The Dulce Book

Luku 2 -- Dulce ja kosminen salaliitto

John Lear, suuren amerikkalaisen lentoyhtiön kapteeni on lentänyt yli 160 erilaisella konetyypillä yli 50 eri maassa. Hän Hän on tehnyt 17 nopeusennätystä Lear Jetillä ja on ainoa lentäjä jolla on koskaan ollut jokainen Federal Aviation Administrationin lentäjä-sertifikaatti. Hra. Lear on lennellyt maailmanlaajuisesti suorittaessaan CIA:n ja hallituksen muiden virastojen toimeksiantoja. Hän on lentänyt salamyhkäisissä tehtävissä sota-alueilla ja kuumissa pisteissä ympäri maailmaa, usein järjestäen pakenemisia vaarallisista olosuhteista. Entisenä Nevadan osavaltion senaattori-ehdokkaana, hän on William P. Learin poika; William P. Lear suunnitteli Lear-lentokoneen, 8-raitaisen stereon, sekä on Lear Siegler Corporationin perustaja. John Lear kiinnostui Ufoista ja 13 kuukautta ennen alla annettua päivämäärää -- keskusteltuaan Greg Wilson -nimisen ystävänsä kanssa USA:n Ilmavoimista joka oli ollut todistamassa Ufon laskeutumista Bentwatersin sotilastukikohtaan lähellä Lontoota, Englannissa, jonka aikana kolme pientä harmaata alienia käveli suoraan komentokeskukseen -- Lear on kuunnellut kontaktihenkilöitään tiedustelupalvelussa, ja tutkinut väitteitä että USA:n hallituksen sotilas-teolliset alat tietävät ja tekevät yhteistyötä alien-joukkojen kanssa. Lear ei enää vihjaa että seuraava skenaario on "mahdollinen"; hän painokkaasti sanoo että alienit ovat täällä, ja että monet heistä tietävät meille pahaa.

"Se alkoi Toisen maailmansodan jälkeen", hän aloittaa.

"Me [Liittoutuneet] löysimme jonkin verran alien-teknologiaa Saksasta -- emme kaikkea mitä heillä oli; jotakin siitä katosi. Näyttää siltä joskus 1930-luvun lopulla saksalaiset löysivät lautasen. Me emme tiedä mitä sille tapahtui. Mutta se mitä me löysimme oli jonkinlainen sädease..."
Seuraavassa on "julkinen lausunto" jonka John Lear julkaisi 29.12.1987. Uudistettu versio tästä samasta tiedonannosta julkaistiin 25.3.1988. Se alunperin lähetettiin joillekin Learin henkilökohtaisista ystävistä ja työtovereista jotka vuorostaan painostivat häntä tuomaan tämän informaation esiin julkisesti. Ensimmäinen versio tästä lausunnosta oli ilmiselvästi tarkoitettu tutkijajoukon "sisäpiiriläisille" joiden joukkoon Lear kuului, kun taas seuraava uudistettu versio sisältää saman informaation kuin ensimmäinenkin painos; kuitenkin se on osoitettu yleisölle.

Tiedonanto lehdistölle

"USA:n hallitus jatkaa tunkeutumistaan sinun henkilökohtaiseen ja ammatilliseen hyväuskoisuuteesi tukahduttaakseen informaation jonka tämä tiedonanto sisältää. Teidän yhteistyönne yli 40 viime vuoden ajalta ylittää MEIDÄN villeimmätkin kuvitelmamme ja me tervehdimme teitä."

"Aurinko ei kierrä maata."

"USA:n hallitus on tehnyt bisnestä pienten harmaiden avaruusolentojen kanssa noin 20 vuoden ajan."

"Ensimmäinen tässä mainittu totuus johti siihen että Giordano Bruno poltettiin roviolla vuonna 1600 rangaistukseksi siitä että hän kehtasi ehdottaa että se oli totta. TÄMÄ TOINEN TOTUUS ON TAPPANUT PALJON ENEMMÄN IHMISIÄ JOTKA OVAT YRITTÄNEET KERTOA SEN JULKISESTI KUIN MITÄ TULLAAN KOSKAAN TIETÄMÄÄN."

