The Dulce Book

Luku 24 -- Paljastuksia Leading Edgeltä (osa 2/5)

HARMAAT JA REPTILIALAISET (NIMETTÖMÄN ABDUKTOIDUN KERTOMANA):

Tämä alkuperäinen raportti koskee kahta alien-ryhmää: Harmaita ja Reptilialaisia. Sekä Harmaita että reptilialaisia on monenlaisia, mutta minä yksinkertaisesti viittaan heihin yhtenä ryhmänä. Molemmat ryhmät elävät tämän planeetan pinnalla tai pinnan alla sekä avaruudessa. He ovat olleet täällä jo pitkän aikaa.

Harmaat myös "työskentelevät" Reptilialaisille, suhteessa abduktoituun yksilönä että koko ihmiskuntaan kokonaisuutena. Reptilialaiset ovat käyttäneet heitä välikätenä, tekemään työt sekä paljastamaan itsensä meille Reptilialaisten sijaan. Harmaisiin viitataan jatkuvasti "palkkasotureina".

Jotkin Reptilialaiset syövät ihmisiä kuten me syömme kanaa. Yhdysvalloissa, on huhuja suuresta maanalaisesta varastohuoneesta joka on täynnä hyvin säilytettyjä ihmisruumiita. Väitetään että nämä ovat lasten ruumiita. Minä kysyin Harmailta että miksi he syövät -- jos huhut pitävät paikkansa -- lapsia. Minulle kerrottiin että ne eivät ole vain lapsia, vaan että Reptilialaiset syövät myös aikuisia. Lapsia pidetään parempia koska niissä on yleensä vähemmän myrkkujä kuten kofeiinia, nikotiinia, alkoholia ja muita aineita joilla aikuiset ovat kyllästettyjä, ryhmänä.

Reptilialaisilla näyttää olevan hyvin vähän kunnioitusta meitä kohtaan elävinä olentoina. Me olemme heidän mielestään rumia ja vastenmielisiä, ja että me, ihmisrotu, olemme "yhtä arvokkaita kuin rikkaruoho". Kuitenkin, he pitävät joitakin meistä arvokkaana omaisuutena. Saa sellaisen tunteen että he jatkavat meidän KÄYTTÄMISTÄMME niin pitkään kuin heille sopii, tai että jos meistä tulee heille todellinen ongelma, he mieluummin pyyhkisivät meidät pois kuin neuvottelisivat meidän kanssamme. He eivät palkää meitä, he pitävät itseään meitä paljon ylempiarvoisempina. He ilmeisesti pitävät maa-planeetan pintaa myrkyllisenä, ei-vieraanvaraisena ympäristönä ja "sallivat" meidän elää täällä karjana, koska he asuvat pinnan alla ja avaruudessa. Me ja meidän maanpäällinen ympäristömme toimii fyysisenä suojavyöhykkenä tai elävänä suojana heidän maanalaisen kotinsa päällä. [Huomautus: Jotkut lähteet väittävät että Harmaat ja Reptiloidit ovat muuttamassa joukoittain massiivisiin maanalaisiin keskuksiin kaupunkien alla ainoana tarkoituksenaan se, että heillä olisi "ihmiskilpi" suojanaan maahan tunkeutuvia aseita vastaan joita heidän andromedalaiset, pleiadialaiset, tai muut viholliset saattaisivat muuten käyttää tuhotakseen heidät. Tämä myös tarjoaisi heille paljon ihmisiä "biologiseksi" materiaaliksi jotakin käyttöä varten. -Branton]

Sosiaalisesti ja kulttuurillisesti, Harmaat ja ihmiset ovat HYVIN erilaisia. He pelkäävät meitä koska he tietävät että me olemme potentiaalisesti voimakkaita olentoja. Kuitenkin, he väittävät että he "omistavat" meidät. He sanovat että he loivat meidät ja että sen vuoksi heillä on oikeus tehdä meidän kanssamme mitä he vain haluavat. Tämän alkuperäisen "oikeuden" lisäksi sekaantua meidän asioihimme, he sanovat että he ovat lisäksi ansainneet tämän oikeuden heidän kontrollinsa kautta. Koska he voivat kontrolloida meitä individuaaliselta ja kulttuurilliselta pohjalta sekä fyysisesti että henkisesti, he sanovat että he "omistavat meidät".

