The Dulce Book

Luku 20 -- Dulce ja tiedustelutyöntekijän salaiset kansiot

Seuraavan informaation paljasti Jefferson Souza, kontaktihenkilö jolla on ollut toistuvia kohtaamisia Lyyralaisiin, jotka Souzan mukaan ovat saman näköisiä kuin intialaisen Maapallolla. Souza myös väittää omaavansa yhteyksiä skandinavialaisten näköisiin ihmisiin Iummasta tai Wolf 424:stä ("Ummo" -ihmiset). Molemmay kulttuurit hyödyntävät valtavaa "Federaation" tukikohtaa joka sijaitsee valtavassa luolajärjestelmässä Kuolemanlaakson ja Panamint-vuorten alla Kaliforniassa. Itse asiassa, useat federaation ryhmät hyödyntävät tätä tukikohtaa Souzan mukaan, joka sisältää vaihtelevia painovoimallisia, ilmakehällisiä ja ympäristöllisiä olosuhteita jotta toteutettaisiin lukuisien federaation vierailijoiden ja arvovieraiden toivomuksia.

Paihute-intiaanit USA:n lounaisosassa väittävät että kreikkalainen tai egyptiläinen rotu ensin kolonisoi nämä massiiviset luolat Panamint-vuorten sisällä tuhansia vuosia sitten (eräs lähde väittää että tämä tukikohta perustettiin vuoden 2500 e.Kr. tienoilla, mikä on sattumoisin noin 600 vuotta sen jälkeen kun Egyptin kulttuuri alkoi nousta) jolloin Kuolemanlaakso oli osa sisämerta joka oli yhteydessä Tyyneen valtamereen. Kun meri kuivui nämä ihmiset -- joilla oli olkapäille kiedotut viitat ja pronssinen-kultainen iho -- alkoivat välttämättömyyden pakosta kehittää kollektiivista tietoaan ja älyään, ja alkoivat rakentaa "hopeisia lentäviä kanootteja". Aluksi näissä lentävissä koneissa oli siivet, ne olivat pieniä ja pitivät kovaa meteliä. Kun aika kului näistä aluksista tuli siivettömiä, niistä tuli suurempia ja ne lensivät pehmeämmin ja äänettömämmin. Lopulta nämä ihmiset, HAV-MUSUVS siirsivät sivilisaationsa syvempiin luoliin joita he olivat löytäneet syvenpää maan alta, sekä tutkivat lähi-planeettoja ja lopulta muita tähtijärjestelmiä kun heidän teknologinen räjähdyksensä alkoi jalostaa heidän yhteisönsä jokaista aspektia. Tämä Hav-musuvs -kansa oli ilmeisesti harjoittanut tähtienvälistä matkailua 3.000-4.000 vuotta sen jälkeen (tai siitä lähtien) kun he olivat kehittäneet lentävät koneensa. Olisivatko he voineet olla eräs monista Maapallolta kotosin olevista "muinaisten astronauttien" sivilisaatioista jotka olivat ilmeisesti kolonisoineet Lyyran ja muita tähtijärjestelmiä? Tämän Panamint-vuorten tarinan kertoi eräs Navaho-intiaani nimeltään Oga.Make, joka vuorostaan kuuli sen vanhalta paihute-lääkäriltä (poppamieheltä).

Entäpä Souzan viittaukset Vegalaisiin, jotka ovat saman näköisiä kuin intialaiset? Minä uskon että Intia on merkittävä avain jotta ymmärrettäisiin planeettamme kadonnutta historiaa. Muinaiset Vedalaiset tekstit puhuvat lentävistä laivoista joita kutsutaan nimellä "vimana" kuten myös ydin-teknologiasta jota muinaiset harjoittivat siellä. Hindulaisuus itsessään saapui Intiaan esi-pohjoismaisen "arjalaisen" invaasion mukana pohjoisesta, kenties Gobin alueelta. Jotkut tutkijat väittävät että mayat ja egyptiläiset olivat alunperin purjehtijoita Intiasta, joka ,ahdollisesti selittää samankaltaisuuden arkkitehtuurissa sekä heidän edistyksensä lääketieteessä, tähtitieteessä, matematiikassa, jne. Sveitsiläinen etno-arkeologi Yves Naud myös lainaa muinaisia intialaisia tekstejä joissa kerrotaan että muinaisen Intian johtajat tekivät myöhemmin yhteistyötä kreikkalaisten salaseurojen kanssa kehittääkseen ilma-aluksia. Joten sitten, Hav-musuvs -kansa on saattanut olla minkä tahansa tällaisen kulttuurin edustajia (Nordic-Aryans, East-Indians, Egyptians, Mayas, Greeks) tai kulttuurien yhdistelmä. Kuitenkin eräs asia on varma: ainoastaan HYVIN PIENI OSA planeetan todellista historiaa, kuten tämä kirjoitus, voidaan löytää historiallisista kirjoista.