"Mutta totuus täytyy tuoda julki. Sen tosiasian että Maa kiertää aurinkoa Rooman Kirkko onnistuneesti tukahdutti yli 200 vuoden ajan. Se lopulta sai aikaan suuren mullistuksen kirkossa, hallinnossa ja ajattelussa. Sosiaalisten ja traditionaalisten arvojen uudelleen ryhmittymisen. Tämä oli 1600-luvulla."

"Nyt, noin 400 vuotta sen jälkeen kun tämä ensimmäinen totuus myönnettiin meidän täytyy taas kerran kohdata nämä järkyttävät faktat. Ja tässä on kuinka se tapahtui. Mutta ennenkuin minä aloitan, minä haluaisin sanoa sanan niiden puolustukseksi jotka myivät meidät pilkkahintaan. He ajattelivat sen olevan meidän parhaaksemme."

"Saksalaiset ovat kenties saaneet haltuunsa lentävän lautasen niinkin varhain kuin vuonna 1939. Kenraali James H. Doolittle matkusti Norjaan vuonna 1952 tutkimaan lentävää lautasta joka oli pudonnut sinne Spitzbergeniin."

"Vain muutama ihminen tunsi tämän 'hirvittävän totuuden'. Matkustajat olivat totisesti rumia pieniä olentoja, muodoltaan rukoilijasirkan näköisiä... Alkuperäisestä ryhmästä joka ensimmäisenä oppi tuntemaan tämän 'hirvittävän totuuden', USEAT TEKIVÄT ITSEMURHAN; kaikkein huomattavin näistä oli puolustusministeri James V. Forrestal, joka hyppäsi kadulle sairaalan kuudennentoista kerroksen ikkunasta." [Huomautus: William Cooper, entinen laivaston tiedustelupalvelun jäsen väittää että CIA:n agentit murhasivat Forrestalin ja lavastivat sen näyttämään itsemurhalta. Perustuen arkaluonteisiin dokumentteihin jotka Cooper väittää lukeneensa, kaksi CIA:n agenttia astui sisään tähän sairaalan huoneeseen, sitoi lakanan toisen pään Forrestalin kaulan ympärille ja toisen pään valaistuslaitteisiin ja heittivät hänet ulos ikkunasta. Tämä lakana repeytyi ja hän putosi kirkuen alas. Pudotessaan, joidenkin todistajien mukaan, hän huusi: "We're being invaded!" -Branton]

"Forrestalin lääketieteelliset kansiot ovat sinetöityinä tänäkin päivänä."

"Presidentti Truman veti salaisuuden verhon niin tiukasti kiinni että yleisö yhä luulee että lentävätr lautaset ovat vitsi."

"Vuonna 1947, Presidentti Truman muodosti kahdentoista hengen ryhmän aikansa parhaimmista armeijan tiedemiehistä. Nämä tunnettiin nimellä 'MJ-12'. Vaikka tämä ryhmä on olemassa tänäkin päivänä, kukaan ALKUPERÄISISTÄ jäsenistä ei ole enää elossa. Viimeinen kuoli vuonna 1984, ja hän oli Gordon Gray, entinen armeijan päällikkö."

"Kun henkilö toisensa jälkeen kuoli, tämä ryhmä itse nimitti uuden jäsenen täyttääkseen aukon. On jonkin verran epäilyjä että MJ-12 -ryhmään kuuluu nykyään ainakin 19 jäsentä."

"Tapahtui useita muitakin lautasten putoamisia 1940-luvun loppupuolella; yksi Roswelliin, Uuteen Meksikoon; yksi Azteciin, Uuteen Meksikoon, yksi lähelle Laredoa, Teksasiin."

