The Dulce Book

Luku 24 -- Paljastuksia Leading Edgeltä (osa 1/5)

Tämä seuraava informaatio on kopioitu, luvalla, Val Valerianin messiivisesta teoksesta Matrix II, "The Abduction and Manipulation of Humans Using Advanced Technology". Näitä sekä muita erittäin mielenkiintoisia tutkimusraportteja voi tilata osoitteesta LEADING EDGE RESEARCH GROUP, P.O. Box 7530, Yelm, WA, 98597. Seuraava informaatio ei ole missään kronologisessa järjestyksessä, vaan se on pikemminkin satunnainen kokoelma muistiinpanoja ja tutkimusta jotka liittyvät, ilmaan, salaliittoihin ja maanalaisiin ilmiöihin.

Heinäkuussa 1947, tutka Four Cornersin alueella USA:n lounaisosassa vaikutti ja ampui alas alien-kiekon (sähkömagneettisten säteiden seurauksena -- joihin tutkan toiminta perustuu -- häiriten aluksen EM-järjestelmiä). Tämä lautanen putosi lähelle Roswellia, Uuteen Meksikoon. Se oli ensimmäinen kahdesta kiekosta jotka putosivat tälle alueelle. Aluksen sisältä, tiedemiehet ja armeijan miehet löysivät useita kuolleita alien-olentoja. Alieneilla oli sekä reptilialaisia että hyönteisen piirteitä. Aluksesta löydettiin myös usean armeijan miehen jäänteet. Siten kuin me tiedämme, tämä oli suuri vahvistus sille että alien-lajit ottivat ihmisiä mukaansa.

Joulukuussa 1988, entinen Laivaston tiedustelupalvelun upseeri haastatteli erästä miestä joka sanoi: "Minä en tiedä kaikkea, mutta se on tavallaan karannut käsistä. Kertoakseni sinulle totuuden, minä pelkään että mitä tulee tapahtumaan. Suuria maanalaisia suojia rakennetaan Groom Laken alle sekä muihin paikkoihin."

Viitatessaan joidenkin esittämään väitteeseen että alienit "korjaavat satoa" (ihmisiä) Maa-planeetalta geneettisiin kokeisiin, Valerian sanoo:
"Ei ole epäilystäkään etteikö hallituksen salailu-politiikka tekisi "sadonkorjuusta" helpompaa Harmaille. Hallituksen, määritelmän mukaan, tulisi suojella yleistä hyvinvointia. Ilmiselvästi, jokin on pahasti pielessä täällä, ja näyttää siltä että natsi-pohjaisella CIA:lla on paljon tekemistä sen kanssa." [Huomautus: Baijerin valaistuneita edustanut ALlen Dulles perusti CIA:n yhteistyössä Baijerilaista Thule-seuraa ja natseja edustavan kenraali Reinhard Gehlenin kanssa. Tämä CIA/NSA toimii korporaatio-tiedemiesten puolesta Amerikassa jotka Antony Suttonin ja muiden taloustieteilijöiden mukaan rahoittivat bilshevistisen vallankumouksen sekä natsien nousun, sekä vuorostaan soluttautuivat USA:n hallitukseen vallankaappauksen kautta joka tapahtui samanaikaisesti John F. Kennedyn salamurhan kanssa. Kennedyn kuolemasta lähtie, useimmat jolleivät kaikki USA:n presidentit ovat olleet globaalien taloudellisten organisaatioiden Ulkomaansuhteiden neuvoston, Trilateraalisen komission ja Bilderbergien jäseniä; he eivät kunnioita USA:n itsenäisyysjulistusta, vaan sen sijaan edistävät "Uutta maailmanjärjestystä" joka toteutettaisiin YK:n armeijan tuella. -Branton]

"Nämä pahantahtoiset alienit ovat liittoutuneet salaisen maailmanhallituksen kanssa jonka vallanhimo on luultavasti samaa luokkaa alienien pahantahtoisuuden ja vallanhimon kanssa. Nämä pahantahtoiset alienit ovat antaneet edistynyttä teknologiaa tälle 'hallitukselle', manipuloineet, valehdellet pettäneet, sekä yleisesti käyttäneet meidän salaista hallitustamme heidän itsekkäiden ja epähumaanien tarkoitusperiensä edistämiseen."

