The Dulce Book

Luku 7 -- Syvä synkkä salaisuus Dulcessa

UFO Universe -lehden numerossa 2-3, 1991 oli artikkeli otsikolla "Syvä synkkä salaisuus Dulcessa", jonka olivat kirjoittaneet Bill Hamilton ja "TAL" LeVesque. Mikäli Maa-planeetta on keskeinen "taistelukenttä" tai näyttämö viimeisessä kosmisessa taistelussa galaktisten supervaltojen välillä, ja jos Yhdysvallat on yksi merkittävistä alueista maanpäällä missä "lopullinen kohtalo" ratkaistaan, ja koska Dulcen, Uuden Meksikon aluetta pidetään MERKITTÄVÄNÄ TUKIKOHTANA jossa ihmisten ja alienien yhteistyötä ja/tai konfliktia tapahtuu, silloin meidän pitäisi kiinnittää huomiomme siihen mitä tämän pienen kaupungin alla tapahtuu. Enemmän kuin mikään toinen alue Yhdysvalloissa, jollei koko maailmassa, tämä pieni kaupunki on ollut keskus melkein jokaisen paranormaalin aktiviteetin muodolla mitä kuvitella saattaa, mukaanlukien Ufojen ilmestymiset, Ufojen laskeutumiset, sieppaukset, siruttamiset, ihmisten & eläinten silpomiset, PSI-sodankäynnin tutkimukset, salainen hallituksen ja alienien vuorovaikutus, USA:n "perustuslaillisen" hallituksen ja alienien agendan välinen konflikti, "rettilialaisten" näyttäytymiset, kryptozooloogiset tai geneettiseen muokkaukseen liittyvät ilmiöt (tämä oli alue missä kuuluisa "cabbit"; puoliksi kissa, puoliksi kaniini saatiin kiinni), maanalaiset tukikohdat, salaliitto-skenaariot, alienien soluttautumiset, korkean teknologian aktiviteetti & MIB-olentojen kohtaaminen. Itse asiassa, tällaisen aktiviteetin suurempi KESKITTYMINEN on ollut silmin nähtävää Dulcessa, enemmän kuin missään muualla Maapallolla, siihen pisteeseen saakka että tämän kaupungin asukkaat ovat suurimmaksi osaksi tunnustaneet -- vaikka eivät välttämättä hyväksyneet -- tällaisen toiminnan realiteetin, pitävät he sitten siitä tai eivät.

Bill Hamilton ja "TAL" LeVesque vievät meidät "sisälle" näihin Haadeksen kaltaisiin labyrintteihin syvälle tämän maanalaisen megakompleksin sisälle niiden silmillä jotka ovat itse asiassa olleet siellä, joten ota tukeva asento:

"Dulce on pieni kaupunki pohjoisessa Uudessa Meksikossa, sen väkiluku on noin 900 ja se sijaitsee noin 2.500 mteriä meranpinnan yläpuolella Jicarilla Apassi-intiaanien reservaatissa. Siellä on yksi suurempi hotelli ja muutamia kauppoja. Se ei ole lomakeidas ja se on aika hiljainen. Kuitenkin, muutamien ulkopuolisten mukaan, Dulcella on syvä, synkkä salaisuus. Tämän salaisuuden sanotaan majailevan syvällä Archuletan ylätasangon alla. Näihin salaisuuksiin kuuluu hallituksen ja alienien yhteinen biogeneettinen laboratorio jossa tehdään kokeita ihmisillä ja eläimillä."

"Uuden Meksikon poliisi-viranomainen Gabe Valdez vedettiin mukaan Dulcen mysteereihin kun hänet kutsuttiin tutkimaan silvottua nautaa Manuel Gomezin tilalla 13 mailia Dulcesta itään. Gomezilta oli silvottu neljä nautaa vuosien 1976 ja 1978 välisenä aikana, ja useita vielä tämän jälkeen. Ryhmä tutkijoita, joihin kuului Tom Adams Teksasista, saapui tutkimaan teurastuspaikkaa."

