUTKIMUKSESTAAN KOSKIEN DULCEN LAITOSTA:

Christa Tilton on koonnut satoja sivuja informaatiota, dokumentteja, piirroksia ja valokuvia koskien PAUL BENNEWITZIÄ ja DULCEN TUKIKOHTAA. Hänen tutkimuksensa ovatsyvällisiä jab jatkuvia, joten jos sinä haluat tietää enemmän hänestä ja hänen tuoreimmista tutkimuksistaan koskien Dulcea ja muita maanalaisia tukikohtia, lähetä POSTIMERKILLÄ VARUSTETTU KIRJEKUORI osoitteeseen:

INTEL-ADVOCATES,
c/o Christa Tilton,
2163 South 78th East Avenue
Tulsa, Oklahoma 74129-2421


Takaisin