ALIENIEN TUKIKOHTA NEVADASSA:

Tämä tilanteen jatkuminen -- koskien naista nimeltä M.P, erästä kaksikymmentä vuotiasta naista joka asuu Las Vegasissa -- on tuonut esiin monia mielenkiintoisia tekijöitä. Hänen ensimmäinen sieppauksensa tapahtui hänen ollessaan viiden vanha joulukuussa 1975. Hän on kokenut yli 400 abduktiota siitä lähtien, keskimäärin kaksi kuukaudessa. Vuoden 1987 tienoilla, hän havaitsi että hän kykeni muistamaan yhä enemmän yksityiskohtia tapahtumista. Hän on myös erinomainen taiteilija jolla on valokuva-muisti. On riittävästi todisteita että hän on ollut useissa aluksissa ja että hänet on myös viety maanalaisiin laitoksiin Arizonassa sekä autiomaan alle lähellä Paradoxia, Nevadassa.

Tämä Nevadan laitos sijaitsee lähellä Paradoxin aluetta. Hänet tuotiin tähän laitokseen vuonna 1987. Tämä laitos ei ole niin iso kuin Arizonassa oleva laitos. Häneen käytettiin ohjelmointi-laitteita.

Tätä laitosta yleisesti kuvaillaan sellaiseksi että se on suuntautunut geneettiseen tutkimukseen. Suurien säiliöiden kerrottiin sisältävän meripihkan väristä, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä liuosta. Nämä sylenterit ovat samanlaisia joista kerrotaan kirjassa Matrix II. Kaikki säiliöt sisälsivät humanoidi-muotoja. Nämä säiliöt sisälsivät vaaleansinistä liuosta josa oli muotoja jotka näyttivät ihmisiltä. Muut sisälsivät hybridien näköisiä humanoideja. Viimeinen kerta kun hänet tuotiin tähän laitokseen oli 22.1.1991, jossa he yrittivät saada hänet suostumaan olemaan paljastamatta tietoa, sillä siriuslaiset olivat tietoisia hänen yksityiskohtaisesta kanssakäymisestään maidän kanssamme. Hän kieltäytyi.

Nämä siriuslaiset sanoivat jotakin sellaista että hän "vaikutti Konfederaation tasapainoon". Jos näin on, silloin me kaikki teemme näin. [Huomautus: Nämä ovat luultavasti humanoideja Sirius-B -tähdeltä, jotka olivat aiemmin tehneet yhteistyötä Reptiloidien/harmeiden kanssa Draconis-Orionilta. Vaikka monet siriuslaiset jatkavat yhteistyötä orionilaisten voimien kanssa joka ovat johteneet heidän "kollektiiviaan", muut siriuslaiset ovat kääntäneet takkinsa ja menneet mukaan Andromeda-Pleiadialaisen Federaation non-interventionistiseen politiikkaan, nyt kun Reptiloidit/Harmaat ovat rikkoneet heidän kanssaan solmimiaan sopimuksia. Sirius-B:ltä tulevan suuren laivaston odotetaan saapuvan meidän aurinkokuntaamme vuoden 2004 tienoilla käydäkseen Orion-Draconialaisten voimien kimppuun -- jotka ovat siitä lähtien ottaneet vallan monissa siriuslaisissa aiemmin yhteisissä tukikohdissa kaikkialla aurinkokunnassa. Kuten "natsi"- elementtien kanssa Maapallolla, nämä ovat ilmeisesti agentteja Sirius-B:ltä jotka edelleen haluavat tehdä yhteistyötä reptiloidien kanssa, tai sitten ovat täydellisen mielenhallinnan orjia. Tai sitten he näkevät yhteiset ponnistukset Siriuksen, Baijerin ja Orionin eliitin välillä ainoana keinona toteuttaa totalitaariset suunnitelmansa Maa-planeetan suhteen heidän niin kutsuttujen astraalisten "ylösnousseiden mestariensa" puolesta, erityisesti Federaation opposition kasvojen edessä. Tämä saattaa olla se mitä he tarkoittavat kun he puhuivat "Konfederaation tasapainosta". -Branton]

Palattuaan hän tunsi jonkin verran kipua vatsansa oikeassa puoliskossa.

Tässä laitoksessa, hän näki siriuslaisia, Harmaita, sekä laitoksen toisessa osassa hän näki sellaisia mitkä näyttivät olevan USA:n armeijan jäseniä. Siellä oli muitakin olentoja joita hän kuvaili "valo-olennoiksi". Hänen kuvauksensa niistä oli että heillä oli humanoidin muoto mutta ei yksityiskohtia ja että ne loistivat valoa:

Nykyisessä ymmärryksessään, ajatellaan että nämä olennot asustavat ainakin viidennessä ulottuvuudessa. Nämä olennot leijailivat ympäriinsä ja tarkkailivat siriuslaisia ja Harmaita koko ajan kun hän oli tässä laitoksessa. Ihmisillä oli mustat univormut.