"Pohdi, jos haluat, USA:n hallituksen asemaa tuohon aikaan. He ylpeänä ajattelivat olevansa kaikkein mahtavin kansakunta maan päällä, ja olivat hiljattain rakentaneet atomipommin, saavutus joka oli niin ällistyttävä. He olivat rakentaneet suihkukoneen joka oli ylittänyt äänen nopeuden. He olivat rakentaneet suihkupommittajia jotka pystyivät lentämään manterelta toiselle. Tulevaisuus näytti loistavalta. Nyt, kuvittele niiden johtajien tuntoja jotka olivat olleet todistamassa Orson Wellesin radio-ohjelman 'The War of the Worlds' lähetyksestä seurannutta paniikkia vuonna 1938. Tuhannet amerikkalaiset joutuivat paniikkiin kun realistisesti esitetyssä radio-ohjelmassa kerrottiin maapallon joutuneen toiselta planeetalta kotoisin olevien olentojen hyökkäyksen kohteeksi. Kuvittele heidän kauhuaan kun he itse asiassa näkivät NÄIDEN PELOTTAVIEN PIENTEN OLENTOJEN KUOLLEET RUUMIIT VALTAVAN SUURTEN SILMIEN, MATELIJAN IHON JA KOUKKUMAISTEN SORMIEN KERA. Kuvittele heidän järkytystään kun he yrittivät määritellä kuinka nämä omituiset 'lautaset' toimivat eivätkä kyenneet löytämään mitään mikä olisi muistuttanut edes etäisesti maanpäällistä teknologiaa. Vasta sitten kun sinä täysin ymmärrät tämän ylitsevuotavan avuttomuuden jonka hallitus kohtasi 1940-luvun lopupuolella, sinä voit käsittää heidän tuntemansa tarpeen asian täydelliseksi salaamiseksi, johon sisältyi 'tappavan voiman' käyttö."

"Tämä salailu onnistui niin hyvin että niinkin myöhään kuin vuonna 1985, Jet Propulsion Laboratoryn vanhempi tiedemies, Tri. Al Hibbs, katsoisi videolta valtavaa lentävää lautasta ja sanoisi: 'Minä en aio reagoida ennenkuin minä saan paljon enemmän tietoa.'"

"Heinäkuussa 1952, paniikkiin joutunut hallitus katsoi avuttomana kun laivue 'lentäviä lautasia' lensi Washington D.C:n yli sekä Valkoisen Talon ja Pentagonin ympärillä. Tarvittiin kaikki mahdollinen mielikuvitus jotta tämä tapaus saatiin pois yleisön muistoista."

"Tuhansia ilmestyksiä oli Korean sodassa ja Ilmavoimat löysi useita lautasia lisää. Jotkin näistä varastoitiin Wright-Pattersonin tukikohtaan, toiset varastoitiin Ilmavoimien tukikohtiin lähelle putoamispaikkoja."

"Eräs lautanen oli niin suuri että se jouduttiin hautaamaan sinne minne se oli pudonnut ja se on siellä tänäkin päivänä. Tarinat joissa kerrotaan lautasten kuljetuksista öisin pitkien matkojen päähän ovat legendaarisia."

"30.4.1964, tapahtui ensimmäinen yhteydenotto alienien ja USA:n hallituksen välillä." [Toiset väittävät että varhaisempi kontakti tapahtui vuonna 1954 Eisenhowerin hallinnon aikana. -Branton]

"Ajanjaksona 1969-1971, MJ-12, edustaen USA:n hallitusta, solmi sopimuksen näiden olentojen kanssa joita kutsuttiin nimellä 'EBE' (=Extraterrestrial Biological Entities); nimen keksi Detley Bronk, alunperin MJ-12 -ryhmän jäsen sekä John Hopkinsin yliopiston kuudes presidentti. Tämä 'sopimus' oli sellainen että vastineeksi 'teknologiasta' jonka he luovuttaisivat meille, me puolestamme 'ylenkatsoisimme' sieppaukset joita he tekivät sekä tukahduttaisimme informaation nautojen silpomisista. Nämä EBE-olennot vakuuttivat MJ-12:lle, että sieppaukset (jotka tavallisesti kestivät kaksi tuntia) olivat pelkästään sivilisaation kehityksen tarkkailemiseksi."