Nämä asenteet ovat PROPAGANDAA. Heidän kontrollinsa meihin on hyvin hataralla pohjalla johtuen sen luonteesta (se perustuu siihen että me emme tiedä että meitä kontrolloidaan). Heidän kontrollinsa perustuu pelotteluun ja edistyneeseen teknologiaan. Kun me tulemme tietoiseksi tästä, me olemme vaikeammin kontrolloitavia, meille on vaikeampi valehdella, meitä on vaikeampi saada hämmennyksiin. Meidän teknologiamme olisi heidän teknologiansa vertaista jos meillä olisi pääsy siihen. Suurin osa teknologiasta jota me tarvitsisimme päihittääksemme tämän tilanteen on jo olemassa. Sitä ei vaan näytetä YLEISÖLLE, taloudellisista syistä, kuten myös "kansallisen turvallisuuden" tähden.

Nämä lausunnot Harmaista perustuvat heidän kanssaan käymiini keskusteluihin että myös pitkäaikaiseen tutkimukseen. Minä en liitä tähän Reptilialaisten kanssa käymiäni keskusteluja, vaikkakin he ovat joskus puhuneet minulle. Suurimpaan osa minun kokemuksiani heidän kanssaan ei sisälly suora kommunikaatio minun ja heidän välillä. Melkein kaikkiin minun tietoisiin muistikuviini Reptilialaisista liittyvät myös harmaat, jotka tavallisesti välittävät yhteydenpidon meidän välillämme. Useimmiten Reptilialaiset näyttävät olevan paikalla sieppausten tapahtuessa ainoastaan sivusta seuraajina, vain katsellen.

HARMAAT JA BAIJERILAINEN (NATSI) THULE-SEURA:

Harmaat olivat viime kädessä (Baijerilaisen gnostilaisen) Thule-seuran takana sodan aikana, ja epäilemättä he olivat viimekädessä saksalaisen politiikan ja juutalaisten joukkotuhon takana. Ajattele sitä emootiota joka luotiin keskitysleireissä! [Huomautus: Reptiloidit ja Harmaat "ruokkivat itseään" negatiivisten emootioiden avulla kuten pelko osmoosin kautta. Reptiloidien ja Harmaiden ylläpitämiä yhteisiä maanalaisia tukikohtia oli olemassa Saksassa aivan kuten niitä on nyt Yhdysvalloissa. -Branton]

Teoksesta Pasturing And Use of Surface Earth Humans (Jason Bishop III)

Maapallo on muinaisen avaruudellisen kauppareitin päällä. He tulevat tukikohtiin ja he suorittavat louhintaa, tavaroiden valmistusta, sekä tekevät geneettistä manipulaatiota muodostaakseen lukuisia risteymiä.

REPTILIALAISET: Suurimmaksi osaksi, me olemme tekemisissä muiden lajien kanssa jotka ovat humanoidin muotoisia mutta joilla on Reptilialainen perimä. Heidän johtava eliittinsä on nimeltään "Draco". Heillä on jopa "siivet", jotka ovat poimullista ihoa joita pitkät rustot tukevat. Nämä voidaan laskostaa ruumiin ympärille. Heidät tunnetaan myös nimellä "Dracon Race" ja heidän symboleihinsa tavallisesti sisältyy Siivellinen käärme. Heidän lajissaan on elementtejä joilla ei ole siipiä -- tämä "soturiluokka" ja "tiedemiehet".

Ne ovat kaikki "kylmäverisiä" ja heillä täytyy olla tasapainoinen ympäristö säilyttämään ruumiin lämpötilan. Tämä "soturiluokka" voi hautada itsensä maahan pitkäksi ajaksi ja väijyä vihollista. Jos tarpeen, he voivat yhden suuren aterian jälkeen olla syömättä jopa viikkoja tai vuoden (talviunen avulla).

