The Dulce Book

Luku 9 -- Dulce & Draconialainen yhteys

Seuraava on otettu "TAL" LeVesquen artikkelista, otsikolla "Reptilialaista perintöä olevien alienien salainen paluu -- Dulcen tukikohta", joka ilmestyi Patrick O'Connellin uutoskirjeessa:

"TAL:in mukaan, muiden olentojen -- 'EL' (ihmis-jättiläiset) -- kanssa käyty konflikti tuhosi suurimman osan Reptoidien sivilisaatiosta, mikä pakotti toiset vetäytymään syviin luoliin ja toiset jättämään Maapallon -- Alpha Draconikselle ja/tai Altairille Aquilan tähtijärjestelmässä, joka muinaisen legendan mukaan liittyi pahoihin reptilialaisiin olentoihin... Tämä konflikti tunnetaan 'Lajien välisenä sotana', Evadamisen Siemenen ja 'Serpentiini' -siemenen (draconialaisten) välisenä sotana." [Huomautus: kontaktihenkilö Maurice Doreal väittää oppineensa kohtaamiltaan ihmisiltä jotka tulivat subterralaisista "Agharti" -siirtokunnista Pohjois-Amerikan ja Aasian alta, että nämä jättiläiset olivat läheisiä liittolaisia esi-skandinaavisen rodun kanssa joilla oli voimakas ja tieteellisesti kehittynyt sivilisaatio jonka jäännökset nyt ovat hiekan alla Gobin autiomaassa. Dorealille kerrottiin kuinka sekä jättiläiset että vaaleahiuksiset ihmiset olivat käyneet sodan antarktilais-peräisiä reptiloideja vastaan, jotka he ajoivat pois planeetan pinnalta tämän muinaisen konfliktin aikana. -Branton]

"Pimeyden suojissa, kera tukikohtien jotka piilossa maan sisällä, tämä yöllinen valloittaja on päättänyt vaatia itselleen mikä oli kerran heidän, ja käyttää sitä, sekä käyttää meitä, näyttämönä heidän muinaisessa sodassaan 'EL' -olentojen kanssa." [Huomautus: tämä tarkoittaa sen vaatimista takaisin itselleen minkä nämä serpentiini-rodut HALUAVAT MEIDÄN USKOVAN että oli kerran heidän. Nämä 'EL' -olennot, niin kutsuttu EL-der rotu, ihmis-haara jolla on sidokset evadamiseen perintöön joka oli kuitenkin hankkinut itselleen tai säilyttänyt suuren koon; pituus keskimäärin 9-12 jalkaa. Toiset ovat viitanneet heihin termillä "Anakim" tai "Nepheli". -Branton]

"Ihmiset joilla on alien-implanttu ("zombiet") on ohjelmoitu auttamaan ihmiskunnan kukistamisessa LÄHI-TULEVAISUUDESSA. Nämä "Reptoidit" kykenevät jopa muuttamaan itsensä olennoiksi jolla on ihmisen piirteet. Maa-planeetta on niin kovassa paineessa että että ihmisten vastarinta tulee olemaan minimaalista, silloin kun ihmiskunta valloitetaan."

"Se alkoi 'ihmisten ja alienien yhteisenä ohjelmana'. Alien-rotu halusi 'jakaa' osan edistyneemmästä teknologiastaan tiettyjen ihmisten kanssa ja saada vastineeksi AVAINASEMAT hallituksessa, armeijassa, yrityksissä salaseuroissa, jne. Populaatiota kokonaisuudessaan alettiin vähitellen manipuloida sisään 'alien-agendaan'. He halusivat TÄYDEN KONTROLLIN meistä!"

"Entinen Dulcen tukikohdan turvallisuuspäällikkö Thomas Castello oli nähnyt pitkiä Reptilialaisia humanoideja tässä tukikohdassa. Tämä on mielenkiintoista minun kannaltani ('TAL'), sillä vuonna 1979 tulin kohdanneeksi yli 6 jalkaa pitkän alienin (reptoidi) joka materialisoitui kotonani! He ottivat verta minun vaimoltani (joka on Rh-negatiivinen) sekä hänen tyttäreltään joka oli 1.500 mailin päässä."

"Me tulimme tietämään että nämä 'vierailijat' olivat täällä jäädäkseen. Me myös opimme kuinka tämä Reptilialainen rotu oli PALAAMASSA Maapallolle ja näitä "Harmaita" (jotka ovat palkkasotureita) KÄYTETTIIN olemaan tekemisissä ihmisten kanssa sekä manipuloimaan heitä. Heidän DEMONINEN agendansa oli pitää Maapallon pinta (ihmiset) hämmennyksen vallassa & tietämättöminä heidän todellisesta luonteesta & potentiaalista... MYÖS TIETÄMÄTTÖMINÄ LAAJOISTA & VAIHTELEVISTA SIVILISAATIOISTA JOTKA ELÄVÄT MAAN SISÄLLÄ.

"Tämä mielikuvituksellinen totuus tehtiin näyttämään mielikuvitukselta, legendalta, myytiltä, illuusiolta! REPTOIDIT ovat PALAAMASSA Maapallolle käyttääkseen sitä taistelukenttänä heidän MUINAISESSA KONFLIKTISSAAN Elohimia vastaan (Kaikkivaltiaan Luojan joukot, samoin kuin Nepheliä vastaan jotka eivät ole enkeleitä niinkuin jotkut uskovat vaan suurikokoisia ihmisiä joita muinaisina aikoina palvottiin 'jumalina'). Tällä ADAMILAISELLA rodulla on maanalaisia tukikohtia Marsissa -- he ovat 'soturikultti' -kulttuuri."