"Valdez, Gomez, sekä eläkkeellä ollut tiedemies tekivät mielenkiintoisen' kokeen 5.7.1978. Nämä kolme sulkivat karsinaan noin 120 Gomezin nautaa ja kuljettivat nämä ultraviolettivalon läpi. He löysivät loistavaa ainetta nautojen kaulan oikeasta sivusta, oikeasta korvasta sekä oikeasta etujalasta. Tästä säteilevästä aineesta otettiin näytteitä samoin kuin sieltä missä tätä ainetta ei ollut."

"Jotkut tutkijat yhdistävät katjan silpomiset Ufoista peräisin oleviin alieneihin. Oudoista valoista ja muista ilmakehään liittyvistä ilmiöistä on raportoitu monilla alueilla missä silvottuja nautoja on löydetty. Ufoja on nähty toistuvasti Dulcen ympäristössä."

"Minä saavuin Dulceen 19.4.1988, vieraillakseni Gabe Valdezin luona sekä tutkiakseni ilmestyksiä, sekä huhuja maanalaisesta alienien tukikohdasta tällä alueella. Best Western -hotellin ympäristössä oli edelleen lunta maassa kun minä kirjauduin sisään ja soitin Valdezille. Hän sopi tapaavansa minut kello 21:30. Minä havaitsin Gaben hyvin miellyttäväksi/samanhenkiseksi isännäksi kun hän tarjoutui kuljettamaan minua pitkin Dulcen teitä tuona iltana sekä näyttämään useita paikkoja mistä hän oli löytänyt silvottuja nautoja tai nähnyt omituisia valoja. Hän antoi tämän hätkähdyttävän lausunnon että hän edelleen näki tunnistamattomia ilma-aluksia keskimäärin joka toinen ilta. Me vilkaisimme Gomezin tilaa, tietä joka kulki Navajo-joen sivulla sekä tätä viekoittelevaa Archuletan ylätasankoa. Gabe oli löytänyt laskeutumisjälkiä sekä telaketjujen jälkiä lähellä paikkaa jossa nautoja oli silvottu. Gabe oli vakuuttunut että tiedemies Paul Bennewitz Thunder Scientific Laboratorystä oli oikeilla jäljillä yrittäessään paikallistaa maanalaisen alien-laitoksen Dulcen lähettyville."

"Minä ensi kerran kuulin Paul Bennewitzistä vuonna 1980 kun minun ystäväni Walter soitti minulle Albuquerquesta ja kertoi minulle että hän oli tehnyt töitä Paulin kanssa elektronisten instrumenttien parissa. Walter sanoi että Paul ei ollut ainoastaan valokuvannut Ufoja, vaan että hän oli luonut kommunikaatio-yhteydet heidän maanalaiseen tukikohtaansa Dulceen. Bennewitz oli ensi kerran tullut esiin elokuun 1980 UFO-ilmestysten aikana joita esiintyi Kirtlandin sotilastukikohdan yllä. Kirtland AFB Incident Report 28.10.1980 mainitsee että Bennewitz oli kuvannut filmille Ufon Kirtlandin yllä. Bennewitz piti lehdistötilaisuuden Albuquerquessa kertoen kuinka hän oli nähnyt alieneita videonäytöllä (tietokone-radio-video -linkin kautta jonka hän oli kehittänyt käyttäen heksadesimaalista koodia kuunneltuaan heidän laivasta tukikohtaan tapahtuvaa kommunikaatiota). Paul oli nerokas tiedemies joka oli kehittänyt laitteita avaruussukkuloihin sekä useille Fortune 500 -yhtiöille. Alienit lähettivät näitä signaaleja maanalaisesta tukikohdasta Archuletan ylätasangon alta."

"Tutkija William Moore väittää että hallituksen agentit kiinnostuivat Bennewitzin toimista ja yrittivät tehdä hänet vaarattomaksi pumppaamalla häneen niin paljon valheinformaatiota kuin hän kykeni absorboimaan. Ei ole selvää että onko Paulin yhteydenpito Dulcen tukikohdan väitettyjen alienien kanssa osa tätä valheinformaatio-kampanjaa vai ei. Jos uskottaisiin että Paul olisi AINOA lähde Dulcen tukikohdasta kertoville raporteille, silloin se voisi myös olla taktinen manööveri saattaa epäilyksen alaiseksi Paulin väitteet maanalaisen tukikohdan olemassaolosta. Sitten tämän varsinaisen valheinformaatio-manööverin tarkoituksena olisi antaa väärää informaatiota yleisölle eikä yksittäiselle henkilölle."