Lajina, he sopivat hyvin avaruusmatkailuun, koska he kykenevät vaipumaan talviuneen. Näillä Reptoideilla on kalvoja jotka suojaavat heitä kosteiden menetykseltä. Heillä ei ole hikiraukasia.

Heidän ihonsa on vettä läpäisemätön. Heillä on kolme sormea ja peukalo. Silmät ovat suuret ja kissan silmän kaltaiset. Heillä on kahdet sieraimet lyhyen kuonon päässä. He ovat suurimmaksi osaksi lihansyöjiä.

Suu on kuin viilto (huuleton), mutta niillä on hampaat jotka jotka on jaoteltu etuhampaisiin, kulmahampaisiin ja poskihampaisiin. he ovat keskimäärin 6-7 jalkaa korkeita.

Reptilialaiset humanoidit ovat olleet kanssakäymisissä Maapallon kanssa aikakausia. Monet kontaktihenkilöt ja abduktoidut toistuvasti kuvailevat Lentävän käärmeen tunnusmerkistä vaatteissa tai kaulakorussa tai kypärässä. Tämä Serpentiini-rotu elää maan alla.

HARMAAT: Reptilialaiset lajit johtavat työläisluokkaa, jotka ovat noin neljä jalkaa pitkiä. Näihin viitataan yleisesti Harmaina tai EBE-olentoina, ja ovat suurin kategoria joihin ihmiset todennäkäisimmin törmäävät.

Nämä olennot (Harmaat) operoivat hyvin tehokkaasti pimeässä. Heidän silmänsä ovat herkempiä ultravioletti-valolle. Heillä on kyky kontrolloida sydämensä lyöntitiheyttä. Harmaiden normaali lyöntitiheys on suurempi kuin ihmisellä. Heidän ihonsa tuntuu metalliselta kobolttinen pigmentti. Monilla ei ole ulkoisia sukupuolielimiä. Jotkin on jalostettu sellaisiksi että heillä on sellaiset. [Huomautus: Useimmilla reptiloideilla joita silminnäkijät ovat kohdanneet ei ole ollut ulkoisia sukupuolielimiä. Kuitenkin, muutamissa tapauksissa silminnäkijät ovat kertoneet että heillä on ollut ulkoiset sukupuolielimet. Melkein jokaisessa tapauksessa jolloin minä olen kuullut että tällaisia reptiloideja oli kohdattu, abduktoitu oli ollut naispuolinen ihminen joka oli raiskattu reptilialaisen toimesta joko maanalaisessa tukikohdassa tai hänen kotonaan. -Branton]

On legendoja Babyloniasta, Intiasta, Egyptistä, Etelä-Amerikasta, Keski-Amerikasta ja muualta jotka paljastavat tämän lajin kanssakäymisen meidän kanssamme.

Eräs reptilialainen risteytymä on erityisen negatiivinen ja vaarallinen. Tämä laji joka työskentelee Dracon kanssa ei "syö" samalla tavalla kuin ihmiset syövät. Nämä olennot käyttävät synteettisesti tuotettuja aineita jotka on sekoitettu vereen. Tähän mönjään sekoitetaan joskus vetyperoksidia joka tapaa bakteerit ja virukset. He voivat myös ruokkia itseään näiden aineiden "elämän energialla". He myös näyttävät käyttävän ravinnokseen ydinenergiaa, ja ovat manipuloineet ihmiset kehittävään ydinvoiman lähteitä jotka lähettävät säteilyä. Menetelmiä joihin liittyy neutronien käyttö säteilyn luomiseksi. Menetelmät joissa käytetään positroneja eivät lähetä säteilyä.

Nämä "Harmaat" ovat palkkasotureita. He ovat tekemisissä ihmisten "salaseurojen" kanssa sekä armeijan/hallituksen sisällä. Toisiinsa kytköksissä oleva "VERKKO" manipuloi Maapallon pinnan kulttuureja.

