The Dulce Book

Luku 8 -- Dulcen tukikohdan turvallisuusviranomainen puhuu suunsa puhtaaksi (osa 4/4)

KYSYMYS -- Mitä alienit tekevät naudan verellä sekä muilla silvottujen eläinten ruumiinosilla? Tarvitsevatko he niitä tutkimuksiin vai ravinnoksi?

VASTAUS -- Alienit käyttävät verta ja ruumiinosia pitämään heidät elossa (ravintona) sekä kasvatus-sammioihin sekä keinotekoisiin kohtuihin. Plasma ja amnioottiset nesteet ovat kaksi kaikkein tärkeintä ainesosaa pitämään heidät elossa. Myös joidenkin kasvien nesteet pitävät heidät elossa kuukausia. Useimmat näistä kasveista ovat parasiittisia luonteeltaan, mutta punaisia greippejä ja okra-kasveja voidaan myös lisätä heidän ruokaansa pitämään heidät elossa, jos heillä ei ole "tavallista" ruokaa.

K -- Raporttien mukaan alienit ovat hedelmöittäneet naispuolisia siepattuja. Yrittävätkö he risteytystä?

V -- Kyllä, he tuottavat orja-sotureita tulevaan sotaan ("skandinaavisia" rotuja vastaan). Nämä serpentiini-rodut ovat kiertoradoilla Maapallon, Venuksen ja Marsin ympärillä.

K -- Siepatut ovat raportoineet että alienit voivat siirtää oman ruumiinsa ja siepattujen ruumiit ikkunalasin läpi. Saadaanko tämä temppu aikaan edistyneellä teknologialla vai onko se psyykkistä voimaa?

V -- Alienit ovat muokanneet atomista ainetta. He voivat mennä seinien läpi kuten me menemme veden läpi! Se ei ole magiaa, se on vain fysiikkaa. Me voimme oppia saman asian.

K -- Oletko sinä yhteydessä hyväntahtoisiin alieneihin tai tunnetko sinä joitakin henkilöitä jotka ovat? Jos vastaus on myönteinen, voitkos inä kertoa kuinka me kommunikoimme heidän joukkueidensa kanssa?

V -- Minä en ole vapaa keskustelemaan kommunikoinnista yhdenkään ystävällisen alien-elämänmuodon kanssa. Minä voin kertoa sinulle että täällä on ystävällinen tekijä aktiivisena Costa Ricassa, minä olen suorassa yhteydessä tähän tekijään. Minä olen Costa Rican Sub-galaktisen liigan aktiivinen jäsen. Tämä organisaatio, käyttäen pientä satelliittilautasta, televisiota ja radiolähetintä saavuttaa tämän tekijän. Minä saattaisin ehdottaa että käyttämällä samanlaisia varusteita sekä lyhytjalsoista taajuutta sinä voit saavuttaa tämän saman tekijän.

K -- Asutko sinä Yhdysvalloissa, vai asutko sinä ulkomailla? Oletko sinä nyt töissä? Minä tiedän että sinä olet ollut karkumatkalla useita vuosia.

V -- Kyllä, aika monta vuotta. Minä vierailen Yhdysvalloissa mutta se on todella vaarallista kun sinä teet näin. Minä olen elänyt useissa maissa. Minä vietin muutaman vuoden Meksikossa, elättäen itseni palkkasoturina. Se on kovaa työtä, minä jouduin toistuvasti elämään maastossa, syömään mitä ikinä minä vain sain käsiini. Minä vietän aikani Etelä-Amerikassa taistellen huume-kartellia vastaan. Minä asetuin asumaan Costa Ricaan, "ostin" pienen talon Limonista. Itse asiassa se on maja jonka joku oli hylännyt. Minä maksoin 11 dollaria paikalliselle poliisimestarille oikeudesta kutsua sitä "omakseni". Minun nimeni muuttuu kun tuntuu siltä että joku kyselee. Olen tehnyt töitä yhdessä maanalaisessa tukikohdassa lähellä Panaman rajaa. Se on vuorilla, ei kovin kaukana "aktiivisesta" tulivuoresta. Se ei ole niin hieno kuin Dulce, mutta ihmiset ovat mahtavia.

K -- Mikä on paras kaupunki asua Costa Ricassa ajatellen että joku amerikkalainen haluaisi vierailla siellä ja kenties muuttaa asumaan?