INFORMAATIOTA HARMAISTA:

  • Yhdysvallat (salainen hallitus) solmi yhden tai useampia sopimuksia lajin kanssa jota kuvailtiin pitkiksi Harmaiksi ja on suostunut siihen että se ei puutu alienien toiminta-suunnitelmiin saaden vastalahjaksi teknologiaa. Sopimuksia solmittiin vuosina 1934, (1954), 1964 ja 1972.

  • Harmaiden kloonit suorittavat biologista työtä jonka vuoksi on välttämätöntä tuhota useita lajeja Maapallon pinnalla, joita ei suojella USA:n "hallituksen" ja Harmaiden tekemien sopimusten nojalla. Maanalaiset laitokset ovat ainoita "suvereenejä" alueita tämän sopimuksen mukaan.

  • Tutkijat muistelevat että tässä kiekossa joka putosi vuonna 1947 Roswelliin, Uuteen Meksikoon, oli useita reptilialaisia lajeja kannella, samoin kuin useiden Ilmavoimien henkilöiden ruumiinosia ja vaatteita.

  • Löydetyillä lajeilla näyttää olevan jäykkä, hallitsemiseen ja aloonjäämiseen perustuva sosiaalinen järjestys, jossa tiede on heidän uskontonsa, heidän sosiaalinen järjestelmänsä pohjautuu tottelemiseen ja velvollisuuksiin, heidän sotilaalliset konseptinsa ryhmittyvät valloitukseen, asutukseen sekä hallitsemiseen salaisten mielenhallinta-ohjelmien kautta. Heidän perus-taktiikkansa näyttää olevan useiden kohteena olevien sivilisaatioiden johtajien hallitseminen. He toteuttavat tämän panemalla johtajat viralta ja korvaamalla heidät entiteeteillä joita he pystyvät kontrolloimaan. Ihmisten "eliitin" toiminta, mitä tulee yhteistyöhön Harmaiden kanssa, näyttää olevan tiettyjen ihmis-populaatioiden harventaminen niin että jäljelle jääneet olisivat helpommin kontrolloitavissa. Hitler on tästä hyvä esiemrkki.
ILMEINEN SOSIAALINEN RAKENNE:

Eräs heidän sosiaalisen muistinsa sivutuote on että joka ikisen päätöksen tekeminen vie aikaa, sillä yhdelläkään Harmaiden kloonilla ei näytä olevan kykyä toimia itsenäisesti muiden kloonien suhteen/puolesta. Tässä sosiaalisessa rakenteessa ei ole tilaa "yllätyksille", ja parhaatkin suunnitelmat voivat romuttua täysin jos he joutuvat tekemisiin sellaisen kanssa joka on täysin heidän operationaalisen suunnitelmansa ulkopuolella. Suuret Harmaat näyttävät olevan vähemmän alttiita tällaisille "pallo hukassa" -tilanteille kuin pienet Harmaat.

HARMAIDEN STRATEGIAT JA OPERAATIOT:

Maapallo on jossain määrin ainutlaatuinen siellä on suuri määrä erilaisia olentoja useilla tiheys-tasoilla (useissa ulottuvuuksissa) sekä rotu-lajeja. Se on asutettu sisältä käsin, pinnalta käsin että myös ilmakehästä käsinb tuhansissa pienissä taskuisa ja aina-virta -heijastumissa.

Prosessiin valloittaa planeetta kuuluu olentojen paikallistaminen jotka värähtelevät resonanssissa heidän värähtelytaajuutensa kanssa. Näille paikannetuille olennoille sitten kerrotaan että he ovat eliittiä tai Valittuja jotka valloittavat ja johtavat ihmisrotua sekä hallitsevat maailmaa heidän Harmaiden mestareidensa puolesta. Usein nämä paikannetut olennot viedään alukseen ja heitä tutkitaan fyysisesti, heihin istutetaan implantteja, heihin syötetään tietoa joka auttaa heitä palvelemaan Harmaita.