KOMENTOKETJU: Draco (siivellinen reptilialainen) => DRACO (siivetön reptilialainen; valkoinen, ruskea, vihreä, jne.) => Harmaat => Ihmiset (kollaboraattorit).

MAANALAISET TUKIKOHDAT: Luolia Calvertissa, Teksasissa, käytetään jonkintyyppisiin operaatioihin. Maanviljelijät ja karjatilalliset tällä alueella ovat raportoineet omituisista äänistä joita tulee heidän jalkojensa alta.

"Yksilöt jotka asuvat 5 tai 6 mailia Calvertin ulkopuolella ovat toistuvasti kuulleet generaattoreiden ääntä."
Huhtikuussa 1973, opiskelijat jotka olivat leiriytyneet San Gablielin vuorille Mojaven autiomaan länsirajalle "tunsivat olonsa epämiellyttäväksi" ja näkivät jättimäisen ihmisen näköisen olennon. Ufotutkijat kutsuttiin paikalle. He kuulivat koneiden ääntä ja sellaista jota voitaisiin verrata hydro-sähköiseen laitokseen tulevan "metsän pohjan alta". Toimivien koneiden ääntä on kerrottu tulevan kaivoksista keskiyön jälkeen.

YAKIMA-INTIAANIRESERVAATTI: Kaakkoon Tacomasta, Washingtonin osavaltiossa on Yakima-intiaanireservaatti. Erityisen mielenkiinnon kohteena on tietty alue joka on 40 mailia laaja ja 70 mailia pitkä, ja joka rajana on Cascade-vuoret. Siellä on kanjoneita ja paljon metsää. Tämä laakso on suljettu yleisöltä ja vaaditaan erityislupa jotta sinne saa mennä. Metsurit ovat kuulleet vuosien ajan outojen ääntyen tulevan maan alta. Eräs kiihkeän toiminnan alue tunnetaan nimellä "Toppenish Ridge". Pimeän aikaan näillä kanjoneilla on nähty "hehkuja". Tälle alueelle ei pääse jalan tai ajoneuvolla. Matalalla lentäviä sikarin muotoisia aluksia on nähty katoavan näihin kanjoneihin jotka tunetaan nimellä "Middle Fork of Toppenish Creek".

LISÄÄ TIETOA HARMAISTA JA REPTILIALAISISTA LAJEISTA SEKÄ HEIDÄN YLEISISTÄ AKTIVITEETEISTAAN IHMISTEN KANSSA:

Yleisesti, on olemassa kolmenlaisia Harmaita: Reticulilaiset, jotka ovat 4,5 jalkaa pitkiä; Bellatrixlaiset (Orionin järjestelmä) jotka ovat noin 3,5 jalkaa pitkiä; sekä vielä yksi laji Orionilta (Rigeliläiset?) Harmaat joiden pituus vaihtelee 6 ja 9 jalan välillä.

Tästä planetoidista joka on saapumassa meidän aurinkokuntaamme (se tulee olemaan täällä tulevina vuosina) on kirjoitettu useissa suurissa sanomalehdissä, ja on päätelty että sitä ohjaa jokin äly ja että se lähettää laajaa sähkömagneettisen spektrin säteily-skaalaa (mikä viittaa siihen että se on miehitetty ja että sillä on mukanaan tekninen kulttuuri).

Monian tapausten analysoinnin kautta, näyttää siltä että pitkillä Harmailla on yksi tukikohta lähellä Aleuttien saaristoa. Näillä pidemmillä Harmailla näyttää olevan vaikutusvaltaa Reticulilaisiin ja Bellatrixlaisiin. Heidän vaikutusvaltansa ihmisiin näyttää keskittyvän ihmisten poliittisten hahmojen siruttamiseen sekä niihin jotka ovat planetaaristen valtaryhmien hallinnassa.