V -- Mikään niistä ei ole minkään arvoinen (verrattuna Yhdysvaltoihin) mutta minä pidän Limonista. On todellinen kulttuurishokki kun sinä menet turisti-alueiden ulkopuolelle. Kaupunki-alueiden sisällä, se ei ole niin paha, mutta ulkopuolella kuva muuttuu. Majoissa ei ole ylellisyyksiä, ei viemäreitä, ei päällystettyjä katuja. Mutta jos sinä asut kaupungeissa eikä välitä isoista kulttuuri-eroista, näillä mailla on paljon tarjottavaa. Mukava sää, upeat rannat sekä kauniit puut joissa kasvaa hedelmiä kaikkialla.

K -- Onko muitakin turvallisuus-tasoja kuin "secret" - "top secret" - "ultra"?

V -- On monia muitakin, kuten "UMBRA", "STELLAR", "G2-7Z", "TRIAD", "UMT" (Universal military Training), sekä "UMS" (Universal Military Service", "ASTRAL" ja "SUB-ASTRAL". UMBRA on korkeampi kuin ULTRA. [Huomautus: on luultavaa että näitä korkeampia turvallisuus-tasoja käytetään ihmisten ja alienien yhteisissä interstellaarisissa projekteissa. Esimerkiksi Whitley Strieber kuvailee sieppaustaan toiselle planeetalle missä hän kohtasi muinaisia raunioita, alienien ja ihmisten henkilökuntaa puettuina sotilaallisiin asuihin ja kantaen automaattiaseita. Ilmeisesti, tällaisilla henkilöillä täytyy olla äärimmäisen korkea turvallisuustaso, kuten "Universal Military Service", esimerkiksi. Nämä alienien ja illuminaattien "alternative-3" -projektit ovat raportoidusti ottaneet osaa hyökkäyksiin muiden maailmojen rauhaa rakastavia asukkaita vastaan, eräiden henkilöiden mukaan jotka "loikkasivat" tästä alternative-3 -liikkeestä sen jälkeen kun "Federaation" agentti varoitti heitä tällaisista julmuuksista. -Branton]

K -- Koska sinä olet elänyt espanjaa puhuvissa maissa, on ilmiselvää että sinä olet kaksikielinen. Mitä muita kieliä sinä osaat?

V -- Englannin lisäksi, ainoa muu kieli mitä minä osaan puhua on Espanja ja Eusshu, yleinen kieli jota alienit puhuvat Dulcessa. Minä puhun espanjaa sujuvasti ja Eusshua riittävästi pitääkseni itseni erossa vaikeuksista. Pian sen jälkeen kun minä ensi kerran saavuin Dulceen, otin pikakurssin Eusshussa. Jokainen joka aikoo olla viikkoa kauemmin tässä tukikohdassa on viisas mikäli opettelee tämän kielen perusteet. Kaikki kyltit tässä tukikohdassa on kirjoitettu universaalisesti ymmärrettävällä symbolikielellä. Eusshu on loogista ja helppo oppia.

K -- Millaisia ruokailutapoja alieneilla on? Ovatko ne lihansyöjiä?