------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: Minua on harmittanut se että Roomalaiset tuhosivat Alexandrian kirjaston ja käyttivät kirjakääröjä kylpylöiden lämmittämiseen. Kymmenen vuotta sitten, minä uskoin että jos nämä kääröt olisivat olleet olemassa, ne olisivat osoittaneet että Raamatun historialliset kertomukset paikkansa pitämättömiksi. Enää en usko tähän. Sen sijaan uskon että mikäli kaikki tämä materiaali olisi edelleen olemassa, Darwinismi ei olisi koskaan kehittynyt, eikä Rauni-Leena luukanen pystyisi levittämään "UFO-evankeliumiaan" joka on kyvin Kristinuskon vastaista, ja joska mukaan KAIKKI olennot maailmankaikkeudessa ihmistä lukuunottamatta -- varsinkin Harmaat -- ovat hyväntahtoisia. Joten minua harmittaa tämä asia edelleen, nyt vain toisesta syystä. Tämä saattaa kuulostaa samanlaiselta kuin Mellerin jutut, mutta minä haluan tähdentää että en ole Mellerin puolella. Olen TOTUUDEN puolella.
------------------------------

Jefferson Souza väittää seuraavat paljastukset ovat peräisin erään tiedemiehen henkilökohtaisista muistiinpanoista jonka USA:n hallitus valtuutti vierailemaan usean vuoden jakson aikana kaikilla paikoilla missä lentäviä lautasia oli pudonnut, kuulustelemaan kiinni otettuja alien-elämänmuotoja sekä analysoimaan kaiken datan jonka hän sai kerättyä tällä tutkimusmatkallaan. Lopulta saatiin selville että tämä henkilö oli tehnyt henkilökohtaisia muistiinpanoja löydöistään ja siksi hänet oli määrätty surmattavasti, kuitenkin hän onnistui juuri ja juuri pakenemaan. Suoritettuaan 33 vuoden ajan tutkimustyötä, hän meni piiloon vuonna 1990.

[THE] BLUE PLANET PROJECT: ALIEN TECHNICAL RESEARCH - 25
WESTCHESTER CAMP; OFFICE OF CENTRAL RESEARCH #3
ALIEN LIFE FORMS. CODE: ARAMIS III - ADR3-24SM
SECTION: THE DULCE BASE. CODE: J.B.III

Seuraava materiaali tulee ihmisiltä jotka tietävät että Dulcen maanalainen tukikohta on olemassa. He ovat ihmisiä jotka tekivät töitä laboratoriossa, abduktoituja jotka oli viety tähän tukikohtaan; tiedustelupalvelun työntekijöitä, sekä joitakin tiettyjä UFO inner Earth - tutkijoita. Tämä informaatio on tarkoitettu niille jotka ovat vakavasti kiinnostuneita Dulcen tukikohdasta. Oman hyvinvointisi tähden, "käytä harkintaa" kun tutkit tätä kompleksia. Jatkuvaa tutkimustyötä tehden J.B. III, [Code: SR24.3B7]... [Huomautus: Tämä henkilö voisi olla James Bishop III. -Branton]

KENEN PLANEETTA TÄMÄ ON? Nämä tietyt alienit (Harmaat, Reptoloidit= pitävät itseään Terran alkuperäisasukkaina. He ovat muinainen rotu, reptilialaisten humanoidi-lajien jälkeläisiä... He ovat epäluotettavia manipuloivia palkkasoturi-agentteja toisesta maan ulkopuolisesta kulttuurista, Dracojen, jotka ovat palaamassa Maapallolle -- joka oli heidän muinainen vartioasema ennen alkuperäisten Uni-Terrestriaalien saapumista -- yrittääkseen käyttää sitä sillanpääasemana mikä ei ole lainkaan helppoa, sillä se saa kaikki muut 170 erilaista alien-rotua haluamaan oman osuutensa Metagene-salaisuuksista. [Huomautus: Nämä 170 ovat useimmissa tapauksissa humanoidien eri ala-lajeja sekä reptiloidien juuri-rotuja, vaikkakin lukuisat muut trans-dimensionaaliset (ulottuvuuksien väliset) lajit myös vierailevat Maapallolla, kuten "insectoidit", jne. Tähän myös kuuluvat lukuisat humanoidi- ja reptiloidi-lajit jotka ovat geneettisen muokkauksen tuloksia, lukuisten omituisten "eläimennisten" elämänmuotojen kera. Tämä Meta-geeni on sisäsyntyinen geeni Maapallon ihmisillä joka on seuraus lukuisten kulttuurien sekoittumisesta "äiti" -maaliman tai "genesis" -maailman päälle, geneettinen poikkeus joka voi saada aikaan epätavallisia piirteitä ja kykyjä yksilöillä, joita maan ulkopuoliset rodut pitävät epätavallisina. -Branton]

Mutta nämä alien-kulttuurit ovat konfliktissa sen suhteen että kenen agendaa noudatettaisiin suhteessa tähän planeettaan. Tämä Dulce-kompleksi on yhteinen USA:n hallituksen ja alienien tukikohta. Se ei ollut ensimmäinen joka rakennettiin alienien kanssa; muut sijaitsevat Coloradossa, Nevadassa, Arizonassa, Alaskassa, jne.

