The Dulce Book

Luku 24 -- Paljastuksia Leading Edgeltä (osa 5/5)

IHMISTEN KORVAAMINEN "SYNTEETTISILLÄ" IHMISILLÄ:

Ei ole epäilystäkään etteikö ihmisten korvaaminen olisi jatkuva prosessi jolla on osansa esitettävänä tämän planeetan tapahtumien manipuloinnissa.

Paljon todisteita alkoi nousta pintaan 1970-luvulla. Suurella osalla siitä näytti olevan sidokset ajatukseen että poliittisia hahmoja kopioitiin. Tämän prosessin aikana, tämän yksilön reaktiot, muistot ja käytöstavat kopioitiin jäljennökseen. Alkuperäinen henkilö voitiin säilyttää tai prosessoida biologisiksi komponenteiksi. Tämä klooni toimii sitten alkuperäisen tavoin, paitsi että tämä entiteetti on alienien kontrollissa. On myös selvä vähemmistö tapauksia joissa synteettisen kopion tietoisuus korvataan suoraa alien-tietoisuudella -- tämä "walk-in". [Huomautus: Jotkut abduktoidut väittävät että joissakin tapauksissa reptiloidit "kloonaavat" ihmisruumiin aika-avaruus -kiihdytyksen läpi ja siirtävät tietoisen muisti-matriisin alkuperäisestä ruumiista kopioon ainoana tarkoituksenaan "syödä" tämä alkuperäinen ruumis emotionaalis-kemiallisten jäänteiden kera tai elämän-energian kera jota se sisältää -- nämä emotionaaliset energiat joita on kerääntynyt elämän aikana emotionaalisten kokemusten myötä. Nämä "energia-vampyyrit" pitävät "emotionaalisia nesteitä" herkullisina, kuten elokuvassa Lifeforce kerrotaan, vaikkakin tämä elokuva vei konseptin äärimmäisyyksiin. On myös todisteita "emotionaalisten ruumiiden" kuoleman jälkeisestä elämästä jos henkilö on kuollut äärimäisen emotionaalisissa olosuhteissa, jossa nämä emotionaaliset ruumiit jäävät sille alueelle missä traumaattinen kuolema on tapahtunut emotionaalisina "varjoina". Nämä emotionaalisten jäänteiden muodot näyttävät vetävän puoleensa pahantahtoisia alieneita ja/tai astraalisia muotoja, selittäen usein lukuisat yhteydet joita on löydetty alieneiden ja "poltergeistin" tai "Kummittelun" välillä. Nämä alienit jotka ovat mukana tällaisissa skenaarioissa saattavat olla fyysisiä, ei-fyysisiä tai kuten monissa "Harmaiden" tapauksissa -- pahantahtoisia ei-fyysisiä entiteettejä jotka inkarnoituvat tai asuttavat fyysisiä alien-ruumiita, riippumatta siitä että ovatko nämä ruumiit biogeneettisesti muokattuja reptilialaisia tai synteettisiä humanoideja. -Branton]

Walk-in -tilanteessa, tätä alien-tietoisuutta voidaan käyttää biologisena matriisina joka tarjoaa kolme sormea kumpaankin käteen. Viisisormisen orgaanisen ruumiin omistaminen voisi merkitä sitä että olisi kakasi sormea kummassakin kädessä joita ei voitaisi käyttää normaalisti, jos laisinkaan. Roy Thinessilla, ohjelman pää-hahmolla, on ollut joitakin omia kokemuksia jotka liittyvät ohjelman teemaan.

On muitakin tekijöitä joita tulisi etsiä. Silmät ovat eräs näistä tekijöistä. On kolma asiaa silmissä jotka pitäisi mainita: toinen silmä on joissakin tapauksissa tummempi kuin toinen; silmä pullottaa kuin lehmän silmä; silmissä tyhjä katse. En tarkoita että tällaiset ihmiset olisivat synteettisiä, mutta näiden sanotaan olevan mahdollisia indikaattoreita.

Toinen tekijä jonka sanotaan soveltuvan synteettisiin ihmisiin on että niillä ei ole pitkä elinkaari. Sanotaan että ne eivät toimi hyvin sitten kun ne ovat yli kaksi vuotta vanhoja. Joidenkin poliittisten hahmojen on kerrottu korvatun useita kertoja.

