The Dulce Book

Luku 19 -- Dulcen luolat ja Pueblojen mytologia

Artikkelissaan Alien Indavers, tutkija "TAL" LeVesque paljastaa seuraavan informaation koskien muinaista "Evadamis-Draconialaista" konfliktia joka on, tuhansien vuosien ajan raivonnut planeetallamme, planeettamme tuolla puolen ja planeettamme sisäpuolella.

"Tämä 'DRACONIALAINEN' ryhmä on Konfederaatio. He ovat reptilialaisia humanoideja joilla on alaryhmiä, kuten 'serpentiini-rotu' siriukselta. He perustivat tukikohtia Venuksen ja Maan sisälle..." [Huomautus: Siriuksella on ennenkaikkea humanoideja; mutta sieltä tulee myös raportteja reptiloidi-, amphiboiodi- ja insectoidi-aktiviteetista. Koskien tätä Siriuksen järjestelmä on paljolti kuten Aurinkokuntamme. Jotkin näistä ryhmistä ilmeisesti tekevät yhteistyötä toistensa kanssa, kun taas toiset ovat konfliktissa toistensa kanssa. -Branton]

"MUINAINEN KONFLIKTI -- Intiaaneilla USA:n lounaisosassa on legendoja pitkistä, suorahiuksisista olennoista. Heillä on myös legendoja 'pikkuväestä'. Molemmilla sanotaan olleet 'taivas-aluksia' tai 'lautasia'. Amerikan intiaanit puhuvat maanalaisista roduista tai ihmisistä jotka elävät 'ylhäällä' taivaissa. Navajo-legendat kertovat että he kerran asuivat maan alla, yhdessä Coyoterosien ja Valkoisten ihmisten kanssa, vuoren alla lähellä Silvertonia, Coloradossa. Mt. Hesperus, joka tarkoittaa Venusta, on heille pyhä. Tultuaan maan pinnalle he menivät etelään ja asuttivat kanjonit Dinetahin alueella, lähellä Navaho Damia, Aztecin ja Dulcen välillä." [Huomautus: Voisivatko Pueblo-intiaanien esi-isät olla niitä jotka alunperin louhivat Dulcen tukikohdan alimmat tunnelit jotka ilmeisesti ovat olleet olemassa vuosisatoja tai vuosituhansia? Jos näin, miksi he vaihtoivat alhaisen teknologian kulttuuriin sitten kun he pääsivät maan pinnalle? Voisiko olla niin että heidän rotinsa tieteelliset ryhmäkunnat joko loivat yhteyden "harmaisiin" ja/tai lähtivät pois planeetalta, jättäen muut oman onnensa nojaan? Hopien legendat sanovat että heidän esi-isänsä joutuivat nousemaan maan pinnalle heidän oman ryhmäkuntansa ajamina jotka alkoivat harjoittaa velhoutta. Apassi-legendat, Robert Morningskyn mukaan, kertovat että "Kaksi sydäntä" tai "Liskojen lapset" ajoivat Pueblot maan pinnalle sen jälkeen kun nämä olivat hyökänneet heidän maanalaiseen valtakuntaansa. Voisivatko MOLEMMAT skenaariot olla totta? Toisin sanoen, olisiko yksi tieteellinen ryhmäkunta päättänyt olla tekemättä yhteistyötä reptilialaisten kanssa, samalla kun toinen olisi vaihtanut luolat tähtilaivoihin, ja jäätyään yksin muuttanut maan pinnalle tai muualle näiden vanhojen ja massiivisten maanalaisten järjestelmien kautta? -Branton]

"Sitten he perustivat puolustus-tukikohtia ja levittäytyivät etelään kohti Mt. Tayloria ja länteen Arizonaan. Rakennettuna korkealle ylätasangon huipulle oli linnoituksia ja torneja joissa oli kolme kerrosta tai enemmän."

"Pajaritan Pueblo-intiaaneilla on legenda joka sanoo että he nousivat Inner Earthista (ontto maapallo) lähellä Great Sand Dunesia (kansallinen monumentti) Coloradossa. Sitten he matkustivat alas Rio Grandea. Tätä aluetta, joka tunnetaan nyt nimellä Los Alamos, pidettiin pahana. 'Pikkuväen' maanalaisena kotipaikkana, josta tulisi kirous nimeltään 'Kuoleman kurpitsa' -- ja niin se tulikin ydinpommin muodossa. 'Harmaat' ('pikkuväki') ovat nimeltään 'Deros'."

