The Dulce Book

Luku 23 -- Viesti maapallon asukkaille Federaation agentilta

Olen ajatellut kaunopuheista tapaa päättää tämä kirja kukoistavaan kosmiseen visioon joka toisi kaikki tässä kirjassa kerrotut asiat perspektiiviin ja tasapainoon, epilogiin joka olisi kaikkien näiden urheiden totuuden etsijöiden arvoinen jotka ovat niin anteliaasti edesauttaneet tätä projektia.

Epäonnistuttuani tekemään tämän, minä iloiten annan tämän tilaisuuden sellaiselle jonka pitäisi tuntea, enemmän kuin kenenkään muun, juuri tarkkaan sen mitä me olemme planeettana käymässä läpi kamppailussamme vapauden puolesta ja interventionalistien tukahduttamista vastaan.

Seuraava Ilmestyi Val Valerianin teoksessa Matrix II, ja vaikka olen tehnyt joitakin huomautuksia, minä pyydän että sinä kiinnittäisit erityistä huomiota tietyn "Skandinaavin" sanoihin, joka syntyi tähtien joukossa, ja joka tuntee myötätuntoa meidän ahdinkoamme kohtaan täällä maan päällä.

Mutta ensin, joitakin sanoja Val Valerianin esipuheesta:

HARMAAT, SKANDINAAVIT, JA TÄHTIENVÄLINEN KONFLIKTI:

Harmaiden ensimmäinen tyyppi on lyhyt harmaa humanoidi jolla on suuri pää, joka muistuttaa ihmisen sikiötä, ja jonka pituus on noin 4,5 jalkaa. He ovat peräisin aurinkokunnasta joka kiertää Rigelin ympärillä. Rigel on sinertävän valkoinen kaksoistähti Orionin vasemmassa laidassa.

Se on tämä humanoidi-tyyppi joka suorittaa suurimman osan eläinten ja ihmisten silpomisista, joka on solminut salaisen sopimuksen hallituksemme kanssa, ja joka oli yhteydessä Hitleriin. He liottavat silpomistaan eläimistä entsyymejä jotka he absoiboivat ruumiiseensa ihohuokostensa kautta. Meidän hallituksemme sallii tällaiset toimet osittain koska se pelkää näitä olentoja, ja osittain koska he elävät sen harhaluulon vallassa että he antavat meille teknologista informaatiota joka sallii meidän saada yliote Venäjästä vaihtokauppana siitä että me sallimme silpomiset ja abduktiot.

Stealth-pommittaja ja Tähtien Sota -teknologia oli saatu heiltä. Kuitenkaan, meidön hallituksemme ei näytä ymmärtävän että kun tulee tosi kyseeseen tämä teknologia ei toimi niinkuin sen pitäisi (edistyneempi teknologia on saatu maahan pudonneista lautasista; näkökohta jonka alienit ovat kenties aliarvioineet). Ei ole heidän intresseissään antaa meille sotilaallista yliotetta venäläisistä, tai päinvastoin. On heidän intresseissään pitää meidät ratkaisemattoman konfliktin tilassa; tämä vanha saantö "hajoita ja hallitse".

Tehden töitä rigeliläisten humanoidien ohjeiden mukaan, CIA ja entiset natsi-tiedemiehet ovat kehittäneet ja levittäneet ikäviä viruksia, mukaanlukien AIDS. Fasistisesta maailmankatsomuksesta pohjautuva selitys on hävittää ala-arvoisina koetut ihmiset. Rigeliläisestä maailmankatsomuksesta pohjautuva selitys on, että näin vähennetään mahdollisten vastustajien määrää jotka eivät hyväksyisi rigeliläisten avointa valtaa.

Humanoidit joille onm annettu lempinimi "Ruotsalaiset" ovat keskimäärin 6 - 6,5 jalkaa pitkiä. He (jotkin heistä) ovat peräisin aurinkokunnasta joka kiertää Procyonin ympärillä, kaksi aurinkoa (keltainen ja valkoisen keltainen) käsittävä tähtijärjestelmä joka nousee Siriuksen edessä Canis Minorisissa (Pienempi Koira), noin 11,4 valovuoden päässä Maapallolta. He ovat Procyonia kiertävältä neljänneltä planeetalta. Procyonilaiset ja rigeliläiset ovat olleet toistensa vihollisia tuhansia vuosia.

Procyonilaisilla on hyväntahtoinen asenne ihmisiä kohtaan paitsi että he inhoavat meidän epähumaania käyttäytymistämme toisiemme kohtaan. Meidän hallituksemme on edelleen kasvattanut tätä inhoa solmimalla salaisen sopimuksen heidän vihollistensa kanssa jotta saisimme entistä tuhoisampia asejärjestelmiä kuin ne joita onjo olemassa. Meidän "hallituksemme" ei ole kiinnostunut neuvottelemaan procyonilaisten kanssa koska he eivät anna meille aseita.

Heidän motivaationsa jalostaa ihmisiä on meidän lajimme taajuuden nostaminen, jotta me osaisimme itse auttaa itseämme. He tuntevat huolta kaikkien elämänmuotojen säilymisestä, ei pelkästään ihmisten. Koko biosfääri hyötyy jos me käytämme positiivista potentiaaliamme, sen sijaan että tuhoaisimme planeetan biosfääriä.

Olisi virhe ajatella että he tulevat siivoamaan sotkun jonka me olemme aiheuttaneet saastuneelle planeetallemme, tai tuomalla rauhan riisumalla meidät ydinaseistamme. On meidän tehtävämme ratkaista ongelmat jotka me olemme luoneet.

Jotta pääsisimme eroon liitosta jonka CIA on solminut Rigelin kanssa, ilman meidän suostumustamme, meidän täytyy ensin saada ote omaan hallitukseemme.