Sinä muistelet että "silpomiset" johtavat yleisesti siihen että veri imetään pois ruumiista. Näin on ollut asianlaita riippumatta siitä ett onko uhri ollut eläin vai ihminen. Veri ja muut nesteet yleisesti siirretään säiliöihin tai sammioihin muiden ruumiinosien kanssa. On monia raportteja ihmisistä useissa tilanteissa ja skenaarioissa jotka ovat joutuneet kontaktiin alienien kanssa, tai olleet luolissa tai luolastoissa alienien kanssa ja nähneet sammioita joissa eläinten tai ihmisten ruumiinosia on kellunut, ja missä purppuranpunainen neste on ollut läsnä substanssina johon kaikki orgaaninen materiaali on upotettu.

Oli eräs tapaus missä nainen ja hänen kaksi lastaan siepattiin Bellatrixista peräisin olevien entiteettien toimesta, ja tämä nainen kieltäytyi tekemästä yhteistyötä sieppaajien kanssa kun he olivat aluksessa. He vastasivat tähän surmaamalla hänen molemmat lapsensa. Hänen onnistui juosta alas käytävää ja hän päätyi huoneeseen missä hän näki sammion joka oli täynnä punaista nestettä sekä ihmisten ja eläinten ruumiinosia. Hän näki toisen samanlaisen sammion jossa nestettä sekoitettiin, ja kun hän katsoi tähän sammioon hän näki harmaiden hyppelevän siellä, melkein uivan, absorboiden ravintoa ihonsa läpi. Sammioissa käytetään myös H2O2 -molekyyliä estämään nesteen nopeaa pilaantumista. Nämä entiteetit ovat siepanneet ihmisiä vuosisatojen ajan -- he näkevät Maapallon suurena farmina, ja harjoittavat ihmisten kasvatusta ja sadonkorjuuta sekä myös ilmeisesti sieppaavat ihmisiä viedäkseen heidät kotiplaneetalleen harjoittaakseen siellä eräänlaista ihmis-maataloutta tai -karjataloutta.

Lainauksia kirjeestä jonka Kristie Bjork Dallasista, Teksasista lähetti Leading Edgelle 7.10.1989
Sille jota asia koskee;

Olen abduktoitu. Olen kontaktihenkilö. Olen UFO-tutkija. Kaikkea tätä ja enemmänkin. Olen kadottanut aikaa useita kertoja.

Minulla on tietoisia muistikuvia kontakteista joita tapahtui ollessani neljän tai viiden ikäinen. Eräs oli maanalainen tukikohta sammioiden kera, ei vähemmän.

Näissä sammioissa oli naudan ruumiinosia. "Ihmisiä" jotka suorittavat näitä abduktioita on kahdenlaisia. Eräs on blondi jolla on pitkät hiukset. Toinen on pieni, harmaa ja hauras. Nämä entiteetit jotka piirrettiin Travis Waltonin tapauksen aikana ovat identtisiä. Nämä "ihmiset" ovat tehneet outoja asioita.

Kerran ollessani lukiossa sain omituisen kirjeen jossa kerrottiin minun olevan "hedelmällistä" materiaalia, ja siihen oli piirretty käärme-symboli. Alieniella on käärme-symboli. En tiennyt Travis Waltonista silloin kun minun kokemukseni tapahtui 1970-luvulla.

Olen nähnyt paljon ilmestyksiä. Minun on täytynyt asua lähellä jonkinlaista tukikohtaa. Tavallisesti valopalloja, lautasen muotoisia ja ilmalaivan muotoisia.

Minulla on tyttöystävä joka tutkii Ufoja. Hän liittyi ilmavoimiin vuonna 1980. Minä liityin laivastoon mutta minut kotiutettiin astman takia. Hän soitti minulle ja kertoi minulle jotakin informaatiota jonka vuoksi FBI kuulusteli meitä molempia. He olivat kovia häntä kohtaan. Hän melkein teki itsemurhan. He uhkasivat minua vakoilu-oikeudenkäynnillä. He pumppasivat minusta ulos kaikenlaista tietoa mitä minä tiesin Ufoista.


Takaisin