"Itse asiassa, sieppausten todellisiksi tarkoituksiksi paljastuivat:

  1. Kolmen millimetrin kokoisen sirun asentaminen siepattujen aivoihin nenäontelon kautta. Tätä laitetta käytettiin biologiseen tarkkailuun, seuraamiseen sekä siepatun kontrolloimiseen.

  2. Jälkihypnoottisen suggestion syöttäminen suorittamaan tiettyä aktiviteettia, tiettynä ajanjaksona, seuraavien 2-5 vuoden aikana.

  3. Joidenkin ihmisten terminointi niin että nämä voisivat toimia elävinä biologisen materiaalin lähteinä.

  4. Joidenkin yksilöiden tappaminen; niiden jotka edustavat uhkaa heidän aktiviteettinsa jatkuvuudelle.

  5. Geneettisen manipuloinnin kokeet.

  6. Ihmisnaisten hedelmöittäminen ja ennenaikaiset synnytykset varmistamaan risteytymien onnistuminen."
[Huomautus: tai kenties parempi termi olisi "geneettisesti muokattu" vastasyntynyt, sillä ei ole todisteita että varsinaiset hybridit ihmisen ja "EBE-olennon" tai "harmaan" välillä olisivat onnistuneet. Toisin sanoen, jälkeläinen kallistuisi jommalle kummalle puolelle... "Reptilialaiseksi" tai "Harmaaksi" entiteetiksi jolla ei ole "sielu-energia-matriisia" tai humanoidiksi jolla on tällainen matriisi tai sielu vaikkakin se olisi jossain määrin geneettisesti muokattu ulkoisilta fyysisiltä ominaisuuksiltaan tai luonteenpiirteiltään. -Branton]

"USA:n hallitus ei ollut tietoinen solmimansa 'sopimuksen' pitkäkestoisista vaikutuksista. Heidät JOHDETTIIN uskomaan että nämä sieppaukset olisivat hyväntahtoisia, JA KOSKA HE YMMÄRSIVÄT ETTÄ SIEPPAUKSIA TAPAHTUISI JOKA TAPAUKSESSA TEKEVÄT HE SITTEN SOPIMUKSEN TAI EIVÄT, he pelkästään vaativat saada nähdä listan siepatuista henkilöistä. Kuulostaako tämä uskomattomalta? Tämä alkuperäinen lista siepatuista lähetettiin kansalliselle turvallisuusvirastolle. Jatka lukemista, sillä minulla on uutisia sinulle..."

"Näillä EBE-olennoilla on geneettinen häiriö ruoansulatusjärjestelmässään ja sen takia se ei toimi. Pitääkseen itsensä hengissä he käyttävät entsyymiä tai kudoksista saatavia hormonaalisia aineita joita he erittävät ihmisistä ja eläimistä."

"Nämä hankitut ainekset sitten sekoitetaan vetyperoksidiin (bakteerien tappamiseksi) ja nautitaan ihon kautta. Ruumis absorboi tämän liuoksen ja jätteet erittyvät ihon läpi." [Myös virtsa erittyy ihon läpi tähän tapaan mikä saattaa selittää ammoniakin hajun josta monet siepatut tai silminnäkijät ovat raportoineet kohdatessaan "Harmaa" -tyyppiä olevia "alieneita". -Branton]