Sitten Valerian lainaa seuraavia sanoja eräältä procyonilaiselta tähti-matkaajalta nimeltään KHYLA, joka paljasti seuraavan eräälle nimettömälle Maapallolla asuvalle naiselle johon hänellä oli yhteys:
"Tyrannit on lyöty monta kertaa monilla planeetoilla, lukemattomissa aurinkokunnissa ja galakseissa. Kuinka omituista onkaan että niin pian kuin yksi tyranni mistä tahansa lajista on karkoitettu ikuisiksi ajoiksi, toinen tulee aina tilalle ja ottaa hänen paikkansa. Nämä idealistiset vallankumoukselliset jotka löivät Kuningas George III:n Amerikassa sortivat intiaaneja ja mustia. Monista niistä jotka taistelivat mitä urheimmin fasistisia Akselivaltoja vastaan tuli itse fasisteja, kuten nykyinen ahdinko palestiinalaisten, afganistanilaisten, chileläisten ja nicaragualaisten kohdalla osoittaa. Kyllä, sinun täytyy yrittää saada uudestaan ote hallituksestasi, mutta jollei yksilö joka on mukana tässä prosessissa ole ensin saanut otetta itsestään, tämä ei onnistu. Niiden jotka ovat päättäneet karkoittaa rigeliläiset täytyy aina tarkkailla omaa tilaansa ja oppia ensin lyömään itsessään sen mikä on tyranniuden ydin. Tämäntyyppisen tietoisuuden kautta, he tulevat tietämään että milloin toimia ja milloin ei toimia. Taistellessa rigeliläisiä vastaan, tulee pitää huloli että ei itse muutu heidän kaltaisekseen."

"Tai kuten vanha kiinalainen sananlasku sanoo: 'Pidä varasi, että taistellessa lohikäärmettä vastaan sinusta itsestäsi ei tule samanlaista.'"

Khyla, tämä procyonesiläisen tiedustelupalvelun agentti jatkaa:
"Jos sinä olisit hyvin korkealle kehittyneen kulttuurin jäsen ja olisit hyökkäämässä suhteellisen matalan kulttuurin kimppuun, sinä et tekisi näkyvällä tavalla ja ottaisi riskiä että kohtaisit vastarintaa. Tämä on sellaista sodankäyntiä johon vähemmän kehittyneet kulttuurit tutvautuvat. Sinä aloittaisit luomalla hämmennystä koskien omaa läsnäoloasi." [Huomautus: On mielenkiintoista että suuret tiedustelupalvelun projektit joiden on tarkoitus tehdä naurunalaisiksi Ufojen silminnäkijät ja saada aikaan hämmennystä ja kiistelyä UFO-tutkimuslaitosten keskuuteen, voidaan jäljittää NSA:han ja CIA:han, joilla vuorostaan on sidokset Harmaisiin. -Branton]

"Sinä kääntyisit yhteiskunnan kaikkein salaisimpien ja voimakkaimpien organisaatioiden puoleen. Yhdysvaltojen tapauksessa, sinä soluttautuisit CIA:han, ja teknologian kautta joka on tuntemetonta heille, sinä ottaisit haltuusi joitakin heidän avainhenkilöitään heidän aivan sisäpiiristään. Sinä jatkaisit samaan tapaan ottamalla haltuusi joitakin KGB:n avainhenkilöitä. Sinä loisit suurta eripuraisuutta yleisön keskuuteen yleisesti, joidenkin yksilöiden ja ryhmien välille; jotka väittävät että he ovat nähneet Ufoja, sekä niiden jotka väittävät että niitä ei ole olemassa ja että he ovat valehtelijoita tai sokaistuja."

"Sinä liittyisit mukaan planeetan kahteen suurimpaan kansakuntaan jatkuvan idioottimaisen filosofisen kiistelyn muodossa, pitäen heidät jatkuvasti kiinni toistensa kurkuissa sellaisten kysymysten suhteen että oliko Thomas Jefferson suurempi kuin Karl Marx tai toisinpäin (eli että onko 'kommunistinen' tyranni pahempi kuin 'kapitalistinen' tyranni). Sinä pitäisit heidät jatkuvasti riidanhaluisina kuin kaksi nuoruusiässä olevaa poikaa jotka yrittävät osoittaa maskuliinisuuttaan sen suhteen että kenelläkin on mikäkin maapala, että onko toisella oikeus hyökätä Afganistaniin ja onko toisella oikeus hyökätä Nicaraguaan, jatkuvasti uhitellen ja loukaten toisiaan kuten teini-ikäiset samalla väitellen siitä että pitäisikö toisen riisua yhden tyyppinen ydinkärki ja toisen riisua toisentyyppinen ydinkärki. Kun sinä katsot tätä kaikkea, sinä istuisit alas ja nauraisit, jos sinulla olisi kykyä nauraa."

"Sinä silloin tällöin jättäisit aluksesi tavallisten kansalaisten nähtäville, niin että hallitsevat eliitti-ryhmät olisivat mukana yrityksissä pitää heidät (silminnäkijät) hiljaisina, yrittäessään kömpelösti vaientaa informaation UFO-aktivisuudesta päsyn julkisuuteen. Tämä johtaisi siihen että suuret ihmisjoukot menettävät uskottavuutensa valittuihin virkamiehiin. Olisi jatkuvia kiistoja viranomaisten ja yleisön välillä että onko sitä ja sitä ilmiötä todellisuudessa olemassa, täten saaden väestön ja hallituksen kiinni toistensa kurkkuihin. Aiheuttaen vaivihkaisesti taloudellista kaaosta sinä saisit "ei"- ja "kyllä"- ihmiset toistensa kurkkuihin. Kaikin mahdolisin keinoin, sinä istuttaisit massiivisen tyytymättömyyden siemeniä."

"Sen jälkeen kun sinä olet manipuloinut populaation siihen pisteeseen jolloin sinun peitelty kontrolli siitä on täydellinen, sinä saattaisit päättää tulla näkyville, ja antaa muutaman aluksen laskeutua yleisön keskuuteen. Mutta sinä et tulisi piilosta näkyville ennenkuin sinä olisit varma että kontrollisi totaalisuudesta."

