The Dulce Book

Luku 3 -- Dulce & natsiyhteys

Tutkija Jim Bennett, kirjeessään Jacques Valleelle 15.1.1992, antoi joitakin hätkähdyttäviä paljastuksia koskien alien-tilannetta ja varsinkin Dulcen tukikohtaa. On minun uskomukseni että vaikka on olemassa fasistien ja CIA:n juoni perustaa maailmanlaajuinen diktatuuri käyttäen alien-invaasion "uhkaa" lietsomaan maailmanhallitusta, tämä "uhka" voi olla samalla todellinen. On myös mahdollista että "baijerilaiset" saattavat tehdä yhteistyötä TODELLISTEN alienien kanssa loppupelissä joka on suunniteltu perustamaan maailmanhallitus käyttäen tätä "uhkaa" tekosyynä tehdä näin, vaikka kun maailma on "heidän" kontrollissaan Illuminati saattaa pettää ihmisrodun luovuttamalla suuren osan globaalin hallituksen kontrolli-järjestelmästä Harmaille alieneille (pedolle?). Nämä alienit ovat saattaneet tehdä yhteistyötä Baijerilaisten kanssa pitkän aikaa osana heidän agendaansa toteuttaa absoluuttinen elektroninen kontrolli planeetta maan asukkaista. Eräs lähde, eräs Area 51:n työntekijä -- salaisen laivaston tiedustelupalvelun nimeltä COM-12 jäsen -- nimeltään Michael Younger, kertoi että Baijerilainen musta aatelisto on sopinut luovuttavansa 75% planeetasta Harmaille mikäli he itse saavat pitää loput ja mikäli heillä on pääsy alienien mielenhallinta-teknologiaan. Nämä alienit auttaisivat ihmisten sieppauksissa, ohjelmoinnissa ja siruttamisessa kaikkialla maailmassa Uuden maailmanjärjestyksen valmistelemiseksi -- joka vuorostaan liitettäisiin alien-imperiumiin. Ilmeisesti, jotkut Baijerilaisten ylimmät päätöksentekijät ovat hyväksyneet tämän, sillä he ymmärtävät että he TARVITSEVAT tätä alienien mielenhallinta- ja implantti-teknologiaa jotta he kykenisivät toteuttamaan suunnitelmansa maailman hallinnoimiseksi. Tässä pitkässä kirjeessä, Jim Bennett, PLANET-COM -nimisen tutkimus-organisaation johtaja kirjoittaa:

"Vuonna 1947 käynnistettiin tämä National Security Act joka käynnisti tämän 'Nazi Germinated CIA And NSA':n. Ainakin satoja natsi-tiedemiehiä, insinöörejä, jne. saapui Yhdysvaltoihin ja Kanadaan." [Huomautus: muut lähteet väittävät että lopulta yli 3.000 natsi SS-agenttia astui sisään Yhdysvaltoihin. Ei entisiä natseja vaan AKTIIVISIA natsi SS-miehiä joilla edelleen oli kansallissosialistinen filosofia ja agendat jotka heillä oli aikomus saattaa päätökseen. Heille annettiin turvapaikka tässä sotilaallis-teollisessa kompleksissa Baijerilais-taustaisten mustien gnostilaisten -- käärmeenpalvojien -- amerikkalaisten looshien avustuksella, kuten jesuiittojen perustama Skotlantilainen riitti sekä vastaavanlaiset looshit jotka hallitsevat öljy-armeija-teollisuus -pohjaista kompleksia. Tämän sotilaallis-teollisen kompleksin johtajat eivät ainoastaan antaneet fasisteille turvapaikkaa sodan jälkeen, vaan he myös rahoittivat natsien sotakonetta Toisessa maailmansodassa. -Branton]

"Natsien ilmailu-insinööri, tietty Hra. Mieth -- joka oli suunnitellut neljä erilaista lautasen muotoista alusta vuoteen 1943 mennessä käyttäen joko rakettivoimaa tai suihkuturbiini-moottoreita -- jäljitettiin Kanadaan vuonna 1947 ja hän alkoi tehdä töitä A.V. Roe -yhtiölle (Avroe Disk). Tämä epäaito AVROE 'aircar' oli suunniteltu johtamaan lehdistö harhaan todellisista projekteista joita oli meneillään maan alla Kanadassa."

"Tämä kahdeksan mailia pitkä juna joka lähti Itävallasta (672 vaunua) Bretagnen rannikolle, sekä nämä kontit jotka lastattiin laivoihin, lopulta päätyivät maan alle lounaiseen Kanadaan. Samaan aikaan yli sata koottavaa tehdasrakennusta laivattiin Englannista Brittiläiseen Kolumbiaan."