"Raportissa otsikolla 'Project beta', Paul kertoo että hän vietti kaksi vuotta tarkkkailemalla alienien alusta, ja että hänellä oli jatkuva videoyhteys alienien avaruusaluksen ja tukikohdan näytölle; että hän oli luonut jatkuvan suoran yhteyden alieneihin käyttäen tietokonetta sekä heksadesimaalisen koodin muotoa, ja hän väittää paikallistaneensa ilmasta ja maan päältä otettujen valokuvien avulla alienien avaruusalusten lähtöportit sekä sädeaseet. Paul väittää että alienit olivat vilpillisiä, harjoittivat petosta eivätkä kunnioittaneet sopimuksia. Paul ja Walter yrittävät kehittää asetta jonka avulla taistella alieneita vastaan."

"Jotkut ajattelevat tässä vaiheessa että me olemme ylittäneet selkeän ajattelun ja rajan koskien epätavallisia ilmiöitä ja laskeutuneet tieteiskirjallisuuden maaperälle. Mutta salli meidän muistaa että oudoilla ilmiöillä jollaisia Ufot edustavat saattaa olla juurensa oudossa todellisuudessa. Sen odotetaan olevan outo ensikuulemalta, mutta kun me jatkamme tutkimuksiamme, me alamme ymmärtää niitä."

"Paul Bennewitz oli tutkinut tapausta jossa Myrna Hansen Uudesta Meksikosta oli siepattu. Raportoitiin että hänet oli viety maanalaiseen tukikohtaan toukokuussa 1980. Christa Tilton Oklahomasta on raportoinut että hän oli kadottanut aikaa heinäkuussa 1987 jolloin kaksi harmaata alienia oli siepannut hänet sekä kuljettanut aluksessaan mäkiseen maastoon missä hän oli kohdannut miehen joka oli pukeutunut sotilastyyliseen asuun. Hänet vietiin tunneliin tietokoneistettujen tarkastuspisteiden läpi joisa oli valvontakameroita. Hän kertoi että hänet oli viety ajoneuvolla toiselle alueelle jossa hän astui jonkinlaiseen tunnistuslaitteeseen joka oli yhdistetty tietokoneeseen. Sitten kun tietokone oli antanut hänelle ID-kortin, hänen oppaansa kertoi että hän oli juuri astunut sisään seitsemän tasoa sisältävän maanalaisen laitoksen tasolle numero 1. Christa jatkoi kertomalla kuinka hänet lopulta vietiin alas tasolle numero 5. Hän kertoo nähneensä alienien avaruusaluksen sekä pieniä harmaita alien-entiteettejä alueilla joiden läpi hän kulki."

"Christa raportoi menneensä erääseen suureen huoneeseen missä hän näki suuria tankkeja. Hän havaitsi surisevan äänen, haistoi formaldehydin, ja hän sai vaikutelman että jotakin nestettä sekoitettiin näissä tankeissa. Christa teki piirroksia monista asioista joita hän näki sieppauksensa aikana."

"Nämä tankit joista Christa puhuu kuvailtiin kiistanalaisissa papereissa joita kutsutaan nimellä Dulce Papers. Väitteen mukaan nämä paperit varastettiin Dulcen maanalaisesta laitoksesta 30 mustavalkoisen valokuvan sekä videonauhan kanssa arvoituksellisen turvallisuusviranomaisen toimesta joka väittää olleensa töissä Dulcessa vuoteen 1979 asti, jolloin hän päätti että oli tullut aika lähteä pois. Jälkimmäinen osa tätä kertomusta käsittelee tätä turvallisuusviranomaista joka on tavannut yhden meistä yrityksessään kertoa totuus alieneista, USA:n hallituksesta sekä tästä Dulcen tukikohdasta. Hän kertoi että hänellä oli aikomus tulla ulos piilosta ja esittää todisteet väitteidensä tueksi. Sinä saatat päättää että lisääkö hänen kertomuksensa todisteiden määrää että hallitus peittelee asioita."