Eliitin toimintana on sitten harventaa omaa rotuaan pyrkimyksenä vähentää väestön määrää hallittavalle tasolle niin jäljelle jääneitä voidaan helpommin kontrolloida. Natsi-juutalais -skenaario on hyvä esimerkki Harmaiden toiminnasta. He myös hallitsivat Japanin keisarikuntaa ja ovat yleisesti vastuussa ihmisten kaikkein julmimmista toimista tällä planeetalla. [Huomautus: Harmaat käyttävät "hajoita ja hallitse" taktiikkaa, vaikka pitäisi mainita että Toisen maailmansodan jälkeen sekä sen jälkeen kun liitto Baijerilaisten kanssa loppui, japanilaiset ovat olleet kanssakäymisissä yhä enemmän Koldasianilaisten kanssa, suhteellisen hyväntahtoisen humanoidi-rodun kanssa joka asuttaa vaihtoehtoista "antimateria-universumia" ja jolla ilmeisesti on läheiset suhteet Andro-Pleiadialaiseen Federaatioon. -Branton]

HARMAIDEN SOTILAALLISET OPERAATIOT:

Näihin kuuluu suojaamattomien sivilisaatioiden asuttaminen jotka eivät ole yhteydessä avaruuden muihin ryhmiin. He käyttävät planeettaa raaka-aineiden, orjien ja biologisen materiaalin lähteenä. Sen mukaan mitä tutkimus on paljastanut, on olemassa tiettyjä metodeja ja suunnitelmia joita on korostettu Maapallon kirjaimellisessa valloittamisessa lukuisten orionilaisten rotujen toimesta. Tyypillinen skenaario saattaisi olla:

  • Annetaan aikataulu planeetan valloittamiselle.

  • Avaruusasema siirretään lähietäisyydelle (naamioituneen asteroidiksi, planetoidiksi tai komeetaksi, mutta niin että se tunnistetaan alien-alukseksi vähäisten kurssin muutosten seurauksena, kuten Geographos, Phobos, Hale-Bopp).

  • Johtajia lähestytään väestön kontrollointi (vähentämis) -ohjelmilla tai ratkaisuilla jotka liittyvät eloonjäämis-ongelmiin. Johtajat ovat vakuuttuneita että he edustavat "eliitti" -ryhmää jotka on valittu "jumalan toimesta" hallitsemaan "Jumalan valtakunnan" hyväksi. [Monissa tapauksissa, kuitenkaan, tämä eliitti ei usko mihinkään "jumalaan" muuhun kuin itseensä.]
MAHDOLLISIA SYITÄ ORION-POHJAISILLE OPERAATIOILLE:

"Palvella itseään" -filosofian myötä, etsitään sellaisia päämääriä jotka tuovat yhä enemmän valtaa "eliitille" tai hallitsevalle luokalle; on tärkeää että luodaan yhä enemmän orjia, niin että psyykkistä energiaa voidaan juoksuttaa ravitsemaan "valta-eliitin" hulluutta. Orion-pohjaisten ryhmien periaate on että valtakuntia voidaa rakentaa ja ylläpitää ainoastaan "arvottomien entiteettien hiellä, verellä ja kyynelillä", jotka ovat liian rappeutuneita jotta niitä voitaisiin käyttää mihinkään muihin tehtäviin, sekä liian kapinoivia jotta heidän kanssa voitaisiin tehdä yhteistyötä.

HARMAIDEN ENSISIJAISET FYYSISET OMINAISPIIRTEET:

Suuremmilla Harmailla on ilmeisesti jonkinlainen surkastunut kyky tuottaa jälkeläisiä, ja jotkin hybridi-lajit on risteytetty pitkien reptilialaisten lajien kanssa joilla on täysi kyky tuottaa jälkeläisiä. Aivojen koko on arviolta 2.500 - 3.500 cm3 verrattuna ihmisen 1.300 cm3. Seurauksena tästä kloonaus-prosessista, hermosolujen määrää lisätään keinotekoisesti, ja Harmailla on teknologia joka sallii heidän istuttaa muistikaavoja ja tietoisuutta klooneihin aivan niinkuin he vain tahtovat.

Harmaat nauttivat ruokansa absorboimalla sen ihonsa läpi. Tähän prosessiin, abduktoitujen mukaan jotka ovat olleet silminnäkijöinä, kuuluu biologisen vetelän mikstuurin levittäminen, johon on sekoitettu vetyperoksidia bakteerien tappamiseksi, ihoon. Jätteet kaavitaan iholta. Monet abduktoidut ovat huomanneet että Harmaat haisevat voimakkasti.