On tehty paljon teknologisia keksintöjä 1940-luvun jälkeen joita on aktiivisesti pimitetty. On kaikenlaisia asioita joita voidaan soveltaa saaden heidät näyttämään joltakin tai joltakulta toiselta. Monia viitteitä tästä uudesta teknologiasta on nähty TV-sarjoissa ja elokuvissa.

ALIENIEN KANSSAKÄYMISTÄ MAAPALLON HISTORIASSA -- KRONOLOGIA:

1934 -- Ensimmäinen "sopimus" tai kanssakäyminen Harmaiden kanssa tapahtui 11.7.1934, sotalaivan kannella Balboassa. Se oli täällä jossa sopimus alunperin solmittiin (alienien ja Baijerin Illuminatin kanssa jotka operoivat USA:n tiedustelupalvelun "veljeskuntien" sisällä, jossa sallittiin Harmaiden jatkaa sieppauksia ja karjan silpomisia.

1950 -- Joulukuu, yksikkö nimeltään "IPU" (Interplanetary Phenomena Unit perustettiin. Se oli toiminnallinen yksikkö jonka oli tarkoitus käsitellä yhä kasvavaa maahan syöksyneiden kiekkojan ja alienien skenaariota. Tässä samassa kuussa kiekko putosi El Indio-Guerron alueella Uuteen Meksikoon ja se vietiin AEC:n laitokseen Sandiassa, Uudessa Meksikossa. Myös vuonna 1950, AEC (ydinenergia komissio) julkaisi uudistetun painoksen teoksesta The Effects of Atomic Weapons, jossa kerrotaan että "ei pitäisi olla vaikeuksia rakentaa maan alle ja ylläpitää erilaisia tärkeitä laitoksia".

1958 -- Kansainvälinen geofysiikan vuosi. Tehtiin tutkimusmatkoja molemmilla navoille jotta pystyttäisiin arvioimaan saksalaisten uhka, samoin kuin erilaisten luonteenpiirteiden omaavien alieneiden uhka, joiden oli nähty tulevan maan alta. Työ jatkui Alternative-2:n ja Alternative-3:n parissa. Hypnoottisen "Orion" -menetelmän käyttö hallituksen työntekijöitä kohtaan arkaluonteisilla alueilla alkaa.

1959 -- RAND Corporation piti useita konferensseja liittyen maanalaisiin laitoksiin. Näihin konferensseihin osallistui useita armeijan henkilöitä samoin kuin suurista rakennusfirmoista kuten Bechtel. Maanalaiset rakennusprojektit alkoivat vuoden sisällä. Olemassaolevia maanalaisia laitoksia restauroitiin ja uusien rakentaminen aloitettiin. Rahoitus tuli "presidentin suoja" -rahastoista samoin kuin salaisista huume-operaatioista joita CVIA hoiti MJ-12:n määräyksestä. Yli 75 maanalaista laitosta rakennettiin useiden ohjelmien turvin.

1963 -- John F. Kennedy todistettavasti antoi uhkavaatimuksen MJ-12:lle, ja he päättivät että Kennedy pitäisi tappaa. Tämä oli se ajanjakso jolloin Yhdysvalloilla oli ensimmäiset toimivat kiekot. Vuonna 1963 abduktoitu ensimmäisen kerran vietiin maanalaiseen yhteiseen laitokseen ja hän palasi hengissä kertomaan siitä. Se oli ensimmäinen vihja maanalaisista jalostus-laitoksista jotka kuvataan Dulce-papereissa.

1964 -- Huhtikuu, Cape Kennedyn tutka-teknikot seuraavat kiekkoa joka kulkee Gemini-kapselin mukana. 15.4.1964, kaksi tiedustelupalvelun upseeria tapaavat Project Platon alaisuudessa alieneita Uuden Meksikon autiomaassa järjestääkseen tapaamisen 25.4.1964 Hollamanin Lentotukikohdassa Uudessa Meksikossa "päivittääkseen" tätä sopimusta psykologisena yrityksenä ostaa aikaa ongelmien ratkaisemiseksi Harmaiden suhteen.

1972 -- Tiedemies Rene Hardy, joka on myös huomattava Ufologi, löydetään kuolleena; "ilmeinen" itsemurha. Joulukuu, astronautti Edgar Mitchell myöntää että NASA:lla on varokeinoja alien-elämänmuotojen kohtaamisen varalta.