Tämä Navajo Dam on päälähde tavanomaiselle energialle, kun taas toinen lähde on Elvadassa (joka on myös maanalainen sisäänkäynti Dulcen tukikohtaan). Jos RAND on kaikkien "aivoriihien" äiti, silloin Ford Foundationia täytyy pitää isänä. Randin salailu ei ole rajoittunut raportteihin, vaan sitä tapahtuu myös satunnaisissa konferensseissa ja tapaamisissa. Project Randin sivulla 645, koskien maanalaisten rekennustöiden edistymistä, symposiumissa maaliskuussa 1959 sanotaan:

"Aivan kuten lentokoneet, laivat ja autot ovat antaneet ihmiselle vallan maan päällä, tunneleita poraavat koneet ovat antaneet hänelle pääsyn subterranealaiseen maailmaan."
OMNI-lehdessä syyskuulta 1983, sivulla 80, on piirros "subterrene":stä, Los Alamosin ydinvoimalla toimivasta tunnelia louhivasta laitteesta joka kuumentaa kiven magmaksi joka jäähtyy sitten kun laite on mennyt ohi. Seurauksena tunneli on sileä, lasin kaltainen. Näissä tunneleissa kulkevat sähkömagneettisesti toimivat metro-sukkulat, jotka voivat matkata suurella nopeudella. Ne yhdistävät nämä niin kutsutut "Hidden Empire" -maanalaiset kompleksit. Myös, tässä huippusalaisessa projektissa koodinemeltään Noah's Ark käytetään tätä metro-sukkulaa järjestelmänä liittämään toisiinsa yli 100 bunkkeria ja "pultinreikää", joita on perustettu useisiin paikkoihin Maapallolla (mukaanlukien jokaisen sotilastukikohdan ja monien lentokenttien alle Pohjois-Amerikassa). He rakentavat samanlaisia maanalaisia tunneleita Kuun ja Marsin tukikohtiin. Monet tällaiset maanalaiset kaupungit ovat täydellisiä katuineen, jalkakäytävineen, järvineen, pienine sähkö-autoineen, rakennuksineen, toimistoineen ja ostoskeskuksineen...

TRANSAMERICAN UNDERGROUND SUBSHUTTLE SYSTEM [T.A.U.S.S.]:

AVOINTA JA SALAISTA TUTKIMUSTA DULCESSA -- USA:n energiaministeri John Herroingon nimesi Lawrence Berkeley Laboratoryn ja Uuden meksikon Los Alamos National Laboratoryn uusiksi edistyneiksi geeni-tutkimus laitoksiksi, osana projektia kartoittaa ihmisen geenit. Tämä Genomi pitää sisällään geneettisesti koodatut ohjeet jotka ohjaavat yhden solun muuttumista hedelmöittyneeksi munasoluksi, ja biologiseksi olennoksi. "Tällä Human Genome Projectilla saattaa hyvinkin olla suurin suora vaikutus ihmiskuntaan minkä tahansa tieteellisen aloitteen suhteen", sanoi David Shirley, Berkeleyn laboratorion johtaja. [Huomautus: Kontaktihenkilö Alex Collier väittää että Alpha Draconiksen ja Rigel Orionin reptiloidi-rodut, vaikka ovatkin mukana lyhytaikaisissa mielenhallinta-projekteissa, ovat myös kiinnostuneita pitkäaikaisista geneettisen hallinnan projekteista, tämä tarkoittaa geneettisen informaation syöttämistä valloitettuun rotuun jotta pidettäisiin tulevat sukupolvet alistettuina Draconialaiselle eliitille sabotoimalla tiettyjä geneettisiä vahvuuksia. -Branton]

Huomautuksia:

  1. Ihmisten ja eläinten abduktiot, heidän verensä ja muiden ruumiinosien vuoksi, vähenivät 1980-luvun puolivälissä, kun Livermoren laboratorio alkoi tuottaa keinotekoista verta Dulceen ja sen sisarlaitoksille.

  2. Yhteenotosta, ihmiset ja alienit Dulcessa, 82 ihmistä kuoli tulitaistelussa tiedemiesten ja National Recon Groupin välillä (mahdollisesti 66 erikoisjoukkojen jäsentä ja 16 tiedemiestä). Tämä DELTA GROUP, joka on vastuussa kaikkien alienien turvallisuudesta oli mukana projekteissa (tai liittyi mukaan projekteihin). Myös, siellä oli satoja muita haavoittuneita ihmisiä ja 132 kuollutta alienia.
Tämä Dulcen laitos on kaikkein tunnetuin paikka missä tällaista yhteistyötä tapahtuu, vaikka on ainakin 26 muuta tukikohtaa Yhdysvalloissa jossa on tällaisia samanlaisia laitoksia...