"Natseilla oli kaikkea mahdollista ennenkuin millään muulla maalla. Heillä oli tutka vuonna 1933, heillä oli infrapuna-sensoreita, raskasta vettä, jne. Meille on kerrottu valhe toisensa perään siitä kuka nämä asiat muka oli keksinyt. Jos kellään maailmassa oli sisäänpääsy alien-teknologiaan, nämä olivat 'arjalaisia' (natseja). Heidän metallurgiansa oli vajavaista; muuten he olisivat valloittaneet maailman. Kuten sinä luultavasti tiedät, monelle kotimaata vaihtaneelle natsille annettiin uusi identiteetti ja työpaikka jossakin CIA:n monista osastoista vuonna 1947. Näihin osastoihin sisältyvät sellaiset kuin 'genetiikka ja kloonaus', sekä 'lääkkeiden ja mielenhallinnan suunnittelu' käyttäen samoja tiedemiehiä jotka olivat kehittäneet Methadonen ja Methedrinen Hitlerin suuruudenhulluja suunnitelmia varten. Vuonna 1952, julkinen kohu sai CIA:n järjestämään nämä väärät kaverit pois kaupungista. Minun arvaukseni on että heidät vietiin pois silmistä lukuisiin maanalaisiin keskuksiin joita oli rakennettu."

"Minä olen keskustellut Paul Bennewitzin kanssa pitkään, useita kertoja; hän on lentäjä. Hän lensi Dulcen alueen yllä useita kertoja reitillään Albuquerquen ja Denverin välillä. Hän otti monia valokuvia rakennustyömaasta, ja Paulin mukaan, hän otti myös kuvia pyöreästä aluksesta maan päällä tällä paikalla, jolla, hänen mukaansa oli vielä vuonna 1973 suuria halleja. Kaikkein paljastavimmat kuvat ja niiden negatiivit hävisivät vuonna 1975 jolloin useat 'höyrypäiset' UFO-asiantuntijat vierailivat Paulin luona. Hänen taloonsa oli myös murtauduttu useammin kuin kerran."

"21 ihmisen ryhmä jota johti henkilö jota me kutsumme nimellä 'Rick' matkusti Area 51:lle pienellä bussilla katsomaan 'lautasia'. Kaksi automaattiaseilla ja maastopuvuilla varustettua miestä pysäytti heidät pikkutiellä. Toinen näistä miehistä kaatoi jotakin ainetta bussin keskikäytävälle ja he kaikki menettivät tajuntansa kolmeksi tunniksi. Kun he tulivat tajuihinsa he päättivät keskeyttää matkansa ja palata Los Angelesiin. Siellä heidät kaikki erikseen vaivutettiin hypnoosiin ja havaittiin että heillä kaikilla oli samanlaiset muistot kadonneen ajan osalta. Heidät oli marssitettu ulos bussista, viety Jeepeillä läheiseen rakennukseen ja armeijan henkilökunta oli uhannut heidän henkeään..."

"Armeijan mielenhallintayksikön täytyy ottaa itselleen hyvin ansaittu ansio veteraaneista jotka nähtävästi tulevat äkkiä hulluiksi, surmaavat monta ihmistä ja sitten itsensä. Kaikkein tuorein tapaus Teksasissa suunniteltiin tapahtuvaksi juuri ennen kuin Kongressin oli määrä äänestää aseiden rajoittamisesta, toivoen että he voisivat vaikuttaa Kongressiin tällä uudella joukkomurhalla. Käsittelijät (psykiatrit) jokaisessa paikallisessa Veteraanien sairaalassa ovat sekaantuneet jokaiseen joukkomurhaan. Prozac on myös mukana jokaisessa tapauksessa. Tämä kaveri joka tappoi 12 henkilöä naisten collegessa, tämä kaveri koulun pihalla Stocktonissa, Kaliforniassa, jne."

Lisää kommentteja saksalais-baijerilaisesta natsismista, CIA:sta, sekä Uudesta maailmanjärjestyksestä