V -- Riippuu siitä että ovatko he Harmaita vai Reptilialaisia työläisiä, vai korkeammalle kehittyneitä Draconialaisia johtajia, vai geneettisiä sekoituksia. Minä yritän kertoa vähän jokaisesta. Ruokavalioon kuuluvat amnioottinen vesi, plasma, sekä useat muut ruumiinosat (tavallisesti karjaa ja raakana). Tästä tulee kirkas sekoitus joka näyttää hienonnetuilta persikooilat ja on melkein tämän värinen. Harmailla ei ole tapana "syödä" ihmisten lähellä, sillä ruoan haju on hyvin epämiellyttävä. He voivat olla päiviä tai jopa viikkoja syömättä. Reptilialaisten työläis-kasti syö lihaa, hyönteisiä sekä monia kasveja mukaanlukien vihannekset ja hedelmät. He tykkäävät syödä lihan raakana ja hyvin tuoreena, mutta ovat oppineet syömään myös keitettyä lihaa. Toisin kuten Harmaat, nämä syövät usein ja tavallisesti heillä on ruokatauko. Hallitseva luokka ON SALAILEVA sen suhteen mitä he syövät. He ovat luoneet useita ruokavalioon liittyviä myyttejä joita he huolellisesti kaunistelevat. Eräs heidän suosikki-legendojaan on, että heidän esi-isänsä kykenivät syömään kokonaisen antilooppilauman yhdeltä istumalta. He HARVOIN syövät minkään muun lajin nähden. He huolellisesti valitsevat ruokansa, sitten kuljettavat sen omaan kortteliinsa. He nauttivat samaa ruokaa kuin me, ja heidän on nähty salaa syövän tuoreina löydettyjä etanoita. Jos heidän täytyy syödä maan pinnalla, he voivat syödä mitä ikinä heille tarjotaan, mutta niin pian kuin mahdollista he oksentavat ruoan ulos. Heidän ruoansulatusjärjestelmänsä toistuvasti toistuvasti ei suostu käsittelemään ruokaa kunnolla. Muokatuilla olennoilla on heille sopiva ruokavalio. Nämä "ainutlaatuiset" eläimet syövät myös vihreitä kasveja, usein ruohoja tai lehtisalaattia. Olennot joista on tarkoitus tulla sotureita juovat proteiinipitoisia nesteitä. [Huomautus: monien siepattujen mukaan, reptiloidit eivät ole ihmissyöjien yläpuolella. On sanottu että he pitävät parempana lihaa joka on riittävän nuorta että se on vapaa myrkyistä, kuitenkin riittävän vanhaa että siihen on imeytynyt "emotionaalinen energia-varaus" jota ihmisruumiissa on. Jotkut siepatut väittävät että joissakin tapauksissa nämä reptiloidit voivat luoda kloonatun kaksoisolennon henkilöstä lyhyessä ajassa ja istuttaa tämä sielu-energia -matriisi takaisin tähän uuteen kloonattuun ruumiiseen jos hänen katoamisensa toisi muuten liian paljon ongelmia. Tällä tavalla he voivat käyttää ravinnoksi tämä energiavarauksen sisältävän alkuperäisen ruumiin ilman että siepattu ymmärtää (useimmissa tapauksissa) että hänen sielu-muisti -matriisinsa on siirretty kloonattuun ruumiiseen. Tämä kloonattu ruumis ei sisällä tätä emotionaalista varausta jonka nämä vanpiristiset reptiloidit suhtautuvat samaan tapaan kuin huume-addikti suhtautuu koviin huumeisiin. -Branton]

K -- Dulce-papereissa, kupari näyttää olevan korkeassa kurssissa. Mihin tarkoitukseen kuparia käytetään?

V -- Eräs kuparin pääasiallinen käyttötarkoitus Dulcessa on magneettisen virran astia. Nämä pahamaineiset sammiot on päällystetty sisältä päin kuparilla ja ulkokuori on ruostumatonta terästä. Tämä mekaaninen käsi joka hämmentää tätä nestettä on tehty kupari-lejeeringistä. Siellä on useita erityistarkoitusta varten tehtyä selliä tai huonetta joiden seinien sisäpinta on valmistettu ensin, lyijystä, sen päälle on magneettista terästä ja lopuksi päällystetty kuparilla. Se on näissä selleissä neljännellä tasolla jotka sisältävät elävää auraalista tavaraa. Tämä tavara on sitä mitä sinä kutsut siepatuksi ja ruumiista irroitetuksi "sieluksi" tai "astraali-ruumiiksi". [Huomautus: tämä saattaa olla sidoksissa raportteihin tietyistä etäältä tapahtumia seuraavista ("Remote-viewer") "astraali-lajeista" joita väitteen mukaan on "heijastettu" maanalaisiin laitoksiin kuten Dulce Uudessa Meksikossa tai Pine Gap Australiassa, ainoastaan joutuakseen läheisiin kosketuksiin näiden astraalia sisältävien kenttien kanssa, tai ovat joutuneet tämän saman sieppaamiksi ja vapautettu sen jälkeen kun tätä olentoa on "kuulusteltu" super-herkkien elektronisten laitteiden avulla. Eräässä tapauksessa australialainen Remote-Viewer oli tutkimassa Pine Gapin laitosta kun hän myös "näki" kolme muuta astraali-vakoilijaa.]