"Uuden Meksikon asukkaiden myytin mukaan, Montezuma syntyi lähellä Taosia, ja luolissa asuneet ihmiset kouluttivat hänet Pueblo Peakin alla." [Huomautus: Lähellä Blue Lakea, Ufojen on nähty laskeutuvan veden alle ja nousevan veden alta. -Branton]

"Meksikon azteekit, joiden jotkut ajattelevat tulleen täältä, uskoivat että Aurinkojumala tarvitsee verta ja uhrasivat ihmisiä hänen ravitsemisekseen. He surmasivat yli 20.000 ihmistä joka vuosi."

"Lähellä Taosia, luolassa Lucero Riverin alla, ei kaukana Frijolesin kanjonista, on paikka jossa ihmisiä on uhrattu -- jotkut sanovat että heitä uhrataan VIELÄKIN." [Huomautus: Eräs lähde Baltimoresta, Marylandista, kertoo etä eräs mies kohtasi reptiloidi-olennon ollessaan viettämässä iltaa luolassa lähellä joitakin "lähteitä" San Crystobelista pohjoiseen, ei kaukana Taosista, New Mexico. -Branton]

"Taosin salaseurojen jäseniä on löydetty surmattuina, kuten Arthur Mandy, joka kertoi salaisesta Aztlandin kuumasta lähteestä, noin 11 mailia luoteeseen Taosista."

"Kulttilaiset kunnioittavat Mayalais-Azteekkilaista Kuoleman jumalaa, Camazotzia, joka otti SIIVELLISEN OLENNON muodon joka irroittaa niiden seuraajien pään jotka eivät miellytä häntä. Tutkija vihjaa että ylipapeilla oli kontakteja SIIVELLISIIN REPTOIDEIHIN (joiden tiedettiin syövän ihmisiä) sekä olentoihin jotka himoitsivat luonnonvaroja, mahdollisesti kultaa, psyko-aktiivisia kasveja, jne."

"Kaikkialla Pueblojen mailla, voidaan nähdä ruukuissa ja kalliopiirroksissa koristeita jotka kuvaavat sulkapeitteistä tai sarvellista käärmettä (The Plumed Serpent, Quetzalcoatl)..."

"Pecosista, Montezuman sanotaan johdattaneen seuraajansa etelään ja perustaneen Tenochtitlanin (Mexico City)."

"MIELEN MANIPULOIJAT -- Muinaiset sivilisaatiot ovat olleet yhteydessä joihinkin Maapallon asukkaisiin sekä harjoittaneet lukuisia ajatuksen kontrolloinnin muotoja niihin joita he ovat kohdanneet. Herb Schirmerille, Betty ja Barmey Hillille, ja muille oli annettu jälkihypnoottista suggestiota jotta saataisiin heidät unohtamaan nämä kontaktit. Ainoastaan vahvan luonteen ja hypnoottisen regression ansiosta he hykenivät puhumaan kokemuksistaan."

"Alienit käyttävät meitä päästäkseen sisään meidän mieleemme suoraan. MEIDÄN EI PITÄISI KUNNIOITTAA MITÄÄN RYHMÄÄ JOKA KÄYTTÄÄ MENETELMÄÄ JOLLA HÄIRITÄÄN MEIDÄN AIVOJEMME NORMAALEJA SÄHKÖISIÄ KAAVOJA. He käyttävät laitteita jotka tuottavat yhdistelmän erilaisia välkkyviä valoja, ääniä, ELF & EM -kenttiä."

"On myös salakavalaa laittaa 'implantteja' (aivo-lähettimiä) ihmisiin. Vielä pahempaa on tappaa heitä heidän verensä ja muiden ravinto-aineidensa takia."