"Vuoden 1979 loppupuolella, Thomas Castello ei voinut enää elää sen hirvittävän todellisuuden kanssa joka hänen täytyi kohdata päivittäin. Korkean tason turvallisuusviranomaisena alienien ja USA:n hallituksen yhteisessä maanalaisessa tukikohdassa lähellä Dulcea hän oli nähnyt piinallisia asioita. Pitkään jatkuneen sisäisen konfliktin jälkeen, hän päätti lähteä pois tästä laitoksesta ja ottaa joitakin tavaroita mukaansa."

"Käyttäen pientä kameraa, hän otti yli 30 valokuvaa tämän monitasoisen kompleksin eri alueilta. Hän irroitti nauhan valvontakeskuksen keskuskamerasta johon oli tallentunut useiden valvontakameroiden tallentamat kuvat käytävistä, laboratorioista, alieneista sekä 'USA:n hallituksen' henkilökunnasta. Hän keräsi myös asiakirjoja ottaakseen niitä mukaansa. Sitten, sulkemalla hälytysjärjestelmän ja valvontakamerat yhden uloskäynnin luota hän jätti tämän laitoksen mukanaan valokuvia, video ja dokumentteja. Tämä 'alkuperäinen' materiaali piilotettiin ja siitä tehtiin viisi sarjaa kopioita." [Huomautus: nämä kopiot annettiin viiden eri henkilön käsiin, joille kerrottiin että jos he eivät kuulisi Castellosta kolmen peräkkäisen kuuden kuukauden jakson aikana -- normaalisti hän vierailisi jokaisen luona kuuden kuukauden välein -- he voisivat tuoda informaation päivänvaloon tai tehdä sen kanssa mitä halusivat. Ainoastaan Castello tiesi keitä nämä henkilöt ovat. Kuitenkin, koska on liikkunut huhuja Castellon kuolemasta tai katoamisesta Costa Ricassa, viime vuosina, nämä henkilöt voisivat julkaista tämän informaation mikäli he päättävät tehdä näin, vaikkakin he saattavat pitää parempana odottaa siihen asti kunnes tämä aihe saavuttaa kriittisen massan yleisön keskuudessa, ja tulla vasta sitten esiin, jolloin heidän ei tarvitse pelätä niin paljon kostotoimenpiteitä. -Branton]

"Thomas oli valmis piiloutumaan, mutta kun hän meni hakemaan vaimoaan ja nuorta poikaansa, hän näki pakettiauton ja hallituksen agentteja odottamassa. Työtoveri nimeltä K. Lomas petti hänet, ja hän oli mukana hänen vaimonsa ja lapsensa sieppaamisessa. Nämä agentit halusivat takaisin tämän materiaalin minkä Thomas oli ottanut tästä laitoksesta, jonka jälkeen hän saisi vaimonsa ja lapsensa takaisin. Thomas oli varma että hänen vaimoaan ja lastaan käytettäisiin biologisissa kokeissa ja että heitä ei palautettaisi ainakaan vahingoittumattomina. Tästä on hieman yli kymmenen vuotta."

"Thomas on nyt noin 50-vuotias (vuonna 1991). Kun hän oli noin 25-vuotias, hän sai huippusalaisen koulutuksen valokuvaukseen maanalaisessa laitoksessa Länsi-Virginiassa. Seitsemän vuoden ajan, hän teki töitä Rand Corporationille Santa Monicassa, Kaliforniassa, kunnes vuonna 1977 hänet siirrettiin Dulcen laitokseen." [Huomautus: samaan tapaa kuin tiedemies Robert Lazar, joka teki töitä Los Alamosin laboratoriossa siirrettiin Area 51:lle Nevadaan, mikä on vaihtoehtoinen tukikohta, samanlainen kuin Dulce. Lazar väittää että hän korvasi tiedemiehen joka oli kuollut "riideltyään" alienien kanssa tunnelissa Nevadan sotilaallisen kompleksin alla. Asia jota minä yritän kertoa on, että sekä Rand Laboratoryllä että Los Alamos Laboratoryllä on luultavasti vastaukset siihen mitä todella on meneillään Dulcen ja Area 51n alla, jos kenelläkään. -Branton]

"Hän osti talon Santa Festä, Uudesta Meksikosta, ja teki töitä maanantaista perjantaihin. kaikki Dulcen henkilökuntaan kuuluvat matkustavat käyttäen syvällä maan alla olevaa metro-järjestelmää."

