The Dulce Book

Luku 8 -- Dulcen tukikohdan turvallisuusviranomainen puhuu suunsa puhtaaksi (osa 1/4)

Seuraavassa on lista kysymyksiä jotka ohjattiin entiselle Dulcen tukikohdan turvallisuusviranomaiselle Thomas Edwin Castellolle noin vuosi ennen hänen kuolemaansa (tai katoamistaan). Hän myös vastaa näihin kysymyksiin.

KYSYMYS -- Milloin tarkkaan Archuletan ylempi ihmisten miehittämä taso rakennettiin?

VASTAUS -- Minä kuulin että Dulce käynnistettiin vuosina 1937-1938 armeijan insinöörien toimesta, sitä laajennettiin vuosien aikana, kaikkein tuorein työ saatiin valmiiksi vuosina 1965-1966, eli yhteystunneli Pagen tukikohtaan, Arizonaan, joka on eräs vanhimpia maanalaisia tukikohtia. Tämä Four Cornersin tukikohta on nimeltään PERICA. Useimmat Amerikan alkuperäisasukkaat (intiaanit) jotka elävät tällä alueella ovat tietoisia tästä tukikohdasta, ja voisivat kertoa meille näistä maanalaisista elämänmuodoista joita toistuvasti nähdään nähellä näitä yhteisöjä. [Huomautus: viittaukset Dulcen tukikohtaan tässä käsittelevät pääasiassa ylempiä tasoja, ei alempia tasoja joihin kuuluvat valtavat luonnon muovaamat luolat ja, jotkut uskovat, hyvin muinainen tunnelijärjestelmä myös. Tähän voisi sisältyä fosforo-pentoxidin valaisemat tunnelit joita harmaat alienit välttävät. Itse asiassa lähteet ovat kertoneet meille että osa maanalaista NORAD:in laitosta Coloradossa rakennettiin jo olemassaolevan luolajärjestelmän sisään, vihjaten että Ray Palmer ja Richerd Shaver olivat oikeassa kun he 1940-luvun puolivälissä kirjoittivat siitä kun hallitus etsi muinaisia maanalaisia luola- ja tunnelijärjestelmiä jotka voitaisiin muuttaa heidän omaa käyttöään varten. -Branton]

K -- Miten nämä ylemmät laitokset rakennettiin? Oletko tietoinen väitetyistä keksinnöistä joita Rand Corporation on tehnyt -- erittäin tehokkaita poraus- tai kaivausvälineitä jotka pystyvät sulattamaan kiveä käyttäen ydinvoimalla toimivia ja wolframi-grafiitilla päällystettyjä "poraus-kartioita"?

V -- Useiden eläkkeellä olevien ylläpito-työntekijöiden mukaan, osa siitä räjäytettiin ydinaseilla 1960-luvulla. On osastoja, kuten sukkula-tunnelit,jotka louhittiin kehittyneillä tunnelointi-koneilla joka jättää tunnelin seinät sileiksi. Nämä seinät muistuttavat kiillotettua mustaa lasia.

K -- Keiden toimesta tämä Dulcen laitos alunperin rakennettiin?

V -- Luonto muovasi luolat. Reptilialaiset humanoidit käyttivät käyttivät näitä luolia ja tunneleita vuosisatojen ajan. Myöhemmin, RAND Corporationin suunnitelmien myötä, niitä laajennettiin toistuvasti. Näihin alkuperäisiin luolastoihin kuuluivat jääluolat ja rikkilähteet jotka alienit havaitsivat täydellisiksi heidän tarpeitaan ajatellen. Nämä Dulcen luolat kilpailevat Carlsbadin luolien kanssakokonsa puolesta. [Huomioi: Carlsbadin luolat ja erityisesti niiden vieressä olevat Lechequillan luolat ovat "virallisesti" maailman syvinpien ja laajimpien joukossa. -Branton]

K -- Mihin tarkkaan ottaen näitä nautojen (ja ihmisten) elimiä (veri, silmät, sukuelimet, kieli, jne.) käytetään joita saadaan silpomisten kautta?

V -- Lue niin kutsuttu "Dulce Papers" niin saat lisää tietoa.

K -- Ovatko nämä sähkömagneettisesti ohjailtavat ilma- tai avaruusalukset joita on nähty Mt. Archuletan ympäristössä ihmisten vai alienien miehittämiä, vai molempian?