Suuremmilla harmailla on selvemmin erottuva nenä. Joidenkin hallituksen lähteiden mukaan, nämä maan ulkopuoliset biologiset entiteetit kutsuvat itseään nimellä EBAN. Se oli näiden suurempien Harmaiden kanssa joiden kanssa hallituksen tietyt elementit solmivat sarjan diplomaattisia sopimuksia 1950-, 1960-, ja 1970-luvuilla. [Huomautus: Muut lähteet sanovat että nämä sopimukset solmittiin "hallituksen" Skotlantilaisen riitin ryhmäkunnan kanssa jo vuosina 1933-1934, ja mahdollisesti jopa aiemmin koskien kotoperäisiä subterralaisia reptilialais-lajeja. Nämä suuret Harmaat ovat ilmeisesti hybridejä jotka on saatu risteyttämällä pitkiä "liskomaisia" saurialaisia kaksijalkaisia eläimiä sekä pienempiä "harmaa-tyyppisiä" saurialaisia kaksijalkaisia. Vaikka tämä sopimus solmittiin "pitkien harmaiden" kanssa, on tosiasia että on olemassa reptilialainen hierarkia -- pienet harmaat tekevät töitä pitkille reptiloideille -- tämä selittää miksi lyhyempien harmaiden on myös nähty työskentelevän "hallituksen" viranomaisten kanssa. -Branton]

HARMAIDEN LISÄÄNTYMIS-PROSESSI:

Lukemattomat silminnäkijät ovat vahvistaneet maanalaisten laitosten olemassaolon joita Harmaat suvunjatkamiseen. Nämä laitokset, joista Dulce on kuuluisin, tarjoavat kaikenlaista geneettistä apua. Ihmisiä tuodaan sisään näihin laitoksiin jatkuvalla syötöllä jotta nämä tarjoaisivat geneettistä materiaalia josta eristää DNA- ja RNA- mikstuuria jotka auttavat Harmaita vahvistamaan geneettistä rakennettaan.

BIOLOGINEN MATERIAALI JA ELÄINTEN SILPOMISET:

Joissain tapauksissa, ihmisiä on tapettu ja upotettu sammioihin (tämä vetelä mikstuuri josta mainittiin aiemmin). Kahdessa tapauksessa, kuolleita ihmisiä on nähty kelluvan sammiossa naudan ruumiinosien kanssa. Ihmisten silpomiset näyttävät olevan vähemmän näkyviä kuin eläinten silpomiset, vaikkakin molempia tapahtuu tänäkin päivänä. [Huomautus: Don Eckerin mukaan, Oikeusministeriö tekee keskitettyjä ponnistuksia pitääkseen ihmisten silpomiset poissa mediasta. -Branton]

TUTKIJA PAHOINPIDELTY MIB/CIA:N TOIMESTA -- TOUKOKUU 1990:

Tutkija Jefferson Souza (Vegan - Ummo contactee) saapui UFO-konferenssiin toukokuussa 1990 mukanaan informaatiota siitä kuinka korporaatiot valmistivat helikoptereita joissa painovoimaa vähentäviä laitteita, kuten myös tietoa heidän sekaantumisestaan nautojen silpomisiin. Neljä miestä jotka näyttivät aivan Mustapukuisilta miehiltä, veivät dokumentit ja kuljettivat hänet lentokoneella takaisin New Yorkiin. Saattaa hyvinkin ola niin että CIA/Delta/NRO:n mukanaolo saattaa olla merkittävämpää kuin mitä on ajateltu

Nyt seuraa kysymys että miksi hallitus olisi mukana tällaisessa laajamittaisessa karjan silpomis ohjelmassa. Millaisia intressejä tässä palvellaan?

LISÄÄ HARMAISTA:

Harmaat ovat mukana ihmisten varastoimisessa (erityisesti lasten) joita Reptilialaiset lajit käyttävät ravintonaan.

JALOSTUSLAITOKSET DULCEN ALAPUOLELLA:

Kuvat Dulcen laboratoriossa esittävät kohtuja pienten sikiöiden kera ja kirkkaita koeputkia joissa on pieniä alieneita. Näiden uskotaan esittävän kloonattuja työläisluokan edustajia jollainen on kirjan Communion kannessa.

Suuret Harmaat ovat hallitseva laji ja ne ovat pohjimmiltaan koeputki-lajeja. Näitä klooneja tuotetaan synteettisesti biologisesta materiaalista jonka lähteenä ovat suurimmaksi osaksi Maapallon elämänmuodot.

Harmaiden aivoissa kerrotaan olevan paljon enemmän lohkoja kuin ihmisen aivoissa. Kirjassa kerrottu aiemmin kristalli-verkostosta joita on löydetty ruumiinavauksissa joidenkin alienien aivoista. Uskotaan että tällä verkostolla on toiminnallinen suhde telapaattiseen kommunikointiin ja se toimii sen kanssa mitä kutsutaan MEHILÄISPESÄ-mieleksi.


Takaisin