"Nämä karjan silpomiset jotka olivat vallitsevia vuosina 1973-1983 olivat seurausta tästä kudoksen hankinnasta. Näihin silpomisiin kuului sukuelinten, silmien, kielen, kurkun ja peräsuolen irrottaminen äärimmäistä tarkkuutta käyttäen. Joissakin tapauksissa leikkaus oli tehty siististi solujen välistä, tarkkuus johon tiede ei kykene kenttäoloissa. Monissa silpomis-tapauksissa, ruhosta ei löydetty jälkeäkään verestä. TÄMÄ ON MAINITTU MYÖS TAPAUKSISSA JOISSA IHMISIÄ ON SILVOTTU. Eräs ensimmäisiä tapauksia jossa ihmisiä oli silvottu oli kersantti Jonathan P. Lovette Whitesandsin ohjusten koealueelta vuonna 1956, joka löytyi kolme päivää sen jälkeen kun eräs ilmavoimien majuri oli todistanut hänen sieppaustaan 'lautasen muotoiseen' esineeseen kello 03:00 etsiessään ohjusten jäänteitä maastosta. Hänen sukuelimensä oli poistettu, hänen verensä oli imetty kuiviin, hänen silmänsä oli poistettu ja hänen peräsuolensa oli poistettu. Joidenkin silminnäkijöiden mukaan, tämä kirurginen toimenpide on suoritettu silloin kun uhri, ihminen tai eläin, ON OLLUT ELOSSA." [Huomautus: entisen Vihreiden Barettien komentajan, Bill Englishin mukaan, tämä tapaus mainittiin myös huippusalaisessa GRUDGE/Blue Book Number 13:ssa, jota ei koskaan julkaistu muiden "Project Blue Book" -raporttien kanssa. Kerrotaan että nämä "siniset joukkueet" jotka lähetettiin lautasten putoamispaikoille toimivat "sinisen kirjan" operaatioiden peitteen suojissa, ja legendan mukaan Wright-Pattersonin lentotukikohdassa on useita maanalaisia kerroksia joissa on alienien avaruusaluksia ja jopa alienien ruumiita jäädytettynä. Patterson oli ja on kenties edelleenkin Project Blue Bookin päämaja. Branton]

"Nämä lukuisat ruumiinosat viedään lukuisiin maanalaisiin laboratorioihin; erään sellaisen tiedetään olevan lähellä pientä Uuden Meksikon kaupunkia nimeltään Dulce. Tämä CIA:n ja alienien hallinnoimaa laitosta kuvataan valtavaksi. Silminnäkijät ovat raportoineet valtavista sammioista jotka ovat täynnä kullanriskeaa nestettä ja joissa ihmisten ruumiinosia ui."

"Alkuperäisen sopimuksen jälkeen Groom Lake, eräs maan kaikkein salaisimpia koelaitoksia, suljettiin noin vuoden ajaksi, joskus vuosien 1972 ja 1974 välillä, JA VALTAVA MAANALAINEN LAITOS RAKENNETTIIN EBE-OLENTOJEN AVULLA. ALIENIEN TEKNOLOGIA ASENNETTIIN PAIKOILLEEN MUTTA AINOASTAAN ALIENIT ITSE PYSTYVÄT KÄYTTÄMÄÄN SITÄ. TARPEETONTA SANOAKAAN, TÄTÄ EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA EI VOIDA KÄYTTÄÄ EBE-OLENTOJA VASTAAN VAIKKA OLISI TARVETTA."

"Vuosien 1979 ja 1983 välillä MJ-12:lle tuli yhä selvemmäksi että asiat eivät sujuneet suunnitelmien mukaan. Tultiin tietämään että paljon enemmän ihmisiä (tuhansia) siepattiin kuin mitä alienien antamissa luetteloissa väitettiin. Lisäksi, tultiin tietämään että joitakin -- ei kaikkia mutta joitakin -- siepatuista lapsista oli käytetty alienien ruuaksi."