Sirhan Sirhanilla, miehellä joka tuomittiin senaattori Robert Kennedyn murhasta, oli psykiatri nimeltään "Tri. Diamond" jolla oli CIA-fasistisia yhteyksiä. Myös Sirhanin asianajajalla, Grant Cooperilla, joka silminnähden teki hyvin vähän puolustaakseen Sirhania, oli CIA-fasistiset sidokset, saaden jotkut uskomaan että Sirhania käytettiin hypno-ohjelmoituna 'manchurialaisena kandidaattina' fasistisen salaliiton toimesta -- salaliiton joka ei murhannut ainoastaan Robert Kennedyä vaan myös hänen veljensä, presidentti John F. Kennedyn. Toisen maailmansodan jälkeen, yli kahdestatuhannesta saksalaisesta 'maahanmuuttajasta' jotka tulivat Yhdysvaltoihin tuli American Psychiatric Associationin jäseniä, joka on mukana GUN CONTROL -lobbauksessa. Sen asian valossa joka koskee yhteistyötä Baijerilaisen Thule-seuran ja Baijerin valaistuneiden välillä, sekä Thule-taustaisten SS-agenttien virtaa USA:n tiedustelupalveluun Illuminati-taustaisten öljy-paronien välillä kuten nämä Saksasta muuttaneet arjalaista valtaa kannattavat Rockefellerit ja heidän öljy-yhtiönsä (Exxon, Arco, Zapata, jne.), sekä sen asian valossa joka koskee kuolettavia aikomuksia joita on molemmilla "baijerilaisilla" yhteisöillä Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseksi, kuten Hitler suunnitteli toisessa kirjassa nimeltään Uusi maailmanjärjestys, täytyy ihmetellä että miksi niin monet Saksan kansalaiset liittyisivät järjestöön joka käsittelee suoraan ihmisten mielten tutkimista?

En tarkoita sitä että saksalaisia itseään pitäisi syyttää, ne ovat pikemminkin saksalais-baijerilaisia FASISTEJA jotka ovat Uuden maailmanjärjestyksen agendan takana ja erityisesti satanistiset germaaniset Mustan aateliston perheet jotka väittävät olevansa varhaisen Pyhän saksalais-roomalaisen imperiumin johtajien jälkeläisiä, joka nousi Rooman valtakunnan jäännöksistä ja joka piti Eurooppaa rautaisessa otteessaan pimeinä vuosisatoina. Nämä olivat ne "13 perhettä" jotka olivat hallinneet valtavia taloudellisia imperiumeja melkein 1.500 vuoden ajan. He taas kerran yrittävät ottaa maailman hallintaansa, samoin kuin he käynnistivät Ensimmäisen ja Toisen maailmansodan provosoimalla globaalia sotaa joka johtaisi massiiviseen mustien, aasialaisten, juutalaisten, slaavien sekä monien muiden rotujen hävittämiseen -- kaikkien muiden paitsi tietysti "arjalaisen" eliitti-luokan. Lyhyesti, heillä on aikomus saattaa päätökseen se minkä Hitler aloitti. Tämä uhka on täten peräisin "natsismista" tai kansallissosialismista, olkoon se sitten eurooppalaista, brittiläistä tai amerikkalaista, tai olkoon se sitten poliittista, talouspoliittista tai okkultistista kansallissosialismia.

Jotkut ovat raportoineet että tämä äkkinäinen Neuvostoliiton satelliitti-valtioiden "romahtaminen" sekä Berliinin muurin kaatuminen oli suunniteltu etukäteen osana agendaa yhdistää Itä ja Länsi niinkutsutuksi demokraattis-sosialistiseksi Uudeksi maailmanjärjestykseksi. Itä- ja Länsi-Berliini olisivat eturintamassa Itä- ja Länsi-Euroopan jälleen yhdistämisessä sekä lopulta koko maailman yhdistämisessä. Saksa on myös johtanut Euroopan Yhdistymistä perustamalla "avointen ovien" politiikan sekä rohkaisemalla muita eurooppalaisia valtioita tekemään samoin. Tämä saattaa kuulostaa hyväntahtoiselta ulkopuolisen korvin, mutta ottaen huomioon faktat se saattaa se saattaa olla juoni "yhdistää" Eurooppa Saksan kontrolliin, mikä oli myös Adolf Hitlerin päämäärä. Kuitenkin, tässä tapauksessa yhdistyminen suoritetaan taloudellisin keinoin sotilaallisten keinojen asemesta.

Hallinto kuuluu edelleen Saksalle mutta se on hienovaraisempaa. Kolmas valtakunta perusti saksalaisten SOTILAALLISEN hallinnan Euroopasta. Tämä Euroopan talousyhteisö tai EEC perustettiin TALOUDELLISEN kontrollin saamiseksi. Useimmissa tapauksissa, juuri TALOUDELLISET voimat kontrolloivat hallituksia, surullista mutta totta. Huomioi kuinka tämä termi "talous" on poistetu ja tämä Uusi maailmanjärjestys on nimetty uudestaan "Euroopan Yhteisöksi". Hyvin näppärää! Toisin sanoen, tämä yhdistyminen ei ole enää taloudellista vaan siitä on tullut yhä enemmän poliittista, sillä jäsenmaita on painostettu alistumaan EY:n perustuslain alle enemmän kuin pelkästään taloudellisin suuntaviivoin.