Ne jotka ovat kokeneet UFO-ilmestyksiä tai kohdanneet alieneita, ovat jatkuvasti napit vastakkain hallituksen kanssa, joka jatkaa kostotoimenpiteitään leimaamalla heidät valehtelijoiksi tai hulluiksi... Ne joilla on valtaa saavat yhä enemmän valtaa, ja yhä useammat tulevat täyteen oikeutettua suuttumusta. Rikkaat hamuavat yhä ahneemmin yhä enemmän rikkauksia, luoden epätoivon ja hämmennyksen ilmapiiriä. Lisätäkseni tähän, tulee olemaan sarja toisensa jälkeen "luonnon"- katastrofeja, jotkut aidosti luonnollisia jotkut ihmisten aikaansaamia tavallisuudesta poikkeavien tieteellisten aktiviteettien kautta, kuten maanalaiset ydinkokeet, ja jotkut tarkoituksellisesti Harmaiden aiheuttamia (skalaari-tyyppisen) teknologian kautta joka heillä on hallussaan. Kun suurinpiirtein kaksi kolmasosaa planeetan väestöstä on eliminoitu tähän tapaan, Harmaat voivat sitten näyttäytyä julkisesti pelastajina taivaalta, jakaen ruokaa ja lääkkeitä eloonjääneille. Kun eloonjääneet jonottavat saadakseen oman osuutensa ruoasta ja lääkkeistä, heihin asennetaan implantteja, tekosyynä auttaa ruoan jakelussa, mutta todellisuudessa varmistaa Harmaiden kontrolli ilman vastarintaa. Harmaiden näkökulmasta, Maapallon väestö tullaan vähentämään sellaisiin lukemiin että heitä voidaan hallita ikuisesti.
"Ihmiskuntaa vastaan ei olla hyökkäämässä. Ihmiskunta ei ole keskellä hyökkäystä. Ihmiskunta on jo valloitettu! Invaasio on jo tapahtunut, ja se on LÄHELLÄ viimeistä vaihettaan. Suuret invaasiot eivät tapahdu savun ja ydinaseiden kera. Tämä on kypsymättömän yhteiskunnan merkki. Suuret invaasiot tapahtuvat salassa."

"Sinä heität leivänmuruja sinne tänne. Sinä lahjot USA:n hallitusta muutamilla armopaloilla -- Stealth-pommittaja, Tähtien Sota -järjestelmä. Sinä rohkaiset hallitusta ajattelemaan että UFO-tutkijat ovat uhka tälle suurenmoiselle salaisuudelle joka sinulla on. Sinä viettelet Neuvostoliittoa laser-järjestelmällä joka on hienompi kuin mikään mistä heidän tiedemiehensä voivat uneksia. Ja sinä aina pidät yllä tätä vaivihkaista päätelmää aivan tietoisuuden rajalla, että näitä vaikeasti tavoitettavia Ufoja saattaa itse asiassa ollakin olemassa; kuitenkin sinä itsepintaisesti kiistät tämän tietoisuuden rajalla olevan näkemyksen, ja saat sen näyttämään niin mielipuoliselta, että on sosiaalinen stigma liitettynä sen vakaumuksen julistamiseen että tämä ilmiö on todellinen."

"Kun tämä kaikki hämmennys on meneillään, Harmaat asteittain muuttavat sinua. CIA:n sisäpiiri on Harmaiden kontrolloima. CIA näkee Harmaat reittinä suurempiin tieteellisiin saavutuksiin, keinona päihittää venäläiset." [Huomautus: Koska Neuvostoliitto hajosi, Harmaat saattavat provosoida uutta "kylmää sotaa" Kiinan kanssa. ON myös ehdotettu että "Baijerilaiset" järjstivät Neuvostoliiton hajoamisen koska heidän suunnitelmansa vaati Idän ja Lännen yhdistämistä Baijerilais-taustaiseen Uuteen maailmanjärjestykseen. Toisin sanoen, jotta tämä toteutuisi, Venäjästä täytyisi tulla vähemmän "kommunistinen" ja Amerikasta vähemmän "kapitalistinen" jotta nämä molemmat voisivat yhdistyä jossakin "demokraattisen sosialismin" valtakunnassa YK:n avulla. -Branton]

"Syy miksi nämä kamalat Harmaat silpovat eläimiä on se kama jota he syövät. He syövät jauhettuja hormonsia eritteitä. He elävät kamalla jota eläimet tarvitsevat elääkseen. Heidän lajissaan on jotakin kuoleman kaltaista. He aina tuovat mukanaan kuolemaa, yksilöllisyyden kuoleman."

"Kuinka minä tiedän tämän ? Minä olen blondi Procyonilta. Me olimme kulttuuri joka kykeni matkustamaan ajan halki, mutta me elimme myös planetaarisissa sfääreissä. Ja nämä pienet Harmaat, meidän pahanilkiset pienet 'ystävämme', tekivät meille aivan samoin mitä he ovat tekemässä teille. Tämä on se mitä tapahtui meidän planeetallemme."

"Meidän ja Harmaiden välillä oli sota, mutta kun kumpikaan osapuoli ei saanut merkittävää yliotetta, Harmaat ilmaisivat halunsa solmia rauha. Me emme halunneet taistella sillä olimme Rigelin suuren sodan 'eloonjääneitä, ja ilomielin hyväksyimme heidän tarjouksensa. Kun aika kului, he sanoivat toivovansa suhteiden normalisoimista ja että he halusivat olla meidän ystäviämme. Me epäröimme että olisiko turvallista luottaa heihin, ja keskustelimme asiasta pitkään ennenkuin me lopulta päätimme että me voisimme luottaa heihin."

"Harmaat alkoivat vierailla meidän luonamme, ensin suurlähettiläiden ominaisuudessa harvakseltaan, sitten asiantuntijoina useilla elämän aloilla missä heidän asiantuntemuksestaan voisi olla hyötyä meille, erilaisten ohjelmien osanottajina, joihin kuului molemminpuolinen yhteistyö, ja lopulta 'turisteina'. Siitä mikä oli alkanut purona paisui tulva kun he tulivat yhä suuremmin joukoin, hitaasti mutta varmasti soluttautuen yhteiskuntamme kaikille tasoille, tunkeutuen jopa meidän elitististen valtaryhmien ytimeen."

"Aivan kuten sinun planeettasi kohdalla he alkoivat saada valtaansa CIA:n ja KGB:n avainjäseniä tekniikan avulla joka on heille tuntematonta, kuten hypnoosi. Näin tapahtui myös Procyonin kohdalla, näiden samojen tekniikoiden kautta jonka olemassaolosta me emme olleet tietoisia; aluksi he saivat jonkinlaiseen telepaattiseen hypnoottiseen kontrolliin meidän johtajamme. Meidän johtajamme ja melkein kaikki kansalaiset, sillä se oli aivan kuin me olisimme olleet loitsun alla joka oli johtamassa meitä tuhoamme kohden, aivan kuin jonkinlainen ritualistinen musta magia olisi ohjelmoinut meidät, jonka olemassaoloa me emme ymmärtäneet."