"Siihen aikaan, yksi meistä, 'TAL', toimi valvontatehtävissä Santa Fessä, sekä tutki yksityisesti Ufojan ilmestyksiä, eläinten silpomisia, sekä vapaamuurareiden ja wicca-noitien ryhmiä tällä alueella. Thomasilla oli yhteinen ystävä joka tuli Santa Fehen vuonna 1979 käymään meidän molempien luona. Tämä henkilö näyttäisi myöhemmin valokuvia, videonauhan ja asiakirjoja jotka oli otettu Dulcen tukikohdasta. Dulcessa nähdyistä asioista tehdyt piirrokset kiersivät myöhemmin UFO-tutkijoiden keskuudessa nimellä 'Dulce Papers'."

"Thomas väittää että Dulcen laitoksessa oli yli 18.000 Harmaata. Hän näki myös pitkiä reptilialaisia humanoideja. Eräs meistä, 'TAL', oli kohdannut kasvoista kasvoihin kuusi jalkaa pitkän reptilialaisen joka oli materialisoitunut hänen kotiinsa. Tämä reptilialainen osoitti kiinnostusta karttoja kohtaan jotka olivat minun seinälläni. Nämä kartat olivat täynnä värikkäitä neuloja jotka osoittivat paikat missä eläimiä oli silvottu, missä oli luolia, sekä paikat missä oli suurta UFO-aktiviteettia, toistuvat lentoreitit, abduktiopaikat, muinaiset rauniot sekä oletetut alienien maanalaiset tukikohdat."

"Tämä turva-taso nousee ylöspäin aina kun henkilö astuu kerroksen alemmaksi. Thomasilla oli ULTRA-7 -niminen turvataso. Hän tunsi seitsemän maanalaista kerrosta mutta niitä on SAATTANUT olla enemmänkin. Useimmat alienit ovat tasoilla 5, 6 ja 7. Alienien majapaikka sijaitsee tasolla 5. Ainoa englanninkielinen kyltti oli metroaseman käytävällä jossa luki 'to Los Alamos'. Yhteydet Dulcesta toimivat Pageen, Arizonan laitokseen, sitten maanalaiseen tukikohtaan Area 51:n alapuolella Nevadassa. Tällä metro-sukkulalla pääsee myös Taosiin, Uuteen Meksikoon; Datiliin, Uuteen Meksikoon; Sandiaaan; sitten Carlsbadiin, Uuteen Meksikoon. Siellä on laaja metro-verkosto joka laajenee tunneleiden ja maanalaisten kaupunkien globaaliksi järjestelmäksi."

"Tässä Dulcen tukikohdassa, useimmat merkit ovissa ja käytävissä ovat alienien symbolikielellä, sekä universaalilla symbolijärjestelmällä jonka sekä ihmiset että alienit ymmärtävät. Thomas kertoi että tason kaksi jälkeen jokainen punnitaan alastomana, ja sitten hänelle annetaan univormu. Vierailijat saavat valkoisen univormun. Henkilön paino merkitään hänen ID-korttiinsa joka päivä. Kaikkinainen muutos henkilön painossa pannaan merkille. Yli 1,3 kilon muutos painossa vaatii fyysisen tutkimuksen ja läpivalaisun. Univormut ovat vetoketjullisia."

"Kaikkien herkkien alueiden edessä on lattiaan rakennettu vaakoja ja muita tunnistusjärjestelmiä. Yksilö asettaa ID-korttinsa aukkoon oven edessä ja syöttää sitten tunnistuskoodin. Henkilökortin tietojen täytyy olla yhtäpitäviä henkilön painon ja koodin kanssa tai muuten ovi ei avaudu. Kenenkään ei sallita kuljettavan mitään näille herkille alueille. Tätä samaa metodia sovelletaan kun näiltä alueilta poistutaan."