[Erään tällaisen henkilön magneettinen tai astraali-ruumis oli siepattu tällaisen kentän toimesta, ja tämä todella häiritsi häntä. Tämä mies, Robert, myös näki Harmaita ja reptiloideja operoivan Pine Gapin syvemmillä tasoilla sekä myös Skandinaavi-tyyppisiä ihmisiä jotka olivat ilmiselvästi vankeja eivätkä näyttäneet olevan kovinkaan onnellisia ollessaan siellä. -Branton]

K -- Risteytymien ja ruumiinosien kasvattaminen sammioissa vaikuttaa tieteiselokuvan huonolta juonelta. Lääkärit ja tiedemiehet maailmassa sanovat että sinä et voi sekoittaa eri lajeja. Nämä konseptit jotka Dulce-papereissa on mainittu kuulostavat mielikuvituksellisilta. Voitko sinä tarjota informaatiota että tavallinen "maanpäällisen maailman" lukija voisi ymmärtää samanlaisia asioita?

V -- Lääkärit ja tiedemiehet MAANPÄÄLLISESSÄ maailmassa saattavat sanoa näin, mutta maan alla, eettisten lautakuntien silmien ulottumattomissa, he toki kasvattavat siirtogeenisiä olentoja. Kirjastoissa on paljon materiaalia. Eräs parhaista lähteistä on helposti luettava kirja, joka on julkaistu vuonna 1969, nimeltään The Second Genesis, The Coming Control Of Life, kirjoittanut Albert Rosenfelt. Tässä kirjassa, he keskustelevat "eläimistä joita voitaisiin varta vasten jalostaa tuottamaan geneettisesti sopivia elimiä ihmisille". Myös, hän kertoo että embryoonisessa kudoksessa ei ole immunologista aktiviteettia, joten se ei saa vastaanottajan ruumiissa aikaan hylkäysreaktiota. SE EI LIITY RUUMIISEEN VIERAANA ANTIGEENINÄ, VAAN LUONNOLLISENA PROTEIININA. Hän edelleen käsittelee seikkaa nimeltä "solitary generation", joka yleisesti kutsutaan neitseelliseksi syntymäksi mutta se tunnetaan myös nimellä "parthenogenesis". Maan päällä, tapahtuu yksi neitseellinen syntymä 1,6 miljoonaa tavallista syntymää kohden. Dulcessa tämä luku on käännetty päinvastaiseksi. Parthenogenesis on metodi jota käytetään kasvattamaan tyypin kaksi olentoja. Tämä nykyisin yleinen sukupuolenvaihdos leikkaus alkoi Dulcen tukikohdassa. Miehistä tuli naisia yhdessä vilauksessa seitsemännen tason laboratorioissa, ja neljännen tason teknologian kera, tämä aivopesu johti "voimakkaaseen haluun tulla naiseksi" ja tämä onneton mies (joko vapaaehtoinen tai pakotettu osallistuja) LUJASTI USKOO että hän on aina halunnut olla nainen. Kukaan ei saa häntä uskomaan totuutta. KAIKKI ASIAT VÄÄNNETÄÄN KIEROON DULCESSA. Tri. Ralph W. Gerard kirjassa The Second Genesis sanoo: "Ei voi olla kieroutunutta ajatusta ilman kieroutunutta molekyyliä." Useimmilla on alkuperä Dulcessa.

K -- Kuinka ihmis-työntekijöitä estettiin kertomasta totuus Dulcesta?

V -- Implantit, uhka että perheille tapahtuu jotain pahaa, sähkömagneettinen kontrolli, myös uudelleen ohjelmointi ELF-aalloilla, sekä huumeet ovat kaikkein yleisin metodi "rohkaista" työntekijöitä poikkeamasta päivittäisistä rutiineista.

K -- Eräs rakennustyöntekijä Tehachapin tukikohdassa kertoi nähneensä 10-12 jalkaa pitkiä ihmisiä laboratorion takeissa. Keitä nämä ihmiset ovat? Ovatko ne maapallon, joka on mahdollisesti ontto, ytimestä?