Kirjassa ETs And Ufos -- They Need Us, We Don't Need Them oli alkuperäinen idea yhdelle otsikolle, mutta ei minun henkilökohtainen valintani, sanoo Virgin "posty" Armstrong. Hän kertoo kuinka hänen ystävänsä Bob ja Sharon pysähtyivät eräänä iltana Dulcessa ja menivät ulos syömään; he havaitsivat jotkin paikalliset asukkaat avoimiksi ja keskustelivat äänekkäästi siitä kuinka maan ulkopuoliset ovat siepanneet kaupungin asukkaita kokeita varten. Nämä ET:t olivat ottaneet ihmis-koekaniineja vastoin heidän omaa tahtoaan, Dulcen väestön joukosta sekä istuttaneet laitteita heidän päähänsä ja vartaloonsa. Kaupungin ihmiset olivat peloissaan ja vihaisia mutta tunsivat että heillä ei ollut voimavaroja vastustaa heitä koska niillä oli meidän hallituksemme hyväksyntä (CODE: SR-24/AK.5).

Monet Dulcen asukkaista eivät ole syntyperäisin tältä aluelta, yksinäiset ihmiset ja jopa pariskunnat lastensa kanssa ovat tulleet Dulcen kaupunkiin vuoden 1948 jälkeen. Sukupolvet nukkuvia agentteja miehittää epäilyttäviä asemapaikkoja... ovat töissä bensa-asemilla, apteekeissa, baareissa, ravintoloissa, jne. He ovat täällä kuunnellakseen ja raportoidakseen kaikesta mikä rikkoo yleistä hiljaisuutta. Aina ollessasi Dulcen kaupungissa, sinä et koskaan tiedä että kuka on kuka!

Dulcen kaupunkia hallitsee johtokunta: puheenjohtaja on John Herrington; Jim Baker Tennesseestä on NSA:n/CIA:n linkki Dulceen ; Edustajainhuoneen puhemies, Jim Wright Dallasista, jolla on kansakunnan korkein asema, on Dulcen rahastonhoitaja.

Siellä on tällä hetkellä käynnissä valtataistelu, kuten kansanedustaja William Thomas (R-California) selittää: "Osa Jim Wrightin ongelmaa on se että hän ei ymmärrä mikä on oikeudenmukaista ja reilua. Se on vallanhimo." Jopa monien Demokraatti-puoluetovereidensa joukossa, monet näkevät Wrightin epämukavaksi. Wrightin toimintatapa jättää hänet haavoittuvaksi.

Useimmat Dulcen johtokunnan kokouksista pidetään Denverissä, Coloradossa ja Taosissa, Uudessa Meksikossa. Entisellä Uuden Meksikon senaattorilla Harrison Schmittillä -- joka julkisesti tunnetaan nimellä "Viimeinen mies kuussa" -- tuntee Dulcen läpikotaisin. Hän oli eräs seitsemästä astronautista jotka pääsivät vierailemaan tässä tukikohdassa. Vuonna 1979, hän piti "eläinten silpomis" -konferenssin Albuquerquessa, Uudessa Meksikossa. Tätä käytettiin peitteenä jotta paikallistettaisiin tutkijat ja määriteltäisiin mitä he tiesivät silpomis-operaatioiden ja alien/hallitus -sopimusten välisistä yhteyksistä.

Senaattori Brian Nevadasta tietää Dreamlandin ja Dulcen salaisuuksista. Niin tietävät myös monet hallituksessa. Tämä on se mitä vastaan UFO-tutkijat ovat, JOTEN OLE VAROVAINEN! He ovat tappaneet ihmisiä pitääkseen tämän informaation salassa, ja lukemalla tämän dokumentin, sinä tiedät enemmän kuin mitä he haluavat sinun tietävän! Loppujen lopuksi, eräs FASISTINEN ryhmä, tämän maan sisällä surmasi John F. Kennedyn ja pääsi pälkähästä. Katso yhteyksiä tämän suuren sateenvarjon sisällä, tämä fasistisen totalitaarisen salaisen poliisivaltion "verkkoa" Pentagonin sisällä; JCS; DIA; FBI:n Viides divisioona; DISC/DIS ja CIA.

Muu informaatio joka on tämän Blue Planet Projectin sisällä sisältää informaatiota lukuisista salaisista hallituksen projekteista, mukaanlukien seuraavaa:

MAJI -- (Majestic Agency for Joint Intelligence) projektit:

SIGMA -- Alkuperäinen projekti jossa oli mukana yrityksiä perustaa yhteydet alien-älykkyyden kanssa.