"Kaikkia hissejä kontrolloidaan magneettisesti, eikä siellä ole hissi-kaapeleita. Tämä magneettinen järjestelmä on hissikuilujen seinien sisällä. Ei ole normaaleita sähköisiä hallintajärjestelmiä. Kaikkia kontrolloidaan magneettien avulla, mukaanlukien valaistus. Ei ole tavallisia hehkulamppuja. Joissakin SYVEMMISSÄ tunneleissa käytetään fosfori-pentoxidin muotoa valaisemaan väliaikaisesti tietyt alueet. Alienit eivät mene näiden alueiden lähettyville tuntemattomista syistä." [Huomautus: tämä viittaa siihen että nämä syvemmät tunnelit saattavat olla alunperin joidenkin muiden rotujen kuin nykyisten Draco-Reptilialaisten kauan sitten rakentamia. -Branton]

"Tason 4 tutkimuksiin liittyy ihmisen auran tutkiminen, kuten myös telepatian, hypnoosin ja unien tutkimus. Thomas sanoo että he tietävät kuinka erottaa tämä bioplasminen ruumis fyysisestä ruumiista ja istuttaa 'alien-entiteetti' -voimamatriisi ihmisruumiiseen sen jälkeen kun 'sielu' eli ihmisen elämänvoima-matriisi on poistettu." [Huomautus: tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että ensin ihminen surmataan ja hänet muutetaan astiaksi jota toinen entiteetti voi käyttää -- joko alien tai parafyysinen entiteetti -- jotta sallittaisiin tämän entiteetin toimivan ja tekevän töitä fyysisessä maailmassa. Tämä näyttää olevan monimutkainen korkean tason teknologinen varsio vanhasta 'zombie' -traditiosta, mikäli todellakin tällaisia hirvittäviä kultismin ja teknologian sovelluksia tapahtuu tämän laitoksen sisällä. Nämä maanalaiset sektorit jotka ovat 'kiellettyjä' suurimmalle osalle ihmisiä ja ovat reptilialaisten hallinnassa, ovat tietystä noita alueita joista me tiedämme kaikista vähiten. Branton]

"Tasoa 6 kutsutaan yksityisesti nimellä 'Nightmare Hall'. Siellä on geneettisiä laboratorioita. Siellä tehdään kokeita kaloilla, hylkeillä, linnuilla, hiirillä, sekä niiden 'parannelluilla' muunnoksilla. Siellä on monikätisiä ja monijalkaisia ihmisiä sekä useita häkkejä ja sammioita joissa on ihmisen ja lepakon näköisiä risteymiä joista jotkut voivat olla jopa seitsemän jalkaa pitkiä, joihin John Keel viittaa kirjassaan The Mothman Prophecies. Nämä alienit ovat opettaneet ihmisille paljon genetiikkaan liittyviä asioita, sekä hyödyllisiä että vaarallisia."

Sitten "TAL" kuvailee jotakin joka saattaisi kuulostaa uskomattomalta jolleivät kymmenet muut lähteet vahvistaisi tätä. Tämä löytö oli raportoidusti eräs TODELLISISTA syistä jotka saivat aikaan "Dulce-sodat":
"Taso numero 7 on pahin. Rivi toisensa jälkeen tuhansia ihmisiä sekä ihmisen ja muiden olentojen risteymiä seisoo kylmävarastossa. Siellä on myös humanoidien sikiöitä useissa kehitysvaiheissa. Myös, monia ihmislapsia lojuu varasto-sammioissa. Keitä nämä ihmiset ovat/olivat?"

"Minun lähteitäni ovat ihmiset jotka tekivät töitä näissä laboratorioissa, siepetut jotka oli viety tähän tukikohtaan, ihmiset jotka avustivat rakentamisessa, tiedustelupalveluiden (NSA, CIA, jne.) työntekijät sekä maan sisäisten Ufojen tutkijat. Tämä informaatio on tarkoitettu niille jotka ovat vakavasti kiinnostuneita Dulcen tukikohdasta. OMAN TURVALLISUUTESI TÄHDEN, ole varovainen kun tutkit tätä kompleksia..."