V -- Ne ovat luultavasti maan sisältä peräisin olevia työläisiä. Mitä syvemmälle sinä menet, sitä omituisempia elämänmuotoja sinä löydät. Nämä pitkät miehet ovat subterralaisilta tasoilta, vielä alempaa löytyy kääpiökasvuisia turmeltuneita/epämuodostuneita olentoja. En luota heistä kumpaankaan. On muitakin elämänmuotoja joita nämä molemmat pelkäävät ja inhoavat, nämä ovat samanlaisia kuin Bigfoot, mutta äärimmäisen väkivaltaisia, ja tykkäävät syödä kaikkea mitä löytävät kun se on vielä elossa. Nämä ovat ali-ihmisiä ja tyhmiä, niiden ÄO on noin 15. [Huomautus: Toisen lähteen mukaan, nämä "Bigfoot" -tyyppiset olennot, jotka muistuttavat apinoita asustavat luolissa kuuden mailin syvyydessä tai jopa vieläkin syvemmällä, hyvin suurien ja vaarallisten "Insectoidien" sekä serpentiini-reptilialaisten elämänmuotojen kanssa jotka muistuttavat haadeslaista painajaista. Näin sanottiin raportissa jonka kertoi ryhmä luolatutkijoita jotka tunkeutuivat suureen maanalaiseen labyrinttiin Cushmanista, Arkansasista länsi-luoteeseen, missä he kohtasivat tällaisia olentoja kuten myös ystävällisiä sinisiä ihmisiä jotka väittivät olevansa erään perheen jälkeläisiä jotka pelastuivat maailmanlaajuiselta tulvalta menemällä turvaan suureen laivaan. Nämä muinaiset ihmiset väittivät että heidän esi-isänsä olivat tulleet Amerikkaan ja löytäneet luolamaailman jonne he päättivät perustaa salaisen sivilisaation. -Branton]

K -- On ollut raportteja että Delta-joukoilla olisi mustia pakettiautoja joissa ei ole renkaita ja jotka leijuvat maan pinnalla. Kuinka paljon me (USA) teemme jo töitä alien-kulttuurien kanssa?

V -- Minä en ole nähnyt mainitsemiasi mustia pakettiautoja. Meidät on täysin sulautettu yhteen alien-kulttuurien kanssa. Hyvin vähän alkuperäistä inhimillistä kulttuuria on säilynyt.

K -- Kuinka me voisimme paljastaa alien-kulttuurin joka on peiteltyä ja piilossa?

V -- Juokse Reptilialaisten perässä. He asuvat lähellä maan pintaa, he mielellään yrittävät pysyä piilossa ja välttää kontaktia. He eivät ole sotilaita, tekevät työnsä ja tavallisesti niitä on kaksi tai kolme jokaisessa työpaikassa. He "miehittävät" kaukaista asemapaikkaa. He eivät häiritse ihmisiä jolleivät ihmiset vaaranna tätä asemapaikkaa. Useimmat heistä eivät ole vihamielisiä eivätkä sieppaa sinua, he saattavat ampua sinua salama-aseella joka halvaannuttaa sinut (sinä et muista ampumista) tunniksi tai kahdeksi, ja saa aikaan hämmennystä ja lievää pelkoa. Sinä olet hetken pois pelistä. Se on heidän tapansa paeta ja saada lisäaikaa piilottaa kaikki näkyvät varusteet. Jos sinä tiedät alueita joissa on nähty reptilialaisia toistuvasti, silloin tämä on alue mistä etsiä. He pelkäävät kohdata ihmisen kasvoista kasvoihin, ja heidän äänensä on karhea ja kuiskaava jossa on raskas ss, mutta useimmat heistä ymmärtävät englantia (ja useita muita kieliä). Jos sinä näet sellaisen, pidä kämmenesi avoimina, kämmen esiin työnnettynä, käsivarret alhaalla. Tämä on ei-aggressiivinen lähestymistapa. Älä nosta käsiäsi ylös jollei sinun käsketä tehdä näin. Älä kanna mitään käsissäsi. Jos olento ei juokse karkuun, käveli hitaasti häntä kohti. Anna hänen puhua ensin. He pitävät ihmisiä vastenmielisinä ja vihamielisinä ja uhkaavina (hyvästä syystä). Älä yritä tarjota hänelle mitään, älä koske häneen äläkä mihinkään mikä on hänen. Jos hän sähisee sinulle, peräänny pari askelta, mutta älä katso poispäin. Se tarkoittaa yksinkertaisesti että sinä haiset hänen mielestään. Älä yritä käydä hänen kimppuunsa, hän on vahvempi kuin kaksitoista miestä! Tavallisesti, jos hän ei ole juossut karkuun, hän on utelias ja haluaa jutella sinulle. Taistele pelkoasi ja paniikin ajatuksiasi vastaan.

K -- Kuinka me pääsemme lähemmäksi jonkinlaista dataa joka osoittaisi muille että on todellakin vaara muiden olentojen taholta?