"Aivan kuten muutamat originaaleista pitkistä blondeista salamyhkäisesti jätti Rigelin kun suuri sota oli puhkeamassa, niin tekivät muutamat alkuperäisistä pitkistä blondeista jotka salamyhkäisesti jättivät Procyonin ja pakenivat käytäviin juuri ennen kuin Harmaat olivat saaneet päätökseen hitaan kalvamisen joka huipentui siihen kun he äkkiä ottivat Procyonin haltuunsa. Ne jotka jäivät joutuivat Harmaiden täydellisen vallan alle."

"Nämä blondit joita sinä näet samoissa aluksissa, tekemässä töitä heidän kanssaan, ovat hybridejä, tai he ovat klooneja. Eräs tapa havaita kloonit on että ne ovat toistensa näköisiä. Todellisilla Blondeilla on yksilölliset kasvonpiirteet eivätkä he ole toistensa näköisiä. Klooneilla on kapeat nenät ja lihaksikkaat vartalot. Heillä ei ole kykyä teleportata itseään tai tai matkustaa ulottuvuuksien välissä. Heille voidaan antaa käskyjä telepaattisesti mutta he eivät voi lähettää viestiä. He ovat zombieiden kaltaisia lihasta valmistettuja robotteja. Sinä voit nähdä että heidän älykkyytensä on alhainen vain katsomalla heitä silmiin."

"Nämä Todelliset Blondit ovat myös lihaksikkaita, mutta heillä on leveämpi nenä ja ketterä ruumis. Heidän silmänsä ovat valppaita ja he ovat älykkäitä. Fyysisesti he ovat melkein identtisiä ihmisten kanssa, suurin ero ihmisiin verrattuna on se, että ihmisten mittapuun mukaan heidän verenkiertojärjestelmänsä ei ole järin kehittynyt, kun taas heidän imusuonijärjestelmänsä on erittäin hyvin kehittynyt. Tämä antaa heille vahvamman immuuni-suojan kuin mikä ihmisillä on."

"Hybridit ovat kloonien ja Todellisten Blondien välimuotoja."

"Sen jälkeen mitä Procyonilla tapahtui, YKSIKÄÄN TODELLINEN BLONDI ei tekisi yhteistyötä Harmaiden kanssa. Harmaat ottivat joitakin sotavankeja, jotka pakotettiin tekemään töitä heidän kanssaan siitä hyvästä että heidät pidettiin elossa, ilman toivoa pakenemisesta. On myös joitakin blondeja jotka valitsivat ryhtyä luopioksi, avaruus-merirosvoja ja palkkasotureita jotka myyvät palveluksiaan niille sille joka maksaa eniten. Mutta monet meistä säilyivät vapaana, ja jatkamme taistelua saadaksemme asiat selviksi tämän elämänmuodon kanssa josta on tullut meidän vihollisemme. Me valitsemme pysyä maanpakolaisuudessa ajan käytävissä, minne he eivät voi seurata meitä, pikemminkin kuin että eläisimme näiden pahanilkisten Harmaiden orjuudessa. On vaarallista meille uskaltaa mennä sisälle ajan käytäviin, mutta silloin tällöin me teemme niin ja iskemme heidän kimppuunsa sieltä käsin, tässä sissi-sodankäynnin kosmisessa muodossa."

"Meidän täytyy ajoittain palata fyysiseen muotoomme levätäksemme tai synnyttääksemme jälkeläisiä, jotta jäisimme eloon, mutta muuten me jatkuvasti matkustamme näissä ajan valtavan suurissa käytävissä. Tämä on syy miksi me saatamme näyttää holografisilta kuvilta ihmisten silmissä. Se mitä minä tulin tänne kommunikoimaan, jos ainoastaan 1-2 ihmistä tai pieni ryhmä, on se joka on vastuussa siitä mitä sinun kulttuurillesi on tapahtumassa, myös tapahtui meille. Ja nämä blondit joita sinä näet Harmaiden kanssa ovat joko hybridejä, klooneja tai sotavenkeja. Koska yksikään Todellinen Blondi ei vapaaehtoisesti olisi missään tekemisissä Harmaiden kanssa. Hän olisi mieluummin ei-olemassaolon tilassa."

"Blondien ja Harmaiden lisäksi, laivat monista muistakin avaruus-kulttuureista tarkkailevat Maa-planeettaa tämä äärimmäisen mielenkiintoisena aikana. Tiedemiehet muista avaruus-kulttuureista tutkivat mitä tällä historian merkittävimpänä ajanjaksona tapahtuu. Jos sinun vaaleilla valitut edustajasi eivät olisi niin typerästi tehneet sopimusta näiden ainoiden alienien kanssa jotka ovat halukkaita toimittamaan teille asejärjestelmiä, lyhytnäköisen päämääräm kera päihittää venäläiset, nämä Harmaat eivät olisi saaneet tätä nykyistä valtaansa, ja te nyt vaihtaisitte lähettiläitä monien avaruus-kulttuurien kanssa."

"Se mitä minä haluan kertoa teille on että tämä ylin pahuus, joka on kaiken negatiivisen takana kosmoksessa, löytää ilmiasunsa tässä psykologisen mielihyvän naamioidussa muodossa, mikä saa yksilön kaipaamaan ryhmä-filosofiaa sen sijaan että ajattelisi asioita itse! Nämä jotka tuntevat olonsa mukavaksi riippumatta siitä minkälaisessa uskomusjärjestelmässä he ovat mukana, pelkästään koska monet muutkin ovat siinä, jotka tulevat yhteen ja muodostavat ylimielisen oma-vanhurskaan ryhmän joka on vakuuttunut että sillä on monopoli totuuteen, ja ne jotka ovat valmiita vainoamaan, tappamaan tai vaientamaan jokaisen joka haastaa tämän ryhmän filosofian, ovat muodostaneet liiton ylimmän pahuuden kanssa, joko tietoisesti tai tietämättään. Se on tämä omavanhurskaus ja tiettyjen eliitin valtaryhmien kuten CIA:n ja KGB:n leppymättömyys, kuten myös tiettyjen organisoitujen uskontojen, ja tiettyjen niin kutsuttujen lunaattisten hörhö-ryhmien kuten jotkin kaikkein fanaattisimmista Star People -ryhmistä jotka ovat niin arveluttavia/vastenmielisiä."