PLATO -- Vastuussa diplomaattisten suhteiden solmimisesta alienien kanssa. Tämä projekti turvasi/varmisti muodollisen sopimuksen, joka on laiton USA:n perustuslain mukaan, Harmaiden kanssa.

AQUARIUS -- Keskittyi tutkimaan alienien maanpäällisen läsnäolon historiaa ja kanssakäymistä ihmisten kanssa. Tästä projektista versonut silmu on valtava tietosanakirjan kaltainen dokumentti numeltään Yellow Book jossa kuvaillaan alieneita, heidän historiaansa koskien ihmiskuntaa, sekä teknologiaa. [Huomautus: Jotkut uskovat että tämä Yellow Book on täynnä alienien propagandaa jonka on tarkoitus tehdä hallituksen agenteista alttiita alienien psykologiselle mielenhallinnalle... esimerkiksi tähän voisi kuulua valhe että reptilialaiset ovat luoneet ihmisen geneettisesti tälle planeetalle... ja tällaisen propagendan mahdolliset seuraukset, esimerkiksi: koska he ovat meidän "luojiamme", meillä ei ole mitään oikeutta puolustautua heitä vastaan, ja että meidän pitäisi lepyttää heitä antamalla heille mitä he haluavat. -Branton]

GARNET -- Projekti joka on vastuussa kaiken informaation ja dokumenttien hallitsemisesta koskien alieneita.

PLUTO -- Projekti joka on vastuussa kaiken UFO- ja IAC- (Identified Alien Craft) informaation arvioimisesta koskien avaruus-teknologiaa.

POUNCE -- Projekti joka muodostettiin jotta korjattaisiin kaikki uponneet ja/tai pudonneet alienien alukset ja jotta tarjottaisiin peitetarina ja peiteoperaatiot naamioimaan todelliset operaatiot, kuten esimerkiksi pudonneeksi "kokeelliseksi" lentokoneeksi tai kaivostoiminnaksi.

NRO -- National Recon Organization, perustettu Fort Carsonissa, Coloradossa. Vastuussa DELTA-JOUKKOJEN kautta kaikkien alien- tai alien-avaruusalus- tai maanalaiset tukikohdat- projektien turvallisuudesta.

DELTA -- NRO:n erityinen käsivarsi joka on erityisesti koulutettu kaikkien MAJIC-projektien turvallisuuteen. Tällä on myös koodinimi Men in Black. Delta-joukot on koulutettu tarjoamaan alien-projekteille ja kuu-tukikohta -projekteille vartiointi.

BLUE TEAM -- Ensimmäinen projekti joka oli vastuussa uponneiden ja/tai pudonneiden alien-alusten ja/tai alienien ennalleen palauttamisesta. Tämä oli U.S. Air Force Material Command -projekti. Tämä on myös synonyymi ALPHA-tiimin ennalleen palauttamis -projekteille.

SIGN -- Toinen projekti joka oli vastuussa tiedustelutiedon kokoamisesta ja määrittelemisestä sen suhteen että oliko alienien läsnäolo uhka USA:n kansalliselle turvallisuudelle. SIGN yhdistyi BLUE TEAM -projekteihin. Tämä oli USA:n Ilmavoimien ja CIA:n projekti.

REDLIGHT -- Tämän projektiin kuului korjattujen alien-alusten koelennot Area 51:llä & Groom Lakessa & Dreamlandissa, Nevadassa. UFO-havainnot joita seuraavat mustat merkitsemättömät hekikopterit ovat Project Redlightin apulaisia.

SNOWBIRD -- Perustettiin Redlightin peiteprojektiksi. Tämä projekti aktivoidaan aika ajoin kun on tarpeen antaa peitetarina Redlight-operaatioille, jne. Julkaisemalla informaatiota edistyneistä tavanomaisista sotilaskoneista joita käytetään selittämään "selittämättömät" UFO-ilmiöt.

BLUE BOOK -- USA:n ilmavoimien luoma projekti kerätä tietoa Ufoista ja alieneista sekä jakaa valheinformaatiota. Tämä projekti lopetettiin ja sen keräämä informaatio sekä velvollisuudet sulautettiin Project AQUARIUSiin. Salainen raportti nimeltään Grudge/Blue Book, Report No. 13 on ainoa merkittävä informaatio joka on peräisin tästä projektista. Raportit numero 1-12 sekä numero 14 ovat julkisia. Tämä Grudge/Blue Book, Report No. 13 mainitsee että monet armeijan henkilökuntaan kuuluvat ja siviilit on "terminoitu" (murhattu ilman lailista menettelyä) kun he ovat yrittäneet paljastaa Salaisen hallituksen ja alienien kanssakäymistä.