V -- Hyvä kysymys! Minä pelkään että me tulemme löytämään todisteet raskaamman kautta, sitten kun meitä vastaan hyökätään. Pidä pieni kamera mukanasi kaiken aikaa. Kun etsit reptoideja, pidä se taskussasi.

K -- Onko mitään tiettyä paikkaa mistä todisteita voisi löytyä?

V -- Ongelma on siinä että suurin osa tapaamisista pidetään armeijan tukikohdissa tai maan alla. Groom Laken laitoksen ympäristössä lentelee useita alienien aluksia harvaan asutun alueen yllä, niiden lähtiessä ja saapuessa useisiin tukikohtiin, eteläisessä Kaliforniassa on useita huomattavia alueita. 29 Palms, Lancaster tai Chocolate Mountains tunnetaan hyvin tällaisesta aktiviteetista.

K -- Mitkä ovat Dulcen laitoksen mitat?

V -- Siellä on 1.700 mailia teitä Dulcen ja pohjoisen uuden Meksikon alla, kohti Los Alamosia on toiset 800 mailia tunneleita. Tämä tukikohta KASVAA EDELLEEN (länteen).

K -- Onko siellä paikkoja joista ajoneuvot pääsevät ulos jotka voidaan havaita maan päältä?

V -- Kyllä mutta ne ovat Los Alamosin sisäpuolella.

K -- Onko siellä paikkoja joista ilma-alukset pääsevät ulos jotka voidaan havaita maan päältä?

V -- Kaksikymmentä mailia pohjoiseen Dulcesta on suuri hangaari. Se on naamioitu kallionseinämäksi. Etsi eristettyä lyhyttä tienpätkää ylätasangon huipulta, johon ei yhdy mitään toista tietä.

K -- Ovatko ilmanvaihto kuilut näkyviä?

V -- Ilmanvaihto kuilut on piilotettu pensaikkoon tai ne ovat luolien sisällä. Niitä on viisi ylätasangon huipulla. Ole varovainen, siellä on kameroita useimpien kuilujen sisällä.

K -- Onko siellä ulkoista vartiointia, ja voimmeko me nähdä ne paikan päällä tai itse kaupungissa?

V -- Siellä on minimaalinen vartiointi maan päällä, useimmat näistä miehistä (ja naisista) ovat Ilmavoimien tai "moottoritie-joukkojen" miehiä. Siellä on ollut Best Western -motelli joka majoittaa paljon ensimmäisen tason työntekijöitä. En tiedä onko tämä motelli edelleen toiminnassa. Suurin osa vartijoista asuu Santa Fessä. Muut asuvat White Pinessä (Los Alamos).

K -- Onko siellä sensoreita? Mitä tyyppiä? Jos on, niin mikä on niiden voimanlähde?

V -- Siellä on monen tyyppisiä sensoreita, tutkia, infrapuna, lämpö-sensoreita, mikroaalto, EMGW, ja satelliitti. Useimmat toimivat magneetti-voimalla. Ainoa asia jonka sinä saatat huomata maan pinnalta on satunnainen satelliitti-lautanen.

K -- Jos sinä voit, anna meille jotain informaatiota tulevasta sodasta alienien kanssa. Milloin se alkaa? Suositteletko sinä piilooutumista maan alle?

V -- Tämä sota on jo alkanut. Aluksi, he käyttävät sään muokkaus -laitteita jotka voivat lamaannuttaa kaupungin tunneissa. Myrskyjä, tulvia ja kuivuutta -- näiden muutaman asian avulla he voivat panna minkä tahansa maan polvilleen nopeasti. Kyllä, minä suosittelen menemistä maan alle. Valitse paikka joka on korkeammalla kuin ympäröivä maasto, luola tai hylätty kaivoskuilu tai kaksi. Piilota tarvikkeita (ruokaa ja vettä) lähelle. laita nämä tavarat raskaaseen muovilaatikkoon joka pysyy tiukasti kiinni (jotta eläimet eivät hävittäisi tätä varastoa). Sitten suunnittele eläväsi kuin uudisasukas kun se tulee välttämättömäksi. Jos sinä omistat maata, kaiva tunnelijärjestelmä äläkä kerro kenellekään. Varastoi sinne tarvikkeita ja suunnittele eläväsi näissä käytävissä sitten kun sinun täytyy.