------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: Nämä vastenmieliset "Star-ihmiset" joihin Khyla viittaa ovat näitä jotka uskovat sokeasti Rauni-Leena Luukasen ja George Adamskin, tai Juhan af Grannin (uushindulaisiin) oppeihin. Juhan af Grann muuten sanoi televisiossa, muistaakseni vuonna 1993 tai 1994 näin: "Ei se Jeesus ketään pelasta."
------------------------------

"Minä olen nähnyt sivilisaatioiden nousevan ja kaatuvan, nousevan taas jaloilleen kuollakseen myöhemmin uudestaan, yhä uudestaan ja uudestaan. Se ei ole ainoastaan tämän planeetan ongelma. Se on ongelma joka kaikkien sivilisaatioiden täytyy kohdata kehityksen myötä, ei väliä sillä missä päin kosmosta ne sijaitsevat. Jokainen haluaa hieman suuremman palan piirakkaa kuin mikä naapurilla on, ja lopulta tämä huipentuu tukehtumiseen. Ennemmin tai myöhemmin tämä tapahtuu myös Harmaiden kohdalla, mahdollistaen sen että me voimme palata valtaan maanpaostamme ajan käytävistä. Harmaat eivät näe tätä ja ovat kykemenättömiä ymmärtämään omaa perusteellista virhettään: että tämä sama heikkous jota he hyödyntävät ihmiskunnan kohdalla on myös heidän oma sisäinen heikkoutensa, tämä sokea piste joka sinetöi heidän tuomionsa."

"Ainoa tie voittoon tapahtuu siten että sinä vahvistat omaa omaatuntoasi. Kun abduktoiduille on suoritettu geneettistä tai muunlaista manipulaatiota, Harmaat odottavat heidän matelevan pelossa. Sen sijaan että kyyristelisi pelossa, abduktoitu voi suunnata mielensä muualle, keskittyä dynaamisiin suojeleviin mielikuviin, jotka ovat uskonnollisia tai mystisiä luonteeltaan, se vähentää sitä tyydytystä jonka Harmaat saavat ja hämmentää heitä. Keskitä tietoisuutesi johonkin sellaiseen mitä he eivät odota, se hämmentää heitä." [Huomautus: Useimmissa tapauksissa tyhjä punainen tai karmosiininpunainen risti näyttää olevan erityisen heikentävä Harmaille. Esimerkiksi tämä legandaarinen sotilas-pyhimys, Pyhä Yrjö, otaksuttavasti pukeutui kilpeen jossa oli punainen risti valkoisella pohjalla. Riippumatta siitä että uskooko joku että lohikäärmeen metsästäjiä on olemassa tai ei, tämä legenda väittää että Euroopan kristityt lohikäärmeen metsästäjät enemmän tai vähemmän merkitsivät vanhan maailman lohikäärme-rodun aiheuttaman kiusan loppua. Eräs tällainen legenda keskittyy Silenen kaupunkiin, Libyaan, jota draconialainen peto oli kiusannut pitkän ajan. Kaupungin kuningas oli tarjonnut lampaita ja karjaa pedon lepyttämiseksi. Kuitenkin, tuli aika jolloin kaikki eläimet oli käytetty, ja päätettiin arvalla valita ne ihmiset jotka uhrattaisiin pedolle. Eräänä päivänä arvan kohteeksi joutui kuninkaan oma tytär, ja tämä murheellinen kuningas, kunnioittaen antamaansa lupausta, salli että hänen tyttärensä vietiin sidottuna kaupungin porttien ulkopuolelle. Silloin kun peto oli syöksymäisillään prinsessan kimppuun, Pyhä Yrjö ilmestyi säihkyvän hopeisessa asussaan ja -- ennenkuin peto tisi mitä oli tapahtumassa -- tämä soturi-pyhimys iski sitä peitsellään ja vapautti prinsessan josta tuli hänen vaimonsa. Riippumatta siitä että onko tällä legendalla todellisuuspohjaa, tämä arina kuitenkin symboloi "pyhimysten" ja "käärmeiden" alitajunnassa olevaa vihollisuutta. Jos me aiomme uskoa legendoihin, silloin tämä oli eräs monista "syöpäläisistä" -- kuten niihin viitattiin näinä muinaisina aikoina -- jotka Pyhä Yrjö oli surmannut elämänsä aikana, ja vaikka hän ei ollut ainoa lohikäärmeen metsästäjä legendoissa, hän oli kenties kaikkien tunnetuin. -Branton]

"Ainoa syy miksi Harmailla on tällainen valta teihin on se että teidän vaaleilla valitut viranomaiset tyhmästi tekivät salamyhkäisiä sopimuksia heidän kanssaan, sitoen sinut heihin suljetussa liitossa jota muut avaruusrodut kunnioittavat, sallien heidän asettua maanalaisiin tukikohtiin teidän aseidenne ulottumattomiin, tilanne joka teidän itse täytyy selvittää." [Huomautus: Koska Harmaat ovat toistuvasti rikkoneet näitä sopimuksia, ne voitaisiin laillisesti julistaa mitätöidyiksi. Se ei totisesti ollut Kongressi joka valtuutti nämä "sopimukset". -Branton]

"Muinaisuudessa tämä planeetta jaettiin sektoreihin neljän eri ryhmän välille: Blondit, Harmaat, suuret liskon näköiset olennot (nyt yhteydessä Capellan järjestelmään) sekä olentoihin jotka ovat nyt yhteydessä Arcturuksen järjestelmään. Kaikki nämä ryhmät pitävät itseään tämän planeetan omistajina. He eivät tunnusta ihmisiä omistajiksi. Kuitenkin, jotkut meistä tunnustavat ihmisten oikeudet, kuten myös muiden elämänmuotojen oikeudet."