1978 -- Syyskuu, tiedemies Paul Bennewitz löytää alien-alusten aktiviteettia Manzano Weapons Storage -alueelta Albuquerquen ulkopuolelta Uudesta Meksikosta. Hallitus laittaa Bennewitzin tarkkailun alle. Kerrotaan että hänelle annettiin sähköshokki-hoitoa alkaen vuodesta 1979, sitten hänet jätettiin sekä hallituksen että alienien tarkkailtavaksi joiden kanssa hän oli kommunikoinut tietokone-laitteillaan.

1979 -- Konferenssi koskien eläinten silpomisia järjestettiin senaattori Harrison Schmittin toimesta, ja siihen osallistui tiedemies Henry Montieth, joka oli juuri saanut päätökseen kymmenen vuoden tutkimukset tästä aiheesta. Schmittin laskelmien mukaan, silpomisista tulevat taloudelliset tappiot olivat 2,5 miljoonaa dollaria vuidessa. Lokakuussa 1979, hallituksen tiedemiesten, armeijan ja alienien välillä tapahtuu yhteenotto Dulcen tukikohdassa. 66 erikoisjoukkojen sotilasta kuolee.

1980 -- Toukokuu, kiekot tunkeutuvat taas Manzano Weapons Storage -alueelle Uudessa Meksikossa. 8.8.1980, eräs Sandian vartija löysi kiekon ydinmateriaalia sisältävän rakennuksen vierestä. 9.8.1980, eräs turvallisuus-viranomainen ajaa pitkin Coyote Canyon Roadia ja löytää kiekon. Marraskuuhun 1980 mennessä, NSA tarkkaili edelleen Paul Bennewitziä.

1983 -- FEMA toteuttaa lepotilaan jäävän asetuksen jota kutsutaan viattomasti nimellä "Defence Resources Act". Tämä asetus lakkauttaisi kansalaisoikeudet, lakkauttaisi vapaan yritteliäisyyden, lakkauttaisi yksityisen omistuksen, sekä yleisesti veisi amerikkalaiset totalitarismiin. Asetuksen kohdassa 202, esimerkiksi, sallitaan Presidentin välittömästi takavarikoivan minkä tahansa kiinteistön tai henkilökohtaisen omaisuuden "jota pidetään tarpeellisena kansalliseen puolustukseen". Kohta 501 sallii minkä tahansa teollisuuslaitoksen/teollisuudenalan haltuunoton. Kohta 1213 kieltää kaikki lakot. Tähän lepotilassa olevaan asetukseen kuuluu myös "tietoliikenteen sensurointi" mikä sallii presidentin, tilanteessa jolloin "julkinen turvallisuus vaatii sitä", sensuroida "postin, kaapelin, radion, television, tai muun laitteen välityksellä tapahtuvaa tietoliikennettä". Tämä "COG" (Continuity of Government) on myös olemassa. Se on salainen varjohallitus joka on paikoillaan ja valmiina johtamaan maata (maanalaisista tukikohdista käsin kuten Mount Weatherin laitos lähellä Bluemontia, Virginiassa. Mitä tulee FEMA:n valtuuttamiin poikkeustila-määräyksiin "hätätilan" sattuessa, meidän täytyy kysyä: ovatko nämä poikkeustila-määräykset laillisia? Totta, monet näistä määräyksistä ovat presidenttien kirjoittamia jotka ovat asianmukaisesti USA:n kansalaisten valitsemia; ihmisten jotka luottivat median näkökulmaan jotka koskivat näitä presidenttejä jotka tulivat John F. Kennedyn jälkeen, huolimatta siitä tosiasiasta että useimmat näistä olivat jäsenistä kuuluivat "one-world" -taloudellisiin organisaatioihin kuten CFR, TC ja Bilderberger. Kuitenkin, ENTÄPÄ JOS John F. Kennedyn murha oli osa salaisen hallituksen suorittamaa vallankaappausta, kuten monet, esimerkiksi Louisianan piirikunnan syyttäjä James Garrison väitti? Jos näin olivat asiat, silloin nämä presidentit ovat LAITTOMASTI nimitettyjä. Olen varma että on edelleen olemassa paljon amerikkalaisia jotka näkevät näiden kolmen dokumentin edelleen olevan AMERIKAN ydin, ja että he täysin uskovat sanoihin jotka ITSENÄISYYSJULISTUKSEEN on kirjoitettu, ja että armeijan on velvollisuus puolustaa meitä kaikilta vihollilta, sekä rajojen ulkopuolelta tulevilta että RAJOJEN SISÄPUOLELTA TULEVILTA; sellaiseen hallitukseen joka näihin dokumentteihin on kirjoitettu. -Branton]