JOITAKIN MAJI:N SALAISIA ASEITA ALIENEITA VASTAAN:

GABRIEL -- Projekti kehittää korkeataajuisia pulssitettuja ääntä luovia aseita jotka toimisivat alienien aluksia ja säde-aseita vastaan. Tähän projektiin kuuluu myös työskentely korkeataajuisten mikroaaltojen kanssa.

JOSHUA -- Projekti kehittää matalataajuisia pulssitettuja ääntä luovia aseita. Tämä ase kehitettiin Ling Tempco Vaughtissa Anaheimissa, Kaliforniassa. Sitä kuvailtiin sellaiseksi että se kykenee täydellisesti tuhoamaan minkä tahansa ihmisen rakentaman rakennuksen kahden mailin etäisyydeltä. Sitä kokeiltiin White Sandsin koealueella, ja sitä kehitettiin vuosina 1975-1978. Se on sarvien muotoinen laite joka liitetään tietokoneeseen ja vahvistimiin. Tähän projektiin kuuluu myös työskentely matalataajuisten mikroaaltojen kanssa.

EXCALIBUR -- Tämä on ase joka suunniteltiin tuhoamaan alienien maanalaiset tukikohdat (kehitetty ja rahoitettu suurimmaksi osaksi tiedustelupalvelun haarautumien toimesta jotka ovat yhteydessä USA:n laivastoon ja SDI-projekteihin ja jotka ovat kieltäytyneet olemasta enempää kanssakäymisissä Harmaiden kanssa sen jälkeen kun he kääntyivät "meitä" vastaan Groomin verilöylyn ja Dulce-sotian aikana. Jotkut patrioottiset elementit MJ-12:n sisällä tukevat tätä vastarinnan agendaa kun taas muut elementit jotka ovat sidoksissa kansainvälisten pankkien "korporaatio-imperialisteihin" kannattavat yhteistyön jatkamista hankkiakseen lisää mielenhallinta-teknologiaa "Uuden maailmanjärjestyksen" luomiseksi). Excalibur on ohjus joka kykenee tunkeutumaan kilometrin syvyydelle sellaiseen maaperään jollaista Uudesta Meksikosta löytyy, vahingoittumatta. Ohjuksen apogeum (radan piste josta etäisyys maahan on suurin) ei saa ylittää 30.000 jalkaa, eikä poikkeaman kohteesta saa olla yli 50 metriä. Tämä laite kantaa 1-10 megatonnin ydinkärjen. Tämän louhintakyvyn salaisuus on energosintetizer macrowave deflektorissa "ohjuksen taistelukärjessä".

MAJIC:illa on viisi muutakin asetta käytettäväksi alieneita vastaan, kuitenkaan, näistä ei ole juurikaan informaatiota saatavilla.

Myös tästä samasta raportista me löydämme seuraavanlaista informaatiota koskien alien-muotoja.
Information on the Reptiloids:

Average Height: Male - 2.0 Meters; Female - 1.4 Meters

Average Weight: M - 200 Kilos; F - 100 Kilos

Body Temperature: M - Ambient Temperature; F - Ambient Temperature

Pulse/Resperation: M - 40/10; F - 40/10

Blood Pressure: M - 80/50; F - 80/50

Life Expectancy: M - 60 Earth Years; F - 23 Earth Years

Kylmäverisiä kuten kaikki matelijat, reptiloidien tiedetään kukoistavan lämpimässä, trooppisessa ilmastossa (normaalisti keinotekoinen). Heidän epätäydellinen hengityksensä ottaa juuri riittävästi happea ylläpitämään kudoksia sekä ruoansulatusjärjestelmää. Heidän ruumiinlämpönsä voi nousta vain muutamia asteita ympäristöä korkeammaksi (tämä voi vihjata siihen että "lämpöaseet" kuten liekinheittimet voivat osoittautua tehokkaiksi tätä rotua vastaan taistelutilanteissa). Lisääntymismenetelmä on ovipaarinen, jossa munan hautominen tapahtuu munanjohtimessa. Reptiloidien alikehittyneet pikkuaivot johtavat hitaampiin ja yksinkertaisempiin liikkeisiin. Reptiloidien silmä koostuu tuhansista mikroskooppisista tahkoista, jossa jokaisessa tahkossa on oma suojaava kalvo. Silmä ei ole juuri koskaan täysin kiinni silloin kun olento on hereillä; pikemminkin, silmän osastojen tila riippuu valon määrästä. Reptiloidit selviytyivät "piilossa" Maapallon sisällä suurissa luolissa.