"Vuonna 1979 armeijan erikoisjoukko kutsuttiin sisään Dulcen laboratorioon vapauttamaan lukuisia ihmisiä jotka olivat ansassa tässä laitoksessa -- jotka olivat tulleet tietoisiksi siitä mitä todella oli meneillään mutta jotka eivät päässeet pakenemaan. Erään lähteen mukaan, 66 sotilasta kuoli eikä meidän väkeämme kyetty vapauttamaan."

"Vuoteen 1984 mennessä, MJ-12 -ryhmän oli täytynyt olla kauhuissaan sen virheen tähden minkä he tekivät yrittäessään sopimusta EBE-olentojen kanssa. He vaivihkaa edistivät elokuvia kuten 'Kolmannen asteen yhteys' ja 'E.T.' saadakseen yleisön tottumaan 'oudon näköisiin' alieneihin jotka olivat 'myötätuntoisia' 'hyväntahtoisia' ja hyvin paljon meidän 'avaruusveljiämme'. MJ-12 'myi' tällaiset EBE-olennot yleisölle, ja he olivat nyt kasvokkain sen tosiasian kanssa että totuus oli aivan päinvastainen. Tämän lisäksi, vuonna 1968 laadittiin suunnitelma tehdä yleisö tietoiseksi alienien olemassaolosta seuraavien 20 vuoden kuluessa, joka huipentuisi useisiin dokumentteihin vuosina 1985-1987. Näissä dokumenteissa selitettäisiin EBE-olentojen historia ja aikomukset. Tämän 'SUUREN PETOKSEN' löytyminen romutti koko suunnitelman, toiveet ja unelmat joita MJ-12:lla oli ollut."

"He kokoontuivat 'Country Club':illa, syrjäisessä majapaikassa jossa oli golfrata, ylelliset yöpymis- ja työskentelytilat sekä yksityinen kiitorata joka oli rakennettu vartavasten MJ-12:lle. OSA RYHMÄSTÄ HALUSI TUNNUSTAA KOKO SUUNNITELMAN, PYYTÄÄ YLEISÖLTÄ ANTEEKSI SEKÄ PYYTÄÄ HEIDÄN TUKEAAN. Toinen ryhmä (enemmistö) väitti että he eivät voisi tehdä näin, että tilanne oli kestämätön ja että siitä ei olisi mitään hyötyä että kerrottaisiin yleisölle tämä 'kauhistuttava totuus' ja että paras suunnitelma olisi jatkaa sellaisen aseen kehittelyä jota voitaisiin käyttää EBE-olentoja vastaan 'Tähtien sodan' savuverhon suojissa jolla ei ollut mitään tekemistä Neuvostoliiton ohjusten torjumisen kanssa."

"Ennenkuin tämä 'Suuri petos' havaittiin, tehtiin useita dokumentteja ja videonauhoja tarkoituksena näyttää ne yleisölle jossain vaiheessa. William Moorella, UFO-tutkijalla, joka kirjoitti kirjan The Roswell Incident -- kirja joka julkaistiin vuonna 1980, ja jossa oli yksityiskohtia tästä maahansyöksystä sekä neljän alien-ruumiin löytymisestä -- on videonauha jossa kaksi uutismiestä haastattelee armeijan upseeria jolla on yhteydet MJ-12 -ryhmään. Tämä armeijan upseeri vastaa kysymyksiin koskien MJ-12 -ryhmän historiaa, peittelyä, useiden lentävien lautasten löytymistä sekä elävän alienin olemassaoloa (yhtä siepatusta kolmesta alienista -- heille on annettu nimet EBE-1, EBE-2 ja EBE-3 -- pidetään laitoksessajota kutsutaan nimellä YY-II Los Alamosissa, Uudessa Meksikossa. Ainoa toinen tämäntyyppinen laitos, mikä on sähkömagneettisesti suojattu on Edwardsin lentotukikohta Mojavessa, Kaliforniassa). Tämä upseeri mainitsee muutamia MJ-12 -ryhmään kuuluvia ihmisiä: Harold Brown, Richard Helms, kenraali Vernon Walters, Tri. Allen, Amiraali Bobby Inman sekä Theodore van Karman."