"Nämä 'Harmaat' ovat palkkasotureita. He ovat tekemisissä ihmisten 'salaseurojen' kanssa sekä fasistisen armeija/hallitus -kompleksin kanssa. Toisiinsa kytköksissä oleva 'VERKKO' manipuloi maanpäällisiä kulttuureita... Näiden 7-8 tuumaa pitkien Reptoidien/Draconialaisten on nähty antavan ohjeita 'Harmaille'. Nämä 'Reptoidit' saavat ohjeensa Eliitti- SIIVELLISELTÄ DRACOLTA." [Huomautus: Tämä varsinainen komentoketju näyttää saavan alkunsa kapinallisilta enkeleiltä tai "poltergeisteilta" jotka hyödyntävät bio-synteettisesti rakennettua fyysistä 'muotoaan' operoidakseen fyysisessä ulottuvuudessa -- näitä "ruumiita" on löydetty pudonneista lautasista ja ne näyttävät koostuvan "sienimäisestä" substanssista läpikotaisin; jota seuraavat parafyysiset "Mantis-Insectoidi" -tyyppiset olennot sekä "siivelliset" ja "valkoiset" Dracot joihin John Keel viittaa kirjassaan The Mothman Prophecies -- vaikka ei ole selvää että ketkä näistä kolmesta ovat kaikkein ylimpänä; ja sitten on saatanallinen "pappisluokka" ihmisen kokoisia reptiloideja joiden on nähty pitävän yllään tummia hupullisia viittoja ja jotka näyttävän olevan välimuoto pitkien Reptiloidien ja pienempien Harmaiden välillä; rotu "sammakko-kasvoisia" amphiboidi-liskoja jotka ovat noin 4 jalkaa pitkiä; lukuisia tyyppejä "harmaita" -- siniharmaat, ruskeaharmaat, valkoharmaat, vihreäharmaat, jne. samoin kuin "geneettisesti räätölöityjä" hybridi-reptiloidej aja Harmaita joilla on insectoidien tai muiden geneettisiä luonteenpiirteitä; joita seuraavat non-hominoidiset reptilialaiset kuten meri-saurialaiset, jättimäiset subterralaiset "serpentiinit", nämä niin kutsutut "lohikäärme-madot", jne. joita on kohdattu syvemmissä luolajärjestelmissä ja meressä ja jotka "näyttävät" olevan pikemminkin "psyykkisen energian" kanavia. Kaikki nämä lukuisat alien-haarat muodostavat kollektiivisesti selalisen mitä kutsutaan nimellä "serpentiini-rodut". -Branton]

"SIIVELLINEN KÄÄRME -- Nämä Reptilialaiset/Amphibialaiset humanoidit ovat olleet tekemisissä Maapallon kanssa AIKAKAUSIA. Monet kontaktihenkilöt ja abduktoidut toistuvasti kertovat arvomerkistä johon on kuvattuna Lentävä käärme."