Saksa ei ole ainoastaan EY:n suurin valtio, vaan vuonna 1990 se oli MAAILMAN SUURIN talousmahti; kauppataseen ylijäämä oli yli 58 miljardia dollaria. Lähtien tilanteesta vuonna 1949 jolloin Saksalla ei ollut juuri lainkaan valuuttavarantoja, vuoteen 1989 mennessä Saksa oli kerännyt melkein 80 miljardin dollarin valuuttavarannon verrattuna Yhdysvaltain 38 miljardin dollarin varantoon tai Britannian 41 miljardin dollarin varantoon. Melko uskomaton "comeback" maalle joka oli aloittanut kaksi maailmansotaa tarkoituksenaan valloittaminen, sodat joista liittoutuneet olivat maksaneet kalliin hinnan sekä miehistö- että materiaalisina tappioina. Tietysti Saksa on myös JOHTAVA talousvalta EY:ssä samoin, pitäen hallussaan 35 prosenttia Euroopan Yhteisön taloudesta. Joten missä on EY:n/NWO:n taloudellinen valta? Ottaen huomioon että Saksan Musta aatelisto on sama ryhmä joka lähetti Leninin Saksasta Venäjälle suorittamaan vallankumousta, sekä tuki Adolf Hitleriä, ei pitäisi olla yllättävää että kommunistinen Itä-Saksa yhdistyi "demokraattiseen" Länsi-Saksaan niin helposti.

Ei pitäisi olla yllättävää, täten, lukea että SAKSALAISET joukot Yhdysvalloissa ja Kanadassa esittävät MERKITTÄVÄÄ roolia suunnitellussa Pohjois-Amerikan invaasiossa, joka tapahtuu YK:n hätätila-toimien peitteen alla. Lenin itse paljasti "kommunistisen" agendan lopullisen päämäärän Baijerilaisen "eliitin" puolesta jota hän palveli. Kommunismin, kuten demokratian, oli ikäänkuin tarkoitus antaa kontrolli hallituksesta IHMISILLE. Mutta tietysti Lenin muutti tätä suunnitelmaa vähän -- aivan kuten suurelta osin samalla tavalla kuin ilman vaaleja valitut USA:n hallituksen osastot "muuttivat" demokratian sääntöjä -- ja kertoivat että he eivät usko siihen että tavalliset ihmiset kykenisivät käsittelemään vastuuta joka kommunistisen vallankumouksen johtamisesta seuraa, joten valittu ryhmä yksilöitä jotka "koulutettiin" kommunistiseen filosofiaan ottaisivat tämän vastuun heidän sijaansa. Ja monet näistä ihmisistä jotka päätyivät kommunistisen vallankumouksen johtajiksi olivat "kapitalistisen" Rockefellerien perheen jäseniä. Nämä baijerilaiset kultistit jotka TODELLA ohjasivat tätä näytelmää olisivat näitä joihin Lenin viittasi termillä "me" seuraavassa lainauksessa:

"Ensin me otamme haltuumme Venäjän, sitten me sieppaamme itäisen Euroopan kansakunnat, sitten me otamme Aasian massat. Lopuksi me piiritämme Yhdysvallat ja tämä viimeinen vapauden linnake lamkeaa meidän käsiimme kuin ylikypsä hedelmä."
Todennäköinen skenaario jota jotkut ovat ehdottaneet olisi johdettu globaali taloudellinen romahdus -- josta tietysti syytettäisiin amerikkalaisia -- josta seuraisi lietsottua anarkiaa amerikkalaisissa kaupungeissa, jota seuraisi ydinisku strategisia sotilaskohteita vastaan Länsirannikolla, jota seuraisi kiinalaisten invaasio Länsirannikolle, Venäläisten invaasio Alaskan kautta sekä YK:n/Saksan invaasio USA:n Itärannikon kautta.

Kaikki nämä maat jotka uskovat että hyväksymällä epäonnistuneet sosialistisen poliittisen agendan joka on peräisin VIERAASTA maasta (Saksa) tukeakseen omaa kansallista ja kulttuurillista yhtenäisyyttään ovat surullisella tavalla johdettu harhaan. Yhteistyö Baijerilais-taustaisen YK:n kanssa -- tämän Uuden maailmanjärjestyksen agendan -- voi johtaa ainoastaan sinun itsenäisyytesi KUOLEMAAN kansakuntana, sinun kulttuurisi ja historiasi KUOLEMAAN sekä sinun lastesi KUOLEMAAN jotka lähetetään taistelemaan ja kuolemaan globaalin hallituksen tähden, sen Baijerilais-Antarktislaisten mestareiden tähden sekä vuorollaan heidän "draconialaisten" liittolaisten tähden jotka vain odottavat ahneet kynnet avoimina saadakseen otteen tästä planeestasta sitten kun he ovat onnistuneet saamaan meidät tappamaan toinen toisiamme siihen pisteeseen jossa he voivat tulla suoraan sisälle ja ottaa haltuunsa ihmiskunta kohdaten vain vähäistä vastarintaa.


Takaisin