V -- Archuletan ylätasanko on vähäinen alue... Nämä alukset lähtevät ja niitä varastoidaan viidellä alueella. Yksi on Dulcen kaakkoispuolella, yksi on lähellä Durangoa, Coloradossa, yksi on Taosissa, Uudessa Meksikossa, ja pääalus on varastoituna Los Alamosiin. [Huomioi: minä uskon että Thomas Castello viittaa ihmisten ja alienien yhdessä operoimiin aluksiin. Useiden lähteiden perusteella, kuitenkin, näyttää siltä että "alienien" tukikohdat ympäröivät Dulcea joka puolelta, ja että Archuletan huippu -- vaikka se on ilmiselvästi koko maanalaisen verkoston keskus -- on kuitenkin vain yksi osa koko kompleksia jonka jotkut väittävät olevan melkein Manhattanin kokoinen! Eräs lähde väittää että Dulcen kaupungin itsensä alapuolella sadan metrin syvyydessä on kammioita jotka ovat osa tämän laitoksen ylintä tasoa. Tämä läheinen sijainti saattaa selittää miksi sitä kutsutaan nimellä "Dulce Base". Vaikka Thomas Castellolla oli korkea turvaluokitus, hän oli selvillä ainoastaan tämän megakompleksin yhdestä osasta. Eri lähteet näyttävät vihjaavan että Dulcen kaupunki sijaitsee alienien aktiviteetin eräänlaisen "risteysaseman" päällä vaikka aktiviteetin "ydin" on laajentunut Los Alamosiin. Los Alamos ja nämä vuoristoiset alueet siitä itään ja kaakkoon näyttävät olevan PÄÄASIALLINEN "pesä" Reptilialaisille/Harmaille joukoille Pohjois-Amerikassa, vaikka siellä on myös suuri määrä pienempiä yksikköjä siroteltuina kaikkialla maanalaiseen verkostoon Dulcen ja Area 51n välille. Dulce näyttää olevan merkittävä maan ulkopuolisen ja maan sisäisen reptilialaisen aktiviteetin "läpikulku" -piste, keskeinen "soluttautumis" -vyöhyke maanpäällisille operaatioille kuten myös operationaalinen tukikohta sieppaus-siruttamis-silpomis -agendoille, sekä myös suuri metrosukkula-terminaalien, UFO-satamien, jne. konvergenssi-piste. -Branton]

K -- Muut ovat vihjanneet että jotkin näistä entiteeteistä Dulcen alapuolella eivät ole alkuperältään "maan ulkopuolisia", ja että ne ovat itseasiassa saurialaisten tai reptiloidien jäännöksiä kuten Velociraptor tai Stenonychosaurus Equallus -- "serpentiini" -rotu tai samanlainen johon Genesiksen kolmas luku viittaa?

V -- Kyllä, jotkut "reptoidit" ovat tämän planeetan alkuperäisasukkaita. Alienien ylintä kastia ovat Reptilialaiset. Näitä beigen tai valkoisen värisiä olentoja kutsutaan nimellä "Draco". Muut reptilialaiset olennot ovat vihreitä ja jotkin ovat ruskeita. Ne olivat muinainen rotu maan päällä, eläen maan alla. Se on saattanut olla eräs draconialaisista olennoista joka vietteli Eevan Eedenin puutarhassa. Reptoidit oikeutetusti pitävät itseään "Terran alkuperäisasukkaina". Kenties he ovat niitä joita me kutsumme langeiksi enkeleiksi. Kenties eivät ole.

K -- Jotkut ovat vihjanneet että nämä niinkutsutut maanalaiset "E.T." -tukikohdat ja tunnelit saattavat, suureksi osaksi, olla kirjaimellisesti tuhansia vuosia vanhoja... antediluvialaisen rodun rakentamia jotka saavuttivat huomattavan tieteellisen kehitystason, ja jotka jumalallinen kataklysmi tuhosi joka tapahtui sen jälkeen kun he yrittivät yhdistää tieteen okkultistisiin/yliluonnollisiin voimiin. Esimerkiksi jotkut ovat ehdottaneet että Bermudan kolmion ilmiö saattaa olla seurausta atlantislaisesta kokeesta joka riistäytyi hallinnasta joka johti aika-avaruus -katastrofiin joka sai aikaan "sähkömagneettisen virran" Kolmion alueelle sekä muualle sen jälkeen kun he olivat vahingossa vapauttaneet maailmaan voimakkaat energiat josta he tiesivät vain hyvin vähän. Vahvistavatko vai kumoavatko sinun havaintosi tällaisen mahdollisuuden?