K -- Entäpä nämä reptilialaisten laivat jotka ovat kiertoradalla päiväntasaajan ympärillä (mukaanlukien kaksi "planetoidia" jotka saapuivat geosynkronoidulle kiertoradalle 400 ja 600 mailin korkeudelle vuonna 1953. Kertoman mukaan tämä johti NSA:n projektiin jossa kommunikoitiin harmaiden alienien kanssa ja johti kontakti-laskeutuminen-sopimus -skenaarioon jossa oli mukana Eisenhower ja muita korkea-arvoisia henkilöitä Muroc/Edwards/Hollomanin ilmavoimien tukikohdassa vuonna 1954). Ovatko ne verhottuja?

V -- Ne eivät ole verhottuja siinä mielessä kuin sinä saatat ajatella. On luultavampaa että kukaan ei opi NÄKEMÄÄN vaikka ne ovat siellä aivan näkyvillä. Kuten postimies joka muuttuu näkymättömäksi koska sinä olet niin tottunut näkemään hänet että sinä et koskaan noteeraa että hän on elävä. Eräs suosituimpia metodeja kätkeä aktiviteetit on "piilottaa" operaatio niin SILMINNÄHTÄVÄLLÄ tavalla (tai paikkaan) että kukaan ei usko sen olevan piilotettu (esimerkiksi kätkeä maanalaisten tukikohtien sisääntulo-reitit uskonnollisten pyhättöjen, liittovaltion rakennusten, ostoskeskusten, kirjastojen, hotellien, jne. alle tai alueille joita ihmiset pitäisivät kaikkein epätodennäköisimpinä paikkoina piilottaa sisäänkäynti maanalaiseen laitokseen. Nämä maanalaiset Uuden maailmanjärjestyksen "FEMA" -laitokset kaikkialla Yhdysvalloissa ilmeisesti hyödyntävät tätä taktiikkaa monien heidän tukikohtiensa suhteen).

K -- Millaisia asioita Harmaat karttavat?

V -- Ne ovat hyvin herkkiä valolle. Mikä tahansa kirkas valo satuttaa niiden silmiä. Ne välttävät auringonvaloa ja matkustavat öisin. Kameran salamavalo saa heidät perääntymään. Sitä voitaisiin käyttää aseena heitä vastaan, mutta he toipuvat nopeasti. Sen avulla voitaisiin saada lisä-aikaa pakenemiseen. Käytä käskysanoja, tai merkityksettömiä sanoja käskyjen muodossa ja he perääntyvät. Heidän aivonsa ovat loogisempia kuin meidän eivätkä he ymmärrä termiä "hauska". He eivät myöskään ymmärrä runoutta. Se mikä todella hämmentää heitä on sanoa asioita "siansaksalla". Me opimme sen kiireessä, ja käytimme sitä heitä vastaan Dulce-sodissa.

K -- Pystyvätkö Harmaat lukemaan aikomuksiasi?

V -- Kyllä, he lukevat sinun AIKOMUKSESI, koska he käyttävät sinun ruumiisi taajuutta. Ihmisrotu lähettää tiettyä taajuutta, jonka he havaitsevat sähkömagneettisena impulssina. Jokaisella henkilöllä on hieman eri taajuus; tämä ero on se mitä me kutsumme "persoonallisuudeksi". Kun ihminen ajattelee, hän lähettää voimakkaita impulsseja; tuntiessaan pelkoa taajuus on "äänekäs" ja helppo havaita. Samaan tapaan, rauhallisuus on paljon vaikeampi havaita.

K -- Voimmeko me suojata itsemme heidän henkiseltä kontrolliltaan?

V -- Me VOIMME suojata itsemme heiltä, kuitenkaan, 95% ihmisrodusta ei koskaan yritä kontrolloida ajatuksiaan, ja omien ajatustemme kontrollointi on paras ase. Keskimääräinen ihminen harvoin ajattelee ajatuskuvioin. Täten sallitaan aivojen ajattelevan kaoottiseen tapaan. kontrolloi ajatuksiasi, JA SINÄ VOIT PYSÄYTTÄÄ ALIENIEN YRITYKSET SIEPATA JA KONTROLLOIDA ITSEÄSI. Omien ajatusteni kontrollointi on pitänyt minut elossa vuosia.

K -- Voitko sinä hiukan valaista millaisia ihmisiä alienit etsivät siepatakseen?