"EL-JÄTTILÄISET -- Orionilaisella (Betelgeusilaisella) ryhmällä on tukikohtia Marsin sisällä. Heidät tunnetaan myös nimellä 'The Titans', 'The Brothers', jne." [Huomautus: Tämä "Mars-Orion" viite on ainoa lähde mikä meillä on, joka varsinaisesti väittää tunnustavansa "EL" -ihmisten -- Titaanien, Anakimin tai Nephelin -- maan ulkopuolisen kolonian. Jotkut kontaktihenkilöt viittaavat Orionin Betelgeuse-tähteen viitatessaan "jättiläisiin". Jotkut väittävät että he aiemmin tulivat tai "palasivat" Rigeliltä ja Betelgeusesta, ilmeisesti sen jälkeen kun heidät ajettiin pois näiltä tähdiltä sen jälkeen kun Draconialaiset hyökkäsivät Orioniin. Vaikka me olemme saaneet vain vähän vahvistavaa informaatiota tämän ihmisrodun haaran "extraterrestriaalisesta" aktiviteetista, on ollut selontekoja mahdollisesta kanssakäymisestä Orionin tähdistön kanssa. Mitä tulee mahdolliseen subterralaiseen läsnäoloon, eräs lähde väittää että useita vuosia sitten, eräs mies eräässä valtavassa valtavassa luolassa asensi kaapelia, mikä oli rikkoutunut öljynporausten seurauksena Teksasissa. Tämä mies väittää tavanneensa näissä luolissa, 11-12 jalkaa pitkiä ihmisiä -- Anakim-Nepheli? -- jotka väittivät että Luoja ja taivaalliset voivat olivat määränneet heidän sivilisaationsa pysymään luolissa ja pysymään erossa maan pinnalla pysyvistä roduista jotka muuten saattaisivat palvoa heitä jumalina heidän suuren kokonsa takia. Tälle miehelle kuitenkin kerrottiin että nämä olosuhteet kestäisivät ainoastaan Tuomio-Puhdistus -päivään, jolloin "jättiläisten" sallittaisiin taas palata maan pinnalle. Tämä ei tarkoita etteivätkö "EL" -rodut voisi olla kanssakäymisissä muiden interstellaaristen federaatioiden kanssa jotka eivät niin helposti alkaisi palvoa heitä. Useita vuosia sitten eräs nainen nimeltään Margaret Rogers väitti vierailleensa "Nephelien" maanalaisessa sivilisaatiossa syvällä Meksikon alla. He sanoivat että heidän Jumalansa on "Tamil" joka voidaan myös kääntää Telosialaisten "Bonnie":ksi tai "Sharula":ksi, jotka raporttien mukaan ovat kanssakäymisissä "jättiläisten" kanssa. He myös kertoivat Nti. Rogersille että eräänä päivänä ihminen rakentaisi tähtienvälisen avaruusaluksen ja olisi niin ylimielinen että lähestyisi Luojan valtaistuinta ja hyökkäisivät Hänen valtakuntaansa, ja täten vuodattaisivat Hänen vihansa koko planeetan ylle. Olisiko hän voinut viitata "Ikuisuuden porttiin" (=Eternity Gate) Orion Nebulassa joka sijaitsee kaukana Orionin tähtirykelmän tuolla puolen, tai tähän "Uuden Jerusalemin" komentokeskukseen, todelliseen VALON KAUPUNKIIN, jonka hallituksen astrofyysikot ovat raporttien mukaan nähneet nousevan Orion Nebulan pyörteestä ja on nyt suoralla kurssilla Maata kohti -- jonka on määrä saapua KOLMANNEN VUOSITUHANNEN LOPULLA A.D? Toinen lähde on väittänyt että monta vuosisataa sitten nämä ihmis- "jättiläiset" jättivät heidän maanalaiset kaupunkinsa ja aloittivat suuren tutkimusretkensä tähtiin, vain palatakseen takaisin myöhempinä vuosisatoina interstellaariselta muuttomatkaltaan tai tutkimusmatkaltaan. Palattuaan takaisin he perustivat uudelleen muinaiset ja laajat luolakaupunkinsa Alaskaan ja muualle -- joista jotkut ovat joutuneet degeneroituneiden maan sisältä tulleiden "ihmis-eläinten" valtaan heidän oltuaan poissa, jotka olivat osin vihamielisiä maanpinnan alkuasukkaita kohtaan. Muinaiset muistiinpanot kertovat että Anakilaiset, Nepheliläiset tai Titaanit aikoinaan asuttivat Lähi-itää sekä myös muinaista Gobin aluetta, mutta elävät nyt suurissa luolamaisissa järjestelmissä Alaskassa, Oregonissa, pohjois-Kaliforniassa, Utahissa, Teksasissa, Meksikossa, joillakin Tyynenmeren saarilla, sekä myös muissa osissa läntistä Pohjois- ja Keski-Amerikkaa. Eräs ystäväni kertoi minulle hyvin elävästä abduktio-tyyppisestä "unesta" jossa minä tulin hänen uneensa ja vein hänet kielekkeelle Kalliovuorilla, saaden jotenkin kielekkeen avautumaan oven lailla kiven liikkuessa sisään ja alas, sekä vieneen hänet tiilistä tunnelia pitkin metallisille oville jossa oli jonkinlainen näppäinkoodin vaativa lukko. Hän väitti että tässä "muuttuneessa tilassa" tai "muuttuneessa persoonallisuudessa" minä käytin VASENTA KÄTTÄNI näppäilläkseni koodin