V -- En ole varma tästä jumalallisesta osasta, mutta nämä "alienit" pitävät itseään MAAN ALKUPERÄISASUKKAINA.

K -- Miten nämä pienet harmaat alienit sopivat kuvaan?

V -- Draco hallitsee heitä ja on heidän isäntänsä. On muitakin harmaa-ihoisia olentoja jotka eivät ole kimpassa Dracon kanssa.

K -- Juttelitko sinä koskaan yhdellekään "alienille" tässä tukikohdassa?

V -- Koska minä olen Vanhempi turvallisuusteknikko tässä tukikohdassa, minun täytyi kommunikoida heidän kanssaan päivittäin. Jos oli minkäänlaisia ongelmia joihin liittyi turvallisuus tai videokamerat, minä olin se joka kutsuttiin paikalle. Se oli tämä reptilialainen "työläiskasti" joka tavallisesti teki fyysisen työn Dulcen alemmilla tasoilla. Valkoinen Draco teki päätökset. Kun ihmis-työntekijät aiheuttivat ongelmia tälle työläiskastille, nämä reptoidit menivät valkoisen Draconialaisen "pomon" luokse ja tämä Draco soitti minulle. Ajoittain, tuntui siltä kuin se olisi ollut loputon ongelma. Suurin ongelma olivat ihmis-työntekijät jotka tyhmästi vaeltelivat ympäriinsä lähellä alien-alueiden "KIELLETTYJÄ" alueita. Minä luulen että se on inhimillinen luonne olla utelias ja miettiä että mitä on aidan takana. Nämä kamerat lähellä rajaa yleensä pysäyttivät heidät ennenkuin he vetivät itsensä vakaviin vaikeuksiin. Muutaman kerran minun täytyi pyytää ihmis-työntekijän palauttamista.

K -- Onko muita paikkoja jotka ovat sidoksissa tähän "metro-sukkulaan" kuin ne jotka sinä olet maininnut, ja jos on, missä ovat niiden sisäänkäynnit?

V -- MISSÄ? KAIKKIALLA! NE RISTEILEVÄT MAAILMASSA KUIN LOPUTON SUBTERRALAINEN VALTATIE. PAITSI ETTÄ TÄMÄ ON MAAN ALLA... Tämä subterralainen valtatie Amerikassa on kuin moottoritie paitsi että se on maan alla. Tämä maailmanlaajuinen verkosto on nimeltään "Sub-Global System". Siinä on tarkastuspisteitä jokaiseen valtioon johtavan uloskäynnin kohdalla. Sukkulat kulkevat uskomatonta nopeutta magneetti-levitaatio- ja tyhjiömenetelmää. Ne kulkevat nopeampaa kuin ääni. Osa sinun kysymyksestäsi liittyi sisäänkäyntien sijaintiin. Helpoin tapa vastata on että niitä on USA:n jokaisessa osavaltiossa. Toistuvasti, nämä sisäänkäynnit naamioidaan hiekkalouhoksiksi tai kaivoksiksi. Muita portaaleja on sotilastukikohdissa. Uudessa Meksikossa ja Arizonassa on suurin määrä sisäänkäyntejä, joita seuraavat Kalifornia, Montana, Idaho, Colorado, Pennsylvania, Kansas, Arkansas ja Missouri. Kaikkein vähiten sisäänkäyntejä on Floridassa ja Pohjois-Dakotassa. Wyomingissa on tie joka johtaa suoraan tälle subterralaiselle moottoritielle. Tämä tie ei ole enää käytössä, mutta se voidaan aktivoida uudestaan mikäli he päättävät tehdä näin, minimaalisin kustannuksin. Se sijaitsee lähellä Brooks Lakea.