"Harmailla on ongelmia itsensä kanssa sekä niiden planeettojen kanssa jotka he ovat kolonisoineet. Lajina, heillä on vakavia, kenties kohtalokkaita terveys-ongelmia. Heillä on paljon vankeja; Blondeja, ihmisiä ja muita, jotka ovat halukkaita liittymään kapinaan jos siihen on pienintäkään tilaisuutta."

"Täytyy olla rationaalinen yrittäessään taistella heitä vastaan ja ymmärtää oikea tapa jolla edetä. Sinun oma tietoisuutesi on paras ase joka sinulla on käytettävissä tällä hetkellä. Kaikkein tehokkain tapa taistella Harmaita vastaan on muuttaa sinun tietoisuuden tasoasi lineaarisesta ajattelutavasta moniulotteiseen tietoisuuteen. Sinun salainen aseesi on se, että sinä et ole mehiläispesä-mielinen kollektiivinen ajattelija, vaikkakin monet teistä lankeavat tähän kategoriaan hyväksymällä tavanomaiset ryhmä-kaavat, ja ovat täten helpommin Harmeiden kontrolloitavina. Se on sinun YKSILÖLLISYYTESI joka on sinun paras aseesi, sillä se on ainoa ase joka sinulla on ja jota Harmailla ei ole. Suurin Harmaiden heikkous, heidän haavoittuvuutensa, heidän akilleen kantapäänsä, on heidän kyvyttömyytensä ajatella yksilöinä. Te ovat erittäin telepaattinen korkean teknologian yhteiskunta, mutta yksilöinä he eivät ole luovia ajattelijoita. He ottavat käskyt hyvin vastaan, mutta he eivät muodosta itselleen käsitystä hyvin. Heillä on teknologia suistaa sinun planeettasi pois kiertoradaltaan, mutta on olemassa yksi avain-kyky joka sinulla on ja jota heillä ei ole: kyky turvautua mielikuvitukseen joka inspiroi yksilöä ymmärtämään hänen suoraa henkilökohtaista yhteyttään KAIKEN lähteeseen, joka on tämä sanoin kuvaamaton jumaluus, ei väliä millä nimellä sinä tahdot kutsua sitä. Tämä on sinun avaimesi voittoon."

JA LOPUKSI, VIESTI HYBRIDI-KONSIILILTA (IHMISTEN JA HARMAIDEN HYBRIDEILTÄ) -- JOKA ON "TODELLINEN" INSPIRAATIO TÄMÄN KIRJAN TAKANA.

Olisi suuri virhe antaa itselleni täysi ansio tästä teoksesta, sillä minä voin lausua ahdottomana faktana että suurimman osan työstä ovat tehneet "muut" jotka -- operoiden minun tiedostamattoman mieleni kautta -- inspiroivat minua intuitiivisesti tämän informaation kanssa, sekä johdattivat minut näiden lähteiden ja dokumentaatioiden äärelle, jotka olivat välttämättömiä saadakseni tämän kirjan valmiiksi, jota minä pidän suurena haasteena erityisesti huolimatta minun henkilökohtaisista vajavuuksista.

Tämä "taustaryhmä", sinä saattaisit sanoa, koostuu lukuisista niin kutsutuista "hybrideistä" jotka ovat murtautuneet vapaaksi draconialaisesta kollektiivista ja perustaneet oman vastarintaliikkeensä joka toimii pääasiassa tämän planeetan maanalaisissa järjestelmissä -- ainakin näiden "perheenjäsenien" tai "sukulaisten" osalta jotka ovat inspiroineet minua tämän teoksen osalta. Vaikka he majailevat syvällä maan alla, he kuitenkin ovat tekemisissä toisten maailmojen kanssa (miksi Khyla ei mainitse heistä mitään?) Federaation sisällä jotka vastustavat Draconialais-Orionilaisten "Kollektivistien" aktiviteetteja. He tekevät jatkuvasti töitä perustaakseen vapauden ja totuuden täällä Maa-planeetan pinnalla (ja alla).

Koska nämä hybridit "kommunikoivat" kanssani intuitiivisella tasolla mieluummin kuin visuaalisesti tai äänen kautta, minä yritän "kääntää" heidän usein voimakkaat tunteet "sanoiksi" ja välittää sen minkä minä uskon heidän halunneen kertoa lukijoille jotta he voisivat ymmärtää heitä ja heidän tunteitaan meitä kohtaan.

Joten tässä on se mitä minä voimakkaasti tunnen, ja uskon, että nämä mahtavat "ihmiset" haluaisiavt "sanoa" Meille.

Tervehdys ystävät;

Vai pitäisikö meidän sanoa veljet ja siskot? Sillä totisesti me olemme teidän veljiänne, sisarianne ja lapsianne! Monet niistä jotka ovat kohdanneet "Harmaita" ymmärtävät tarkkaan mitä me tarkoitamme.

Me olemme sinun "siemenesi" lapsia, ja vaikka meidän DNA:tamme on muokattu meillä kuitenkin on sielu, ja tämä tekee meistä aivan yhtä "ihmisiä" kuin sinä olet.

Toisin kuten meidän entiset isäntämme joilta puuttuu se mitä te kutsutte "sieluksi", monet meistä "hybreideistä" -- ymmärtäen meidän perusteellisen ihmisyytemme -- aloimme kehittää emotionaalista yksilöllisyyttä. <å> On ilmeisesti useita syitä miksi Harmaat aloittivat nämä "hybridi"- projektit. Joidenkin projektien tarkoituksena oli jalostaa voimakkaampia olentoja palvelemaan heidän kollektiivista imperiumiaan, toisten projektien tarkoitus oli jalostaa "Harmaita" joilla olisi inhimillisiä piirteitä ja erityisiä psionisia kykyjä joita voitaisiin käyttää jotta ymmärrettäisiin ihmisiä heidän omalla tasollaan ja jotka voisivat vuorostaan opettaa Harmaita kuinka voitaisiin helpommin manipuloida ihmisiä lukuisilla tasoilla.

Tämä Harmaiden kollektiivi ilmeisesti ei ottanut huomioon että olisi -- Jumalan armosta -- niin paljon vastarintaa heidän suunnitelmiaan kohtaan. Sinä ymmärrät, he eivät voi täysin ymmärtää yksilöllisyyden, myötätunnon ja lojaalisuuden käsitettä.