jokaavasi nämä metalliset ovet ja me astuimme sisään. Normaalisti minun "tietoisessa" elämässäni -- joka ei muista tällaista tapahtumaa lukuunottamatta hämäriä subjektiivisia "unenkaltaisia" kuvia ja irrallisia ajatuksia -- minä olen OIKEAKÄTINEN. Hän väitti että minä vein hänet sisälle, ja että me tapasimme joitakin ystävällisiä humanoidi-olentoja jotka olivat 12-14 jalkaa pitkiä, jotka olivat pukeutuneet hopeisiin univormuihin ja jotka näyttivät olevan "ELOSSA" hänen sanojensa mukaan, tai säteilevän elämän energiaa. Erään toisen kokemuksen aokana, hän väittää, minä olin vienyt hänet laajoihin maanalaisiin kammioihin Salt Laken Laakson alla jossa minä johdin jonkinlaista operaatiota ja annoin ohjeita tavallisille ihmisille joilla oli myös "kaksois" -olemassaolo tässä "toisessa" maailmassa. Minun vaikutelmani ovat että vaikka kollektiivi-perusteinen muuttunut identiteetti oli alunperin Harmaiden psykoottisesti aikaansaama menneiden abduktio-kokemusten aikana, kuten he ovat tehneet lukuisille siepatuille, tämä muuttunut "minä" oli TIETYSSÄ määrin ystävällisempien alien-voimien uudelleen ohjelmoima ja siinä oli mukana useita humanoidi-kulttuureita inner earthista jotka yhdessä puolustautuvat reptilialaisten hyökkäystä vastaan heidän alkuperäisillä territorioillaan. Sen lisäksi että on ollut ilmiselvää "taivaallista" vaikutusta joka on ohjannut minun elämääni, tämä kanssakäyminen jota hyväntahtoisemmilla olennoilla on ilmeisesti ollut minun "alter-egoni" kanssa auttaisi selittämään tämän jatkuvan "inspiraation" virran joka on johtanut tämän nykyisen projektin ilmiasuun. Joten minä en ole Nexus/Dulce Filesien lopullinen LÄHDE, vaan pelkästään vapaaehtoinen (ja joskus puoliksi vapaaehtoinen) "astia" muille LÄHTEILLE sinä saattaisit sanoa, jotka ovat jatkuvasti inspiroineet minua ja vieneet minua kohti informaatiota joka muuten kumoaisi todennäköisyyden lait. Näihin "lähteisiin" jotka perustuvat minun omiin henkilökohtaisiin käsityksiini/aistihavaintoihini kuuluvat Jättiläiset, Hybridit, Kääpiöt, Extraterrestriaalit, Aghartilaiset, syvällä maan alla asustavat sotilas-virastot jotka ovat Draconialaista agendaa vastaan, sekä sellaiset joita voitaisiin kuvailla "keijukais-tyyppisiksi" eteerisiksi ihmisiksi jotka eivät kuitenkaan ole vähempää ihmisiä kuin me. Eikä pitäisi kuulostaa oudolta että on myös "ihmisiä" asustamassa tämän planeetan sisällä jotka ovat myös Draconialaista kollektivismia vastaan ja jotka arvostavat vapautta kuten (toivottavasti) useimmat meistä? On totisesti sota aivan meidän jalkojemme alla joka on aivan yhtä kiivas kuin mikä tahansa millaisen kuka tahansa keskiverto tieteiskirjailija tai fantasia-kirjailija pystyisi keksimään. Jos tämä kuulostaa epätavalliselta, pohdi sitten sitä että kokonainen "kadonnut maailma" joka on ollut olemassa planeetan pinnalla -- joka on ollut aikakausia eristettynä usein pinnan taikauskoisilta asukkailta -- kehittäisi ÄÄRIMMÄISEN OUDON tilan ainakin meidän näkökulmastamme. Tämä ulkopuolinen maailma näyttää luultavasti yhtä "alienilta" heille kuin heidän maailma näyttäisi meille. Tämä erottautuminen näiden kahden "maailman" välillä -- lukuunottamatta sitä tosiasiaa että tavallisesti ainoastaan kaikkein voimakkaimmilla salaseuroilla on pääsy näihin MOLEMPIIN maailmoihin -- on usein liioiteltu sen tosiasian pohjalta että usein koko historian ajan, ne jotka ovat kohdanneet tämän "kadonneen maailman" esikaupunkja, ovat usein reagoineet tuntemattoman pelolla kun he ovat kohdanneet jotakin outoa ja epätavallista yhteydessä näihin portaaleihin, ja normaalisti, eivät halunneet tehdä mitään heidän kanssaan, selittäen kokemuksiaan heidän oman maailmankuvansa pohjalta, sekä selittäen tätä toista maailmaa maan alle laimennetussa muodossa legendojen, myyttien, folkloren, jne. muodossa. Jos, kuten minä olen vakuuttunut, monet abduktoidut elävät samanlaista yöllistä "kaksoiselämää" interventionististen tai ei-interventionististen alienien kanssa, tai molempien, meidän ei tarvitse kurottaa pidemmälle kuin omaan tiedostamattomaan mieleemme löytääksemme "alieneita". Itse asiassa, yhdestä perspektiivistä, seuraava saattaa olla totta: "Me olemme löytäneet alieneita, itsemme!" -Branton]