1985 -- Elokuu 5. tiedemies Paul Bennewitz löytää US Black Delta -aluksen putoamispaikan Uudesta Meksikosta.

1987 "Dulce-paperit" julkaistaan ensimmäisen kerran. Tieto viidestä sisäänkäynnistä Dulcen laboratorioihin vuotaa ulos, ja tämä salainen hallitus ottaa vuodon vastuulleen tuhoamalla rakennukset ja rakentamalla uudet tilat tuntemattomaan paikkaan. 27.11.1987, ryhmä USA:n armeijan sotilaita yrittää ja ilmeisesti hutiloi tämän yrityksen päästä sisään hallituksen ja alienien yhteiseen laitokseen Uudessa Meksikossa (ilmeisesti jatkoa Dulce-sodille jotka alkoivat vuonna 1979). Joulukuussa, CIA alkaa ottaa yhteyttä joka on ollut joskus sen palkkalistoilla ja joka on yrittänyt pohtia ratkaisua alien-ongelmaan. Eräs nainen piirtää kuvan mustasta heijastavasta pyöreästä aluksesta jonka hän sanoo kuuluvan NSA:lle. 14.12.1987, John Lear tarjoutuu pitämään MUFON-kokouksen joka pidettäisiin Las Vegasissa heinäkuussa 1989.

1988 -- Uudesta Meksikosta tulee tutkijoille tieto että Los Alamosissa on kehitetty antimateria-ase, jota väitteen mukaan käytettäisiin viimeisenä keinona "jos Harmaita ei kyetä ajamaan pois tältä planeetalta". Harmaiden määräksi maan alla arvioidaan 20 miljoonaa. Joulukuussa, Steven White (Bechtel Investmentsin toimitusjohtaj) kuolee. Bechtel on ollut mukana maanalaisten laitosten rakentamisessa ja se on maailman suurin rakennusfirma. Tulee esiin informaatiota että tiedustelupalvelut jakavat huumeita rahoittaakseen alieneihin liittyviä projekteja, jotka vaativat suuria summia rahaa.

JA NYT, SIIHEN VUOTEEN JOLLOIN ENIGMA (ARVOITUS) ALKOI ROMAHTAA -- TAI VUOTEEN JOLLOIN USA:N KANSALAISET SEKÄ TÄMÄN PLANEETAN KANSALAISET VUOROSTAAN ALTISTETTIIN ENSIMMÄISELLE LAAJALLE "ALIEN-SALALIITON" PALJASTUKSELLE:

1989 -- Tietoa Project Excaliburista paljastetaan. Tähän projektiin liittyy ohjuksen taistelukärjen kehittäminen joka tunkeutuu maahan kilometrin syvyyteen ja sitten räjähtää. Hyödyllinen maanalaisten tukikohtien tuhoamiseen.

14.5.1989 -- Las Vegasissa näkyvä TV-kanava näyttää haastattelun jossa eräs hallituksen tiedemies (Robert Lazar) kertoo työstään Groom Lakessa ja Dreamlandissa. Tämä tiedemies kertoo avoimesti yhdeksästä kiekosta Nellisin karjatilalla; niistä kolme on toimintakuntoisia; niissä aluksissa on antimeteria-koneita. Hän ei puhu alieneista. Tämän jälkeen, eräs hallituksen tiedemies havaitsee että hän on ollut "Orion Hypnosis" -tyyppisen mielenhallinnan uhri. Hänen henkeään uhataan ja hänen autoaan ammutaan Las Vegasissa.