"Nämä Harmaat, Reptiloidit, siivelliset Draco-lajit ovat erittäin analyyttisiä ja teknologisesti suuntautuneita. HEILLÄ OLI MUINAINEN KONFLIKTI EL-IHMISTEN KANSSA ja he saattavat olla valmistautumassa TULEVAA KONFLIKTIA varten..."

"Käytetäänkö alieneiden ja ihmisten bioteknologiaa meidän hoivaamiseen ja palvelemiseen vai käytetäänkö sitä meidän kontrolloimiseen ja hallitsemiseen? Miksi UFO-abduktoituja on käytetty geneettisiin kokeisiin?"

"Se oli silloin kun Thomas kohtasi ihmisiä häkeissä Dulcen laitoksen tasolla seitsemän KUN HÄN LOPULTA OLI SAANUT TARPEEKSEEN. Hän sanoo: 'Minä toistuvasti kohtasin ihmisiä häkeissä, usein lamautettuina tai huumattuina, mutta JOSKUS HE ITKIVÄT JA RUKOILIVAT APUA. Meille kerrottiin että he olivat toivottomasti mielisairaita, ja että heidän parantamisekseen kokeiltiin vaarallisia lääkkeitä. MEIDÄN EI OLLUT LUPA KOSKAAN PUHUA HEIDÄN KANSSAAN. Alussa me uskoimme tämän tarinan. Lopulta, vuonna 1978 pieni työntekijöiden ryhmä löysi totuuden. TÄMÄ ALOITTI 'DULCE-SODAT'."

"Saattaa olla vaikea sulattaa tai edes uskoa Thomasin tarinaa, ja miksi meidän pitäisi edes kuunnella sitä? Luultavasti ei mistään muusta syystä kuin siksi että MONET MUUT ovat tulleet esiin ja kertoneet outoja tarinoita sekä faktoja että siellä saattaa olla hirvittävä totuus piilotettuna UFO-ilmestysten, abduktioiden ja karjan silpomisten taakse. Meidän hallituksemme tiedusteluvirastot ovat tarkkailleet kaikkea UFO-aktiviteettia monen vuosikymemnen ajan. Tämän oudon ilmiön takana täytyy olla outo selitys. Me saatamme olla vain etuvartioasema laajassa interstellaarisessa draamassa."

"Hiljattain, tutkija John Anderson meni Dulceen nähdäkseen että onko siellä mitään tästä raportoidusta UFO-aktiviteetista. Hän sanoo että hän saapui tähän kaupunkiin sattumalta nähdäkseen auto-karavaanin ja McDonnell-Douglasin mini-laboratorion pakettiautossa kulkevan pitkin maantietä lähellä kaupunkia. Hän seurasi heitä piikkilangalla ympäröityjen rakennusten luokse jossa hän odotti nähdäkseen mitä tapahtuu. Äkkiä, kuusi Ufoa laskeutui nopeasti rakennusten ylle, leijuen tarpeeksi pitkään jotta hän sai otettua yhden valokuvan ja sitten hän ampaisi pois paikalta. Kun hän myöhemmin pysähtyi erään kaupan eteen kertoakseen omistajalle UFO-valokuvasta jonka hän oli ottanut, omistaja kuunteli ja paljasti kuinka hänen karjaansa oli silvottu. Puhelinsoitto keskeytti heidän keskustelunsa jonka jälkeen omistaja käski Johnia lähtemään välittömästi pois; Johnin lähdettyä omistaja sulki kaupan. Sitten John näki arvoituksellisen pakettiauton pysähtyvän kaupan eteen, miehen astuvan autosta ulos ja menevän sisään kauppaan. John päätti lähteä Dulcesta välittömästi, mutta kaksi ihmistä autossa SEURASI häntä kun hän jätti kaupungin."

"Tämän jälkeen, tutkijaryhmä on mennyt ylös Archuletan ylätasangolle luodatakseen maata jotta he näkisivät että onko tasangon alla luolia." [Huomautus: eräs lähde kertoo että heidän saamansa datan perusteella, nämä luolat ulottuvat 1.700 metrin syvyydelle. -Branton]

"Kenties jonakin päivänä me löydämme tämän Dulcen syvän, synkän salaisuuden... Totuus ei tule olemaan ikävystyttävä."


Takaisin