"Nämä EL-olennot käyvät Dracon kimppuun taistelussa tämän planeetan herruudesta. Useimmat kuolevat, kuten Ilmestyskirja 12:7-8 sanoo: 'Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.'"

"Tämä eliitin korporaatio/armeija/hallitus -kompleksi tässä maassa, ja sen yhteydet maailmanhallitusta hallitseviin klikkeihin, ovat tällä hetkellä neuvotteluiden alla Dracon kanssa. He ovat uhanneet neuvotteluiden lopettamisella lopettamisella jos Draco (serpentiini-rotu) ja sen apulaiset (Harmaat ja ihmis-agentit) eivät lopeta Maapallon luonnonvarojen riistämistä. Toisin sanoen, Elite Comtrol Group, joka on siirtänyt useimmat valitusta rodustaan maanalaisiin kaupunkeihin Kuuhun ja Marsiin, on halukas räjäyttämään 'Super-Dirty' -ydinaseita (maanalaisista kaupungeista käsin joita miehittävät patrioottiset mielenhallinnan orjat) saastuttaakseen tämän koko planeetan ja tappaakseen jokaisen, niin että KUKAAN ei saa tätä jalokiveä, Maa-planeetta, Jumalallista kyyneltä." [Hupmautus: Ota huomioon viittaukset jotka kontaktihenkilö Alex Collier ja muut ovat kertoneet että Draco oli sabotoinut joitakin sotilaallis-teollisia Alternative-3 tukikohtia Kuussa ja Marsissa, ja että tällä hetkellä Draco kohdistaa ponnistuksensa Alternative-2 -tukikohtiin maan alla. Tämä voisi kärjistää nämä "salaisen hallituksen" ryhmäkunnat ja jopa enemmänkin... Ne jotka, olivat kerran liitossa reptilialaisen kollektiivin kanssa, vastustavat nyt Draco-Orionin kollektiivisia voimia. Nämä ovat niitä jotka eivät olleet alistuneet draconialaisen kollektiivin absoluuttiseen psykologiseen kontrolliin -- silloin kun Draco suoritti liikkeensä ja otti hallintaansa monet aiemmin yhteisistä tukikohdista. Jollei tämä maanalainen sotilaallis-teollinen taho taivu Kongressin ja Amerikan Yhdysvaltojen patrioottisten asukkaiden edessä, sekä pyydä heidän apuaan ja avaa kaikkia maanalaisia valtakuntiaan KAIKILLE amerikkalaisille, eikä vain jollekin "eliitille", silloin nämä ihmiset tulevat löytämään itsensä hyvin epämiellyttävästä tilanteesta -- he yrittävät pitää Draconialaiset soluttautujat aisoissa toisella kädellä sekä joutuvat samalla pitämään vapautta rakastavien amerikkalaisten suuttumusta aisoisa toisella kädellään. Amerikkalaisten jptka ovat alkaneet VAATIA päästä sisälle tähän maanalaiseen verkostoon jonka rakentamisen ja ylläpidon he ovat itse maksaneet veroverojen sekä muiden kollektiivisten taloudellisten menetysten kautta. -Branton]

"Sarjan V salaisuudet: Seuraavassa on lista niistä organisaatioista jotka toistuvasti mainostivat yhdeksäntoista ensimmäisen jakson aikana: 'GENERAL ELECTRIC', 'U.S. ARMY RECRUITING COMMAND', 'AT&T', 'EASTMAN KODAK', 'UNION CARBIDE', 'CHRYSLER CORPORATION', 'MARS INCORPORATED', 'WARMER-LAMBERT', 'FORD', 'SERAS ROEBUCK & COMPANY', 'McDONALDS', 'ZALE CORPORATION', 'KELLOGGS'..." [Huomautus: Vuosien ajan oli mahdotonta ostaa tätä sarjaa videolla. Vuodesta 1995 lähtien se on ollut mahdollista! -Branton]

"Nämä 'Reptoidit' ovat palaamassa Maapallolle! TUNKEUTUJAT ovat täällä. Meidän täytyy vakuutta epäuskoinen maailma että painajainen on jo alkanut. Heidän päämääränsä: tehdä Maapallosta heidän maailmansa. Kaikki ei ole vielä menetetty ihmisrodun osalta. 'Vapauden puolesta taistelevat', liittykäämme yhteen... MEIDÄN KAIKKIEN tähden..."


Takaisin