30.6. - 2.7.1989 -- MUFON-konferenssi pidetään Las Vegasissa, Nevadassa. William Cooper, John Lear, William Englosh ja Don Ecker puhuvat innostuneelle yleisölle. Päivää aiemmin, heinäkuun ensimmäisenä, William Moore ottaa yhteen nyrpeän yleisön kanssa. Tämä yleisö on tyrmistynyt koska sen sijaan että puhuisi ajankohtaisista aiheista, Moore käyttää aikaansa hyökätäkseen muita tutkijoita vastaan, erityisesti Paul Bennewitziä. Villiam Moore julkisesti myöntää että hän (tarkoittaako itseään?) tekee töitä hallituksen tiedustelupalvelulle.

7.8.1989 -- US News And World Report julkaisee materiaalia "Amerikan tuomiopäivä-projekteista", kertoen yksityiskohtia yli 50 maanalaisesta laitoksesta jotka ovat valmiina käytettäväksi kriisien aikana.

Syyskuu 1989 -- Useissa länsirannikon radio-ohjelmissa aloitetaan keskustelu Ufoista, alieneista sekä niiden ja USA:n hallituksen käymästä yhteistyöstä. Julkinen keskustelu on karannut käsistä!!!!

23.9.1989 -- Japanin televisiossa esitetään kaksituntinen dolumenttiohjelma. Katsojia piinataan viimeaikaisten tutkimusten täydellä spektrillä, mukaanlukien maanalaiset laboratoriot, MJ-12, geeni-laitokset, Kennedyn murha, astronauttien äänet heidän keskustellessaan näkemistään alienien avaruusaluksista, sekä EG&G:n tiedemiehen Robert Lazar puhe kiekoista Groom Lakessa, sekä vierailustaan Dulcessa.

16.11.1989 -- Tutkijoilta tulee tieto että Yhdysvalloilla ja Neuvostoliitolla on erimielisyyksiä koskien Kuun takapuolella sijaitsevaa tukikohtaa, jossa useita amerikkalaisia tiedemiehiä sai surmansa konekivääritulessa. On epäselvää että mikä yhteys (jos sillä oli yhteyttä) tällä "välikohtauksella" oli tilanteeseen jossa väitetyt Reptilialaiset/Harmaat ottivat haltuunsa "Alternative-3" -tukikohdan Marsissa vuonna 1985, kontaktihenkilö Alex Collierin mukaan.

25.10.1989 -- Kongressi tekee töitä tehdäkseen radioiden puheohjelmista luvanvaraisia yrityksenä sulkea radio-ohjelmat joissa keskustellaan Ufoista/alieneista vilkkaasti. 26.10.1989, William Cooper menee radioasemalle Los Angelesissa ja kertoo yleisölle että Presidentti Bush on mukana huumekaupassa. Seuraavana päivänä FCC hyökkää tätä puhe-ohjelman isäntää vastaan. Tutkijat spekuloivat että Salainen palvelu, joka väitetysti tuhosi Sal Mineon uran Reaganin hallinnon aikana väitetyn homoseksuaalisen nauhan takia johon he olivat keskittyneet, pyrkii eliminoimaan Cooperin, että jostakin syystä Cooper on tehnyt itsensä käytöstä poistettavaksi tämän materiaalin myötä johon entinen presidentti liittyy.

3.11.1989 -- Tutkijat ilmoittavat löytönsä että turva-tiimi koodinimeltään "Yellow Fruit" aloitti toiminnan uudestaan Carterin ollessa presidenttinä, ja että se oli osa NSA:ta. Se oli ollut tilapäisesti kotiutettuna ja on ollut olemassa muodossa tai toisessa Carterin kauden jälkeen. Los Angelesin radion puhe-ohjelman isäntä Ken Hundell ilmoittaa aikomuksenaan vierailla ryhmän kanssa yhdessä muinaisista maanalaisista kaupungeista; hän sanoo että sisäänkäynti kaupunkiin on 60 mailia Anaheimista.

6.11.1989 -- Channel 8 Las Vegasissa aloittaa kahden viikon ohjelma-sarjan Area 51;stä, karjan silpomisesta, sekä UFO-asioiden piilottelusta. 10.11.1989, Robert Lazar menee televisioon ja kertoo mitä hän tietää USA:n kiekko-teknologiasta Area 51:llä, mukaanlukien informaatiota yhdeksästä amerikkalaisesta kiekosta, antimateria-reaktoreista, sekä tiedemiehiin suoritettavasta mielenhallinnasta.