V -- Minä voin kertoa sinulle että kaikkein yleisimpiä ovat sirot 20-30 -vuotiaat naiset, 5-9 -vuotiaat tummahiuksiset pojat, pienikokoiset 30-40 -vuotiaat miehet. Mutta salli minun painottaa että siellä on KAIKENTYYPPISIÄ ihmisiä joita pidetään Dulcen laitoksessa vastoin heidän tahtoaan. Siellä on pitkiä raskaita miehiä ja naisia, teini-ikäisiä, vanhuksia, ja hyvin nuoria tyttöjä häkeissä ja sammioissa. Minä vain mainitsen että kaikkein yleisimpiä ovat nuoret miehet ja sirot naiset. Poikia suositaan koska tämän ikäisinä niiden vartalo kasvaa nopeasti, ja heidän atominen rakenteensa on sopii muutos-kammioon. Nämä nuoret sirot naiset ovat usein hyvin hedelmällisiä. Miehiä käytetään sperman luovuttajina. En tiedä miksi he suosivat pienikokoisia miehiä.

K -- Mikä on yleisin ihmisrotu Dulcen tukikohdassa, sekä työntekijöiden että vankien kohdalla?

V -- Ihmiset jotka tekevät siellä töitä ovat lähtöisin Maapallon kaikista kansakunnista. Yksi asia joka on heille yhteinen on että he kaikki puhuvat englantia. Jos sinä kysyt että onko siellä valkoisia, mustia, punaisia, keltaisia ja ruskeita, minun taas kerran täytyy sanoa että mikään rotu ei ole lukumääräisesti "hallitseva" siellä. Mitä tulee vankeihin, minä saatoin nähdä KAIKKIA rotuja siellä. Sen perusteella mitä minä kykenin näkemään, näytti että siellä oli enemmän valkoisia ihmisiä, mutta taas kerran, minä näin jatkuvan erilaisten ihmisten virran, monet luullakseni olivat siellä vain muutaman tunnin.

K -- Ole hyvä ja selitä metodi jota he käyttävät tunnistaakseen jokaisen vangin.

V -- Kenelläkään ei ole nimeä. Kun heidät ensimäistä kertaa tuodaan tähän laitokseen, heille annetaan yksi pitkä "numerosarja". Tavallisesti tämä koodi on sekoitus numeroita ja kirjaimia. Tämä koodi kertoo paikan, kuka ja miksi, jota seuraa aika, sukupuoli ja lopuksi henkilökohtainen numero. Se saattaa näyttää tällaiselta: NVLV-00A-00700-P00:00:00-00-M-000-00-000.

K -- Tämänkokoisessa laitoksessa, jätteiden täytyy olla todellinen ongelma. Kuinka he hävittävät jätteet? V -- Se ei ole koskaan ollut ongelma. Jotkut jätteistä "järjestetään uudelleen" tai sulatetaan ja sitten kierrätetään. Bakteerit syövät osan nestemäisestä jätteestä, ja se mikä jää jäljelle höyrystetään sammion näköisessä kammiossa. Se mikä vielä jää jäljelle (kestää kuukausia ennenkuin sitä kerääntyy merkittävä määrä) käytetään tässä kompleksissa vihannesten kasvattamiseen.

K -- Missä sinun perheesi on? En tarkoita vain sinun vaimoasi ja poikaasi, vaan vanhempiasi ja sisaruksiasi.

V -- Cathy ja Eric ovat edelleen kateissa. Minun vanhempani kuolivat auto-onnettomuudessa kun olin teini-ikäinen. Minulla on yksi veli. Jos hän on elossa, minä epäilen että hän on sisällä jossakin maanalaisessa tukikohdassa. En ole kuullut häestä useaan vuoteen. Rukoile heidän puolestaan, please!

K -- Mikä om sinun syntymäaikasi, ja missä sinä synnyit?

V -- 23.4.1941, Glen ellyn Illinois (itseasiassa maatilalla kotona, paikassa jota nyt kutsutaan nimellä Glen Ellyn. Minun syntymätodistuksessani lukee Wheaton, IL).

K -- Sinä olet kokenut paljon asioita, ja kuitenkin jatkat taistelua, mikä on sinun suurin pelkosi?

V -- Suurin pelkoni on se että yleisö unohtaa nämä VANGITUT VIATTOMAT IHMISET tässä viheliäisessä paikassa, ja ylenkatsovat nämä SADAT LAPSET, NAISET JA MIEHET JOTKA VIEDÄÄN TÄHÄN PAIKKAAN JOKA KUUKAUSI.


Takaisin