K -- Onko Utahin osavaltiossa yhtään tukikohtia? Oletko sinä kuullut mistään väitetystä maanalaisesta laitoksesta Wasatch-vuorilla? [Huomioi: Thomas mainitsi useita alueita Utahin ympärillä -- Coloradon, Uuden Meksikon, Arizonan, Nevadan ja Idahon, mutta vain vähän Utahista missä joidenkin lähteiden mukaan on Pohjois-Amerikan suurin LUONNOLLINEN luolajärjestelmä, sellainen jonka sanotaan ulottuvan syvälle Kalliovuorten alle, kuten myös Bonnevillen syvänteen alle. -Branton]

V -- Salt Lake, Lake Powellin alue, Dark Canyon, Dougway Grounds, Modena, Vernal. Siellä on muita myös. [Huomioi: on monia huhuja muinaisesta tunnelijärjestelmästä joita leikattiin auki rakennettaessa suurten teollisuuslaitosten ja ostoskeskusten maanalaisia kerroksia Salt Lake Cityssä. Lukuisiin kertomuksiin jotka ympäröivät näitä tunneleita kuuluvat: tutkijat jotka menneet sisään näihin tunneleihin eivätkä ole koskaan palanneet; raportit "lisko-ihmisistä" näissä labyrinteissä; raportit Harmaista jotka tekevät töitä ihmisten kanssa elektronisten laitteiden kanssa sekä massiivisista rakennusprojekteista joita on käynnissä valtavissa luolissa itäisten vuorten alla; raportit ihmisistä jotka ovat osa aasialaispohjaista "Agharti" -valtakuntaa joilla on siirtokuntia alla olevissa tunneleissa ja luolissa -- jotka ovat konfliktissa Reptilialaisten, harmaiden sekä yhteistyötä harjoittavia ihmis-fasisteja jotka ovat peräisin massiivisten maanalaisten laitosten verkostosta Neu-Schwabenlandin alla Etelämantereella; raportteja miehistä puvuissa joiden on nähty kulkevan edestakaisin valtavissa maanalaisissa kammioissa kantaen Uzi-konetuliaseita; raportit pohjattomilta näyttävistä kuiluista; suurista tunneleista valojen kera jotka ovat "niin isoja että niissä voi ajaa kuorma-autolla"; raportit tunnelien seinistä jotka ovat paikoin sellaisia että ne näyttävät kiinteiltä mutta joiden läpi voi työntää käden; huoneista joita valaisee outo vihertävä fosforinen hehku; raportit siepatuista jotka on viety maan alle ja jotka kohtaavat kaikentyyppisiä alieneita; kiekoista joita on nähty nousevan vuorten sisältä ja hyökkäävän kohti tulevien Ufojen kimppuun laakson yllä; Dungeons & Dracons -fanaatikkoja jotka ovat käyneet näissä tunneleissa ja kertoneet villejä tarinoita satoja maileja pitkistä sokkeloisista käytävistä; raportit viemäriverkostosta jotka ovat yhteydessä näihin tunneleihin, erityisesti keskikaupungin Crossroadsin alueella; raportit alienien aktiviteetista joka on samanlaista kuin Dulcessa, Uudessa Meksikossa; sekä raportit valtavasta luola-verkostosta joka ulottuu osavaltion rajojen ulkopuolelle kaikissa ilmansuunnissa -- valtava verkosto joka yhdistää Nevadan maanalaiset järjestelmät Uuden Meksikon maanalaisiin järjestelmiin. On kuuluisa tarina josta ei puhuta avoimesti -- siitä on olemassa kaksi versiota; molemmat saattavat olla totta. Ensimmäisessä versiossa eräs mormonitemppelin työntekijä meni maanalaiseen tunneliin Salt Lake Cityn keskikaupungilla ja kulki jonkin matkaa läpi sarjan maanalaisia katakombeja kunnes hän törmäsi "lisko-mieheen". Tämä otus yritti käydä hänen kimppuunsa mutta mies pakeni ja onnistui löytämään tien maan päälle. Hän alkoi kertoa muille ihmisille mitä oli tapahtunut ja pian tämän jälkeen "hallitus" saapui tälle alueelle ja sulki monia tunneleita jotka johtivat temppelin alimpiin kellareihin. Luultavasti siellä käydään kiivasta keskustelua siitä kuinka paljon maanalaista järjestelmää tämän uskontokunnan sallittiin kontrolloida. Samanlaista kiistaa ilmiselvästi käydään kaakossa missä Mormonikirkko hallinnoi suurta varastolaitosta Granite-vuorten