19.11.1989 -- Eräs sähkömies Mercurystä, Nevadasta, soittaa Billy Goodmanin radio-ohjelmaan ja kertoo tunneleista 1,1 kilometrin syvyydessä koealueen alla jonka seinämät ovat ruostumatonta terästä ja jossa on hissejä. Hän myös kertoo pienistä Harmaiden ruumiista joita kuljetetaan tunneleissa.

20.11.1989 -- Eräs vartija Nevadan koealueella kuvailee kontaktiaan mustaan pukeutuneen miehen kanssa joka kertoo koko alien-skenaarion hänelle. Tällä miehellä on läpinäkyvät silmäluomet.

21. - 21.11.1989 -- Kansallinen TV-ohjelma nimeltään Hard Copy lähettää kaksi ohjelmaa Ufoista. EG&G:n tiedemies Robert Lazar menee radioon kolmeksi tunniksi vastailemaan kuuntelijoiden kysymyksiin. Toinen kolmen tunnin istunto tapahtuu 24. ja 25.12.1989. Robert Lazar kertoo pomonsa nimen S-4:llä, kertoo että 22 ihmistä työskentelee S-4:llä, ja kuinka antimateria-reaktori toimii. Näyttää siltä että yhä useampi ihminen kaapista kertoakseen mitä he tietävät Area 51:stä.

25.12.1989 -- TV-kanava Channel 8 Las Vegasissa lähettää kahden tunnin spesiaalin Ufoista, Area 51:stä, S-4:stä sekä UFO-salailusta. Paljastuu että joidenkin Channel 8:aan yhteydessä olevien ihmisten koteihin Las Vegasissa on murtauduttu.

Jouluviikolla 1989, raportoitiin että Dulcen tukikohdan alueella tapahtui sarja hyvin voimakkaita maanalaisia rähähdyksiä. Viikkoa aiemmin, eläinten silpomisten määrä alkoi kasvaa merkittävästi. Edellinen kerta kun nämä kaksi asiaa tapahtuivat oli silloin kun hallitus ensimmäisen kerran sai selville mitä Harmaat puuhasivat ja yritti pysäyttää heidät. Yli 60 Delta-joukkojen sotilasta kuoli tässä prosessissa.

17.2.1990 -- Ukranalainen astronomi havaitsee radio-purkauksen lähellä Altairia (Aquila) , joka muinaisina aikoina yhdistettiin reptilialaisiin olentoinin. [Huomautus: jotkin kontaktihenkilöt puhuvat "epävakaasta" allianssista "Skandinaavien" ja "Harmaiden" välillä joka oli voimassa pitkän aikaa Altairin järjestelmässä, samoin kuin suureen Harmaiden ryhmäkuntaan joka riiteli ihmisten jatkuvaa olemassaoloa vastaan tässä ja muissa aurinkokunnissa, johon ilmeisesti liittyy myös itsenäiset ihmiset Andromedan ja Pleaidian tähdistössä. On kerrottu että joillekin fasistisille ihmis-elementeille jotka operoivat Montaukin tukikohdassa Long Islandin pohjoiskärjessä -- jotka ovat tehneet sopimuksen Harmaiden kanssa luodakseen globaalin maan päälle -- oli annettu "stargate" -koordinaatit joiden avulla luoda aika-avaruus -ikkuna käyttäen Montauk-teknologiaa, suoraan tiettyyn planeettaan Altairin järjestelmässä avustamaan "Skandinaavien" vastarintaliikkeen tukahduttamisessa. -Branton]

3.3.1990 -- Las Vegasin Ufoccin puheenjohtaja Stacy Borland ja hänen veljensä murhattiin brutaalisti heidän ollessaan kotonaan. Stacy yritti saada informaatiota ulos eräästä rakennusmiesten ja sähkömiesten ryhmästä Mercuryssä, Nevadassa jotka väittivät että jotkin heidän työtovereistaan oli abduktoitu ja että heitä pidettiin vankeina maan alla.

8.3.1990 -- USA:n perustuslain Neljännen lisäpöytäkirjan tuhoaminen saa vauhtia näyttämön takana. Nyt viranomaiset eivät tarvitse lupaa tai syytä murtautuakseen ihmisten koteihin ja suorittaakseen minkä tahansa toimen jonka he vain haluavat. Pelkkä epäilys riittää.

[Loppu...]


Takaisin