"Tämä upseeri kertoo sen faktan että EBE-olennot väittävät luoneensa Kristuksen. Heillä on jonkinlainen tallentava laite joka on tallentanut koko maapallon historian ja että tämä laite voi esittää sen hologrammin muodossa. Tämä hologrammi voidaan filmata, mutta koska hologrammi toimii kolmiulotteisesti, filmistä tai videosta ei tule kovin hyvälaatuista. Kristuksen ristiinnaulitseminen on väitteen mukaan tallennettu tälle filmille näytettäväksi yleisölle. Tämä EBE-olentojen väite että he ovat luoneet Kristuksen voisi tämän suuren eksytyksen/petoksen valossa olla yritys häiritä perinteisiä arvoja määrittelemättömistä syistä."

"Toinen videonauha jonka kerrotaan olevan olemassa on EBE-olennon haastattelu. Koska EBE-olennot kommunikoivat telepaattisesti (psionisen kristallisen vastaanottaja-tyyppisen implantin kautta joka linkittää Harmaat massiiviseen kollektiiviseen mehiläispesä-tyyppiseen mieleen), eräs ilmavoimien luutnantti toimii tulkitsijana. Juuri ennen lokakuun 1987 pörssiromahdusta, useita uutisankkureita, mukaanlukien Bill Moore, oli kutsuttu Washington D.C:hen henkilökohtaisesti filmaamaan EBE-olento samantyyppisessä haastattelussa sekä jakamaan tämä filmi yleisölle. Ilmeisesti, pörssiromahduksen seurauksena, ajateltiin että aika ei ollut sopiva. Joka tapauksessa, se näyttää omituiselta metodilta informoida yleisöä maan ulkopuolisista olennoista, mutta täytyy pitää mielessä että kyseessä oli paniikkiin joutunut organisaatio joka sillä hetkellä ei tiennyt mihin suuntaan kääntyä."

"Jos hallitus ei kerro meille totuutta eivätkä suuret TV-kanavat pohdi asiaa vakavasti (tämä kirjoitettiin ennen kuin sellaisia sarjoja kuten X-Files, Roswell, 4400, ym. alettiin esittää), niin mikä on kokonaiskuva? Ovatko EBE-olennot, suoritettuaan satoja tuhansia sieppauksia (kenties miljoonia maailmanlaajuisesti), rakennettuaan lukemattomia maanalaisia tukikohtia (Groom Lake, Sunspot, Datil, Roswell ja Pie Town) valmistautumassa palaamaan sinne mistä he tulivat? Vai, ilmiselvien valmistelujen perusteella, pitäisikö meidän odottaa että he ovat valmistautumassa johonkin suureen liikkeeseen? Vai, onko niin että tämä invaasio on itse asiassa saatu päätökseen?"

"Hyvin suunniteltu invaasio maa-planeetalle sen luonnonvarojen vuoksi ei alkaisi lautasten joukko-laskeutumisena tai sädeaseilla varustettujen alienien ryntäyksenä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu invaasio sivilisaation taholta joka on tuhansia vuosia meitä edellä olisi kaikkein todennäköisimmin saatettu päätökseen ennenkuin kourallinen ihmisiä (12 kappaletta) ymmärtäisi mitä tapahtuu. Ei turhaa melua. Paras neuvo jonka minä voin antaa sinulle on tämä: seuraavan kerran kun sinä näet lentävän lautasen ja olet hämmästynyt sen silminnähtävästä teknologisesta esityksestä sekä puhtaiden värien loistavista valoista -- JUOKSE KUIN PIRU OLISI KINTEREILLÄSI!"