"On olemassa valtava verkosto metro-sukkula -yhteyksiä, USA:n alla, joka laajenee TUNNELEIDEN & MAANALAISTEN KAUPUNKIEN GLOBAALIKSI JÄRJESTELMÄKSI. Huomioi: nämä Reptilialaiset eivät pidä itseään 'alieneina'... he väittävät että Terra oli heidän kotinsa ennenkuin me ihmiset 'saavuimme'."

"Lajina, nämä reptilialaisen perinnön omaavat olennot (Harmaat, reptoidit, Siivellinen Draco jolla on kaksi sarvea -- tämä klassinen stereotyyppi 'paholaisesta') ovat erittäin analyyttisiä & teknologisesti suuntautuneita. He suhtautuvat vakavasti automaatioon, tietokoneisiin, genetiikkaan, Kuitenkin näiden alueiden hyödyntäminen on johtanut piittaamattomiin kokeisiin JOISSA ETIIKKA JA EMPATIA HYLÄTÄÄN TÄYSIN. Näin on myös MONIEN IHMISTEN KOHDALLE JOTKA TYÖSKENTELEVÄT HEIDÄN KANSSAAN." [Huomautus: viittauksessa "Siivelliseen Dracoon", joita pidetään alien hierarkian johtoportaaseen kuuluvina, "Lisko-ihmisen" ja "Harmaan" yläpuolella. Näillä on myös seuraavanlaisia titteleitä: The Mothmen, Gargoyles, Winged Serpents, Pterodactoids, Ciakars tai Birdmen. Nämä näyttävät asuvan erittäin syvällä maan alla; kuitenkin, niiden tiedetään ilmestyvän massiivisten UFO- sieppaus-aaltojen aikoihin kuten sellaisen mikä tapahtui Point Pleasantin alueella Länsi-Virginiassa, josta John Keel kertoo kirjassaan The Mothman Prophecies, mikä vihjaa mahdolliseen sub-terralaiseen yhteyteen lähellä vanhaa TNT- varasto-aluetta läheisyydessä. Kaksi muuta aluetta missä näitä siivellisiä pertilialaisia on nähty ovat tietysti Dulce, sekä kahdeksan kerroksinen maanalainen järjestelmä Camp Heron alla lähellä Montauk Pointia, Long Islandilla, missä on yhteinen natsien (amerikkalainen korporaatio-natsismi & eurooppalainen militantti natsismi), Harmaiden ja Reptiloidien tukikohta, sellainen joka kertoman mukaan on yhteydessä New Jerseyn ITT-keskukseen. Yhteinen nimittäjä olisi saksalainen Kruppin perhe joka rakensi ammustehtaita Adolf Hitlerille, eikä ainoastaan hallitse suurta osuutta ITT:stä, vaan auttoi myös rahoittamaan nämä "Montauk" -aika-avaruus-mielenhallinta -projektit baijerilaista Thule-seuraa varten, jotka jatkavat Montauk-Alsace-Lorraine-Time-Archives -laitoksessa Alsace-Lorraine -vuorten sisällä lähellä Ranskan ja Saksan rajaa. Tämä tukikohta saattaa olla Saksan puolella rajaa; kuitenkin, jos se sattuu sijaitsemaan Ranskan puolella, näinkin saattaa olla sillä tämä tukikohta sijaitsee eräässä maanalaisessa laitoksessa jonka natsit rakensivat ennen toista maailmansotaa, sen aikana tai sen loputtua, laitos jota ranskalaiset eivät löytäneet palatessaan tälle alueelle sodan jälkeen. Mitä tulee tähän ITT-keskukseen New Jerseyssä, kerrotaan että siellä on yhteydet kansalliseen-kansainväliseen Sub-Global -verkostoon Al Bielekin mukaan. Hyvin harvoin näitä siivellisiä Dracoja kohdataan Ufoissa, ja vaikka silloin tällöin niitä on nähty lentelevän yöllä tai päivällä ilman halki, kuten Point Pleasant -manifestaatioissa, he näyttävät operoivat kaikkein yleisimmin kaikkein syvimmillä maanalaisilla tasoilla missä Harmaiden ja Reptiloidien tiedetään suuntautuvan yhteen. -Branton]

------------------------------
SUOMENTAJAN KOMMENTTI: Arthur C. Clarken kirjassa Lapsuuden loppu maahan saapuvat ulkoavaruuden olennot ovat juuri saman näköisiä kuin kuvaus "Siivellisestä Dracosta". Sattumaa?
------------------------------

"Tal", kuvailee sitten jotakin mikä saattaisi kuulostaa uskomattomalta jolleivät kymmenet muut lähteet vahvistaisi tätä samaa asiaa. Tämä löytö oli raportoidusti eräs TODELLISISTA SYISTÄ jotka käynnistivät Dulce-sodat:

"Taso nimero 7 on pahin. Rivi toisensa jälkeen, tuhansia ihmisiä & ihmisten ja muiden olentojen risteymiä säilytetään kylmässä varastossa. Täällä, myös, säilytetään humanoidien sikiöitä useissa kehitysvaiheissa. Myös, monia ihmislapsia säilytetään varastosammioissa. Keitä nämä ihmiset ovat/olivat?" [Huomautus: luennossa joka annettiin The Prophecy Clubille, japanilainen Area 51:n ja Dulcen arvoituksen tutkija Norio Hayakawa antaa seuraavanlaisen lausunnon The Albuquerque Journal -lehdella: "MIKSI UUDESSA MEKSIKOSSA ON NIIN PALJON ENEMMÄN KADONNEITA LAPSIA KUIN VERTAILU-OSAVALTIOISSA SÄILYY MYSTEERINÄ." -Branton]

Takaisin