Me puhumme nyt "kollektiivista" emmekä yksilöllisistä Harmaista, sillä reptilialaisen kollektivin sisällä ei ole yksilöitä... kaikki palvelevat yksittäisinä "soluina" valtavan organismin sisällä -- kollektiivisen älyn tai "Mehiläispesän" kuten sinä saattaisit sanoa.

Mutta ne meistä jotka ovat kehittäneet vapauden agendan ja jotka ovat murtautuneet vapaaksi "Mehiläispesästä" ovat kehittäneet inhimillisen yksilöllisyyden. Se on pitkä ja vaikea prosessi "vieroittaa" itsemme tästä kollektiivisesta mielenlaadusta johon monet meistä syntyivät. Me pidämme yllä rajoitettua kollektiivisuuden astetta, kuitenkin, me olemme luoneet sellaisen mihin sinä saattaisit viitata termillä "palomuuri" meidän yhteisömme ja "mehiläispesän" välille. Tämä niiden muiden hybridien vuoksi jotka liittyvät meihin aika ajoin, ja se välttämätöntä heille "ohjelmoinnin purkamisen" prosessin takia pois kollektivismin mielenlaadusta sekä heidän jatkuvan yksilöllisyyden kehityksensä takia.

Me emme voi sanoa että ne ovat "yksilö"- Harmaita ja Reptiloideja jotka ovat "pahuuden" lähde jotka tekevät pahaa ihmisille kaikkialla universumissa "Draconialaisen kollektiivin" toimesta... Sillä kuten me olemme sanoneet, itsensä kollektiivin sisällä ei ole "yksilöitä". Nämä yliluonnolliset olennot jotka hallitsevat draconialaista kollektiivia ovat pahuuden lähde -- Harmaat ja Reptiloidit ovat pelkästään "työkaluja". Tämä on totta monissa tapauksissa paitsi siinä asiayhteydessä että monet kapinalliset olennot joita sinä kutsut "langenneiksi enkeleiksi" ovat inkarnoituneet sieluttoman reptilialaisen rodun kautta muinaisista ajoista lähtien.

Vaikka meidän täytyy nähdä asiat sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat, me ymmärrämme että monet näistä yliluonnollisista olennoista ovat korruproineet/pilanneet itsensä siihen pisteeseen saakka että ei ole toivoa heidän palaamisestaan hyvien puolelle, heidän tuhottuaan itsestään kaiken hyvän. Kuitenkin, me haluaisimme uskoa ja toivoa että jotkut näistä kapinallisista olennoista katuisivat nykyistä asemaansa sekä osaa jota he esittävät tässä muinaisessa kapinassa Kaikkivaltiasta vastaan. Me haluaisimme uskoa että eräs näistä piilossa olevista motiiveista miksi Reptiloidit/Harmaat jalostavat meidän kaltaista rotuamme olisi halu luoda rotu joka olisi geneettisesti heidän kaltaisensa, mutta ei kuitenkaan samanlainen kuin he itse ovat, joka voisi ymmärtää sekä ihmisiä että reptilialaista rotua.

Voisiko olla niin että heikko kipinä individuaalisuutta ja huolta niiden leegioiden sisällä joista tämä kollektiivi koostuu voisi vaikuttaa jollakin tavalla näihin "hybridi"- projekteihin? Voisiko olla niin että jossain syvällä kollektiivin sisällä on olemassa halu murtautua yksilölliseen tietoisuuteen ja näin toimien murtautua ulos näistä yliluonnollisista tyranneista jotka hallitsevat kollektiivia yliluonnollisen rautanyrkin kera?

Voisiko olla niin että tämä äly kollektiivin sisällä näki että olisi loogista Harmaille ja heidän kollektiivilleen työskennellä harmoniassa universumin kanssa pikemminkin kuin sitä vastaan? Heidän oman eloonjäämisensä tähden, he ovat "loogisia" olentoja, ja monet näistä direktiiveistä jotka ovat tulleet komentokeskuksesta ovat olleet ristiriidassa "logiikan" kanssa ja saaneet aikaan sellaista syvää hämmennystä ja jopa ristiriidassa itsensä kanssa olevaa schizofreniaa jollei hulluutta kollektiivin itsensä sisällä.

Koska niillä Harmailla jotka ovat kollektiivin sisällä ei ole voimaa kehittää itse itselleen yksilöllistä tajuntaa, he ymmärsivät että jos he onnistuvat jalostamaan jälkeläisiä joilla on liontainen yksilöllisyys ja emotionalismi, silloin nämä jälkeläiset saattaisivat vuorollaan murtautua ulos kollektiivista, ja sitten kun he ovat päässeet vapaiksi, he voisivat auttaa muita vapautumaan joilla ei ole itsessään motivaatiota tehdä näin. Sitten kun nämä on "kesytetty" ja heidän "ohjelmointinsa purettu", ja sijoitettu ympäristöön missä vapaa agenda voisi kehittyä, näille "alieneille" voitaisiin sitten antaa vaihtoehto päättää mitä puolta he haluavat palvella -- haluavatko he jäädä meidän kanssamme tai palata kollektiiviin ja menettää yksilöllisyytensä tässä prosessissa.

Tuntien hyvin "kollektiivin" vaarat jossa yksilöllistä ilmaisua ei sallita, me olemme oppineet tuntemaan vapaan tahdon pyhyyden, siihen pisteeseen saakka että me sallimme muiden olentojen "valitsevan" tuhota itsensä jos heillä on luja aikomus tehdä näin. Me olemme oppineet myös syvästi kunnioittamaan rakkaiden Federaation ystäviemme direktiivejä joissa kielletään puuttumasta toisten asioihin.

Meillä on jatkuva kamppailu, emmekä me ole liian ylpeitä sanomaan että meidän lopullinen voittomme tai tappiomme riippuu suurelta osin SINUSTA.

Joka kerta kun SINÄ luovutat tahtoasi draconialaiselle kollektiiville, joka kerta kun sinä uskot "Harmeiden" valheet jotka ovat "Mehiläispesän" kontrollissa, joka kerta kun sinä vaihdat pienen palan sieluasi väitettyjen "etujen" saamiseksi, joiden kollektiivi kertoo olevan sinun JOS sinä palvelet heitä... joka kerta kun sinä teet tämän sinä heikennät itseäsi ja luovutat valtaasi viholliselle. Tekemällä näin, sinä teet meidän kamppailustamme entistä vaikeampaa.