"Vuonna 1983 jolloin tämä 'Suuri petos' löydettiin MJ-12:n toimesta (jonka nimi saattaa nykyään olla 'PI-40') aloitettiin työ aseen tai jonkinlaisen laitteen kehittämiseksi jonka avulla voitaisiin taistella EBE-olentoja vastaan jotka olivat nyt täysin soluttautuneet yhteiskuntaamme. Tätä ohjelmaa rahoitettiin SDI:n (Tähtien sota) kautta. Tämä ohjelma päättyi epäonnistumiseen joulukuussa 1987." [Huomautus: brittiläinen ufologi Timothy Good väitti että yli 22 brittiläistä tiedemiestä -- jotka tekivät töitä amerikkalaisen SDI-ohjelman parissa brittiläiselle Marconille ja muille Aerospace-yhtiöille -- oli arvoituksellisesti kuollut tai 'tehnyt itsemurhan' muutaman vuoden sisällä. Voisiko tällä olla jotakin tekemistä 'epäonnistumisen' kanssa? Ilmeisesti, jollakin 'tuolla jossain' oli aikomus sabotoida SDI/Tähtien sota -projektia. On myös raportteja että useita meidän 'puolustus-satelliitteja' on samoin tuhottu. Branton]

"Uutta ohjelmaa on suunniteltu mutta sen kehittäminen vie noin kaksi vuotta. Sillä välin, on ehdottoman tärkeää MJ-12 (PI-40) -porukalle ettei kukaan, mukaanlukien Senaatti, Kongressi tai USA:n kansalaiset tule tietoiseksi todellisista olosuhteista jotka ympäröivät tätä UFO-peittelyä sekä täydellistä katastrofia johon se on päätynyt."

"Moore ei koskaan julkaissut näitä videonauhoja mutta hän väittää käyvänsä neuvotteluja erään suuren TV-aseman kanssa tehdäkseen näin... 'pian'."

Toinen lähde lisäsi seuraavanlaiset lausunnot koskien Learin väitteitä:
"Area 51, sekä samanlainen laitos lähellä Dulcea Uudessa Meksikossa saattaa nyt kuulua voimille jotka eivät ole lojaaleja USA:n hallitukselle tai edes ihmisrodulle. On hirvittävää ajatella että kaikki nämä tiedemiehet joiden me ajattelimme tekevän töitä itsellemme ovat itse asiassa alienien kontrolloimia."

"SDI, huolimatta siitä mitä sinä kuulet, oli valmis ampumaan alas kohti tulevat lautaset. Virhe oli siinä että me ajattelimme niiden tulevan avaruudesta, kun itse asiassa ne olivat jo täällä. Ne ovat maanalaisissa tukikohdissa joita on kaikkialla. Näyttää siltä että alienit olivat rakentaneet monet näistä tukikohdista ilman että me tiesimme asiasta mitään, missä ne suorittivat inhottavia geneettisiä kokeita eläimillä, ihmisillä sekä 'improvisoiduilla' olennoilla."

"Täten syntyi Project Excalibur. Lehdistö kuvaili Excaliburia asejärjestelmäksi joka oli suunniteltu hävittämään syvälle haudatut neuvostoliittolaiset komentokeskukset jotka Reaganin hallitus tekopyhästi julisti 'epävakautta aiheuttaviksi'. Meillä on aivan samanlaisia keskuksia. Lear väittää että tämä ase oli itse asiassa suunnattu kohti maan sisäistä alien-uhkaa. Valitettavasti, nämä 'vierailijat' ovat käyneet kimppuumme useammalla kuin yhdellä tavalla."

"Miljoonat amerikkalaiset on implantoitu. On olemassa pieni laite jonka koko vaihtelee 50 mikrometristä kolmen millimetriin; se asennetaan nenän kautta aivoihin. Se kontrolloi tätä henkilöä tehokkaasti. Tri. J. Allen Hynek arveli vuonna 1972 että joka neljäskymmenes amerikkalainen oli sirutettu; me uskomme että nyt luku saattaa olla niinkin korkea kuin joka kymmenes. Nämä implantit aktivoidaan jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa, jotakin määrittelemätöntä alien-tarkoitusta varten."


Takaisin