Information on the Insectoids:

Average Height [Master Race]: Male - 1.6 Meters; Female - 1.2 Meters

Average Height [Servant Race]: M - 1.0 Meters; F - 1.0 Meters

Average Weight [Master Race]: M - 70 Kilos; F - 40 Kilos

Average Weight [Servant Race]: M - 35 Kilos; F - 35 Kilos

Body Temperature: M - 110/2; F - 110/2

Life Expectancy: M - 130 Earth Years; F - 130 Earth Years [Huomautus: Ovatko nykyiset yritykset luoda reptilialais-insectoidinen hybridi-rotu seurausta Reptiloidien halusta pidentää elinikäänsä? -Branton]

Insectoidien verkkokalvo koostuu kokonaisuudessaan värisävyn aistivista sauva-soluista, eivätkä he kykene erottamaan eri valon aallonpituuksia toisistaan. Täten, "värin" lisäksi, insectoideille näkeminen tapahtuu kaksoisantennin kautta mikä, sen lisäksi että ne vastaanottavat ääntä, koostuvat monimutkaisesta aallonpituus-herkkien kennojen verkostosta. Tämän vastaavuussuhteen seurauksena, jossa on mukana neljä itsenäistä valoa vastaanottavaa elintä, insectoidien näkökyky on ylivoimainen syvyysnäön suhteen. Insectoidien kuulojärjestelmä on hyvin kehittynyt, ja ne kykenevät erottamaan paljon enemmän taajuuksia kuin ihminen. Insectoidit (kuten heinäsirkat), tavallisesti kuuntelevat pää hiukan alaspäin kallellaan.

Lisää alien-rotuja jotka on mainittu tässä salaisessa raportissa:

1. Type A: Rigelian, Rigel, or the Gray

2. Type B: 2-Reticulae, Z-Reticulae 1, or Grey

3. Type C: 2-Reticulae, Z-Reticulae 2, or Grey

4. Type D: Orion, Pleiades, or Nordic

5. Type E: Bernards Star, the Orange

Information on the Rigelian Reptilian Grays:

Luna-1 on Rigeliläisten tukikohta kuun takapuolella. Se sisältää tukikohdan, kaivos-operaation jossa käytetään erittäin suuria koneita, ja hyvin suuria alien-aluksia tai kuljetusaluksia. Wavenest on Rigeliläinen tukikohta Atlantin valtameressä, ja se sisältää vedenalaisen alien-tukikohdan, kaivoksen ja suuria sikarinmuotoisia aluksia.

Rigeliläiset solmivat kontakteja tiettyihin "salaisen" hallituksen jäseniin vuosina 1947-1971. Tämä "hallitus" ajatteli että nämä Harmaat eivät ole pahantahtoisia, mutta vuosina 1982 ja 1988 saatiin täysin toisenlainen kuva. Tämä tarina on nyt eräs suurista petoksista useilla tasoilla. Tämä Harmaiden "Troijalainen hevonen" -tyylisessä manipuloinnissa ja valehtelussa oli mukana/oli uhrina MJ-12/Majic. [Huomautus: Nämä NYKYISET sopimukset Harmaiden kanssa jotka NSA:han yhteydessä olevat tahot "salaisessa hallituksessa" ovat solmineet, jatkuvat seurauksena laajasta alienien soluttautumisesta ja mielenhallinnasta joka tapahtuu tietyillä tiedustelu-yhteisön tasoilla. -Branton]

CIA:n/NSA:n ydin on Harmaiden hallitsema. Toimien rigeliläisten alienien ohjeiden mukaan, CIA ja "entiset" natsi-tiedemiehet ovat kehittäneet ja levittäneet ikäviä bakteereja ja viruksia, mukaanlukien AIDS, hävittääkseen ihmiskunnan "alempiarvoiset" elementit.

Information on the Nordic races:

Average Height: Male - 2.0 Meters; Female - 1.7 Meters

Average Weight: M - 90 Kilos; F - 70 Kilos

Body Temperature: M - 98.6 degrees Fahrenheit; F - 98.6 degrees Fahrenheit

Pulse/Respiration: M - 72.5/16; F - 72.5/21

Blood Pressure: M - 120/80; F - 80/50

Life Expectancy: M - 60 Earth Years; F - 23 Earth Years [Huomautus: Joidenkin lähteiden mukaan, tätä alhaista elinikää on suuresti liioiteltu. -Branton]

Information on the Orange:

Average Height: Male - 1.7 Meters; Female - 2.0 Meters

Average Weight: M - 70 Kilos; F - 50 Kilos

Body Temperature: M - 91 degrees Fahrenheit; F - 91 degrees Fahrenheit

Pulse/Respiration: M - 242/61; F - 242/61

Blood Pressure: M - 80/40; F - 80/40

[Huomautus: Oranssit ovat raporttien mukaan humanoideja joilla on punaiset, vanamaiset hiukset, ja joissakin tapauksissa heissä on reptilialaisten geenejä tehden heistä kvasi-hybridi lajiin kuuluvia, vaikkakin ilmeisesti he ovat eminäkseen "ihmisen" näköisiä monissa tapauksissa. Toisin kuten reptilialaisilla, kuitenkin, heillä on ulkoiset lisääntymiselimet ja he ilmeisesti kykenevät parittelemaan muiden "humanoidi" -rotujen kanssa. He tulevat Bernardin tähtijärjestelmästä. Tietyissä tapauksissa, heillä on nähty karvapeitettä kasvoissa, partaa, jne. Ilmeisesti Oranssi-hybridit ovat enemmän "ihmisen" kaltaisia kuin muut. -Branton]

