The Dulce Book

Alkusanat

Katso liittoasi. Sillä maan pimennot ovat väkivallan pesiä täynnä. -- Psalmi 74:20

Mitä on oikein meneillään lähellä Dulcea, Uudessa Meksikossa?

Useiden vuosikymmenten ajan, "paranormaalien ilmiöiden" tutkijat ovat omistautuneet "tieteen reuna-alueiden" tutkimukselle. Joihinkin näiden "rajaseudun" tutkimusten lukuisiin alueisiin -- jotka ovat nousseet pintaan jotta dokumentoitaisiin tai yritettäisiin selittää suurta ilmiöiden kirjoa -- ovat kuuluneet: UFO-ilmiö, psyykkiset ilmiöt, karjan ja eläinten silpomiset, vampirismi, mustapukuiset miehet, salaliitot ja salamurhat, salaseurat, maanalaiset poikkeavuudet, kvanttimekaniikka, legendat ja mytologia, muinaiset sivilisaatiot, energiaverkot sekä muut geomagneettiset poikkeavuudet, biogenetiikka ja kloonaus, kybernetiikka ja keinotekoinen äly, sieppaukset ja kadonnut aika, hypnoterapia ja mielenhallinta, kadonneet henkilöt... On epäilemättä monia muitakin joita en ole maininnut.

1950-luvulla, joidenkin näiden alueiden asiantuntijat alkoivat kuulla ensimmäisiä huhuja että "jotakin" ole meneillään USA:n lounaiskolkassa, lähellä USA:n "Four Corners":in aluetta. Aluksi, nämä huhut olivat lyhyitä, epämääräisiä ja hämmentäviä, kuitenkin ne herättivät riittävästi kiinnostusta saadakseen aikaan jatkotutkimuksia kun vuodet kuluivat.

Aluksi nämä reuna-alueiden tiedemiehet jotka olivat kiinnostuneita tämän alueen mysteereistä ja poikkeavuuksista alkoivat esittää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, kun he jatkoivat "arvoituksen" luotaamista joka näytti loppujen lopuksi keskittyvän pienen autiomaa-kaupungin ympärille keskellä pohjoisen Uuden Meksikon pensasaroa.

1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa tämä mysteeri -- samoin kuin kiinnostus sitä kohtaan -- syveni kun raportteja alkoi vähitellen kantautua tältä alueelta vihjaten että jotakin merkittävää ja kauhistuttavaa tapahtui siellä, lähellä Dulcen pikkukaupunkia Uudessa Meksikossa. Nämä monet erilaiset "ilmiöt", jotka aikaisemmin mainittiin, näyttivät jostain kummallisesta syystä johtuen lähestyvän ja asettuvan valtaisaksi arvoitukselliseksi skenaarioksi, joka oli valtavan omituinen, tämän päältäpäin merkityksettömän ja pienen Uuden Meksikon kaupungin ympärille. Muut asiantuntijat omilla tutkimusalueillaan alkoivat löytää samanlaisia kaavoja jotka sulautuvat muihin "ilmiöihin" näkymättömällä tasolla. Kaikkien reuna-alueiden tutkijat suuntasivat katseensa kohti tätä pientä autiomaa-kaupunkia. Tämä epätavallinen ilmiöiden risteyspaikka tietyn paikan kohdalla sai aikaan vieläkin enemmän kiinnostusta ja tutkimusta.

Tästä kiinnekohdasta, aivan kuin joku muinainen sinetti olisi rikkoutunut, aivan kuin muinainen pimeyden pilvi olisi hajonnut urheiden sielujen inhimillisen käsityskyvyn ja hellittämättömän tutkimuksen auringonsäteiden vaikutuksesta. Aistien että jotakin pahasti pielessä olevaa ja luonnotonta oli meneillään täällä, jotakin muinaista ja pahaa, jotakin jota vastaan nämä urheat sielut -- jotka löysivät itsensä joko sattumalta tai tieten tahtoen taistelemasta eturintamassa näitä muinaisia voimia vastaan jotka olivat päättäneet pitää itsensä piilossa -- jatkoivat taistelemista kamppailussa joka tapahtui aivan liian usein henkilökohtaisella tasolla tätä arvoitusta vastaan... jotkut näistä henkilöistä menettivät järkensä jolleivät henkeään tässä prosessissa. Kun nämä urheat sielut revittiin kappaleiksi tämän psyykkisen sodankäynnin kiivaudessa seurauksena heidän pyrkimyksistään paljastaa ja tuhota tämä "laittomuuden arvoitus". Monet vastasivat tähän kutsuun, ja tämän muinaisen ja aiemmin näkymättömän "pedon" onnistui piiloutua maan alle lounaisosan aavikolle kuten lohikäärmeen luolaansa, ja siellä se alkoi levittää vihaansa ja kauhuaan näistä uusista asemista käsin, sekä iskeä takaisin uusia vihollisiaan vastaan.

Monet "meistä" jotka ovat jatkaneet tätä taistelua ovat uhranneet mukavuutensa, sosiaalisen ja taloudellisen hyvinvointinsa sekä joissain tapauksissa henkensä taistellessaan Enigmaa (=arvoitusta) vastaan, sillä me olemme nähneet lyhyen vilauksen potentiaalisesta uhasta jonka tämä "vihollinen keskellämme" aiheuttaa vapaudelle sekä tälle suurelle kansakunnalle. Se mitä sinä näet selatessasi näitä sivuja on kollektiivinen tulos meidän ponnisteluistamme -- enkä minä häpeä sanoa -- seurausta jumalallisesta väliintulosta joka on ollut enemmän kuin vähäistä. Monet meistä ovat olleet Enigman "uhreja" suurimman osan elämäämme, he ovat tehneet sen johtopäätöksen että ainoa keino päästä "vapaaksi" sen otteesta on noudattaa vanhaa sotilasoppia: hyökkäys on paras puolustus.


Takaisin