alla Cottonwoodin kanjonin alla, valtavan luolaverkoston ylimmillä tasoilla. Fasistiset CIA:n elementit ja Harmaat tulivat sisään ja ottivan hallintaansa nämä suuremmat luolat syvällä vuoren sisällä ja määräsivät "sukuhauta" -työntekijät pysymään poissa "kielletyiltä" alueilta -- ja ilmoittivat että "USA:n hallitus" käytti niitä nyt "kansallisen turvallisuuden" tarkoituksiin ja että oli heidän "isänmaallinen velvollisuutensa" säilyttää tämä salaisuus. Toinen versio keskittyi vartijaan joka astui sisään tunneliin lähellä elokuvateattereiden aluetta Crossroads Mallin alla silloin kun poraustöitä suoritettiin siellä. Tämä työntekijä astui sisään tunneliin ja pian hän kohtasi "serpentiini" (käärme) -tyyppisen miehen, pakeni paikalta ja kertoi työtovereilleen mitä hän oli nähnyt. Paikallinen poliisi ja/tai FBI saapui pian paikalle ja sinetöi tämän tunnelin. Vielä eräs tarina kertoo nuoresta miehestä joka, ystävänsä kanssa käytti autoonsa kiinnitettyä ketjua repiäkseen auki kaivon kannen alueella lähellä Mallia ja Squarea. He suunnistivat viemärin sokkeloissa maan alla tulivat luilun luokse joka laskeutui viiteen pieneen päällekäin olevaan huoneeseen, ja alimmaisesta huoneesta johti tunneli etelään suureen kammioon missä he näkivät pohjattoman kuilun, suuren lounaaseen johtavan tunnelin jossa oli valoja "ja jossa mahtui ajamaan kuorma-autolla", sekä oudon kolmivarpaisen olennon jälkiä. Muut lähteet vihjaavat että varhaiset pioneerit ja uudisasukkaat tällä alueella tutkivat näitä tunneleita ja tulivat kontaktiin ja joissain tapauksissa jopa liittyivät joihinkin telosialais-aghartilais-melkisedekiläis-mayalaisiin maanalaisiin kolonioihin Salt Laken tasangon, Salt Laken laakson ja Kalliovuorten alla. Nämä subterranealaiset olivat aiemmin solmineet rajasopimuksen Reptilialaisten ja Harmaiden kanssa ennenkuin nämä alienit alkoivat vallata heidän maanalaista territoriotaan 1900-luvun alkuvuosina. Nämä sopimukset olivat osa pyrkimystä välttää mahdollinen lajien välinen konflikti, kun erimielisyydet humanoidien (Teros) ja reptiloidien (Deros) välillä olivat lisääntyneet 1920-luvun jälkeen näiden luolaverkostojen sisällä. Koska se on ollut jossain määrin ei-suljettu kollektiivinen mieli joiden kanssa nämä ihmiset olivat tekemisissä, päätettiin että eräs mahdollinen tapa "käännyttää" nämä reptilialaiset olennoiksi joilla olisi tunteita ja jotka kykenisivät tuntemaan myötätuntoa olisi sallia heille pääsy tähän ryhmä-tietoisuuteen. Nämä reptiloidit kuitenkin, sitten kun niille oli annettu pääsy, alkoivat välittömästi pyrkiä otamaan kaiken hyödyn irti tästä kollektiivista ja käyttää sitä ihmisten KONTROLLOIMISEEN ärsykekynnyksen alittavassa muodossa. Se helppous jolla tämä tapahtui on saattanut olla seurausta siitä tosiasiasta että Reptilialaiset ja Harmaat olivat jo operoineet osana erästä kollektiivia tai ryhmämieltä, joka oli paljon monimutkaisempi kuin Ashtar tai Asterte -kollektiivi itsessään josta monet näistä aghartilaisista olivat riippuvaisia. Tämä vihjaa siihen että Reptilialaisten "kollektiivi" tai MEHILÄISPESÄ itsessään on absoluuttisen tyhjä kaikesta huolenpidosta tai myötätunnosta ihmisiä kohtaan. Yksilö-reptiloidit jotka operoivat erillään tästä draconialaisesta kollektiivista voitaisiin ehkä kuitenkin "kesyttää" Andro-Pleiadialaisten maailmojen toimesta. Jos nämä ei-ihmiset voitaisiin erottaa tästä "kollektiivista" heidät kenties voitaisiin ohjelmoida uudelleen ja jopa liittää yksilölliseen tietoisuuteen ja jonkin asteiseen amotionalismiin. Tällaisissa tapauksissa ei olisi viisasta antaa näille olennoille tasavertaista asemaa