METAGEENI-TEKIJÄ -- Metageeni on biologinen variantti joka on uinuvana tietyissä ihmisrodun yksilöissä (erityisesti Maapallolla), kunnes välitön epätavallinen fyysinen ja emotionaalinen stressi aktivoi sen. [Huomautus: Ilmeisesti latentti yksilön eloonjäämiseen tähtäävä geeni joka kykenee tuottamaan "superhuman" -kykyjä Maapallon ihmisille äärimmäisen stressin tai kriisin aikana. -Branton]

Alienien, erityisesti Harmaiden pää-mielenkiinto on ymmärtää ja kontrolloida metageeniä heidän oman rotunsa eduksi. He yrittävät tehdä tätä suorittamalla biologisia kokeita luomalla hybridejä sekä ihmisistä että alieneista. He uskovat että kenties Maapallon ihmiset ovat universumin vaarallisin rotu. Koska ilmeisesti ainoastaan Maapallon ihmiset kykenevät luomaan metageeni-tekijän, mikä tarkoittaa "todellisen voiman" luonnollisia psionisia kykyjä. [Huomautus: Voimaa tehdä joko hyvää tai pahaa, sinä saattaisit sanoa. Eräs syy miksi Maapallon ihmisiä kontrolloidaan/valjastetaan on yksinkertaisesti se, että alienit -- erityisesti pahantahtoiset -- ovat kauhistuneita ajatuksesta että VAPAA non-kollektivistinen ihmisyhteisö Maapallolta saisi jalansijaa avaruudessa, sitten he voisivat/me voisimme uhan heidän alien-agendalleen valloittaa ja manipuloida koko galaksi. Tämä on syy miksi he niin KIIHKEÄSTI pyrkimään kesyttämään tai valjastamaan metageeni-tekijän kuten he ovat kesyttäneet fasistiset joukot Etelämantereella massiivisen mielenhallinnan avulla, niin että näitä joukkoja voidaan käyttää "ihmiskilpinä" tai "sotureina" käymään sotia heidän puolestaan avaruudessa niitä tähtienvälisiä kulttuureita vastaan jotka muuten vastustaisivat Draconialaisen kollektiivin aktiviteetteja. Meidän täytyy VAATIA että tältä sotilaallis-teolliselta kompleksilta, joka on rakennettu meidän verovaroillamme -- ja joihin alien/fasistiset voimat ovat soluttautuneet -- että he lopettavat meidän myymisemme, ja jakaisivat heidän inter-planetaarisen teknologiansa meidän kanssamme, niin että me ihmiskuntana pääsisimme tähtiin pikemminkin kuin ainoastaan alienien kontrolloima "eliitti". Jos me Perustuslaillisena tasavaltana oikeudenmukaisesti otamme haltuumme kaikki avaruusprojektit joita meillä on, ja joita meidän varovaroillamme rahoitetaan, silloin avoimen taivaan politiikka ja julkinen omatunto itsessään estävät näitä avaruusjoukkoja ryhtymästä mihinkään epäoikeudenmukaisiin sotilaallisiin toimiin rauhaa rakastavia maailmoja vastaan, ja estäisi meitä liittymästä riistoa harjoittaviin alien-joukkoihin toisaalla. -Branton]

Pohjimmiltaan kaikki universumin rodut ovat psykologisesti samoja. Puhdas kylmä logiikka on normaali järjestys useimmilla tärkeillä roduilla. Perustavaa laatua oleva samanlaisuus tekee ennustettavuuden helpoksi. Näin ei ole kuitenkaan ihmiskunnan osalta.

Samalla kun kaikki ovat yhdenmukaisesti ihmisiä, joillakin (kenties useammalla kuin arvaammekaan) on latentti taipumus tulle super-ihmiseksi, luonnollinen psioninen kyky. Tämä itsessään voisi osoittautua vaaralliseksi ajatukselle alienien hallitsemasta Maapallosta.

Yhdistämällä ihmisen sisäisen sotaisuuden metageeni-vaikutuksen kanssa, jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja Maapallosta tulee ennustamattoman "super-rodun" itämispaikka. Tämän vuoksi alienit ovat täällä KONTROLLOIDAKSEEN meitä ennenkuin me kontrolloimme HEITÄ, ja he haluavat meidän kaikkein tärkeimmän salaisuutemme: METAGEENI-TEKIJÄN, joka on alienien ainoa toivo.


Takaisin