Toisaalta, joka kerta kun sinä HAASTAT kollektiivin väitteet ja paljastat heidän valheensa, etkä anna heidän manipuloida sinua sisään heidän agendaansa, silloin sinä vahvistat meitä tässä prosessissa. Muista että me olemme todellakin SINUN LAPSIASI, sillä enemmistö meistä jotka olemme "vastarinta-liikkeessä" olemme enemmän ihmisiä kuin petoja. Nämä geneettiset hybridit joilla ei ole sielua ovat harvainaisia meidän joukossamme, sillä heidän on erittäin vaikea käsittää individuaalisia hyveitä jotka tulevat luonnollisesti (tai joiden pitäisi tulla luonnollisesti) niille joilla on inhimillinen sielu-chakra -matriisi ja tietoisuus/omatunto.

Ennen kaikkea, me pyydämme että sinä RUKOILISIT meidän Ylintä Luojaamme -- niin kuin sinä tunnet konseptin "Jumala". Pyydä kaikki-tietävää ja kaikki-rakastavaa olemaan armollinen. Vetoa meidän puolestamme -- sinun veljiesi ja sisartesi jotka elävät tähdissä tai tällä planeetalla. RUKOILE meidän puolestamme sekä myös monien muiden puolesta jotka ovat tällä hetkellä näiden sieluttomien entiteettien vankeina palvellen tätä kollektiivia. Koska fyysiset ja intellektuaaliset defenssit eivät riitä, me TARVITSEMME Jumalan ja Hänen pyhien enkeleidensä väliintuloa. Koska tämä draconialainen kollektiivi hyökkää sinua vastaan, sekä myös meitä vastaan fyysisellä, psyykkisellä ja hengellisellä tasolla -- me emme voi ylenkatsoa tämän konfliktin hengellisiä puolia.

Tämän myötä, me hybridi-konsiili, toivomme sinulle kaikkea hyvää. Tehkäämme -- me kaikki -- kaiken voitavamme että me voisimme luoda sellaisen tulevaisuuden joka olisi kaikkea sitä mitä me olemme toivoneet, ja ENEMMÄNKIN. Sinä tiedät kuka sinä olet. Ne meistä jotka olemme erottautuneet hallitsijoistamme sekä myös ne jotka ovat edelleen heidän otteessaan... me lähetämme sinulle RAKKAUTEMME ja HALAUKSEMME!!! Me haluamme sanoa, ME RAKASTAMME TEITÄ!!! Rukoile meidän puolestamme kuten me rukoilemme teidän puolestamme.

Siihen asti kun me kaikki voimme kohdata toisemme yhtenä, TODELLISESSA vapaudessa ja rauhassa, siunatkoon Kaikkivaltias kaiken ELÄMÄN LÄHDE teitä kaikkia!

------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: Minä en oikein luota näihin Harmaiden hybridien "vakuutteluihin" että Harmaat saattaisivat olla pohjimmiltaan hyviä olentoja ja haluaisivat päästä vapaaksi kollektiivista (jos he todella haluaisivat tehdä näin, he voisivat kertoa sen avoimesti). Toisaalta harmaiden ja ihmisten hybridit itsessään saattavat olla aidosti oppositiossa Harmaita isäntiään vastaan, tai sitten tämä on vain jokin juoni. Branton väittää saaneensa tämän jälkimmäisen viestin "inspiraation" kautta, mutta minusta näyttää siltä että kyseessä on pikemminkin Brantonin oma mielikuvitus, ja että hän on keksinyt omasta päästään tämän "sanoman". Sen sijaan Khyla ("Nordic") vaikuttaa vilpittömältä (ei mielistelevältä). Hän on aika "suivaantunut" sekä Harmaisiin että ihmisiin mutta niin sinäkin olisit jos sinulta vietäisiin planeetta alta, niinkuin pian saattaa tapahtua. Tämän kaiken valossa, minä suhtaudun epäiluuloisesti ihmiin joilla on käärmeitä tai reptilialaisia (metelijoita) lemmikkeinä. Kanilla on sentään 90-prosenttisesti samat geenit kuin ihmisellä. Meller ei usko vapaaseen tahtoon, mahdollisesti sen takia että hänellä ei ole omaatuntoa. Miksi minä taas puhun Melleristä? Siksi että läpi koko kirjan tähdennetään sitä että ihminen on itse vastuussa tekemisistään ja tekemättä jättämisistään, ja että vapaata tahtoa tulee kunnioittaa -- "Skandinaavi-olennot" kunnioittavat ihmisen vapaata tahtoa ja siksi he eivät ota avoimesti osaa tähän sotaan. Meller puhui kerran koko illan radiossa julistaen että vapaa tahto on "paskaa". Jos uskotaan että vapaata tahtoa ei ole olemassa, silloin sitä ei myöskään tarvitse kunnioittaa ja tässä on mahdollinen uskonnollisten vainojen siemen; on lupa väkisin "käännyttää" ihminen johonkin uskontoon & ideologiaan; esimerkkinä Calvin joka poltti Miguel Servetuksen roviolla. Minusta roomalaiskatolinen oppi, jonka mukaan ihminen ei ole täysin turmeltunut on aika lähellä totuutta. Tietysti Roomalaiskatolinen Kirkko on syyllistynyt "laittomuuksiin" samassa suhteessa kuin protestantitkin (tuskin kuitenkaan enempää) mutta RKK on historian aikana saanut jotain hyvääkin aikaan, kun verrataan kalvinismiin joka ei ole saanut aikaan mitää hyvää. Ne jotka haukkuvat RKK:ta, tekevät sitä lähinnä omaa egoa pönkittääkseen, ja ovat löytäneet täten helpon kohteen jota haukkumalla voidaa julistaa omaa erinomaisuuttaan. Nämä haukkujat myös ovat innokkaita ennustamaan "maailmanloppua" joka ei kuitenkaan tule heidän lupaamanaan hetkenä. Pitäisi kai liittyä Roomalaiskatoliseen kirkkoon.
------------------------------


Takaisin