ihmisten keskuudessa ja heidät pitäisi alistaa ehdottoman valvonnan alle vaikka löydettäisiin keinot erottaa heidät tästä kollektiivisesta mielten verkostosta. Kun ollaan tekemisissä reptilialaisten joukkojen kanssa, ehdotonta antautumista pitäisi ensin tarjota, ja jos tähän ei suostuta, suora sotilaallinen toimi olisi oikeutettua erityisesti siinä valossa että Harmaat ja Reptilialaiset ovat siepanneet monia ihmisiä (jotka ovat yhä elossa) ja vieneet maanalaisiin järjestelmiinsä. Suurin osa sopimuksista joita humanoidit ovat tehneet Reptilialaisten kanssa on rikottu, erityisesti "Groomin sotien" ja "Dulcen sotien" jälkeen jotka käytiin vuosina 1975 ja 1979, joiden aikana suuri osa USA:n maanalaisista tukikohta-verkostoista (jotka olivat amerikkalaisten veronmaksajien rahoittamia) joutuivat Harmaiden haltuun. Jotkin lähteet ovat vihjanneet että alienit hyötyivät tästä kaaoksesta erityisesti Dulcen sotien aikaan ja he onnistuivat valloittamaan useita vanhempia maanalaisia kolonioita. Tämä ilmiselvästi johti repeämään tässä "Ashtar" -kollektiivissa, kun monet humanoidit ja hybridit erosivat ja liittyivät Andro-Pleiadialaisen federaation non-interventionisteihin; myös monet reptiloidit ja sydämettömät humanoidi-agentit erosivat ja liittyivät Draco-Orionin imperiumin interventionisteihin. Tämä Sirius-B -järjestelmä -- Arcturuksen ja Solin mukana -- joka on ollut "Ashtar" -aktiviteetin merkittävä keskus, on tämän jälkeen järkkynyt jakaannuttuaan kahdeksi toisiaan vastustavaksi Ashtarialaiseksi ryhmäkunnaksi ja sota on raivonnut kaikkialla Siriuksen järjestelmässä useita vuosia, joidenkin "kontaktihenkilöiden" mukaan; sillä on ilmeinen heijastuma Pohjois-Amerikan maanalaisiin verkostoihin jossa sekä pleiadialaisten tukemat siriuslaiset humanoidit että orionilaisten tukemat siriuslaiset reptiloidit molemmat ovat ylläpitäneet operaatioitaan maanalaisten tasojen sisällä ennenkuin "Dulcen sodat" puhkesivat. Nämä Dulcen sodat olivat vain jäävuoren huippu kun me pidämme mielessämme että näillä asioilla jotka tapahtuivat Dulcessa oli ketjureaktio-vaikutus koko tällä sektorilla jollei koko galaksissa. Ennenkuin tämä jako tapahtui, nämä reptiloidit kutsuttiin ottamaan osaa "rauhanneuvotteluihin" Telosiin ja muualle hyvän tahdon eleenä, mutta nämä Reptilialais-Harmaat kollektivistit olivat enemmän kiinnostuneita laajentamaan omaa valtakuntaansa ja sekä tyydyttämään omaa loputonta ruokahaluaan valloituksin kuin solmimaan rauhaa, vaikka he hyväksyivät rauhansopimuksen joita heillä ei koskaan ollut aikomus noudattaa. On olemassa jäännös yhteistyöstä kuten se mitä tapahtuu maanalaisissa laitoksissa lähellä Paradoxia, Nevadassa, missä kollektivistiset humanoidit ja reptiloidit Siriuksesta ja Solista edelleen ylläpitävät yhteistyötä välttämättömyyden pakosta -- perustaakseen globaalin hallintojärjestelmän; kuitenkin, suuri määrä humanoideja näiden maanalaisten järjestelmien sisällä ovat sodassa kollektivistis-interventionalististen Reptilialaisten infiltraattoreiden kanssa jotka muuten "sulauttaisivat" nämä humanoidit omaan kollektiiviinsa petoksen, vakoilun ja mielenhallinnan kautta. Nyt useta kontaktihenkilöt kuten Alex Collier, Ray Keller, Stan Johnson ja muut väittävät että nämä konfliktit Siriuksessa Andro-Pleiadialaisten tukemien Ashtar-joukkojen ja Draco-Orionin tukemien Ashtar-joukkojen välillä ovat nyt levinneet Solin järjestelmään, (meidän aurinkokuntamme?) kun molemmat stellaariset supervallat ovat keskittyneet tähän kaikkein strategisimpaan järjestelmään, aikomuksenaan suojella "intressejään" täällä toisten valloituksilta. -Branton]


Takaisin